Új privát üzeneted érkezett!

Megyek, mert megjött a tanítvány...
Vius: Azért vigyáz magatokra a nagy festésben!

hofeherke
 
 


De még nem biztos hogy terhes vagyok miért mondja az mindenki talán érzitek???
A férjem is azt mondja meg az apám is.
Mara keresek neked olyan oldalt amin ilyenek vannak

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Mara
Még én is itt vagyok. Jó, nekem van már egy Bencém. De ennyivel nem elégszem meg.
Nem megyek a vizsgálatra holnap.

Monic
Nagyon rendes Danika, hgoy ilyen jól alszik éjszaka. Csak így tovább.

timejka
 
 

 
 

Én most óriásit bűnözök....Nutellát eszek magában:) :oops:

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Bumi, Mara, Timejka,
ti is babaásak lesztek hamarosan! Csak nagyon bízzatok benne!

Bumi,
hidd el, nekem sem volt olyan jó, hogy ne mondjam el, de most így láttam jobbnak. És ha nekem sikerült a 2., akkor neked is sikerülni fog!

Mara,
jobbulást! Nem hangzik valami jól, ahogy az éjszakád telt.

Timejka,
köszi a titoktartást!
Azt a kiskatona vizsgálatot bármikor meg lehet csinálni, nem? Nem csak pé-kor, vagy igen?

i.kata
 
 


Sziasztok!

Katám, micsoda szuper hírek! Ooooooooooooooolyan nagyon örülök! Csodálatos babavárást kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Szia Kata!!
Mégegyszer gratulálok!!!!
Szia Évi

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Ancsi, Timejka,
mi is nagyon megijedtünk szombaton a pecsételés miatt, de nem akarok emiatt stresszelni, mert sok kismamival előfordul. Használom az utrtót, próbálok pihizni és reménykedem, hogy minden rendben van.
Egyelőre ez az egész hihetetlen számomra. Reggel amikor kimentem pisilni, azon kezdtem gondolkodni, hogy tegnap este tényleg teszteltem egy pozitívat? :lol:

i.kata
 
 


Évi, Vius
mindkettőtöknek nagyon köszönöm!

Évi,
olyan gyönyörűséges a 3 gyerkőc! Dórika már igazi kis hölgy :lol:

i.kata
 
 


Kata!
Inkább olyan furcsa volt, hogy egy ilyen dolgot nem osztasz meg velünk, hisz mindig mindent megbeszéltünk eddig, főleg a baba témában.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Na vissza is értem... megkerestem a mai betevőt :lol:

Bumi: valóban tervben van, de csak az itteni inszem után, ha esetleg nem sikerülne. Igazából elegem van abból, hogy ilyen lassan haladunk... Több mint egy éve volt az első inszem és még csak most lesz a 3. A mostaninál be akarok vetni mindent. Olyan előkészítést akarok, mintha lombik lenne, meg itthon is maradok utána 2 hétig. Ezt meg is mondom a dokinak is. Ha így sem jön össze, akkor továbbállunk.
Ezzel kapcsolatban épp kérni akartalak titeket, hogy segítsetek már egy kicsit.... Milyen bogyókat ajánlott szedni?

Most megy nálam a met. a norprolac és magnézium + B6 vitamin (igazából ez arra kell, hogy a norprolac miatt ne szédüljek, és az ne vonjon maga után hipózást, de ez sajna kevés volt tegnap). + tejsavas hüvelyöblítés. Szerintem a jövő héten kezdjük a férjemmel a vitaminkúrát. Nekem kismama vitamin, neki e-vitamin, meg Maca. ezenkívül majd ciklus első felében nekem is e-vitamin meg Aspirin protect (azt meddig is kell szedni?) Az endokrinológusom javaslatára most meg lesz emelve a duphaston adagom is (mondjuk remélem inkább utró lesz belőle). Én kb. ennyit tudok tenni az ügy érdekében a pihenésen kívül. De érdekelne, hogy a férjemet mivel lehetne bacimentesíteni a biztonság kedvéért? És esetleg tudtok-e még valamit ajánlani? Ez így nagyjából rendben van?

hofeherke
 
 


Azt kihagytam, hogy egy kis citro-cseppet is iszogatok immunerősítőnek, meg az jó az endometriózisra is. És hetente egyszer gyógyteakeveréket is iszok az endora.

hofeherke
 
 


Kata,
nem lehet, hogy az a pecsételés csak a beágyazódás miatt volt? Az is gyakran előfordul.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mara,
szerintem rendben van a listád. Én is ezeket szedtem.

i.kata
 
 


Linácska,
nem tudom. Felhívtam a dokimat és azt mondta sokmindentől lehet, de próbáljak nem törődni vele, használjam tovább a gyogyikat és reménykedjünk, hogy erősek a picurik. Holnap telefonálok, szerintem 1-2 hét múlva megyek uh-ra, akkor lehet kiderül mi vol ez a pecsételés. Az is lehet, hoyg egyik Maszatka nem maradt meg, azért volt, nem tudom.

i.kata
 
 


Kata: pasibacimentesítőt ti nem kaptatok? Dita mintha írta volna, hogy ők igen.

hofeherke
 
 


Mara,
de kaptunk 2 féle bogyót, amiket páromnak a punkcióig kellett szednie, nekem tovább. Az egyik a Doxyciclin, ami széles spektrumú antibiotikum, a másik meg a prednisolon, de azt nem tudum konkrétan mi.

i.kata
 
 


Köszi: Mindjárt megnézem lehet-e recept nélkül kapni.

hofeherke
 
 


Sziasztok lányok!

Hát átolvastam az elmúlt pár napot!
Dy!
Amikor elkezdtem olvasni az elmaradásomat, az avatarodon fenn akadt a szemem. Hát rögtön elsírtam magam a boldogságtól, és kerestem, hogy melyik nap írtad, hogy babás lettél!
Nagyon nagyon gratulálok, annyira örülök neki!

Aztán mire megnyugodtam láttam KAtát!
KAta!
Nálad folytattam a bőgést!
Nagyon -nagyon gratulálok neked is!

Lehet, hogy hülyeség, de nagyon boldog lettem ettől én is!

Ditus, Vius!
Nagyon-nagyon szurkolok nektek! Nagyon sokat gondolok rátok napközben! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rodina74
 
 


Kata,
anyukám szedte évekig a prednisolont, mikor pajzsmirigy túlműködése volt, de hogy pontosan mire jó, azt nem tudom, csak hogy nagyon erős valami.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodina,
köszönöm szépen! Jobban vagy kicsit?

i.kata
 
 


Vénykötelesek, de a házi dokival kiíratom ;)

hofeherke
 
 


PREDNISOLON 5 mg tabletta: A tabletta hatóanyaga a prednizolon, amely a szteroidoknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik. Allergiás, gyulladásos és a szervezet védekezőképességét érintő betegségekben alkalmazható. A készítmény egyike azoknak a gyógyszereknek, amelyet bizonyos rosszindulatú daganatok (fehérvérűség, nyirokszövet és csontvelő daganat) kezelésére használnak.

hofeherke
 
 


Boni, Ditus, hát ciciügyben javulunk. Kölcsönöztem kórházi fejőgépet mert minden bajom volt már és nem akarok mégegyszer beleesni ugyanabba a cipőbe. Reggelre is már kezdett csomósodni a mellem gyorsan fejtem egy picit már rendben is lett. Hála Istennek van tejem bár nem annyi mint az elején és a jobb mellem amilyek beteg volt abban kevesebb van még, de később ez javulhat.

Moncsi, most mi küzdünk az éjszakákkal. Vagyis éjféltől kettőig. Addig minden éjjel megy az orditás. Utána hétig csend van. De addig amire kettő lesz hullák vagyunk, vagy apa, vagy én vagyok vele, de nagyon nehéz utána regenerálódni. Napközben nincs semmi gond vele. Eszik, alszik, néha picit sir vagy fent van, de az nem vészes. De éjszaka gyilkos. Adom neki az Espumisant, de neki annyira nem vált be, fáj neki a pocakja az egyértelmű ráadásul marha sokat eszik és ez is bejáccik sztem.

Kép
pgsuska
 
 


pgsuska!
Írtam válasz privit!
rodina74
 
 


Mara,
ilyen prednisolonos cuccot Dita is szedett pár napig , de annak már a neve. Talán metypred, de nme vagyok benne biztos. Nekünk ezt a ciklus elejétől kellett szednünk, páromnak is.

Zsuzska,
biztos Ti is gyorsan túl lesztek az éjszakázáson. Látod, Danika is egész jól elejött az éjszakai alvásba :wink:

i.kata
 
 


Mara, Bumi,

ti is nemsokára babásak lesztek, nagyon drukkolok!

Kata,

szuper az új vonalzód! :wink:

Zsuzska,

nekünk az Espumisan csodát tett. Van aki pedig az Infacolra esküszik, az nálunk nem használt semmit. Esetleg ki kellene azt próbálnotok.
1 hónapos kortól pedig a Grape water ajánlott, én már meg is vettem és alig várom, hogy hétvégén betöltsük az 1 hónapot. Állítólag ez a leghatékonyabb hasfájásra.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


i.kata!

Köszönöm szépen, most már kezdek gyógyulgatni. Vasárnap végleg elvesztettem a bogyóimat. Elhatároztam, hogy már csak előre nézek, és a következő lehetőségre gondolok!

És olyan jó, hogy ilyen pozitív híreket olvashatok, mert erőt adnak nekem. Nagyon gratulálok nektek!
rodina74
 
 


Rodina,
örülök, hogy jobban vagy. Mikor mehettek a következőre?
Szerintem ez az év mindenki számára csodás lesz. Én kimondottan örültem, hogy vége lett 2008-nak és nagyon bízom az idei évben :wink:

Monic,
köszi! :lol:

i.kata
 
 


El kezdtem olvasni ezt a TITOk c. könyvet. Hááát, bevallom nem az én világom. Kb 10 oldalt tudtam elolvasni, azt is untam.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
én is elkezdtem olvasni. Nem kell túlzottan belemélyedni szerintem. A lényeg, hogy csak pozitívan gondolkodjunk, és ne a rosszra koncentráljunk. Ezt korábban is így csináltam, de most igyekeztem jobban odafigyelni. :lol:

i.kata
 
 


Most nagyon hisztis kedvemben vagyok. A lombik óta, így tuti, hogy a hormonok okozzák. Remélem a mostani menzi után minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Kata,
nekünk Pötty állította vissza a 2008-as év becsületét. Amibe fogtunk akkor, az nem jött össze, vagy csak nagyon nehézkesen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mara!
Állítólag a Kombucha jó a bacikra. A gyógynövény boltokban lehet kapni fél literes kiszerelésben, kb 1000 Ftba kerül, és több féle ízesítésű van. Ez egy koncentrátum.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Én is úgy érzem, hogy a 2009-es év nagyon jó lesz. (Bár eddig nem igazolta az élet a pozitív hozzáállásomat!) Nekem mindig azok az évek jöttek be,melyek páratlanok voltak. Hiszek a 2009-es évben.

KAta!
3 hónap múlva próbálkozhatunk újra! A doki mondta, hogy a következő vérzés után jelentkezzünk, mert akkor megbeszélünk mindent, és a következő mensi után kezdhetjük a stimót, és jöhet az inszem.
rodina74
 
 


Nekem megvan a Titok könyv, de én sem olvastam el, nekem is arra kellett, hogy sosem felejtsem el, hogy mindig pozitívan kell gondolkodni.
Én tavaly kaptam szülinapomra.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Rodina,
az a 3 hónap gyorsan el fog teln i, főleg hogy jön a jóidő is. Ilyenkor mindig gyorsabban telik az idő, nem?

Monic,
akkor pont elég volt neked a könyv látványa :lol: Az is valami :D

i.kata
 
 


KATA
Te vagy a zebrapárom?! Be.....rás!!!!GRATULÁLOK!!!!!!! :wink: :wink:
Hogy tudtad eddig magadban tartani???????????

Dita
Mikor kell már végre tesztelned?Bár sztem felesleges, mert úgy is babás vagy!!!!! :lol:

Rodina
Műtét volt,vagy spontán vetélés?

Monic
Tök jó,hogy Danci baba végre hagyja aludni a szülőket!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina
Köszi a gratulációt! Csak láss mindig pozitívan! az a 3 hónap tök gyorsan el fog repülni!!! :wink: Gyere a másikba is, újságold el a többieknek a jó hírt!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Spontán vetélésnek indult, aztán vasárnap hajnalban bementünk a MÁV-ba, és vasárnap este 7-kor megcsinálták a műszeres beavatkozást.
Már annak is örülök, hogy nincs lázam, és különösebben nem fáj semmim.
rodina74
 
 


Dy,
nehéz volt titkolni, főleg mivel az ilyesmiben amúgy gyenge vagyok :oops:
Pár nap van csak köztünk :lol:

i.kata
 
 


Rodina
ez nagyon jó jel! Hidd el innentől minden rendben lesz! Nemsokára megjön, aztán lassan jöhet a köv. inszem! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kata
Én az első házassági évfordulónkat a kórházban töltöttem a nógyogyin, :? és úgy né ki, hogy ha minden rendben lesz,akkor a harmadikat is ott fogom tölteni... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Bikfy
Hogy szolgál az egészséged? Meggyógyultál már?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Jajj ne csináljátok már csajok!
MARA
Te nagyon bolond vagy. Már bocsi. Gondolhatod hogy nem bántásból írtam.
Azt hittem azért ennyire már ismersz. Egyszerűen csak azért írtam, mert emlékeztem rá, hogy a napokban jött meg neked és ha te is beelőznél az sajnos azt jelentené hogy az én lombikom nem lett sikeres. Ennyi az egész semmi más.
Ne idegesíts drágám, mert a Bogyók itt lifteznek a hasamban nem tudják, hogy most mi van? Fel a fejjel! Nagyon kedvellek téged, ebből is látszik, hogy felköszönteni sem felejtettelek el. Sajnálom, hogy nem vagyok igazi boszi, mert ha az lennék már rég belevarázsoltam volna mindenki pocakjába a kisbabát, veled és Bumival kezdeném, na meg persze Timejkával mert ti is megjártátátok már a hadak utját hozzám hasonlóan, és tényleg itt lenne az ideje hogy végre megérdemelt jutalmatokhoz jussatok, de sajnos ezt nem mi irányítjuk. Még nekem is van egy hetem, és én nem vagyok annyira biztos a dologban mint ti, de persze reménykedem, hátha.
50 % az esélyem! :roll: :roll: :roll:
Ahogy az intézményvezető mondta az esetek egyharmadában már elsőre sikerül a dolog hát remélem, hogy javítok a statisztikán.

dita75
 
 


Dita
Küldök neked egy szerencse hozó békát, hogy érezd jobban magad!
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
nekünk most a megismerkedésünk évfordulója lesz szombaton, szóval idén vidáman töltjük :lol: Na de ha tényleg november vége felé szülök, akkor párom a falat fogja kaparni. Szegény már attól is besokallt, hogy nov.25 a névnapom, dec.6. a szülinapom, aztán karácsony...Szegény 2 hónapig csak ajándékokon gondolkodik. Erre újabb ünnepünk lesz :lol:

i.kata
 
 


dita75 írta:Még nekem is van egy hetem, és én nem vagyok annyira biztos a dologban mint ti, de persze reménykedem, hátha.

Dita,
nehogy így álljál már hozzá! Ne csak reménykedj, hanem hidd el, hogy ez most sikerült!!!!

i.kata
 
 


Kata
akkor hajrá november eleje! A kalkulátor szerint mikorra esik a várható időpont?
Képzeld el, én nem nagyon tudok ülni, mert úgy nagyon feszít a hasam... a mellem meg úgy fáj, hogy majd belehalok. Tegnapig éreztem a menstruációs görcsös fájdalmakat, de mára már ez is elmúlt hála istennek, de helyette beköszöntött a hányinger...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


A laptetűmet kire ruházhatom át??????????????

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: