Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, mert a hétvégén anyukáméknál voltunk.
Mától járok a munkahelyemr oktatásra, mert 24-én egy új számítógépes rendszerre állunk át. Mivel én áruházvezető-helyettes vagyok, engem "sajnos" minden terület érint, így kicsit nehézkes megoldanunk. Tegnap este megbeszéltem Hunival, hogy anya fél 9-kor elmegy, hogy apával lesz itthon délelőtt és hogy próbáljon meg jó sokáig aludni éjszaka. Eredmény: este 9 órai evés után Huni 5-kor kelt! Még 8-kor megszoptattam, és tudtam is indulni. Negyed 12-kor szólt a férjem, hogy éhes a baba. Mivel nyomtatott anyagot is kaptunk, azt mondták, már ne menjek vissza. Szuper volt! Emiatt viszont a párom délre ment dolgozni és csak 8-kor jón haza, de kibírjuk ezt a pár napot. Egyébként nagyon jól esett tanulni egy kicsit, kimozdulni, együtt lenni a kollégákkal.

Holnap 11.45-re megyünk a 3 hós oltásra, már előre sajnálom szegényt!

A babák gyönyörűek mind, egytől egyig!

Erika! Hajrá! Ne hagyjátok magatokat, anyukád nagyon talpraesett asszony lehet!

Gabi! Boldog születésnapot!!!

Üdvözletem mindenkinek: Laura

iwiw: Dobosné Péderi Laura - Miskolc

Kép
Kép
szeles4

Ja, ma már egyszer voltunk kint, akkor aludt 3 órát. Most jött haza Zalán, így hárman kimegyünk még egy kicsit. Benézek a C&A-ba, mert Huninak nincs még dzsekije. A DM bababónusz kuponfüzetében van 2 db 50%-os engedményre jogosító kupon, kihasználom azt!

Kép
Kép
szeles4

tegnap pont írtam, hogy az utolsó menstruáció első napja mára esett,hát pont eltelt egy év és újra megjött...pedig nem hiányzott:(

ugye ettől nem megy el a tejem?

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi, szerintem nem!
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy gőzöm nincs mikor jött meg utoljára, ergo azt sem tudom mikor kell megjönnie legközelebb!
Ugye biztonságos a Cerazette??????

Kép

Kép
dcili81

Edó! Akkor nézel nekem fülit? Mennyi sok pénz volt?

Kép
zölddisznó

Orsi:nem megy el a menzestől a tej sztem,csak vkinél más íze lesz a tejnek és azt a baba nem nagyon szereti.

Cili:én Rékánál szedtem szopi alatt ezt a gyógyszert,én mindig véreztem tőle,egyik barátnőm meg mellette lett terhes,de ez is szerintem alkkat,szervezet függő.

solya051020
Káld

Solya nem nyugtattál meg!!!

Kép

Kép
dcili81

Cili:bocsánat,nem ez volt a célom,csak hát ilyen eshetőségek is vannak,tényleg bocsi!!!!!!!!!!!!!!!

Zöldi:köszi a visszajelölést!!!!

solya051020
Káld

[quote]e írta:rgo azt sem tudom mikor kell megjönnie legközelebb!

Cili! Azt senki sem tudhatja, de ha bogyeszt szedsz, akkor tuti nem fogsz menstruálni.

Orsi! Biztos nem fog elmenni tőle, de az íze változhat, és nem minden baba szereti ilyenkor a tejcit. De szerencsére nem tart soká.

Kép
zölddisznó

Tudom! Bár a múlt héten az uh-n nem mondta a csaj, hogy van benne valaki, szóval még várok!

Kép

Kép
dcili81

Most olvastam a betegtájékoztatót, hogy szabálytalan lehet a vérzés, vagy egyáltalán nem is lehet...

Kép

Kép
dcili81

Zöldi a szülés óta 2x jött meg, és a másodiknál már szedtem a bogyót...

Kép

Kép
dcili81

Cili! De az nem menses, hanem megvonásos vérzés.

Kép
zölddisznó

Most hívott egy férfi a Felicitastól h jön hozzám adatot egyeztetni,mivel ezt az ingyenes csomagot többször is fogjuk kapni,csak nem tudom milyen időközönként,de majd most megtudom :lol: :lol: és arról a babakötvényről fog beszélni amit az állambácsi nyitott a gyerkőcnek.Ja meg állítólag kimaradt valami a mi csomagunkból és azt hozza el :shock: :shock: jó mi?kimaradt.... :roll: :roll: na majd jövök mesélni mit mondott :lol: :lol:

solya051020
Káld

Én nem bánom, nem hiányzik a vérzés, csak nem akarok meglepetést 9 hónap múlva. Nem mintha nem örülnék neki, csak még nincs tervben....

Kép

Kép
dcili81

Apa most volt itthon, hazajött valami fúróért, megígérte, hogy 7-kor abbahagyja és hazajön... :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

zöldi:
és ha nem szeretik az ízét akkor mi lesz?
nem fogja elfogadni a cicit?

KépKép

Kép
orsimorsi

Na, csak emlegetni kellett a fordulást, és az előbb Kiskobold úgy döntött, hogy akkor ő most forogni fog. Teljesen látszik rajta a tudatosság (legalábbis szerintem :roll:), fekszik hanyatt, és az egyik lábával kitámaszt, közben ívben próbálja elemelni a hátát és a fenekét, kalimpál hozzá, csak még nem megy teljesen és ha rásegítek és kicsit megtolom a popsiját és oldalra fordul, akkor nevet egy jót :)

Ma kicsit paráztam ,mert a tegnapi menü zöldborsós raguleves volt meg sült husi párolt káposztával, és eddig még nem mertem se borsót se kápit enni, de ma nem volt gond, csak kicsit nagyobb robajjal érkezett a szokásos kaka (mármint a gyerkőcnél :oops: :wink:) :D
Ezzel kapcsolatban, Zöldi: az számít, hogy milyen formában eszi az ember a kápit, nyersen, savanyúan vagy főzve/párolva? Mert én mindenhogy szeretem, csak nem akarok vele rosszat okozni....

Solya: köszi a képet, még ilyen méretben is tiszta és világos a lényeg :wink: :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Cili: nálam is ugyanez a helyzet dilibogyó ügyben!!! Bár eddig nem sok értelme volt szedni! :cry: :cry: Nekem is volt vérzés 2-szer. Az első rövidebb volt (talán két napos) a második az jó egy hetes. Azóta semmi, pénteken kezdtem az újabb adagot!

Orsi: nálunk vérzés idején nem volt gond a szopizással!!!

Kérdés: ti a lefejt tejet hogyan adjátok oda a gyerkőcnek? Én eddig próbáltam kanállal, meg pohárból hát egyik sem volt nyerő. Na nagyon nem akarok adni neki, csak vész esetén. Szerintetek nagy gáz lenne, ha kipróbálnám a cumisüveget??? Azért is esedékes, mert az egyik barátnőmék voltak itt tegnap és meghívtak a lagzijukba ami május 9-én lesz. A gyerkőcöt el akarjuk vinni, de este hazahoznánk és anyum vigyázna rá. Jó lenne, ha tudna neki adni tejcit, ha kérné. Persze addig van még két hónap, ki tudja mi lesz addig???!!! Ja meg úgy elmennék kozmetikushoz, és az az én fejemnek min. 2,5 óra. Meg mire be megyek meg hazajövök a közeli városba az plusz 1/2 óra. Tehát ilyen egy-két alkalommal elrontanám a cumisüveggel???!! Vagy most önző vagyok???!!!!
Vendég

Hahó!

Köszi a jelöléseket!

Gabi:Boldog Szülinapot Kívánok!

Aida:Nehogy neked legyen bűntudatod!Szerintem mindenki ezt tette volna a helyedben!Remélem a szüleidre számíthatsz!
Anyósod meg legyen boldog a fiával,Én azért is megmutatnám nekik hogy Te jobb anya vagy mint anyósod!
Gyere többször!

Cili:Engem érdekelne a sült karaj receptje is :wink:
A kicsi fiad nagyon Rád hasonlít,mondták már?

Andy:Én a body felé adok még egy vékony hálózsákot (hosszúujjút)és arra adom rá az ujjatlan vastagabb hálózsákot éjszakára.És még így is van amikor reggelre hidegebb a keze vagy az orra.Nálunk 21-22 fok van.

Szerintetek lehet kapni olyan dzsekit kismanónak amiben nem thermo bélés van?

KépKép
lyndee

bocika:én adtam már Arninak cumisüvegből teát is vízet is és lefejt tejet is.nem volt utána gond a szopival.Szerintem ez a pár alkalom nem rontja el. :wink:

KépKép
lyndee

Lyndee: köszi!!!
Vendég

Lyndee: most nézem, hogy van közös ismerősünk iwiwen (mármint nem innen :D). Én is ismerem Skultéti Ágit. Te honnan?

Kép

Kép
gabilany79

Vettünk dzsekit! Nagyon jópofa, mert van benne egy kizipzárazható kis kardigán, úgyhogy átmeneti kabátnak, meg széldzsekinek is jó, ráadásul a kardigánt is tudom külön használni. 5.790 pénz volt, de odaadtam az 50%-os kuponomat.

Kép
Kép
szeles4

gabi:Nekem barátnőm,de már régen találkoztam vele!És Te honnan?Kicsi a világ :D

Szeles:tehát 10e ft felett van egy ilyen dzseki?jó tudni... :?

KépKép
lyndee

Azt hiszem kezd eldurvulni a helyzet... Gyerektartási perrel fenyegetőznek... Hányingerem van.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nem lyndee! Ebből jött le az 50%, úgyhogy 2.890-et fizettem.

Aida! Ez tényleg durva! :?

Kép
Kép
szeles4

[quote]z írta:öldi:
és ha nem szeretik az ízét akkor mi lesz?
nem fogja elfogadni a cicit?

Előfordulhat, de csak ideiglenesen. No para!

[quote]Z írta:öldi: az számít, hogy milyen formában eszi az ember a kápit, nyersen, savanyúan vagy főzve/párolva? Mert én mindenhogy szeretem, csak nem akarok vele rosszat okozni....

Ez csak a te belezeteden múlik. Én pl ehetek bármit, nem zavarja Kismacskát.

[quote]i írta:lyen egy-két alkalommal elrontanám a cumisüveggel???!!

Boci! Ezt gyereke válogatja. Okozhat szopizásban zavart a cumisüveg. Én fecskendővel adnám/tam.

Kép
zölddisznó

Aida! Ez benne van a pakliban, mert a törvény szerint nem "sajátíthatod ki" a bébit.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

GABI: Boldog Szülinapot!!!

AIDA: Ez a pasi totál szánalom, meg sem érdemel téged meg a babát. Visszaköltözik az anyjához? Röhej? Örülj, hogy távol vagy tőle! Gyerektartási perrel fenyegetőzhet, mert az csak annak jár aki neveli....az meg pont te vagy...és mindig te leszel....(én még nem hallottam olyan esetet, hogy ilyen kisbabát apa kapjon).

CILI: Domi még nem próbál oldalra fordulni. Csak rugdalózik ezerrel...

SOLYA: Nem haragszunk a kép miatt, de tedd már fel nagyobba.

ORSI: Nekem a menzesztől pont több lett a tejem...

BOCI: Én is adtam már cumisüveggel, mondjuk összesen háromszor. Szerintem egy pár alkalomtól nem lesz baj, csak ne legyen rendszeres. Én kanállal próbálkoztam, de minden mellé ment....Önző? Miért lennél önző? Én már háromszor voltam kozmetikusnál, és fodrászhoz is járok. Egy kismama legyen ápolt és csinos, ez mindenkinek jáááááár!

Kép
mannababoca

És a törvény mit mond a gyermek ellenem hangolásáról? Mert az hogy akkor jön a gyermekhez amikor akar (azaz nem sajátítom ki Noelt) az nem ugyanaz minthogy a gyerek egy olyan közegben nőjjön fel ahol folyamatosan az anyja ellen hangolják. De azért olvastam hogy Magyarországon 90%-ban az anyáknak ítélik a gyermeket, a kivételeket képező esetek az az anyai alkoholizmus, gyógyszerszedés vagy olyan egészségügyi probléma ami miatt magatehetetlen.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi: Azt nem, de kérheti a nála történő elhelyezést, és akkor a pacák fizethet mint a katonatiszt...

Kép
mannababoca

AIDA: Ilyentől ne félj, lehetetlen, ahhoz hatalmas hibát kell elkövetned. Első körben, ha izélget és elkérnék egy kis gyerektartást. Ha pedig azzal jön, hogy kisajátítod, mondd meg, hogy bármikor meglátogathat és megnézheti a gyereket. Te persze mindaddig amíg szoptatod egy percre sem vagy köteles odaadni.

Kép
mannababoca

Persze persze, én a fenyegetőzést mondom, hogy benne van a pakliban. Ilyen picurt tényleg nem ítélnek az apának.

Kép
zölddisznó

Lyndee még senki nem mondta, hogy hasonlít rám, de köszi már azt hittem csak az apja van benne.... :D

Recept megy holnap!

Boci nekem Dani nem fogadta el a cumisüveget, öklendezik tőle. Van aki azt mondta próbáljam meg a csőrös poharat!

Aida no comment! Tiszta őrület. És mégis hogy gondolta, majd ő kel fel hozzá, meg eteti és foglalkozik vele? Akkor nem lenne ideje az anyukájára....

Kép

Kép
dcili81

Én már most kérnék gyerektartást!

Manna! Nem jössz holnap sétálni/plázázni? (Millenáris, Mammut...)
Zsiráf? Hová tűntél?

Kép
zölddisznó

Aida miután nálad ezek a kritériumok nem teljesülnek, semmi esélye sincs...

Kép

Kép
dcili81

Aida:szánalmas hogy ilyenekkel próbálnak fenyegetni.Hirtelen de fontos lett neki a fia.Ha szeretné és érdekelné,inkább azt nézné mi a jó Nolinak.Ha tovább idegesít még a tejed is bánhatja ami elsősorban a fiának a kára lesz,köszönheti neki!
vagy hogy gondolta,hogy elviszi és hogy próbálja megetetni?
Különben is te kűzdöttél érte 9 hónapig és a szülőágyon is.
Gondolom ezt is az "okos" anyósod taláhatta ki.... :evil:

KépKép
lyndee

szeles:úgy már más,jobban hangzik :lol:

KépKép
lyndee

boci: én muszáj voltam néha adni neki tejcsi pótlást,én cumisüvegből adom, nem szokik le a ciciről. én is féltem, tőle, hogy leszokik a ciciről,de sztem ez csak akkor gond ha már rögtön az elején adsz neki cumisüveget, akkor leszokhat,de ennyi idő után nem hiszem.

Remélem nem lesz gond a cicizéssel most, hogy vérzek, végre örültem,hogy kezdett visszajönni a tejcsi,erre megjött:(
napra pontosan egy éve.....

egy ismerősöm rendszeres kivált egy cicit cumisüveggel, semmi gond sincs velük.

KépKép

Kép
orsimorsi

Bocika!
Mi már adtunk Vinzentnek többször is cumisüvegböl tejcsit és semmi nem történt! Szépen megitta!!! :lol: :lol: :wink: Szerintem nyugodtan próbáld meg.
Nem vagy önzö,ami jár az jár!!!!

Cili!
Èn is Cerazettet szedek, és hát meglepinek most én se örülnék. Azért tényleg remélem, hogy biztonságos. :roll: :? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.03.09 20:17-kor.
susy75

Bocika! Nálunk kb. 3-4 alkalommal volt olyan, hogy annyira elfáradt estére Huni, hogy nem volt ereje szívni a cicit (ez kb. egy hónapja volt és szerencsére hamar elmúlt). Akkor kapott Huni üvegből lefejt tejet, amit szívesen elfogadott és nem volt gon utána a szopival sem.

Én holnap tarhonyalevest fogok főzni, már hetek óta kívánom, meg rakott káposztát. Szerencsére úgy tűnik, Zöldihez hasonlóan én is megehetek bármit, nem zavarja babámat.

Kép
Kép
szeles4

Aida! Szerintem csak azért fenyegetőzik, mert nincs jobb ötlete. De ha mégis megpróbálná akkor sem kell félned. Te viszont nyugodtan kérjél gyerektartást, az Noelnek jár!

Szeles! Anyukám nem szokott ilyen lenni, csak megunta, hogy 5. éve nem jutunk semmire.
Izgi lehet, hogy már jársz oktatásra és tök jó, hogy így meg tudjátok oldani. Na és Huni nagyon szófogadó :D

Kép
Kép
Kép
erika26

Aida:ehhez már szólni sem lehet,legalábbis semmi szalonképeset....azért elég szomorú h a volt párod ennyire az anyjától függ,és azt sem nézi h így legjobban a fiának árt,és az anyósod meg az unokájának........

Manna:tessék itt a kép,remélem már ok a mérete :lol: :lol: :lol:
Kép

solya051020
Káld

Laura:tök jó a dzseki ára,igaz is van ilyen kupon.A tarhonya levest azt hogy kell csinálni?

solya051020
Káld

Aida: csak azt tudom mondani, amit Manna, ez tényleg szánalmas. Szerintem is vaktában fenyegetőzik, mert nem tudtak jobbat kitalálni anyucival, hogy bántsanak. Kívánok neked nagyon- nagyon sok erőt ahhoz, hogy állni tudd a sarat ellenük, és gondolj mindig arra, hogy ezt Noli babáért is teszed. És persze, ha bármilyen segítségre szükséged van, mi mind itt vagyunk neked/nektek :)

Lyndee: nekem is barátnőm :D Általános suli végén és gimiben egy csomót nyaraltam és téliszüneteztem Szolnokon a keresztanyáméknál, akik a szomszéd társasházban laktak, és így ismerkedtünk össze. Tényleg kicsi a világ :D

Zöldi: köszi. Akkor szerintem bepróbálkozom. Eddig kb. 3-szor fájt Kiskobold hasa, az is az első hónapban... Pedig eszem a fűszerest, csípőset, hagymásat...

Solya: hű, tényleg más így :shock: :shock: :shock: :oops: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

zsebi
nekem olyan ABC Desingem volt és imádtam

boldog szülinapot az érintettnek

aida
nem vehetik el tőled ne félj de a pakliban benne van hogy amíg az apjánál van a gyerek addig ellened fogják hangolni.

harivera
Budapest XXI. kerület

Csajok: köszi a cumisüveghez a hozzászólást. Holnap egy kevéssel megpróbálom!!!!

Aida: hallgass Mannára, elvégre ő szakértő!!! És ne hagyd magad felhergelni, mert az Noel kárára megy!!!

Még egy kérdés: kávéval mi a helyzet?? Eddig csak light-os 3in1-et ittam, de már megint visszaállt a régi kerékvágásba a vérnyomim (értsd a béka segge alatt van) és szédülgetek ezerrel. Szóval ihatok egy erősebbet??
Amúgy én is eszek mindent, eddig nem vettem észre hogy zavarná Marcit. Max. nagyokat pukizik, de vigyorog hozzá ezerrel!!!
Ja és szerintem elkezdtünk fogzani. Nagyon durván nyomja befelé az öklét a szájába, és mintha alul duzzadtabb és fehérebb lenne az ínye. Szerintem holnap felhívom a védőnénit, hogy mizu e téren, meg amúgy is megkérdezem hogy akkor jövő héten jön a 3 hós szuri. Az előzőről kihozta az értesítőt, és mondta hogy jön nemsokára, persze azóta sem láttuk!
Vendég

Solya: jó a kép amit Gabinak feltettél. Csorog a nyálam!!! :oops: :oops:
Vendég

Boci: pont tegnap este gondolkodtam ezen a fogzás dolgon, mert kíváncsiságból belenéztem Kristóf szájába, és az alsó két fogacskája átlátszik az ínyén. Nem felülről a teteje, hanem ha szemből nézem. Eddig nem tűnt fel. Zöldi: ez jelenthet fogzást vagy mindig ilyen lehetett, csak én nem láttam meg előbb? :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?