Új privát üzeneted érkezett!

ZsuaKép

reggel van, és semmit sem kaptam.(mármint levelet)Kép Írj már légyszi, hogy tudjam, mi lesz maKépKépKép
Írtam mélt is a boztonság kedvéértKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Úgy látszik ezt a hetet megpecsételte az eső. Apukám szerint a Nagyhét mindig ilyen szokott lenni. Kár.

Koda!
Kaptam tőled vírusus emailt. Remélem, ez még a nagytakarítás előtt jött el. Csak meggyógyul már az a gép.

Panka! Zsua!
Azt elfelejtettem tegnap, hogy a gyerekeknek kell cipő, mert szerintem ilyenkor már nem fűtik túlságosan a termet. Gondolják, úgyis mozgunk. Meg némi játék, amivel elfoglalják magukat.
Akkor holnap találkozunk!

Zsua!
Nagyon édes Dominik! Jók a sapik. Hiába, a szépnek minden jól áll.

Forgi!
Mi már átestünk azon amit Kata ír, hogy mindent önállóan. Most újra mindent anyával. Mivel tudom, hogy képes egyedül enni, ezért nem izgatom magam túlságosan. Jobb lenne, ha hárman egyszerre tudnánk már enni, de hát ez van.

Judit
kjudit

Sziasztok!

Megint dicsekszem egy kicsit, jóóó?Kép Végigcsináltam egy 5 hetes fogyikúrát és fogytam 6 kg-t. És a tejcsi sem lett kevesebb.Kép Ugye milyen ügyes vagyok?

KodaKép
Hiánypótlást megkaptam.Kép

Zsua, KataKép
Kép naaaagyon jó.Kép

BettiKép
Édesek a gyerkőcök a profilodban.Kép
Táblázathoz dobj meg egy maillel (cím a profilomban). A következő adatok kellenek: kor, lakhely, kórház/orvos, gyerekek neve/születési ideje és ha szeretnéd megkapni a magán táblázatunkat is akkor még kell a neved, címed, telefonod is.

JuditKép
Akkor holnapKép

LányokKép
Akiktől még nem kaptam választ a táblázatos levelemre (Éva, Gyöngyöske, Krisztina, Magdi, Marika, Zsua) megkaptátok a levelet?

Ha lemegy ez az esős idő mit szólnátok egy népkerti sétához?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Hétvégén befejeztem a nagytakarítást. Most (majdnem) minden csilli-villi.Kép

Panka! Gratulálok! Ismét a Házipatikával fogyóztál? Nagyon ügyes vagy! Én is tartom továbbra is a diétát, egy hét alatt kb. 1.5 kg ment le. Párom abbahagyta, mert ment a hasa tőle.Kép

Ez a rossz idő elszomorít. Meg még dolgozni is kell.Kép Hát szóval...Kép

Bemásolok Nektek valamit, hátha kicsit felvidít.

Befejezetlen szimfónia

(Lássák: a zenészek)

Egy menedzser valami közbejött elfoglaltság miatt nem tudott elmenni a hangversenyre, melyen Schubert Befejezetlen szimfóniáját játszották. Jegyét az elemzési és fejlesztési osztály vezetőjének (azaz a termelékenységi szakértőnek) adta oda, hogy kárba ne vesszen.
Másnap a következő jelentést találta az asztalán:
1. A négy oboásnak huzamosabb ideig nem volt semmi dolga. A létszám csökkenthető, feladatuk elosztható a zenekar többi tagja között.
2. Negyven hegedűs mindvégig azonos kottából játszott. Felesleges munkaerő pazarlás: a létszám drasztikusan csökkentendő. Amennyiben kívánatos a nagyobb hangerő, ez elektromos erősítő alkalmazásával gazdaságosabban is elérhető.
3. Bizonyos félhangok előállítása igen nagy erőfeszítésbe kerül és túlzott minőségi követelménynek tekinthető. Javaslom, hogy minden hangot kerekítsenek fel, miáltal alacsonyabb képzettségű, vagy betanított munkások alkalmazása is lehetővé válna ezekben a munkakörökben.
4. Semmi látható értelme nincs annak, hogy a kürtösök megismétlik a vonósok által egyszer már előadott részeket. Ha az ilyen fölösleges ismétléseket ki lehetne iktatni, a hangverseny időtartamát mintegy húsz percre lehetne csökkenteni.

Ha Schubert figyelembe vette volna ezeket a javaslatokat, valószínűleg be tudta volna fejezni a szimfóniáját.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!
Milyen fogyókúra?????????
Szoptatás mellett lehet csinálni?
Leírod nekem! Már régóta szeretnék egy ilyen receptet de eddig még senki sem tudott tanácsot adni. Nekem is kb. 6-8 kilót kéne fogynom!

Judit!
Mi ott leszünk!

Zsua
zsua1

DodusKép
Igen, a házipatikával. Te is ügyes vagy.Kép

ZsuaKép
A lényege: 5 étkezés, napi 1200kcal. Nekem az első 2-3 nap szokott egy picit nehéz lenni, de utána már nem vagyok éhes mellette. Én Beni 1 éves kora előtt nem mertem belekezdeni, most is úgy voltam vele, hogy ha egy picit is kevesebb lesz a tejem, akkor azonnal leállok vele. De szerencsére nem lett kevesebb.Kép De szívesen átküldöm neked, csak még le kell mentenem a menüsorokat. Megvan az őszi is, azt is átküldjem?

Panka

panka

Panka!
NAgyon ügyes vagy! Kép
Én is szeretnék 6-7 kg-ot leadni, de nagyon lusti lettem. Pedig megfogadtam, hogy heti 3-szor elmegyek reggelente futni, 3-szor pedig tornázok, míg Hanga alszik. E helyett reggelente alig bírok felkelni, és míg Hanga alszik valahogy elröpül az az idő. Kép
A menüsort azért átküldenéd nekem is?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Zsua!
Rakd be a képet a profilodba és mindenki fogja látni.
A szalvétázáshoz lenne még egy ötletem. Ha már ekkora lendületet vettél, nézz be ide:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/66343.html?1081163808
és nyugodtan kapcsolódj be, kérdezz ha valamit nem tudsz.
Lesz ott ismerős, majd meglátod.Kép

Koda!
Köszönöm a dícséretet a képért.Kép

Gyöngyöske!
Ilyened van már?
http://babanet.hu/album/main.php?album=1853&page=2&image=40432&PHPSESSID=41a6202 d542f64861e6b62eb9321dae5

Panka!
Gratula fogyihoz.KépKépKépKép
Hogy csináltad?
Népkerti sétában benne vagyok.Kép

Dodus!
Irigyellek! De nagyon.Kép
Én szerdán kezdem. A lányok segítenek majd hiszen tavaszi szünet lesz. Én direkt így terveztem, hogy legalább Dodót lefoglalják és én tudom csinálni a dolgom.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!
Nem tudom olvastad-e az előző hozzászólásomat, de meg szeretném kérdezni, hogy megkaptad-e a mail-met?

Forgi!
Örülök, hogy jól érzed magad. Én most abban a stádiumban vagyok, hogy hirtelen nőtt a pocakom, most szombaton beléptem a 6. hónapba és eddig ugyanúgy éreztem mint Te, senki nem mondta meg rólam, hogy terhes vagyok, mert nagyon fürge voltam. De most ezt nem mondhatnám. Nagyon elkezdett fájni a derekam, hátam, az autóba alig tudok nyugton ülni, állandóan ülést állítgatok, a biztonsági öv nyom stb. Úgy nyavajgok, mint egy vénasszony.

Nagyon szeretnélek már Titeket személyesen is megismerni. Mikor lesz a következő tali, vagy esetleg tapolcai séta? Lehet, hogy munka közben is kiugranék közétek.

Mindenkit üdvözlök.

Zsuzsa
nzsuzsa

Panka!
Nem kaptam mailt!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Én is kaptam kb. 3 db vírusos mailt, utána lefuttattam a Nortont, de nem talált semmit. Épp tegnap volt szó róla a tévében, hogy egy új e-mailes vírus ütötte fel a fejét.

KodaKép
Köszi a mailt, és a segítséget, én is Kodak gép felé hajlok.

PankaKép
Fogyi nagyon jó, nekem is átküldheted, én is kb. 6-8 kg-ot szeretnék fogyni, de lehet hogy még várok vele a szopi miatt.

ZsuaKép
Kép tetszik! Neked is gratula Kata!

BettiKép
Édik a gyerekek!

Ma nálunk nagyon jó idő volt, de holnapra már mondja az esőt...Kép Még jó, hogy ma befejeztem a nagytakarítást.

Sziasztok!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Kata!
Igen van már, köszönöm.
Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!
Fogyókúra engem is érdekel,30 kg-tól kellene megszabadulnom, de nincs kitartásom, és igazság szerint túl nagy indíttatásom sincs rá.
Szerintem mail helyett tedd fel valahova a leírását, így mindenki letöltheti (akinek nem inge...Kép).
Puszi: MSE

Üdv: Emese
mse173

SziasztokKép

ZsuzsaKép
Ugye, hogy elkezdett az a pocak nőni??? És jönnek a derékfájások? Lesz ez még rosszabb isKép

ForgiKép
Öröm olvasni, hogy milyen jól érzed magad!!!! Érezni a soraidban isKépKép Csak maradjon így!Kép

PankaKép
Népkerti séta nagyon jóóóóóóóóó ötlet!!!!

KataKép Ez jó ötlet volt, hogy megadtad Zsuá-nak a topik címétKépKép

ZsuaKép
Te pedig gyere ám abba a topikba is!!!KépKépJelentem egy képkeret szárad! és találtam neked 4 bébiételes üvegetKép Igaz fél órát turkáltam a szemetesebenKép

DittaKép
Szívesen!! Gábor üzeni, hogy ne nagyon gondolkozz, a Kodak jó válsztás lesz!KépKép

DodusKép
Kata segítségével megkaptam rólad a képetKépKép Igaz, kicsit figyelmetlenül olvastam el a hozzá tartozó levelet, és nem láttam, hogy Te is rajta vagy. Úgyhogy én csak Dodót dicsérgettem meg. Aztán szólt Kata, hogy most TE voltál a lényeg a képenKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Gyöngyöske!
A fenébe (ahogy a lányom mondaná).Kép

Koda!
Akkor Te nem kéred a tündéreset? Nem ló nincs, szamár is jó alapon, csak Gyöngyöskétől már annyi katicásat kaptam, azt hittem ilyen még nincs neki. Nem jött be.Kép

Magdi!
Látom olvasol minket, tehát itt vagy. Ezek szerint megbántottalak. Hiába is mondanám, hogy én nem bántásképp írtam, hogy nem olvasol elég figyelmesen, hiszen 3 mosoly is volt a végén. Íme:

Kép
Látom neked rosszul esett. Sajnálom ha így gondolod.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Gyöngyöske!
A fenébe (ahogy a lányom mondaná).Kép

Koda!
Akkor Te nem kéred a tündéreset? Nem ló nincs, szamár is jó alapon, csak Gyöngyöskétől már annyi katicásat kaptam, azt hittem ilyen még nincs neki. Nem jött be.Kép

Magdi!
Látom olvasol minket, tehát itt vagy. Ezek szerint megbántottalak. Hiába is mondanám, hogy én nem bántásképp írtam, hogy nem olvasol elég figyelmesen, hiszen 3 mosoly is volt a végén. Íme:

Kép
Látom neked rosszul esett. Sajnálom ha így gondolod.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Bocs a duplázásért.Kép Azt hittem nem ment el az első. Most látom, hogy igen.KépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Drága Kata!

NEM HARAGSZOM!
Azért nem voltam itt mert: péntek-szombat iskola nap. Vasárnap Mádon voltunk. Ma volt 5 percem hogy géphez üljek.
Én tényleg nem találtam a Panka receptjét.
lilien_csenge

Magdi!

Akkor jó!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a fogyikúrát megpróbálom valahova feldobni, ahonnan letölthetitek.Kép Majd ha sikerült megírom a címet.

ZsuzsaKép
Válasz ment.
Pocakról fotó nincs?Kép

MagdiKép
Neked átküldtem még1× a mailt. Megkaptad?

EmeseKép
Hát igen, nekem is még lenne vagy 20kg, amit le kéne adni. De most ezt tűztem ki célúl, ezt a 6kg-t. Most a következő cél 2-3 kg. Aztán hátha majd így apránként sikerül. Ezt a módszert azért szeretem, mert nem éhezek mellette és utána nem jönnek vissza a leadott kilók.

ZsuaKép
Csak nem bébiételes üvegre van szükséged? Nekem van egy rakással. Ha kell szólj.

Puszi, Panka

panka

Kata!
Megnéztem a katicás szalvétáidat, nagyon szépek. De van kettő ami különösen tetszett az az első és az ötödik. Ezeket hol vetted mert nekem is kellene ha még lehet kapni.
Ma voltunk Kodáéknál és meg mutatott pár dolgot. Igaz Domitól nem nagyon tudtunk sok mindent csinálni mert nyűgös volt. Ha megtennéd, hogy te meg megmutatod a hungaroceles képek készítését mert azok is gyönyörűek.

Judit!
Holnap akkor ott leszek! Remélem a dadus türelmes mert Dominik most olyan mint az Ördög!

Koda!
Nagyon jól éreztük magunkat ma nálatok. Akkor csütörtökön találkozunk?

Panka!
A népkerti séta jó ötlet! Mikorra tervezitek?
A fogyi receptet mikor küldöd?

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Az Írisz hobbi boltba rengeteg új szalvéta jött!Nem győztem vállogatni!Vannak katicások is!Kép

Jön ma valaki turizni?

Krisztina!
Hogy van a füled?Igen,kár,hogy nem tudtunk beszélgetni,de bepótoljuk!

A Népkerti séta ötlete nekünk is tetszik!Kép

Máténak rendületlenül jönnek a fogyai!Szegény néha olyan kétségbeesetten sír!Egyszerre jön a 4 kisörlő,és a szemfogai is meg vannak duzzadva.A Dentinox gél jól bevált,és ha mégsem elég,akkor kap Kamilla golyócskákat is.

Panka!
A fogyis recepteket én is el szeretném kérni!
A férjemet kéne rávenni,hogy leadjon jópár kilót!/10-15/Csak sajnos nem bírja az éhezést,hátha ezt betartaná!

Délután jövök!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Népkerti séta holnap de. ha nem esik az eső? Ki van benne?

ZsuaKép
Fogyi receptet még le kell mentenem a netről, amint lesz egy kis időm megteszem és küldöm.

AnitaKép
Melyik az Írisz?

Este próbáltam feltenni az őszi fogyit valahova, de nem boldogultam vele. Megpróbálom ide feltenni, innen is le lehet tölteni.
<!--attachment: siet_s_men_-76146.doc*mime_msword.gif*application/msword*182.3*Siet%26amp%3botilde%3bs+men%fc*siet%f5s+men%fc%2edoc --><center><pre>
KépSiet&otilde;s menü
sietős menü.doc (182.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: r__r_s_men_-76147.doc*mime_msword.gif*application/msword*273.4*R%e1%e9r%26amp%3botilde%3bs+men%fc*r%e1%e9r%f5s+men%fc%2edoc --><center><pre>
KépRáér&otilde;s menü
ráérős menü.doc (273.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: cukorprobl_m_s_men_-76148.doc*mime_msword.gif*application/msword*249.3*Cukorprobl%e9m%e1s+men%fc*cukorprobl%e9m%e1s+men%fc%2edoc --><center><pre>
KépCukorproblémás menü
cukorproblémás menü.doc (249.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: vega_men_-76149.doc*mime_msword.gif*application/msword*266.2*Vega+men%fc*vega+men%fc%2edoc --><center><pre>
KépVega menü
vega menü.doc (266.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
Én a sietős menüt szoktam csinálni, mert annál kell a legkevesebbet főzni. De ha valami nemszeretem kaja van benne, akkor a többiből szoktam válogatni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Köszi a menüsort. Szerda délelőtti népkerti séta nekünk is megfelel. Mikor és hol legyen a talkozó?

Szalvétázósok!
Én is jártam tegnap az Íriszben, és ott van a Zsua által keresett, Katánál az 1-es sorszámú katicás.Az Írisz kb. a Napsugárral szembeni kapualjban van bal oldalon. Ez az a kapualj, ahol egy kis hídon keresztül, ki lehet menni az OTP házak felé.
A másik, ahol tegnap voltam, azt hiszem Kerámia kuckó a neve, legalább is régen az volt, ma már szinte mindent árul. Ez a Metropolban van, a főbejárattal ellentétes oldalon kell bemenni, az utcáról nyílik az üzlet. A szomszédos üzletek egy Antikvitás, ill. a Gres lapokat áruló üzlet. Nos, itt is lehet szép szalvétákat kapni, igaz csak csomagban, és nagyon szép és sokféle mintás zsebkendőt. Itt láttam Katának színes keretes katicás sorozatából a rózsaszín keretűt.

Napsütéses szép napot kívánok Mindenkinek!

Kata!
Dórinak és Neked jobbulást!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Gyöngyöske, Te gyűjtöd a tündéres szalvétákat? Mert nekem is van egy, azon valamilyen piros gyümölcsön ül a tündér. Ha kell, akkor szívesen Neked adom.KépKöszi a lelőhelyeket! Én azt hittem, hogy a Kerámia Kuckó az abban a közben van, ami a Képes Bolttal szemben van. Dehát mindig tanulok valami újat.Kép

Betegeknek jobbulást!Kép

KodaKép Ez jó volt, a képpel... De akkor azért a lényeg (Dodó) mellett megláttad a jelentéktelen emberkét is, ugye? Bár most nem így néz ki.Kép

De jó lesz a holnapi sétásoknak! Meg a tornásoknak is!Kép

Turisok! A Corvin Ottón is nyílt egy angol turkáló, minden pénteken vadi új készlet (1.500 Ft/kg) és minden héten új lakástextilek (1.200 Ft/kg)! Holnap nem lesz valahol jó turkáló? Szabin leszek.Kép

Szép napot Mindenkinek!

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Hazaértünk a tornáról, jó volt, csak Beni nehezen bírta nélkülem.KépKép

Akkor holnap (azaz szerdán) séta a Népkertben? Találkozzunk 3/4 10 - 10 között a szökőkútnál. Ki jön?

DodusKép
Én is azt a boltot ismerem Kerámia Kuckónak. (Az egyik kedvenc boltomKép)
Ha holnap szabin leszel nem jössz te is sétálni? Olyan régen találkoztunk.Kép
A Korvinon hol nyílt a turi, melyik részen?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka, de dinnye vagyok!Kép Azt hittem, hogy ha én már láttam és ennyit leírok, hogy a Corvinon, mindenki tudni fogja. Na szóval, ott nyílt a turi, ahol a Herbária van. Mellette közvetlenül, vagy 1-2 üzlettel arrébb. Nagy angol zászló van kitéve a bejárat fölé.
A séta nem igen fog összejönni (sajnosKép), mert dolgom lesz. Na de ami késik...Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!
A telefonszámom: 06-20-456-6463

Szia Zsua
zsua1

DodusKép
Így már tudom, hogy merre van, köszi.Kép

ZsuaKép
Ok, beírom a táblázatba.

ZsuzsaKép
Találtam neked kismama tornát ha érdekel még. A Semmelweis kórházban a Belgyógyászton van kedden de. Sajna többet nem tudok róla, de a belen biztos tudnak adni valami felvilágosítást.

Panka

panka

Dodus, Panka!
Én is arra a Kerámia kuckóra gondoltam, biztos túl magyaráztam. A híd után balra, ha a főutcáról közelítjük meg. Ha a Képesbolt felől, akkor pedig, jobbra.
Na most átolvastam, szóval nem Metropolt akartam írni, hanem Aranykorvint, sajna már nem enged javítani. KépKép

Dodus!
Gyere Te is sétálni!
Tündéreset szívesen fogadom.Kép

Kata!
Ha holnap jösz a Népkertbe, odaadom a rózsaszín keretű katicásat.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Húsvéti készülődésben úszom.Lilikém leszokot a ciciről ugyhogy szétpukkadok.De már kapom az apasztót.Meg tegnap lefejtem.
Sajna nem jó a holnapi séta mert temetőbe viszem ki a csokrokat ehhez és a húsvéti ajándékokhoz kellettek a pillangók.Teszek fel képet.Nincs benne ördöngős drótból meghajtani ráfeszíteni a harisnyát és kész én gyöngyöket is vartam rá.

Zoli!
Nem válaszoltál ugyhogy gondolom az én számom nem kell.Csak zárójelben jegyzem meg ha Te bezársz mások felé így tesz az a másik is.Kicsit fáj ,hogy még csak válaszra sem méltatsz immáron harmadszor.Ha tényleg olyan a lelked mint ahogy az idézetek tükrözték akkor nem értem...Kép

Kata!
Hogy csinálod a montázsokat nekem fine pixem van azzal is lehet?
Lányok egyszer leírtátok már hol a legolcsóbb a szalvétás lakk de nem találom.Meg hogy milyet lehet üvegre mert készen vannak a főszeres üvegeim.Meglehetősen kezdetlegesek de majd bele jövök igazKép
Mit főztök húsvétkor?Van egy isteni kalács receptem:
50dkg liszt
15dkg vaj
16dkg porcukor
4dkg élesztő
kicsi só 1,5dl tej
1,5 vörösbor
fél dl rum
6 tojás sárgája
1 tojás a kenéshez
1 citrom reszelt héja
1 cs vaniliás cukor
Kelt tésztát gyursz.Vigyázz először tedd bele a tojást, a bort ,a rumot és utána a tejet mert nekem sose vesz fel ennyi folyadékot.Talán nagyok a tojásaimKépFél óráig kelesztjük árgyurjuk és ujabb fél óra jön. Három cipót formálsz belőle megkened a tojással és be vágod ollóval két hat és 10 óra irányába.200 fokot 50 percig sütjuk.Nagyon finom a sonkához és a sárga túróhoz.
Anita!
Húsvét után összefuthatnánk!
Forgi!
Sikerült vmi?
Ditta s te mit készítessz?Van vmi egyedid?
Zsua!
Kata jól összemontázsolta győnyörűséges csemetédet.Gratulálok!
Dudus!
Most olvastam a Schubertes történetet és jót derültem rajta jól esett köszi! a mai turi elmaradt pedig elvonásos tüneteim vannak.
Na megyek még este belesek!Ja a kép
Kép
telian

Sziasztok!

Zsua!
A héten nem ígérem neked, mert Dodónak még mindig folyik az orra, én meg nagyon köhögök.
Ha mégis türelmetlen vagyKép, a hungarocell képekhez én a Tesco-ban vettem állmennyezetet, azt vagdostam fel tapétavágóval. A szalvéta ragasztása ugyanúgy történik mint bármi másnál. Azt megmutatta Koda?

Lányok!
A holnapi séta nekem nem jön össze, márcsak az orrfolyásunk miatt sem, na meg ma hozzáfogtam a nagytakarításhoz. Szalad az egész ház, azért nem is voltam egész nap. Sajnálom, pedig jó lett volan Veletek.

Krisztina!
Én a Szentpéteri kapuban lévő Művészellátóban veszem a dp. ragasztólakkot. Ez mindenre jó a textil kivételével.
A montázs Photoshop-al készült.

Jó éjt!

K. /aki nem csak náthás, fárad isKép/

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Mentünk volna mi is sétálni, de holnap délelőtt van nyílt nap abban az oviban, amelyik közel van.
A torna milyen volt?

Krisztina
Nagyon szép a pillangód!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kata!
Dehogy is vagyok türelmetlen. Majd ha jól lesztek és ráérsz akkor találkozunk. Jobbulást kívánok nektek!!!!!!!!!!!!! Remélem hamar meggyógyultok!

Lányok!
A torna szuper volt. Én biztos, hogy fogok járni hátha lefogyok. A barátnőmmel még nem tudtam beszélni de szerintem a következőre már Ők is jönnek.

Koda!
Találkoztam a pároddal ma. Mondtam neki a csütörtököt remélem neked is megfelel. Majd írd meg, hogy hány órára menjünk.
A holnapi sétára mi is szeretnénk menni ha sikerül felkelni mert a mai nap nagyon fárasztó volt. Na megyek is aludni.

Jó éjt mindenkinek!
A betegek pedig gyógyuljanak!

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Sajnos nem úgy néz ki,hogy fogunk menni sétálni!KépEhelyett marad a takarítás!
Tegnap én is szomorúan tapasztaltam,hogy a turi elmaradt az ITC-ben!Azt mondták,hogy csütörtökön és Pénteken lesz.

Kata!
Jobbulást!Az idő azt akarja,hogy nélküled ne tudjunk találkozni!KépÁdi azóta is szokta emlegetni Dodót!Kép

Zsuzsa és Forgi!
Ez igazi pihenőnap kismamáknak.Nyavajgásról csak annyit,hogy csodálom,hogy a férjem türelemmel bírta!Akkora hasam volt,hogy mindenki azt kérdezte,hogy ikrek?112 cm-es hasbőséggel rendelkeztem a 164 centimhez.De most hiányzik az akkori állapotom!KépKitartás!

Mindenkinek kitartás ebben a vacak időben!Ami vigasztal,hogy zöldülnek a fák és a fű!Kép

Anita
kacajka

SziasztokKép

A séta ezek szerint elmaradKép Ez az idő!!!!!

ZsuaKép
Igen, mondta Gabi is nagy lelekesn, hogy találkoztatokKép Nagyon jól érezte magátKép Persze, gyertek csütörtökön, 10-től fogadóképesk vagyunkKép 3 db keret már szárad, azokat már ki is vettem a sablonból. 2 db a sablonban várja, hogy kicsit jobban megkössön és kivegyem. Van 5 db bébiételes üveg is.
De látom, a lányoknak is van bővenKépKép Szóval ebből nem lesz hiányKép
Ha pedig Katák meggyógyultak, akkor ő meg a hungarocelest megmutatjaKép

K.KrisztinaKép
Lepkécske nagyon aranyosKép Nagyon kreatív vagyKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Hát ez az időjárás mintha tudná, hogy mikor akarunk sétálni, mindig olyankor esik.Kép Na sebaj, lesz még itt jó idő.Kép

GyöngyöskeKép
Kerámia kuckóKép

KrisztinaKép
Pillangó nagyon jó.
Kalács recept jól hangzik, lehet, hogy kipróbálom. Csak bevágod a 3 helyen és utána nem csinálsz vele semmit csak sütöd.
Nekem is van egy kalácsreceptem, bár még nem próbáltam, de leírva jól hangzik:
Elzászi szalonnás fonott
Hozzávalók:
450 g liszt
1 tasak Dr. Oetker Instant Élesztő
1 kávéskanál só
150 ml langyos száraz fehérbor
150 ml langyos tej
50 g lágy vaj
150 g szalonnakocka
Elkészítés:
A lisztet egy keverőedénybe szitáljuk és az élesztővel jól elkeverjük. A többi hozzávalót a fenti sorrendben hozzáadjuk és konyhai robotgéppel dagasztó spirál) jól összedolgozzuk. Lefedve, meleg helyen kelni hagyjuk,amíg kétszeresére nő. A tésztát jól átgyúrjuk és három részre osztjuk. Mindhárom részt egy kb. 35 cm hosszú hengerré formáljuk, és összefonjuk. A fonatot egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük, és meleg helyen kb. fél órát kelni hagyjuk. A tepsit a sütő alsó felébe toljuk.
Alsó és felső sütés: kb. 200 fok (előmelegítve)
Légkeveréses: kb. 180 fok (előmelegítve)
Gáz: kb. 4. fokozat (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 50 perc
Egyébként nálunk külön húsvéti menü nincs, de azért sonkát mindig veszünk.
A táblázatos mailemet megkaptad?

KataKép
Jobbulást kívánunkKépKép

BettiKép
A torna jó volt, bár nekem eleinte a srácnak a stílusa (aki tartotta) kicsit fura volt, de megszoktam.

ZsuaKép
Örülök, hogy személyesen is megismerkedtünk.Kép Barátnődéket pedig beszéld rá a tornára.

AnitaKép
Ez a csüt-péntek biztos? És mindkét nap ITC, vagy úgy mint eddig (Szot - ITC).
Nálunk már virít a sárgabarackfa, olyan szépKép

KodaKép
Csak hogy neked is írjak valamit.KépKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap este Dominik négykézláb kijött az előszobába most előszőr! Nagyon aranyos volt. Már most felfedezte, hogy a mászás jaj de jó. Most már legalább mindent elér és borogat. Szuper jó!

Jaj ez az idő!!!!!!!! Pedig de jó lett volna a séta. De sebaj lesz ez még így se. Nem igaz?

Panka!
Én is nagyon örülök, hogy személyesen is megismerkedtünk.
A barátnőméket már rábeszéltem a tornára az egyik jön is csak a másik egy kicsit gátlásos. Egyébként nagyon jó fej csaj mindig jókedvű és aranyos. Remélem jövőhéten ő is jön!

Koda!

Akkor holnap megyünk. Előtte csörgök, hogy mikor érkeznénk.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Volt most egy kis időm, gyorsan letöltöttem a mostani fogyis menüsorokat is. Felrakom ezeket is.
<!--attachment: siet_s_men__2-76415.doc*mime_msword.gif*application/msword*230.4*Siet_s_men_*siet%f5s+men%fc_2%2edoc --><center><pre>
KépSiet_s_men_
sietős menü_2.doc (230.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: r__r_s_men__2-76416.doc*mime_msword.gif*application/msword*281.6*R__r_s_men_*r%e1%e9r%f5s+men%fc_2%2edoc --><center><pre>
KépR__r_s_men_
ráérős menü_2.doc (281.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: vega_men__2-76417.doc*mime_msword.gif*application/msword*294.9*Vega_men_*vega+men%fc_2%2edoc --><center><pre>
KépVega_men_
vega menü_2.doc (294.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: cukorprobl_m_s_men__2-76418.doc*mime_msword.gif*application/msword*265.7*Cukorprobl_m_s_men_*cukorprobl%e9m%e1s+men%fc_2%2edoc --><center><pre>
KépCukorprobl_m_s_men_
cukorproblémás menü_2.doc (265.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: tejcukormentes_men_-76419.doc*mime_msword.gif*application/msword*284.2*Tejcukor_rz_keny_men_*tejcukormentes+men%fc%2edoc --><center><pre>
KépTejcukor_rz_keny_men_
tejcukormentes menü.doc (284.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Hurrá, süt a nap!Kép
Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Azt nem tudom,a portás mondta!Holnap reggel átmegyek.

Krisztina!
Nem tudsz valami bővebbet?

Egészen jól haladok a takarítással,csak hol az egyik,hol a másik mászik utánam a létrára,és elhordják a dolgaimat!Ha minden flottul megy,holnap délután befejezem.Jutalomként holnap megyek kozmetikushoz és fodrászhoz.Kép
Közben a barátnőm hozott egy nagy kaspót,azt is dekupáltam neki.
Megyek,takarítok,amíg van kedvem!

Anita
kacajka

Sziasztok!
szomorú vagyok KépKépa mai eső s ború nem csak a sétát mosta el hanem egy fantasztikus jó embert is elvitt magával a ma hajnali fekete felhő.Bocsánat ha vki lelkét megzavarom de Ti a mindennapjaim szereplőivé váltatok s jó volt leírni.
Betti,Koda!
Köszi a dicséreteket.
Anita!
Miről tudok bővebbet?Bocs de kicsit rezignált vagyok ma!
Kata!
Jobbulást!Köszi a ragsztó fellelőhelyet.Csináltam képeket a "műveimről"fel teszem csk kicsit magamhoz kell térjek!
Elköszönök!
"Valahogy ...minden messze lett.
fölfáj egy ház,egy híd,egy ablak,
hallom néha a hegyeket:
siratlak,siratlak,siratlak./Máray/
Panka!
Megkaptam, a mailt és benne vagyok a táblázatba és a telefonszámom is megadom:Vezeték 432728
Mobil:06/203891494
telian

Zsua! Panka!

Örülök, hogy találkoztunk tegnap a tornán. Izomláz? Érdekes én leginkább a hátamat érzem, de kellemesen. Nem tudom eddig bíztátok-e idegenekre a fiúkat, de így elsőre egész jól bírák.

Zsua!
Most jön a java. Ha már mászik, mindjárt felkapaszkodik. Lesz szekrény nyitogatás, miegymás. Ha jön a barátnőd is majd küldj SMS-t a barátnőmnek (Gabinak), hogy a gyereklétszámmal tudjon kalkulálni. Remélem egy hét múlva megint találkozunk!

Krisztina!
Igazi lányos anyuka vagy. Nagyon szép a pillangó. Sajnos Milán mellett nem tudok ilyen dolgokat csinálni, ő biztos segítene meghajtogatni a drótot. Sajnálom, hogy ilyen szomorú napod van.

Fogyisok!
Sok kitartást!

Judit
kjudit

Sziasztok!

Júniusig szert kell tegyek némi angol tudásra ami egy utazáshoz szükséges. Van valakinek valami használható (és olcsó)ötlete? Könyv, kazetta stb

Előre köszi.

Éva
neva

NevaKép

Van kb 3-4-5 könyvem (alig használt). Szívesen felajánlom nyárig ingyen és bérmentveKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Mindennapjaim Kedves Szereplői!
Ezúton kívánok nektek áldott húsvétot és bőségesen terített asztalt egészségben s boldogságban!Ez a kedvenc képem (ha sikerül beillesztenem ide)nektek s ha Kisgyőrben találkozó lesz visszatérek rá miért!Nézzétek hát meg jól!
Kép
telian

Sziasztok!

Krisztina!
A turiról kérdeztem.
Részvétem!KépEgy kis virág neked,hátha nem leszel olyan szomorú!A kép nagyon szép!

Mi is kívánunk Áldott,Szép Húsvétot mindenkinek!A kislányoknak és anyukáknak sok kölnit és vizet!
Kép

Jó éjt,szép álmokat!
Anita
kacajka

Sziasztok Lányok!
Az idő ma jónak ígérkezik, már most is nagyon kellemes, így hát sétára fel! Kép

Kép

Neva!
Van néhány jó CD-m az angolhoz (kép, hangok, nyelvtan). Sajnos a 10 db-os sorozatból csak 9 van meg, de használható!

Puszi: MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Krisztina!
Igazán sajnálom, ilyenkor nagyon nehéz szavakat találni...De ha egy ember távozik egy másik érkezik. Dorka akkor született amikor édesanyám maghalt, csak pár évvel később.
Kép igazán szép. Majd kíváncsi leszek KisgyőrreKép

Neva!
Csak nem Portugália? Vagy rosszul emlékszem? Angol ügyben szétnézek. Van talk to me cd.

Anita!
Víz még oké, de a kölnit elküldöm nekedKépKépKép

Kriszta13!
Még most sem merészkedünk víz közelbe, mikor fog ez elmúlni. Bár mostmár kibír pár órát takony nélkül

Lányok!
Jó sétát, ha ma mentekKép

Puszika, Marika
Marika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?