Új privát üzeneted érkezett!


Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


na, ezt kerestem:
http://www.wallies.hu/

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

köszi szépen. biztosan könnyebb megfesteni, akinek van kéz ügyessége, nekem sajnos nincs. azon kívül, ezek a matricák nyomtalanul eltüntethetők, nem végleges.

Kép
zsuzsi73
 
 

 
 

amit most utoljára küldtél, az jó nagyon. átböngészem.

Kép
zsuzsi73
 
 



Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi :D
festeni én sem szabadkézzel szoktam :) semmi rajztehetségem sincs :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


ill. amit néztem:
van amit vizesen kell felrakni, egy diszperziós falfesték nem tudom, mit szól ehhez
ahova felkerül, ott nem koszolódik a fal, tehát a levételkor - ha nem is sérül a fal - szerintem így is úgy is meglátszik a helye

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Petyaanya,
ággyal mi is gondban, mert lassan át kéne szoktatnunk Olivért egy sajátba, az ő kiságya a hugié lesz. Nálunk úgy tűnik, végül ez lesz:
http://www.egyediagyak.hu/gyerekagy_egyedi_mozes.htm
Ez pár centivel magasabb egy átlagos kiságynál (erről talán nem esne le... :roll: ). Lehet pácszínt is választani, meg festenek rá, amit akarunk vagy dekopír-fűrésszel gravíroznak bele szintén, amit akarunk, csak az hosszabb idő.
20140901102739
 
 


Úristen, most vettem észre, hogy foltos meg nedves a pólóm! :shock: Basszus, ugye nem gáz, ha folyik a tejem? :shock: Olivérnél semmi nem volt, csak szülés után!
20140901102739
 
 


Hajni, sztem nem gáz, előtej. :lol: Nekem Ádámnál volt, Bálintnál semmi. De azért én tuti megkérdezném, arra nem emlékszem, mikortól volt, sztem a huszonvalahanyadik (vége) hét utántól.

dkata
 
 



Petyaanya,
Eszternek boldog szülinapot kívánok!
Képet tennél fel?

rólunk:tegnap voltunk dokinál,röntgenre küldött!Mindkét gyerekemnek kétoldali tüdőgyulladása van!!!Márk reggel -este szurit kap,Arni tovább kapja az antibiotikumot!Doki a kórházat javasolta,és akkor branülön (vagy min)keresztül kapnák vénásan a gyógyszert.Állítólag jobban hatna,de nem vagyok hajlandó 2 gyerekkel bemenni!Nekik nagyobb büntetés lenne egész nap a kórház,mint a szuri!Arról nem beszélve,hogy amikor 1 éve a Márkkal voltam bent,leszartak minket az ápolónők!Az orrszíváshoz is könyörögni kellett,mert éppen nem értek rá és különben sem lehet olyan sűrűn! :evil:
Szerencsére napról-napra jobban vannak,egyszer talán meggyógyulnak! :wink:

Andi
Kép
aanda
 
 


Aanda! Ez nagyon rosszul hangzik... Nagyon sajnálom a fiúkat! Úgy segítenék, de semmi okosat nem tudok mondani! Ez a legrosszabb, a tehetetlenség. Jobbulást a fiúknak mielőbb, és ha lehet, tényleg ne vidd őket közösségbe egy ideig.

dkata
 
 


Andi,

Szegény Ti!!! :cry: Mielőbbi jobbulást!
Vmi otthonról végezhető munkát kéne vállalnod. Bár biztos nem egyszerű normálisat találni, a net tele van falhirdetésekkel.

Hajni,
Használ a gyógyszer?
Tök jó az ágy, amit feltettél! Nem Veled alszik már Olivér?
A jövő héten is be tudunk menni vmikor, majd egyeztetünk.

Wish,
Örülök, hogy minden rendben a picilánnyal!

Petyaanya!
Boldog szülinapot Eszternek!!!

Kata,
Bálint mit kapott szülinapjára?

Kép
bandika
 
 


Andi
Sajnálom a fiúkat, és nem akarlak rábeszélni, de a branül azért nem annyira borzasztó, mint naponta 2-3x szúrkálni egy gyereket. Egyszer kell szúrni (jó esetben) és pár napig azon keresztül mehet az antibiotikum. Két gyerekkel biztos neccesebb kórházba feküdni, pláne, hogy rossz tapasztalataid vannak. :?
Bezzeg az én jó kis munkahelyem, amit azóta szétszedtek: egy emeleten csak anyás szobák voltak, egy szobában egy anya egy gyerek.

Ilyesmi ágyra gondoltam:
http://www.rs.hu/termek.php?cs=9&al=20&term=106
http://www.rs.hu/termek.php?cs=9&al=20&term=105

Képet majd valamikor.

Kata
Bálint mit kapott?

Kép
petyaanya
 
 


Aanda!
Nagyon rosszul hangzik az ujbóli tüdőgyulladás! Nagyon vigyázz Rájuk, semmi ugrálás, lehetőleg pihi (már amennyire akarja ezt egy kétéves).
Kellett nekem dicsekedni! Vasárnap hegyet mászni voltunk 10 centis hókásában, az egész télen száraz csizmák sajnos beáztak. A kocsihoz érve rögtön levettük ugyan, de Luku sajnos náthás lett ráadásul bepirosodott a szeme, ezért szemcsepp, orrcsepp és orrszivás van.
Emesének megjelent az allergiája (Neki kutya baaja egyébként), ma reggeltől rohamosan visszatért oda, ahol tavaly októberben befejeződött, este legalább 15 tüsszögés egymás után. El kell kezdenünk a gyógyszert attól tartok, pedig nem hittem el mikor azt mondták, hogy márciustól szedni kell :oops: Tavaly csak májusban kezdődött...
Petyaanya!
Boldog születésnapot Eszternek! Örült a konyhának?

A Broncho-vaxom egy immunerősitő, nekünk 10 nap szedés, 10 nap szünet az előirás. Ha jól emlékszem, 5 féle betegség leölt virusát tartalmazza. Azt kell mondjam, hogy nagyon hatásos, Emese a szedése óta még csak náthás sem volt, és Luku is csak a mi hülyeségünk miatt most. Igaz, nem nagyon betegesek, a Luku immunhiánya ellenére sem az.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kata,
Köszi!Egész márciusban nem mennek bölcsibe,az tuti!Utána majd meglátjuk,mi lesz!A postán rendesek voltak,mert nem kellett visszamondanom a helyettesítést,ha legközelebb menne valaki szabira,akkor először engem kérdeznek meg,hogy vállalom-e,ha nem,az sem gond!Az lenne a jó,ha főállásba felvennének,mert akkor kapnék táppézt!Idén valószínűleg nyugdíjba megy egy nő.

Bandika,
jó lenne vmi otthonról végezhető munka,de mi?Ráadásul mellettük semmire sincs időm,talán alvásidőben,de az kevés!Örülök,ha megfőzök,leszedem a száraz ruhákat és megint teregetek!Vasalni már képtelen lennék,csak nyáron vasalom a férjem pólóit és az ingeit!Estére már hulla vagyok,a tanulással is le vagyok maradva!

Petyaanya,
hol dolgoztál?
Enyémek nem feküdnének,szétszednék a kórházat!

Melcsi,
jobbulást a gyerekeknek!
Emese mire allergiás?
Semmi rohangálás? :wink: Egész nap azt csinálják!Jókedvűek,elevenek,mint mindig.Már alig köhögnek és lázuk sincsen!Nekünk a brocho-v.-ot 10 napig kell szedni és utána 20 nap szünetet kell tartani,ezt kell 3x megismételni!De én a 20 nap kihagyást soknak tartom!

Andi
Kép
aanda
 
 


Aanda!
Pedig nekem kifejezetten mondta a doktornéni mikor Emesének volt tüdőgyuszija, hogy minél kevesebbet mozogjon. Ő is csak 2-3 napig köhögött igazán, és mindössze 1x ment 38 fölé a láza, a többi napon csak hőemelkedése volt. Én ezért is csodálkoztam a diagnózison, modnjuk nagyon levert volt és bágyadt, az biztos. Mikor megszünt a bágyadtság, akkor ő is pattogott már.
Emesém: 2+-es parlagfü és egyéb füvek, gyomok. Szélben, fünyiráskor nem tanácsos kimennie :? Ez tavaly volt, nem jósoltak javulást... Akkor csak májusban kezdődött, és most már itt van.

Az éjszakánk rémes volt. Ahhoz már hozzászoktunk, hogy Luku változatos időben megjelenik, befekszik közénk és alszik., De most vagy 1 órát fenn volt, ráadásul, mikor épp elaludt, Emese felébredt, hogy szomjas, majd megjelent Ő is. Már azt hittük hogy elaludt, Apa visszavitte, hát kijött megint, és reggelig nem távozott. Mi vigyázzfekvésben a 2 szélén lapultunk, Ők meg középen terpeszkedtek :evil: Eddig Emese nem jött még sose... Talán 1 még nagyobb ágy lenne a megoldás, kb 2,5 méter széles a mostani 180 helyett :shock:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Bandika, Petyaanya! Bálint ajándékai: 3 kerekű bicikli :lol: (tricikli), szerelődoboz (autót és motort lehet összerakni el. és sima csavarhúzóval az alkatrészekből), állatos nyomda és kosárban műanyag edények. Névnapjára pedig Thomasos cuccokat kapott, az a kedvence (hátizsák, kifestő, matricák, tolltartó, színes ceruzák).
Képeket is teszek majd, ha apa végre letölti az Ő gépéről, mert azok a jobbak (remélem).

Melcsi, elég rosszul hangzik az éjszaka, ahhoz képest hogy azt írtad anno, hogy ti alszotok éjszakánként. Én mindenkit nagyon sajnálok, akit éjszaka költ a gyereke, az enyém valami elvetemült-alvós fajta. :lol:

dkata
 
 


Petyaanya!

Eszternek boldog szülinapot!

Hajni!

:shock:

már előtej? Hihetetlen, hogy már a 20. hétnél tartasz!!!

Orsi!

:D

A faldekos srácoktól szoktunk pólokat rendelni, jó fejek nagyon!
:)

Fal dekorációt kivetítővel is lehet csinálni, ha van projector, vagy diavetítő, a falra vetíted és körberajzolod. De lehet kapni kifejezetten ilyen kütyüket is hozzá, ha jól emlékszem a http://www.jako-o.de/home/de/tunnel.mb1 ... 1_ch=b3c6d nál és szállítanak magyarországra is.

Aanda!

Nem lenne jobb a fiúkkal, inkább egy nap korházat elviselni, mint hogy örökké húzódik ez a betegség?
Elég rosszul hangzik, hogy már kétoldali tüdőgyuszinál tartotok. :(

katyerina
 
 



Kata!
Képzelheted, milyen rosszul esik ez az éjszakai hajcihő! Kb 2 hónapja kapott rá a fiatalur, és nem tágit!!! Ma csak 1/2 7-kor érkezett, de van olyan, hogy éjjel 1-kor gondolja ugy... Az elején makacsul visszavittük az ágyába, de iszonyatos orditás volt belőle minden alkalommal, és alvásról szó sem volt. Ezzel felhagytunk, jön, közöljük Vele hogy éjszaka van, és alszol tovább, Apa hozza a felszerelést (takaró, pelus, cumi ha nincs nála), gyerek bevackol, kicsit rugdos, esetleg tépkedi a hajunkat és alszik tovább reggelig.
Emese tegnap csak véletlenül tévedt el, Ő urinő, a saját ágyában szokott aludni.
Ilyen élménnyel eddigi gyereknevelésünk során sosem gazdagodtunk, ebből is látszik, mennyire érdemes több gyereket szülni :shock: :lol: :lol: :lol:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Petyaanya
Eszternek utólag is Nagyon Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!
És képzeld ma már volt a dokinénínél Oltóanyag!
Úgyhogy Áronkám így megkapta a 15 hóssal együtt :cry:
Szegénykémet úgy kellett a védőnővel közösen lefogni :cry: , mert még lefeküdni sem akart a drágám!

Melcsi
együttalvás: :lol: hát ez nálunk már lassan1,5 éve van Ákos részéről, illetve ő járkál a saját ágya és a mi ágyunk között, de lassan már Áronka is jön, vagyis kimászni már ő is kitud jó ideje, de eddig még azért minimum hajnali fél5-5-ig ott tudom tartani, de már kérdéses, hogy meddig, mert Ákost is csak másfél éves koráig lehetet, mert utána a szája bánta, vagyis ahányszor beraktuk a kiságyba annyiszor jött ki, és annyiszor verte be a száját és sértette fel a nyelvét-száját, és vérzett nagyon, ekkor mi feladtuk, és onnantól van hogy járkál, most is a nagy ágyban csicsikál.

Mit lehet egy olyan 3 éves gyerekkel kezdeni, aki nem hajlandó a 2 szép lábán járni???????????? a séta közben ha apja nem veszi ölbe, vagy nem ülhet fel a babakocsi karfájára (ha épp ebbe is belemegy) akkor végig üvölti az utat hogy ő nem bír és nem tud menni, és többszőr is kifekszik az út során. Mert nekem csak annyi ötletem van, hogy akkor nem viszem őt sehová, csak bent a lakásban, de ez őt nem is nagyon érdekli, és zsarolni sem lehet semmivel, hogy ha jó leszel stb. stb. akkor ez lesz meg az lesz :cry:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Csajok, fel vagyok dobva, mert:
- januárban indult itt babamama klub, a gyermekjóléti szolgálattól jön fejlesztőpedagógus, és tök ingyenes, voltunk délelőtt, Z baromi jól érezte magát és én is
- találtam Diósdon egy bababoltot, tök jó a választék és korrektek az árak. (helimex.hu) Innen lesz a csibének bútor meg ágynemű (szombaton megyünk). Kiegészítőket a hétvégén megvettük az IKEÁban, szóval március közepére kész lesz a "lakosztály" (nagyon pici, de nagyon ari lesz)
- bejelentkeztem jövő szombatra Hajdú drnőhöz benevezünk még egy 4D-re! hurrá!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Köszönjük a jókívánságokat!

Eszter is megkapta ma az elmaradt oltást. Szegénykém, ő is sírt, de hamar megvígasztalódott.

Együttalvás: kicsinek Eszter is a saját ágyában aludt, aztán néha nálunk landolt éjszaka, aztán most már ott tartunk, hogy minden reggel ott találom, közöttünk. A ciki az, hogy már észre sem veszem, mikor mászik közénk. :oops: Párszor én is visszaraktam a saját ágyába, aztán meguntam. Marha következetes vagyok. :wink:

Aanda
A Budai Gyermekkórházban dolgoztam, amit már beolvasztottak a Jánosba.

Kép
petyaanya
 
 


Emma!
Neked ma nagyon jó napod volt akkor! Kivánom hogy minden napod igy teljes, és ha kész a kuckó, megnéznénk! :D
Erika!
Ha ilyesmi néha felmerül nálunk, meg szoktam kérdezni, mit gondol kinek hány lába van (megállapitjuk, hogy bizony mindenkinek 2 db), és hát ennyi lábbal egyszerübb, ha a sajátunkat használjuk, a Luku meg még KICSI hát tudod, azért kell néha felvenni... Bezzeg Te már milyen nagy vagy! Aki már óvodás, mittudomén, Thomasos pólója van, vagy bármi ami a nagyságára utal... És hát nézd, ott szalad egy cica, érjük utol. Én beszélni szoktam.
Petyaanya!
Képzeld, sokszor én sem veszem észre hogy megérkezik :oops: Apa a szenvedő alany, mert rajta mászik keresztül és neki kell odahozni a cuccot ami a békéhez kell.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Melcsi
De jó neked, hogy Emese ilyen jó kislány, hát mi egy kis idő után mondhatunk neki akármit, nem érdekli, nagyon önfejű, és ilyenkor aztán fogja magát és kifekszik :cry: stb. stb.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Lili,
Bocsánat, a Te Barnusod természetesen egyedi, nem akartalak megbántani! :)

Wish,
De jó, de jó!!!!
Kép

Zsuzsi,
A Tőzsdeételfutártól rendelünk.
Akartam még neked írni, hogy én is csodáltam régen Anikót, hogy mindenkinek ír, hogy képes ennyi mindent megjegyezni?! Aztán rávilágított A Titokra, 8) hogy Word-ben írja a levelet, aztán bemásolja. Azóta én is így… (Ezért vagyok ilyen pofátlanul hosszú... :roll: )- és ezért fexem le fél kettőkor :x

Mondjuk én csodálkozom, hogy ennyien felülbíráljátok a gyerekorvos véleményét. Én monnyuk nem merném… Talán csak jobban tudja, mint én…

Múltkor, mikor a lázas kislányom épp indulás előtt végighányt, én is megkockáztattam a dokinak a kérdést, hogy lenne-é szíves kijönni, aszonta nem! Köszi! :evil: Viszont ahogy hallom, rajta kívül más orvos nem ad időpontot a rendelésre, és emiatt nem fogom lecserélni! Én aztán nem fogok órákig beteg gyerekek közt üldögélni az enyéimmel!

Orsi,
Köszi a részletes leírást, számítottam Rád!
Láttalak ám a könyvesbolt Ikres könyvében is, mint VKOrsiként hozzászóló, hááát, naGgyon büxe voltam, hogy én ismerem ezt a nőszemélyt! :D
„Mindkét fiam megtanult síelni” – ez nagyon jól hangzik, gratulálok!

Bencsinek kénytelen voltam 4 nap után leállítani az antibiot, mert kezdtek kijönni rajta a kiütések. Valószínüleg Penicillin-érzékeny lesz, mint a zapja!
Mi is torokgyuszira kaptuk egyébként.
Hogy mennyit vesznek be belőle, az meg a másik kérdés, mert a lyányom egyáltalán nem volt hajlandó a gyógyszerszedésben együttműködni, így vagy belé kellett nyomni, és a fele a nyakába folyt, vagy a tejcsijébe tettem, amit meg nem mindig ivott ki teljesen.

Amúgy már mi is elkaptuk a férjemmel, mindketten iszonyú dátházsak vagyunk! Csak azzal „nyugtatom” magunkat, hogy ez még mind semmi, de még miket fognak hazahozni az oviból, skarlát, mumpsz…stb.

Valaki ajánlotta egyébként, hogy szedjünk az antibio mellé Normaflore-t a bélflórára. Azt végig adtam nekik, remélem így OK a dolog!

Katyerina,
Gratulálok a beszédhez, édesek lehetnek!
Mi most azon nevetünk, hogy Bencsikém elnevez mindent magának; a párásító: nyuszi (mert árnyjátékolunk vele, és nyuszit is mutatunk többek közt), a diavetítő: Peti (mert először egy Bartos Erika mesét néztünk rajta, akinek ugye vannak az Anna és Peti-könyvei), a párnája meg egyszerűen csak Mamma! Egyszer meg felsoroltuk a játszótéri barátokat: Barnus: Marmus, Domi: Komi, Zsófi: Fosi. :oops: A nagyi a legjobb: Gagyi! :lol:
Egyébként sokszor felcserélnek betűket, pl. a tök: köt – remélem ez ugye nem diszlexia!!! Orsi???

Aanda,
Köszi a bíztatást. Mostanában nagyon kutyaütő vagyok, egyszerűen m u sz á ly tömnöm magamba esténként a péksütiket. Ajjaj, akaraterőm most semmi…! A gyógyszertárban meg találkoztam egy kismamival a játszótérről, aki 60 kg-t fogyott és ő is Norbival. Nem semmi!
Viszont eljutottam egy aerobikórára!!! Huhujjj! :D (Két napig ojjan fáradt voltam... )De azért tervezem a továbbiakat!

Sajnálom, hogy betegek a fiúk. Tényleg ijesztő lehet! Anyósék meg…:evil: :twisted: :evil:
Emlékszem, mikor arról írtam, hogy nem lehet senkire rábízni a gyerekeket, mert mások nem tudnak úgy odafigyelni. Ti meg mondtátok, hogy én legyek lazább. Ja. Anyukám is (aki még a legodaadóbb) csak órákig mondja-mondja a dolgokat /ne tedd ezt meg azt/, de nem tesz érte semmit, a gyerek meg nyeli le a cuccokat. Mondom, talán ki kéne venni a szájából!!! Tényleg őrületes, mennyire más annak, akin nincs felelősség!

Kata,
Mit edzettél napi 4 órát?!??
Mikor anno belekezdtem a szétválasztós diétába, annyira rosszul voltam a gyümölcsnaptól, hogy inkább semmit nem ettem csak citromos vizet ittam. De csak pár napig tudtam amúgy tartani ezt a diétát, aztán maradtam a klasszikus délelőtt gyümi - délben husi zőccséggel – este virsli, sajt, joghurt. Édesség meg semmi.
Egy tipp: amikor nagyon nem ment a délelőtt csak gyümölcs, akkor cukormentes müzlit ettem vízzel. (Még én adok itt tanácsokat… :? 8) )

Melcsi,
Ez megint nagyon ari volt! :lol:
Látod, a mai világban mi, monogámok már le vagyunk sajnálva!
Vivicici is nagyon édi!
Meg a Thomasos póló, ami a nagyságra utal! :D Ez jó!!!
Hogyhogy Lukunak immunhiánya van?

Emma,
Légy mindig ilyen feldobott! Mi is együtt örülünk veled! :D

Erika,
Nálunk a lépcsőn zajlik ugyanez a fölvevéses móka. Még ki sem lépünk a lakásból, Bencsikém már nyújtózkodik is föl. Mondom neki: van két szép lábad… aztán néha még így sem jön be.

Ágyrajárás: én éjjel nem merem átvinni őket, mert 1 nap alatt rászoknak, ez már tapasztalat. Reggel szoktam még bedugni a gyerkőcöket a mi ágyunkba, hátha tovább alszanak. De jó ideje már ez sem jön be, mert
1. nem férünk el már négyen, ha meg az egyik felébred, azonnal nyitja a szemét a másik is, nehogy lemaradjon valamiről – így mindig én vagyok az ugye, aki az ágykeret szélén kapaszkodik.
2. Bencsikémnek vicces az ébredési stílusa. Még ki sem nyitotta a szemét, már szalad az áhított szerkezeteket megnézni: nyuszi! – felkiáltással lohol a párásítóhoz, mikoris én utána loholok abban a reményben, hogy én érek előbb oda, és nem önti ki belőle a vizet. Ha ezt elraktam, jön a Peti, a diavetítő, majd a légzésfigyelők, amiből ha szerencsém van, nem ő tépi ki a zsinórokat.

Amúgy mit gondoltok, tényleg ideje véget vetni a rácsos ágy korszaknak 2 éves korban?

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi,
épp csak annyira egyedi, mint a többi Barnus :P

Pocakosok jó híreinek örülök!

Andi,
nagyon sajnálom a fiúkat!

KépKép
lili73
 
 


Pompi!
Hát, talán itt az ideje a nagyobb ágynak, különben ugy járhatsz, mint mi! Emese ugyanis közölte, dacára a felajánlott SZIVECSKÉS nagyágynak vagy bármelyiknek, ami van a boltunkban, hogy Ő csakis a saját rácsos kiságyában akar aludni, mert azt szereti és kész! A napokban ugyan már kissé kompromisszumkésznek mutatkozott, mivel kinézett egy emeletes ágyat, ami elég magas, nagyobbaknak való. Arra közölte, hogy na ilyet akar! Luku alhat alul. :shock: Ebbe viszont én nem mentem bele, tehát marad a kiságy, a kiszedett 3 ráccsal.
Lukunak az egyik immunbigyójából kevesebb van, mint kéne, emiatt nem gyógyult meg tavaly a hörgése. Ki fogja nőni, szerintem már halad is ezen az uton, ezért segitünk gyógyszerrel, hogy minél kevesebbet legyen beteg. Ezen a télen pedig szám szerint 1x volt az, én erre büszke vagyok.

Iagzán kreativ Bencsid becézőképessége! :D
És érdekes a doki hogy nem megy házhoz, mert igenis indokolt esetben ez kötelessége!
Én nem hordom rendelőbe őket, egy bizonyos összegért bármikor kijön, kicsi korukban havonta, előre megbeszélt időben. Mostmár csak betegség esetén hivom persze, de nem ülök be egy zsufolt váróba 2 gyerekkel, az biztos!

Az uram azt mondta, ha ebben a hónapban sem sikerül bebabásodnom, akkor megtesszük a kellő lépéseket a Mágusunk felé. és én most félek. Előlről kell kezdeni mindent, hiszen most nem lehet tudni a sikertelenség okát! És nagyon, nagyon vágyom még egy kisbabára, és az uram meg még inkább vágyik.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi,
össze fog jönni a kisbaba!Ha természeres módon nem,majd a Mágus segít egy kicsit!Azért biztos nem kell minden vizsgálatot előlről kezdeni!

Emma,
szuper hírek,képet tegyél majd fel légyszi!

Katyerina,
sajnos nem csak 1 napig kellett volna kórházban lenni,hanem napokig!Márk ma kapja az utolsó szuriját!

Pompi,
nálunk fél 8-kor kezdődik a rendelés.Ha 7.10-re odamegyünk,elsők vagyunk!Én sem várnék a zsúfolt rendelőben!
Bencsi szavai :lol:
Mi már tervezzük a kiságyak cseréjét,max.őszre meglesznek!Rendes nagy felnőtt ágyakat fogunk venni,jó minőségű matraccal,ami évekig jó lesz nekik,persze leesésgátló is lesz.

Jövő héten megyünk allergiavizsgálatra,mert a doki szerint allergiásak valamire!Márknak szívzöreje van,ki kell azt is vizsgálni!
Amúgy már jól vannak szerencsére!

Andi
Kép
aanda
 
 


Anda,
boldog szülinapot! :D Nekem is itt lesz nemsoká', csak nekem eggyel több... :oops: Eltűnt a kép a neved mellől!

Kata, Anda,
hogy álltok a fogyival? Annyira nyomnám veletek, de nekem most egy ideig van kibúvóm hehe! :lol:

Bandika,
Olivér még velem alszik, az új ággyal akarom majd leszoktatni. Bár annyira nem vonzó neki szerintem, mint a másik, amit kinéztem, de sajnos a praktika most fontosabb szempont kellett, hogy legyen.. :roll: Ti külön alszotok, igaz? Holnap estétől otthon, jöhettek!

Emma,
sikerült megvenni a bútort? Végül hasonló lesz, mint Zalán faktumosa?

Pompi,
jó sokat beszél már a fiad! Norina is ilyen dumás?

Melcsi,
hát az én drukkjaimon nem múlik, hajrá! :lol:

Wish,
te kb. hányszor keményedsz egy nap? Már elfelejtettem, hogy mennyi ilyenkor a megengedett, te emlékszel esetleg?

Gyósszer nem használt, szereztem antibiotikumos krémet, most már tök jól vagyok! Mégiscsak nekem volt igazam és nem gomba volt... Olivér jó náthás lett, de már jobban van, szerencsére csak az orra folyt/ik. Szoktatom a sétához, van, hogy tök ügyes, de van hogy csak üvölt és nem mozdul. Úgyhogy még nem számíthatok rá, kell a babakocsi. Én egyre nagyobb hassal és egyre fáradtabban, pedig még hol a vége! :roll:
20140901102739
 
 


Kata, sok boldogságot kívánunk neked szülinapod alkalmából!!!
20140901102739
 
 


Hajni, olyan aranyos vagy, hogy Te mi mindent ki tudsz nyomozni! Köszönöm szépen! :lol: :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Kata
Isten éltessen sokáig!

Anda
esetleges alergiát meg szívzörejt nagyon sajnálom! Remélem mielőbb egészségesek lesznek a fiúk!


Hajni
"szereztél krémet"? saját magadat kúrálod? A lényeg, hogy minden rendben. Nekem az első 5 hónap volt álomkóros meg fáradságos, a 6.7. egész jó, most a 8. már nem álomkóros, viszont kezdem nehezen cipelni a pocót

Melcsi
fantasztikusak vagytok, hogy mit meg nem tesztek a 4. gyermekért! Én abban sem vagyok biztos, hogy 3. után így fogok sóvárogni! Tök meghatódtam azon, amit írtál...

Kép
Kép
emma1976
 
 


Köszi a drukkokat Lányok!
Aanda!
Az a baj, hogy nekem mindkét petevezetőm el volt záródva. Az Emesével való terhesség legalább az egyiket helyretette, ezért fogant meg Luku. Semmi más baj, hormonprobléma, spermabaj nem volt. Ha most nem jön össze természetes uton, akkor persze lehet hogy visszazáródott a petevezeték, de más oka is lehet, de ha mondjuk nem találnak hormonális problémát és Dezsőnek sem változtak a katonái, akkor tuti hogy petevezeték vizsgálat. Ezt már átéltem 2x, hát... szivesebben szülnék... persze tul fogom élni. Mennyivel egyzserübb volt Emese után az a sikertelen lombik, eszébe se jutott Krizsának hogy vizsgálgatni kezdjen, megvolt a kötelező kör és kezdhettük az injekciót. 3 hónap mulva meg befészkelt Luku :D csak ugy :D :D
Emma!
Háát, kicsit hagytuk ülni ezt a dolgot azért, még 1-2 hónap, majd összejön, stb, és nem is sietnénk oly nagyon, ha nem szoritana az idő, 42 leszek, + Emese állandóan kérdzegeti, hogy nincs még a pocakodban kisbaba? Meg mindig elmondja a kocsiban, hogy van még itt 1 hely... És hogy kislányt szeretne csakis! (Szerintem viszont mindenki jobban jár itt még 1 fiuval, mert 2 dudás 1 csárdában azért... és Emese a fő-fő dudás nálunk)
Tudod, látni őket együtt játszani, és nem is csak a játék, hanem hogy megosszák egymással az örömöt-bánatot, ha vigasz kell, minden mást félretesznek, meg diskurálgatnak együtt, vagy ahogy utánozzák egymást, meg mikor táncolnak, és Luku mindenre kapható, és az ilyen helyzetekbe beleképzelni még 1 gyereket, hát az csodálatos gondolat. És már igy is nagyon hangos az étkezőasztalunk, hát még ha jön még 1 gyerek,mert ugye az asztalnál is van még 1 hely... Kezdünk mér hasonlitani egy jó olasz családra, és azt akarom, hogy teljesen olyanok legyünk. Imádom amikor eszünk, rendkivül eseménydus. Most éppen madárevésben vannak, ami azt jelenti, hogy a katonákat Apa jóváhagyásával a szájukkal veszik fel a tányérról nagy röhögések közepette! Képzelhetitek, ma pl. lekváros kaláccsal csinálták ezt, mondtam is Apának, hogy ezt talán nem kellett volna megengedni mert tulharapódzott.
Hajni!
Örülök hogy már jól vagy, de azért vigyázz csak!
Egy ágyban alszol Olivérrel? (na nem mintha mi nem azt csinálnánk Lukuval :evil: )

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Mi van Lányok?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok

Melcsi
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és nagyon irigy vagyok rád és a Te apjukodra (hogy ilyen apjukod van)

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Hajni,
köszi a szülinapi köszöntést,nagyon figyelmes vagy!
A nevem mellett már régóta nincsen kép,majd teszek fel!
Fogyival sehogy sem állok,mert alig hat a gyógyszer,talán 2 kilót fogytam 3 hét alatt!Szerintem a pajzsmirigyem áll a háttérben! :evil:

Kata,
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!

Lassan haladunk a szobatisztasággal:Arnika a wc-be pisil! :lol: :lol: :lol: Persze megy még a pelusba is,de ha éppen eszébe jut a pisilés,megyünk a wc-re!Úgy kezdődött,hogy amikor a wc-be akarnak játszani,mindig mondom,hogy csak akkor mehettek oda,ha bele is pisiltek!Egyszer csak mondja az Arnika,hogy "anya,wc-be pisilek!"Még jó,hogy az unokatesótól örökölt wc szűkítőt hamar megtaláltam!Márknak is lenne kedve hozzá,de ő fél a wc-n,egyenlőre még a bilire sem akar ráülni.Ma reggel apa trónolt a wc-n,amikor Arnika pisilni akart,és belepisilt a bilibe is.Aranyosan megtörli a kukuját és lehúzza a wc-t,néha integet is a papírnak! :lol:

Andi
Kép
aanda
 
 


Hajni :)
Én császáros voltam és a dokim most is arra hajlik, én meg nem. De ezt még majd meg kell beszélnem vele. Persze ha bármi indokolnja, akkor császár, de csak azért mert az előző az volt én nem szeretném.
Én hétfőn voltam a dokimnál és mondtam, hogy általában este görcsöl a hasam, azt mondta rá, hogy az elég korai. Hát korai vagy sem, ez van. Mondjuk most az is benne lehet, hogy majdnem 3 hétig feküdtem és már egy kis sétától is kivagyok. Vissza kell edződnöm. Viszont még mindig tartom a súlyomat, nem híztam semmit, úgyhogy ettem is ma gyorsan egy kis csokit :D
Tej: nekem sosem állt el, még a terhességem elött is jött ha megnyomtam a mellem és most is van benne. (nem is értem ilyen prolaktin szinttel és az előzményekkel hogyan lettem terhes :lol: ) Folyni nem folyik magától, de ha megnyomódik a mellem, akkor néha jön 1-1- csepp. Szóval szerintem nem gáz.
Az a gyerekágy, amit feltettél milyen árban van? Nagyon jól néz ki.
Nálunk Balázs marad a saját rácsoságyában, aminek majd lassan levesszük az oldalát (140 hosszú), és a kicsi is kap egy saját rácsoságyat.

Katyerina :)
Szerintem fél év múlva már fognak anniyt beszélni, hogy nem fogja zavarni őket az idegen nyelv. Na meg napközben főleg veled lesznek és rengeteg magyar lakik arra, szóval még gyerektársaságban is tudtok majd magyar környezetben lenni időnként.

Kata :)
Boldog szülinapot :)
Leírnád milyen gyakorlatokat csináltok Báltinttal? Fura, hogy nekem nem nagyon javasoltak semmit a felmérés után :(

Petyaanya :)
Boldog szülinapot Eszternek :)
Jajj, de szuper lehettet a ti kórházatok. Balázzsal mi a HP-ban voltunk 3 napot és aludhattunk a földön :( Mindemellett nagyon kedvesek voltak a dokik meg a nővérek, de akkor is ez a földön alvás tiszta Balákán. Perzse az is igaz, hogy amikor mondtam, hogy terhes vagyok, akkor a doki mondta, hogy akkor feküdjek a Balázs melletti ágyra, amíg szabad, szóval tényleg nagyon rendesek voltak.
Azt tudom, hogy a Madarászban is földön alvás van a szülőknek.

Erika :)
Oka van annak, hogy nem akar Ákos menni? Úgy értem mond valami indokot rá, vagy csak dacol és kész? Mert ez utóbbi esetben sokat nem tudsz tenni.

Aanda :)
Örülök, hogy jól vannak már a fiúk. A wc-be pisiléshez, meg külön gratulálok! :)És neked is boldog szülinapot.

Melcsi :)
Azért inkább legyen egy peteveztőség átjárhatósági, mintsem hogy csak várjatok, hátha megint sikerül spontán nem? Szerintem is tök jó, hogy a férjed ennyire partner mindenben :) És ki tudja, lehet, hogy megint elég lesz, hogy elkezditek a folymatot, aztán kopogtat spontán a kistesó. Drukkolok nagyon :)

wish
 
 


Sziasztok

Wish
szerintem és a dokinéni szerint is dacol, de van hogy tényleg fáj a lába, éjjel már nemegyszer sírva ébredt (nekem is sokáig fályt, kb. 18 éves koromig - de anyukámnak is és most nekem is azt mondták hogy azért van mert nő), ilyenkor adok neki fél adag fájdalomcsillapítót, de nappal ezt csak az utcán csinálja itthon nem, itthon rohangál mint akinek semmi baja, és lefekvés előtt is "kergebírkásodik" vagyis rohangál körbe körbe a mi ágyunkon, alig lehet leállítani!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Töröltem a hozzászólást, mert már nem aktuális...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xandra_73 2009.03.12 08:45-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Kata
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Eszter nem hajlandó bilibe pisilni. :(

Idegen nyelv: szerintetek érdemes már most idegen nyelvre tanítani a gyerkőcöt? Játékos formát értem ez alatt (Helen Doron)

Megyek, mert fölébredt... :)

Kép
petyaanya
 
 


Petyaanya!
Tudod, nekem van már 1 20 éves gyerekem is. Ennyi tapasztalattal a hátam mögött én azt mondom, hogy NEM ne "tanuljon" senki óvodás korában idegen nyelvet! Ami ugyanis nem az egyik szülője anyanyelve, az bármilyen játékos formában is, "csak versike" szinten is, de idegen. Meg kell tanulnia a saját nyelvén pontosan, tisztán, érthetően beszélni, a nyelvi szabályokat beszéd közben memorizálni, erre való az óvodás kor. Amikor iskolás lesz, és irni-olvasni tanul, akkor az első két év szintén az anyanyelv elsajátitására való, ezuttal irásban. És ha már megtanult irni-olvasni a saját nyelvén, akkor jöhet szerintem az idegen nyelv. Ezzel most lehet hogy sokan nem értetek egyet, de egyébként semmiről sem marad le, csak éppen nem zavarjuk össze. Sőt, ha végiggondoljátok a saját idegen nyelv tanulásotok folyamatát, látni fogjátok, hogy valójában a középiskolai évek a meghatározók ebből a szempontból. Az álatalános iskola persze hogy alapot adott, de a nyelvtan összefüggéseit nem hiszem hogy korábban megérti az ember. Én 3.-ban kezdtem angolul tanulni, a nagy szocializmusban a szüleim ugy érezték, nem lesz elég az orosz. Sikerült is annyit tanulnom, hogy gimiben a haladó csoportba kerültem, és ez alatt a 4 év alatt tudtam elmélyiteni a tudásomat. Tehát ha valaki végiggondolja a saját utját, akkor láthatja, hogy bőven elég az iskolában elkezdeni. Még ebben a nagy globalizációban is.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Fanni-Szandra!
Miért változtattál nevet? Ha publikus...

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :P
Szia :D Mert lesz 2 hónap múlva egy közös topik-hétvége egy másik -ikres- topikon, ahol nem olyan nagyon régen levelezem és még meg tudják szokni azt a nevemet, amin Apa is hív :lol:
Puszi!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Szandra :P
Értem. Igazad van, a másik topicon is van épp egy Fanny, akinek nem az a neve, közben jó barátságba kerültünk, személyesen is össze-összejárunk, aztán igy is ugy is hivom, ahogy épp a számra áll.
Milyen nagyok már a gyerkőceid! És nagyon jó az avatar képed is! :D
Puszi

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


petyaanya,
én ismertem egy anyukát, akinek nagyon nem jött be a HelenDoron, ráadásul be kellett előre fizetni fél évet, ha jól tudom, ez meg így elég gáz.

aanda,
cuki lehet, ahogy integet a WC-papírnak! :D
A fogyikúra most valahogy nekem sem megy. Befejeztem. A'sszem egy időre elfogadom magam így, ahogy vagyok. (Szerintem a fürdőruhaszezonig. Mert ott aztán lesznek bajok!)

wish,
ti is voltatok BHRG-felmérésen? Milyen volt? Hogy bírta Balázs a másfél órát?

melcsi,
jól bírod! Nem gondoltál rá, hogy óvónéni legyél?

Most kértem árajánlatot a Kolpingtól. 180 Ezer 5 napra, május közepe-vége felé. A férjem nagyon kiakadt!

KépKép
pompomlány
 
 


Melcsi :P
Bizony, már nagyok a fiaim 8) Imádni valóak.
Köszönjük a dícséretet.
Emese és Luku is nagyon nagyot nőtt, de én néha belesek ám :wink: csak nem tudok bekapcsolódni, mert az enyémek mindenki babájánál kisebbek, mások a kérdések, problémák.
Puszi!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Köszi Melcsi, Pompi! :)
Igazából megerősítést vártam, amit meg is kaptam. :lol: Én is így gondolom, csak az egyik pesti anyósom nagyon szorgalmazta, hogy igenis jó az, ha már most tanul a gyerek.

Kép
petyaanya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: