Új privát üzeneted érkezett!

Dezsina!
JÓÓÓÓÓÓÓ hétvégét!!!!Tessék sokat örömködni és vidámnak lenni!!!!Jót tesz!!!Meg persze pihi és lightos séta!!!! :wink:
A jövő hét meg pikk-pakk elrepül! :lol:

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!

Eltartott egy ideig, mire visszaolvastam, de sikerült! Üdvözlet az újonnan érkezőknek, sok sikert nektek is!

Manó!
Babaragacs!!!!!! :D

SOK-SOK pocaksimi a kismamiknak!!!!!!!!!!!

Dezsina!
Kitartás, biztos helyen van a babó, megy a babaragacs neki is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként kezdek egy kicsit depis lenni, hogy mi miért csak szeptemberbe mehetünk lombikra??? :( :( :( :( :(

Sajnos, ez a hónap sem hozta meg nekünk a várt eredményt... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Szia Minnie!
Sajnálom,hogy nem lett meg a mostani hónap eredménye! :(
A szeptemberi időpontodat én is nagyon durvának tartom,az tényleg nagyon messze van!Hogy lehet ez? :roll:
Nem lehet kikönyörögni egy előbbit?Szerencsére amikor mi jártunk nem kellett ennyit várni!
Azért kitartás és addig is spontánkodni!Én drukkolok annak is,hátha nem is kell időpont! :lol:

belluska

Sziasztok!

Én még csak most értem haza :?
Hányinger van.

Mindenkinek szép hétvégét sok pihenést kívánok.

Dezsina
Hogy vagy? Nincs ,már sok hátra :D

Belluska
Nagyon jó a kép amit feltettél :lol: Mindig megmosolyogtatsz :lol:
Igérem felrakom majd a következő uhs képet.

Fitie
Pocaklakónak nagy simik.
Zsuzska
Merre vagy mi újság?

Kép
Vendég

Wepe!
Tessék csak írni! :wink:

belluska

Kriszta! :P :P :P
Én nagyon örülök a hányingerednek(persze csak lightosnak)!!!! :lol: :wink:
Várjuk majd a uh.-os képet! :D
Aludjatok jól!!!!

Szép álmokat mindenkinek! :P

belluska

Sziasztok,

beteg voltam, azért nem jöttem.

Dezsina, gondoltam minden nap Rád, hogy küldjem a drukkokat!!!! :D:D:D
Remélem, sokat gondolsz arra, hogy a tesztidőszak felén túl vagy!!! Bízom a 13-adban !

Lilla, Kira nagyon aranyos, látszik, hogy már aktív baba :) :) :)

Belluska, remélem jól vannak a csemeték ! :) :) :)

Fitie, Petikéd nagyon ragaszkodik a megszokott helyéhez :wink:

Minnie, csak kitartás, gondolj arra, hogy lehet, hogy még sem kell Nektek az a szeptemberi időpont :wink:

Kata, Ladiva :) :) :)
Lassan vérvétel :wink:

Kismamák :D :D :D
wepe

Szia Wepe!
Akkor ezek szerint már jobban vagy?Remélem igen :!: :!: :!: :!: :!:

Mi jól vagyunk köszönjük!Kata most aludt csak el apucival!
Az esték néha elég húzósak! :roll: Kata elég "makrancos Kata"!Amúgy minden oké,imádnivalók!

Jobbulást, ha még nem vagy egészen jól!Jó éjt! :P

belluska

Belluska, Wepe!

Én már nagyon nem bízok abban, hogy spontán összejönne, az elmúlt közel 4 év alatt elveszettem minden ezirányú reményemet... :(
De ha ti mondjátok, hátha... :?
Igazából el sem tudom képzelni, hogy egyszer kétcsíkos tesztet fogjak a kezembe, leszámítva persze az ovulációs teszteket... :(

Belluska!
Nekem a II. Női Klinikán a saját dokim adta meg a Sipos doki számát, amikor felhívtam én arra számítottam , hogy időpontot kapok a Forgácsba, ehelyett hozzá kellett mennem a magánrendelésére. Ott mondta, hogy felvett várólistára és májusban menjek vérvételre, aztán, ha minden jól megy szeptemben lesz lombik...

Wepe!

Jobbulást kívánok neked! :)

Kismamiknak pocaksimi!!!!!!!!!!!!!

Babócáknak babaragacs!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!

KépKép

Kép
minnie manó

Szia Minnie!
Hát nem is igazán értem ezt az időpont kérdést,de nem hinném hogy Sipos doktor nem adott volna előbbre ha lett v. lenne kapacitás,de ki tudja!Sajnos!
Én ugyan így voltam annak idején ezzel,hogy már egyáltalán nem hittem a spontán baba érkezésében,sőt én bevallom őszintén,hogy az inszemben sem nagyon(biztos azért nem is sikerült azzal),de pedig hinni kell,pláne ha neked is ilyen távoli az időpont!Hátha!
Tetszik a a vonalzód,ámbár jobb lenne ha le kellene máris cserélni! :wink:
Lánykámnak ha lesz időd rakjál fel a kutyidról képet,tetszett neki a múltkori is! :P
Szóval Minnie nem feladni a várakozásig sem! :lol:

belluska

Sziasztok !

Köszi Minnie és Belluska!

Minnie, hát én megértelek a reményt illetően, de ne add fel :) :) :)

Szép hétvégét Mindenkinek !
wepe

sziasztok!
kicsit feladatam.
tegnap jött a mesi elötti migrénes fejgörcsöm, kis hasgörccsel fűszerezve. nem bírtam tovább, bevettem a szokásos fejfájós gyogyimat. elviselhetetlen volt.
mára pedig itt vannak a tipikus mesi elötti kis hasgörcsök nyilalásokkal tarkítva, amikor is leválik szépen mnyh.
szóval nem kis barátságos feszülést érzek, hanem a mesi elött kicsi görcsöt. ahogy kezdődik. :( 10% esélyt adok.
igazából már a józan eszem tudja, hogy nem sikerült, csak az ösztönök gondolkodnak úgy hogy reménykedni kell.
hát, még van egy TB-s lehetőségem. De azt csak jó egy év múlva fogom felhasználni, mire már lenyugodtam :?
dezsina

Dezsina!
baromi sok dolgom van, de bekukkantottam és hát olvastalak! :roll:
Amíg nem tudunk biztosat nem adjuk fel!!!!!!!Dezsina!Tudom,hogy ha valakinek rossz előérzete van, akkor az szinte elsöpörhetetlen,de próbálj meg bizakodni!Nincs még veszve semmi!Nem tudhatod,hogy mi miért van(mármint fájdalom)!
Én pozitív maradok,remélem veled együtt!!!!!! :wink:
Nem sok van hátra,valahogy bírd ki a tesztelésig viszonylag nyugodtan(tudom nehéz nagyon),de próbáld meg!Én azt akarom,hogy tudd még nem kell feladni és nem is szabad!
Annyira szeretnék segíteni neked!!!!Nagy ölelést küldök neked!!!!! :lol:

belluska

Belluska!
:) esélyeket pozitiv irányban feltornásztam. Várok péntekig. Addig nem csinálok semmit. szedem a gyógyszereket és bízok. Valóban nem lehet előre tudni semmit, hogy mi miért van... Csak a tapasztalataimra hagyatkozom.
igazából azért írtam, hogy jól hátsón billents :oops: Elkél a bíztatás ezekben a nagyon nehéz napokban :!:
Dolgozgass csak nyugodtan! Már jobban bizakodom... 8)
dezsina

Dezsina!
Na tessék,ejnye-ejnye!!!!!Ijesztgeted az embert!
Te kis csibész! :wink:
Kitartás!!!!!!Kitartás!!!!! :lol:
Legyél jó lány,nem becsapni belluskát!!!!!Tudom,hogy pozitív vagy! :wink:

belluska

Sziasztok csajok!

Dezsina!
Semmi negatív gondolat!!! Bízz benne, hogy kismami vagy és a babócákban is, hogy ott pihennek a pocakod mélyén!!! Megy a babaragacs ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindjárt itt van 13.-a, KITARTÁS addig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Belluska!
Küldöm a képeket Katának, remélem tetszeni fog neki és a többieknek is mosolyt csal a szívébe... :D :D :D

Kép Miniként, 6 hetesen... Kép Még lógó fülekkel... Kép Imád a krokodilján aludni! Kép Álomszuszékok... :-)

Mindenkinek szép jövő hetet, remélem hamarosan itt a tavasz!!!!!

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie! tündéri ez a kis dög!! :D :D :D
Ne add fel a reményt, spontán is összejöhet! Nekünk is ilyen ikeás plüssünk van, csak nálunk viziló :lol:
van egy barátnőm, aki szintén több, mint féléves időpontot kapott, sajna ki kell(?) várni!

Kata! Szedem az aspirin c-t majd mensi után. Már megbeszéltük a Tanár Úrral, nagyon jókat mondott róla, keringést is javít és mnyh-t is növeszt, és Misó babánk is így jött össze 8)

Dezsina! ha megjött a mensim már mehetek is 3. napi vv-re. Most már várom a fagyi babócákat! Neked meg sok türelem, ha ez vígasztal, nekem rendesen megjött, mégis volt szívhang!
:lol: Pocaksimi, sok pihi, pozitív gondolkodás!(könnyű dumálni) :arrow: :mrgreen:

Wepe! Jobbulást!

Kép
bettem3

Kép

A vonalzóval még szenvedek, de nem bírtam ki, hogy a kis télapómat ne mutassam meg nektek! :lol:

Jó hétvégét!

Kép
bettem3

Minnie!
Köszönöm Kata nevében is!!!!Tetszett neki!!!!! :P :wink:

Bettem!
Misó nagyon cuki kis srác!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Pocaksimi!!!! :lol: :wink: Remélem minden rendben! :D

Zsuzska!
Jól vagytok?Írjál ha tudsz! :lol:

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!!!! :P

Minnie!
Küldök érte egy Kata mosolyt! :P Köszike! Kép

belluska

sziasztok!

egész hétvégén fájt a fejem. ma is egész éjjel. most múlt el, mire bejöttem a dolgozóba.
mesisen görcsöl a hasam. hát mit mondjak :? :roll: :?:

Minnie mano!
nagyon cuki a pici kutyid. :)

Bettem!
nagyon csodálatos a kisfiad! Nagyon szép! Biztos elvarázsol mindenkit... (és klassz a vonalzód is.)

Belluska!
köszönöm a drukkokat!
dezsina

Sziasztok!

Bettem,
tényleg gyönyörű a pici fiatok!:-)

Belluska,
Kata is tüneményes. Ő mindig ilyen mosolygós? :lol:

Dezsina,
a mensis görcs az lehet jó jel! Hajrá péntek 13! :lol: :wink:

i.kata

Minnie,
jajj, megzabálnám a kutyidat. Olyan cuki volt lógó füllel is :lol:

i.kata

Dezsina! :lol: :lol: :lol:
Szorítok nagyon érted!!!! :lol:
Mindjárt péntek!Kitartás! :P :wink:

Szia Kata!
Köszike! :lol: Igen általában mosolygós,de hisztis képet is tudok csatolni,de azt inkább nem! :wink:
Most éppen nyakláncot csinál,tegnap kapta!Imádja megmutatni milyen ügyes! :P Barnikám meg kivételesen a járókában játszik! :D
Te dolgozol vagy tanulsz?Ha igen jó munkát!
Már úgy várom,hogy értetek is lehessen drukkolni!Mondjuk egy kis spontán meglepinek örülnénk a legjobban! :lol: :wink:

Szép napot mindenkinek!

belluska

Szasztok!

Élek én is :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsika, hogy így eltűntem. Szerdán hajnalban arra keltem, hogy a jobb petefészkem lüktet. MEgijedtem eléggé, úgyhogy bementünk éjszaka a SOTE-ra. Hát nem voltak valami segítőkészek. Küzülte az éjszakás, hogy annyit tud tenni, hogy felvesz a szülészetre és beköt magnéziumot. Na mondtuk neki apával, hogy feküdni otthon is tudok, magnéziumot meg otthon tudok inni. Szóval hajnal ötkor sikerült ismét elaludni és aludtunk kilencig. Aztán megreggeliztünk, apa elemnt dolgozni, én meg aludtam még fél kettőig.
Aztán szépen elment a nap. Apa meg hatkor jött haza.
Csüt-ön meg egész nap pihiztem, filmeet néztem és aludtam.
Pénteken elmentem a vérvételes eredményemért, a kkörzetishez a táppénzes papíromért, amit be kellett vinnem a melóhelyemre, bevásároltam, itthon csináltam egy kis rakott tepsis husis krumplit. Aztán pihiztem.l
Szombaton suliban voltam délelőtt, aztán apával pihiztünk itthon egy nagyot, este meg ünnepeltünk Tamás és Zoltán napot egyben.
Vasárnap meg mostam, terigettem, mosogattam, csináltam egy kis káposztás husit, elmentünk barátnőmékhez egy kicsit csacsogni, aztán megint este volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Dezsina! A fájdalom, a görcs sokmindentől lehet, így a babától is! Szóval nehogy feladd! Én nagyon drukkolok!

Szeptemberi időpont?! Te jó ég! Máris eljlutottak odáig, hogy az első félév betelt? Ebbe rossz belegondolni is! Akkor nagyon kell igyekezni, hogy a májusi-júniusi beavatkozásunk!

Zsuzska, Kriszti vigyázzatok magatokra és a babáitokra nagyon!
Vendég

Zsuzska,
vigyázz magatokra! A Sotén meg sem néztem UH-val? Pihizzél sokat! Bár ahogy elnézem a programjaidat, te nem sokat ülsz a fenekeden.

Belluska,
Igazából van egy lakberendező végzettségem, de még nem dolgoztam, mert nappalin járok egyetemre. Ha nagy leszek, elvileg tájépítész leszek :lol: De a lakberendezés jobban vonz. :roll:

i.kata

Minnie!
Sajnálom, hogy nem sikerült, és hogy csak szeptemberre van időpont :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Wepe!
Remélem, sikerült meggyógyulnod!!!!!

Gabi!
HAjrá szerda!!!!! NAgyon várom már, hogy mit mondanak :wink: :wink: :wink: :wink:

Kriszti!
Gratula kismami a babócskához :!: :!: :!: :!:

Fitie!
Peti babának simi! Peti baba, mars arrébb!!!!!!

Dezsi!
Nananana!!!!! Csak pozitívan!!!!
Mielőtt nekem nem jött meg, ugyanolyan görcseim voltak, mint mensi előtt szokott.... most meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minni!
Minikéd tündéri falat, én nagyon mosolyogtam rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bettem!
Nagyon édes a kis Télapód :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluska!
KAta igazi csajos kiscsaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Semmit sem csináltak a SOTE-n. Sem egy vizsgálat, sem egy uhu, semmi sem. Csak közölte a csaj, hogy ez olyan vetélősen hangzik. És hozzájuk csak akkor szoktak bemmenni, ha véreznek..... most vártam volna meg, hogy elkezdek vérezni :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
nem mondod komolyan, hogy ezt mondták?! Ez nagyon durva... Úgy utálom az ilyen eü-s embereket :evil: Olyan könnyedén veszik azt, ami másnak nagyon fontos...

i.kata

Hát igen... pedig hát szülészet. És úgy gondoltam, hogy legalább egy uhu-t megengedhetett volna magának. De neeeeeeeeeeeeeeeem.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát Zsuzska nem csodálom, hogy otthagytad a Sote-t aznap ejjel, nekem ezzel a kijelentéssel elvették volna az életkedvemet is.

Kata, néhányan azért veszik könnyen ezeket, mert egyeseknek ezek mindennapos dolgok, ezért immunisak már sokmindenre. Sajnos. És nagy tisztelet a kivételnek.
Vendég

Csak azt nem értettem, hogy nem pecsételek, nem a méhem fáj. Szóval arra jutottam, hogy vagy sokat hajolgathattam előző nap, vagy mostanában kellett volna ugye megjönnie. És emiatt emlékszik a szervezetem még.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva,
gondolom hogy ezért veszik könnyedén más problémáját, meg nem is lehet elvárni, hogy teljesen együtt érezzenek mindenkivel, akinek problémája van, mert abba bele lehet őrülni hosszú távon. Na de azért egy minimális empátiát megengedhetnének maguknak.

i.kata

Kata, igen, elvárható lenne az empatikus viselkedés. Csak annak kellene az orvosi szférában dolgoznia, aki ennek eleget tesz, de ezt sajnos nem lehet kötelezővé tenni, ennek belülről kell jönnie.
Vendég

Kata!
Sok szerencsét a terveid későbbi megvalósításához(munka ügyben)!!!A baba kérdés meg hamarosan úgy is megoldódik!!!! :lol: :lol: :wink:

Zsuzska!
Hát ez szomorú ami viselkedést,magatartást tanúsítottak egy kismamival szemben,ráadásul amikor az ember nyilván nem unalmában keresi fel őket!Gondolom neked is jobb lett volna otthon aludni!De hát nem vagyunk egyformák!Én egészségügyis vagyok,de nem véletlen,hogy nem kórházban vagy sztk.--ban helyezkedtem el,mert egy -egy emberekkel rosszulbánó kolléganőt jól "megpaskoltam" volna!Sajnos mikor megszültem a csecsemőosztályon is tapasztaltam sok negatívumot!Tudom,hogy néha kevesen vannak,de az emberség és pl.az újjszülöttek,kismamik iránti szeretet,empátia számomra nyilvánvaló és természetes volna!Ezt csak szívvel-lélekkel lenne érdemes csinálnia annak aki ezt a hivatást választotta!De tudjuk,hogy ez nem így van! :?
Hát Zsuzska nem telnek unalmasan a napjaid!!!! :P
Egy kis pihi,egy kis lazítás,egy kis főzés,barátok,ez tök jó!!!!! :wink: Csak légy vidám és boldog és akkor a babócáid is azok lesznek végig a pocakodban!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Ladiva!
Igen sajnos ennek belülről kellene jönnie,de kevés ma már az igazi "EMBER"!!!!Sajnos!!!!
Megy neked is az időrepítés!!!! :lol: :wink:

belluska

Bellus, köszi az időrepítést, már várom, hogy eljöjjön!
Vendég

Ladiva!
Tudom és elhiszem,hogy nehéz nagyon kivárni!

belluska

biztos unhattok már, de most megint görcsölget a hasam. ilyenkor kétségbe esem és nagyon megilyedek.
olyan mintha meg akarna jönni. félelmetes.
délután már csak úgy oldalt fájdogált, de most megint meg akar jönni. iszonyú nehéz ezt ép idegekkel kibírni. hiába a már csak 4 nap... akkor is hogyan viselem el addig a napokat :roll: :?: hiszen egyáltalán elérek péntekig mesi nélkül? ez itt a kérdés....
bocsánat, csak izgulok, illetve ideges vagyok. rohangálok ki a wcbe és nézegetem mi a helyzet. ez egy rémálom...

bocsánat, hogy önző módon magamról beszélek :oops: :oops: :oops:
dezsina

Nem vagy önző Dezsina! Teljesen természetes, hogy aggódsz és lesed a jeleked, hiszen nagyon szeretnéd a babá(ka)t. De ha stresszeled magad, idegeskedsz és csekkolod a wc-n, hogy mit látsz vagy éppen mit nem látsz, azzal nem teszel jót sem magadnak, sem a babóknak.

Pokoli nehéz a várakozás, mindannyiunk tök nehezen bírta ki a két hetet, de meg kell próbálni nem odafigyelni és hagyni, hogy teljenek a napok. Egy biztos: ha "terrorizálod" magad, az semmi jóra nem vezet.
Vendég

oké oké. most nem görcsöl. én sem görcsölök. Sőt jó a kedvem :)
dezsina

Dezsina!
Hát itt vagyok én is! :lol: :P :D :wink:
Tessék ladiva doktornőre hallgatni!!!!!!!! :lol:
Nem is írok semmit,mert pont azt írtam volna mint ő!!!!!
Ne idegeskedj dezsina!Szorítunk nagyon!!!!!! :lol:

belluska

Sziasztok!

Kriszta!
Szívből gratulálok, hogy Nektek is összejött. Vigyázz nagyon magatokra!!!

Zsuzska!
Vigyázz Te is nagyon. Semmi emelgetés, hajolgatás az első három hónapban. Aztán meg a hasadtól úgysem fogsz tudni hajolni :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Nagyon szép kislány Kata!

Bettem!
Gyönyörű kisfiad van!

Dezsina!
A "megjön" féle hasgörcs nekem még terhesen is volt, úgyhogy az jót is jelenthet. Úgyhogy kiváncsian várjuk a pénteki tesztelést.
Vendég

Sziasztok!

Nincsenek jó híreim.
Sajnos ki kell hogy vegyél Kata a babavárók részből.
Felszívódot a babócám.
Nem voltam rosszul csak volt egy balsejtelmem. Ma az uhn már nem látszott semmi.

És ez már biztos!

Valahogy majd túléljük.
Nem olvastalak most benneteket, igérem jövök.
Dezsina
Kitartás!!!! :lol:
Vendég

Kriszta!

Ez hogy lehet?
Hogy-hogy elmentél az ultrahangra? Akkor csak volt valami jelen, nem?

Dezsina!
Drukkolok!!!!

Zsuzska!
Hát nagyon meglepődtem, azon amit írtál. Egy UH-t azért tényleg csinálhattak volna. Mondjuk a kis görcsök beleférnek a terhességbe.

Nekem egyre erősebb a csíkom. Remélem az is marad.

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Kriszta,
:cry: :cry: :cry:
Én sem értem. Pedig még az is esélyes volt, hogy van egy 2. petezsák, nem?
Nagyon sajnálom, kitartás! Nagy ölelést küldök.

i.kata

Kriszti!
iszonyúan sajnálom! Tudom mit érzel... nekem is volt egy ilyenem. megmagyarázhatatlan! Olyan nagyon nagyon de nagyon sajnálom: nincs is rá szó :cry:
Mielőbbi felépülést kívánok testileg és lelkileg is!
ölellek :!:
dezsina

Krisztám!
Értetlenül állok a történtek miatt teljesen!De úgy is tudod minden gondolatomat!Sok-sok erőt kívánok neked !!!!Igazából erre nincsenek szavak! :cry:
Millió ölelés neked!!!!!!!

belluska

Tündi!
Nagyon örülök az erősebb csíkodnak!Legalább van mára egy örömforrás!

belluska

Kriszti, még mindig sokkolva vagyok, mert tegnapelött még hányingerrjől írtál. egyszerűen nem tudom felfogni...

Zsuzska!
olvastam ám amit a sote-rol írtál. Megdöbbentő. Remélem többetn nem kell oda menned.
mikor kell menni most legközelebb UH-ra?

Ladivadorktornő!
:)
dezsina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?