Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Lányok,

Angyalkrisz nagyon sajnálom és kívánom, hogy mihamarabb újra babás legyél. :cry:

Kép
gmelcsi1
 
 


melcsi már 7 hetes vagy....hogy megy az idő.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt!

Sajnálom, hogy rossz hírt kellett olvasnom rögtön... Angyalkrisz nagyon nagyon sajnálom és kívánom, hogy mihamarabb jöjjön az a babó!!! :cry:

Monica, miért mondod, hogy jobb volt Mo-n terhesnek lenni? Mi a különbség? Kint kevesebb a vizsgálat?
Én Graidát szedek, de igazából, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, már 3-4 hetes voltam és csak akkor kezdtem, remélem nem baj...most próbálom ki a Hipp Natalt, mert a Gravidától mindig hányingerem van, pedig tudom, hogy nagyon jó, mert minden benne van, ami kell. Mindegy, még a 12. hétig kibírom, mostanában úgysem vagyok annyira rosszul, mint 1-2 hete...de a Hipp Natal nagyon fincsi és tényleg nincs semmi utóhatása, mint az Elevitnek vagy a Gravidának.

A férjem meg most ment a gasztroenteorológiára, mert valószínűleg tejcukor- vagy laktózérzékeny :evil: de hetek fognak eltelni, mire egyértelműen kiderül, mert a vérvizsgálat kissé hosszadalmas :evil:

Ti hogy vagytok?
Vendég
 

 
 

én nem vagyok rosszul hála égnek az elevittől...viszont székrekedésem van tőle....... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak és gratula! :wink:
Az uh-soknak is nagy gratula. :D

Angyalkrisz!
Szívből sajnálom a történteket. :cry: Remélem hamarosan lesz kistesója Csengének.

Pocok!
Szegénykém a hányás nem lehet valami jó. Remélem a Magne B6 segíteni fog.

Anno a fiammal az elevitet szedtem amitől szorulásom volt. Most úgy néz ki hogy ez a Femibion 800 bejön. Egyenlőre semmi bajom tőle. A Hipp Natalt már sokan dicsérték hogy jó. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Mi sajnos estére jól belázasodtunk...
A nőgyógyász rubophent, mondott, de az paracetamol és minden lázcsillapító leírja, hogy az első trimeszterben nem lehet szedni.
Akkor most mit tegyek? Lázat meg csillapítani kell babóca miatt.

Kép
pocok001
 
 


Nitácska, tényleg nagyon megy az idő, pont ezen gondolkodtam én is. Nálad pedig a 11+1 8) nagyon gyorsan haladunk- :wink:

Nálam egyenlőre bevált a magne B6, bár teljesen jól akkor érzem magam, ha szinte folyamatosan eszem valamit. :oops:

Nekem azt mondta a dokim, hogy az elevitet és a femibiont is kell szednem.

Kép
gmelcsi1
 
 


Pocok!

Nekem is a védőnőm a Rubophent ajánlotta láz esetén. Azt mondta hogy a láz nem jó a babának, ezért muszáj láz esetén bevenni.
Ha a dokid is mondta, akkor biztos nem lesz belőle baj.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Angyalkrisz
Én is őszintén sajnálom :cry:

Pocok
Hűtőfürdőt nem próbáltál? Szerintem csak a nagyon magas láz ártalmas, azt kell mindenképp levinni, arra jó lehet a fürdő is. Algopyrin nem jobb? Bár talán tényleg a dokira kell hallgatni, a nőgyógyász biztos tudja :wink:

Vitaminok
Állítólag jelentőségük csak az első 8 hétig van, viszont már a terhesség előtt ajánlott szedni...persze mindenki mást mond ez ügyben is, így legyen okos az ember lánya...
később a vas lesz fontos szerintem, én elég vérszegény lettem az előző terhességben :cry:

Tegnap voltam vérvételen, EKG-n remélem minden OK lesz, bár most azon aggódom hogy esténként rosszabbul vagyok, mint eddig bármikor :cry: Pedig mostanra már múlnia kellene a tüneteknek nem :?:
Szép napot mindenkinek :!:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok,

Angyalkrisz! :( :( Nagyon sajnálom!!!! :(

Pocok! Nekem azt mondta a dokim, h láz esetén hűtőfürdő, vizes lepedőbe csavarodás. Gógyulást!!!

Őzike! Én is egyre rosszabbul vagyok. :? pedig azt hittem, h a héten javul egy kicsit már a helyzet.

Pattogóbolha, Neked mekkora pocid van!! Édes! Ha nekem ekkora lenne, biztos nem tudnám titkolni. Bár tegnap egy fémdetektor kapunál szóltak, h nyugodtan kerüljem ki, kismamának nem kell bemenni :oops:

tényleg, tudtok erről valamit, h ez ártalmas-e?[/b]

Kép
screen
 
 


Angyalkrisz, nagyon sajnálom, :( , de biztos vagyok benne, hogy hamarosan lesz kistesó is

Monica,
én meg a tengerpart miatt irigyellek, de nagyon :oops:
Gyerekkorom óta az álmom, hogy tengerparton élhessek 8)
A Nathaniel név nekem is nagyon tetszik :lol:
Persze, nem itt nálunk, itt kicsit furi lenne ezt a nevet adni...

Nita,
nem próbáltad meg azt a probiotikus italt reggelente inni, amit ajánlottam? Tudom, hogy nem szereted a joghurtokat, de az nem olyan suru, mint a joghurt, és nagyon kevéske,pár ml, szerintem a jó cél érdekében érdemes lenne kipróbálnod :wink:

Pattogóbolha,
azta!!! :shock: , nem semmi, hogy neked mekkora pocakod volt 11 hetesen, meg 24 hetesen!!! A páromnak mutattam a fotót, és nem hitte el, hogy ez igaz lehet! :D
En holnap leszek 11 hetes és még simán tudom titkolni, pici hasam már van, de nem hordok szuk felsoket, inkább olyan buggyosakat,ami egyébként is divat most......naon jó, hogy van 3 ilyen felsom, jó sokáig fogom még tudni oket hordani,nem fog kelleni csak és kizárólag mell alatt szabott kismama felso!!! Habár már olyat is beszereztem egyet és van kismama farmerminiszoknyám is 8)
ginuska
 
 


Screen
Szerintem jobb ha az ilyen berendezéseket elkerüli az ember, legalább az első 3 hónapban, bár a legrosszabb szerintem a röntgen...

Gina
Ti hol éltek Szlovákiában?

Monica
szerintem is szépek a nevek amit választottál, tény hogy igazi 'franciásak' :)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


ginuska az a baj hogy ugye ezt lidl-be lehet kapni...itt nálunk nincs ilyen áruház......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

Angyalkrisz csatlakozom a többiekhez.

Néztem én is a képeket és hihetelnennek tűnik, hogy ilyen kis terhességgel ekkora pocakja legyen valakinek. :shock: Lehet, hogy az én hasfalam nagyon erős, de gyakorlatilag minimálisan látszik a pocakom.

Ja, és a fiammal egész végig egyszer sem volt hányingerem anno. Viszont volt rendszeres orrvérzés, ami eddig, hogy el ne kiabáljam elkerült. Szóval a fene tudja, hogy van-e összefüggés a gyerek neme és a hányás között. :roll:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Angyalkrisz,nagyon sajnálom!!!!

Kép
Kép
panóka
 
 


Panóka,

Neked lehet, hogy a babád ugyanakkor fog születni mint a tesója :D

Kép
screen
 
 


Pattogóbolha, hatalmas a pocid :shock: én mondom mindenkinek, hogy már látszik a hasam, de Hozzád képest SEMMI épp csak egy kis dudor a hasam alján :lol: azta!!! Nem semmi vagy! Van annak valami oka, ha valakinek ilyen hamar látszik? Vagy ez is alkati kérdés???
Vendég
 


mrsparis: Lazák a szöveteim. Nagymamámnak alig látszott azt mondta, anyám meg ugyan akkora bálna volt velem, mint én a csajokkal. Alkat kérdése. Ugyan olyan,mint az, hogy ki mennyi idő alatt nyeri vissza a szülés előtti alakját. Nekem még nem sikerült az első után sem.. :? :lol: Nem is baj. Valahogy most jobban érzem magam a bőrömben így 75 kilósan, mint anno 56 kg-san. :D Sztem ezt a gyerekeknek köszönhetem. Sőt bizti. :D A lényeg, hogy a végére, mindenki bálna lesz.. :D
Amúgy meg itthon titkolnom kell a nagymamám elől, mert ő még nem tudja, és eléggé ki van bukva a válság miatt. Szóval őtőle majd hallgathatom, hogy miért nem vetetjük el. Meg még egy pár családtagtól, meg ismerőstől.. Már előre roszul vagyok ezektől. De ez van. ezt kell szeretni. A lényeg, hogy mi örülünk neki. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Igen, ez a lényeg!!!

Az én családom is így reagált először, mondjuk az abortusz nem jött fel, de a "miért nem vártatok még?" igen...szerintem meg egy babának örülni kell AKÁRMIKOR JÖN! Kit érdekel a válság, ha a gyerekemnek/unokámnak/testvéremnek kisbabája lesz?! Az eszem megáll, mindig kiakadok ezen... :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Ez a válság téma őrület!
Nálunk nem a családból,hanem egy ismerőstől jött ez,hogy:És megtartjátok?
Pedig tud a vetélésemről is...

Ez a baj manapság,hogy azt hiszik a pénz a legfontosabb gyerekvállalás szempontjából,pedig szerintem a szeretet,amit majd a gyerek is érez,hogy anya meg apa szeretik egymást és engem is.

A válság meg nem tart örökké....
Vendég
 


Mrsparis, mire gondolnak, mire kéne várnotok?

Pattogóbolha, nem tudom, mennyi idős a nagymamád, de nekem ez olyan furcsa, hogy egy nagyi (dédi) ilyesmire még csak gondol is, hogy egy babát el kéne vetetni :shock: . Valahogy az én nagyszüleim konzervatívabb gondolkodásúak voltak, ők kérdezték mindig kíváncsian, mikor lesz baba és drukkoltak.

Pocok, jobbulást kívánok Neked! A Rubophent nyugodtan vedd be, a magas láz többet árt a babának.

Ma voltam orvosnál és tekintettel az előzményekre, na meg Füleses hozzáállásomhoz eléggé paráztam. Szerencsére minden rendben van a baba mérete a korának megfelelő és jó erős szívhangja van.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok! :D

MrsParis
1.Nem tudok franciaul,csak nagyon alap dolgokat.
2.Ebbol jon,hogy az orvosommal nagyon nehez megertenunk egymast (en tudok angolul, de o csak annyira amennyire en franciaul! :lol: )
3.Van itt 3 baratnom,akik a korhazat is ajanlottak meg Charlotte-tal,de ez is eleg messze van tolunk.
4.Ha neadjisten valami tortenne,meg mentot se tudok hivni.
5.Az Elevitet is anyukam kuldi nekem,mert van egy doki ismerosunk es o ir nekem recepteket ha kell valamilyen gyogyszer,mert a francia markakat nem ismerem.
6.A vizsgalatok is teljesen maskepp vannak,sokkal kevesebb van,UH fenykepet is csak akkor adnak ha fizetsz erte (majdnem meg a levegoert is fizetni kell ebbe a kh-ba. :roll: )
7. Amikor Charlottetal terhes voltam es kikoltoztunk, akkor mar megvolt minden lenyeges vizsgalat, es a kiskonyvet meg leforditottuk franciara! :lol:

Szoval nehez. :? :( Bocsi,hogy ratok zuditottam. :oops: :(

Pocok
Jobbulast! :( En is a Rubophent ajanlom!

Nitacska
Ha jol tudom Mikloson van lidl nem? :roll:

Ezek a csalad reakciok :shock: Mondjuk nekem meg mindig csak anyu tudja meg a parom!


csok,Monica
Vendég
 


Tudjátok mi az érdekes? Már így a pénzkérdéshez. Amikor összejöttem a férjemmel kb ugyan annyit kerestünk, mint most ( jó volt persze fizuemelés, de emelték mindennek az árát, így ugyan ott vagyunk ahol a part szakad. ). Akkor úgy voltunk minden hónapban, h hó végére nem maradt pénzünk. Nem éltünk luxusban, nem volt autónk, sem hitelünk. Aztán megszületett Vivi. Én elmentem GYED-re és ugyan úgy éltünk, szintén hitel és autó nélkül. A fizu elég volt, hó végén meg elfogyott. Aztán megszületett Lara. És a helyzet változatlan. Autónk most sincs, viszont van lakáshitelünk. Jó nem sok, de Mostanában húztuk összébb a nadrágszíjat. De most is kapnak a gyerekek finomságot, van ruhájuk, és van mit enni. Most, hogy jön a 3. én remélem, hogy jobb lesz, hisz a nagycsaládosoknak jár pár olyan kedvezmény ami megkönnyíti a mindennapokat. Pl a 3. gyerek után az egyik szülő adómentes lesz, a csp sem kis pénz, és az egyebekről ne is beszéljünk. Sok kicsi sokra megy. Nem is tudom ki mondta nekem régen, hogy csak a 3 gyerekig nehéz eljutni. :lol: Bízom, benne, hogy az ország javulni fog, és hogy többen lesznek mellettünk, mint ellenünk. :roll: Hát igen. Igazi örök optimista vagyok.. :oops: :lol: :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


monic igen miklóson van.de nekünk busszal is messze van .már 1x voltunk arra....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziszkó29 írta:Vcsibe!üdv köztünk! :lol: Csak most 9 hetesen tudtad meg,hogy terhes vagy,vagy csak vártál vele,hogy dokihoz menj?
Én nem bírnék olyan sokat várni!


Sziszkó, már február 20 óta itt vagyok... 17-én csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett, március 2-n voltam dokinál, most pedig a védőnőnél... Szóval már 6 hetesen leesett a tantusz...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Ez az abortusz téma engem is leakaszt... Szerencsére senki sem kérdezte eddig, hogy pofán csapnám kézéllel az tuti... :evil:

Anyám csak annyit reagált (a hátam mögött, az öcsémtől tudtam meg), hogy össze kéne házasodnunk... :shock: Hát majd' ledobtam a láncot... Persze ha fizeti a Las Vegas-i utat... Elvis összeadhat... akárkivel... :lol:

Az indavideón találtam a NatGeon játszott, Élet az anyaméhben filmet: http://www.indavideo.hu/video/Elet_az_a ... 999b066034

Ja, én a Hipp Natalt szedem. Nagyon finom, nincs benne semmiből sem túl sok, hiszen azért eszünk és iszunk elég sokat és szerintem egy ital felszívódása hatványokkal jobb, mint egy tablettáé.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


jó éjt! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Datolya, hogy dolgozzunk még vagy 2-3 évet, de ugyanazon a munkahelyen (mert én 2,5 év után eljöttem a "jó" helyemről, azóta meg már a jelenlegi a második hely ahol dolgozom), hogy biztos legyen...no comment szerintem a mai világban semmi nem biztos, ez a baba a hasamban viszont IGEN :lol:

Monica, értem és megértelek. Amúgy hogy kerültél ki? Férjed révén? Bocs, ha már valaki kérdezte és elmesélted :oops:

Pattogóbolha, gyerek témában én is optimista vagyok, akármi is lesz, mindig a főnököm szavai jutnak eszembe, "ne aggódj egy percig sem, ha Isten nyulat ád, ád hozzá bokrot is" :lol: :lol: :lol: de azért jó olvasni a soraidat, mert utálom az olyan hozzáállást, hogy ez nincs meg az nincs, akkor még ne jöjjön a baba. Mi pl. albérletben lakunk, de jelen helyzetben még picit örülök is neki, mert ha lakáshitelünk lenne, az most sokkal több lenne, az albi meg egy állanó összeg, nem érinti ez a ku**a válság!!!

Most én is kipróbáltam a Hipp Natal-t, finom tényleg és végre nincs tőle hányingerem!!! :P
Vendég
 


Jó reggelt visszaolvastam, jegyzeteltem, úgyhogy reagálok egy kicsit, aztán húzok dolgomra. A csütörtök a leghúzósabb napom mindig. Csak az vígasztal, hogy utána jön négy nap viszonylag nyugi. :)

lázat csillapítani tényleg akkor kell, ha 38,9 fölé megy és hosszabb ideig ott is van, mert az már ártalmas a babónak. Én is inkább hűtőfürdőznék először, hátha... (bár én könnyen beszélek, mert soha nem voltam lázas...) azt mondják algopyrint lehet szedni ilyenkor, de én most úgy döntöttem, hogy nem rizikózom, és nem veszek be egy szem gyógyszert sem.

fémdetektor. szerintem nem ártalmas, igazából az egy elektromágneses mező, nem sugárzás. állítólag a röntgen sem okoz kárt diagnosztikai szinten (mondjuk egy törés vizsgálatánál) de azért azt én sem vállaltam be. Még messze nem tudtam hogy terhes vagyok (bár majdnem biztos voltam benne... :) és a fiamnak koponya röntgent akartak csinálni úgy, hogy én benn vagyok. nem vállaltam be. És nagyon örülök neki! (amikor meg a fiammal voltam terhes, gyökérkezelni kellett a fogamat, de se a röntgent se az érzéstelenítőt nem vállaltam be, és annak meg azért örülök, mert most tuti arra fognám, hogy azért nem lett egészséges. Így legalább nincs mire fogni. Nem hibáztatom magam. :)

pattogobolha, nagyon sajnálom, hogy egyes emberek a válság miatt így állnának a dologhoz ha tudnák... ennyi erővel válság van, úgyhogy jobb is ha mindenki hazamegy és magára zárja az ajtót és nem csinál semmit... az élet megy tovább, gyerekek kellenek nekünk is, nem csak az előző generációnak... nem értem én ezt. most olvastam a következő hozzászólásodat is. Jól szóltál!!! :) Én is örök optimista vagyok. :) és szerintem is mindig jut arra amire kell. :)

nálunk is néznek furcsán, hogy a fiam még csak 8 hónapos, és máris... de ennek a gyereknek jönni kellett!!! :)

trixi, teljesen egyet értek veled, hogy nem az anyagiak számítanak!!! Nekem tökmindegy hogy válság lesz vagy nem, mi legalább három gyereket szeretnénk. (hozzátenném, nagymamámék 13-an voltak testvérek, anyukámék 9-en és 29-en vagyunk unokatesók anyai ágon. És szerintem szuper dolog ilyen nagy családban felnőni!!!
Szerintem is szörnyű, hogy az emberek ilyen könnyelműen veszik ezt a gyerek kérdést. Senki nem lepődik meg rajta, ha valaki elveteti. Vannak helyzetek, amikor megértem, de az, hogy egy egészséges magzatnál csak így megkérdezi valaki... Felháborító!

monica, a Nathaniel nekem is nagyon tetszik!!! Nem lehet egyszerű olyan országban élni, ahol ha akarják az emberek megértenek, ha nem nem... mi is amikor kinn voltunk nem mindenki volt velünk hajlandó angolul szóba állni. még olyan helyen sem, ahol elvárható lett volna. :) de azért szuper lehet az a tenger téma. :) végleg költöztetek ki, vagy csak egy időre van megbízása a férjednek?

Kép
Kép
kopee
 
 


Datolya
Gratula az UH-hoz :lol: Akkor most egy időre meg lehet nyugodni :P
Nagyfiúk tudják már hogy jön a tesó?

Pattogóbolha, Paris
Tök jó ez a pozitív hozzáállás :) És igazatok van! Vannak akik sokkal rosszabb körülmények közé szülik a sok gyereket :?

Ismerek egy-két családot 4 gyerekkel, olyan helyesek, egészségesek, olyan jó rájuk nézni :)

Pocok, meggyógyultál?

Vcsibe
Köszi a linket, tuti mégegyszer megnézem:)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Őzike,

én most 27 éves vagyok és amikor megszületik a babám még mindig annyi leszek :D a férjem 30, de 31 lesz, mire jön a baba...én világéletemben fiatal anyuka akartam lenni, jó nem 20 évesen, mert visszagondolva akkor még nagyon komolytalan voltam DE kb. 25 évesen már megfogalmazódott bennem, hogy jó lenne most már anyának lenni. Akkor már több, mint 3 éve a Párommal voltam. Tavaly házasodtunk össze, lassan 6 éve vagyunk együtt, szóval minden adott a babához, az anyagiak meg...úgyis alakulnak, nem lehet másként! Csak azért írtam ezt le, hogy nekem az is fontos volt, hogy fiatalon éljük át ezt a csodát és jó csaj legyek még majd a szülői értekezleteken is :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Jó reggelt Kismamák!!!!

Kopee!Sajnos ez a pénzközpontúság szőrnyű,de ami érdekes,hogy egészen addig látják ezek az emberek így,amig nem lesz + tesztjük:)
Ha utána is,akkor nekik nem való gyerek,mert elev önzők.
Nekem most lesz márciusban a szülinapom és anyu kérdezte mit szeretnék,már azon gondolkozom,hogy valami babás dogot,de megmondom,hogy majd csak nyár végén vegyük meg a névnapommal egyben ;)

Ti hogyan álltok a fészekrakással?
Én azt veszem magamon észre,hogy pakolok,takarítok,rendezgetek mindig,pedig előtte heti max 2x csináltam ezt:)
Ja meg mindent vasalni akarok,de még ellenállok magamnak,mert tudom,ha egyszer belekezdek,nincs megállás és majd gyerek mellett nem lenne könnyű még a zoknikat is vasalgatni

:lol:


Nekem nagyon bevált a Magne B6 mert alig van hányingerem,de nem aggódok,hogy más miatt múlt volna el,mert a melleim le akarnak szakadni és fájnak is...

Szép napot Nektek!
Vendég
 


Trixi!
Mi a hét végén jelentettük be,hogy újra babát várok!Az én szüleim nagyon örültek neki,anyukám még el is sírta magát.De a párom anyukája ennyit mondott: "Ilyen hamar? (ugye itt arra gondolt,hogy októberben volt egy vetélésem) meg: "Miből fogjátok nevelni,hisz Tomi még munkanélüli te meg táppénzen vagy?"

Szóval gondolhatod,majd szétrobbant a fejem,olyan mérges lettem rá. :twisted: A válság meg csak nem tart örökké!

Lányok,én tegnap este olyan rosszul voltam,csak feküdni volt kényelmes.Bár nem bánom,inkább legyek állandóan rosszul,ha ez az ára egy egészséges babának! :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Csináltam egy olyan vonalzót,ami a nem UH-s számítás szerint van.
Vendég
 


Na Sziszkó, akkor kezet foghatunk :evil: nálam is hasonló volt az első reakció :evil:
Vendég
 


sziasztok,

köszi a linket, vcsibe. megnéztem a filmet, nagyon érdekes!! :)

ha a pénzen múlna a gyerekvállalás, akkor soha senki nem szülne gyereket. sosem elég ugyanis amit keresünk, és persze el lehet utazni belőle Tahiti-re is, de nem muszáj.

én már nagyon várom, hogy elmondjam a szülőknek, barátoknak! még 11 napot kell várni a következő UH-ig!
remélem nem lesznek negatív beszólások. nem gondolom..

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, majd igyekszem visszaolvasni

Visszajöttünk a nyaralásból, hát nem volt jó. :evil: Rossz idő volt végig+az ágy nagyon kényelmetlen volt, alig aludtam+ a gyerek beteg(már előtte elkezdett taknyos lenni, meg köhögni), kihívtuk a dokit ma, írt fel gyógyszereket(még nem komoly szerncsére)+ nagyon fogzik, hirtelen 11 foga lett és jön megint 2-3 és Őt nagyon megviseli a fogzás.

Ja és első gyermeküket váró anyukák egy jó tanács :lol: Mindenképp használjátok ki, hogy a baby még csak a pociban van és nyáron irány egy jó kis nyaralás, mert babával már nem olyan pihentető :lol:

Na, ha majd visszaolvaslak benneteket reagálok a többire is

Kép
mona1978
 
 


Paris
Teljesen igazad van, most már minden adott a babához, mire várnátok még :P. És szerintem a korod is ideális :lol:

Trixi
Háát én sajna utálok vasalni, még amit nagyon muszáj is alig megy :roll: Egyébként a kicsinek a ruháit majd mindíg vasalni kell, az a legjobb fertőtlenítő :)
Vicces hogy két vonalzód van most, mintha 2 babót várnál :D

Mona
Hidd el, lesz még jobb is a nyaralás a gyerkőccel, ha nagyobb lesz, már más azért :) Igaz ami igaz, amíg picik, nincs sok értelme messzire utaznii velük, nekik a nagyinál a kert ugyanúgy megteszi sőt.. :lol:
De az nem jó, hogy nem pihented ki magad :cry: Na majd itthon :D

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


én is utálok vasalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de muszály.........
holnap megyek végre a kiskönyvemért!!!!!!!!!!!már nagyon várom....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok kismamák, anyukák!!

Először is köszönöm a sok "welcome"-ot mindenkitől!! :D

Hihetetlen mennyi minden történt hétfő óta, amióta útoljára -és első alkalommal beléptem ide-de szomorúan tapasztaltam,hogy nemcsak vidám dolgok, hanem nagyon szomorúak is!! :cry: Angyalkrisz: nagyon nagyon sajnálom,hogy elvesztetted a babát, nagyon is tudom mennyire fáj, mert sajnos én is átéltem ugyanezt 5 évvel ezelőtt. Nekem ráadásul 2 évig nem is engedték meg, hogy teherbe essek. Utána azonban megszületett a gyönyörű kisfiam, Iliasz, aki mindenért kárpótolt!!!! Tudom, hogy most bárki, bármit is mond, nem érdekel, s ez teljesen logikus. Az idő azonban segít majd, még ha nem is feledteti el velünk a szomorú emlékeket. én azért azt mondom: fel a fejjel, próbálkozz újra és újra, mert megéri!! Meglátod minden rendben lesz és nemsokára újra anyuci leszel!!!!
Pattogobolha: Nagyon köszi a segítségedet a vonalzóval kapcs. még nem bogóztam ki, de remélem hamarosan összehozom valahogyan. Az az igazság, hogy nincs sok időm a gép elé ülni, mert a 2 éves kisfiammal egyedül vagyok egész délelőtt ,kb.3-ig,míg haza nem jön a férjem. A kicsim eléggé eleven és nem sok mindent tudok mellette csinálni, a házimunkát is csak akkor, ha leültetem a tv. elé negyed órára.
Igen, Korfun élek immáron 7 éve, de mint idegenvezető 8 éve kezdtem itt. Az idő nagyon kellemes,10 fok a leghidegebb és napközben felmehet 16-ig is, bár ez a két hónap-febr.márc. a leghidegebbek itt. Idén sokat esett az eső is.
Közben voltam uh-n is és egyelőre minden ok, hallottam a kis szivecskéjét is. :D :D Egy újabb csatát nyertünk meg, de közel sem a háborút!!
Mennyire jó lenne, ha stesszmentesen élhetnénk meg ezt a gyönyörű 9 hónapot, ha minden aggodalom nélkül élvezhetnénk ki minden egyes pillanatát, hiszen ez a legszebb dolog egy nő életében, a világ csodája. Jó lenne...de sajnos én állandóan aggódom valami miatt és biztosan az itt lévők nagy százaléka szintén. De mindegy, így is úgy is gyönyörű ez az időszak, használjatok ki minden percet amennyire csak tudtok!!
betty76
 
 


Úgy néz ki influenzások vagyunk. Lázam sajnos folyamatosan van, muszáj lázcsillapítót szedni.

Kép
pocok001
 
 


Húúú Pocok és ilyenkor mi van??? Csak lázcsillapító, amúgy meg szenvedsz? Jaj de sajnálom!
Én csak remélni tudom, hogy nem leszek beteg amíg terhes vagyok...
Valamelyik nap bejött az egyik kolléganőm influenzásan (nálunk mindenki udja, hogy kismama vagyok), a főnököm meg hazaküldte, tök jó fej volt!!!
Vendég
 


Mrsparis
Aranyos vagy, ilyenkor a zuhany, a lázmérő és az ágy a legjobb barátod, nomeg a lázcsillapító, amiről természetesen mindenki mást mond...
Most szerencsére 36.3 :) Rég nem mutatott ilyet :)

Kép
pocok001
 
 


pocok irány hűtőfürdő!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pocok!
Gondolom akkor lázcsillapító gyógyszert nem is szedsz,ugye?Bár nekem azt mondták,hogy terhesen lehet szedni Panadolt,de ma mikor akartam venni a gyógyszertárban,a gyógyszerész csajszi nem adott.Azt mondta,csak receptre meri kiadni,ha az orvosom felírja. :? Hát ez van.

Screen!
Sok sikert a bejelentéshez!Hátha Te nem jársz úgy,mint itt sokan!
Csak pozitív hozzászólásokat kívánok Neked! :lol:

Mrsparis!Képzeletbeli kézfogás megtörtént!!! :lol: :lol: :lol:

Vasalni én is útálok,ja meg porszívózni!Na azt mégjobban! :twisted: :twisted: :twisted:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Töröltem a másik vonalzót,mert ma volt egy barátnőm és megállapítottuk,hogy inkább 7hetesnek veszem magam addig,amíg nem látni majd pontosan a babókát.
Neki első UH-n 5hetes volt rá egy hétre meg 8hetes. :lol:
Ugyhogy várunk még hétfőig....
Vendég
 


sziasztok! hogy van mindenki? latom, mar annyira osszeismerkedtetek, en meg meg nagyon uj vagyok itt. most azert leptem be, hogy ellenorizzem jo e a vonalzom!! megegyszer koszi Pattogobolha!! bocsi az ekezetekert de itt a ferjem gepen csak angol meg gorog van.
Jo egeszseget mindenkinek!!!pocok jobbulast neked!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Hát ami a nyaralást illeti, idén már beterveztünk egy Fertő-tó megkerülő bringatúrát. No most ez majd akadályba fog ütközni... :( Valószínűleg oda megyünk azért nyaralni, de sajna a bringákat itthon kell hagyni... De amilyen elvetemült vagyok, lehet hogy nem bírom ki és kibérelek egy kényelmes túrabringát egy napra. Csak a fíling kedvéért... :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok kismamik!
Sajnos nem tudok surun jonni, mert dolgozok es nagyon elfoglaltak vagyunk,h a meg nem, akkor kisbogyom almossa tesz es egesz nap alszom. Jo sokan vagyunk, udv az ujaknak. Angyalkriszt nagyon sajnalom, remelem hamar lesz uj baboja.
Pattogobolha, nem tudom megmondani a korhazat, mert mivel Romaniaba dolgozunk es ott eltunk eddig, ott is van orvosom, de a korhaz pocsek, de joval olcsobb mint Magyarorszagon. Meg nem tudtunk donteni a ket orszag kozott... :?
Mi fiut szeretnenk, de lany is johet, csak egeszseges legyen, ez a legfontosabb. A 8ik heten voltam legutoljara rosszul a 9iktol semmi. Sem emelyges, se hanyinger, etvagy meg annal jobban. Neha gondolkodom, hogy minden ok, ez normalis? Szerencsere holnap UH, mar 4 hete varunk erre, a ferjem is varja. Remelem minden rendben lesz. Jo lenne kepet is csinaltatni, ha latszik jol.
Jo lenne tenger mellett, jo melegben, ici-picit irigy vagyok ratok lanyok......................
Remelem holnap tudok jonni, elmondjam mi volt az Uh.
Jo babavarast mindenkinek.

Kép
p-emi
 
 


pocok jobbulast, vigyazz magadra :D

Kép
p-emi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: