Új privát üzeneted érkezett!

De jók a képek! Nagyon édesek!

Patr! Nem fogadja egyszerűen el. Szájzár, fej elfordít!

Már egy ideje mi is úgy szopiztunk, ahogy ti, de most már csak egy maradt.

Réka! Ezt utálom, amikor ígérgetnek, hogy ekkorra kész lesz. Már várja az ember. De ha azt mondták volna, hogy mondjuk péntekre megvan és már szerdára megcsinálnák, mennyivel jobban esne. Na de ne is legyen hamarabb meg, csak időre.

Na megyek, mert anyóséknál vagyunk! Lassan indulni kéne haza.

Kép
szly27
 
 


Hú Sly,nem semmi a csaj! :shock: És vajon miért nem kell neki a tej? mondjuk Mirát is sokkal nehezebb 9 körül etetnem,mert akkor már világos van,és Márk is általában ébren van,így zajt csap,tehát Mira nem tud koncentrálni! :D
Képzeljétek mind2 gyerkőc alszik! De mi lesz itt este? :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Sly, örülök, hogy jól alakulnak az éjszakáitok. Sajnos ez rólunk nem mondható el. Viszont este, reggel és hajnalban biztos a szopizás.
Réka, ráér az a kocsi, úgysem tudsz vele a belvárosban közlekedni!
Gabuska Lívit látva tényleg el volt varázsolva :) Apának gondja volt a legkisebb nőre is? :shock: Ügyes!
Pat, látod a képen, hogy mi volt ott? akkor most már nem kérdezed, hogyhogy nem találkoztunk Gabuskával:lol: Márk száj :lol: Csanád is pont 2-3 között sírt az éjjel, csak sajnos evett is, ivott is, pelust is megnéztem, úgy is nehezen aludt el :( Na és mi lett este, alszanak már a gyerekek? Nálunk is 7-8 között alvás van, sokszor még kilencig is, így nem csoda, ha este 11 után fekszik le :roll:

KépKép
Kép
el..né
 
 

 
 

Sziasztok!

Megint eltűntem egy kicsit, mert sajna nem lettem jobban, péntek este úgy belázasodtam, hogy alig tudtam "levinni", végülis antibigyót kellett, hogy kapjak én is! :( De szerencsére már jobban vagyok, és Vincének is hat a gyógyszer, már csak minimálisan folyik az orra, és nem köhög olyan csúnyán! :wink:

Szopi: nálunk is hasonlóan van, reggel, este, éjjel még 2x, és ritkán még délután is. Most megint csökkent a mennyiség, mivel a betegségben alig evett, este már falat kapartam, mert nem volt tejcsi, de ő még evett volna, és tudjátok, nálunk a tápszert nem eszi meg! :( Nincs esetleg valami tuti biztos tápszer tippetek, amit biztosan megeszik? Ti mit használtok? Délután 5 óra felé eszik főzeléket, nálunk 6-kor van már a fürdés, és utána szokott lenni a szopi, szóval ő még igényli, remélem ma már elég lesz neki, de nem bánnám, ha lenne valami tarcsiban, amit meg is eszik végre! :cry: Mert ő addig bizony el nem alszik, míg nem lakott jól!

Tegnap valami front lehetett, mert egész nap csak 20 percet aludt, és este is nagyon nehezen aludt el! :?

Kibújt a második fogacska is alul, de fönt is már nagyon készülődik az egyik!

Csilla!
e-mail: eva.leipold@freemail.hu

Gabi, Joli!
Jó kis buli lehetett! :wink:

Patrícia!
Nagyon ügyesen ül Mira! 8)
Úgy látdszik, hasonló az ízlésünk, mert nem csak a gyerekszoba van hasonlóan berendezve, hanem a fürdőszobacsempénk is ugyanolyan! :D

Még akartam írni, de elfelejtettem, hoyg mit! :oops:

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi! Jázmin sem evett meg semmilyen tápszert, csak a Humana Baby Fit banánosat. Ezt még a doki is fel tudja írni és 800 ft körül van. Semmi tápszer íze nincs. Ezt egyből elfogadta. Azóta már megeszik bármilyet, de eleinte csak ezt volt hajlandó. És persze az sem hátrány, hogy ilyen olcsó, mert azért 3000 ftosat megvenni és utána kidobni, mert nem eszi meg :twisted: Szóval szerintem próbáljátok ki!

Kép
szly27
 
 


Mi még betegen és nyűgösen.
Majd jövök :? .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Szly!
Köszi!

Csilla!
Jobbulást Nektek!

Hoztam egy videót: http://www.youtube.com/watch?v=LQb6oANpIaY

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi! Vince aztán ropja a táncot! Nagyon édes!

Kép
szly27
 
 


Nem tudtok valami jó kis locsoló verset? Kéne tanítanom Rolinak valami aranyosat!

Kép
szly27
 
 


Évi,
én Nórinak még nem adtam tápszert, csak Sinlacot, de Livi régen csak a humana tápit fogadta el. Az ízesítés nélkülit.

Hát képzeljétek, reggelre hólyagos lett a mellem, mert Nóresz egész éjjel cicivel a szájában aludt, tök sokat szívta üresen. Akkor nem fájt, nem vettem észre, hogy ezt talán nem kéne, csak reggel láttam meg, hogy hogy néz ki. :shock:

Pat,
ez ugyanaz a cucc, csak világosabb színben? :)
Micsoda futóművei vannak Mircsinek, kis hurkás. :D

Évi, Csilla, jobbulást!!!

Nem jön be a youtube. :x

Beágyaz Livi helyett
Kép Kép

Olyan ramaty palacsintákat sikerült sütnöm, hogy ha összeadom a férjem 16 év alatt elkövetett összes bűnét, akkor sem érdemel ilyet. :oops: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Sly!
1 tök 2 tök,nem tökölök,öntök! Na? :lol: :lol: Roli szájából még poénosabb lenne! :lol:

Joli!
Tegnap megint bealudtam Márk altatása során,bár már 3/4 11 volt! :shock: Aztán 1 körül ébredt mira,de csak cumit kapoot. Aztán kelt 3-kor is,majd 5-kor amikor is megetettem! Nem tudom minek kel fel,ha úgysem kap enni?! :lol:

Azt hiszem hazaköltözök anyámékhoz!
Hi-hi,de csak azért mert otthon minden éjjelt átaludt a csaj! :lol:

Gabuska!
Egyforma a cucc,direkt azért tettem én is a kapucnit a fejére! :wink: szerintem tedd félre a palacsintát,és ha esetleg nem hív fel a férjed,hogy mi kell a boltból,akkor lesz mivel hazavárnod!!!! hm??? :lol:

Évi!
Csak meggyógyultok most már!!!Itt a tavasz,legyetek egészségesek!!! Nagyon édi a videó! Mira is így szokta rázni a fejét!!! Már akartam kérdezni,te megkaptad már a csomagot a Felicitas kft-től? Én még csak visszajelzést sem,hogy regisztráltam rá... :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja,Ébi tápszerben nem tudok segíteni,de a sógornőm is a babános humana baby fit-et adta a fiának,mert csak azt ette meg,és egyéves korig fel is írják!

Berni!
Merre csavarogsz???
Orsi????

Ja,lenne 2 kérdésem.

1. Eladtam egy pelenkázófeltétet a tesz-veszen (megy a bót :lol: ) és személyes átvételt adtam meg,de a vásárló postán kéri. szerintetek mibe tudok csomagolni egy 60X80 cm-es merev pelenkázót????? És szerintetek szükséges olyan "durrogtatós nejlon" :oops:

2.a számítógép kijelzőjét ti mivel szoktátok letörölni, Van valami speckó szer,amit rá lehet tenni?? Nagyon gáz,ahogy kinéz,de amit adtak hozzá rongyot,az csak a port szedi le...ezen meg ki tudja mi van még.. a férjem szerint légyszar! :shock: Nóóóóóóóóóórmális? :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Csilla!
Jobbulást!! Csak nem a lányok is betegek???
Gabi!
Nagyon durva,hogy hólyagosra szopizott a csaj! :shock: És fáj is? Fogalmam sincs,hogy mit lehetne tenni vele. Talán borogatás? :roll: Pedig nem is úgy néz ki Nóri! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Alszik mindkettő :roll: .

Nálunk mindenki beteg. Toncsi már kilábalóban, de még köhög kicsit. Bogica még mindig láz-hőemelkedés-köhögés-orrfolyás és extra nyügi. Én meg full nátha. A férjem éjszaka átköltözött Toncsihoz, mert nem tudott tőlem aludni :oops: . Néha arra riadtam, hogy megfulladok :evil: . Ez a rohadt nátha :( .

Videók, képek édesek! Vince nagyon cukin rázza a fejét.

Csanád tényleg hipp-hopp szaladni fog.
Bogi is elaludt a múltkor kétrét hajolva:
Kép

Toncsi alkotott és a lábát nem is látjátok:
Kép

Ja, Bogika csak egy éjszakát aludt át 8) . A tejcsi megint kevesebb lett, hogy lázas voltam, kapott 2x is tápit egy nap. De mindenesetre ma a spenót nagyon ízlett neki. Mi a Beba 2-t esszük, ízesítés nélküli, Toncsi annak idején a banánosat szerette.

Pat, laptop vagy asztali gép. Én az asztali gép monitorját ablaktisztítóval törlöm át.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla!
Pedig könnyű lenne hozzászokni az átaludt éjszakákhoz! :? Családod minden tagjának mielőbbi gyógyulást!!!!
Toncsi nagyon csini,látom neki is mindegy mivel keni magát össze! :lol: Az a póz meg boginak! :shock: mi próbálnánk így aludni! :)
Amúgy tisztításügyileg laptopról lenne szó...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Boginak!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, nem fáj szerencsére.

Van rá amúgy krém, garmastan, de anyatejjel is lehet kezelgetni.

Monitort speckó spray-vel tisztítom, számtek boltban veszem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csilla, gyógyuljatok!!!

Ja! A palacsinta megmelegítve egész más lett, nem volt száraz, hanem felpuhult. Szóval elfogyott. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Csilla! jobbulást nektek! Nagyon édes Toncsi! Az a Bogi póz!

Patr! Eddig 5 igen és 3 nem-en áll a szavazás!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Pat, nálunk a Hardline antisztatikus monitortisztító dívik. Az az egy a baj, hogy csak nagyon titkán :oops: csomagolás passz.

Gabuska, akkor mégis ügyes háziasszony vagy? :wink: :lol: A cicinek jobbulást!

Csilla, látom Bogi is tud olyat, mint Csanád! Toncsi esetleg Süsü jelmezt akart készíteni magának? :lol: Betegséget sajnálom, gyors gyógyulást kívánok!

Évi, nektek is hasonlókat! Sajnálom, hogy nem eszi Vince a tápit :( Mi Nutrilont használunk, igaz csak hidegen fogadja el a csemete :shock: Talán próbáld meg te is ezt a módszert. Videó szupi! :)

Sly, vannak tápszerek, amit felírnak egyéves korig? mert nekünk azt mondta a dokink, hogy csak 6 hónapig :(
Vers : Roli vagyok, szép és laza,
Locsoljak, vagy húzzak haza?

Réka, akkor holnap hívjuk egymást, hogy hol is talizzunk, főleg, ha más senki nem jön :(

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli, oké! 10 körül már telefonálhatok? Kicsit ideges vagyok, holnapra ígérték a járgányt is, nem tudom, most miért nem lesz kész :wink: de talán a hétvégén már azzal megyünk babaúszni! (Az optimista Rékát hallottátok. A realistának most kuss.)

Gabi, palacsinta :wink: Én kb egy hónapja tudok palacsintát sütni, előtte úgy 10 évig nem ment, korábban pedig klasszakat csináltam... Most viszont tényleg finom lesz. A ciki, hogy anyósomé sokkal könnyebb, jobb.. Így jártam. Legfeljebb nekiveselkedek behozni azt a 35 évnyi rutint :wink:

Locsoló - inkább apának állna jól :wink:
Van énnekem jó locsolóm, sok örömem benne, ha én azt most elővenném, nagy röhögés lenne...

Én a monitort nedves ronggyal szoktam pucolni... ez most gáz? Eddig a párom még nem morgott miatta! (pedig morgós fajta :wink: ) :oops:

Fotók édesek, táncoló Vince meg tündéri. Ő is szalad nem sokára :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


sziasztok!
Sly!
És kik szavaztak ellenem? :lol: Kicsi olyan érzésem van,mint mikor valaki felvételizik,és várja az eredményt. Zavarni nem akarok senkit,olvasni si elég lenne! :oops: Bár meg kell mondjam az 5 igennek nagyon örülök! :wink:

Gabi!
Látod milyen ügyes vagy!! :wink: Ezen túl én is megmelegítek minden el......tt kaját,hátha! :lol: :lol:

Mindenkinek köszi a monitor-tisztítós válaszokat!

Joli!
Én írtam,h egyéves korig írják fel,nekem a gyerekdoki mondta!

Sly!
Látod,hogy dől a locsoló-vers ötlet! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jaj Réka, nem tudom mit mondjak! Egy az, hogy Csanád ma reggel 8 körül egy órácskát játszott, aztán csak 11-kor kelt fel és nem tudom, holnap hogy lesz. Másik az, hogy apa úton van, hajnalban érkezik meg, tehát aludni fog nagy valószínűséggel. Ez azt jelenti, hogy amint felkelt a csemete, el akarom távolítani, mert ha ő ébren van, akkor lakásban senki sem alhat :) Tehát hívlak én fél 11 körül, jó? Tudom, hogy nektek korábban sem gond, de legalább 10-ig én is szeretnék aludni :wink:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Mennem KELL,kezdődik az ÚJ ÉVAD!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


sziasztok!

vagyok ám,csak mire idekerülök,majd'bealszom. :oops: én nem vagyom ám bagoly,én folyton tudnék aludni :oops: :lol: még szerencse,h Dorkó alszik napközben 2x másfél órát :lol: :lol: a mi éjszakáink változatlanok,este 9től reggel fél8ig.bár fél7 felé nagyon mocorog,de csak fél8kor kel.és nálunk napközben az alvás nem kedv kérdése,én könyörtelenül viszem aludni :D :oops: 11kor és fél5 kor van alvás,de addígra el is fárad.mondjuk olyan aktivitással,amivel ő rendelkezik.... :roll: ma délelőtt ismét "segített"nekem:kipakolt a mosogatógépből,leszedte a megszáradt ruhákat,kigyomlálta a szobapáfrányt,és segített rendetrakni a konyhai fiókban is :lol: 8) á,szóval igazán "eseménytelenek a napjaink :D

pat!

csomagold újságpapírba(vmi nagy napilapba),ragassz a címzéshez fehér lapot,h lássák a címzést,oszt csá! :) felesleges a bubis csomagolás.régi teszveszeseknél nem szokás.vigyázz,mert lebux,h kezdő vagy :lol: amúgy szerintem ez a legolcsóbb megoldás,csak vastag ragasztóval mindenhol tekerd körbe,nehogy kiszakadjon!

tápszer:mi beba ha2-t használunk.felírta a doki,de csak pár száz ft-tal olcsóbb :cry: 2000körül van.azt mondták a ha-s pépek kicsit keserűbbek,úgyh ha elsőre nem ezt kapta,nehéz rászoktatni.szerncsére Dorkót nem zavarja.mondjuk őt mi zavarná?! :oops: :lol: 3dl csúszik le lefekvés előtt.

csilla!
jobbulást!ideje lenne már,ejnye-bejnye :wink: toncsi tuti shrekina akart lenni :D

Kép
berni1
 
 


voltunk tegnap dokinál,elámultam.itthon megmértem Dorkót 9,5 kg és 80cm volt.ott meg8800gr és 72 cm(mondjuk mire a cm-nél tartottunk már lefogni sem tudtuk :cry: kis hisztikirály,mint az anyja :)
a legújabb tudomány,h már hallhatóan dúdolgat és kézenfogva járni akar.persze még mindíg megy a szájbakiabálás :lol: :lol: és kezd "beszélni"szokta mondani,h aaaaaaaaaaanyaaaaaaaaaaaaa,lédi(ezt mindig kiabálva,ahogy tőlem hallja.amúgy ő a kutyánk),ha azt mondom nem szabad,akkor mondja:de.ha vmit nehéz megcsinálnia vagy nem adom rögtön a kajcsit,ahogy beül az etetőszékbe,akkkor:ajaj!ajaj!persze az anyát és a lédit még csak tippelem,h az lehet,de nagyon úgy érteni.csináltam ma képeket,majd feltöltöm holnap,mert megyek beájulni :D

jó éjt!hajrá baglyok!

Kép
berni1
 
 


Szia Berni,végre jöttél! :)
Köszi a tippet a csomival kapcsolatban,látom te nagyban játszol,mindent tudsz! :lol: Azért az a majd 9 kg se semmi,mi cs-ön megyünk! Dorián nagyon hamar kezdi a beszédet,és amilyen segítőkész! :lol: Nálatok hogy zajlik a nappali alvás/altatás? Leteszed,oszt csá? :roll: Nagyon jó lehet,hogy így ki tudod számítani a napjaidat,legalább tudsz tervezni...nálunk ez úgy zajlik,hogy ahol,és ahogy esik úgy puffan. :?
Ja,képzeld van egy értelmi fogyatékos csapatunk Dunakesziről.Évek óta járnak ide,lehet látásból te is ismersz közülük néhány emberkét! Ma 7-kor keltek a gyerekeim (a csapat kicsit hangos volt :evil: ) így Mira már fél 9-kor aludt,Márk meg meg 9 után!

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem óriási megkönnyebbülés,hogy Mike Delfino nem halt meg! :oops:

2 durvát Márktól???
-Mira hol van? Fiú tűzre dobja!

-Apa hol van? Fiú hozzávágja Mirát!
Na ilyenekkel aztán végképp nem szoktuk fenyegetni egyik gyereket sem! :evil:

Van egy fokkal,de tényleg csak egy fokkal jobb is,mostanság ha bántja Mirát,utána mindig ez a párbeszéd zajlik:
M: -Fiú semmit kap nyuszitól?
É:- semmit nem kapsz..
M:-bocsi Mira

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hali!

Boginak ma kijött a 4. foga is. Ez csak tetézte a hangulatát, bár ma jó sokat aludt, délelőtt 3 órát, meg délután 2-t.

Ma Bogi is azt mondta tisztán, hogy apa :shock: . Utána megint mondta és közben apára is nézett 8) .

Este mondtam, hogy megyünk pancsizni, erre elkezdte rángatni a ruháját, olyan édes volt.

Toncsi természetesen béka volt :wink: .

ó, mennem kell :roll:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Ejnye-bejnye Pat, sose ígérj olyat a gyereknek, amit nem tartasz be!(Ide nem találok szmájlt, érts jól!) Persze, tőletek nem hall ilyet Márk, de a tévéből és másoktól hallhat. Nekem is kedvencem a Született feleségek és Mike is :) Ahogy Lynette kezelte a helyzetet az tuti volt 8)

Berni, lehet hogy amíg elértetek a dokihoz, addig Dorkó összement?! :lol: Amúgy mindegy, mekkora, fő, hogy nagy csibész! Én is szeretném, ha Csanádot le tudnám fektetni, amikor akarom, de ő mind áll fel :x Viszont ha apa, vagy a nagytesó betakarja, akkor ott marad :shock: Szóval a kis dörzsölt már tudja, hogy velem lehet packázni :roll: :D

Csilla, mondja, hogy apa?? Ez igen! Mi örülünk, ha akkor ugat, vagy burrog, ha kérjük :lol: Gratula az új fogacskához!

KépKép
Kép
el..né
 
 


A szüleimnél cserépkályha van,és apu minden papírt,szemetet = minden felesleges dolgot a tűzre dob...talán innen az ötlet! :roll:

Lynett nagyon ott volt.Gaby nem semmi változáson ment keresztül! :shock: De a fő,hogy Mike él,és még tuti ezer százalék,hogy ki fognak békülni Susannal!!!! Viszont az érdekes,hogy csak a gyerekek nőttek, a felnőttek nem is öregedetek! :lol: Rajtunk szülőkön már nem fog az idő,ez van,fiatalon tartanak a gyerekek! :wink:

Nálatok van olyan,hogy a fiúk teszik le Csanádot? :shock: Az én férjem azt mondja,tőle még a cumit sem fogadja el a csajszi,így nem is próbálkozik semmivel...méghogy lefektetni! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!
Ezek szerint este már mindenki,reggel még mindenki alszik! :D Mira nem ébredt hajnalban csak fél 6-kor,meg 8-kor végleg.alakulunk!

A talisoknak,bár nem nagy a csapat,jó talit és szép időt!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Szisztok!

Mindenkinek köszi a tápszertippeket, ma felíratom a dr.-nővel ezt a banános HUMANA-t! Szerencsére este volt elég tejcsi, de nem akarok még egyszer úgy járni, h. nem elég, és csak nyűglődünk! :?

Berni!
Én is irigyellek a napirendért, sajna nálunk is az van, ami Patr.-nál! :oops:

Csilla, Berni!
Gratula az első szavakhoz! :wink:

Réka, Gabi!
A palacsintasütés nekem se az erősségem, sőt...! :oops: :? :)

Tegnap viszont életemben először puliszkát csináltam, és szerintem nagyon fincsi lett!

Nekem is volt tegnap segítségem: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Joli! A rolis locsolóvers nagyon tuti!

Pat! Azt nem lehet tudni ki szavazott, csak az látszik, hogy hányan és mire. Márk nagyon édi! Mira milyen jól aludt! Grat. Jázmin megint kel fél kettőkor.

Csilla! Jobbulást nektek! Lehet a foga miatt volt betegecskébb Bogi!

HA-s és AR tápokat 1 éves korig felír az orvos, mert ezek gyógytápszerek. A Baby Fit is Ar-nek számít, ezért tudják felírni.

Nálunk is van napirend. Amit tartunk egy ideig, aztán újat alakít ki a kisasszony. Olyan szinten van napirendje, hogy ha nincs gubanc, még azt is tudom mikor kakál.
Most éppen újat alakítunk ki. Eddig de 10-kor már aludt, most viszont nem hajlandó, úgyhogy most raktam le. Mindig felállt. Ezért fél órát csúsztattuk.

Palacsintát én sem tudok sütni!


:oops:

Jázminnak is kijött a 4. foga is!

Kép
szly27
 
 


sziasztok!
talán be tudom fejezni :roll:

szóval,csatlakozom a palacsintát sütni nem tudókhoz :oops: ez van,majd nagymama korunkban. :lol:

napirend:nálunk születéstől fogva van,mindíg alakul Dorkó igénye szerint.szerintem ez csak így kivitelezhető,következetességgel.ami két gyerek esetén nem biztos,h megvalósítható :oops: szóval 11kor meg fél5kor felviszem a szobájába.ott le van téve a földre sok pokróc,paplan.oda leteszem ,melléfekszem,énekelek neki,meg simizem,ő meg tudja,h alvás van :) de addígra,mint írtam fáradt.csak a délutánival kezd gond lenni(lehet,h lassan elhagyja)olyankor mivel tudja,h a fejét nem szabad emelgetni,nézelődni,mostanában felvonultatja az egész repertoárját,h megnevettessen :lol: gurgulázik,kuncog,beszél,ki-be teszsegeti a cumiját stb.stb.csúcs,a kiscsávó :lol: hát nálunk gíy alakul.de,mint tudjuk én szigorú vagyok.én úgy gondolom,h később ids csak úgy várhatom el tőle,h aludjon délután,ha már most megszokja.persze csúszások,alakítások mindig vannak,de nagyjából igyexem betartatni.tudom,sokan csóválják a fejüket,de a rokonságban folyton végignézem,ahogy a 2 éves ikrek nem akarnak aludni délután(sosem volt rendszer,"szertartás"),aztán meg szörnyülködnek a szülők,h nyűgösek,hisztisek a gyerekek és persze türelmetlenek. nekem is mindíg "kötelező"volt aludnom,de lagalábbis pihennem mikor nagyobb voltam és nem emléxem,h törést okozott volna az életemben :lol: :lol: :lol: de mint írtam,több gyerek mellett ez tuti nem egyszerű.

Kép
berni1
 
 


joli!
itthon többször is megmértük digit mérlegen,mindig 9 kg felett volt,de úgy is néz ki :oops: szerintem a sima mérleget nem annyira egyszerű kitárázni,de igazad van,mindegy is megnéztem 3 hónap alatt hízott,több,mint 2 kg-t. :oops: :oops: alvásnál Dorkó is menne el délután,de én "visszafektetem",bár nekem könnyű,mert összebújva fekszünk :lol:

évi!
Vince Dorkó nyomdokaiba lépett a takarítással :lol: biztos meglátta a fotókat.nálunk ma is úgy ment(mint már 3.napja),h dorkó kap egy partvist,azt cibálja,míg én felmosok,külömben a felmosó kell neki :D

most megyek,mert már esik-kel,nyűglődik.majd jövök,megyünk hunyni 8)

Kép
berni1
 
 


Berni! Én is szeretem a rendszert és két gyerek mellett, meg pláne jól jön. Altatás nálunk viszont nincs. Beviszem a kiságyba, cumi, szundikendő, betakarom és otthagyom. 2 perc és alszik. Ez mindig így van. Szerencsére nekem egyik gyereket sem kellett altatni. Mondjuk Jázmint azért rá kellett vezetni eleinte, de az csak kezdeti nehézség volt.

Kép
szly27
 
 


Csilla! Boginak boldog hófordulót! Hihetetlen hogy telik az idő. Születésük óta már újra megszülettek volna!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Nálunk most ez a helyzet! :D

Kép

Kép

Na jó, a férjem már felkelt,és csak tettete az alvást...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Évi!
A konyhád is tetszik! És ilyen segítséggel,mint amilyen Vince és Dorián,ne is panaszkodjatok,hogy nincs idő rendben tartani a lakást! :lol: Úgy látom Vince haját is le kell lassan vágatnotok,beleér a szemébe,pont mint a kiscsajomnak!

Sly!
És Roli hogy alszik el nappal? Mirát én is leteszem este is nappal is,meg a babakocsiba is beteszem,megy a levegőre,és otthagyom fél perc és alszik,de Márkkal kínlódunk! A tavaly téli nyaralás óta,amikoris beengedtük az ágyunkba 2 hétre,...na azóta vagyunk sz..ban,mert nem tudjuk kitenni!

Mira felébredt! :evil: Aludt vagy 20 percet! :roll:

Csajok,én tudok palacsintát sütni! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Boginak boldog hófordulót!Hihetetlen hogy megy az idő! :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Hali!

Köszi a hófordulós köszöntést. Tényleg repül az idő!

Bogika még mindig hőemelkedéses, de alapvetően jókedvű. Ha holnap is meleg még, akkor azért elviszem az orvoshoz.

Holnap megyünk az oviba is nyílt napra. Kíváncsi leszek Toncsira. Bár valószínűleg, elbújva a lábunk közül kukucskál majd :) .

Pat, most nálunk is alszik mindenki :D . Lehet én is eldőlök még gyorsan, amíg Bogóca engedi :roll: .

Én is tudok palacsintát sütni, egy jó palacsintasütő kell hozzá és kész.

Nálunk sincs altatás, Bogikát is beteszem az ágyikójába evés után, szundiegér :D és alvás. Toncsi már nehezebb eset, bár Toncsit ált. apa fekteti. Ha én, akkor pizsi, tejcsi, mese, alvás. Ha apa, akkor pucérkodás, rohangálás, hangoskodás, pizsi, tejcsi, mese, alvás.

Hát nálunk nincs akkora hely, ahol egy ilyen hosszú nyelű felmosót oda tudnék adni, anélkül, hogy valamit ne verne le vele :? .

Most néztem meg egy filmet egy abortuszról, borzalmas. Teljesen megrázott, szörnyű.
Inkább megyek pihizni.

Tegnap Toncsi álmában angolul beszélt :lol: .

Na húzok :roll:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Patr! Nagyon édesek! Olyan jó, amikor mindketten alszanak, ugye? Rolit elviszem pisilni, aztán bekísérem a szobájába, cumikat megkapja, betakarom és alszik. Néha kiabál ki, hogy nem akar aludni, de nem jön ki. Akkor visszakiabálok, hogy aludni kell.

Sokszor délelőtt 11 körül jön, hogy nem akar aludni. Akkor tudom, hogy pisilnie kell, csak fél, hogy ha pisilt, lefektetem, mert úgy szoktuk :lol: Gondolom tartogatja, tartogatja, de amikor már nagyon kell, úgy kezdi, hogy nem akarok aludni! :lol:

[quote]T írta:egnap Toncsi álmában angolul beszélt Laughing .




Ez nagyon jó! Édes!

Kép
szly27
 
 


Csilla!
Jár Toncsi angolra? Cuki lehetett! :D Melyik oviba fog járni a kisasszony?És hogy álltok a pelussal? Mi erősen stagnálunk,pisi 10-ből 9-szer vagy inkább 100-ból 99-szer bilibe megy,de kakinál csak utólag szól! Nem tudom mi lesz így velünk...amúgy olyan kis értelmes! :oops:

Sly!
Visszakiabálsz,hogy aludni kell? :lol: :lol: :lol:
Ezek szerint még megvan Roli cumija! Talán a nyuszi viszi el vagy majd elhagyja magától? Nálatok lehet vinni az oviba? Nálunk megengednék!

Joli,Réka!
Milyen volt a mini-tali? Vagy nem is volt olyan mini,mert időközben csatlakozott hozzátok Gabuska? Esetleg titokban Berni is?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja,Joli!
Ugye te írtál múltkor Inerkének a talival kapcsolatban? Már rég kérdezni akartam,hogy visszaírt? Írt magukról valamit?

Jajj,ez a 666. hsz-em! Ördögi! :lol: Mint szólnátok egy angyali képhez? (remélem nem raktam fel korábban :oops: )

Kicsit kancsal,de reméljük javul! :lol:

Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


szly!
este Dorkó is 1edül alszik el,ez az összebújos csak nappalra vonatkozik,mert olyankor anya is elalhat :lol: :lol: :lol: amúgy olyankor is elalszik 1edül a kiságyban,csak a pokrócon játszana alvás helyett.de hát én már csak ilyen hétalvós medve maradok,1szerűbb arra fognom,h altatom :oops: :lol:

pat!
[quote]a írta:,képzeld van egy értelmi fogyatékos csapatunk Dunakesziről.Évek óta járnak ide,lehet látásból te is ismersz közülük néhány emberkét!




köszi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szóval már oda sorolsz? :lol: [/quote]

Kép
berni1
 
 


pat!
édes a fürcsis kép.jó a sérója :lol: én nem merem karika nélkül fürdetni,mert ott is annyira eleven,h pörög,forog,feláll,szóval "jófiú" :oops:

hoztam én is képeket :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

a pucér képek pelenkázás közben készültek,mert az én angyal kisfiam mostanában nem tűri,h lefektessük,de úgymaradni aztán végképp nem akar.néha már nem bírom erővel(meg idegekkel a hisztit :oops: )

Kép
berni1
 
 


Látom a Közép-Európa legszebb testű pasija díjat elvettétek Márkomtól! :lol: :lol: Nagyon dögös ez a Dorián! :wink:

Mira kiskádban fürdik,de otthon anyuéknál a nagyban sem volt karikában...merthogy nincs nekünk!És bizony felállt ő is,és csúszott is!

Eddig nem soroltalak az intázetlakók közé,de az utolsó félmondatod alapján jó úton haladsz! :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja,te pelenkázáshoz pucérra vetkőzteted a gyerket? Naponta hányszor? :lol:
Nekünk is van kábeles képünk,de olyan nagy a felbontása,h mire lekicsinyíteném eltűnne a kábel! :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


pat!
most jut eszembe:te mit keresel itt ilyenkor? :lol: később szoktál jönni.
az első mondtaod bekönnyeztem,köszönöm,nagyon jól esett!!! :oops: a többit meg végigröhögtem.(ciki is volt,mert apa épp hozzám beszélt,én meg felvihogtam.még jó,h beleillet a dumcsijába :oops: )

mi is kiskádban fűrdünk(mármint Dodó),de abban is feláll,pörög ezerrel.

kábeles kép:és gyönyörűek a virágjaim!!!! :lol: :lol: is :oops:

pelenkázás(na ezen fetrengtem :lol: :lol: :lol: )nem vetkőztetem pucérra(zokni amúgy is volt a lábán),csak épp kakis lett még a bodyja is,csak nem akartam kirészletezni :lol:

na én megyek,jó éjt mindenkinek,holnap igyexem napközben olvasni,este írni,nehogy lemaradjak :lol: (na meg jövök bezsebelni a kommenteket a képekhez :lol: )

tényleg,melyik locsolóvers lett a nyerő?

Kép
berni1
 
 


Jó reggelt!

Pat! Ilyen frizkót én is mindig csinálok a gyerekeknek. Rolinak is van egy ilyesmi képe.

Berni! Nagyon édi Dorián, jó húsban van! A TV-n ahogy lenéz rá a szem! Haláli!

Ezt tanítom Rolinak:

Mosolyog a napsugár
Mosolyog az ég is,
Locsolkodom, tojást kapok,
S mosolygok majd én is.

(nem nagyon haladunk vele) De van még idő.

Kép Kép Kép Roli tüsi frizurája

Kép
szly27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?