sziiiiiisztok!
mindenkinek nagyon szépen köszönöm, h gondolt rám és h drukkoltatok!!!!!!!!!!!
azt is köszönöm h rábeszéltetek a laparra, nem semmi h 1 évig teljesen feleslegesen probálkoztunk,idegeskedtem....
nem gondoltam volna h van vmi bajom!ráadásul h mind a 2 el volt záródva.doki azt mondta h minden nagyon szép volt belül stb, és h biztos benne h átjárható leszek, mondta h nem tudja megmondani h miért lehettem elzáródva, mert h nem volt gyulladás stb,nagyon meglepődött!!! ráadásul 50es mit tudom én mivel szokták csinálni az átfújást, és azzal egyiket sem tudta megnyitni, majd a 100sal a jobbot sikerült.1,5 órát a műtőbe voltam. nem emlékszem semmire arra se h h altattak el, se maszk se infúzióra hihetetlen!!!!mikor felébredtem felhivtam csomo mindenkit, majd fél ora mulva mégegyszer....erre,: te hát már beszéltünk..nem mondod?szóval nem emlékeztem
hozták az ágytálat mert ugy éreztem nagyon kell pisilni, de nem tudtam.kivettem magam alol aztán kimentem wcre.délután már járkáltam fel alá, lépcsőn mentem le, mert elfelejtettem h van lift
néha jobban fáj néha kevésbé! köhögni nem tudok, akkor nagyon fáj.torkom ma már nem fáj.a vállam lapockám a gáztól még kicsiit.
de nagyon boldog vagyok h kiderült a bibi és akár még spontán babánk is lehet!
pénteken megyek varratszedésre, de csak a jobb oldaliba van varrat, ez is tök jók!minden hónapba lesz uhus követés, h kizárjuk a méhenkivülit amennyire lehet, mert h mondta h igy jóval nagyobb esélyem van rá.
pompom! részvétem nagyon sajnálom!
kata!vicuska! köszike a tudósítást!
zapáné! szupiii képek..!ismerős!
kolibri! remélem sikeres lesz ez a hónapod!drukkk
krisz! bakke nagyon gyanus vagy, szerintem baba van ott!!!drukkk
zsófi! hajrá kislány!
fenci! hiányozni fogsz, nagyon vigyázz magadra, majd adj hirt magadról!drukkkkkk
ja, és amugy már nincs is olyan sok kérdésem Vicus!
1. ez ujra el tud záródni?mennyi idő után??
2.azt mondta doki h nem volt tüszőm, de sárgatesteket szépen látott még az előző ciklusból!ez h lehet????szerintem ő elfelejthette h én pé után vok már és azért hitte h mult havi!szerintetek????
3.nem nagyon értettem de olyat is mondott az az olyasmit, h voltak apró vmik
talán tüszők?passz na mindegy meg h bevagdosott vmit, szerintetek mit?, meg azt se értettem h mért.de vmi olyasmi h legyen szép nagy tüszőm, vagy mit tudom én.tiszta kóma voltam!lehet rá kérdezek pénteken!
bocsiiii a rengeteg irásért!!!