Új privát üzeneted érkezett!

És boldog szülinapot nektek, Kis Vuk és Ildó!!!!
És biztos ilyen jó ember lesz, mint Ildó!

KépKép
benó

Milyen szép és aranyos ez a kis Vuk, Istenem. :D :D :D :D :D :D

Engem a gyerekek keltettek fel. Mikor jött az sms, elkezdtek kalimpálni, mint állat, mondták, hogy Kis Vukról van szó. :D :D :D Én kicsit később tudtam meg, mint ti, sajnálom is, de nem ez a lényeg. :wink: Hanem az, hogy minden rendben van. :D :D :D :D :D

És nagyon szépen köszönjük, Laci, a képeket Kis Vukról!!!!! Imádnivaló és nem is kicsi! :shock: :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

És tudunk valamit? Simán született, ugye? Nem császárral? Reméljük, anyuka se szenvedett sokat. :roll: De ügyes ez a nő, megvárja itt velünk, míg elmegy a magzatvíz :lol: :lol: :lol:, aztán bemegy és puff neki, másnapra már van Kis Vuk! Hihetetlen! :D :D :D :D :D :D A holdacskát meg nem is kapta még meg. :? Sebaj, majd rámondjuk, hogy szülinapi ajándék! :lol: Edinának, Heninek, Timinek nem írtam, mert nem tudom a számukat. Nekik ti szóltatok?

KépKép
benó

Ó, jöjjön már valaki, ezt nem tudom egyedül feldolgozni. :roll: :lol:

KépKép
benó

Vagyok...én csak ide irtam,nekem nincsnek telszámok,elbuktam a régi telómmal mindet....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Timi számát Ildó biztosan tudja...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Itt vagyok én is. :D Mindegy, csak fogalmam se volt, ki kapott sms-t, mi van.... azért írtam én is éjnek idején. :lol: Miután ti már rég tudtátok. :lol:

KépKép
benó

Egyenlőre semmit nem tudok hogy mi volt pontosan....
Sztem L. is pihen még, Márti meg tuti kivan,nem lehetett könnyü éjszakája... :wink:
Majd délután felhivom Mártit,meg holnap úgyis jön anyósom Gergőre vigyázni,majd szólok hogy hamarabb jöjjön,mert akkor beszaladok a kórházba is...:D
Utánna már nem nagyon tudom kire hagyni Gergőt,meg hétvégén nem is leszünk itthon...:D

Ha pedig hazamentek,akkor várok egy-két hetet,kicsit erősödjön kis Vuk és majd járok én hozzájuk látogatóba,meg babázni...:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tancsu 2009.03.11 07:20-kor.

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor az a hajnali sms Tőled jött?
Legalább már a Te számod mentem...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Azért baromi váratlanul jött, nem? Hát még a Mártiéknak, gondolom.... :lol: :lol: :lol: Az a lényeg, hogy minden rendben van. :D Jó lenne beszélni a Mártival, hogy mi a helyzet, persze, nem akarom zaklatni, dehogyis. Ez csak egy elméleti kívánság volt.

Arra gondoltam éjszaka, hogy:
- de jó, hogy bepakolt (bár közel a kórház, L. bármit el tud neki vinni)
- de jó, hogy végeztek a festéssel, fúrással stb.
- még egy uccsó képet láttunk a pocójáról is, ráadásul frisset :lol:
- Ildóval van a szülinapja, ez nagyon muris :D
- meg ilyenek

KépKép
benó

Aha, hajnalban én írtam.

Jó, ha bemész a kórházba, fényképezd ám le őket légy szí'. :D

KépKép
benó

Hát drága Benó,mostantól készülj hogy Ti is bármikor ilyen ripsz-ropsz mehettek...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na, erre is gondoltam éjszaka, ezt nem akartam írni...... :roll:

KépKép
benó

Tök jó volt,éppen fejtem hajnalban a tejet,felemeltem telómat,hogy jött e már sms,erre L. pont akkor küldte...:)
Igy még csak fel sem ébresztett....:):):)

Kép

Kép[/
tancsu

Még nagyon kicsik lennének, nem szabad. :x Mondtam nekik éjszaka is, hogy rendben, hogy örülnek Kis Vuk születésének, de ne kívánják még követni, mert ők még nem ekkorák, hiába hiszik ők olyan nagynak magukat, a macsó fiúk.... :evil: :lol:

KépKép
benó

Mi is ezt beszéltük R.-el este,hogy pont kész a festés,pont volt pocakfotó,pont megvett mindent,pont összepakolta a kórházi cuccot,stb...:)

Kis Vuk tuti jól időzitett!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Hát, mindenesetre most már a Márti terhességi paráinak vége van. :lol: :lol: :lol: Az éjszakai nemalvásnak is már más oka lesz, nem a lábfájás stb. :lol: Hihi. :lol:

KépKép
benó

Most már majd jönnek a bab-nevelési parák....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

5-10 percre elvonulok...
Menek összerakom tejet,mert jön a taxis....opsz...sir baba...cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Okos gyerek az, tudta, mikor kell jönni. :D
Mondjuk a holdacskát megvárhatta volna. :? Béna vagyok, hogy azt hittem, még tökre ráér. Most nem lesz ideje varrni rá valami szépet a Mártinak, pedig amúgy nem túl dizájnos, esetleg majd te kreatívkodsz rá valamit.... te már úgyis kipihentebb vagy. :roll: :lol: :lol:

KépKép
benó

Vonulj bátran, én se érek rá itt ülni :shock: :shock: :shock:, ugyebár.... :x :x :x :x

KépKép
benó

Még egyet mondok: a Gy.-nak mondom reggel, hogy megszületett Kis Vuk, örült neki nagyon, nevetgélt stb., aztán folytatom, hogy Ádámnak hívják. Erre megrökönyödött: Ádám????? Kérdeztem tőle, mi van, azt hitted, Kis Vuk lesz tényleg? Ez, lehet, hogy tényleg azt hitte. :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Az a tök jó, hogy minden rendben van. Nagyon örülök neki.
Úgyhogy megyek a fenébe, csinálni a dolgomat.

KépKép
benó

Laci, köszönjük a képeket így frissibe!!!! Szép baba!
Kérdéseim ugyanazok mint Benóé, hogy indult, sima vagy császáros szülés volt??
Benó. köszi az smst, Mártiék is küldtek !

Kép
muzsuzska

Benó , beszéljük meg majd az sms folyamatát ha te mész. Ki kinek küld? Ildikó, Szilvi tudja vajon?? Timi száma nekem sincs meg! :roll:

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D
Nem tudom, hogy legyen. :roll: Küldöm akkor először neked, aztán te tovább. :roll: Jó úgy?

KépKép
benó

Már bepakoltam a táskába, amit vettem a múltkor. Most pakoltam be. Majd du. meg átnézzük a Gy.-val, mi maradt ki. :wink: Több szem többet lát és ő tud helytakarékosan pakolni. :D Most pakolászom a szobában, hogy rend legyen. Aztán folytatom a szőnyeget kb. 9-ig, utána intézem a gyerekorvost, anyakönyvvezetőt, ezeket terveztem erre a napra, Kis Vuktól függetlenül is, de most már meg főleg. :shock: Úgyhogy megyek is, puszi :D

KépKép
benó

Vagyok...

Tej összerakva,fürdő letudva,inas tisztába téve...:)

Kép

Kép[/
tancsu

ügyi :D

KépKép
benó

Szép napot Benó és intézz el ám mindent amit terveztél...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Remélem, hogy sikerül. Köszi. :D

KépKép
benó

Tancsu, jól megijesztette Benót, de jogosan, hogy nem ér már ő se nagyon rá!!!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

És nem szülök meg közben. :lol:

Vicc volt, és elég sz...r. :x
Mentem.

KépKép
benó

:shock: :shock: :shock: Ezt nem értem Benó!!! :?:

Kép
muzsuzska

Remélem, hogy sikerül mindent elintéznem ma és nem szülök meg közben. És ez nem jó vicc, na, ezt mondom. :lol:

KépKép
benó

Már azt is elfelejtettem, mit terveztem mára.... :lol: :lol: :lol: De gáz. :lol: :lol:
Lehet, hogy megnézek egy filmet, közben varrok, addig is pihen a dagadt lábam. :roll: Puszi :D

KépKép
benó

Sziasztok!
Nagyon Boldog Szülinapot Kis Vuknak, és Ildikónak!

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Edina!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Senkit nem akartam ilyesztgetni,csak két lábbal állok a földön és tudom hogy az ikrek hamarabb szoktak jönni.....:)
Erre jön hogy Márti is hamarabb szült,pedig ott csak 1 bab volt...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Én tudom Tancsu!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Emiatt jöttem, hogy benézzek és visszaolvassak.
Ez tök jó, hogy ilyen gyorsan ment minden! És köszönöm az sms-t, hajnalban megkaptam, és már akkor akartam jönni, csak nem bírtam, mert annyira fáradt voltam még.

KépKép

KépKép
nadina01

Jóreggelt Edina...:)

Hivtam anyósom,holnap jön hamarabb a tervezettnél,igy be tudok menni még a kórházba is Vuk-nézőbe...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Én is tudom, de mi a szent grált csináljak, ezért is megyek tv-t nézni, hogy közben pihenjek. :D
Helló Edina! :D Bocs, hogy neked nem szóltunk, nem tudtuk a számodat.
:(
Puszi mindenkinek :D

KépKép
benó

Hát Márti nagyon hirtelen babázott! De legalább túl van rajta!!!!!!!! :roll: Remélem nem szenvedett nagyon! Kiváncsi vagyok, hogy történt! :shock:

Kép
muzsuzska

Benó, azért ne kezdjél el parázni még!
:D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Akkor lassan már mindenki tudja kis Vuk érkezését...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Nyugi Benó,ha hamarabb jönnek ,akkor hamarabb jönnek.....:)
A lényeg hogy Te sokat pihenj,ettől többet úgy sem nagyon tehetel az ügy érdekében..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Most szerintem Benó megijedt, de legalább többet fog pihenni!

Én meg megyek aerobikra. Aztán dolgozni :?
Tacsu, Gergő nagyon édi!!!! :D :D :D

Ádám meg nagyon pici!!! :D :D :D

Pusssz mindenkinek!
Szép napot, és várom a híreket Mártiról.

KépKép

KépKép
nadina01

Délután felhivom és kifaggatom...:)
Most tuti pihen,hajnalban szült+2 óra szülőszobai megfigyelés+átvitel kórterembe,szegény talán reggelre elaludt,hosszú volt az éjszakájuk..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Fura igy leirva hogy Ádám,nekünk örökre kis Vuk marad....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?