Új privát üzeneted érkezett!

Solya! Tarhonyaleves recept a másik topikban!

Kép
Kép
szeles4

Boci: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fogzás:Olinak tiszta ilyen az ínye és nyál folyik,keze szájban,szóval dettó.....

Laura:köszönöm,holnapra meg is van a levesem :lol: :lol:

solya051020
Káld

[quote]Z írta:öldi: ez jelenthet fogzást vagy mindig ilyen lehetett, csak én nem láttam meg előbb?

Hááát, látni kéne. Passz.

Kép
zölddisznó

Hahó

Huha 500 oldal!!

Orsi: cd-nek mi a cime?

Zsiráf: köszi próbálgatom. Annyi h ő nem emeli a fejét ám hanem ráengedi a aromra ravkós!:) mármint h nem tartja ám végig hiába tartom el v forgatom ugy,h kelljen neki. Amugy szerdán megyünk dévényre kiv leszek én is.
Azt a felülés nekem azota csinálja h elkezdtem vele gyakorolni a felhuzást. Tulképp a 3.tol kezdve huzza magát.
Nem semmi a mérleges kép!!!:)

Viszont a babamóka könyv irja h 4hó körül már fognia kéne ugy h ugy tudjuk felhuzni. Hát ő ráfog az ujjamra de mikor huznám el is engedi ugyh nekem kell megfogni a kis kezét mindig.

Ez baj? A többi baba h áll ezzel?

Berni: mire is mondták nektek h meghaladja zsófi a korát értelmileg?

Erika: nálatok pontosan h vannak az éjjelek? És a nappalok? Szted mitől van?
Szoritok h vége legyen a jogi macerának.. jajj de szép Gergőke!

Eszter: mikor lesz köv dévény? Uakkor jártok minden héten? Mi szerdán megyünk du 1re de nekem a szerdák nem lesznek jók majd mondom neki.
Téleg amugy nem ismered Csikós Petit? Starján. Fősulira együtt jártunk. Ja és Csóri Réka meg szobatársam volt koliban. Sokan jártak oda hozzánk tarjánból meg Somoskőújfaluról. Pl. Viszkok Attila, mert közel volt viszonylag.

Zöldi: irigyellek. Persze nekem is birni kell majd tudom. A nyakán nyomkodja a stimuláláskor?

Cili: uroisten mekkora nagyfiú ez a danika! És mennyire hasonlit rád! Nem semmi! Van egy olyan érzésem h ő is imádni fogja a 4lábú menüjeidet

Aida: minde elismerésem nemtom én meg tudtam volna-e lépni, de jól tetted és drukkolok h alakuljon ugy minden ah nektek a legjobb.

Boci: mért ne? Igazi boldog anyuka vagy a képen! Fodrásznál én féléve nem voltam kozmetikusnál meg szintén a kabát alá fölé mit adsz még rá?

Hozzátáplálás:engem mindenki ezzel zargat mármint az idősebbek h mért nem adok már neki eztazt. Nem értik h csak anyatej amig van még víz sem

Solya: regit is mindig többnek nézik a koránál cumi nem kell neki? Már több babát láttam akin nem volt kesztyű. Megfogtam és nem volt hideg a kezük. Próbáld ki és akkor szophatja én mondjuk mindig bebugyolálom de neki babakocsiban jó a cumi. Máshol nem.

Gabi: hepi börzdéj! Üdv a 3x táborban

Edoci szolj mikor jöttök majd!! Örülök h nincs gond akkor regivel.

Szeles: melyik áruházban dolgozol? Te mondasz vmit azzal h estére elfáradt és nem birt szopni! Nekem is ezt csináljla mostanában regi h már félig alszik az esti evésnél ugy kell bökdösni lehet nem is eszik eleget és ezért kel fel éjjel annyit? Főleg mióta masszirozom azóta van ez. Az igy kifárasztaná? Adjak neki lefekvéskor én is lefejtet?

Menzi: van akinek nem jött még meg?

Gyerektartás: sajna hiába állapitanak meg tartásdijat ha a tartásra kötelezett erre tojik és nem fizeti nincs az a behajtó aki végrehajta rajta. Sajna ma Mo-on itt tartunk.

Cumisüveg: regi is öklendezik de mióta megvan a vákumos attl nem. Na ugy mondom mintha már használtuk volna, pedig csak kipróbáltam, mert vészhelyzetre akartam h legyen itthon vmi megoldás. Tehát vákumos kell boci. A többiből ömlik és a cicihez szokott bébi fullad tőle.

Aida: ideiglenes hatályú intézkedést már most kérjél sztem mert ezek a perek évekig is elhuzodnak és addig nincs egy fillér tartásdij se meg csak a vita van. ja és nyáron itéllkezési szünet is van a biroságon. De ezt gyámhivatal is intézheti csak ha a párod perel az már biroság.

Suzy: autóban nem lehet szoptatni menet közben? Eddig nem mertem beirni mert hülyén hnagzik de tegnap vittük autóval mellette ültem és elképzeltem h simán oda tudnám adni neki a cicit hülyeség? Veszélyes? Cumisüveget uugy odaadod menetközben nem? Na csak egy szőke ötlet.

Fogzás: nekünk dologél van meg nurofen eddig még nem kellett de dologélt kipróbáltam és h kell bekenni? Ha benyulok egyből kinyujtja a nyelvét és arra megy az egész

amugy alvásgondunk mg mindig megvan de ma már nappal se nagyon akart aludni. ok nem raktam erkélyre ott biztos aludt volna de az ágyában hisztizett és velem sem akart a nagyágyban csak forgolodott meg dumált, de közben dörzsölte a szemét olyan álmos volt már. éjjel a 11es álomevés után fél2,kor 3kor és 6kor majd fél8kor kelt.. nemtom mért kel fel, mert tuti nem azért mert éhes (1-1fél óra alatt nem éhezhet igy meg)

Andy

Ja muszáj jönnöm pár uj képpel

Kép
andy30

na Kép Kép Kép Kép
na és uncsitesóval uj kép
Kép
és végül összehaonslitásképp egy kb 2hetes és egy mostani fürdős kép:)
Kép Kép mit szoltok a kis zsirgombócomhoz?:)

andy

Kép
andy30

emléxem mikor apa első nap megfürdette csak annyit mondott utána h "de nehéz ez" :) hu de üvöltött nekünk 2 hónapig legalább!

Kép
andy30

Sziasztok!
Hú mennyit írtatok,győzök visszaolvasni!
Orsimorsi,szeles:jelöltelek benneteket iwiwen!
Vendég

500 oldal, szép kerek szám Kép Kép

Andy: :lol: a két utolsó kép magáért beszél. Én személy szerint megdögönyözném, annyira cuki :D
Szerdán mi is dévényezünk, majd gondolunk rátok.

Mensi: ha kihúzom vasárnapig, akkor nekem akkor lesz egy éve, hogy utoljára megjött. Egyelőre semmi jele, hogy meg akarna jönni (kopp-kopp, mert nem is hiányzik...).

Kép

Kép
gabilany79

edoci:ezt nem mondod komolyan hogy szóba jött a Kitti név?csak mert nálunk(és ez nem vicc)a Regina név a listán volt! :shock: :lol:
Vendég

gabi: én meg is szoktam dögönyözni:) és aza jó h most már ugy élvezi csak ugy sikongat közben:) áltban reggel van az első, mindig mellettem fexik már reggel, mert 7-8után már nem rakom vissza és mikor már ugy döntök h kelek én is, ő mosollyan fogad. ő már olyankor rég fent van de hagy aludni:) na akkor mosoly mikor leglátja h felébredtem és akkor szoktam odafurni magamat a tokába ő átölel de komolyan és sikongat én meg dögönyözöm:) nálunk igy indul a nap annyira szuper. utána meg persze minden pelusozásnál dögöny van:)

Kép
andy30

Zöldi:mi az a megvonásos vérzés?
mert nekem már kétszer jelentkezett a mensim,de alig volt, 2 napig tartott éppenhogy csak megmutatta magát.Ez normális?
Vendég

na mentem álometetni és reménykedni h ma már nem 4x kelünk utána éjjel.

jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Andy:egyem meg a pofiját,tiszta vagány abban a csuklyás pulcsiban :lol: :lol: meg a két összehasonlítós kép,azért a két hetes képen is volt pofija Reginek :D :D Hogy bírod emelgetni Regit,nem túl nehéz,vagy már megszoktad gondolom,csak mert ahogy látom a képen nincs súlyfelesleged... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jééééééééééé tényleg 500 oldal,hurrrráááá!!!!

Mensi:nekem sem jött meg még,bár múltkor azt hitem de nem az volt.

solya051020
Káld

Zöldi, vagyok ám, csak olvasás módban. Holnap megint hülye szél lesz, mi legyen a programme?

Andy, SOS Help!!! Én is szeretnék egy ilyen zsiráfot. Hol lehet ilyenre szert tenni?

Ja, és a felüléssel kapcsiban, Laja ha a hordozóban vagy a pihenőszékben csüccsen emeli a fejét és a vállát, mindtha fel akarna kelni :shock: Igy ma az autos utat végig szenvedte, mert probálkozott, de ugye be van kötve :shock:

Pénteken megyünk Dévényre, majd megnézik ez tényleg az-e :shock:

Erika, manócskád csodacuki :D Épp valamelyik nap jutott eszembe amikor hoztad a vödröt én meg aznap szültem :D Huu, de réginek tűnik..

Kép
Kép
zsiraf8

Erika, tényleg :D Egy hónap van közöttünk :D

Kép
Kép
zsiraf8

Jó Reggelt!

Mátét elvitte most apa az oviba,Regina meg még kivételesen húzza a lóbőrt! :D

Zöldi
Megnézem a fülit,kb 7000 pénz volt,de már nem emlékszem pontosan.

Heni
Tényleg micsoda hasonlóságok és véletlenek! :lol: Apa választotta a Kitti nevet,de végül Máté döntötte el hogy Regina legyen,mert az oviban a legszebb kislány Regina! :lol:

Andy
Nagyon édes Regina! :lol: Nem semmi különbség van a két hetes és a mostani fürdetős kép között! :lol: De hát nőnek a kölkök! :lol:

Mensi:én kb 20 naponta vérzek :shock:

Fogzás:Reginek kb egy hónapja folyik a nyála,de annyira hogy eláztatja a ruháját :shock: és buborékokat fúj. :lol: Az alsó ínye be van dagadva.Máténak 4 hónaposan jött ki az első foga,lehet neki is hamar ki fog bújni! :)

edoci

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek, remélem minden baba és mama jól van! Itt ezer ágra süt a nap, remélem délután is marad, mert akkor tudunk sétálni a törppel. Aki mellesleg hajnali 4 óta ébren tart. Reggel 3x kakilt, midig akkor amikor tiszta pelenkát adtam rá! Kis piszok, pedig egy csomót vártam....

Andy hatalmasat nőtt a kiscsaj, nem semmi!!! Szerintem utánatok mi vagyunk a legjobb húsban!

No megyek, nekiállok főzni, aztán megyek lézereztetni!

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt Csajok!

Tegnap Zsófitól majd leesett az állam! Hason volt (már kezdi szeretni és tök ügyesen kinyomja magát), aztán egyszercsak egy lendülettel átfordult a hátára. :-D Csak lestem!!!

Gabi!
Zsófi is cuppog ezerrel! Megzabálom, olyan aranyos! Persze azt utánozza, amikor egyszerre kb. 600 puszit nyomok a hasára vagy a pofijára. :-D

Zsófinak is fehérednek a fogacskái alul és előröl látszik csak. De neki már olyan egy ideje. Amúgy más jele nincs, hogy ki akarna jönni.

Andy!
Zsófi még nem volt 3 hós, amikor már nyúlt a játékai után és megfogta őket. Most meg már rázza a csörgő kis plüsseit. :-D No meg már elég régóta baromi kommunikatív, figyel, követ a szemével, vigyorog mindenkire. Most már ez nem teljesítmény, de néhány hete még annak számított. :-D

Olyan gyerek, aki napra pontosan teljesíti az előírtakat nincs. Van amelyik valamiben jobb, mában le van maradva és fordítva. Zsófi pl. felhúzáskor még mindig lógatja a fejét.

Basszus, Regid mellett Zsófi éhező etióp kisgyerek lenne! :-D

Aida!
Exed elmehet a sunyiba!!! Hogy lehet valaki ennyire szemét??? Nem elég, hogy nem áll ki mellettetek, még ő fenyegetőzik??? Hát rengeteg erőt kívánok neked! És ha valamiben tudok segíteni, csak szólj!

Noel könnyen megszokta az új környezetet?

Kép
Kép
lbernuska

Andy!
Még annyi, hogy Regi mozgásánál szerintem azt is vedd vigyelembe, hogy mivel duci, biztos, hogy nem olyan mozgékony, mint az én egyszálbél kislányom. :-D

Cumisüveg-cici:
Zsófi néhányszor kapott már ezt-azt cumisüvegből, de ettől függetlenül is úgy veti rá magát a cicire, mint aki már kb. egy hete nem evett.

Mensi-tejmennyiség:
Én nem szedek fogigátlót, de már januárban megjött. Negatív irányba nem befolyásolta a tej mennyiségét. Sőt, februárban azokban a napokban eléggé megnőtt a tejmennyiségem.

Kép
Kép
lbernuska

Hello csajok
Nem semmi, az 500 oldal...
Solya: iwiwen visszajelöltem, és bejelöltem mindenkit a 2008 december klubból

Dórikámnak próbáltam vizet adni...kudarc. mivelhogy már csak éjszaka kap anyatejet, teát nem akarok, a viz mellett döntöttem, de akár cumisüvegből, akár kanállal, akár vastag falu pohárból adom, kiköpi :roll: Akik adtok, hogy adjátok? és hogy szoktattátok meg, h elfogadja?

Zöldi: kaptál fülcsit?Ime a miénk:
Kép fülcsi
Kép fülcsi2
Kép fülcsi3

És tegnapi barátnőzés eredménye:
Kép Dóri, Kristóf

Kép
galzsuzsa

Jó reggelt!

Az én drága kisfiam megint nagyon jól aludt! Este 9-kor volt az utolsó kajcsi, és fél 5-kor ébredt! Aludt fél 7-ig, megvárta, míg elmennek a fiúk a dolgozóba, és ahelyett, hogy újra evett volna, bevágta a szunyát. Fél 9-kor ébredt, de akkor már éhes volt.

Hunor is tömi a kezét a szájába. Van, hogy csak cumizik felváltva a hüvelykujjával vagy a mutatóujjával, de van, hogy megpróbálja lenyomni a torkán az egész öklét, aminek öklöndözés a vége. A legédesebb, amikor hangosan cuppog.

Andy! A miskolci OBI-ban dolgozom, jelenleg helyettesként, de bekerültem egy karrierterv programban, úgyhogy remélem egyszer csak én leszek valahol a főnök (bízom benne, hogy itt Miskolcon).

Solya! Az én levesem elkészült, szerintem nagyon finom lett, remélem, a tiéd is jól sikerül!

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Erika: nagyon édi Gergő nevü kis ufókád 8)
Szuperek a könyöklő bébiképek is, az én leánykám nem igazán akarja...felemeli a fejét hason fekve, de nem a kezén könyökölve, hanem inkább úgy homoritva...

Aida: nem irigyellek...és minden elismerésem neked, nagy bátorság kellett, h lépjél. Drukkolok ezerrel, h minden elrendeződjön körülöttetek, és Noelnek boldog gyerekkora legyen. Tudom, h nem könnyü (vagyis gondolom), de próbálj meg optimistán tekinteni a jövőbe

Hűűűűűűű Ne mondjátok, h ennyiidős korban már fogzanak a babáitok :shock: :shock: :shock: Nálunk jele sincs ilyesminek, de ezt egyáltalán nem bánom. Igaz, nyálazás nálunk is van, meg nyálbuborék-fújás, de ezt nem ennek tudom be...felfedezte, h van nyála. És lehet vele játszani... 8)

Andy: tényleg zabálnivaló Regibabád. A babakocsiban szabad már ültetni? én nem merem...

Kép
galzsuzsa

andy:nekem sem jött még meg pénteken lesz egy éve :lol:
Regi gyönyörű!!!!!!!

zsuzsa:nekem arni elfogadta a vízet cumisüvegből,de ugye nem vagyunk egyformák...biztos dórinak nem ízlik a vizecske

egy kérdés:mitől lehet hogy két napja csökkent a tejem?múlt héten még egy ciciből 200at is tudott enni Arni most meg jó ha 140 van benne,ami neki kicsit kevés mert van hogy még keresi...

az lehet hogy attól hogy két hete már egyáltalán nem fejek?
De akkor még 3 nappal ezelőtt miért volt benne több?
Akik szoptatnak,mindn szopi után fejtek?

délután veszek vmi teát,hátha.... :roll:
Ti melyiket ajánljátok?a laktoherbről hallottam hogy fájhat a baba pocakja.

az urticát hol lehet kapni,gyógyszertárban?

KépKép
lyndee

[quote]A írta: nyakán nyomkodja a stimuláláskor?

Andi! Nyomkodja ám!
Nekem még nem jött meg, de nagyon nem is várom.

[quote]Z írta:öldi:mi az a megvonásos vérzés?

Heni! Az ösztrogénszint leesése miatt (amikor abbahagyod a bogyó szedését) jelentkezik, kevesebb, mint a normál menses, és általában nem okoz görcsöket sem. Ugyanúgy nyálkahártya leválás, de a kiváltó ok más, mert ezt mesterségesen idézed elő a fogigátlóval.

[quote]Z írta:öldi
Megnézem a fülit,kb 7000 pénz volt,de már nem emlékszem pontosan.

Hálás köszönet!

Kép
zölddisznó

reggelt!

itt is ragyogóan süt a nap, megyünk sétizni ezerrel. ma kipróbáltuk a járókát, tökjól elvolt benne, játszott, dumált, főleg a zsiráfhoz, asszem, ez örök szerelem lesz :lol:
kezemben van, azért a kisbetű :oops: :)

zsuzsa: még én sem ültetem a babakocsiban, pont elég szerintem amit a hordozóban az autóban tölt ülve

andy: barátnőm babája most 5 hós és tök duci, nekik azt mondta a doki, hogy rá kell segíteni a forgásra, amikor látszik, hogy szeretné meg néha amúgy is, mert nem vagy csak nehezen tudja forgatni a saját súlyát...

Kép

Kép
gabilany79

gabi:és Szilveszter Tündit is ismered?Ő az én legjobb barátnőm :lol:
Épp most írta hogy honnan ismerlek!

KépKép
lyndee

rég nem jelentkeztek: Bkati, Sinaszi, Mush
HOL VAGYTOK?

Kép
galzsuzsa

Zsuzsi! Nagyon szép a fülcsi, de én karikát szeretnék. Drága vagy, hogy lefotóztad nekem!Cupp!

[quote]A írta: babakocsiban szabad már ültetni? én nem merem...

Épp most olvastam róla. Szabad, félig ülő helyzetben. Ha aá van támasztva a gerinc (nem 90 fokos szögben magától ül) akkor nem éri káros terhelés. Ha nem "érett" még rá a bébi, akkor úgyis tiltakozni fog: lecsúszik, vagy homorítva visít. Még egy fontos kritérium, hogy önállóan tartsa a fejét, vagyis ne billegjen jobbra-balra.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

itt is csodás idő van végre! ragyogóan süt a nap! :D
Manócskám ismét jót aludt,,, este 8 tól hajnal 5 ig... :lol: aztán ismét bealudt 9 ig.. én felkeltem hatkor előkészitettem az ebédet és visszabújtam aludni..
Most dumál a szőnyegen.. és rázza a csörgőt.. persze a legnagyobb kell neki.. úgy szoritja h csak na..

Andy: nem ismerem őket akikről irtál.. egyedül Csóri Réka neve ismerős, és azt hiszem van egy Csaba nevű tesója.. velük talán egy iskolába jártunk általánosba..
Mi most csütörtökön megyünk Egerbe, mert a mai nap nem lett volna jó az oltás miatt,, erre az oltást is lemondták..
általában a kedd 11 óra szabad neki, akkorra szokott hívni minket.

Zsuzsa: tök jó kép! először azt hittem h fogják egymás kezét! :D

Kép
eszterke24

Zsiráf! Nem is fúj a szél!

OFF:
Berni! Te írtad ugye, hogy ekcémára hajlamos vagy. Help! Mivel kezeled? Nekem szülés után jött ki, de nagyom makacs. Korábban Alkcema kenőcs elmúlasztotta ( kis területen volt, és max. évente egyszer) de most nem tudom, mit lehetne rá használni, ami mellett szoptathatok.

Kép
zölddisznó

Most beszéltem a szállodaigazgató barátnőmmel, most már biztos, hogy augusztus 1-től 1 hétig Zalakaroson fogunk nyaralni!
:lol: :lol: :lol:
Évek óta apartmanban nyaralunk külföldön-belföldön, úgy vágytam már egy olyan helyre, ahol nem kell főznöm, csak a gyerekekre és a kikapcsolódásra koncentrálhatok.

Bernuska! Nem semmi kiscsaj Zsófi! Nagyon ügyes! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Laura: éljen a nyaralás! :lol:

Danim kitartóan és hősiesen küzd a csörgővel... :lol: Kép Kép Kép

Kép
eszterke24

Köszi a biztatások, erőküldést! Szükségem is van rá. Nagyon megjártam. Dehát csak magamnak köszönhetem. :) Én szaladtam ebbe bele így.

Berni, egyelőre úgy tűnik Noellel nincs gond. Akárhol lehet mosolyog, sírogat, eszik, alszik. :)

Közben nekem meg tegnap azt hiszem megjött.:? Elvileg szoptatás ideje alatt nem kéne. Vagy az idegesség? Bár mintha itt többen lennétek, akiknek megvan pedig szoptatnak!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én is bejelentkezem, bár igazság szerint kicsit kívülállónak érzem magam legfiatalabb baba Anyukája lévén.. Nektek más problémáitok vannak, nem is tudok sokhoz még/már hozzászólni. :?
Folyamatosan a tejjel küszködöm, fejek, iszok, More Milk, már minen próbáltam... Kezdek beletörődni, hogy én sosem leszek az a tejben bővelkedő... Csak Benit sajnálom, hogy nem tudok neki annyit adni, amennyit szeretne..
Mi még csak ma megyünk az első oltásra, kicsit tartok tőle, hogy reagál majd rá.
Kiváncs leszek hány kiló, és a hossza is érdekel..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lyndee: ugyanonnan, mint Ágit :D, csak Tündét csak most találtam meg iwiwen. Anno tök sokáig leveleztem is vele :) Elméletileg akár találkozhattunk is kb. 15 éve, csak nem emlékszünk :wink: :roll:

Aida: lehet, hogy a stressz is közrejátszott, de simán is megjöhet szoptatás alatt.

Eszterke: cuki :)

Mági: teljesen megértelek, én is minden napot ajándéknak veszek, amíg csak egy csepp tejem is van. És nem keveset küszködök érte, ahogy te is.

[quote]M írta:ég egy fontos kritérium, hogy önállóan tartsa a fejét, vagyis ne billegjen jobbra-balra.
Na, mi most erre gyúrunk dévényen, addig nem is erőltetem. A hordozóban is néha olyan furán "ül".

Kép

Kép
gabilany79

Ide figyelj te kivülálló Benianya! Szurok az első szurihoz! ...na csak szépen szóljál te csak hozzá Anna-tapasztalatokkal!
Továbbajándékoztam a szőrös sapit egy 2 hetesnek! Tök jó, hogy ennyi buksin megfordul! :)

Kép
zölddisznó

Zöldi:
cupp neked :) Beni fiam itt üvölt melletem, a szar is keserű neki ma.... :? Érzi a vesztét... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Zöldi! Ma hozta a postás a kendőt, de éppen sétáltunk, a postaládába pedig gondolom nem fért be, úgyhogy holnap majd értemegyünk a postára.
Ekcéma: azt hiszem, nekem is van, ráadásul az arcomon. Kicsit viszkető piros foltok, ha kiszárad hámlik is. Ez az?
Nem is te lennél, ha ilyen babakocsid nem lenne :D . Létezik a babaszállításnak olyan eszköze, ami neked nincs? :wink: Egyébként tegnap elmentünk megnézni a debreceni ABC Design kocsit, de sajna a tulaj beadta egy babaturiba, de azt mondta, ha tetszik, ,kihozza. De ott meg kirakták az utcára, épp esett az eső, amikor mentünk, és csak úgy hevenyészve volt letakarva egy nejlonnal :( . Hát, így már nem olyan szimpi. Úgyhogy most megfigyelem a Vaterásat.

Aida! Nehogy már magadat hibáztasd!!! Azt hiszem, vagyunk itt páran második házasságban, tudnánk mesélni az exekről..... :evil: Ez sajnos ilyen, de nem te vagy a hibás!!!!!!!!!!

Babák most is gyönyörűek, Andy, elhiszem, hogy imádod dögönyözni Regit! :)

zsebi_baba

Mági! Mi is ma kapjuk még csak az első oltást!

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!!!

Berni:nagyon ügyes Zsófi :lol:

Zsuzsa:köszi a vissza jelölést,és tök szép a fülcsitek :D

Laura:isteni a leves,azt hiszem nem utoljára csináltam ilyet :lol: :lol: :lol: köszönöm és irigy vagyok a nyaralásotokra :D

Eszter:Dani micsoda ügyes már,Olim még nem akar ilyet csinálni :? :? de remélem ami késik nem múlik

Nálunk is annyira szép idő van,reggel meg is próbálkoztunk a sétálással,de útközben ki kellett venni Olit a kocsiból,mert annyira sírt,hogy már alig kapott levegőt,cumit nem kéri,kezét így nem hajlandó bevenni,szóval kínlódunk.Most az lesz délután ha megint megyünk h itthon elaltatom az udvaron azt irány.....nincs jobb ötletem.Réka ugyanis papázik el kell meni érte,aztán meg kertészkedni fogunk,de jóó lesz,majd pedig megyünk vásárolni mert keresztlányomnak kellene vmi ajándékot vennem,ma van a szülinapja 6éves :lol: :lol: :lol:
Mi jövő héten megyünk a 3hós oltásra,és úgy néz ki hogy megkapjuk az első ingyenest is.Ja meg menni kell csípő kontrollra.... :? :roll:

solya051020
Káld

Sziasztok!

Megjöttünk az oltásról. Az elsőt még csak-csak elviselte, de a Prevenar másodikat is megkaptuk most, na azt már elég nehezen viselte. Mindenesetre amint kiléptem a rendelőből, elaludt.
Súly: 5970 gramm, hossz: 62,5 cm.
(Zalán ilyen idősen 6800 gramm volt, 60 cm és ő is anyatejes volt).

Nagyon megdícsért minket doktor néni. Azt mondta, nagyon örül, hogy még mindig csak szopizunk - hát még én :lol: -, a baba fizikailag teljesen normál ütemben fejlődik, értelmileg úgy tűnik, kicsit gyorsabban is. Szépen vigyorgott, nyúlt a sztetoszkópért, gőgicsélt ... aztán jött a nagy sírás.

Solya! Örülök, hogy ízlik a leves!

Kép
Kép
szeles4

Andy! Nálunk este 7 körül eszik, elalszik és 11-fél12 körül már ébred. Azután fél3, fél6. Pedig nálunk is úgy volt, hogy éjszaka már 6-7 órát kibírt evés nélkül. Bár én arra is gondolok, hogy ugye beteg volt és majdnem 4 hétig stagnált a súlya, most bepótolja. Ja és az alvás is úgy volt, mint Reginél, hogy napközben csak fél órákat aludt és azt is csak úgy, hogy altattam és mostmár elalszik magától a kiságyban és 1-2 órákat alszik.

Kép
Kép
Kép
erika26

Zsiráf! Tényleg olyan távolinak tűnik. Akkor voltam az első ctg-n, úgyhogy Laja baba szülinapja emlékezetes marad. :D

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote]E írta:kcéma: azt hiszem, nekem is van, ráadásul az arcomon. Kicsit viszkető piros foltok, ha kiszárad hámlik is. Ez az?

Hát olyasmi. Nekem meg az egyik cicimen - remélem nem terjed bimbó felé, mert akkor lőttek a bal cuminak!
480.- pénz volt a postaktg, ahogy gondoltam. Az utalás naggggyon ráér!
Használjátok egészséggel!

Kép
zölddisznó

[quote]L írta:étezik a babaszállításnak olyan eszköze, ami neked nincs?

Hihi! Sajna létezik...a bicikli utánfutó...de már vadászom! ;) Jön a szezon, és egy hónap múlva már teszem bele a kölköt.

Kép
zölddisznó

...megyek és megkaparintom Hancsikám teszveszes fürdetővödrét. Este már bban lubickolhat!

Kép
zölddisznó

Andy!
Ha cumisüvegböl adok neki tápit, akkor azt utazás közben teszem, nem veszem ki az autós ülésböl. Nem tudom ,hogy kivitelezhetö lenne e ugyan ez cicvel, szerintem nem!! :roll: :roll:
Nagyon kis husi Regi! :lol: :lol:

Bernuska!
De ügyes már Zsofi,hogy átfordult!

Itt szakad az esö reggel óta! Pedig annyi intéznivalóm lenne a városban! :? :?

Tényleg sokan nem írtak már régóta: Sina, Bkati, Mush, Hemej, Bellaanita, Csaki, Bébic, Isarienikö!!!! Èletjelet kérünk!! :shock: :shock:
susy75

SÜRGŐS SEGÍTSÉG KÉNE!
Noel reggel 7kor evett utoljára rendesen, azóta úgy csinál mintha nem lenne éhes, elvan, néz, alszik, sétáltunk stb. Próbáltam mellre tenni, de akkor ordít. Most megint csöndben csücsül az ölembe. Ez most mi??? Vigyem orvoshoz? Itt elvihetem ha nem ide van bejelentve? Attól ellátják?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Kész a kaja, mindjárt dobok képet, nagyon finom lett minden! A receptek holnap megtalálhatóak lesznek a helyükön.
Voltam kezelésen, meglézerezte a hátam, remélem jó lesz, csütörtökön mehetek legközelebb!

Mági ne butáskodj, nem vagy kívülálló!!!!!

Laura olyan jó, hogy mentek nyaralni. Remélem idén a párom nővéréék nem adják el a siófoki lakásukat, és akkor talán mi is tudunk pár napra lemenni a Balcsira!!!

Kép

Kép
dcili81

Aida: mikor kakilt utoljára Noel? Mert nálunk is van olyan, hogy ha már két napja nem kakált nem eszik rendesen, "tele van", mikor végre kikinlódja, akkkor pedig bezabál :roll:

Kép
galzsuzsa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?