Új privát üzeneted érkezett!

Yesssssssssssssssssss :twisted:

Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ezennel udvozlok mindenkit a 150.oldalon :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


No szép napot mindenkinek!!!!!

Itt ezer ágra süt a napocska, erkélyajtón ömlik be a napfény, én takaró alatt pizsamában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: MA nem csinálok semmit.
Holnap uhu, védőnő, pénteken körzetis.
Kiderült, hogy a körzetishez csak akkor kell mennem, ha már a kiskönyvem megvan, mert egyből be is írj az adatokat. Bezzeg a nődokinál meg azt mondták, hogy az eredményekkel menjek a körzetishez, ő ad ezekről egy papírt, és majd terhesgondozáson beírják az eredményeket.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Sziasztok!

Ma végre relativ jól aludtam! Most reggeliztem, de nem ám valami könnyű kajot! ÁH! De hogy brassoit ubisalival! Ezt kivántam hát legyen! Tegnap átvoltunk kerianyuméknál és tök jót csacsogtunk! Majd fél 8-ra értünk haza pedig csak röpke pár percre készültünk! Sőt még finom bablevest is ettem náluk! Ugy megkivántam!!! És pont volt!

Pendi! Jó lehetett akkor a ti estétek is a balissel! DRágám nem gond, ha Brid nem ér rá a sok elintézni valoból, mert jön a Jó idő és akkor majd megbeszéljük és Zsuval lemegyünk vonattal, ha betöltötte a 12. hetet! Mert akkor már Ő is könnyebben mozoghat! Mit szólsz??

Brid!Minálunk csak apa szereti a rakott krumplit és nem! De ez érdekes, mert mig összerakom addig szépen eszegetem külön a tojást a krumplit a kolbit Sőt még a tejfölt is nyaloatom közbe, de mikor már megsül akkor már rá se birok nézni! Én ezt nem értem! Remélem már uton vagy az intézni valoid felé! Mert aztán lassan ittvan neked az indulás hazafelé! Azt az uccsó pillanatban kapkodhatsz! Kozmetikust megjártad már?? Na erről jut eszembe én is minjá felhivom az enyim és kérek tőle időpontot azt megtépetem magam! A nyáron meg megyek egy kezelésre! Most tuti nem, mert állandóan szinte minden nap jön ki rajtam uj patti! És ezek ugy fájnak! Pláne ami az államon jönnek ki! Tini koromban nem volt ennyi pattim! Most bizti a babotól van!

Zsuzsu! Itt is 7ágra süt a napocska! Most kéne egy nagyot sétafikálni! Talán nem is fúj annyira a szél! lehet elmegyek a lidlbe mert az nincs annyira közel se távol és jó lesz kicsit memozgatni a testemet! Mert teljesen eltespedek már itthon!
Az a védőnő dolga, hogy bírja a kiskönyvedbe a dogokat! Én ilyet még 1 kismamitól se halottam! Találkoztatok már a védőnéniddel?? Ilyet?? Én még azt se halottam, hogy a körzetis egyáltalán belír a kiskönyvbe! Ezek szerint van ilyen, de én itt a babaneten se halottam ilyet! Mondjuk ahány ház annyi szokás!
Amugy mit érzel?? Hány dobogo szivecske lesz?? Képet hozzál nekünk!!!!!

Pendi! Ja! Jó az uj avatarod meg uj vonalzid!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia Nócika!

Mindenképpen hozok képet, már ha el nem felejtem 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Nálunk a reggeli: pirítós, frissen facsart narancslé, szalámi, sajt, uborka, retek volt.

Itt már nem süt a napoccska, és sajna csöpög az eső is... pedig olyan jó lett volna sétálni egyet.... de egyedül olyan lusta vagyok hozzá :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Viszont mennék csavarogni megint egyet :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


DRágám! Ne keskenyedj el az idő miatt! Épp ebben a pillanatban tünt el a napocska itt is!
Na és mikor és hova megyünk csavizni???? Benne vagyok!!!!!!
Ja az eső meg monnyon leeeeee!!!!!!!!!!!!!!
A reggelitek az tényleg jól hangzik bár én a retket kihagynám! DE jó lenne, ha most közel laknánk egymáshoz! Már talizhatnánk is!!!!
Én arra gondoltam, hogy nekiállok ma kertészkedni kicsit, de ugy látom ha nem jön vissza a napocska akkor ez lefujom mára!
Kéne ma valamit nyamnyát fözni, de annyira dunsztom sincs mit! Ugy ennék valami egyszerüt legyen benne húsi meg már valami változatos is kéne bele! Valami ötlet????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Két aggastyán, miután kissé beittak, elhatározták elmennek a
kupiba. A madám, látván kikkel van dolga,
végignézi őket, elmegy a szobalányhoz és utasítja:
-Menj tegyél be két felfújt guminőt egy-egy szobába az ágyba.
Ezek jó részegek, nem veszik majd észre
a különbséget, meg minek fárasszam a lányaim hiába.
Ezek után betessékeli az aggastyánokat a szobákba, tegyék
kedvükre, amiért ide jöttek.
Haza menet az úton megszólal az egyik öreg:
-Azt hiszem az én nőm már halott volt.
-Hogy-hogy, halott?! Honnan képzeled ezt?
-Hát, meg sem mozdult szeretkezés közben!
-Lehetett volna rosszabb is! Azt hiszem az enyém egy boszorkány
volt!
-Boszorkány?! Honnan veszed ezt?
-Tudod, még a bemelegítés alatt picit beleharaptam a fenekébe,
erre szembefingott és kiszállt az ablakon! Ráadásul magával
vitte a műfogsorom is!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát én pácoltam best. tegnap két szelet husit, még maradt. Egy kis mustár, hagyma, olaj. Semmi faxni. És csinálok hozzá borsós rizst.

Azt én is tudnám díjazni, ha tudnánk többet talizni... olyanjó lenne.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


JÓ reggelt!

Én most ébredtem. :oops: :oops: Tegnap annyira felpörögtem, hgoy hajnali fél 3-3 körül aludtam csak el. Azért ennyire nem szoktam sokáig fenn lenni. Biztosan a baleys miatt volt.

Nócika
SZó sem lehet arról, hogy babásan ti zötyögjetek el igáig. Nem azért, mert nem örülnék nektek, hanem mert mégiscsak ilyen vasút vonalakon nem engedem, hogy elgyertek. Nektek az elég megterhelő lenne. Nem szeretném, ha bármi bajotok lenne. Meg a másik az, hogy nekünk még autónk sincs, és hát kicsit messze van a vasútállomás. Szóval majd én felkerekedem, és megyek. Kerítünk rá időpontot.
A brassóis reggeli nem túl megterhelő? :) Azért fini :) M szeretjük a rakott krumplit.

Zsu
Micsoda terülj asztalkám nálatok is. :) csak óvatosan azzal a csavargással! Eléggé sok volt mostanában a probléma, tessék csak otthon pihizni!

Az idő itt is elég szomorkás, bár hideg nem lehet, mert az ablak nyitva bukóra, és jó levegő jön be. Bár még takaró alatt vagyok. :)

Ma paprikás krumpli lesz az ebéd, de délután már főzök holnapra is lebbencslevest, és palacsintát.
Vendég
 


Szia Pendi! De jó, hogy ilyen sokáig huztad a lóbört! Én is akarom! Csak 1x!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amugy én nem mondtam, hogy vonattal mennénk! Mehetnék busszal, de akár egy 6-os tali is lehetne autoval! A Zsu apájája meg az én apájám! De mi nem bánjuk, ha te jössz! Bár ilyen messzire is szivesen elutaznék! Én imádok vonatozni meg tájat átni! nekem egy igazi kirándulás lenne! De ha nem akarod akkor nem! Meg én sem most gondoltam a Zsu miatt! Hanem majd miután betöltötte a 12.hetet! Mert figyeld meg akkor majd nem fog férni a börébe és állandó mehetnékje lesz mint szerintem most is! Mert én ilyenkor a dokikat már rettentöen untam, de máshova meg ugy mentem volna! Szal csak szerintem rajtad mulik!
Mondjuk én a lebbencs levest nemszeretem! De a palit nagyon! Reggeli desszertként azt ettem meg van még egy árva lekváros és azt is minjá el is tüntetem!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én ugy ltom ma nem kertészkedek, mert az idő nem akar jobb lenni!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :o :o :o :o

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


11 jel, ami arra utal, hogy öreg az autód:



1. Az utasülést regisztrálták, mint a világörökség részét.

2. Légzsák helyett a kormányodra egy kispárna van ragasztva.

3. A csomagtartóban található holttestek szaga már kezd elviselhetetlen lenni.

4. A piros lámpánál legyorsul egy 12 éves gyerek a biciklijével.

5. A 15 perces átvizsgálásra három napot kér a szerviz.

6. Tolvajok rendszeresen feltörik az autódat, de csak a sonkás szendvicsedet viszik el belőle.

7. A benzinkutas nem azt kérdezi: Lemossam a szélvédőt? , hanem: Visszaragasszam a szélvédő nejlont?

8. Ha megállsz egy piros lámpánál, emberek rohannak oda, hogy megsérültél-e?

9. A Sárga Angyalok még csak nem is válaszolnak a hívásodra.

10. Balra kanyarodáskor rendszeresen elhagyod a barátnődet.

11. A kocsi fogyasztását nem literben, hanem köbméterben méred.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsu! Meglátszik, hogy otthon vagy! Ezek a kis viccek már nagyon hiányoztak!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Olyan rosszul aludtam ma,hogy csak na :x mar hajnalban voltam kint pipilni es reggel 7tol ma szinte csak felalomban ment az alvas :roll: ugy voltam vele meg egy kicsit pihenek meg egy kicsit aztan meg mar 12mult :twisted: meek hajat mosni igy elb@cni a reggelt :oops:

Noci
Jaj teneked ngyon mehetneked van latom :lol: bar nekem is lenne ha nem kene ennyi mindent elinteznem :x Azta micsoda reggelid volt :shock:

Pendi
neked irtam az elozo olcsin es nem lattad szerintem :roll: a te ejszakai irasod alatt 8) latom este jol alakult :lol:

Zsu
En hianyolom a nevreszolo irasaidat :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi!
De jó, hogy tudtál aludni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én max. fél nyolcig tudok csak.
Jaj, nem is mondtam még, hogy tük jók lettek a vonalzók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridg!
Mlrt nem tudtál aludni??? Nyomaszt valami???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia Brid! Hát ja nekem nagyon mehetnékem van! Komolyan mondom lehet, hogy besóztak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DE most mit csináljak?? Itthon sincs kedvem lenni!!!!!!!!!!!! Olyan mehetnékem van! Apának is ez a baja! Mert aszongya! Nagyon ki vagy pihenve, hogy állanoan mennél! Mondom neki! mikor én is dodoztam akkor is állandoan mentünk! Szal ez nem kifogás!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy érzem, ha meglesz a baba akkor minden másképp lesz! Bár szerintem vele is állandoan menni fogok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Többet leszek a gyerekkel csaviban mint itthon!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De ha az idő engedi akkor szerintem az nem baj!

Egyébként most megint tök szépenm süt a nap! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsuzsu! Pesten mien az idő????? Esik még?? Be van még borulva???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci!
Be van borulva és szemerkél az eső időnként.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu! Köszi drágám! Csak azért érdekel, hogy apára számitsak vagy még ne! Egyébként olyan nagyon letespedtem itt, hogy semmi kanalam elindulni vásásrolni! Pedig a postára is mennem kéne! 8)

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
Nem tom lehet tudatalatt bant valami :shock: :roll: :?: :idea:
De az is lehet mivel reggel in dulni akartam utnak intezni a sok mindent ez jart a fejemben es nem tudtam agyilag pihenni na de majd ma beveszem a altato gyogyim :twisted: mer hoztam am magammal :wink:

Noci
Nem is baj az te neked mar szbad kavirnyalni :D Es babaval is jobb lrevegon,mint a lakasban :wink: Ma akkor nem mesz sehova? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Szívem! De hogy nem szabad! Imádok is menni! Tök mindegy hova csak mehessek! És különben is! A gyereknek meg kell mutassak mindent! És ezt nem lehet elég korán elkezdeni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridg!
Akkor remélem, este már ki tudod majd pihenni magadat rendesen. De csak óvatosan az altatóval!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Tudod ez a Japan altato 8) gyengeeee :wink: de megis kikapcsolja az agyad amig alszol :roll:

Noci
Te babokad vilagjaro lesz szerintem :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Szerintem is! Csak attol rinnyantok, hogy ez miatt inkább nehogy befelé forduljon! De csak nem! Mert az apja is imád jönni menni mint a mérgezett egér! Épp minjá jön és akkor megkérdem, hogy nem e akar e véletlenül velem csavizni valamerre! Mert nekem olyan mehetnékem van!

Csajok! Olyat kajoltunk apával!!! Tyüha! Pendi, ha elolvassa bizti össze folyik majd a nyál a szályában!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P Sütöttünk szalit ujhagymival paradicsom és még szinte meleg kenyérrel meg hozzá az elengedhetetlen tea! Jaj csajok! Isteni volt! És, hogy ne legyen minden olyan izés most betolok egy csokis croassont! Kár, hogy tejcsit elfelejtettem venni hozzá!!! De jó ez igy!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Én most értem haza nemrég, suliban voltam, tegnap is. Óra után meg segítettem két ismerősnek a házijukban, utána mentem anyuhoz, párom jött értem.

Pendi, jól megjártátok akkor. Mikor a mi zuhanykabinunkat szerelték, összetörtek egy üveget, de hoztak ingyen másikat, mert a szerelő elismerte a hibáját.
Micsoda megújulás :wink: (lehet, én is keresek vmi kittys avatart :oops: ).

Nócika, nekem összefutott a nyál a számban, így vacsi előtt meg pláne :lol:
Mi van a kertetekben? Zöldség is, vagy csak virágok?

Zsu, jók a viccek :lol:

Bridget, már hiányoztak a babás laptetőid. Köszi :D Remélem, sikerült elintézned minél több mindent!
Vendég
 


Bridget, nem tudnád még egyszer belinkelni a Hello Kittys oldal címét? Párom letörölte az összes lementett képemet, visszakeresni meg sokáig tartana...
Vendég
 


Kitty
Igen mar jokor jott elloptam :wink: marmint a laptetut :lol: Hat inteztem dolgokat de nem sokat :x Na nem csak az en hibambol kifolyolag :twisted: majd kesobb leirom :roll:
http://www.blinkiebee.com/ es itt lehet megtalalni de ha nem megy segitek :wink:

Noci
Jaaaj draga kenyer ez a meleg kenyer naon jol hangzik 8) na most irigy-irigy :lol:

Zsu
Boldog 8.at 8)

Kép

Te is feliratkozhatsz a profilodban a hetes dolgokra itt bneten :wink: A link meg neked szol:
http://www.babanet.hu/varandos_naptar/index.php?het=8

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="hkitty22"]B írta:hkitty22ridget, nem tudnád még egyszer belinkelni a Hello Kittys oldal címét? Párom letörölte az összes lementett képemet, visszakeresni meg sokáig tartana...


http://www.blinkiebee.com/blinkies.php?category=31

es itt is ott lehet minden betu alatt valasztani :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="hkitty22"]B írta:hkitty22ridget, nem tudnád még egyszer belinkelni a Hello Kittys oldal címét? Párom letörölte az összes lementett képemet, visszakeresni meg sokáig tartana...


itt vannak megvan 8)
http://www.blinkiebee.com/templates.php?category=5

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci!
Felteszem a képeket!

A hordozó az újszülöttszűkítővel együtt, Pierre Cardin típusú, ringatható benne a baba
Kép
Kép napfény ill. esővédő tetővel
Kép ki lehet támasztani a hordozókarral, pl. mikor etetsz benne Kép
Kép használat közben , még a Leventével

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Képek a szopipárnáról!

Kép a párna mellett vannak a pót hungarocellgolyók, a zacskóban is az van, én vettem ki belőle hogy ne legyen olyan kemény
Kép

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Ha esetleg érdekel, eladó a baldachin és a rácsvédő (kaptam rózsaszínt, azt tettem fel a Lillának, a Leventének volt felrakva, kb a 8. hónapig), a baldachinról nincs kép mert otthon van anyunál, de ugyanilyen mintája van, jó fiúnak és lánynak direkt úgy vettem
Kép
Kép

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


De joooo :P Hat en nem ertek ezekhez pl a szopiparnat se ertem,hogy kell hasznalni :shock: :oops: de joooook :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


a hintaszék/pihenőszék
Kép
itt ki van támasztva, ilyenkor nem billeg ha pl. etetés van, és teljesen felültetve
Kép
újszülöttszűkítővel és vízszintesig leengedve
Kép
Kép használat közben
könnyen levehető és feltehető a játszóív
Kép
Kép

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Bridget!
olvastad a privimet?

itt láthatsz a szopipárnáról infókat, és videót, hogyan használja a csaj
http://www.szopiparna.hu/index.html?gcl ... 3wodD3PDDA

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Kata olvastam :wink: es ugy lesz ahogy szeretned...mar voltam is nezni valamit de meg nem talaltam :? De majd holnap :wink:

Ez a uccso naon tetszik nekem 8) kar,hogy nem vgyok babas :) majd megkerdem en is a barinom aki most 36hetes hatha...arakat nem irtal :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget!
Priviben irtam az árakat a Nocinak, mert elsőbbséget élvez a topikom lakója!
Az utolsó a pihiszék még nem eladó, mert használjuk. Nocinak meg csak augusztus végétől kell, arra már úgysem tudom szerintem beleültetni. Mivel már 4 hónaposan elfordult (mesztelenül), és egyfolytában erőlteti az ülést, szerintem hamar fog mászni is (mászó mozdulatokat tesz már hason), szóval 9 - 10 hónapot jósolok, hogy bele tudom ültetni.

Ha Nocival megbeszéljük mi kell neki, utána megmondom mi eladó még.

Ja olvastam a tesztvásárlós topikot! Tökre véletlenül! Na hallod! Nem semmi!
Te mindig belefutsz....

Pusszantás!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Bridget!
Szerintem nem olvastad, vagy nem ment el?
Szóval elküldtem a bogyókat, de csak májusig jók, még két hónapig.
Szóval úgyis kidobtam volna, ezért hagyd amit megbeszéltünk! (tudod a Lillának)

Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Én ma megint nem sokat aludtam! Pláne egész éjjel pipilni jártam és ugy éreztem valaki mászkál a lakásban! Apát nem keltettem ,mert volt már ilyen azt közben sehun senki! Megha lenne is akkor a riasztó szólt volna! Szóval ez csak valami para!

Kati! Jók a képek! Délután megmutizom apának és megbeszéljük! Okés??? És köszi az elsöbbséget! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Brid! Hogy aludtál ma?? Bevetted a bogyokat?? remélem jól aludtál és ma már semmi gond! És igy legalább tudod intézni az intézni valoidat!

Zsuzsu! Az uhu után jelentést kérünk feltétlenül!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget, nagyon köszi!!! :D

Nócika, barátnőm is sokat járt pipilni éjjel-nappal. Azért próbálj meg napközben pihenni, ha már éjszaka nem megy. A kismamáknak fontos a pihenés ;)

Zsu, boldog 8. hetet! :)
Vendég
 


Na, kivi vagyok, sikerül-e

:roll:
Vendég
 


Szia Kitty!
Ma is mész suliba???
Hát ihidd el pihizek én sokat! DE ezek a fránya kijárkálások! Épp anyuval beszélgettem és mondtam neki, hogy csak 1 éjszakát szeretnék végig aludni! De ez egy darabig ugylátszik csak álom marad! De nem baj! Majd utána! Én akkorákat fogok csicsikálni, hogy csak na! Pláne ha a gyermekem majd engedi! DE remélem olyan alvokával lesz ellátva mint az anyukája és nem olyannal mint az a pukája!
Mit szeretnél felrakni?? Vonalzót???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia Nócika!
Ma nem megyek suliba, majd holnap ;) (mehetek a 6órás busszal :?)
Képet szerettem volna, de már meguntam kínlódni vele...

Ma mit tervezel csinálni?
Vendég
 


Hát én ma el kéne menjek a lidlbe, de nem sok a kedvem! Szerintem beszélek apusommal aztán elvitetem magm! És akkor csinálok egy nagyobka bevásárlást! Meg megint jött csekk ugyhogy ma is posta meg fözni szeretnék! Stefánia vagdaltot meg szerintem valamilyen rizs köretet hozzá! Lehte veszek zöldborsót vagy vegyes zöldséget! És akkor lesz egy rizi-bizi vagy egy mexikoi rizs! Meg ubi salit szeretnék enni hozzá! És gesztenye pürét veszek még mert napok ota kivánom ugyhogy veszek egy pár csomit és berakom a fagyiba és mikor megkivánom akkor csak elöveszek és eszek!
És te mit fözöl ma??
Milyen képet szerettél volna felrakni??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Én már voltam postán, boltban is. Most főzök s.borsó levest, és túrós tésztát.
Meg közben begyújtottam a kandallóba, mert fázok :oops:
Egy Hello Kittys képet szerettem volna feltenni, arról az oldalról, amit Bridget belinkelt, csak nem jön össze :(
Vendég
 


DE jó neked, hogy te milyen kis ügyi vagy! Én még háluruciban ülök, és brobálom magam elinditani dologra! De asszem majd most sikerál! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty
Segitsek? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kata
Jaaah azt nem olvastam :roll: es hany darab van meg? :roll:
A masik topikot ne is mond :| priviben megirhatnad mi a velemenyed :wink:

Noci
En is jarnek mar szivesen pipilni bar en igy is jarok :lol: Aludni minden nap szarul alszom nem tom miert :? de nem vettem be bogyot mert mar keso lett volna hozza es akkor meg nem tok felkelni :?

Kitty
Amikor megszerkesztetted a kitty-det akkor jobban jarsz ha elmented a gepeden mert amugy eltunik a kep asszem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kitty
Nem semmi ez a kitty mennyiseg ahonnan falszeretnel tolteni :shock:

Kép

mondd meg melyik tetszik es segitek...bar lannan mennem kell :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ma megyek bankba felveszem a kartyam,aztan apuhoz,aztan poloert,aztan hivom barinom talan tudok vele talizni es kimegyunk a kismamihoz :roll: aztan meg jolenne a masik barinomhoz is felmenni a delutan folyaman mert meg neki nem is lattam a babajat :shock: asszem 1eves mult mar es altalanosban volt legjobb barinom :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?