Új privát üzeneted érkezett!

Jaa, és azt elfelejtettem írni, h aztán végül spontán fogant a Miló baba :lol: :lol: :lol: :lol:

Lara, nagyon édes Hannus, és már ő is fél éves!!!szeret uszizni? merüléssel h álltok? látom nagyon ügyes!!!

Wicca, mizújs?

csajok, ki hoz hírt Wiccáékról?

Kép
naspolyácska
 
 


Naspolyácska:Nekem nagy szerencsém volt mert novemberbe derült ki a pcos és decemberbe megfogant Hannus :D
De jó hogy Miló spontán fogant :D ha igy marad a szrvezetem ahogy most van akkor nekünk is lehet spontán baba a második :D
Úgy tudom hogy Gégéé hoz majd hírt Wiccáról.
Nagyon ügyes Hannus az úszáson ügyesen merül és nem is sírt most már 3 alkalommal és most a hajszárításnál se sírt hanem nézegette magát a tükörbe :D
Vendég
 


sziasztok!
régen voltam, történtek is az események.
kicsit rámjárt a rúd, sokáig rossz kedvem volt.
lehet, hogy a fogyókúra miatt...

Zsófi 74cm, 7530g. nádszálkisasszony. próbálom tömni, de ha nem nyitja ki a száját, máson kersztül meg nem jut a gyomrába a kaja.
tudunk ülni, mászni, kúszni és állni is.
majd hozok képet.
édes, ahogy remegő térdekkel kapaszkodik, és vigyorog diadalittasan, ahogy felkakaszkodik.
Vendég
 

 
 

Sziasztok Mamik,

Köszönöm a hiányolást :), de még egyben! tegnap vizsgált a doki és azt mondta, hogy sokat nem nyíltam, de azért jó hír, h elhagytam a nyákdugeszt mert akkor nem kell indítani, magától beindul majd a szülés! már csak ki kell várni!!! hihetetlen milyen makacs ez a gyerek (mint az anyja!), kos tulajdonságokkal rendelkezik, pedig nem az lesz :wink: :lol: :lol: ! Ígérem minden reggel bejelentkezem és amikor nem, akkor majd írok Gégéének, oks?! :D

Ancsi, Bibii, s. zsófia, sarmon, Katinka, lara: GYÖNYÖRŰEK A GYERKŐCÖK!!! én mindig azon csodálkozom, mennyit tudnak nőni egy -két hónap alatt és az mennyire látványos!!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Szia Wicca!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem indítani kellett, pedig elment a nyákdugó... utána még egy hetet vártam Krisztián fiamra. Ja , és egy hétig úgy sétálgattam, hogy 3 cm-re nyitva voltam...
Azért kitartás, most már hamarosan a karjaidban foghatod Bálintot!
Puszi!
ZsuLa

Kép
zsula
 
 


Ancsi: még mindig látogatási tilalom van, de apa a szülésre bejöhet :D!!! Papa, Mama hogy vannak? Férjem mamája is mostanában elég rosszul van, de mintha ilyen hullámvasúton ülne, hol jobb, hol rosszabb :(, 26-án töltötte a 87-et, assziszem nem igazán lehet rajta csodálkozni ,de rossz, hogy az ember nem tud mit tenni :( ...

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Egy kép Krisztiánról, hogy mennyit nőtt.. mert már ezer éve nem voltam.
Puszókák mindenkinek!

Kép Próbálkozik a felállással

Kép
zsula
 
 


zsula: huhhh, köszi :D:D:D egyébként Neked hogy indítottak?

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


óóóóó de nagy lett Krisztián is!!!! és hogy ügyeskedik!!!!! édes!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Wicca
Egyáltalán nem fájt az indítás. Doki bácsi elcsípte a magzatburkot. Aztán ment minden simán. Reggel negyed 8-kor csípte el és 12:20 kor megszületett Krisztián. Igaz, kaptam oxit infúzióban. Bár éjszaka magától jöttek a fájások. Szóval nekem nem volt semmi vészes. Nagyon könnyen és gyorsan szültem.
Nyugi, Nálad is simán fog menni.

Kép
zsula
 
 


Na jó akkor megnyugodtam :D! ettől az indítástól kicsit paráztam! anno zsozsóval is úgy volt, h indítanak, de a végén meggondolta magát a lurkó és beindult magától az utolsó pillanatban :D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!

Wicca: egy utolsó pocakfotó? Egyébként legtöbb esetben a Babók valahogy megérzik, és az utolsó pillanatban megindulnak maguktól! Remélem most is így lesz Bálint Babával! :D

Lara: Mennyi csini rucija van a kis Hannusnak! És ezekkel a frizukkal annyira édi! :D Tegnap mutattam apának a képeket beájult megint Hannus hajától! A merülős kép meg nagyon szupi, nagyon ügyes Hannus! :D

És akkor a részletesebb Kolping beszámoló:
Ami tetszett: Ez a szálloda nem egy nagy épületből áll, hanem egy 10 hektáros területen több kisebb épület van (4 szállásépület, 1 fürdőépület, 1 játékország, 1 főépület étteremmel, konferenciatermekkel), és ezeket fűtött folyósók kötik össze. Minden úgy van kialakítva, hogy babakocsival mindenhova el lehet jutni, ez mondjuk nagyon jó. Még az étterembe is belehetett tolni a babakocsit, bár ki volt írva, hogy nem lehet, de mindenki betolta. Több épületben is voltak szoptató, és pelenkázó helyiségek, ezekben kényelmes szoptatós fotelek, és normális pelenkázós komódok voltak. Ez azért jó, mert nem kell mindig vissza menni a szobába, azért elég nagy távolságok vannak az épületek között. Az étteremben svédasztalos volt a reggeli is, a vacsora is, volt külön svédasztal a gyerekeknek is, ahol az üveges bébiételektől, pépektől a rántott husi krumpli pürével-ig minden volt + szines tányérok, poharak. Van több helyen is játszóház, amit mi még nem tudtunk kipróbálni. Tehát tényleg igazán baba- és gyermekbarát az egész szálloda, az étteremben is nyugodtan rohangálhatnak a gyerekek, a pincérek hozzá vannak szokva. A mi cumink is többször repült, és mindig jött valaki, hogy akkor elviszi, forró vizzel elmosva, kistányéron hozták vissza. :D Mondjuk most nem voltak sokan, és ez így jó volt, mikor nyáron telt ház van, és még több a gyerek, és ordít mindegyik, hát azt nem tudom mennyire tudnánk élvezni.
Ami nem annyira tetszett: A szoba teljesen átlagos volt (itt nem igazán jelent meg az, hogy bababarát), a manónak volt benne egy utazóágy, "pelenkázó" - máshol bőrőndtartónak hívják, csak itt tettek rá egy pelenkázó lapot, az nagyon mélyen volt, és iszonyú kényelmetlen volt rajta pelenkázni.
Babaúszás volt, de mi ezt egyenlőre kihagytuk, Réka még nagyon pici, influenza járvány is van, féltettem, nehogy elkapjon valamit. Majd ha nyáron megint megyünk hosszabb időre, majd akkor kipróbáljuk. Egyébként itt általában babaúszó táborok vannak, ezek kb. egy hetesek, és minden nap van úszás.

És még akkor pár kép a mini szünidőnkről:

Kép Kép

Szösz

KépKép
szosz
 
 


erről a Kolpingról annyi jót mondtok, hogy kedvem lenne elmenni :D!!
nagyon édi Rékababa :D!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Naspi: igen, merional. Én is azt kaptam azt hiszem. De nálunk sem jött be, és Dorka is természetes úton fogant. Épp akkor mikor már a végső elkeseredésemben úgy döntöttem, hogy nem foglalkozom semmivel, beletemetkezem a munkába. Aztán egyszer csak nagyon fáradt voltam minden nap, aztán nem jött meg, és addigra mire ráeszméltem, hogy mizu, már 5 hetes volt a kisasszony. Jajjh, de rég is volt! És milyen szép volt.

Szosz: jók a képek. Édi Rékababa a hordozóban. :)
Ha nagyobbacska lesz, már biztosan jobban fogja élvezni. De legalább ti is kikapcsolódtatok egy picit.

Wicca: nem jól vannak a nagyszülők sajna. Papának 12-én kell menni tüdőszűrőre, azt mondták nagyon nagy a baj. (Gondolom, hogy mi lehet...) Mamának a térde van oda, alig tud menni....
Hát nem is tudom mi lesz velük, velünk...
Neked kitartás, könnyű és gyors szülést kívánok! Örülök, hogy apa bemehet. Azért jó, hogy ezt megengedik legalább!

Anyany: végre, jó, hogy jöttél. De ügyes Zsófi baba. Édes lehet ahogy ácsorog. Kérünk majd képeket. Azért annyira ne vidd túlzásba a fogyókúrát, hogy ennyire szomorú legyél. Tessék jönni hozzánk. Megoszthatod a gondjaidat is velünk. Én is ezt teszem. Folyton siránkozok itt a többieknek.

Zsula: Krisztián nagyon ügyes, és tényleg mennyit nőtt már! Gyere gyakrabban!!!!!!! Nem semmi azért, hogy ennyi idősen miket csinál. Az én majdnem 8 hós lányom nem csinál ilyeneket.....Hát felkötheted a nyúlcipőt te is!!

Lara: jó az etetőszék, és nem drága. Megteszed nekem, hogy megméred, hogy milyen magas? Nekünk is jó lenne ez. Én sem akarok sokat költeni rá. Nekünk olyan babakocsink van, ami unokatesómé volt. Nem a legújabb verzió (bár Pierre Cardin), és már a nap ki is szívta egy kicsit a színét, ez is szerelhető mózeskosárral, és sportnak is.
Csak az a baj, hogy nem fér be a hülye váza a kocsi csomagtartójába. Vagyis ha beteszed, akkor semmi mást nem tudsz már bepakolni, meg nincs benne öv sem, így a múltkor is már lógott kifelé ültetve, mert nézi a vau-vau-kat az udvaron...Szóval ha ilyen olcsó etetőszéket vennénk, akkor legalább maradna még valami összecsukhatós csodakocsira is pénz.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Wicca: te most a kórházba akarjál menni, ne a Kolpingba :D:D:D
Amúgy már nyáron Bálint babóval mehetsz te is! :):)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Helló mindenki!

Pár napja csak olvasni jöttem, Wicca miatt főleg. Nagyon betegek voltunk, vagyunk. Csak apa úszta meg. Levike szívta meg legjobban, neki bronchitise lett, nem tudom jól írtam-e ( szegény Emmácska) basszus, nagyon durva volt. Ő antibiotikumot is kapott, Dorcsika meg én nem. Dorcsinak "csak" az orrát kell szívni ezerrel, köhög és nagyon sűrű váladék jön ki neki. Levi 3 napig lázas volt, most már jobban van, de veszettül köhög még ő is.

Nagyon jó fotókat tettetek fel Ancsi, Bibii, Zsófia, Sarmon, Katinka, Lara, Szösz, Zsula. Olyan szépek a gyerekek.

Lara: nekünk is ugyanilyen etetőszéke lesz Dorcsinak, unokatesó már kinőtte, jön hozzánk. Levinek fa volt, de szétszedve jobban szerettem, többet használtuk kis asztalnak meg széknek.
Jó ez az ikeás, mert tálca nélkül a nagy asztalhoz húzhatod, a fa nem volt vmi jó, Levi ellökte magát az asztaltól vele.
Merülős kép szuper!

Ancsi: papának- mamának jobbulást. Levinek vettünk sima esernyőkocsit, mikor már ült benne, nem emlékszem mennyi volt, de 10 ezer alatt, az tuti. Kocsiba az könnyen befért és dönthető is valamennyire, de nem teljesen. Dorkának is jó lesz, mert semmi baja. A naggyal nekünk is az a baj, hogy ha berakjuk a kocsiba semmi nem fér bele.
A babakocsitokra nem tudsz övet szerelni? Én biciklis ülést kaptam öv nélkül, vettem hozzávalókat és megvarrtam.
Cuki kalapjaitok vannak!

Winchi: te papád hogy van?

Wicca: jaj de jó, már nincs dugód! Csak kijön már a babóca, már nagyon várjuk!

Szösz: tök jó lehet a kolping!

Sarmon: Dorcsinak is van ilyen rucija, meg Levinek is volt kékben, de az valahol elmaradt. Ja és a fülikénk is ilyen volt, amivel kilőtték neki. Csodaszép a kicsi lánykád!

Anyany: de jó, hogy újra jöttél! Mesélj, ne szomorkodj, írd ki magadból!
Vendég
 


sziasztok!

wicca Én inkább nem írom le az indításos szülésemet,még a végén elmeszem a kedved :lol: Remélem tényleg magától akarja látni a nagyvilágot Bálint baba :D Tök jó hogy apa bemehet,egy élmény lesz neki.Könnyű és gyors szülést kívánok :wink:

Zsula hogy mekkora lett Kriszián, milyen édes ahogy próbálkozik

anyany Zsófi lehagyott minket,hosszban is meg súlyban is :D aranyos lehet ahogy remegő lábakkal ácsorog :) ne szomorkodj,inkább írd ki magadból

ancsi nagyon sajnálom papádékat :( és jobbulást nekik
Bocsi akinek nem írtam de azólít a fiatalúr

Kép
Kép
bibii
 
 


Sziasztok!

Winchi! Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi! Jó, hogy jöttél, már hiányoltunk! Annyira szépek a lányok!
Szerencsére páromnak megmaradt az állása. 5-en voltak területi főnökök, ebből 1 srácot helyeztek át más osztályra, így az ő területét szétosztották. Szóval most plusz 2 megyét kell ellátnia a négy mellett. :?

Most mennem kell tekerni, de holnap jövök!!!

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok!

Rég voltam.

Wicca: Egyben? De jó hogy nem maradtam még le a nagy napról! :)
Jaj szegénykém. Hány telefonhívást és SMS-t kaphatsz már hogy "na mi van???" Kitartás!!!

Szösz: Szuperek a képek!!! :) Épp ma néztem meg Rékáról az itt készített képeket :) Majd felteszem őket ha nem baj :)

Ancsi_pancsi: Tüneményes Dóra baba. :)
Nagyszüleidnek drukkolok!!! Jobbulást nekik és nektek kitartást!!!

Bibii: Ricsi 10 hónapos és ÍGY MEGY? :) Az igen!!! Ügyi :)

Zsófi: Csodálatos lányaid vannak. Anyás apás korszakok jönnek mennek...

Sarmon: Csuda szép a fülbevaló, meg aki hordja :)

Katinka: Nagyon szépek a csajok!!! :) Mindkettejüknek szép nagy szeme van! Irigy vagyok!

Lara: IRIGYLEM A HAJATOKAT!!! :) Igazi kishölgy Hanna :)

Látszik hogy a képeket csodáltam meg inkább amiért sorry....
Igyekszem többet jönni. Délelőtt elkezdtem főzni. Szuper. Le is köt, Bianka is nézegeti ha dolgom van, jobban is kijövünk, szóval szupi.
Barnika múlt héten közel 3 év után lázas beteg lett :( Már gyógyulgat de még nem az igazi. Lábadozik és remélem Bianka nem kap el tőle semmit
Hát most ennyi lányok!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Winchi: Én is kívánok Boldog Szülinapot!! :D

Trundike: De jó hogy jöttél! :D Már hiányoltalak! Sétálni is régen sétáltunk! Jövő héten? Persze, a képeket nyugodtan, én is kíváncsi vagyok rájuk!
Szegény Barnika! Jobbulást neki! Vigyázz Biusra!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Jó reggelt!

Én zárok? Én nyitok? :shock:

Lányok! Tegnap kaptam végre egy cserepes orchideát!!! :D Hogyan kell öntözni? Nálam sajnos nem bírják sokáig a növények :oops: , szeretném ha ez valameddig azért megmaradna!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Jó reggelt,

Jelentem még egyben ... :D!!!

Szösz: elvileg az orchideát átlátszó cserépben kaptad. akkor kell öntözni amikor a gyökerei kifehérednek, akkor beleállítod egy tál vízbe és amennyi kell neki azt fel fogja szívni, én kb. egy napot szoktam benne hagyni és akkor szép zöldek lesznek megint a gyökerei. állítólag nem szabad közvetlen napfénynek kitenni, de anyósomnál nagyon jól el van az ablakban, nálam nem tetszett neki ... hirtelen ez jutott eszembe. ja igen! még asszongyák, hogy néha fedd be nylonzacsival, mert szereti a párát!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen! :lol: Már megint megöregedtem, párommal közöltem, hogy két év múlva én abbahagyom a szülinapom számolását :lol:

Wicca minden elismerésem, hogy ilyen jól bírod! Bár nincs sok választásod :lol: Remélem Kisbé is követi a bátyus példáját és elindul magától :lol:

Betegeknek gyors jobbulást! Szegénykék! Anyukák kitartás!

Anyany gyere és írd itt ki magadból ami bánt, ne egyedül depizz otthon! És kérünk szépen Álló Zsófiról képeket :lol:

Az én orchideám egy nagy kaspóban van és kövekre van rakva a cserép meg körülötte is azok vannak és hetente egyszer megzuttyintom vízzel és annyit szív fel belőle amennyi neki jólesik de nem áll így folyamatosan vízben. Nekem az ablakban van, én is olvastam, hogy a közvetlen napfényt nem szereti de nálunk az ablak a verandára nyílik így árnyékos kicsit.
Szösz ha száraz meleg van nálatok akkor tök jó ötlet amit Wicca írt a zacskós megoldás.

Én rengeteg virágot kaptam, ezért imádom, hogy nőnapon születtem, nekem dupla indokom van a virágra :lol:

Megyek elkezdek rendet vágni és mindjárt kész az első mosás is...

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok lányok!

Látom nagy volt itt az élet hétvégén. :)

Wicca,
szorítok, hogy mostmár minél hamarabb meginduljon a baba magától. :) Minden rendben lesz. :)

Winchi,
Utólag is Isten éltessen sokáig! :)

Képzeljétek az én férjem mennyire tüneményes volt tegnap:
2 szál rózsát "kaptunk" tőle nőnapra, hátha a pocaklakó is "nő" és akkor ugye neki is jár a virág. :)

Kellemes napot mindenkinek. :)

Kép
brainbow
 
 


Sziasztok!

trundike jobbulást barninak! Bianka már mást is enni?

Jaffa több munka,de legalább megmaradt a munkahely. Le a kalappal,hogy este van eröd kondizni járni. Igaz csak az első pár alkalom a nehéz utána már hiányzik az embernek.
Én is nekiálok igaz csak ithon. Én imádnivaló kislányom 8.30 körül elalszik utána 12.30 és 4.30 eszik és 6-kor kell. Mindentöl függetlenül egyre jobban élvezem föleg szupi látni,hogy odavannak egymásért.

anyany mi van Zsófi börével?

szosz csuda szupi lehetett és milyen szupi,hogy ilyen bababarát :lol:

Winchi Boldog szülinapot!!

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Sziasztok Lányok!

Zsófia:Boldog hófordulót pici Zsófinak :D :D :D
Ti is most kezditek a hozzátáplálást?

Brainbow:Ez tényleg nagyon aranyos volt a párodtól :lol:

Winchi:Boldog születésnapot :D tegnap az iwiwen írtam ma meg itt :)

Wicca:Kitartás!!!!!!!!!!Bálint baba gyere ki már nagyon várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szösz:Örülök hogy jól sikerült a pihizés nagyon édes Réka a képeken :D Képzeld nálam se birják sokáig a virágok és tavaly kaptam én is egy orchidát és mindig meg van :D Biztos valami túlélő :lol: Igen Hannusnak sok kis szoknyája van szeretem csajosan öltöztetni :D

Trundike:Jóbbulást Barnikának jaj szegényem remélem Bius nem kapja el.Köszi a dicséretet :)

Zsula:Krisztán nagyon ügyes :D

Ancsi:60 cm magasan ül benne.75 cm-nél van a tálca.Hannus ügyesen ül benne.Sportkocsit is érdemes megnézni teszvszen vaterán lehet jókat kifogni vagy akciósan a boltokba.

Mancsa:Szerintem is jó ez az etetőszék. mi is elöször olyan fa széket néztünk de aztán inkább ilyen lett.

na most mennem kell felébredt a drágám.
Vendég
 


ezen az ikeás etetőszéken én is elkezdtem gondolkozni... tetszik, hogy olyan egyszerű, nincs semmi extra

Ancsi írtad, hogy nincs a babakocsiban öv. A múltkor láttam, hogy lehet venni olyan hámot amit a babakocsiba is be lehet szerelni övnek, 1500-2000 pénz azt hiszem.

Matyi ma megint nyügi volt de tegnap is nem bírja ezeket a frontokat. De amióta ideért a szél édesdeden alszik kint

KépKép
winchi
 
 


Kép
Reggeli ébredés :lol: És az imádott pöttyös ágynemű, szerintem a pöttyöknek különböző ízük lehet mert nagyon finomak :lol:
Kép
Kisebbik öcsémmel teljes az imádat
Kép
Egyik délután így szedtem ki a babakocsiból, hogy a két patent között kidugta a lábát és a zoknit is lerúgta :shock:
Kép
Első szülinapom anyukaként :lol:
Kép
Virágok

KépKép
winchi
 
 


Kérdés: most még a képen látható kicsit bélelt polár overálban viszem ki, de ha kicsit melegebb lesz remélhetően hamarosan, akkor mit adjak rá? Nem tudom hogy átmeneti öltözéknek mi való. Kocsikabátunk van 2-3 de akkor plussz egy gatya alulra? Segítsetek ezt nem tudom.

Ja párom meg azzal a fantasztikus hírrel jött haza, hogy a védőnőnk szombat óta a fertőző osztályon van, mert már véreset f*sott, mi meg kedden voltunk nála. Most kezdjek parázni vagy már csak megúsztuk 6 napja voltunk ott. :shock: :shock: :shock:

KépKép
winchi
 
 


winchi
Szerintem nyugi, nem lesz baja Matyinak! Már lett volna!

Séte.. én ilyenkor már úgy szoktam, hogy felülre vastag kabit kap. Lábira plusz vastag kiscipő. És duplán takarom be. Kis takaró csak a lábaira meg a derekára és a pléd meg arra rá. Így nem szokott Krisztián fázni, de nincs is melege.

Kép
zsula
 
 


mármint séta... :oops: :lol:

Kép
zsula
 
 


hahóóó!

winchi, boldog szülinapot utólag!
Matyi nagyon édi:)

wicca: mizu drága? hogy vagy? ma reggel nem jöttél, bár még lehet korán van:)

tegnapi séta betett nekem:) fáj minden porcikám!:)

meg ma a fejem is... teszek fel képet Emmáról mindjárt. puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

winchi Kicsit megkésve Boldog Szülinapot! Nagyon cuki Matyi :D
Zsófia Boldog hófordulót a pici Zsófiank

gégéé Nagyon édi Emma hogy vigyorog,tetszik magának :lol:

wiccáról hír a másik topikban olvastam, ahová szokott írni bemásolom ha nem baj :oops:
no tegnap sikerült elaludnom a "fájások" ellenére, szval csak jósló lehetett ... viszont ma reggel elég "kemények", már hátulról jön és ráadásul (sztem nem normálisan) vérzek is ... szval nem engedem apát dolgozni. megyünk a kórházba ... nem tom mennyire normális ez a vérzés és be vagyok tojva ...

Kép
Kép
bibii
 
 


bibii
köszi a hírt wiccáról. Remélem minden rendben lesz velük és hamarosan megszületik Bálint baba. Sajnos én nem tudom mire utalhatnak a tünetei amiket írt, remélem semmi gond.

gégéé
Emmácska nagyon kis tündéri, hogy örül. :)

Kép
brainbow
 
 


tegnap ezt írta: "no megvolt a főorvosi bemutatás, ami abból állt, hogy a dokim helyett a főorvos vizsgált meg és megbeszélték mi legyen, majd engem is megkérdeztek, h jó-e így nekem is?! a lényeg: méhszájam változatlan, éretlen, 1 ujjnyi. mivel a terminust betöltöttem 3-án (főorvos szerint 5-én!!! mondjuk ez vicces volt, előttem beszélték meg, hogy kell kiszámolni a szülés várható időpontját!!!), ezért csütrötökön indítanak! csüt reggel 6-ra kell bemennem a kórházba. vizsgálat alatt asszittem összescsinálom magam, főorvos könyékig ... és sztem próbált tágítani! na most! mióta eljöttem, egyfolytában fájok, de nem tudom, hogy attól h a fődoki így vizsgált meg vagy attól mert beindított valamit a vizsgálattal?! elmentem zuhizni, de így is fáj... "

Nem hangzik valami túl jól főleg hogy valószínű jól megpiszkálta :?
Azért remélem gyors és könnyű szülése lesz.

Kép
Kép
bibii
 
 


a márciusiakhoz szokott írni,már a szülőszobán van :)

Kép
Kép
bibii
 
 


bibii

Köszi az aktualitást! :)

Reméljük, hogy minden a legnagyobb rendben lesz velük.

Kép
brainbow
 
 


Wicca a szülőszobán van, most repesztik a burkot, ma már babázhat!!!!

Nagyon szorítunk Wicca!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gégéé 2009.03.10 11:06-kor.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Nincs mit :wink:
Biztos ügyes lesz,dukkolok nekik :D

Kép
Kép
bibii
 
 


Juj de izgulok! Hajrá Wicca, hajrá Bálint baba drukkolok ezerrel!!!!

Köszi csajok a tájékoztatást!

Emma hogy vigyorog, nagyon édes! :lol:

Megyek mert a menetrend szerinti délelőtti visítás van színpadon :shock:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Wiccának nagyon nagyon szorítok hogy minél elöbb meglegyen Bálint baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Winchi:Nagyon édes Matyi a képeken nem semmi hogy kibújik az overállból :D
Ha jobb idő van akkor én vékonyabb sapit adok Hannusra már vettem neki egy kabátot ami nem olyan vastag majd lassan azt kezdjük el hordani meg a babakocsiba jól betakarom a pléddel.Nagyon szép virágokat kaptál és mindegyik kép nagyon jó!!!!!!!

Gégéé:Nagyon édes Emma :D :D :D
Vendég
 


Hurrá! Reméljük hamar előbújik Bálint baba!
Wicca, így távolról is kitartást, nagyon szorítok értetek! :)

Kép
brainbow
 
 


Lara igen lassan megkezdjük már kostolgatunk almát. Olyan édi ahogy tolja ki a nyelvével az almácskát.

Wicca szoritunk, szupi nemsokára már babázhat. Olyan jó érzés mikor megszületnek.

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Mi holnap megyünk oltásra :cry:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Sziasztok!

Hú, de izgi, Wicca már a szülőszobán! Nagyon szorítok nekik! :D

Itt egyébként zombi jelentkezik, úgy tűnik, Natinak jön a fogacskája, minden jel erre utal: nyálzik ezerrel, keze a szájában, furi állagú és színű kaki, na meg ugye éjjeli ébredések. Ja, és a náthából sem tudunk kikeveredni, szerintem az is emiatt van. Nappal nincs gond szerencsére, max. egy kis Dentinox kell néha az elalváshoz, de éjjel 1-től fél óránként ébred és panaszkodik. Ma éjjel már Nurofent adtunk szegénykémnek, attól aztán jól aludt, de minden éjjel nem akarjuk persze begyógyszerezni. Remélem, tényleg hamar kibújik majd a fogacska és nem valami elő-fogzással lesz dolgunk és hetekig húzódik majd. Holnap megyünk elvileg oltásra, hát kíváncsi vagyok, ilyen taknyosan beoltja-e a dokinéni.

Most egyébként új allűrje van a Kisasszonynak: mindenáron fel szeretne ülni. Megkapaszkodik és húzza fel magát ezerrel a pihenőszékben, a fürdőkád műanyag ülésében, az ölünkben. És rákapott a forgásra, most már egyre többször a hátára fordul hasról és láthatóan nagyon büszke magára. :lol:

Micsoda idő van, az előbb még valami jégdara-szerűség esett, most meg hétágra süt a nap! :shock:

Most mennem kell, majd még visszanézek.

Kép
Kép
katinka31
 
 


Helló!

Hurrááááá, Wicca nagyon szorítok! Ügyes leszel!
Jaj, olyan gyönyörű a születés! Na meg fáj mint állat, de megéri!
Úgy izgulok! Drukkolok, minél hamarabb babázhasson!!!

Winchi: Boldog szülinapot!

A hófordulósoknak sok boldogságot, lemaradtam mostanság mindenről. Levikém gyógyulgat, Dorka rosszabbul lett, vasárnap éjjel 39 volt a láza, fulladt, mikor kifújta a levegőt pattogott neki.
Visszavittem a dokihoz, ő sem úszta meg végül antibiotikumot kapott. Tegnap csak kézben volt el, most a kocsiban alszik, ma még nem volt lázas.
Olyan rossz amikor betegek!
Vendég
 


Itt vagyok, megpróbálok egy kis helyzetjelentést írni. Na, szóval Niki lázas beteg lett, 5 napig jó kis láza volt, egyszer még az ügyeletet is ki kellett hívni, aztán végül antibioikumot kapott. A gyógyszertől még Normaflore mellett is hasfájós lett, ezt még mindig nyögjük éjszakánként. Kicsit nyúzott vagyok, vagy legalábbis annak érzem magam.
Anyany ugyebár kitört a tavaszi fáradtság, nos rajtam pont az ellenkezője. Napokig takarítottam, lomtalanítottam, feltettem néhány nekünk már nem szükséges dolgot a teszveszre és elkezdtem edzeni. A délutánunk ezért kicsit megváltozott. Mikor a párom edzésre megy, minket is átfuvaroz Anyumhoz és ott tekerek 40 percet az elliptikus tréneremen. (sajna kicsi a lakás, itt nem fér el )Eredmény már van, mondhatnám azt is, hogy kézzel fogható, megszabadultam majdnem 2 kilótól. Még egy mínusz és annyi leszek, mint amikor terhes lettem. Még 6 és annyi, amennyi szeretnék lenni. persze a fogyáshoz hozzájárult, hogy idő és pénz hiányában minimálisra csökkent a nasizgatás és sokszor kell kelni éjszaka.
Niki a betegsége alatt is jó kislány volt. 40 fokos lázzal ült éjjel a nagyágyban csapkodta a paplant és kántálta, hogy dájdájdáj. Az étvágya is töretlen volt, ennek ellenére eléggé legyengült, most kezdi összeszedni magát. Mindenkinek sziát/ pápát int és egyfolytában dünnyög valamit.
A 7 hónapos mérésen 8 kiló 42 dekát mutatott a mérleg. KIcsi Zsófihoz képest rettentően dagi.

KépKép
bende
 
 


Dobok fel ,,néhány,, képet, akinek sok lapozza át! Kép
Így alszik..A fejére teszi a barit :)

Kép
Általában ilyen jókedvű

Kép
Ha mondja neki, valaki, hogy szia, rögtön integet

Kép
Szia... a fürdőkádból...

Kép
játék a pingvinnel...

Kép
...most miért mondasz ilyet?.....

Kép

Még mindig csak tolat.

Kép

Szia...a járgányáról.

Kép

Apa nőnapi ajándéka kicsi lányának.

KépKép
bende
 
 


Bende de jó hogy jöttél! :D Niki egyre szebb lesz, nagyon jó képek! Felnőttkorában megkapja életnagyságban is ezt a járgányt apától? :D Gratulálok a fogyáshoz!

Katinka már a foga jön? Nati mutatványaihoz képest Matyi még sehol sincs, kicsit lusta a fiatalember.
A hisztit nagy nehezen kialudta délelőtt szerencsére, aztán tök jól elvolt a kiságyban, a jobbra balra forgás már szuperül megy. Déli szopi után próbáltam hogy ha bealszik én is kumok kicsit vele, persze most esze ágában sem volt bealudni, úgy pihentem 20 percet, hogy közben csapkodta a kezemet, ha becsuktam a szemem akkor nagyon figyelt és ha kicsit fellestem akkor csak teli vigyorokat láttam :lol:

KépKép
winchi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?