Egy kicsit eltűntem, mert közben ettünk, sírtunk, hadakoztunk a pelenkacserénél, és most kint alszik a teraszon. Itt nagyon hideg van, semmi kedvem kimozdulni!
Verzso bizony Dani a tegnapi mérésem szerint 65 cm... a 68-as ruha jó, de a 74-est is hordja már.
Gondolom te mindent megtettél, hogy a fiúk a lehető leghosszabb ideig bent maradjanak, és tényleg nagyszerű, hogy annak ellenére, hogy nagyon korán jöttek, szépen fejlődnek, és egészségesek! Most csak annyi a dolguk, hogy egyenek, aludjanak, hatalmasakat játszanak, és a lehető legtöbbet mosolyogjanak rád, illetve apukájukra!
Laura mi is olyanok vagyunk mint ti. Mármint természetileg. Bár én elég hirtelen haragú vagyok, azért vannak olyan dolgok, amin én sem teszem túl magam pár perc alatt! Volt olyan is, hogy majdnem egy hétig nem beszéltünk, mert nem mondtam el neki, hogy ki mennyi béremelést kap (egy helyen dolgoztunk - és ezekről a dolgokról nem beszélhetek, az állásomba kerülhetett volna), és ő ezen teljesen megsértődött. Mindig mindent megbeszélünk, de ezt éppen nem. Akkor nem beszéltünk, de aztán egy hét után túltettük rajta magunkat, és megoldottuk. Azóta is törekszünk arra, hogy ne fajuljanak el a dolgok ennyire...
Most látom, hogy Zalán fiad is májusi, ez tök jó, pár nap van közöttünk (az évekről inkább ne beszéljünk...
)