Új privát üzeneted érkezett!

zsuzsa nagyon helyes a bius!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaj, te jó ég, tényleg!

NAGYON boldog névnapot kívánunk az Ildikóknak! Isten éltessen benneteket!!! Már majdnem későn... Sajnálom... :oops: De sok szeretettel!
Vendég
 


Nagyon cserfes-szép ez a kislány! :)
Vendég
 

 
 

Dóri! A terhelés vagy evés utáni érték maximum 7.5 lehet. Ezért már a 8.5 is magas(ha nem is vészesen), az pedig, hogy 1 óra múlva is 8.2, az azt jelenti, hogy nagyon lassan bontja a szervezeted a szénhidrátot. Vagyis, ha étkezés után egy órával 7-7.5 a cukorszint, akkor már nem kell mérni a következőt, mert az már magasabb nem lesz. Ilyen értelemben tényleg ez az érték a vízválasztó. Remélem, így már érthető. :) :) :)
Kerekes: jó látni benneteket, tényleg régen jártatok erre. Nagyot nőtt a lány, de ugyanolyan bájos, mint pici korában. :lol: :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Sziasztok!
Zsuzsa, Bius tényleg manöken alkat, de hát kislány! Örülni fog ő még ennek pár év múlva! Tündéri ott a konyhapulton! Hány fogacskája van már? Kettőt látok alul! :D
Dóri: a vizsgálatokkal kapcsolatban gondolj arra, hogy inkább most kell kibírni a hétfőket, mint esetleg befeküdni a kórházba, mert gondolom akkor még nehezebb lesz Samu elhelyezése, nem? Sajnos tudom milyen helyzetben vagy, nekem a szó szoros értelmében semmi segítségem, (ld. fogászat csak magán úton este 1/2 7 után, allergológiára én is úgy mentem, hogy szóltam, hogy a gyereket is vinnem kell és nagyon kedves megértő volt a doktornő, de még egy fodrász is gond, mert a párom már szobatonként is dolgozik) szóval együtt érzek, de vannak dolgok amiket végig kell csinálni, ki kell bírni és a kevsébé rosszat választani, ami jelen esteben a hétfőnkénti bejárás. A cukorbaj még terhesség után is megmaradhat, vkinek itt a topikban is úgy van, már pontosan nem tudom ki az, de szoptatás mellett szigorúan diétázik, és a következményeket nem hangsúlyozzák eléggé, a vakságot, az érszűkület miatti végtag vesztést stb. És ahogy látom már nem sok van hátra! Én mindig arra gondoltam, hogy nekem csak pár hónapot kell kibírnom, de hogy mondom el a fiamnak, hogy az én felelőtlenségem miatt kell egész életében szurkálnia magát és egy jó fagyit nem nyalhat el a haverokkal? Vagy amivel Tolnay doki beijesztett: (igaz ez a vérnyomás miatt volt, de szerintem igaz lehet cukor esetében is) hogy 32 hetesen be kell fejezni a terhességet. Ekkor kezdtem komolyan venni a dolgokat.
Kitartás, jön a tavasz, a jó idő, lehet nagyokat sétálni!
Mindenkinek szép napot, üdv. J
kisvitéz
 
 


csak ténylegesen lenne már itt a tavasz.... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tudom én, Judit, csak az a szomorkodásom tárgya, hogy lehetne ésszerűbben is, és úgy, hogy tekintetbe lehessen venni a nagyobbik gyerekem érdekeit is! :) Ezen ügyködöm, meglátjuk, milyen eredménnyel! :) De köszi a kedves szavakat! :wink:
Remélem, ti jól vagytok!
Vendég
 


Jaj, Judit, még vmi: neked mennyire volt magas a vérnyomásod? Most is magas? Kicsit ijesztő a 32 hét... :roll: És helyreállt nálad a cukor? A magas cukor miatt a baba születhet cukorbetegen, vagy az időskori cukorbetegségre hajlamosít inkább?
Vendég
 


Húú, egy kicsit megkéstem, és bevallom, nem figyeltem a naptárat, de most így utólag is nagyon nagy szeretettel kívánok BOLDOG ILDIKÓ-NAPOT!!!!!

Kép

Dóri: remélem, sikerült megoldanod a dolgokat. A legfontosabb az egészség, és már tényleg finisben vagy! No, meg gondolom neked sem mindig terhelésest fognak csinálni, így kb. 5 percet kell bent töltened a vérvételen, de előtte egy órával megenned a kellő mennyiséget, így még ha viszed is magaddal manókát, nem lesz neki nagy teher. Biztosan megoldod, ügyes vagy te! Csak legyetek jól, az a lényeg!!! És tényleg jön a jó idő! Még délelőtti sétának is jó, és egybeköthető a vásárlással hazafelé. :D Kitartás!

Zsuzsa: Nagyon édes ez a csajszika! Milyen édi ezekkel a nyuszika fogakkal! És szép szemei vannak! Jók a pultos beállítások!!!!

Bábaildi: Köszönöm a sok-sok segítséget! És ne haragudj, hogy elfelejtettem a névnapodat! :cry: Olyan bunkó vagyok! :x
Most beszéltem Zitával, 6.0 lett a mai eredmény, úgyhogy torz kicsit a kézi mérő eredménye, illetve én nyomkodtam rosszul a vért. Most nem mérek akkor jövő hétig, hanem csak csinálom a diétát, és meglátjuk, utána visszatérünk a kétheti vérvételre megint. Meg persze kiiktatom a a zavaró dolgokat, amennyire tudom. :wink:

Ma már egyébként sokkal jobban vagyok, sikerült kicsit függetlenítenem magam a dolgoktól, lenyugodtam, és remélem, ez így is marad.

Vigyázzatok magatokra, és jöjjön már a tavasz! 8)

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Az a baj, hogy a Honvédban nem terhelésest, de mindig csinálnak éhomit, és evés után 1 órásat. Szóval nem 5 perc... 7kor éhomi, evés, utána 1 órával 1 órás, utána 1 órával jön a dokinő=3 óra... Szóval ezért ily hosszú. De most tényleg befejeztem ezt a témát, mert sztem egész másképp is meg tudom csinálni, remélem legalábbis, és úgy sztem jó lesz.

Eszty, örülök az erdményednek! Csak így tovább! :wink:
Vendég
 


Először is így utólag ugyan, de:

Ildijeinknek nagyon boldog névnapot kívánok!!

Háát csajok én ma akkorát csalódtam..

Van egy ismerősöm, itt laknak nem messze tőlünk.. hármas ikrei vannak és szoktak együtt játszani a gyerekeink, már egy éve.. Hát, most nagyon megbántott, nem is tudom, hogyan tovább.. legszívesebben hanyagolnám a csajt, de a Matyi nagyon szereti az ikrek társaságát.. úgyhogy be vagyok kerítve..

Az történt, hogy tegnap előtt rákérdeztem a csajra, hogy átjönnek-e délután, amire tipikus lerázós választ kaptam, konkrétan,
"méég neem tudom, majd hííívlak"... Ma találkoztunk kint az utcájukban és mielőtt elváltunk volna megint megkérdeztem, hogy
átjönnek-e holnap, mire, ugyan azt a nyögve nyelős
választ kaptam.. Kérdeztem is tőle, hogy miért nem mondja inkább egyszerűen, hogy nem.. De az arckifejezése az nagyon gyanús volt, úgyhogy kíváncsiságból rákérdeztem, hogy mi
átmehetünk-e, de láthatóan nem lelkesedett az ötletért, de nem volt benne annyi gerinc, hogy nemet mondjon, vagy, hogy elmondja mi a baja, hanem kitalált két alkalommal három féle kifogást..
Hát eléggé elbizonytalanodtam, mert nem tudtam elképzelni sem, hogy mivel bánthattam meg.. Na, most nem sokkal ezelőtt felhívtam, hogy ha valami baja van, azt mondja meg, tiszteljük már egymást annyira, hogy nem nézzük hülyének a másikat..
Erre előadja nekem, hogy az elmúlt egy évben (!!!!!!!!!) nagyon rosszul esett neki, hogy akár hányszor együtt voltunk, én nem foglalkoztam az ő gyerekeivel, ő pedig a múltkor is mikor itt voltak, játszott a Matyival (is).. Hát ez igaz is.. De Matyi nyitott mindenki felé, az ő gyerekei, pedig tele lettek rakva gátlásokkal, mivel nagyon komolyan és sokszor tök feleslegesen be vannak szabályozva.. az elmúlt egy évben, egy kezemen megtudom számolni, hányszor néztek rám egyáltalán.. hát így elég nehéz kapcsolatot kezdeményezni..Erre, ő jön azzal, hogy de ők a többi gyerekes barátnőivel úgy szokta, hogy leülnek egymás mellé játszani, ölbe veszik egymás gyerekeit és persze nagy a harmónia.. Itt azért megjegyzem, hogy én sosem szerettem az irányított játékot, nem is vagyok rá képes.. Matyi pedig nem az a fajta, aki leül és elviseli, hogy megszabják mit játsszon, hanem fantáziál és abból jönnek a szuper jó kis játékaink... Arról nem beszélve, hogy nem fogom más gyerekét piszkálni, ha nem igényli a társaságomat, ha meg igényli, úgyis jön és akkor jöhet a játék.. Amúgy, meg soha nem volt olyan, hogy nem reagáltam volna bármilyen kezdeményezésre.. Csak hát ilyen nem nagyon volt.. Matyi 4 hónapos kora óta kezdeményezi a kommunikációt szinte mindenkivel.. Meg azt mondja nekem, hogy neki elvárásai vannak
a kisgyerekes baráti köre felé... Azt nem értem, hogy milyen alapon vannak elvárásai, amikor nem is ismer igazán, azt sem tudja ki vagyok, milyen ember vagyok, milyen nehézségekkel kell megküzdenem napról napra, mióta megvettük ezt a házat és, hogy az elmúlt 3 évben milyen feszültségben élek.. (építkezés, férj, stb..) És az én fiaim mégis tudnak mosolyogni, játszani, örülni.. De tényleg igaza van nem, figyelek eléggé..
Ezt nagyon könnyű megállapítania a kényelmes, kész otthonából.. Mi a párommal 7 éve ismerjük egymást mind a ketten 8 és 11 éves kapcsolatból szálltunk ki nem sokkal azelőtt.. Mind a ketten nulláról kezdtük újra az életet és sajnos a mai napig sem sikerült
még azt a nyugodt hátteret megteremteni, ami a mi korosztályunknak már (jobbára) meg van.. De ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz meg..
Csak azt nem értem, hogy miért kellett egy éven keresztül képmutató módon viselkedni.. Utálom a képmutatást... Nem kötelező minket szeretni, nagyon jól feltaláljuk magunkat alapjáraton is, nem vagyok rászorulva senki (ál)barátságára.. Azt sem értem, ha nem tud olyannak elfogadni amilyen vagyok, akkor miért kell velem barátkozni.. Én speciel minden hülyeségét elintéztem egy legyintéssel, hogy ő ilyen és kész.. Én meg ilyen vagyok, amilyen... De szerintem nem velem van a baj.. Ja, és még megkérdezi, hogy miért nem mondtam, hogy problémáim vannak, mert akkor mindjárt más megvilágításban látta volna a dolgokat.. Miért kellett volna egy "idegen embernek kibeszélnem a magánügyeimet?? Nem is értem... Akkor kérdem én, miért nem kérdezte meg rögtön, hogy van-e valami gondom, vagy csak egyszerűen ilyen vagyok.. Annyi kurázsi már nem volt benne..

Hú, bocsi, hogy így rátok zúdítottam, de annyira igazságtalannak éreztem ezt az egészet és annyira felbosszantott!! :cry: :cry:

Na, most mennem kell, majd este felé még benézek..

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


morca szerinem egy kis ideig hanyagoljátok egymást.....matyi is kibírja valahogy.... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Dori: Köszi, te is ügyes vagy, és folytasd csak így tovább! Ha a diétát szépen tartod, biztosan az eredmények is jók lesznek. Mikor mész vérvételre?

Morca: Szerintem igazad van, így a te oldaladról megismerve a dolgokat. Én is rengeteg gátlásos, bekeményítve nevelt gyereket ismerek, akiket csak azért szabályoznak be, mert nekik ez kényelmesebb, megspórolnak egy-egy asztaltörlést vagy pakolást. És ettől a gyerek egy merő görcs. De valahol ez az anyuka is az!
Nem gondolom, hogy jól teszi, hogy így túlideologizálja a dolgokat a gyerekei körül. Ezek a kapcsolatok pont hogy a gyerekekről kéne, hogy szóljanak, de ebben az esetben az ő részéről csak arról szól, ki felel meg az ő elvárásainak és ki nem. Ha nem vagytok rájuk szorluva, márpedig azt gondolom én is, hogy nem vagytok, tényleg hagyd egy kicsit főni a levében, ahogy Nitacska is írja. Kár erőltetni, ami nem megy. Abból semmi jó nem sül ki.
Ti nagyon szépen nevelitek a gyerekeiteket, és ez meg is látszik a nyitottságukon, a világra való kíváncsiságukon! Azt gondolom, ezek a dolgok elismerések nektek, amire büszkék lehettek!
Ő meg majd boldogul valahogy.
Az meg végképp egy hülyesg, hogy ha tudott volna a gondjaidról, akkor másképp gondolkodna rólad. Ugyanmár! Minden felnőtt ember tudja, hogy a másiknak is van keresztje, senki nem tejjel-mézzel folyó kánaánban él, megvannak a gondjai, rengeteget dolgozik a fontos kapcsolatain, házasságán, hogy minden rendben legyen. De hogy ez igazolás lenne bármire, nem gondolom.
Éljétek az életeteket olyan szépen, ahogy eddig is, ő pedig majd vagy viszzakerüla köreitekbe vagy nem, majd elválik. Lehet, hogy holnapra egészen másképp fog viselkedni,mert átgondolja a dolgokat, és belátja, tévedett.
Amúgy én sem szoktam más gyerekével erőszakoskodni, ha ő nem kezdeményez, mert tudom, hogy Orsi is utálja, ha valaki így nyomul rá. Én is utálnám, és mindig abból indulok ki, hogy amit én nem szeretnék magamnak, azt biztosan más sem nagyon.
Nyugodj meg, ne foglalkozz vele, és meglátod, messzire vagy közelre sodor-e benneteket a sors.

Jó pihenést nektek!
Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Köszi csajok a biztató szavakat!!

Eszty: Tök jól esik amit írtál... :P :P Az a szomorú, hogy egy óvónőről beszélünk, akinek szerintem jobban bele kellene éreznie a gyerkőcök lelki világába.. :roll: Amúgy az ő esetében megértem egy bizonyos szintig a korlátokat, hiszen három gyerekkel kell boldogulnia.. De nagyon sok a felesleges korlát, azért mert ő is tele van gátlásokkal, görcsökkel és simán kivetíti a gyerekeire.. aminek az a
következménye, (többek között) hogy nehezen kommunikálnak a külvilággal.. elég befelé forduló gyerekek.. na, ebben a szituban nekem elég nehéz kapcsolatot teremtenem velük.. a pláne az egészben, hogy pont valamelyik nap jöttek oda maguktól hozzám, és a nevemen szólítva elkezdtek nekem csacsogni.. (legalábbis ketten, az egyik kisfiú egyáltalán nem tart igényt más társaságára, mindig csak magában motyog..) Mondtam is a férjemnek, hogy végre szóba álltak velem.. Amúgy meg anyukámmal egyetemben mi vagyunk a leginkább bele vihetők mindenféle játékba.. pl. simán futunk versenyt Matyival, miközben valamelyikünk még a babakocsival rohangál, hogy Ákos se maradjon ki a jóból, meg öt labdával focizunk, bújócskázunk, meg ilyenek.... :P :P
Nyilván én sem vagyok tökéletes, de felnőtt ember lévén el tudom viselni, ha valakinek problémája van velem és megtisztel azzal, ha megosztja velem.. nem pedig egy évig gyűjtögeti, aztán hirtelen egy rosszabb napján a fejemhez vágja..

Na de nem is érdekes, mi eddig is jól meg voltunk, ezután is
is megleszünk.. :wink: :wink:

Megkaptam a prividet, csak én nem tudok privit küldeni, csak e-mail-ban tudok válaszolni.. Ha meg adod az e-mail címed szívesen válaszolok.. :wink: Igazság szerint nagyon szeretnék válaszolni, mert több dologban is hasonlítunk.. :wink:

Dóri, Nitacska: Vigyázzatok magatokra.. :wink: :wink: :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


jó éjt! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Halihó!

Morca, én is szerettem volna már írni, csak nem sikerült, mert rettentő sűrű volt a nap megint... Azt hiszem ebben a helyzetben a legjobb a régi bölcsesség: okos enged, szamár... :) Szerintem tényleg nehéz lehet neki 3 pici gyerekkel egyszerre... Ezért talán te úgy jársz legjobban, ha elfeleded, hogy megbántott, és hagyod, hadd alakuljanak a dolgok vhogyan... Egész biztos, hogy annak a két kiskrapeknak nagyon jó dolga van nálatok, nagyon tetszik, ahogy bánsz velük! Szóval fel a fejjel!

Most megyek lassan aludni... :)
Vendég
 


Sziasztok!

Szép tavaszi reggelre ébredtünk ma végre!!! Még egy kicsit melegedhetne, és akkor aztán tényleg tavasz lesz!
Vasárnap ki kéne mozdulni valahová, lesz csomó rendezvény! Talán kimegyünk a Városligetbe, hadd mulasson Orsi törp egy kicsit!
Meglátjuk! Ilyen szép időben ki kell menni a levegőre és a napra egy kis D-vitaminért végre! Rám is rámférne már.
Tegnap elvittem Orsit, és két kis barátnőjét a Sárkányba a játszóházba, jó 2 órát eljátszottak, nagyon élvezték. Csak az egyik kislány anyukája jött velem, mi addig dumcsiztunk, de így addig hagyhattuk a gyerekeket, amíg láttuk, hogy tényleg élvezik, de még nem fárasztják hullára magukat. És ráadásul szerdánként féláron van, így 2 óra 1.000Ft, ami szuper!!! Majd járkálunk még oda, bár ha jön a jó idő végre, inkább a levegőre vinném majd őket.
Ma este tényleg próbálok már feltenni képeket, mert már régen adós vagyok velük. És már több eseményről is vannak képek! :D

Morca: Úgy érzem a szavaidból, sikerül kicsit megnyugodnod. Most azért is jött ki rosszul a dolog, mert épp most kezdtek volna nyitni feléd maguktól a gyerekek, de majd kialakul. Ne szomorkodj rajta. Nem gondolom, hogy hibáztál volna bármiben is. A dolgok pedig úgyis alakulnak. Amit tehettél, megtetted, most már nem a te hatásod alatt van a dolgok befolyásolása. Márpedig amit nem tudunk befolyásolni, azon kár rágódni.
Az e-mail címem: boeszter@freemail.hu
Köszönöm szépen a válaszodat előre is. Egyébként sokal nyugodtabb vagyok. Kellett kis idő, mire el tudtam szigetelni ezeket a dolgokat egy kicsit, hogy ne zaklassanak fel ennyire, de most már jobb sokkal. Talán a páromban is elindult valami, ki tudja, én mindig reménykedem. Meglátjuk.

Dóri, Nitacska, Mindenki: Vigyázzatok magtokra! Csak ügyesen!

Puszi Mindnekinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Szép reggelt!

Lányok! Ezek az apák is nagyon szeretik ám a csemetéiket! :wink: Csak meg kell tanítani nekik, hogy mivel tudnak az ő és a ti segítségetekre lenni! Mert az nem megy mindenkinek ösztönösen. :) Szóval sztem biztos tök jó csapat lesztek-leszünk mi is! :) Nálunk sem minden tökéletes, de hol az? :wink: Szeretjük egymást, a gyerekeinket, innen lehet tovább haladni! :)

Mindenkinek további ilyen szép napot! Pussz!
Vendég
 


dori így igaz...Szeretjük egymást, a gyerekeinket, innen lehet tovább haladni! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Képzeljétek, Ákos az előbb kapaszkodás nélkül felállt guggolásból.. :shock: :shock: :lol:

Majd később még jövök!!

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


gratula ákoskának....ügyes fiú!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ákos, a nagyfiú! Ügyi!!! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Morca: NAGYON GRATULA ÁKOSNAK, nagyon ügyes fiúcska! Most aztán futhatsz utána! :-)

Hogy vagytok ma reggel? megint csúnya borongós lett az idő. :?

Délután megyek Orsival uszodába megint, ez már fix program lesz, ha nem jön közbe semmi. Este meg találkozom barátosnémmal. Jó lesz kicsit dumcsizni.

Hétvégére már nagyon tervezzük a nagytakarítást, és a mindennapos otthoni feladatokat is szétosztottuk, hogy mindenki jobban kivegye a részét belőle. Ha működni fog, tök jó lesz!

Lesz Babaruhabörze március 22-én az Expo "A" pavilonjában, ha érdekel titeket. 690 Ft a belépő. 8:00-kor kezdődik.
És lesz egy másik is, amit a Kismama szervez, április 25-én szintén ott, szintén ennyiért.

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Hahó!

Eszti! Köszi az infót! :wink: Lehet, hogy szükség lesz rá. :)

Mindenkinek szép napot, remélem, lesz jobb idő is... :roll:
Vendég
 


Sziasztok!!

Mi most jöttünk be a motorozásból, futkározásból.. :wink:

Eszty: Ma megpróbálok válaszolni még a múltkorira.. :oops: :wink:

A börzére lehet, hogy mi is ellátogatunk.. köszi.. :lol: :lol:

Majd később jövök, mert most nagytakarítanom kell, itt van anyukám, addig ő játszik a manóimmal..

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca: Oké, várni fogom. :)
Jó takarítást neked!

Sziasztok, és szép hétvégét mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


eszti te jössz a börzére 22-én? én megyek tuti........
ma megkaptam végre a kiskönyvem....és csak 1 kilót híztam!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska! Nemsokára letelik már az a 12 hét! Ügyik vagytok! :)

Morca! "Jó" takarítást!

Én asszem meg fogom nézegetni, milyen dolgaink hiányoznak még esetleg, ha hazajön apa, pakolgatni fogok ilyeneket. Aztán, ha kell még vmi, sztem mi is lehet, hogy börzézni megyünk.

Mindenkinek szép további napot!
Vendég
 


dori ha jössz te is börzére akkorsz szolj...jó volna talizni.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Takarítás, bevásárlás, börze, futkározás a srácokkal.....de jó hogy nincs semmi baj, múlnak a dolgos hétköznapok, nőnek a gyerekek, kint is bent is.... :lol: :lol: :lol: Csak már az idő lenne jobb! :roll: :roll: Mehetnékem van :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


ildi nyáron meghívlak hozzánk egy medece+bogrács partira........ :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Júúúúj, nektek van medencétek??? Wow!!! :)

Na, mindenkinek jó éjszakát! Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!

NNa, úgy néz ki, talán szép napos hétvége lesz!
Csak a szél csillapodjon, és akkor tuti lesz!

Jó pihizést mindenkinek!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


dori igen van medencénk.remélem nyáron használhatom nem csak nnézhetem é takaríthatom.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Hát jól le vagyok maradva, mitagadás, de azért megpróbáltam visszaolvasni.

Morca, csak ámulok és bámulok! Gratula a fogacskához! És erre tessék :D , szóval gratula a felálláshoz is pluszban! Nagyon ügyes ez a kislegény! :)
Ami a sokgyerekes ismerős sztoriját illeti, én a helyedben ugyanúgy csak legyintenék, ahogyan egyébként is tetted sokszor más kapcsán. Ahogyan Téged megismertelek így virtuálisan, elég laza csaj vagy és a legkevésbé sincs okod mérgelődni ezen a történeten. A srácaid helyes, nyitott gyerekek, a Te nevelési elveid szerint ők így működnek, másoké meg máshogyan. :)
Én eddig csak klassz tanácsot kaptam Tőled, de hidd el, ha valami az én elveimmel ellenkezőt javasolnál, meg merném mondani, hogy bocsi, nálam ez nem pálya ezért vagy azért.
De látom, már rég túl is tetted Magad ezen a dolgon. :)

Cuki a Bius lányka! Nagyon tetszik, hogy ilyen sötét a szeme és hozzá kis világos a haja. :)

Eszty, továbbra is várom - és szerintem várjuk - a friss pocis fotókat! Olyan jó nyomonkövetni egy újabb 'topikmama-baba' növögetését, fejlődését. :)

Nitácskának meg már alig van hátra a kritikusból, úgyhogy meg kell állapítsam, repül az idő, szerencsére gondmentesen!
Arra a medencére én is irigy vagyok, főleg Dóri miatt, aki imád pancsolni. :)

Ma viszont kihagytuk a babaúszást, mert olyan jó idő volt, hogy inkább sétáltunk két alkalommal is a hegyen. Először egy barátnőmmel, aztán du. a férjemmel, majd beültünk egy cukiba kávézni meg sütizni. Kint ám a teraszon! Hideg nem volt, csak kezdett hűsebb lenni, de voltak nagy vastag plédek a cukrászdában kikészítve, no meg kültéri melegítő gomba, ami alatt szabályosan hőség volt.
Ja, és a héten vettem végre egy esernyőkocsit, ami 150 fok alá dönthető, kényelmes, könnyű és végre én is tudom sétáltatni a babámat. A meglehetősen rossz terepviszonyok miatt apa és kocsi nélkül eddig csak magamra kötve tudtam Dórit sétáltatni, és hát ez már kezdett elég kényelmetlenné válni, tekintve, hogy ruhában több mint 7 kg. Nehezebb babakocsival bejárhatatlan a környék, sok a lépcső pl.

Bábaildi, nem mostanában vagy hosszabb szabin? Mentek valahova családilag? Vagy teljes időzavarban vagyok megint és javában dolgozol? :)

Próbálok friss képet tenni a kis fogas boszimról.

Kép
anhel
 
 


Kép

Kép
anhel
 
 


Kép

A csiniruha, mit ne mondjak, kissé ledéren felcsusszant...:)

Kép
anhel
 
 


anhel bejön a jó meleg gyertek ti is nyugodtan pancsolni..........máté örülne egy kis lány társaságnak......... :) :) :) :)
gyönyörűűű csajszi dórika!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anhel: De jó, hogy jelentkeztél, már nagyon-nagyon hiányoltalak!!!
Dóri nagyon cuki, gyönyörűséges kis csajszi.. :lol: Hihetetlenül nagy már.. :lol: :lol: A "ledér ruhácskája", pedig igazán nőies.. holnap meg is mutatom Matyinak..
Az ikres anyukával találkoztunk ma, beszéltünk is, bár csak a szokásos hétköznapi dolgokról.. épp ez az, hogy sosem szoktam más nevelési elveit bírálni, általában elfogadom az embereket (akikkel barátkozom), úgy ahogy vannak..az ikres anyukáét is csak azért említettem meg, hogy érthető legyen, miért nem úgy reagáltam, ahogy ő elvárta volna.. :wink:
Amúgy van egy nagyon kedves barátnőm, (ugyan abban az utcában )akivel a nevelési elveink szöges ellentétei egymásnak, de mégis remekül kijövünk egymással, sosem volt ez kettőnk között probléma..
:lol: :lol: Sosem próbálnám rád erőltetni a "nevelési elveimet" és persze senkire sem.. :wink: :wink: :wink: :lol: Pláne, hogy ahány gyerek, annyi "elv"..:wink: Naná, hogy megmernéd mondani, ha valami nem pálya.. :P Én meg jól el is fogadnám.. :wink: :wink: :P

Én is most készülök babakocsit venni, mert ezzel a naggyal nem férünk be sehova, ha megyünk valahova, akkor meg a Borisz nem fér be tőle a kocsiba.. :roll: Milyen kocsit vettél??

Hú, a fiacskáim, pedig nagyon kemények.. 8) (de annyira imádni valóak is ) Ákosnak, olyan akarata van, hogy csak pislogok nagyokat.. Matyi a minden, mindenhova követi és mindet utána akar csinálni.. :P :P
Matyi meg terelgeti, ha meg megunja a "zaklatást" szól, hogy anyaa segííí.. :P :P Ha valami nem úgy történik, ahogy elképzeli, akkor aztán botrány van.. Alig birom tisztába tenni, öltöztetni, etetni, mert nem ér rá ilyen felesleges dolgokra és persze balhézik.. Na, de ha sikerül a kedvében járnom, akkor aztán előveszi a legelbűvölőbb mosolyát.. Ezt mondjuk alvás helyett is mindig megpróbálja bevetni.. Matyi gyönyörűen elkezdett beszélni, minden nap több szóval bővül a szókincse.. Legtisztábban a kutyasulin használt vezényszavakat ejti.. :P vajon miért nem lepődöm meg.. :wink: :P
Ja, és elkezdődött nála a miért korszak.. :shock:
mindenre azzal a kérdéssel felel, hogy miért.. :lol: :lol:
Eddig sem volt probléma a beszélőkémmel, de néha már komolyan el kell gondolkoznom, hogy mi értelmeset válaszoljak.. :lol: De azéert megoldom.. :wink:

Szuper lehetett a cukiban.. akkor még szuperebb
lesz, ha Dóri is kézzel-lábbal sütizhet már.. :wink:

Ha tudsz, azért gyere gyakrabban!!!! :wink: :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Nagyon szép ez a Dóri-leány!!! Mi is sétáltunk a szép időben babaúszás helyett, meg azért is, mert egy picit még taknyos Samu, nem akartam, hogy megfázzon újra... :roll:

Nitácska! Mekkora jó dolog egy medence!!!

Na, én most jutottam el oda, hogy mehetek aludni, eddig volt barátnőm itt,meg főztem holnapra... :) Szóval most beájulok az ágyba...

Jó éjszakát!
Vendég
 


jó sokáig voltál fent.... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Most csak dobok képet, de holnap írok.

Puszi, Kép
Kép
Kép
Kép

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


nagyon helyesek vagytok a képeken!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Tök jók a képek!!! :)

Ma előbb megyek aludni, jó? :wink:

Jó éjszakát!
Vendég
 


jó reggelt!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!
Hú, nekünk botrányos éjszakánk volt (szó szerint).. :( Ákos végig üvöltötte a fél éjszakát és bárhogy próbáltam neki segíteni, sehogy nem volt jó.. :? (cicizett, ringattam, sétáltam vele, dentinoxot kentem az ínyére, tisztába tettem, stb) Az a gyanúm, hogy már megint óriás cuminak szeretett volna használni, de az meg nekem nem jön be annyira éjszaka.. :roll: Mire másfél órás ordítás (első kör) után végre elaludt a kezemben, Matyi kezdett ordítani, mert bedugult az orra és gondolom már amúgy is tele volt a hócipője.. :shock: (nekem is) Persze Ákos felébredt és kezdtük elölről a cirkuszt.. :shock: :shock: Hurrá.. Aztán végre csend lett, hajnali háromig, majd még egy kör ordítás.. A hajnal további eseményeiről nincs emlékképem, csak reggel együtt ébredtünk mindannyian összebújva.. :P
Amúgy Ákos is és Matyi is most is rettentő nyűgös, (nem győzök magamból bohócot csinálni, hogy jobb kedvre derítsem őket. :lol: :lol: ) gondolom ez a bolond szél, meg hát fáradtak is az éjszakai "bulitól".. :roll: Na, de majd korán leteszem őket délben aludni, remélhetőleg rendbe jön délutánra a hangulat.. Az enyémmel mondjuk semmi gond.. :wink: :wink:

Na pussz mindenkinek, később jövök.. Vár rám a házi munka.. juhhé.. :roll: :P :P

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!!

Anhel: de jó, hogy írtál! Már épp kérdezni akartam, mi újság veletek! Dóri baba gyönyörűséges! Nagyon cuki! És hogy nő!!!
Azért zajlik nálatok is az élet, és az új babakocsival jobban ki tudtok majd mozdulni, főleg ha végre ide ér már a tavasz. Mondjuk ma szép idő van, de a hétre még telet mond. :?
Húú, az a hegyi sétát cukival egybekötve nagyon irigylem! :wink:

Nitacska, Dori: köszönjük! Már tartoztam friss kpéekkel, és itt van egy pocakos is. :wink:

Morca: Húú, hát nem irigyellek az éjszakátokért! Reméljük, most kialusszák magukat a gyerkőcök és te is tudsz kicsit pihenni.

Én jól kipurcantottam magam hétvégén. Szombat délután nekiálltunk nagytakarítani. Apa is segített, így elég jól haladtunk. Csak Orsi valahogy nem tudta a fejében helyretenni, hogy apa is takarít, és nagyon tetszett neki a felfordulás, így ami egy dolgot elraktam, ő tíz másikat vett elő. Na, ettől pár óra alatt eléggé a plafonon voltam, hiába kértem bárhogyan. Így az ő szobáját úgy is hagytam, csak az ablakot, a függönyöket és az ágya áthúzását csináltam meg. De aztán vasárnap délután kettesben Orsival megcsináltuk a szobáját, amíg apa korizott. Így szépen haladtunk is.
Már előkészítettük a felnőtt fekhelyet nála, hogy majd apa oda mehessen aludni, ha már nem bírja a sírást. Persze ettől olyan lázba jött Orsi, hogy már tegnap ott akarta altatni apját. :lol:
Mondta is nekem, hogy én aludjak csak apa nagypárnájával, de apa ott marad nála. :P :P :P
Most pénteken nem lesz ovi, én is vettem ki szabit, úgyhogy lesz egy pihis nap majd.
Szombaton ebéd után kicsit voltunk kint anyuék kertjében is a napon, olyan szép idő volt. Ott akartam hagyni Orsit, jót tett volna neki egy kis D-vitamin és friss levegő, de nem akart maradni.
Vasárnap pedig sajnos elég hűvös volt, így az akkorra tervezett szabadtéri kiruccanás a ligetbe vagy a szigetre nem jött össze.
De lassan csak tavasz lesz!

Remélem, mindenki jól van!
Vigyázzatok magatokra!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!
Morca: ezek a kölkök összebeszéltek, mert Dávid úrfi is 1/2 1-től reggelig sírt és rengeteg potyacicivel átvert!
Segítség: elérkezett első cipőnk (cipőink) megvételének az ideje. Ki mit hallott, kinek mit ajánlottak és főként mi jött be? Melyik márka, szobába kell-e cipő vagy nem? Mindneki mást mond, van, hogy ugyan az a valaki is ellent mond önmagának de ez már más téma, szóval akinek már van tapasztalata légyszi segítsen!
A másik a gyerekülés, bár ez ügyben ugye sokat nyom a latban a pénztárca is és az ADAC honlapja.
Köszi, üdv. Judit
kisvitéz
 
 


Hahó!

Sajnálom éjszakátok! :roll:

Nálunk apa beteg lett, remélem mi megússzuk...

Judit, a cipő kérdés nálunk úgy alakult, hogy itthon nincs cipő, és próbáltunk olyan cipőt találni, ami nem nagyon merev talpú. De ennyi... Más ajánlásom nincs, nem vagyok márkaember... :wink:
Vendég
 


pár hét mulva remélem én is hozhatok pocis képet!!! :roll: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?