Új privát üzeneted érkezett!

Kata
Ma voltunk a Milánéknál, nagyon nehéz volt, de megálltam és a Mártiék is ott voltak. Isti bizi nemmondtam el. Ezt a vizsgálatot nem lehet mindig csak pékor.

Nekem meg asszem megint gomácskám van. Tele a tököm. A canesten kúpot lehet használni ugye? Bár akkor nem lehet hancúrozni se ugye? És akkor b...hatjuk ezt a hónapot. Ennyi.

Némóka
Nagyon szép Réka baba. Szépen növöget.

Rodina
mindjárt itt a nyár és jön a bébi. Fel a fejjel

timejka
 
 


Visszanéztem...

Timejka,
szerntem lehet közben hancúrozni, nem? Nem volt még gombám, szóval nem vagyok egy szakértő :roll:
Tündér vagy, hogy nem árultál el! Mártikának szerintem potyogtak volna a könnyei, de jobb ez így. Ha ők megtudják, akkor már szinte 100%, hogy 1 órán belül még a soproni és az esztergomi rokonság is értesül a hírről :lol:

Vicky,
na, neked meg mi bajod a nyilasokkal??? :wink: Amúgy teljesen igazad van, hogy mi nyilasok elég öntörvényűek vagyunk :lol: :oops:
Nekem skorpióból a mamám a legrosszabb példám. Szegény velünk élt, mióta én mgeszülettem és szerintem kicsit besokalltam. Közös volt a szobánk és ennek sok hátránya volt, de nem részletezem... Tulajdonságra nem sok rosszat tudok mondani, csak egyet, de az elég. Ő nagyon hárpia volt régen. Mióta átlépte a 85-öt, azóta tüneményes :lol:

i.kata
 
 


Jó reggelt!

VIus le a kalappal előtted.. pikk pakk új konyhát varázsoltál! gratulálok!

Némoka gyönyörű Réka baba!

Lina nagyon izgulok hogy kit rejt a pocak!

Mara kívánom Neked hogy hamarosan babásodj...

Ditus tegnap sokat laptopoztál
:twisted: :wink:

Femibion ja most ezt támogtják.. a 12.hétig 400got tartalmazó folsavval utána 200got tartalmazó folsavval... Kata szerintem ugyanúgy jó a Gravida is.. én is azt szedtem.. sőt csak a 12.hétig minden nap, utána egy héten 2-3at

Suska igazán jól beleírtad az életedbe a párod

:lol: mi is bölcsibe is együtt jártunk


Kép
Vendég
 

 
 

Vicky,
nekem Lili nyilas, Pötty oroszlán lesz :lol: De Lilinél problémamentesebb gyereket szerintem nem nagyon lehet találni. Ja, és ezt nem csak én mondom, hanem apukám is, aki nem az az elfogult fajta. Azt mondta, Pötty max. ugyanilyen problémamentes lehet, de jobb nem hiszi, hogy lesz :lol:

Vius,
a tegnapi konyhafestésnél nekem is a fészekrakás jutott eszembe :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lányomnak olyan jó beszólásai vannak. Este poénból az apja mellé akart feküdni, hogy ott alszik. Majd Lili közöle, hogy "nem feküdhetsz ide apa, mert akkor rokonok leszünk" :lol:
Ma reggel meg beszélgettünk, hogy veszek új fejet a cumisüvegére, mert szétrágta, és mindenhova megy a kakaó, ezt meghallotta, és kétségbeesve kérdezte: "Anya, új fejet akarsz venni rám????????"

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
CSak gyors bekukk és már megyek is a fülészetre!
Szurkoljatok hogy ne szurják fel a másikat.Kicsit félek de ha más megoldás nincs szúrják mert nem akarok antibiotikumot enni most.
Ha végeztem jövök!!
Sziasztok!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Jó reggelt!

Most mi van csajok? Sehol egy meglepi pozi teszt? Két napja zebra csíkokra ébredünk. Ma is előállhatna már valaki... :lol:

Én max. áprilisi csíkokat tudok hozni, mert eddig én voltam beteg, most meg a férjem. Hancúr ....hmmmm...na az aztán sehol. :cry:

Amúgy minden oké, én kezdek jobban lenni, be kellene mennem a nőgyógyászhoz. Azt hiszem, végre rászánom magam. Eddig amúgy be sem engedtek, le van zárva az egész, látogatási tilalom van.

KépKépKép
bikfy
 
 


kata: Ismertem nagyon-nagyon önfejű, ám elbűvölő nyilasokat. Mindkettő pasi volt és bármit meg tudtak volna velem csinálni, fát vághattak volna a hátamon. De nem vagyok biztos, hogy könnyű lenne egy ilyen babával. Pláne ha fiú. :)

linacska: Akkor ez az önfejűség a fiú nyilasokra vonatkozik? :) Legyen igazad, akkor elfogadom a nyilas babát (mert egyébként kidobtam volna :D ) Lilinek tényleg nem semmi beszólásai vannak.

bikfy: Csak várj 28-ig és hozom azt a tesztet.

Úgy izgulok, mintha először lenne inszemem. A párom azt mondta este, hogy "pedig már nem vagy inszemszűz". :D Kész voltam. Majd jövök.



vicky79
 
 


vicky++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég
 


SZIASZTOK

VICKY
mennek a drukkok neked
a sógornődet nagyon sajnálom :cry:

LINACSKA
Nagyon édes Lili, helyes kis beszólásai vannak :lol: :lol: :lol:

TIMEJKA
Ha a párod nem kezelteti magát akkor mindig visszakapod tőle a gombát, mert pingpong fertőz sajnos.

BONIKO
Sajnálom, unatkoztam! :roll: :roll: :roll:
Amúgy nem nagyon teszem magamra, mellettem van a laptop.
De édik voltatok az oviban! :)

VIUS
Drukk a fülészethez!

DY, KATA
Írtatok tegnap a tünetekről. Nekem az egyik jelem a butulás. Eddig sem voltam egy észkombájn, na de mostanában. Egyik hsz-emben írom, hogy keresem a zebrapáromat mikor is Vius az. :shock: Valszeg az vezetett félre, hogy annyit aktívkodik mint aki nem is gyereket vár. Vagy épp fordítva?????
:wink: :wink: :wink: fészekrakó program???? :wink: :wink: :wink: :lol:

viccet félretéve én eddig annyit éreztem, hogy asszem hétfő este mintha tüzet raktak volna odabent olyan forróságot éreztem, tegnap pedig egy tompa nyomást egész este, és még egy kicsit most is, és nagyon apró szúrkálásokat, alig észrevehetőt. Na most én a Titok alapján már el is könyveltem, hogy ez Bogyók műve és nagyon boldog lettem tőle. Elképzeltem ahogy közlik velem a BMC-ben a jó hírt, és ahogy apcinak elmondom, stb.. stb.....
Egész jól csinálom már, büszke voltam magamra. Amikor megnéztem a filmet nem tudtam még elképzelni, hogy lehet örömöt érezni egy olyan dolog miatt ami még nem is a tiéd, pedig lehet, mert most tényleg hihetetlenül örültem "a még semmi nem biztosnak" annyira elkalandoztak a gondolataim, hogy tényleg úgy éreztem már tuti a baba. bocs babák, mert mindkettő kell nekem, és mindkettőt szeretem nagyon! Még 5 nap............ :!:

dita75
 
 


dita: Legyen így. :D



vicky79
 
 


Ditusom megbocsájtok.. és különben is hiányoztál amikor nem írtál.. és láthatóan csappant a forgalom is valószínű törzstag vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

csajok leszakad a pocim már megint Pém van.. ez tetszik hogy ennyire megérzem... így majd tudni fogom mikor kell próbálkozni :wink: bár ha csajt szeretnénk akkor előtte kellene 2 nappal csinyálni -... hmmm időgépe nincs valakinek kölcsönbe? :mrgreen:
Vendég
 


Sziasztok!
Szerintem tökre nem számít a csillagjegy. Többet jelent az öröklött tulajdonságok, meg a nevelés. Tesóm skorpió, de ami "rossz" a természetében az apai örökség. Apám egyébként rák, és ő meg az anyjától örökölte, aki meg Bika. Én inkább anyám természetét örököltem, aki nyilas, én meg ugye vízöntő vagyok. Az egyik legjobb barátnőm szintén vízöntő, de ennél jobban már nem is különbözhetnénk.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ja, egyébként 1.cn.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


bumi :cry: te nem iszol palástfüteát? csak a cikkcakk miatt kérdem.. mert nekem is ilyen volt régen... :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Telefonáltam az intézetbe és elmondta a doki hogy hagyjak abba pár gyógyszert és azt mondta majd jövőhét szerdán telefonáljak, és akkor megmondja mikor menjek uh-ra. Azt hittem ma már mondja mikor mehetek, de sajnos nem :cry: Viszont az asszisztens nagyon megörült, amikor mondtam, hogy jó hírekkel jelentkezem. Besélgettünk, mondta várjak mert a doki vizsgál... Vártam és visszavette a telefont az asszisztens, hogy jó korán teszteltem. Mondtam hogy már hétfőn este pozitív lett, erre mondta, hogy akkor lehet ikrek :lol: Jó ez nem készpénz, majd úgyis kiderül. Minden variációnak örülünk, amiből babánk születik :lol:

i.kata
 
 


Bumi,
sajnálom 1.cn-t! :cry:

Vicky,
én nyilas vagyok, pasi viszont nem, mégis nagyon makacs vagyok :oops:

i.kata
 
 


Boni!
Lombik utáni ciklus, még a stimu kavart be.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Kata!
Én nem sajnálom, mert remélem, hogy végre visszaáll a hormonháztartásom.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
abban igazad van. Nekem akkor volt egy 35 napos ciklusom és utána következő volt csak normális.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Dezsi, ezt Neked küldöm :-D

2008.dec.27.
szezso írta:Kismamik, normális, hogy totál mensis tüneteim vannak? Ennyire nem szoktak lenni :roll:


2008.dec.29.
szezso írta: Aggódom viszont a még mindig fennálló mensis tünetek, plusz a kevés barnázás miatt


Puszikám: hatalmas drukk a punkcióhoz!!!

Vkrisz: örülök, hogy jól sikerült a dokis találka :-)

Brizo: akkor már nincs sok hátra a lombikkezdésig .-) Hajrá!

Skrisz: az Eszter nekem is tecc :-)

Zsófika: de jó neked, hogy érzed a Babákokat!!!! :-D

Nyulasz: Te is fogod nemsokára 8)

Petne: Julcsi gyönyörű, mint mindig :-D

Voltam UH-n, minden rendben. Részleteket, képet később, most mennem kell szemüveget csinyáltatni :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szezsó eltévedt! :wink:
Vendég
 


bumi ja én összességébeen néztem.. :oops:

remélem nem lesz ideje :wink:
Vendég
 


Kata!
Így fizetősen mennyibe fájt a lombik?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita
Pénteken megyek a dokimhoz, majd megkérdezem ezt a gombácskát.

Kata
Nagyon nehéz volt megállni, hogy ne mondjam el, de sikerült.

Bumi
Én se vagyok csillagjegy "figyelő". Lesz, ami lesz. A Bence Kos, apja Bak én Ikrek. Bencéből mindkettőnkből van rendesen.

Ma mértem először hőt reggel, 36,8, mos tminden reggel megmérem.

timejka
 
 


Sziasztok megjöttem.Miért ne ma a másik fülemet szúrták fel.jövöhéten megint mennem kell ha nem javul a bal akkor azt megint felszúrják.Ennyi röviden.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


De megyek is mert palacsintát sütök meg be kell pakolnom a kocsiból.!!
Sziasztok majd jelentkezem.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


timejka hajrá hőmérőzés :lol: én hanyagolnám,mert ide oda fogjátok pinpongozni :wink:
Vendég
 


Vius gyógypusssz
Vendég
 


Vius,
ennyi fülszúrás helyett nem lenne jobb neked is az a tubus??? Lili nagypapájának is rögtön ajánlották, ha nem múlt volna el gyógyszerre a gyulladás. Felnőttet nem is kell altatni hozzá.
Amúgy pénteken megyünk mi is újra porszívóztatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jaj Ditus annyira izgi én annyira izgulok hogy már alig birom kivárni ezt a fránya 5 napot. Ez azt jelenti hogy hétfőn tesztelsz?????????????????????????????????????????????????????Vagy vérvételre mész egyből???

Kép
pgsuska
 
 


Boniko
Én is úgy gondolom, hogy hanyagolni kéne, de akkor egy hónap megint huss. A kú mellett egyébként se lehet hancúrozni.

Dita
Muszály várni még 5 napot? Már ott bírkóznak a Bogyók úgyis.

Zsuzska
Már teljesen rendben vagy?

Vius
Nem költözöl be a fülészetre? Ha így belejöttél a festésbe hozzánk is eljöhetsz. Persze palacsintával.

Kata
Mikor mondod a jó hírt a családnak? Annyira édes a Máté, kis huncut. Eleven gyermek. Két ikres kismamánk van most? Tök jó!

Nekem ma tök jó kedvem van, de nem tudom mitől.

timejka
 
 


vérvételem lesz hétfőn, és akárhogy is csábítotok nem tesztelek előtte :lol: :lol:

Vius képzeld nekem már jó ideje gáz volt a fülemmel. most h a lombik miatt ennyi gyogyót kellett szednem gyulladásra egész jól helyrejött. :shock:

dita75
 
 


Ma jó kevesen voltak a BMC-ben, de azért a zárómra 1 órát várnom kellett. Minden ok, hasam olyan mintha lenyeltem volna egy görögdinnyét. A tüszőm megrepedt, de nem tudom, hogy a másik oldaliakkal mi van, mert azokat nem kérdeztem. 27-én megyek tesztelni, úgyhogy 1 napot nyertem. Még én mondtam a dokinak, hogy 28-a is munkanap. Most kis pihi, megpróbálok este jönni.



vicky79
 
 


Boni, nagyon cuki a kép, akkor Te még minket is megelőztél!!!!!!!!!! :wink:

Timejka, köszi már jól vagyok, csak fáradtak vagyunk Olivér ordit mint a sakál annyira fáj a pocakja. Apa is fáradt, anya is fáradt úgyhogy most alszom is egyet amire megébred kiakarom pihenni magam.


Ditus akkor nagyon drukkolok neked hétfőre. Úristen, hogy lehet ezt kibirni főleg jön a hétvége, én biztos csak erre tudnék gondolni. :wink: :wink: :roll: :oops:

Kép
pgsuska
 
 


Moncsi, elvagy tűnve, mizu veletek??? Danika???? Tényleg Te voltál már vele csipő vizsgálaton, nekem mintha azt mondták volna hogy a 3-4 hét környékén kell megnézetni. Mi még nem voltunk és még időpontot sem kértem. Tegnap kezdtük el a levegőzést. Kiraktam a teraszra elöször tiz perc aztán ma már negyed óra. Egy másfél hét múlva szeretném már kivinni, remélem addigra barátságosabb időnk lesz. :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Dita: Ne hari! A szívedre ne vedd!!!!!! Én próbáltam egy kis " :) " jellel jelezni, hogy nem veled van bajom, csak épp összejött minden... úgy látszik ez nem sikerült... :(
Egyébként tuti, hogy sikerült neked, én érzem!!! Megyek is repülök egyet az esőben :)
Kép

hofeherke
 
 


Sziasztok,

mi jól vagyunk, csak ma jöttek látogatók, és még este is jönnek fürdetést nézni :lol:

Zsuzska,

én műr két hete hordom ki a levegőre Danikát, ha süt a nap akkor van, hogy fél órát is kint tologatom az udvaron.
Sőt ha megyek anyuékhoz akkor viszem magammal, mostmár egyedül is elboldogok vele. :lol:
Nagyon jó baba, éjszaka teljesen ki tudom pihenni magam, ma is majdnem 9-ig aludtunk.
Sajnálom, hogy fáj a pocakja Oroszlánnak, remélem valamelyik csodaszer beválik és végre ti is ki tudjátok pihenni magatokat.
A csípővizsgálatot nekünk megcsinálták még amikor a kórházban voltunk, így nekünk már nem kell mennünk. És persze tökéletes Danika csípője. :wink:
SZép történetetek van a férjeddel :wink:

Vius,

sajnálom, hogy felszúrták a füledet :cry:

Dita,

én sem tesztelnék, nekem is a vérvétel hozta meg a sikert.

Kata kismami,

hogy érzed magad? Maszatkák? Terhestünet?
Most hogy belegondolok múlt héten sokat írtad, hogy nagyon álmos vagy. Ha elég szemfüles lettem volna akkor már gyanakodhattam volna, hogy baba van a dologban. :oops:

Boni mami,

a ti történetetek sem ma kezdődött :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


linacska: Ma elromlott a set-top-box-unk, legalábbis úgy néz ki. Már 3 órától próbálunk életet verni bele, de nem megy. :( Bejelentettük, remélem holnap kijönnek. Azt hiszem ugrott a filmem, ugye?

dita: Hajrá hétfő. Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy sikerült-e.



vicky79
 
 


Sziasztok

Dita
Még hogy Te butulsz! képzeld el, ma reggel úgy ébredtem, hogy alig bírtam lábra állni,annyira fájt a jobb bokám. Mit ad isten, be van dagadva, valszeg egy kicsi ficam... Hogy mikor:háááááttt talán éjszaka... Mit csináltam? Nem tudom, mert nem emlékszem rá! :wink:


Megjártam a dokit is, Manócska jó helyre fészkelte be magát! Még nagyon pici. 2 hét múlva kell megint mennem uh-ra. A femibion 800-at kell szednem,meg magne b6-ot.

Megpróbálom lekicsinyíteni a képet, aztán felrakom, bár eddig még nem sikerült! :(

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Na, sikerült átméreteznem végre a képet! Íme Manócska:

Kép Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Bumi,
megírom az árát priviben.

Szezso, de édes hogy ide írtál, és nem is nekünk szól :lol:

Monic,
néha nyilalások a pocimban, kezdenek sűrűsödni a pisilések és ma alig tudtam ébren maradni a suliban. Nemrég értem haza és még tanulnom is kell holnapra :evil: De most pihizek, majd később nekiállok.

Dy,
köszönjük az 1. sztárfotót Manócskáról! :lol:

Timejka,
még nem tudom mikor lesz a bejelentés. Előbb legyünk túl az első uh-on, aztán majd eldöntjük. Én úgy szeretném, ha egyszerre oda lehetne mindenkit csődíteni anyumékhoz és ott csinálnánk egy kis vetítést nekik. Csak nem tudom hogy tudom egyszerre egy helyre varázsolni apumékat, anyumékat, anyósékat és a nagyimat Tatáról. :roll: Én minél előbb elárulnám, de azért még várunk. Most a hétvégén hugim szülinapja is lesz, de szerintem csak jövőhéten tartjuk. Nem akarom elvenni az ő ünnepét sem.

i.kata
 
 


Kata

várjuk ám a te ikreid sztárfotóit is!!!!!!!! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Én is megjöttem.

Fázok, mint a kutya. Olyan hideg van. Mikor lesz már olyan jó meleg tavasz? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy!
Örülök a szép fotódnak! Gratulálok!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

köszönöm szépen! Bújj gyorsan oda apához, ő majd biztosan felmelegít.... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Látod Dy, az biztos, mert apa tiszta láz. Így könnyen melegít fel. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Táppénzen van jövő hétig. :cry:


Ezt a laptetőt sok szeretettel ajánlom fel Twist-nek. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2009.03.11 19:12-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Laptetőt zsebre teszem, majd jövő hónapban előveszem, úgy tűnik, csak akkor lesz rá szükségünk. Na sebaj!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: