Új privát üzeneted érkezett!

Aida! Ellátják bárhol, csak a TAJ kártyája legyen nálad. Szerintem várjál még, Hunor is csinált ilyet valamelyik nap, 5 és 3/4 óra telt el 2 étkezés között, ő is ordított, ha cicire akartam rakni. Mikor megéhezett, evett rendesen és visszatért minden a rendes kerékvágásba.

Kép
Kép
szeles4

Aida:én is ezzel küzdök kb 3hete,egyik nap ezt csinálja másik na nem.Sajons ezzel nem lehet(ill én nem tudok) mit csinálni,amikor ilyen oli akkor nem kínlódok vele,nem eszik,tudom ez most furán hangzik de erőltetni nem fogom.Aztán amúgy nálunk is az van mint nálatok h amúgy meg jó kedvű,alszik,játszik,stb......
Aztán meg lehet éppen nálad az idegességtől van ez,lehet megérzi rajtad.

solya051020
Káld

Aida sajna ehhez nem tudok hozzászólni, nekem Dani mindig enne...
Ma már 7x kakilt...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

lyndee: nekem sosem volt ennyi egyik cicimbe se, de sztem ez olyasmi mint ami nálam történt, hormonálisan lecsökken a tejcsi mennyiség, gyakrabban kell cicire tenni, ha kell két cicit adni neki, ne aggódj, de hetekig is eltarthat.
én is minden napnak örülök amit szoptatással töltök.

andy: a cd neve babazene

aida: most olvastam az éjszakai gondoskodásba az egyedül álló szülőkről, a baba nagyon megérzi a változást, és ilyenkor kapaszkodik a megmaradt szülőbe, hetekig tarthat amíg hozzászokik az új helyzethez, azt javasolja, hogy maradj vele mindig, aludjatok együtt, kösd fel kendőbe.

KépKép

Kép
orsimorsi

Most elég durva kép következik, aki nem bírja inkább ne is nézzen oda...

Kép

Kép

Kép
dcili81

CIli!
Elérulod a titkot, hogy hogy van idöd ennyi mindent fözni?????????????? :roll: :roll: :roll: :roll:
susy75

Danit kiraktam 2 órára aludni a teraszra!

Kép

Kép
dcili81

Sajna nálunk ez nem müködik. Nem akkor alszik, mikor én fözni akarok! :x :cry:
susy75

És úgy sem marad meg, ha kiviszed magaddal a konyhába, és dumálsz neki, meg mindent megmutogatsz? Nekem ez is be szokott válni. Aztán egy idő után beszélhetek hozzá, mikor odanézek nagyban durmol...

Kép

Kép
dcili81

Jelentés: Manócska kint alszik a teraszon. Déli evésnél kipróbáltam a cumisüveget és benyomott belőle 40-et. Utána megkapta a cicit és nem volt semmi gond. Igaz előtte, úgy 10 körül odaadtam neki az üveget és szabályosan kiröhögött! :lol: :lol: Nem kellett neki! De aztán mikor éhes lett!!!! :lol: :lol: :lol:

Andy: itthon így vagyunk általában: egy rövid ujjú body, felette egy vékony pulcsi (inkább olyan hosszú ujjú póló féle), kisnadrág (ha nem talpas akkor zokni). Ha kimegyünk erre jön egy kardigán, kabát alulra meg egy harisnya. Ja és rá pléd. Kettő van a kocsiban, és a hőmérséklettől függ, hogy mennyit rakok rá. Ezek nem azok a nagyon vastag fajták, ja és a kocsin van az a huzat.

Úgy látszik itt sokmindenkinek egyfelé jár az esze. Én is akartam kérdezni, hogy mikortól lehet megemelni a babakocsit. A miénken van 3 fokozat, 15,30 és 45 fok körül. Bár eddig amikor kocsikáztunk mindig aludt, de gondolom változni fog. Ja és a sportrészt mikortól lehet használni? Azon is több fokozat van, szinte vízszintesre le tudom engedni. Ezt már megint a lagzi miatt kérdezem. Addigra 5 hós lesz. Talán könnyebb lenne a sportváltozat már akkor!!!????!!!

Cili: nem semmi vagy. Csinálj egy futárszolgálatot, én tuti minden napra befizetnék hozzátok!!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8)

Kakilás: Marci 2,5 napja nem kakilt, de én már ezen nem idegeskedem. Volt már ilyen, nem is egyszer!!!! :lol:
Vendég

Ja megjött a Babamóka könyvem. Itt a környéken két Alexandrás bolt is van, egyikben sem volt. Megrendeltem és 50Ft-al került többe, mintha a boltban vettem volna. Röhejes nem!!!?? Ezek után én nem is megyek boltba, így kényelmesebb. Ja és egy jóképű pasi hozta!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Csütörtökön megyünk csípőszűrésre. Kíváncsi vagyok mi lesz!!!
Vendég

Boci tavaly előtt gondolkoztam a cukrászda megnyitásán...8)

Az előbb 2 hatalmasat bukott..., mikor mondom neki, hogy nem azért tömöm belé a sok tejet, hogy visszabukja, hanem, hogy nagyra nőjjön, akkorát röhögött..., annyira aranyos volt!!!!

Kép

Kép
dcili81

Boci és Marci nem kínlódik? Dani ha már 2 kajálásnál hagyja ki a kakilást, húzogatja a lábát, és szenved... nem is értem hogy bírják a babáitok a többnapi nemkakilást...

Kép

Kép
dcili81

Andy: ja persze sapit is adok rá, meg kapucnis a kabát és azt is felhúzom!!!! :lol: :lol:
Vendég

Cili: nem. Én sem értem hogy bírja. Tornáztatom meg minden, de ő csak vigyorog és nem kakil. Bár mikor kakil akkor rendes, mert legtöbbször akkor mikor bontanám ki a pelusból. Jól telepakolja és nem pazarol el többet. Mondjuk olyankor már félő hogy minden olyan lesz............ :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cili!
Csináltam már én is ugy kaját,hogy a bölcsöt kitolam a konyhába és dumáltam hozzá. Lehet mindig ezt kéne.

Bocika!
Ügyesek vagytok a cumisüveggel.
:wink:

Vinzentnek max egy nap a kakimentes idöszak. De olyankor már rendesen megdolgozik az eredményért. Hatalmasakat nyög, vörösödik a feje... :P :lol:
susy75

Lányok melyik a legnagyobb pelus?
Nekünk már a 4-es kell a Liberoból is és a Pampers-ből is...

Nem is tudom ki írta a kávét! Én koffeinmenteset iszok, mert nekem csak az íze hiányzott. De az is jó!

Meg azt sem tudom ki írta az izzadást! Mióta terhes lettem, meg megvan Dani, eszméletlen melegem van, a nap minden szakában!
Nem is tudom mi lenne a megoldás, mert nyáron valszeg meghalok a nagy melegben....

Kép

Kép
dcili81

Elaludtunk a kanapén :oops: :) :)

Cili: majdnem szívinfit kaptam.... :lol: :lol:

Boci: Kiskobold nekem is röhög a cumisüveggel a szájában, amikor már nem éhes :D
Kaka nálunk is kb. minden másnap van, de nem zavarja.
Odabent én is kb. ezt adom Kristófra, csak inkább hosszú ujjú bodyt felülre, mert a hosszú ujjú pólóknak már felhúzza az alját és tömi a szájába :) Viszont a kinti öltöztetésre ez tök jó tipp, kutatok neki kabit teszveszen (ami itthon van, az még nagy...)

Babakocsink nekünk is 5 fokozatban állítható, most kezdtük el a sportrészt használni, két napja vettük le a mózest :oops: Hogy az milyen nehéz, nem is gondoltam. Tegnap séti után fel akartam hozni a lépcsőn az átalakított babakocsit, és olyan lendülettel emeltem fel, mintha a mózeses verzióban lenne, és majdnem hanyatt vágtam magam a lendülettől :lol: :lol:
Viszont nálunk nem a kar fordítható el, hogy "mindkét irányba tolható" legyen, hanem a babát lehet megfordítani úgy, hogy a napvédő kupolát a másik végébe is fel lehet rakni, és a biztiöves rész "ki lehet fordítani", és akkor a baba szemben van az emberrel. De ezt csak vízszintesben lehet, mert állítani a magasságot csak az ellenkező végén lehet, ahol a tolókar van. Na, jó bonyolán írtam le, és nem is biztos, hogy bárkit is érdekel :P :oops: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Most ahogy tisztába tettem Danit, törlöm a kukiját, és odanyúlt.... 8) 8) , kicsit korai még a markolászás, nem?

Kép

Kép
dcili81

Zöldi!
[quote]4 írta:80.- pénz volt a postaktg, ahogy gondoltam

és az anyagár egy ezres? Már nem emlékszem pontosan. Ja, és köszönjük szépen!!!!

zsebi_baba

Cili: pelus a tescosnál úgy van, hogy 3 (4-9 kg), 4 (9-18 kg), 4+ (10-20kg) és 5 (12-25 kg). Szerintem a többinél is ilyesmi lehet...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
megjártuk az oltást, és el vagyok keseredve... Beutaltak minket a karrdiológiára, Bencénél jó hangos szívzörejt vett észre a doktornő mindkét kamrában.. Holnap hívom a Tűzoltó utcát, szívuh-ra megyünk.. Nem értem egyszerűen, hogy mitől lehet.... Pontosabban sejtésem lehet, de csak mint laikusnak... Mert a terhességem alatt 2 alkalommal is voltunk szívuh-n, és mindkétszer megdícsérték, hogy ilyen tökéletesen ver a szíve.. Arra tudok gondloni, hogy vajúdás, és kitolás alatt esett a szívhang 100 alá, és nem lehet-e, hogy ettől alakult ki... Nagyon félek, hogy mit mondanak majd....

Volt mérés is: 5850 gramm, 63 cm a fiacskám!
Egyszerre két oltást is kapott, és meg lettünk dícsérve ,hogy mlyen ügyesen emelgeti a fejét, és milyen figyelmes.
A jövő hónapban finom lesz az oltás... A két gyerekem egyszerre kapja ... Egyik az egyik karomban, másik a másik karomban sír majd.... :?

Cili:Liberóból 7-es méretű is van.. Anna most abból 5-öst, 6-ost használ.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi!
Küldtem privit!!! :!: :!:
susy75

Mi is túl vagyunk az oltásokon 13.45-re volt időpontunk és pont egy órát vártunk. Szegény Gergőm már nagyon fáradt volt, el is aludt hazafelé, átraktam a babakocsiba és két órát aludt.
Viszont elküldött a doktor néni tornára mert ökölbe volt a keze és megijedt ahogy vizsgálta. Pedig nincs állandóan ökölben, a tornáztatón is nyulkál a játékokért. Egyébként ez a torna ingyenes egy alapítvány működteti csak át kell hordani Biatorbágyra.

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote="mágnes"]m írta:mágnesegjártuk az oltást, és el vagyok keseredve... Beutaltak minket a karrdiológiára, Bencénél jó hangos szívzörejt vett észre a doktornő mindkét kamrában.. Holnap hívom a Tűzoltó utcát, szívuh-ra megyünk.. Nem értem egyszerűen, hogy mitől lehet.... Pontosabban sejtésem lehet, de csak mint laikusnak... Mert a terhességem alatt 2 alkalommal is voltunk szívuh-n, és mindkétszer megdícsérték, hogy ilyen tökéletesen ver a szíve.. Arra tudok gondloni, hogy vajúdás, és kitolás alatt esett a szívhang 100 alá, és nem lehet-e, hogy ettől alakult ki... Nagyon félek, hogy mit mondanak majd....

Ne keseredj el! Engem is vittek csecsemőkoromban szüleim. Diagnózis: ártalmatlan szívzörej csecsemőkorban, kinőhető. Elég nagy százalékban előfordul különösebb ok nélkül! És én is élek meg virulok. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Lányok egy kis tanács, segítség kellene!

Dani egész nap nagyon jó fiú (kisebb-nagyobb nyügik vannak, de nem vészes). Este azonban..., 1-2 órát végigüvölt, torka szakadtából. Nem éhes, mert nem kell neki a cici, tiszta, kézben van, ringatom, mesélek, énekelek, sétálunk, vagy csak összebújunk, de a fejemen is ugrálhatok nem jó. Ilyenkor mi a baja? Vagy csak nagyon elfáradhat? Vagy valami inger éri, és nem tudja feldolgozni?
Mit tehetek? Most annyira kivoltam, hogy beleraktam a babakocsiba, és mentünk egy kört, de hát egész nap nem mehetek vele...

Annyira el vagyok keseredve, és nem tudom mit csináljak!

Mági remélem Bencének semmi komoly baja nincsen, és tényleg ártalmatlan az egész!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Susy! Aranyos vagy, hogy hiányolsz! Lassan átmegyek én is zugolvasóvá. Az az igazság, hogy fejés, etetés közben csak-csak olvasgatok, de írni már ritkábban tudok és legtöbbször, ha írok sem reagál rá senki! :( Kicsit én is kivülállónak érzem magam a sor végén, mint Mági! :oops:

Szorsi! Azt hiszem te kérdeztél az internetes vásárlással kapcsolatban - én rendszeresen veszek pelenkát, babaételt, tápszert, stb a bookline-tol. Olcsobb, mint bármelyik boltban, házhoz hozzák (10000 Ft felett ingyen). Csak időben kell rendelni, mert 1-2 hét, amig kihozzák!

Bocika! Cumisüveggel kapcsolatban! Mindenképp óvatosan kell kezelni! Én Leventénél végig pótoltam, cumisüvegből kapta és soha nem okozott semmi problémát. Milánnal pedig olyan cumizavar alakult ki, hogy már kb egy hónapja egyáltalán nem hajlandó cicizni. Pedig nála még több tejem volt az elején mint Leventénél. Ma meg ott tartok, hogy jó ha 400-500-at le tudok fejni. :(

Aida! Sajnálom, hogy így alakultak a dolgaitok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Cili:
állítólag vannak a babáknak olyan időszakai, amikor minden nap azonos időben jön rá a hoppáré... Nem tudok segíteni, szterintem idővel elhagyja ezt a szokását...

Aida:
igen tudom, hogy sok babánál előfordul ez, csakmégis annyira ideges vagyok, nehogy véletlenül..na jó ,nem is akarok belegondolni, mindennek rendben kell lennie!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi!
Nekem télen jön ki az ekcéma a kezeimen a hidegtől, meg ha sokat mosok kezet, mosogatok. Most pár hónapja küzdök vele. Én sima kézkrémeket használok több-kevesebb sikerrel. Hát ez cicire nem tudom mennyire jó...

Mági!
Drukkolok, hogy minden ok legyen Bencével!

Aida!
Noel evett azóta???

Kép
Kép
lbernuska

Zsebi! Jaja. És szívesen.

Csajok! Orsi, Cili! Ugyanazokat a könyveket olvassátok, mint én! (Éjszakai gond., Babamóka...)

Kukifogdosás normális! Sőt! Az is, ha merevedése van. :oops:

Kép
zölddisznó

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuskaAida!
Noel evett azóta???

Köszönöm az érdeklődésed, igen. :) Aztán egészen sokat is!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote]D írta:ani egész nap nagyon jó fiú (kisebb-nagyobb nyügik vannak, de nem vészes). Este azonban..., 1-2 órát végigüvölt, torka szakadtából. Nem éhes, mert nem kell neki a cici, tiszta, kézben van, ringatom, mesélek, énekelek, sétálunk, vagy csak összebújunk, de a fejemen is ugrálhatok nem jó. Ilyenkor mi a baja? Vagy csak nagyon elfáradhat? Vagy valami inger éri, és nem tudja feldolgozni?
Mit tehetek? Most annyira kivoltam, hogy beleraktam a babakocsiba, és mentünk egy kört, de hát egész nap nem mehetek vele...

Annyira el vagyok keseredve, és nem tudom mit csináljak!

Cili! Hanna is ezt csinálja, csak mondjuk 2*fél órát, és nem ordít, cak simán sír. Tesóm: "csak ennyit? örülj neki. Semmi baja nincs ilyenkor, csak estefelé már sokszor nyűgösebbek a bébik". Ahogy mondod, a napi események feldolgozása...stb. történik. Nem nagyon lehet/kell tenni ellene.

Kép
zölddisznó

Berni! Asszem elviszem a cicimet bőrgyógyászhoz. Terjed, és viszket, mint az állat. (mondjuk vakarom, lehet, hogy attól terjed. Brrrr :twisted: )

Kép
zölddisznó

Cili: csatlakozom. 6 és 1/4 7 közt kezdi (hanem aludt délután, akkor hamarabb) és fürdésig tart. Hol jobb, hol rosszabb, ilyenkor apától függ, mert ő a kiválasztott, és ő próbálja lekötni több-kevesebb sikerrel. tegnap pölö szerintem a szomszéd utcában is hallották, és a végén annyit majomkodtam neki, hogy felváltva röhögött meg sírt, mert nem tudta eldönteni, hogy akkor most neki rossz vagy jó :P

Kép

Kép
gabilany79

Hát köszi a hozzászólásokat!
Most egész jó, csak egy igazán keveset sírt. Eljött velem fürdeni, de nem kommunikált velem..., pedig szokott, lehet valamin besértődött... 8)
Gaby nálunk, ha alszik, ha nem van műsor, a múltkor azt hittem eladja a házat felőlünk, szerintem a falu legvégén is hallották, ahogy visít!

Zöldi, köszi megnyugtattál, merevedés is szokott lenni... :D , általában utána szokott lepisilni... 8) :D

A párom is mondta, hogy Dani még nem is sír sokat (jah, te nem vagy itthon...), az ő lánya 4 hónapig nem aludt, és egyfolytában sírt...

Kép

Kép
dcili81

[quote]M írta:eg azt sem tudom ki írta az izzadást! Mióta terhes lettem, meg megvan Dani, eszméletlen melegem van, a nap minden szakában!

Cili!
Èn írtam. Nekem is állandóan melegem van. Tekerném le a fütést, hogy tuti már meleg van, de meg kell nézni mindig a höméröt,mert nincs is. Csak én érzem úgy!! :roll: :roll:

Enikö!
De jó ,hogy írtál! :wink: Ès nem vagy kívülálló!!!

Zöldi!
Miröl szól a Babamóka c. könyv??
susy75

Haho

Csak fél kézzel..

Zsiráf: mi kaptuk majd megkérdem honnan van

Solya: ne is kérdezd. A hátam már kész van. probálom egyre kevesebbet ölben tartani. Ruhástól kaja után több mint 8kilo. Annyi volt rajtam terhesen is de azt nem érzetem meg. Ja és 10et fogytam. Ah regi hizik én ugy fogyok. Pedig eszek. Igaz kevesebbet mint azelőtt.

Berni: regi még segitséggel is nehezen fordul át amit nem csodálok ilyen sullyal… ne félj zsófi is behozza majd. És regi nem etalon mert ő meg rengeteget hizik. Még mindig másfél kilo per hó. Zsófi is megfelelő.

Pár napja fájdogál a hasam de nem jött még meg. Remélem a menzi miatt fáj nem másért.

gálzsuzsa nagyon szép a fülcsi és dórika is. Én nem fúratom ki neki majd ha nagylány lesz és ő is szeretné. Én kb 3éve furattam ki a sajátomat is
az hordozó ha arra gondolsz. Babakocsiban nem ültetjük még.

szeles ok. Csak mert rokonom tescoban volt sokáig gondoltam ismerheted de akkor nem. Amúgy anyum révén miskolci vok én is de már nincs rokon csak sbábonyban papám aki odaköltözött. De gyerekkoromban sokat voltam miskolcon mamám a széchenyin majd a kőrösi csomán lakott. Karosspa? Szupi babbarát hely voltunk ott 2 éve

Én sárgarépakrémlevest főztem nagyon fini lett. Mi nem eszünk 4lábuakat

Lyndee mikor nem fejek nekem is kevesebb lesz és pár nap míg beáll a kínálat nyugi ok lesz türelem. Én megint nem fejek. Urtica gyóccertár.

Eszter: aha csaba az öccse. Majd kérek keddre én is időpontot ha van

Erika: nálunk dettó. Viszont te legalább tudod mire vélni..

Aida: nem sztrájkol véletlenül? Lehet érzi h vmi nem ok most

Boci: ma én is felbuzdultam és vettem manónak egy kabátot. Igy lekerülhet a hülye overál ugy utálom. És remélem nem fog fázni persze csak szép időben de kipróbálom én is kabáttal azt amit irtál. Majd dobok képet a dzsekiről turiztam egy ezresért szupi

Mági: jajj nagyon szoritok h ne legyen semmi baj. Az ilyesmit ugy tom kinövik a bébik.

Na tegnap az álometetés után 2kor kelt utána reggel 6kor. Hátha…

Lányok!!! Holnap megyünk dévényre du 1-re! Nagyon nagyon szoritsatok annyira izgulok a multkori után majd beszámolok, de ma tuti nem alszok.. tudom h tulreagálom, de ah irjátok a sirásokat nálunk szinte semmi sincs, és ezért is visel meg annyira engem is meg őt is remélem hamar tulleszünk ja és h nem kell majd soxor vinni..

Most mennem kell mert apa jön meccset nézni a gépen.

andy

Kép
andy30

aida: szavatam nolira a babavilág.comon! mi is fent vagyunk regivel ha vki szavazna!

Kép
andy30

Arni sem kakilt már szobat óta.Ő sokat tekereg emiatt és kevesebbet is eszik.Lehet emiatt nincs úgy tejem?Mert hiába eszik 120-140-et nem is kér többet és a ciciben sincs több.

Vettem urticát már vettem is be belőle.Mikorra várjak eredményt?

Mági:remélem semmi komolyabb nem lesz!

Cili:szerintem is egy kis egész napos fáradtság!Nagyon ügyes dani hogy így hagy főzni :wink:

KépKép
lyndee

Hát csak egy egész kicsit kellett panaszkodonom, és meglett az eredménye...
Megfürödtünk, és elkezdett egy picit pityeregni, vittem magammal a fürdőbe, gyorsba letusoltam és is, szótlanul tűrte, majd bejöttünk a játszószőnyegre, ahol is kidöglesztettem... Negyed órája szunyál, apának csörögtem is, hogy irtó halkan jöjjön haza.... :D

Lyndee én általában este szoktam bevenni az urticát, és éjjel már fejhetek is. Most mintha kevesebb lenne a tejem, de lehet azért mert nem sokat pihentem ma. Holnap biztos több lesz...

Kép

Kép
dcili81

Ha én egyszer elkezdek teszveszelni.... :oops:

Lőttem egy kabátot 350-ért, két bodyt ugyanennyiért, és még versenyben vagyok 3 bodyért és egy kabátért.
Most pedig harisnyanacikat fogok keresni....

Kép

Kép
gabilany79

Gabi:hurrrááá tesz-vesz!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: muti a zsákmányokat

solya051020
Káld

Mági:biztos semmi baja nem lesz Bencének,de elhiszem h aggódsz,drukkolok

solya051020
Káld

Susy!

"Több, mint 30 játékos tevékenység a gyermek 6 hetes korától egy évesig...melynek célja, hogy segítse a koordinációt, a magabiztosságot, tanulási képességeket...képekkel illusztrált, lépésről lépésre vezet, hogy minden tevékenység hatásos és biztonságos legyen."

Idézet a hátoldalról.

Kép
zölddisznó

Kabát:
Kép

Bodyk
Kép

harisnyák (és ezek újak :))
KépKép

na, megizzadtam a melóban, megyek fürdeni :D

Kép

Kép
gabilany79

Gabi:tök szupik a cuccok,az a kék harisnya nagyon komoly :lol: :lol:

solya051020
Káld

Sziasztok!

Solya: Köszi! Eszem a szívét mind a háromnak!

Boci: Én szakértő? Köszi, aranyos vagy. De távolról sem ez a szakterületem….(azé egyszer tanultam az egyetemen).

Andy: Hát hogy is mondjam….elég jól tartod Regit! Szerintem sem azért kel mert éhes. Ennyi idő alatt nem is tud az lenni, ráadásul, látszik, hogy jól eszik.

Mági: Ne aggódj! Nekem is volt szívzörejem, jártam ultrahangra kamasz koromig, aztán egyszerűen kinőttem. Semmiben nem korlátozott!!!

Cili: A Ranschburg könyvben olvastam az „esti sírásról”. Ismerik ezt a fogalmat, ilyenkor nem éhes a baba, nem fáj a hasa, csak egyszerűen még nem tudja máshogy feldolgozni a nappal-éjszaka kérdést.

Ma végre eljutottam tornázni, hááát majdnem meghaltam néhány gyarkorlatnál... :D

Domi jól van, egy picit izgulok, mert lelassult a gyarapodása, péntek óta 2 deka (az esti mérésnél). Pedig sok tejem van, csak egyszerűen Domi már nem 2-3 óránként eszik, hanem 3-4 óránként, így összességében kimarad egy étkezés.

Kép
mannababoca

Manna: milyen tornát csinálsz, amit szopi mellett is lehet? Vagy mindenfélét lehet?

Kép

Kép
gabilany79

Andy, köszi ha megkérdezed hol vehetnék egy ilyen nagyon komoly állatkát, nagyon hálás lennék érte :D

Manna, már én is akartam mondani, hogy nagyon szépek a képeid. Van esetleg arra ötleted, hogy mit lehet tenni, ha nincs elég fény, és vakut nyitott szemmel nem lehet, akkor mivel lehet korrigálni, hogy mégis jo legyen a kép? A fényképezőn van egy csomo üzemmód, de vagy vakus, vagy sárgás-pixeles képet eredményez :shock:

Ja, és a tescoban ma sikerült beszerezni Pampers Megapackot, ami le is volt árazva. Igy nem 58 forintra, hanem 33ra jön kis darabja, és igy olcsobb mint a Tesco Gazdaságos pellus :D

Már akartam kérdezni....tudom volt rola szó, de most is van valamilyen felicitas csomag? Hogy lehet igényelni?

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Enikő:
ment a babaIQ irj, hogy megkaptad-e?

MÉG KÉRTE VALAKI? MERT NEM TUDOM... :roll: Akik irtak privit elküldtem.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?