Új privát üzeneted érkezett!

Noéminagyon sajnálom...
Igy van ahogy mondod :!:
De ez akkor is duva,hogy te vagy a hibás(ez olyan mintha a földön fekvő emberbe belerugnánk :twisted: )Gondolom volt akkor elég problémád egyébként is ..úgy lelkileg...
Nekem egy dokim sem mondta,hogy nem lehet "hancur"
Mi "hancurozunk"..nem mondom,hogy olyan intenziven de azért összebújunk 8) de gondolom mindenki nem?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Képzeljétek, három napja alig érzem Pöttyöt. Szinte egyátalán nem. Még jó, hogy van ez a hallgató, mert már tuti kiidegeltem volna a családot. A szivecskéje szépen ver, de nem egy aktív baba.

Szerintetek milyen lenne, ha most kerülne hozzánk egy hat hetes kisvizsla? Van egy 12 éves skót juhászunk, még úgy akartunk kiskutyát, hogy a nagy még él, hátha eltanulna tőle dolgokat. Végül is most lenne lehetőségem foglalkozni vele, mikor itthon vagyok, nem? Csak hát ez a negatív toxoplazma. Feltéve, ha még mindig negatív, holnap remélem kiderül.
Meg akkor Lilivel, Pöttyel együtt nőhetnének fel. És kislány, vagy kisfiú az előnyösebb?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácskaaz a baj,hogy az ilyen dokik szerintem már olyan ritka mint a fehér holló.
Én a kórházba járok (8-ért)és oda is tartozok..hát úgye ez is morbid egy kicsit...magán kuncsaft munkaidőben DE eddig mindig alapos és néha még a lelkemre is hat :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 

 
 

Szerintem jó ha a gyerek kutyival nő fel DE nekem már épp elég lenne 1 kutyuli amiket ez a 2 megeszik néha már nagyon unom pedig szeretem őket de mind a 2 nagytestű és zabálni azt tudnak....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Linácska:nekem eddig mindig csaj kutyáim voltak.Igy erről gözöm sincs 8)

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Helló Kismamik!

Ne izgassátok magatokat az alacsony Afp eredményeken, úgy hallom én is, hogy kb. a kismamik felének "rossz" eredmény, úgy értem referencián kívüli érték jön ki, de az összeségében nem jelent rossz eredményt, ha amúgy jó a nyaki redő, az uh és az integrált vagy kombinált teszten végzett egyéb,vérből vett (inhibin, hcg, PAPP-A) értékek. Engem is megnyugtatott a dokinőm pénteken. Nekem is alacsony volt az Afp, mindössze 0,57 Mom, ami tényleg a 0,7-0,8-as minimum tartomány alatt van. A védőnő szerint lehet, hogy pár nap múlva többet mértek volna, mert akkor voltam 16+1, a dokinő szerint a többi érték meg az uh jó, összevetettek mindent, és végeredményben az arányszámok negatívak, így meg kell nyugodni. Úgyhogy alacsony Afp-sek NYUGI, SEMMI IZGALOM! Minden rendben lesz mindenkivel!

Délelőtt beleolvastam az írásokba, de munka mellett sajna nem volt sok időm mindent végigelemezni. Valamelyikőtök írta, hogy a védőnő "szadizott" a 4 kilóért!!! Akkor nem védőnő, hanem támadó!!! Hogy lehet már ilyet mondani 4 kiló pluszra? Akkor szóljon, ha 15 kilónál többet hízik a kismami a terhesség alatt. Mit gondol, miből táplálkozik a babó?? Egyébként az én védőnőm is kicsit szidott a múltkor az 1 hónap alatt felszedett 2,5 kiló plusztól. Aztán meg 3 hétig nem híztam csak fél kilót. Szerintem ez alkati kérdés, egyénenként változik. Valaki a terhesség legelején hízik többet, aztén kevésbé, valaki a terhesség közepén szed fel mondjuk 8 kilót. Szerintem a lényeg, hogy a bébi egészséges legyen. Fogyókúrázni pedig nem lehet. Akkor mit szadiznak?? :roll:

Pénteken láttam Prüntyit, szépen növöget, korának megfelelő, alukált, egyszer felemelte a kezét, mint aki integet. És már érzem is őt, gyengén, de apró kocogtatások az alhasban, hol itt-hol ott. Nagyon izgalmas érzés.... :D Ma vagyunk félidősek pontosan!!!

Mindenkinek drukkolok a jó eredményekért és szépek a pocakok is!!!

Üdv, Judi

Kép
judi79
 
 


Bim-bam,
mi is lányt szeretnénk inkább, a mostani is lány, de ő csak 2,5 éve van velünk, előtte apukámnál.
Nekem a legnagyobb gondom, hogy összeszarja a kertet. Most már Lilinek le van választva rész, ahova a kutya nem tud odamenni. De szerintem egy kisvizsla előbb-utóbb átugorja. De gondolom okos kutya, meg lehet tanítani, hogy egyrészt oda nem mehet, vagy ha megy, oda nem kakilhat. Másrészt meg gondolom arra is, hogy kijelölünk egy területet, és oda végezze a dolgát, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska:biztos lehet a rokonomnál ez sikerült nállunk soha :twisted: Igen össze vissza "csinálnak" apa naponta szedi igaz hátul ahol van a homokozó oda be se tehetik a lábukat :wink:
Magabiztos fellépés meg határozotság kérdése .

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Judi nállam volt ...arok már rá.Apa egyébként azt mondta,hogy igy 56-67 körül jobban "bejövök " neki :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Sziasztok
Nekem még nem mondta a dokim ,hogy mennyi nála a szülés,de csütörtökön megyek hozzá és rá fogok kérdezni.
Én császáros leszek ,mert 3x lettem műtve!
Kérdésem az lenne,hogy császáros szülésnél is szoktam fogadni szülésznőt vagy akkor nem kell?
Az egyágyas kórtermekről mi a véleményetek?
Valóban nem túl jó ötlet?

Üdv mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Noki,
szerintem ha veled van a baba, és bent van a fürdő-wc, akkor nem rossz az egyágyas, legalábbis én nem nagyon szeretek mással együtt aludni.
Na nálunk nincs bent a fürdő. Egy napig egyedül voltam, alig tudtam wc-re menni, fürödni, mert féltem egyedül hagyni Lilit. Mindig olyankor intéztem, mikor látogató volt, és ők az ajtó előtt ültek, és örködtek.
Viszont az sem olyan rossz, hogy ha olyan szobatársat fogsz ki, aki már többgyerekes anyuka, akkor sokat tud segíteni. Lilit sem én pelenkáztam először :lol: (hanem egy 2. gyerekét szülő 21 éves lány)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Ha tőlem kérded,én nem egy hanem legalább 2kutyát hoznék haza :lol: :lol:
Na de komolyan.
Én jó ötletnek tartom,de csak a gyerekek miatt.Viszont,jó ha előre készülsz rá,hogy az öreg féltékeny lesz,esetleg átmenetileg romolhat is az állapota.Viszont ha még aktív és játékoska,akkor jót is tehet neki egy fiatal bugyuta kutya.
Én éánykutya párti vagyok,nekem eddig szonte csak lány kutyám volt.Aranyosabb kedvesebb,bújósabb ,okosabb,ragaszkodóbb és gyerek mellé mindenképp lány kutyát ajánlanék.Több a türelmük.
Viszont van előnye van hátránya mindkettőnek.A fiú kutya lepisil mindent,és kiég tőle amit lepisil...A lány kutya tüzel,és ez bezony vonzza a környék kanjait.Én a mellett vagyok,ha valaki nem szeretne kiskutyát,akkor meg kell műteni,és nincs több gond.

Noki!Én nem szeretek egyedül lenni.Én jobb szeretem,ha 3-4szobatársam van.
Viszont ha valaki nem szereti,ha többen vannak,akkor annak jó az egyágyas szoba.
Mi spec olyan barátságokat kötöttünk,amik ma is élnek
:wink:

Judi!
Üdvözöllek a jó AFP-sek köreiben.
De most tényleg csajok!!Kéne egy listát csinálni,kinek mennyi lett az AFP-je,hogy lássuk a statisztikát.Nekem kezd olyan érzésem lenni,hogy több az alacsonyabb :lol:

Csilla!Milyen kutyáitok vannak?

Ja Linácska,nekünk a Bella az a kert végébe tojik.-Elől sosincs kutyatoj.Ez jó,mert hátúl csak a füvet nyírjuk,vagyis a gazt.A Szabi sem nagyon megy annyira hátra.Okos kutya,nem tanítottuk neki.

mimi12
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk aztán megyek hajat szárítni :evil: gyűlölöm!
Látom szóba került a szülés ára, na jó kis téma ez is.
Nekünk 70 lesz az orvos 30 a szülésznő ha azt is választunk.
Egy ágyas kórterem: én nagyon szivesen lennék ott, csak ketten én és a babám és persze apa is bármikor bent lehet bármeddig. Csak sajnos itt nincs ilyen :cry:
Remélem mindenki jól van!
Már csak 2-t kell aludni hogy megtudjuk a babánk nemét :lol:

Kép
Vendég
 


Csajok, most megdöbbentettetek. Micsoda árak!!!
És ha nem választok dokit vagy szülésznőt, akkor is ennyit kell adni annak, aki "jut"???
Kész anyagi csőd... :oops: :(

Kutya: Nem olvastam annyira vissza, de mintha valaki vizslát emlegetett volna. Hát, nagyon okos kutya, az biztos, tán túlságosan is. Épp ezért nagyon sokat kell aktívan foglalkozni vele, és átlag napi négy óra mozgás - de ez nem egyenlő azzal, hogy "kicsapom a kertbe". Gyerek mellé inkább retrievert javasolnék, nagyon családbarátok.
Bocs, ha valamit félreértettem!

Mi sajnos csak jövő héten megyünk uh-ra, mert most síel a doki... :)
De már nagyon kíváncsi vagyok, fiú-e vagy lány!! Ha fiú, nagy bajban leszünk a nevekkel. :roll:

Kép
Kép
sanghai
 
 


Gyors bekukk mert apa majd morog... :lol:

NoémiRoti és Boxer.Én a boxer különben kifejezetten ajánlom babák mellé. :P Különben a rotival sincs semmi gond..szerintem nevelés kérdése az egész kutyatarás :P

Én első babóval nem mennék 1 ágyasba pontosan azért amit irt Linácska.

Ági?most akkor megtudtátok a baba nemét vagy félreolvatam valamit?hagymácsokhoz csatlakoztok azt?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Mimi:nekem is csak ezek az adtok voltak a leleten.Abban viszont igazad va,hogy tuti,hogy többen vagyunk akiknek alacsony lett.

Judi:jó neked,hogy senki nem riogatott!!!!

Én egy ágyasban voltam,de most tuti nem tervezem(igaz akkor sem én kértem) a bnőm egy 2 ágyasban feküdt én is olyat szeretnék.
Vendég
 


Sziasztok!

Végülis, ahogy eddig megismertem a védőnőt, nem tűnik olyan ha kell ha nem szaladgálósnak!!Bár mondjuk én most járok hozzá rendszeresen!!Remélem elég lesz ez neki!Szülés utána mondjuk nem baj ha 1-2 szer kijön, de mondjuk annak nem nagyon örülnék, ha percenként ott lenne nálunk!!Ha gondja van az embernek akkor úgyis keresi!Vagy telefonon vagy egyéb módon!Örül az ember ha van egy kis szusszanatnyi ideje amikor letud nyugodtan ülni vagy tud egy kicsit lazítani!!Majd lehet, hogy következő alkalommal rá is kérdezek, hogy mit mond rá!!!

Mimi12:Már nem nagyon izgatom magam az AFP-t illetően!Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredmény, de feleslegesen nem izgatom magam!!:)Az utolsó két UH-ból tudom, hogy az én kis Manóm rendben van!!! :wink: Elvileg április elején kiderül, hogy mi lett az eredmény!!

És míg el nem felejtem: Boldog Névnapot Fanninak!!!! :lol:

Beus, Danidaniel, Sissi:Én a ti helyetekben nem húznám fel magam!!Sokszor van úgy, hogy a lelet azt mondja, hogy rossz az érték, és amikor a doki megnézi, akkor meg azt mondja, hogy nyugi, nincs itt semmi gond!Átvizsgál legfeljebb a doki a következő alkalommal részletesebben!!Nyugi!!Én drukkolok nektek ezerrel :)

Dbea: Én úgy tudom, hogy a hallása a magzatnak kb. a 23-24 hét környékére alakul ki teljesen.

Kandi72:Én néztem!Nekem nagyon tetszett!Bár én láttam már ezt régebben is!Akkor azt hiszem vasárnap délután volt!Bár akkor mutattak rendes terhességet is, és mutattak iker terhességet is (3-as, 4-es ikreket, és egypetéjű, két petéjű ikreket, stb.)!!Nekem nagyon-nagyon tetszett!:)Százszor is meg tudnám nézni!

Olvasgatom az árakat!Én megmondom őszintén, hogy már kigondoltam egy x árat, de most, hogy így titeket olvasgatlak, változott a nézetem!Így is a dokinak a havi UH-n ott hagyok 8000Ft-t!És gondolom ez a terhesség vége felé sűrűsödik!Szóval már ha ezt számolom ez nem egy kis összeg!!És azt hiszem ilyenkor a kismamának inkább a kis Mazsolákra kellene költenie!Tudom, hogy hogy van ez a valóságban, de tényleg nagyon bosszantó!

Szerintem nem rosszak ezek az egy vagy kétágyas szobák!Én szeretnék majd ilyen szobába bekerülni!Bár azt mondja a dokim, hogy az az igazság, hogy ez úgy működik, hogy aki előbb bekerül az tarthat rá előbb igényt!Szóval belegondoltam augusztus, ilyenkor ugye nagyon sok baba születik, szóval én nekem halvány lila esélyem sem lesz, hogy egy ilyen szobába kerüljek!Bár ne legyen igazam!Mert én nagyon tudnám értékelni!

Kép
bener
 
 


Linácska, anyukámnak lány vizslája van, az öreg kutyu mellé került oda. Öreg kutyu (18 éves volt!) éppen hogy erőre kapott a kis csintalantól, hirtelen megint ő lett a főnök, és azalatt a fél év alatt amíg együtt voltak nagyon sok mindenre megtanította. Például a kerti kakilóhely használatára...
Én csak ajánlani tudom az öreg mellé és szerintem csakis lányt!

Én nem kérdeztem még meg az orvosom, nem is szeretném ha bemondana egy összeget. Nagyjából tudom mennyit fogok adni, a havi terhesgondozásokkal együtt nagyon is magas összeg. Borzasztó tapintatlannak tartom, amikor szemrebbenés nélkül közlik más havi fizetésének összegét, pedig az emberek nem egyformán tömött pénztárcával járnak.Én nem is egy tól-ig értéket adnak meg, hanem pontosan annyit... Akár adnám is nekik ha tényleg megérdemlik, de ez úgy is csak a végén derül ki róluk.
Vendég
 


Na a szobákról még egy sztori.
Először kétágyasba kerültem, egy hogyiscsak mondjam... nem idén barnult lánnyal. Ő kedves és bűbájos volt, de a rokonai összeverekedtek (szó szerint) a szobában.
Húztam át a belem egy ötösbe.
Ott meg egy nagyon jó társaság jött össze, sokáig tartottuk is a kapcsolatot. A tapasztaltabban segítettek az első babásoknak (a csecsemősökre ne nagyon számítson senki), mehettünk fürdeni, büfézni, bárhova, valaki mindig figyelt a babára és az értékekre. Nekem nagyon jó volt, hogy amikor szülés után másnap le voltam pukkanva, ott nevetgéltek mellettem és nem magammal voltam elfoglalva, hanem rájuk figyeltem. Újságokat csereberéltünk, gyümölcsöket, szóval nekem bejött!
Vendég
 


Pénz:én a dokimnak most 5ezret adok.NMost vszinű a fiánál fogok szülni,mivel neki eléggé magasak a tarifai hozzá csak az utcsó hetekben kezdek el jéárni ,mert igy azt szokta mondani,hogy annyit adunk amennyit gondolunk(bnőmnél is igy volt Ő tavaly szült és csak a 35. héttől járt hozzá).Ha kezdetektől hozzá járnék akkor ha jól emlékszem 100ezer egy szülés.Azt nagyon soknak tartom.
Márk születése után a dokinak mi 50et adtunk szülésznőm nem volt választott de nagyon aranyosat fogtam ki.
Ha most választok a kórházban kb 20-30ezer a tarifájuk.
Vendég
 


Szóval azt elfeljtettem irni,hogy amior hozzá megyek akkor kér 5-t. De már 2szer úgy voltam,hogy nem is kértek pénzt igaz akkopr nem vizsgált meg,csak vmiért vissza kellett mennem hozzá.
Vendég
 


Nemrégen beszéltem egy csajszival aki császáros volt és a dokimnál szült hozzá is járt!
Azt mondta,hogy a magánba a doki 8eFt-ot kér vizsgálatonként, szülésre meg 80eFt-ot.
Ha még nem emelt árakat......na,de majd most csütörtökön ez kiderül?!
Plusz a szülésznő akinek 30eFt-ot szokás adni!
:roll: :shock:
Nem semmi.
Ja az egyágyas szobáért meg állítólag a II nőin fizetni kell pluszba napidíjat kb 6-8 eFt-ot,de ezt sajnos pontosan nem tudtam megmondani,hogy mennyit!

Ő amúgy azt javasolta ,hogy ha valaki császárral vagy természetesen szül akkor is legyen szülésznője.

Segítenétek nekem egy kicsit ,hogy miért is jó az ha van szülésnőnk?
Főleg császárnál?

Nyugodalmas jó éjt mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Sissi
Most nézem,hogy Te is 18hetes és 3napos kismami vagy,de viszont az Én vonalzóm 159napot ír még hátra,Neked meg 151 napot.....
:D

Kép
noki&potyi
 
 


hello csajok, csak gyors bekukk, meek dolgozni...

tegnap voltunk uh-n
Picúrral minden rendben, és: KISFIÚ!!!!!!!!!!!!!!!

Úgyhogy mi is a kékek táborát erősítjük!!! :lol: :lol: :lol:
MOst nagyon boldog vagyok,mert mindent rendben találtak, ha tudok, teszek fel képet!! Majd du. az adatokat is megírom

Húú, Piroska, kiwi vagyok, hogy a csigazabálóink egynemúek e???

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


talán sikerül beszúrni a nagy Ő-t

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


aug. 20-aiak!! Eddig két kissrác, igaz???
Rilla, Neked is kistökös, ugye???

:lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Mindenkinek szép napot!

Drukkolok minddenkinek a jó eredményért, hogy kiderüljön a babácska neme :lol: :wink:
Nekem még 2 hetet kell várnom az UH-ra :oops: :cry:

Hagymát mi is szeretjük :lol: :wink:
Bablevest is fogok főzni :wink:

Dbea
Szerintem, nyugodtan utazzatok el. Milyen jó lesz neked a friss levegőn sétálni!

AFP
nálunk nem néznek. Aki veszélyeztetett valami miatt (idősebb, előzménye olyan) annak a triple-tesztet csinálják.
(itt ugye, az abortusz sokkal szigorúbb feltételekhez kötött)

Hálapénz
Itt olyan nincs. Igaz, az állami kórházakban nincs se orvos, se szülésznő választási lehetőség. (normál szüléseket szülésznők vezetik le, orvos csak probléma esetén van ott).

Szobák
Egy ágyasak, látogatók bemehetnek, apuka akár ott is alhat...
Magánintézményekben viszont mindent ki kell fizetni!
Vendég
 


Madaran
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én kislányt szeretnék :wink:
Vendég
 


Csajok,
hogy lesz így nőuralom a topicon???????????? :lol:

Madaran,
gratulálok a kisfiúhoz.

Az én visszaszámlálóm 8 napnál jár. Így hogy egyre közelebbi, egyre jobban viselem a várakozást.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szép jó reggelt minden kismamának, és pocaklakójának!

Végre itt süt a nap :lol:

Mandaran: nagy gratula a kis trónörököshöz :lol:
ÚÚÚ, annyira izgi, hogy hamarosan mindenki megtudja ki is lapul a pocijában.

Én már eleve úgy választottam orvost, hogy kiről mi a vélemény, és ki mennyiért csinálja a szülést.
Mert van olyan orvos itt is, pl aki már annyira horibilis összeget kér el egy egy szülésért, amit már nagyon pofátlannak tartok.
Én is gondolkodtam az egyágyas szobán, de amiket írtatok tanulás szempontjából a többágyas szobáról számomra szimpi. Így ezt meggondlom, mert itt is fizetni kell a különszobáért.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Jó reggelt Kismamik !

SÜT A NAP ! :D :D :D

Madaran
Hatalmas gratula a kissráchoz ! :D :lol: :D
Nekem is kukisom van ! :D
Neked nem csináltak uh képet a kukacról ? :lol:

Dbea
Neked is gratulálok a kisfiúhoz ! :D ....mennyi kisfiú lesz ! Állítólag ha sok fiú születik egyszerre, akkor háború lesz ! :?

Judi
Hűűű már a 20. hét.... ! :D
Van képed az integető babáról ?

Linácska
Ha lesz kiskutya, akkor muti meg nekünk is !!

Piroska
Holnap várjuk a jelentkezésedet, kíváncsi vagyok ki lakik odabent ! :D

Ágy
Sopronban 2 és 4 ágyas szobák vannak, de nekem mind1 melyikbe kerülök, csak már tartsunk ott !
És ráadásúl olyan szép itt a kórház, mintha otthon lennénk ....

Kép
Kép
rilla_
 
 


Dbea, neked is gratulálok a kisfiúhoz :lol:

Rilla, csak nem lesz háború, a nélkül is elég nehéz most minden :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Bim-Bam!
Tényleg,meg is beszéltük,hogy én is szeretem a nyomi kutyákat :lol:
Roti..Anyuéknál volt egy.Nagyon aranyos volt,még a postással is jóban volt.Egyedül csak a húgom középső lányát kapta meg.De azon viszont nem csodálkozom,mert a mi Goldink a Bella is többször rámorgott már,mikor 2órája feküdt rajta és húzta nyúzta.AZ egy olyan állatb..zi kiscsaj,hogy az szörnyű.Amúgy mellesleg a mi másfél kilós ebünk is már megkapta :lol:
De a Roti csak őt kapta meg és a lábát,és játékból,meg a hintáról rugdosta a kutyát,így játszottak :roll:
(szerintem nem a kutya volt a hibás)

Banner!
Bizti minden ok lesz!De tényleg ápr.elején kapod meg az eredményt??Azért az kicsit sok időnek tűnik nekem.

Csilla!
Nagyon egyetértek veled anyagi ügyben!!
Én is felháborítónak tartom,hogy így közlik mi az összeg.És főleg olyan összegeket tudnak mondani ami az ő hivatalos fizujukat is meghaladja.Vagy nem sokkal kevesebb.Mert ugyi az orvosok fizuja eléggé a béka seneke alatt van,ez tény.De pont emiatt nem szabadna 100ft-okat elkérniük.MOndja azt,hogy amennyit gondolunk,vagy ne mondjon semmit...
Bár mondjuk az is más,ha magándoki és fix tarifája van.Csak azokról meg sokszor azt hallom,hogy van amelyik nem is kér külön a szülésért,mondván,hogy a havidíjában benne foglaltatik..

Madaran!!Hatalmas gratula a fiúcskához!
:lol:

mimi12
 
 


Megjöttem a védőnőtől. Papíron még egy leletemet sem tudta kiküldeni a labor, de végül telefonon sikerült megkérdezni, de csak az AFP-t. Az viszont tökéletes :lol: . 1.53 MOM. A védőnő nekem azt mondta, hogy 0,55-2,5 között jó, tehát ez pont a közepe.

De toxoplazmám továbbra sincs, pedig jövő hét végén tatárt csinálok a vendégeknek. Jó lenne, ha pozitív lenne, akkor a kutyakérdésben is könnyebb lenne dönteni, bár nem hiszem, hogy ez befolyásolja. Inkább az, hogy a nő még nem írt vissza, aki adná a kutyust.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Én mikor váltottam dokit a 9.héten....anyagi okokból....azt mondta az új doktornő,hogy Ő nem tudja még januárban,hogy augusztus közepén hol lesz....majd ha közeledik a szülés megbeszéljük a dolgokat....de bárkire rábízna a kollégái között....szóval nem idegesítem magam,ha nem Ő lesz ott...a beugrónak nem adok annyit mint Neki adtam volna...vagy fordítva????
:wink:

Megyek 11-re körzetihez....már megfőztem milánóit....és 1körül jön egy kolléganőm.....írjatok sokat...este jelentkezek...

Gratu a fiús anyuciknak!
Nekem mindegy...csak legyen egészséges!Apának is tök mindegy...fiú volt a vágya...Ő már megvan....így neki is mindegy!Sőt néha úgy vagyok Vele,nem is akarom tudni....

Na sziasztok!
Süt a nap!
Szép napot!!!!
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Linácska gratulálok a jó apf eredményhez :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Noki!
(azt hiszem te írtad a túloldalon)

Szerintem tök felesleges szülésznőt választani.Vagyis azért ez egyén függő.Van aki így nagyobb biztonságban érzi magát...
De!Én én láttam a csajt akivel együtt szültem.Fizetett 20-25000ft-ot egy szülésznőért.Majd a végén elmondta,hogy iszonyatosan megbánta.
Én a SZabival nem tágultam de voltak enyhe fájásaim,és elfolyt a vizem.Nem volt fogadott szülésznőm..
AZ épp ügyeletes vett kezelésbe.De úgy,hogy kb este 7-körül volt váltás,addig csak vegetáltam,és hajnal fél kettőkor megszületett a Szabi.Kaptam görcsoldót,mert olyan volt a méhszájam mint a beton,és kézzel is tágítottak.Nem volt kellemes,sőt iszonyatos volt.Viszont ennek eredményeként,kb 5óra intenzív vajudás után,megszületett a Szabi :lol:
A barátnőm,hasonlóan járt.Elfolyt a vize,enyhe görcsök,de nem vészesek,és one tágulás.
A 25ezres szülésznője kb 2óra után kimondta,hogy itt nem történik semmi és császár :roll:
A gyerek jól volt,tágítani nem tágították a csajt,és semmit nem tett a szülésznő,hogy táguljon is.Vagyis carban hagyta a csajt.Gyorsabb és kényelmesebb volt,hogy kimondta a csaszit...
Utána a csaj pl a nődokijának is megmondta,hogy kétségei vannak afelől,hogy kellett e a csaszi.Nem mondtak rá semmit,csak hallgattak,meg hümmögtek.
SZóval tébnyleg akkor érdemes megfogadni szülésznőt,ha nagyon ajánlják xy-ont...

Fizetős szoba.Nem néztétek??Pár napja volt,pont erről szó a hírekben.Hogy állítólag jogtalanul kérnek annyi pénzt érte.Ha jól rémlik van a Szt Imrében is,és 1000ft/nap.Más helyen meg 5-6000-ft-tól kezdődik.És azt boncolgatták,hogy ez tisztán a kórház haszna,mert nem ennyi van bejelentve??
Ja mikor műtöttek,engem pl betettek a műtét után ingyen egy egyágyas szobába.
De előszőr egy 4ágyasba tettek.Az I-es Nőin voltam.És lelkileg valami iszonyat volt,hogy bekerült mellém egy buta liba,aki örökbe adta a gyerekét,és egy nem ma barnúlt debil nő,aki a 20-22. héten abortáltatta.Na ezt már nem bírtam és kiakadtam...
SZóval jár az ingyé is,ha indokolt,csak jól utána kell járni..

mimi12
 
 


Sziasztok!

Most nem sok időm van,pakolgatunk már kifelé a szobákból a felújításra,ma szabin van apa a du uh miatt.Fél1re Lucát viszem dokinénihez,2őre meg megyünk uh-ra.Utána meg cipőt venni a kisasszonynak...

Madaran,gratula a kis kukishoz! :)

Linácska,grat a jó AFP-hez :)

Szobák:én 2 ágyasban voltam,de egyágyasba akart rakatni a doki,csak már voltak benne.Nem bánom,hogy nem oda kerültem.Nagyon rendi volt a szobatársam..És így tudtam kihez szólni...
De nekem nem említették,hogy kellene érte fizetni :roll:

késő du még jelentkezek!Szurkoljatok,hogy megtudjam ki lakik a pociban,és hogy minden rendben legyen!

Kép
Kép
tundi24
 
 


Az itteni kórházban van két VIP szoba, azok is kétágyasak, de bent van a wc, zuhanyzó. Ingyen van, mert állítólag ahhoz, hogy pénzt is kérjenek érte, még csomó más feltételnek is meg kellene felelnie (pl. légkondi, ha jól emlékszem). Úgyhogy lutri, meg ismerettség, hogy oda kerülsz-e. Én úgy vagyok vele, hogy mindegy, csak a babával legyek, egy hatágyasban baba nélkül azt hiszem elég nehezen viselném azt a négy-öt napot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mimi
Köszi a választ, eléggé elgondolkodtató a dolog!
Az már viszont biztos ,hogy szülésznő nem kell mivel ajánlani konkrétan nem ajánlottak senkit......


Nagyon nagyon Gratulálok a Kisfiúkhoz :D


Én holnap megyek az Istenhegyire genetikai UH-ra és ott csináltatom meg az AFP-t is, mert a dokim nem adott a legutóbbi találkozásunkkor beutalót :(
Miután felhívtam ,hogy nekem szükségem lenne rá akkor meg közölte ,hogy menjek be a magánrendelőjébe és ad nekem egyet :cry:
Ekkor úgy döntöttem ,hogy ha az üzemanyagot beleszámolom akkor már tök mindegy,hogy miért fizetek ?!?! Az Istenhegyin az AFP-ért vagy azért ,hogy elbenzinezzek ugyan annyi pénzt :roll: :lol:
Így legalább 2legyet ütök egy csapásra és Uh-ra meg amúgy is menni kell holnap :D

Kérek egy kis drukkot holnapra :oops: :roll: :lol:

Kép
noki&potyi
 
 


Noki,
drukk holnapra, minden ok lesz. :lol: De AFP-hez nincs már egy kicsit későn???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Noki!
Én is holnap megyek az Istenhegyire uh-ra,és Sissi is :lol: :lol:
Te hányra mész?

mimi12
 
 


De jó, holnap mennyi új infó lesz, kisfiúk-kislányok, bár Sissi, te már tudod, ugye? Noki, neked még lehet kétesélyes, mert mindkettőt mondták, ugye?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok!

Szerintem tegnap esze a "hagymás dolgot " jól elolvatam :oops:
A bablevesről irtatok...

Linácska gratula a jó AFp.hez remélem nekem is jó lesz :P

Madaran:gratula neked is a kiskukishoz :P

Én 20-i vagyok és még nem tudom, vagyis lehet,hogy csaj de leirtam,hogy a doki nem tudta megmondani csak 1%-al mondta többre mint fiú.


Mimi:a lúdas tuti a kislány lehetett.A Goldik igen gyerekszeretű kutyusok :P
A gyerekeknek is megkell tanítani,hogy mit lehet egy kutyával és mit nem :!:
A rotikról én rengeteg rosszakat hallok de ez nekünk a 3 rotink és tényleg nem egy agressziv kutya.Nevelés kérdése ez is.
Noli amikor 1-2 hós lehetet kitettem a mózesba a teraszba mert jól sütött a nap, dumálunk meg minden ,oda jön az Ariette (roti) és kajakra megnyalta az arcát...gondoljátok az ütő meg állt bennem :oops: De még soha egy morgás nem volt a gyerekre egyik kutyától sem.Mondjuk a Trixi(boxer) ő jóval többet meg enged neki néha már sajnálom a kutyát :oops: A roti amikor megunja inkább elmegy és lefekszik máshova.
De ha kinnt vagyunk akkor még 2 percre se hagyom öket kettesbe egyedül..biztos ami biztos.

Apa már felállította a mászóvárát Nolinak és kis Prüntyinek.A csúszda már rajta, meg a mászófal ha teljesen kész dobok fel képeket :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


még ez akkartam ..mig el nem felejtem...

Amikor ehez a dkihoz menntem először akkor kértem,hogy vizsgáljon meg tetőtöl talpig ,hogy ott minden Ok.Irtam,hogy elszúrt a régi doki valamit...
Azért,hogy vállaljunk e gyereket ..elég parás vagyok ilyen téren azóta..
Mondta minden jó próbálkozhatunk rá már 2 hóra menntem mert késett a menszi :P És már akkor közölte az árakat.Kiakadtam :!:
Aztán dumáltam a barinőimmel és arra akövetkeztetésre jutottam,hogy azért jobb ha megmondja az elején mert jobb az elején tisztázni a dolgokat ne érjen késöbb váratlanul amikor már ragaszkodok hozzá és időben találjak másik dokit .
De én is drágálom nagyon.Én ferren megmondtam,hogy csak szülésznőt fogadok ő javasolta ezt.Úgyanugy viselkedik szerencsére mint előtte.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Linácska neked hány hetes és naposan vették le az AfP-t?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Noki megy a drukkk ezerrel :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


Bim-bam,
16 hét 3 naposan vették le, de mivel nekünk mesterséges a babánk (inszemes), és tudjuk, hogy 2 nappal kisebb a baba, ha még ezt is számításba vesszük, akkor 16 hét 1 napos volt a baba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ma akkora buli van a pocakomban, olyan jó érzés :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Köszönöm a sok drukkot...most feltöltődtem tőle :D
Az Istenhegyin azt mondták ,hogy ők AFP-t 16-20dik hétig vesznek le és amikor nekem jó ez időn belül akkor menjek :D

Mimi, Sissi
Én reggel 8-ra megyek vérvételre és 8:20-ra vagyok beírva Dr Hajdú Krisztinához Uh-ra.
Ti mikorra vagytok beírva?
Olyan jó lenne összefutni :D
Megismerni az iwiw-es képről szerintem megfogtok és Én is benneteket :D

Linácska
Igen, nekem még nem 100%,hogy fiúcska lakik a pocakomba....bár a doki múltkor nagyon azt mondta,hogy szerinte az.
Viszont előtte 3nappal meg lányt mondtak :D
Na,de majd holnap kiderül!
Azt ajánlották ,hogy egyek csokit és akkor ficánkolni fog a bébi és jobban élvezzük majd az UH-t!
Ugyanis az Én gyerekem eddig mindig csak aludt amikor UH volt :D

Kép
noki&potyi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?