Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata,
GRATULÁLOK!!!!!!!!
Látod, én ezért kérdeztem rá, hogy mikor lesz a következő lombik...

Dy,
Neked is nagy gratula!!!

Dita,
Neked meg mennek a drukjaim!!!

Zsuzska,
Sajnálom ezt a tejlázas dolgot, biztos nagyon rossz lehetett. Nekem "csak" 40 fokig ment fel a lázam a fertőzés miatt, de nagyon kiszívja az ember energiáját.

Mindenkinek drukk!

Mi jól vagyunk! A kis Tündérkém már 2710 g, és megmértük a hosszát is, már 47 cm. :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone
Gratulálok, Réka baba nagyon szépen fejlődik!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Na megjöttem kész a konyha festése.kifestettem már csak egy két utolsó takaritás maradt. Két kép milyen lett.Elötte Világos rózsaszin volt most pedig trombitavirág szinű. Kép

Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

 
 

Vius
ügyi vagy, nagyon szupi lett! Apa mit szólt a remekműhöz?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


MARA
Én most egy új vitamint szedek ami a sejtosztódásra nagyon jó hatással van, az a neve, hogy FEMIBION. Nézz utána a neten.
Ha kell majd duphastont szedned szólj, mert nekem maradt és Czinkicsek is küldött egy-két levéllel, szívesen átadnám neked.
A metypred igazán nem tudom mire szolgált nekem a punkció után kellett szednem 4 napig.

KATA
Arra gondoltam hogy te aztán elmehetnél a légióba is talán még a legdurvább kínzásokkal sem szednék ki belőled a hadititkokat. :lol: :lol: :lol:
Én bevallom fogadtam volna egy ezresben (mert kb. ennyi kp-m van most jelenleg itthon :lol: ) hogy legalább Monicot beavattad. De csak magamból indulok ki mert én max csak úgy tudok titkot tartani, hogy legalább egy valakinek elmondhatom. :oops: :oops: :oops: Különben megpusztulnék sztem. Annak idején amikor Ancsi rámbízta a titkát én nagyon szarul éreztem magam, legszívesebben világgá kürtöltem volna de hát a kérését tiszteletben tartottam, de nagyon rossz volt mert szerettem volna ha másoknak pozitív példával járna az esete, hogy igenis van remény mindig minden esetben.
Ja és az ilyen meglepiket azért szeretem!
:wink: :wink: :wink: :lol:

Csupa ilyen és hasonló meglepiket várok mindenki részéről. Ja és ismét bebizonyosodott hogy a zebrák párban járnak, úgyhogy még mindig várom a zebrapárom, ne okozzatok csalódást. :? :? :?

dita75
 
 


Elöször mérges volt de aztán segített ő is a visszapakolásban:-)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Jah de ebédelni is most fogunk mert azt mondta még nincs rend nem eszünk:-)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,

nagyon szép lett a konyha :wink:

Rodina,

örülök, hogy már jobban vagy!

Nemone,

nagyon szépen fejlődik Réka baba :wink:

Dita,

próbáld elnyomni magadban a kétségeidet! TUdom, hogy nehéz, nekem sem nagyon ment, de próbáld meg. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita
A Femibion szedését javasolják most már újabban a gravida helyett. A barátném is mondta hogy már elkezdhetem szedni, de úgy gondoltam, inkább megvárom, hogy a doki mondja. Állítólag sokkal jobb, mint az elevit vagy a gravida, és e mellé már a folsavat sem kell külön szedni...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


VIUS
Hát te nem vagy semmi! Látom tényleg nem bírsz magaddal, de a lényeg:
Nagyon szép lett!

NEMONE
Tündéri a kiscsaj, szépen gyarapodik, kész hölgy!
:lol:

DY
Köszi, nem érzem magam szarul, de azért elfogadom a békát! :wink:

BUMI
Soha ne mond hogy soha! :wink:

LINACSKA
Arra gondoltam, hogy ha annyira kivik vagytok már a baba nemére nem tudtok elmenni 4D-re? egy bmc-s barinőmnek 15 hetesen megmondták hogy fiú.

RODINA
Örülök, hogy jobban vagy. Sztem minden jóra furdul majd. Most még természetes, hogy fáj, úgy megölelnélek, kár hogy neten keresztül erre nem vagyunk képesek. Puszillak, vigyázz magadra. Nemsokára a te időd is eljön.

SUSKA, MONIC
Monic te ismered is Erzsébetet a hsg-sből ajánlott pocakfájásra valamit olvastad? Remélem sikerül megtalálni az ellenszereket pocifájásra, úgy látom minden babának más jön be.

dita75
 
 


Én is hallottam, hogy most ez a Femibion a legjobb. Úgy lehet szerintetek, hogy mostmár megeszem a Gravidát (még egy csomó van), és utána váltok a Femibionra?

Némóka,
akkor te is ráéreztél :lol: Amíg jártam a dokihoz, addig olyan sokan érdeklődtetek, hogy mikor lesz folytatás, hogy már azt hittem megsejtettek valamit :lol:
Réka nagyon szépen növöget :lol:

Dita,
Twist volt a cinkosom :lol: Monic most nem is lett volna jó alany, mert akkor született Danika, amikor én kezdtem a szurizást :lol:

Vius,
szerintem nagyon jó színt választottál. Ügyi vagy!

Dy,
nekem a cickóim nem fájnak, csak a mensis görcs van. 4 nappal előttem jársz, majd biztos behozlak a tünetekkel :lol: Várható időpontnak nvember 19-et vagy 20-at számolt a kalkulátor, de mivel 12.cn-en volt pé, ezért biztos nem helyes.

i.kata
 
 


KATA, MONIC
Én hiszek abban amit a Titokban is mondanak és számtalan példám is van rá, hogy amit nagyon akartam megkaptam.
Nagyon szerelmes voltam egy fiúba 5.es koromban, de nem nagyon vett észre, és elképzeltem, hogy ha majd 18 éves csinos lány leszek majd ő koslat utánam, mit ad isten az oszitalálkozón végig mellettem volt és a végén szerelmet is vallott, alig bírtam levakarni magamról :lol: :lol: :lol: mert természetesen addigra már nem kellett! :oops: :oops: :? :lol:
Aztán nagyon szerettem volna egy saját kecót állandóan rajzolgattam, tervezgette, hogy lesz majd berendezve, milyet képzeltem el. Mindenki hülyének nézett és lehurrogott, hogy nem vagyok normális, mit tervezgetek itt mikor nincs egy vasam sem, pár hónap múlva lejárt a lakáskasszám és felvehettem kedvezményes lakáskölcsönt így sikerült vennem egy lakást és nem fogjátok elhinni hajszálra olyat vettem amilyet lerajzoltam.

Most is szeretném elhinni hogy sikerült, sőt, valahol el is hiszem, egyedül apa pesszimizmusa szokott eltántorítani, és az hogy nem nagyon könnyíti meg a dolgomat, de azért már javuló tendenciát mutat.

Ma még a főnököm is felhívott, és ez is jól esett, mert amugy nem szokott.
örülök, hogy sokan mellettem állnak, és ez pozitív érzéssel tölt el.

dita75
 
 


Kata
nekem sem helyes teljesen a nov 15, mert az febr 22 tüszőrepivel számol, nekem meg 18-án volt...

A femibionról: A barátnőm most fog szülni ápr végén. már ő is a femibiont szedte, első 12 hétig, aztán egy másik fajtáját a femibionnak, amit csak a 12 héttől kell szedni. ha jól emlékszem, akkor a 24 héttől kell ismét a gravidát szednie szülés felkészítőnek, de majd megkérdezem tőle pontosabban,ha kiváncsi vagy rá.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dita,
nem azt mondtam, hogy nem hiszek benne, csak kicsit túlbonyolítják. Írtam, hogy korábban is megfigyeltem, ha valamire nagyon koncentráltam, akkor az többnyire bejött. Engem csak arra vezett rá, hogy még jobban figyeljek oda a gondolataimra, amikben már korábban is hittem.

i.kata
 
 


KATA
Én is beültiig gravidát szedtem, pont akkor fogyott el és amikor vártam a babákra akkor apci lement újságért és hozott nekem femibiont is. Amikor visszakerültem az ágyamba már szedtem is be, és elképzeltem, hogy már el is kezdték a többfelé osztódást a kis szerelmeim.

Amúgy még annyit akartam írni, hogy én a Titkot leginkább úgy alkalmazom, hogy elképzelem, hogy már megkaptam amit akartam, ezért van a kismaminadrág is, jól kiszoktam tolni a hasam, eleve igy esik jól, már elég volt éveken át arra koncentrálni, hogy behúzzam mert úgy előnyös. Most kifejezetten jólesik szabadjára engedni. Olyan mintha már terhes lennék ekkora pocakkal és úgy járok-kelek mintha az lennék. Simogatom őket és beszélek hozzájuk, nincs perc amikor ne mondanám el nekik mennyire szeretem őket még akkor is ha mindkettő kukis lesz. :lol: :lol: :lol: Legalább ezt már elértem, hogy nem félek a kissráctól és attól sem hogy skorpió lesz. A gyerekkel kapcsolatban is jó érzéseim támadtak, én mert igazán aranyos volt ahogy legutóbb nyilatkozott. Én azt hittem nem fog örülni a tesóknak, de épp ellenkezőleg. 8)

dita75
 
 


Dy,
köszike! A legjobbat szeretném szedni, de igazság szerint én le vagyok ragadva a lombikra felkészítrő vitaminoknál és gyógyszereknél. Még az is hihetetlen, hogy legközelebb nem tüszőlesésre kell visszamennem az intézetbe :lol:

i.kata
 
 


Teljesen ki vagyok magamon is akadva.Mondjuk mikor az én anyum terhes volt velem akkor minden héten átrendezte a szobát.Lehet rá hasonlitok.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dita
én legbelül éreztem,hogy valami történt.... ráadásul jelei is voltak a terességnek, de persze apának ezt nem mertem mondani,mert ő is nagyon pesszimista fajta. Én az utolsó percig, egészen hétfő reggel magyaráztam magamnak, hogy igenis meg fog jönni, holott már tudtam,hogy nem,mert már 2 napja késett....
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, higgy a lehetetlenben is, mert minden lehetséges!!! De persze az még véletlenül sem lehetetlen, hogy babás vagy! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


KATA
Ja nem gondoltam, hogy nem hiszel benne csak írtad, hogy ne reméljem hanem higgyek benne ezért írtam a titokról.

Tényleg mi van Twisttel?

dita75
 
 


Kata
Nekem is tök furi,hogy holnap nem a tüszőmet megyünk kokkulni, hanem már Manócskát! Még az uh-s barátnémnak sem szóltam, hogy megyek, mert nem jött meg.... Nagy meglepi lesz szerintem! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kata
most is a Forgácsban voltál?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dita,
én minden este úgy alszom el, hogy azt mondogatom magamban, hogy terhes vagyok és én is beszélgetek Maszatkáinkkal :lol:
Nekem csak egy félelmem van, a skorpió csillagjegy. Nagyim skorpió és elég kaotikus volt vele mindig is a kapcsolatom :oops: :roll:

i.kata
 
 


Kata Nyugi ha nekem sikerült nekem is skorpió lesz és apámból kiindulva (skorpió)lesz vele gond:-)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Pár új kép:

Kép
Kép
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


KATA
Hát én már jobban elfogadom, bár én sem jövök ki a skorpiókkal.
Igazából akkor jöttem rá, hogy a párom fia nem is olyan katasztrófa (akár skorpió akár nem) amikor 3 napot a nővéreméknél töltöttem punkció előtt. Olyan neveletlen a Vivien, hogy az már gáz. Tényleg minden nevelés kérdése csillagjegytől független a dolog, hidd el.

Különben is ikreink lesznek így akár előbb is szülhetünk, és akkor mérlegek lesznek asszem. :?

dita75
 
 


Dita,
Twist ma volt konzin, és ha jól tudom, akkor megbeszélték a dokival a vizsgálatokat.

Dy,
én holnap telefonálok be az intézetbe a jó hírrel és igen, megint a Forgácsban voltam és maximálisan elégedett vagyok az intézettel továbbra is. Mresélte a doki a beültin, hogy abból az 5 csajból, akik 2 héttél előttünk voltak beültin, mint az 5 visszajelezte, hogy sikerült. Igaz egyik csajszi az ott van a Forgácsos topicban és szegénynek felszívódott a bébije. :cry:

i.kata
 
 


Dita, ez a pasis dolog teccett de nem fogod elhinni überelni foglak.
Amikor tiz éves voltam, vagyis ötödikes megláttam egy srácot a suliban, halál szerelmes lettem belé, két éven át naplót vezettem róla felettem járt egy évvel. Nem igazán vett észre és azt mondtam majd egyszer amikor már nem igy fogok kinézni jössz Te majd az én uccámban. Aztán múltak az évek ballagási banketten már megkaptam tőle életem első csókját. Aztán eltelt 13 év és a barátnőm felcsalta hozzánk a szülinapi partymra azóta együtt élünk,tudod hogy ki ő??? Olivér apukája. Életem első szerelme lett a férjem, és gyermekem apukája. Sztem ez a nem semmi történet. Mondhatnám ismerem a férjem 24 éve. Úristen. És én még mindig szerelmes vagyok úgyanúgy mint ötödikben. :oops: :oops: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Dita,
4D-re megyünk, de csak jövő szerdán. Ez lesz egyben a 18. heti UH is. Az csinálja, aki a kórházban is csinálná, így az ő leletét elfogadják hivatalosan. És ő mondta, hogy ne 18+3 napon menjek, hanem inkább 19+3-on, ő akkor szereti jobban megnézni. Lili papírjait is megnéztem, őt is 19+3-on nézte. Apa mondta, hogy menjünk el a 4D-Genesisbe Pesten már március 2-án, de én nem akartam, azt szeretném, ha 3-an együtt lennénk ott, mikor kiderül Pötty neme. És persze az, hogy teljesen egészséges, igazából ez a fontos. Amúgy csak kíváncsi vagyok, de már nagyon, és főleg arra, hogy Lilinek igaza van-e, azok után, ahogy megmondta, hogy ott a kistesó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Némóka,
Réka annyira szép kislány! Nekem az alvós kép a kedvencem :lol:

Dita, Vius
egy pozitív példám van a skorpióra, egy gimis barátnőm, akit imádok :lol:

Dita,
hát ez most nehéz döntés...mérleg vagy skorpió? :? Akkor lehet hogy inkább skorpió :lol: Sógorom és apum felesége is mérleg...na....inkább skorpió. Mondjuk Lili is mérleg, őt imádom, de ő sem egyszerű eset :roll:

i.kata
 
 


Nemone Nagyon Szép Réka Baba!!!!!!! Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


NEMONE
Imádnivaló ez a kislány! :D :D :D :D

SUSKA
Hát nem semmi ez a történet! 8) :lol: :lol: :lol:

KATA
Sajnálom a topictársadat! :cry: :cry: :cry:

dita75
 
 


Nemone
Tündéri a Réka baba!

Zsuzska
a történet végén már mosolyogtam! Milyen szép!!!! :wink:

nekem apám, sőt a férjem is mérleg, és mindkettő egy tündéri teremtés!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Elköszönök majd holnap jövök fülészet után.sziasztok Jó éjt Kivánok mindenkinek!Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
jó éjt!

i.kata
 
 


jó éjt Vius!

Maradt még itt valaki?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
én itt vagyok, csak kókadozom.

i.kata
 
 


Kata
pedig kedd van!!! Nőcis nap! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
és ráadsul csütörtökig megint szingli vagyok :cry: Szóval elvileg ráérek, de éjjel az izgalomtól nem sokat aludtam. Ma meg az egyedüllét miatt nem fogok :roll: meg persze a két blöki miatt sem :?

i.kata
 
 


Kata
pedig most már egy kicsit hanyagolnod kellene a blökiket...
hát,mostanság nekem sincsenek túl jó éjszakáim, 3-4* kimegyek pisilni,nem nagyon tudok hasaon feküdni,pedig csak úgy tudok jót aludni....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
nekem ilyen pisilési problémáim nincsenek. Gyakrabban járok ki, de többet is iszom.
Kutyikat nem szeretném hanyagolni és nem is tudnám. Most is egyedül vagyok és ők sajnos nem önjáróak... Vagyis kénytelen vagyok őket levinni. :lol:

i.kata
 
 


Dy,
inkább el is köszönök mára, mert le kell vinnem őket. Holnap meg 8-tól 6-ig suliban leszek, úgyhogy max este jövök.

Jó éjt!

i.kata
 
 


Kata
Jó éjt neked is! Vigyázz ám magatokra! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kép

Mindenkinek küldöm ezt a szerencse malacot :lol:

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


De most már tényleg jó éjt és a Zebrások Vigyázzanak magukra!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


kata: ????? Mit látnak szemeim? Gratulálok! Jól magadba tudtad tartani a dolgokat, én biztos nem lettem volna rá képes. Mi a baj a skorpiókkal, nem mindegyikünk kibírhatatlan ám :D

boniko: Mi van már itt, most akkor titkolózunk? :) Remélem sikerül a tesó baba.

mara: A páromnak is ilyen tünetei voltak a múlt héten. Neki valami vírus volt.

bumi: Én 2 oldalig jutottam el a Titokban. Akkor ezek szerint nem csak nekem nem jön be az ilyen.

dy: Most nézem a vonalzódon, hogy a szülinapomra vagy kiírva, még ha nem is túl pontos. Skorpió érkezik. :D

vius: Szép lett a konyha.

nemone: Grat Réka baba gigászi méreteihez :) Nő a lyány rendesen. És még gyönyörű is.

Én is babát sejetnék!!! Lehet nekem is? :) Én is megnéztem, hogyha holnap sikerül az inszem, akkor nekem meg nyilas lesz. Hát mindig mondtam, hogy csak nyilast és oroszlánt ne, mert azok nagyon keményfejűek. És erre tessék. Megyek is pakolni, meg fürödni. Kérem a drukkokat holnapra.

Sógornőmnek sajnos nem sikerült. Nem tudom, mennyi lett a hcg-je, de nem valami sok.



vicky79
 
 


Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vicky köszi Igyekeztem :D

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Mondtam a Férjemnek holnap kifestem a szobát azt mondta mi van fészket raksz? :o :D

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


na tényleg jó éjt reggel kelnem kell megyek fülészetre most felszúrják a jobb fülem is valszeg.
Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: