Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Először is BOLDOG NŐNAPOT mindenkinek!

Annus:hát igen, amikor hólyagon talál... :shock: A gyomrom pedig felcsúszik a melleim közé,amikor meg éjszaka megyek pisilni
alig kapok levegőt elnyomja a tüdőmet is szerintem. :oops:

Anita:nekem a 16-ik héten mozdult meg, de nagyon örültem neki mert addig folyton hánytam :oops: Úgyhogy inkább ez legyen mint a róka! :D

Tegnap elhoztuk a babakocsit amit kinéztünk(unisex), és két babahordoztót, meg kisruhákat!Igaz használtak de jó állapotban vannak!A teszveszen bizniszeltük.Olyan édesek a kis ruhák!!!El sem hiszem hogy ilyen picurka Babánk lesz!
Szép napot mindenkinek!!!
Évi

Kép
eve3htv
 
 


Évi, együtt érzek veled hányás ügyben. Nekem is nagyon sokáig volt hányinger hányás kb hat hónapos terhesen múlt el egyik napról a másikra. De addig nem tudtam úgy elindulni valahova, hogy ne legyek rosszul vagy a buszon vagy a villamoson vagy a héven szóval nagyon rossz volt. De nagyon megérte!! :lol:
Én sem hittem el mikor nézegettem a pici 56-os ruhácskákat, hogy ilyen picike lesz,, aztán még az 56-os-ok is nagyok voltak rá mikor jöttünk ki a kórházból. Szóval még picibb volt mint gondoltam :D

anitapo20
 
 


Anita:mi csak most mertünk elkezdeni vásárolgatni, és nagyon élvezem!De előrébb lennénk ha tudnánk hogy mi lesz :oops:
Így most elég nehéz bármit is venni, semleges színeket választok:
citromsárga, zöld, krémszín,fehér stb.
Remélem pénteken megmutatja majd magát :D

Kép
eve3htv
 
 

 
 

Ja!És mindenki azt mondja hogy kisfiús az arcocskája! :)

Kép
eve3htv
 
 


Évi, szurkolok, hogy megmutassa magát a babóca !! :D
Neveken gondolgodtatok már? Vagy majd akkor ha tudjátok, hogy kisfiú vagy kislány.

anitapo20
 
 


Évi!
Ha jól emlékszem mi is a 25.héten tudtuk meg h fiú v lány!Addig nagyon titkolta :wink: Remélem nektek is szerencsét hoz ez a hét!!!!

annus11
 
 


Annus:péntek 13-án megyünk :D
de nem érdekel mert nem vagyok babonás ilyen téren.

Anita:igen gondolkodtunk, meg is volt mindkét eshetőségre a név...csak kedves párom kikotyogta az anyjáéknak és mostmár azért sem az lesz.Még be is szólt anyósom a fiú névre, :evil: úgyhogy mondtam a páromnak hogy ahányszor elmondja, annyiszor keresek neki másik nevet, és most már egyedül.
A terhességem hátralévő részét már nem idegeskedéssel szeretném tölteni.(Azért vagyok ilyen érzékeny erre mert nem a legjobb a kapcsolatom anyóssal, és meg is van rá az okom.De ebbe ne menjünk bele.)
Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Évi, nem is szabad idegeskedned! :)
Csak a picivel foglalkozz, pihenj sokat és persze csak nyugodtan!! :D

Anita

anitapo20
 
 


Évi, amíg kitart melletted a párod, addig rendben lesztek. Az én anyósom a mai napig nem bírja elfogadni a Noel nevet, ugye neki emiatt nem is unokája. De ez már lerágott csont.. A lényeg, hogy amíg párod nem rád haragszik meg, mert nem tűrsz el mindent, addig rendben mehet a kapcsolat és addig tényleg csak a picurkával és a Te nyugalmaddal törődj! Ha anyósnak a befolyása már akkora lesz, hogy a párod is másképp látja a dolgokat akkor kezdhetsz idegeskedni, de akkor sem nagyon! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Rég nem jártam erre,most is csak bekukk.
Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!! :wink: Amint lesz több időm jövök ide is. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Évi: ne idegeskedi most már.

Aida: most otthon laktok a szüleidnél?

Mi jol vagyunk,este elég nyügi volt kevin nem akart alukálni.

000kata
 
 


Sziasztok most jöttem terhelésről remélem nem kell többet menni ez egyre rosszab :?

Kép
kriszpiri
 
 


Kata, így van.

És úgy néz ki ez már így is marad. Ráadásul "kiderült" hogy ezért ki más, mint én vagyok a hibás.. mert én "elloptam" az apjától a gyereket, én nem becsülöm meg őt, még azt is akarom, hogy tönkretegye a családját és ráadásul nincs annyi gesztus bennem, hogy végtelenségig tűrjem a drága mamát... Hogy én milyen rossz ember vagyok! Eddig nem is tudtam, de most már jó, hogy egy ilyen okos ember felvilágosított. Ő döntött. Nem kell neki egy ilyen senkiházi gyerektolvaj, inkább visszaköltözik anyukához. Oké.

Elegem van az életemből, elegem van a gonosz emberekből!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida!

Ebben az egész dologban egy a szomorú.Ilyenkor mindig a gyerek sínyli meg...Itt alattunk 2 kismama is lakik,mindkettőnek kb 1,5 éves a gyerek.És mindketten egyedül maradtak vele....Az egyik helye még a gyerektartást se fizeti az apuka...a másik helyen most ment vissza a nő dolgozni :roll:
A férjem szülei is elváltak mikor ő pici volt,és sajna nem tudja mi az hogy családban felnőni,mi az amikor szeretik az embert...Így most a saját gyerkőcön szeretné bemutatni hogy is kell ezt csinálni! :wink: Biztos vagyok benne h jó apa lesz!Még akkor is ha esetleg köztünk is vmi nem úgy sikerülne ahogy azt szeretnénk!
Elsősorban a párodnak is ezen kéne dolgoznia...hogy jó apa legyen,ha már társnak nem vált be :roll:

Évi!
Szerintem ezen a név dolgon ne agyalj!Mármint üljetek le ketten,és döntsétek el ketten!Olyan nevet válasszatok ami mindkettőtöknek tetszik 100%osan!
Biztos lesz olyan h vkinek nem tetszik majd,ez érthető.Nem vagyunk egyformák!Különben minden babát ugyan úgy hívnának!!!De ami szerintem fontos h ketten döntsetek!Így bárki bármit is mond a névre mindkette kitartotok mellette!Mi is megkaptuk h mért adunk ilyen ronda nevet a gyereknek...vkinek meg nagyon tetszett.Ez van.Mindenkinek megfelelni úgyse lehet!Mivel a ti gyereketek ti fogátok eldönteni!Mi is addig keresgéltünk amíg nem bólintott rá mindkettőnk! :wink:
Max csináljátok azt h nem áruljátok el,legyen ez meglepetés!Csak annyit mondtok h fiú v lány :wink: A nevén meg agyaljanak amíg meg nem születik!


Na szófosás vége! 8) :lol:

annus11
 
 


Aida: nagyon sajnálom,én nem értem párod döntésért.amikor már egy család vagytok van egy gyönyörű kisfia és igy dönt.és mostvisszaköltözik az anyához?ez durva. :cry: ne szomorkodj lehet jobb is lesz igy neked távol anyostol,és lehetpárod is rádöbben igy távol tölletek hogy menynire hiányoztok nek.
Szüleid örülnek hogy ott laktok?milyen ott?


Éva:
név: igaza van Annusnak,ne törödjetek azzal hogy kinek tetszik és kinek nem az a lényeg hogy nektek tetszen.A Kevin nevet egy csomoan lehurrogták de nem érdekelt nekünk tetszik és az a lényeg majd megszokják :lol: Amugy jol vagytok???

000kata
 
 


Sziasztok!

Évi, mi sem találtunk sokáig megfelelő nevet. Nálunk aznap dőlt el a név véglegesen amikor itthol elkezdődtek a fájásaim. Mondtam páromnak döntsük el mi legyen a neve, mert ha kérdik tőlem tudjak mit mondani. Végül megegyeztünk, hogy két neve lesz a picinek. Az amit én szerettem volna meg amit ő. Én szerettem volna a Leventét ő pedig az Adolfot. Így lett végül Levente Adolf. Ez is lehet szerintem a megoldás ha mindketten más nevet szeretnétek adni neki. Aztán majd ha felnő eldönti melyiket szeretné használni. :D

Anita

anitapo20
 
 


Aida látom nem oldodik a helyzetetek :( basszus milyen hülye emberek vannak

Kép
kriszpiri
 
 


Na itt is vagyok!
Minden oké Izával.Feje tényleg picit kisebb,a hasa meg jó nagy!Szép kis pofikája van,már most megzabálnám olyan édiii :oops: Bár lehet én vagyok elfogult!
Persze jól begubbasztott.A kezével fogta a fejét,maga elé húzta a köldökzsinórt is,így nehéz volt jó képet csinálni...Láttuk a kis lábacskáit,combja is tényleg jó nagy.Nyitogatta a szemét is tök sokszor,de ilyenkor nekem olyan rémisztő volt a kinézete :lol: Ja és rengeteg haja van!!!!Kis tüsi már most,mi lesz még később!
Na akkor amit mértek!
BPD:80,5mm
OFD:100,3mm
HC:285,6mm
FL:62mm
AC:293,7mm

Szülés várható idejét ez alapján ápr.27re írta!33 hetesnek felel meg.De érdekes mert a gép a hasa alapján már 36+5nek írta....azért az durva.A BPD alapján meg csak 30+1.De ezen én már nem lepődöm meg 8)

Magzatvíz is átlagos,tiszta.Majd hozok még több képet is!

Kép

annus11
 
 


Azt hiszem kezd eldurvulni a helyzet... Gyerektartási perrel fenyegetőznek... Hányingerem van.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Huuu Aida :shock: :shock: Ez nem semmi!Hogy csinálhat vki ilyet a saját gyerekével....tuti h az anyja beszélte rá....Azért egy babának az anyja mellett a helye,ő táplálja stb.Amúgy szerintem nincs is esélyük,hiszen gondoskodsz a piciről!Nem is értem.....

annus11
 
 


jaj Aida sok sok sok kitartást küldök Neked, h ezt el tudd viselni!!!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Aida: nagyon sajnálom ami most történik veletek! :(
Légy erős!!!Puszi

Annus:az itt a probléma hogy ezelőtt is megbeszéltük hogy nem mondjuk senkinek hogy fogják hívni.Csak amikor hazamentünk a kedves anyósékhoz akkor beszólt nekünk hogy:
"remélem nem cigányos nevet adtok a gyereknek" és Attila meg rávágta hogy Réka vagy Levente lesz.Erre a Leventére beszólt valamit de nem is figyeltem mert egyből eldurrant az agyam csak lestem :evil:
Szóval elegem van már nagyon és amúgy sincs közük hozzá!
Hazugok és álszentek.Rosszabbak mint a cigányok
komolyan mondom!Bunkó parasztok!
Na jól felhúztam magam, hagyjuk tényleg...

Anita: jaja jó ötlet! :)

Kata:Most nagyon terhesen vagyok :oops:
a Babóca elnyomja mindenemet, éjszaka nem hagy
aludni, nem jó ülni és feküdni sem!
Remélem nem kifelé készülődik, bár azon sem lepődnék meg
ha előbb jönne mert sokszor vagyok ideges.
Azért jó lenne ha legalább május végéig bent maradna!

Kép
eve3htv
 
 


Biztos ami biztos alapon vettem pár rugit(újat), rövid és hosszú ujjút újszülöttre,hogy a kórházban legyen rá kisruci.Eddig szinte nem vettünk semmit, nem akartuk elhamarkodni,de úgy érzem el kell kezdenem mihamarabb beszerezni a dolgokat.A héten veszek
pelust meg cumisüveget meg hintőport...csak szépen fokozatosan
de minnél előbb annál jobb.Ja!Meg vettem textil pelust is nagyon jó
áron /nem azért mert olyat fogok használni/,ha vinni kell lemérni
vagy oltásra stb.
Na befejeztem :D
Remélem ma már tudok aludni...

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Aida:mennyire gusztustalanok h lehet valakit igy megforditani,nem is értem,mondtak valamit miért is akarnak most ilyesmit???

Közbe most jutottam én is arra a pontra h nem megy az alvás,fordulás meg csak nehezen!Eddig hason aludtam ugyhogy az eggyik lábam felhuztam de mire elhelyezkedek már fordulhatok is :?
Ja és már párom is csak nevet h én vagyok az ő kis kamionja :lol:

Annus:nagyon szép

Bogyo:hogy vagytok??

Kata,Anita:ti???

Kép
kriszpiri
 
 


Annus:szépek a méretek,azzal meg ne törödj hogy kisebb a buksija.Nekem végig azt mondták hogy nagy a feje és a méretek is vagy 3 héttel többet mutattak a buksijára.aztán megszületett és nem is nagy a feje :lol: Nagyon édes a picurka,hozol még képeket.

Aida: hát ez nagyon durva ez biztos az anyos ötlete,de ilyen szemét lenne a "volt"párod? de nyugi az anyjától ugyse veszik el a babát .ugyhogy nyugodj meg de ez nagy szemétség

krisz:
mi jol vagyunk.Bár kevin este nagyon nyügi volt csak sirt adtam neki kupot és olyan negyed 12 fele aludt el,éjszaka is egy csomoszor fent volt :cry: most még alszik :lol:

000kata
 
 


Kép már igy oldalra tudok fordulni egyedül Kép Kép

000kata
 
 


kriszpiri: köszönöm kérdésed tökéletesen vagyunk, kicsivel többet pihenek. Most kismamás tempóra váltottam. Nem akarok egy nap kimosni, kivasalni mindent. Ráérek :)

Én is tudok mondani méreteket: ( ugyan 5.-ei)

BPD:84mm
FL:61mm
AC:265mm

Remélem Balázska nem lesz koraszülött mint én voltam :( Még 5 hetet bent maradhatna.

Kata: én pont tegnap vettem olyan IKEA-s piros vizilovas játékot :) Amúgy gyönyörű, és nagyon ügyes Kevin :)

Annus nem vagy elfogult, tényleg gyönyörű
:lol:

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Bogyó: köszönjük a dicséretet :lol:
Szépek a méretek.hány gr ? mikorra vagy kiirva?
tök jo ez a játék,jol megtudja fogni,szereti :lol:

000kata
 
 


Kriszpiri: én arra ébredek egy pár reggel óta hogy a hátamon fekszek :shock:

Kép
eve3htv
 
 


Évi:én is igy szoktam ébredni :)

Kép
kriszpiri
 
 


És én is háton ébredek :lol:

Bogyó!
Csak nem lesz koraszülött!Ha picivel is elöbb érkezik az nem baj,főleg ha szép mérete van!Sok baba születik a 37.hét körül 3kiló feletti súlyal!Szóval nyugi!Addig még sokat hízhat!!!

Köszi a bókokat Iza nevében is!Mindjárt dobok még képet!Ja és 2 kiló már!

Kata!
Nagyon ügyes nagyfiad van már!Lassan szalad!!!

annus11
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi de nem tudtam választani!Szóval így bújócskázunk!

annus11
 
 


Annus.jaj nagyon édesek a képek

000kata
 
 


Sziasztok!

Kriszpiri, köszönjük kérdésed jól vagyunk, bár a héten minden nap kelt éjjel a pici manó. A múltkor fél nyolckor elaludt 11- kor kelt éjjel hajnal kettőig fent volt (egyfolytában dumált :lol: megállíthatatlanul) és negyed hatkor keltett reggel viszaaludni pedig egy órácskára aludt vissza kilenckor. Ma éjjel is 11-kor aludt el és fél hétkor keltett, de persze éjjel is kelt szerencsére csak enni kétszer. Lehet jön a fogunk, sőt biztos, mert alul elöl ,már látszik az ínye alatt, hogy fehéredik a fogacska. :D Amúgy jól viseli nem hisztizik szerencsére. Apa mánia van most nála reggel mikor meglátja apát addig hisztizik míg apához nem mehet. :D

Levi is két héttel előbb jött a 38. héten. Előtte való héten rengeteget gondoltam arra milyen lehet, meg szerettem volna már látni. Lehet tudat alatt befolyásoltam (ha lehet ilyet) hogy jöjjön, szülessen meg mert kíváncsi vagyok rá. Hát sietett is kifele mit se mondjak :lol:

Kata, nagyon jók a képek. :D

Annus, nagyon aranyos a kis bújócskázós :lol:

Anita

anitapo20
 
 


kata: sajnos súlyt nem tudok mondani, a szülész dokim csak a méreteket veszi le, nem UH szakember. De szerinte korának megfelelő minden. Április 28ra vagyok kiírva :)

annus: gyönyörű pufi kis arcocskája és turcsi orra van :) Hullani fognak a pasik ;)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


bogyo:hu az már mindjárt itt van :lol: izgulsz?

000kata
 
 


Anita:szerintem lehetséges :)

Kép
eve3htv
 
 


kata: természetesen nagyon izgulok, de várom is. Már rajtra készen állunk, csak Őt várjuk. De azért ezt a kis időt még bent kell töltenie :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


bogyo: hamar el megy ez az idő majd meglátod :lol:

000kata
 
 


Sziasztok!

Évi, én még azt is megbeszéltem vele, hogy ugye nyugodtan jöhet előbb csak akkor jöjjön mikor apa itthol van és nem dolgozik.
Mikor szombaton elkeztem érezni nagyon ritkán a fájásokat mondtam neki vagy vasárnap jöjjön vagy hétfőn mert apa akkor van otthon. Vasárnap éjjel kezdődtek a fájások és hétfőn 12:50-kor született meg így apa is ott volt velünk. Szerintem megértette, hogy mit szeretnék. :lol:

Minden pocakostól kérdezem, ti apás szülést szeretnétek vagy terveztek?

Anita

anitapo20
 
 


Nálunk apás szülés lesz!Én addig be se megyek amíg a párom haza nem ér(ha éppen dolgozna)Mondtam h nélküle nem szülök!Szerencsére ha nagyon kellene sietnie kocsival elhozatja magát,így 15-20 percen belül itt van!

Én is mondtam az uramnak h jelöljön ki egy napot amikor nincs előreláthatóan olyan meló,és minden nap mondogassa Izának h akkor jöjjön! :lol:

annus11
 
 


Nekünk is apás szülés volt :lol:

Anita: nállunk is vasárnap este 11kor elfolyt a magzatvizem és hétfön 12:30ra lett meg. :lol:

000kata
 
 


Kata, érdekes egybe esés :lol: Nekem nem folyt el a vizem 5 perces fájásaim voltak mire beértünk a hétfői dugóba a kórházba (majdnem 2 óra alatt) addigra már 2 perces fájásaim voltak 3 ujjnyira volt nyitva a méhszáj. Nekem burokrepesztés volt így folyt el a vizem. És annyira sietett a pici lurkóm, hogy fájdalom csillapítót sem kaptam, mert előbb kint volt a baba, mint oda ért volna a doki hozzám aki beadja :lol: Szerencsére gyorsan megvolt a bébi nem kellett sokáig viselnem a fájdalmat :lol:

Anita

anitapo20
 
 


Anita:én érzem hogy előbb fog jönni. és remélem itthon lesz
a párom is mert azt szeretném ha végig velünk lenne!
/Apás szülést tervezünk mi is!/
Ha mégsem lenne itthon akkor kb 20 perc alatt ideérne.
Csak az a bosszantó hogy még így sem lehet nála a telefonja,
mert tilos bevinni, és azt mondta a főnökség hogy ilyen esetben
a műszakvezetőt el lehet érni. :evil:
Mondjuk nekem is volt főnököm az aki most neki, csak
eléggé útáljuk egymást és pont vele közölni :shock:
Na mind1, majd lesz valahogy...

Kép
eve3htv
 
 


mi is apás szülést tervezünk, nagyon nagy segítség lesz. Az én párom 5 percre dolgozik, de már most annyira izgul, h ha hívom úgy veszi fel: szülsz? nem tudom mi lesz itt a végén :) Anyukám is itt van a szomszéd utcában, szóval ha mázlim lenne (ami tuti nincs) és kiugrik Balázs belőlem, akkor is hamar beérek a kórházba :)

anita: szerencsés vagy, milyen hamar kibújt a pici :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Bogyó beo, hát igen én is szerencsésnek érzem magam :lol: , de ezt a pici manómnak is köszönöm, hiszen ha ő nem siet kifele és nem akar kibújni akkor biztos tovább tartott volna. Így 9-re értünk be a kórházba és 12:50-re eg is volt.
Nekem nagyon sokat számított, hogy ott volt velem a párom, sok erőt adott. Nem is igazán tudom, hogyan csináltam volna végig nélküle. És neki is csak jót tett, azóta tudja min kellett (meg kell minden nőnek) átmennie, hogy megszülessen egy kis csoda. :)
A mai napig van, hogy rámnéz és mosolyog. Kérdezem tőle, hogy "Mi van?" Erre ő azt feleli szintén mosolyogva "Semmi csak eszembe jutott mikor ott voltál a szülőszobán."
Ez nem csak nekünk nőknek meghatárózó pillanat hanem az apukáknak is. Én például örülök, hogy így elterjedtek az apás szüléd utáni kedv és már azt veszik természetesnek ha ott van az apuka és nem azt, hogy nincs.
Mindenkinek olyan könnyű szülést kívánok mint amilyen nekem volt :D

Bogyó beo, jól látom, hogy te leszel az első a sorban?
Bocsánat ha valakit kihagytam és előrébb van :wink:

Anita

anitapo20
 
 


hát most zavarban vagyok, mert nem tudom, de ha én akkor az izgi :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


lányok csak én nem tudok belépni az Anyatanyára??????????
Vendég
 


Lekri:én se tudok belépni

Kép
kriszpiri
 
 


Aida hol vagy??Mizus?? :(

Kép
kriszpiri
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?