Új privát üzeneted érkezett!

Tancsu,várom az infókat majd!! :roll:

Kép
muzsuzska

Na menek porszivózni,meg elrakom a tegnapi mosott ruhát...:)

Szép napot mindenkinek!!!

Cuppp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Drága kis VUK! Isten hozott köztünk, sok-sok boldogságot,egészséget kívánok neked, a szüleidnek rengeteg örömöt benned!!!!! Kép

Kép
flóra 11

Istenem ez a friss újszülött kép annyira meghatott, hogy sírtam, mint egy hülye gyerek. :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon száp a kis Vuk, és nem is olyan kicsi! Majdnem három kiló. És dundika. Az én első fiam időben születettés kisebb volt. :wink:

Kép
flóra 11

Ez nagyon kijött a Mártinak. Pont készen lettek mindennel, az egész lakásfelújítással, a napokban csomagolta be a pakkját, bababoltba meg majd eljut.Rengeteget fog sétálgatni,kocsikázni. :wink:

Kép
flóra 11

Na,és hogy az én szülinapomra időzítette, ez nekem külön megtiszteltetés! :lol: :D :D Ilyet! Ilyen ajándékra nem is számítottam, de nagyon köszönöm, Márti! :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, olvasom, hogy holnap mész VUK-nézőbe. Helyettünk is pusszantsd meg a Mártit és Vukot is! És mondd nekik, hogy irtózatosan ügyik voltak, gratulálunk nekik, meg minden jót és szépet. :D :wink:

Kép
flóra 11

Benó,persze vigyázni kell,de szerintem ne stresszelj és ne képzeld be,hogy most akkor rajtad a sor, ilyenekre ne gondolj,mert a gondolat az nagy úr, nagyon is tudod befolyásolni a dolgokat vele. Egyáltalán ne gondolj a szülésre, esetleg olyan értelemben, hogy két hónap múlva Te is. De másképp nem szabad. És ne ijedj most meg. Nincs semmi para. Végy egy nagy levegőt, fújd ki és itt foltatod. Megbeszéled a babokkal is,hogy van még bő két hónapjuk. Tehát nyugi. És különben is, a babok is tudják,mikor kell jönniük. Csak varrogasd aszőnyegecskékt, manókat,házikókat. Készítsétek a helyüket. Ha minden kész, majd akkor jönnek, látod, Mártinál is így volt. Minden rendben van körülötted, hidd el. :wink: :wink: :wink: :D

Kép
flóra 11

A Timinek én írtam sms-t és Benó, köszönöm neked,hogy írtál hajnalban. Sajna,nem ébredtem fel rá, addigra beájultam. Sokáig fenn voltam, valahogy közvetlenül az előtt kapcsolhattam ki a gépet, hogy Tancsu írt. Kár, hogy nem vártam tovább,de már nem bírtam. Pedig ébren vártam a híreket!

Kép
flóra 11

Tuti természetes szülés volt, hiszen elfolyt a magzatvíz, gondolom aztán már beindultak a fájások is,esetleg szurival megíndították.
Múltkor olvastam, hogy egy csajnak elfolyt a magzatvize és csak három nappal később szült meg. Na attól idegesítőbb sztem nincs. Akkor inkább indítsák meg.

Kép
flóra 11

Üdvözöllek ebben a világban drága Kis Vuk! :D :D :D Sok sok boldogság és mindenféle csudajó dolog történjen veled egész életedben!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilzi 2009.03.11 09:24-kor.

Kép
szilzi

Benó, azért jelentkezz be, mert most már érted izgulok, hogy hová tűntél. :shock: :roll: Ilyen komolyan vetted a pihenést? Az rendben is van, de néha gyere ide és írd meg, mit csinálsz,jó? :wink:

Kép
flóra 11

Helló Ildikó! :D

Én is sokáig gondoltam Mártira, aztán elaludtam! :oops:

Olyan szép baba, ugye??? :D :D Mekkora lett volna, ha vár még egy hónapot? :shock:

Kép
szilzi

Helló Szilvi! :lol: Ugye, milyen szép napunk van ma! :lol:

Kép
flóra 11

Gyönyörű!!!!!

Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked Ildikó! :D :D Ezzen az ajándékon nem nagyon tudunk túltenni! :D :D :D

Kép
szilzi

Szerintem pont normális mérete van a babának. Ilyen esetekben az is lehet, hogy nem is jött annyival korábban,csak kicsit valahol elszámoltak valamit, hiszen pontosan nem lehet tudni,mikor melyik napon fogant a babó. Neki már itt volt az ideje,hát jött. :wink:

Kép
flóra 11

Én tegnap este bőgicséltem az A-nak, hogy ugye milyen szép dolog ez és ez tényleg egy igazi csoda.....stb Szegény A. meg tök lázasan nézett rám, hogy nekem most tulajdonképpen mi is a bajom! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ugye? :lol: Nem is kívánom el senkitől, hogy túltegyen rajta. nektek hamarabb lesz a lombik ahhoz, hogy egy év múlva ezt megismételjétek, tehát inkább az sikerüljön. :wink:

És mindenkinek köszönöm a köszöntésemet! Puszi érte mindenkinek. :wink: :D

Kép
flóra 11

A F.-nak is meséltem, hogy a Márti bement a kórházba, mondom, tudod melyik a Márti, nem? Megmutattam neki a pocakfotót, hogy na ez, meg a lakásukat, hogy most festettek ki. Mondogatta, hogy ühühm és közben nagyokat pislogott és már aludt is, nem hiszem, hogy sokmindent felfogott belőle. :( :lol:

Kép
flóra 11

Hát az A. sem volt fogékony a dolgokra! :lol: :lol: :lol: De mindegy Ő ilyen, nem tudok vele mit csinálni! Ő még mindig nem igazán érti, hogy hogy lehet vadidegen emberekkel így írogatni... :lol: :lol:

Kép
szilzi

Benó, most néztem, hogy nem ment el az sms amit küldtem neked :? Köszönöm, hogy írtál, igazából ez volt a lényege :wink: És ne parázz most be! Pihenj, Te még egy csomó dolgot megvarrsz mire jönnek a fiúk! :wink:

Kép
szilzi

Sztem a F. sem érti meg. :lol: Ő annyira zárkózott, hogy ilyenre nem lenne képes. Gondolom A. is ilyen, ők sokban hasonlítanak. :wink:

Kép
flóra 11

Igen... :wink: A régen megismert barátai rendben vannak, de nyitni új emberek felé nagyon nehéz neki... :( Én ugye pont az ellentéte vagyok, így elég érdekes a dolog :?

Kép
szilzi

Felébred a Bálint. Irtózatosan köhög,mintha hordóból jönne. :? :shock: De szerencsére a láza csökkent. És nem kell antibiotikum, mert vírusos eredetű. De vérszegény, meg nem jó a vérképe,tehát ma el kell menni a doktornőhöz, ad valamiket a vérképére.

Kép
flóra 11

Szegény Bálint :( De mi nem jó még a vérképébe? Ugye nincs nagy baj? :shock:

Kép
szilzi

A F.-nak nincsenek is barátai. Csak ismerősei. Van egy, akivel évente egyszer találkozik, közben csak telón szoktak beszélgetni, de akkor is a másik hívja fel őt. Ő soha senkit.

Kép
flóra 11

Ildikó ápold a Bálintot, én most lelépek! :wink: Majd jövök még!

Kép
szilzi

Biztos nincs, nem tudom,nem részletezte a doktornő. Csak mondta, hogy tipikus virózisos vérkép és plussz vérszegény, mondjuk nem csoda, az idén már harmadszor beteg és szedett antibiotikumot is,meg hirtelen megnőtt, tehát lehet gyenge ettől is a vérképe. Kicsit fel kell őt tuningolni ennyi az egész.

Kép
flóra 11

A-nak elég nagy haveri köre van, barátja igazi 3 azt hiszem... :roll: Őket én is igazi barátjának tartom. :wink:

Kép
szilzi

Rendicsek, megyek neki reggelit készíteni.

Pá.

Kép
flóra 11

Ok, akkor jó, hogy nincs nagyobb baj!

Kép
szilzi

Pussz :D

Kép
szilzi

Képzeljétek, ezt a nyalizást! Az igazgatónő küldött nekem sms-t, gratulált szülinapomra! :shock:

Kép
flóra 11

Helló lányok!!!!!!!
Ildó szard le az ig.nőt! A fene a nyalizós fajtáját! :evil:

Szilvi és Ildó!!!!! Mi nem idegenekkel beszélgetünk!!!!!!! De ezt a fiúk nem értik meg! :evil:

Alig várom mára híreket Mártiról és a kis Vukról!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Főzők, mosok ,takarítok, fürdés, hajmosás, rádió már megvolt! :wink: Délután bevásárlás, anyámhoz kell mennem, ma se lesz metszés,esik az eső!!!!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :wink:

Kép
flóra 11

Én is így gondolom,Zsuzsi. Biztos a fülükbe jutott,hogy készülök el és most betojtak. :twisted: Sz...ok rá! Nyalizhatnak! Akkor is keresek másik helyet és pá.... :?

Kép
flóra 11

Mi van Benóval? Hová tűnt el? :shock:

Kép
flóra 11

Én is várom a híreket :roll:

Ildikó, az ig. nő pitizzen ahogy akar, Te szép csendben keress mást! :wink:

Zsuzska, ma szabad vagy? Apukádnak elmondtad már? :roll:

Az én derekam azt hittem rendbe jön, aztán kitakarítottam a fürdőt... Azóta megint se hajolni, se fordulni, semmit nem tudok csinálni :roll: :evil:

Kép
szilzi

Benó, ma intézkedik, biztos nincs semmi baj!! Erre ne is gondoljunk! Beijedt és gyorsan elintéz mindent! :wink:

Kép
szilzi

Juj, Szilvi, mi van a derekaddal még mindig? Vigyázz magadra.

Kép
flóra 11

Szilvi, dehogy mondtam el neki, vártam rá múltkor de nem ért haza, ma is megyek talán, de nem sok kedvem van hozzá, mer még felbosszantana!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Ma szabadnaposak vagyunk, próbálom a lakást puccba vágni, több kevés sikerrel. :D :D

Ildó, biztos megsejthették, de úgy kell neki, ha ilyen szemét volt veled!

Kép
muzsuzska

Szilvi, vigyázz a derekadra!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Olyan kiabálás van itt a házban! Nem tudom, ki veszekszik, de nem tetszik a dolog. :?

Kép
flóra 11

Ne foglalkozz velük!!!!!! Talán ritkulnak!! :wink:

Kép
muzsuzska

Frankfurti leves és kelkáposzta főzelék, sült virslivel, meg reggel csináltam kuglófot igaz az volt a reggelink! Ma se haltunk éhen, remélem az elkövetkező hónapokban hízhatok 20kg én is!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Megyek pihizni egyet aztán irány anyám. Addigra talán kiderül a kis Vuk születése! :roll:

Timi tudja vajon???????????? :shock:

Kép
muzsuzska

Timi tudja, írtam neki.

Ezek nem ritkítják magukat, nálunk szerencsére nem laknak ilyen szociális esetek,kisebbségiek. :lol: Rájöttem, hogy valamit szerelnek a tetőn vagy a liftaknában vagy nem tudom hol.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,mi sem fogunk éhenhalni. A sok kajára, ami itthon van, amiket főztem, tegnap küldött anyám barátja még gombát krumplipürével,irtú finom. :wink: És még valami nagyon érdekes cuccot, brokkolis, meg krumplis galuskák vannak benne és valamilyen sonkás, zöldséges szószban van benne az egész.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?