Új privát üzeneted érkezett!

Annus,
szerencsére még a nagywc oké, bár ma kezdtem el vasat szedni, attól meg lehet majd székrekedeés.

Pingi,
Neked is köszi, kicsit megnyugtattatok.

Azért furi, mert 2 napja folyamatosan ezt érzem. Na holnap majd mikor hívom a nődokit, megkérdem tőle ezt is..

Pumukli,
milyen színű lett?

Annus,
tényleg, Tenát is kell vennem.. eszerint abból az extrát hasznos :)

emese1979
 
 


Pingi!

Ha még pirosak a csíkok, akkor most még visszafordítható!!!!!! Ne várd meg, míg elkezdenek belilulni!!!!!!!( akkor már sajna nincs mit tenni, lézerrel sem lehet totál eltűntetni)
Szóval, vegyél neogranormont és gyógyszertári körömvirágos kencét és naponta többször kend át!!!!!! Ezt egy plasztikai sebész ismerősöm mondta!

Kép
mozza
 
 


Emese!

Hát nem tom h mi a pontos neve,de én rábízom a gyógyszertárosra!Mondom neki h szülés után kell,adja a legnagyobbat :lol:

Nekem mostanság alul feszül sokat...ha ülök akkor egész jó,de ha állok akkor általában lenn fájdogál :roll:

annus11
 
 

 
 

Nem lett új szín, maradt a barna.
Már decemberben átálltam 1 színre, így nem kell olyan sűrűn festeni. A csíkok olyan hamar lenőttek :-)

Maja már 1 órája a szobájában, beszélget, magyaráz, hív engem. Már úgy várom, h felfogja, aludni kell és kész... Pár hónapja, betettem az ágyba és 5 percen belül elaludt. 2 hónapja szivat, nem tudom mit csináljak. AZt akarja, h a kezembe vegyem, meg simogassak, meg meséljek, meg énekeljek. Én meg azt, hogy aludjon mint régen, egyedül, magától. Mi lesz itt, ha meglesz Kolos???
pumuklii
 
 


Jajjj, Annus, köszi a felajánlást. Úgy néz ki, hogy talán apunak sikerül felvennie, bár csak videokazettára tudja, és akkor azt csak ottnáluk tudom megnézni...de hátha.
Ha mégsem jön össze akkor majd lehet hogy élek a lehetőséggel.

Jaaaa, és igenis mind beijedtünk... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Mozza, köszi a tippet, amint a munkások elmennek beszerzem mindkettőt. Ezeknek a csíkoknak semilyen szine nincsen, talán inkább rózsaszínes lilásak...de inkább az a jellemzőjük, hogy fényesek.
Annyi helyen olvastam már utána, de mindenho azt írják, hoyg nem lehet velük mit kezdeni...
Most felcsillantottad nekem a reményt... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Na, most egészen alaposan megnéztem tükörrel...mert főleg a hasam alján vannak oda meg csak tükörrel látok :oops:
Ezek a csíkok fénylenek, ha meg kicsit behúzom a hasam vagy összenyomom a bőrt mintha eredeti méretére akarnám összetolni, akkor a csíkok helyén "gödör" keletkezik, és világos rózsaszínűek vagy fehérek. Azért gondolom hogy repedt a bőröm, mert gödrös, is...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Lehet, hogy én vagyok a laza? :) Nekem még eszembe sem jutott összekészíteni a kórházi dolgokat. MEg vásárolni sem. Majd áprilisban. Ruhákból sincs még semmi, de a hó végén lesz a bababörze, én arra várok.

Pumukli: én ma másfél órát altattam TÜcit, mire beszunyált. Most aludt el. :evil: Mondjuk őt mindig altatni kellett, de azért most kissé ideges voltam. Igaz, 9-kor keltünk reggel, jó későn, de most meg megint nem fogom tudni értelmes időben letenni aludni éjjel. MÁr rongyosra énekeltem a számat, meséltem, ráparancsoltam, hogy csukja be a szemét stb., de csak úgy aludt el végül, hogy ölbe vettem és ringattam. :shock: ÉN már nem is törekszem rá, hogy egyedüli alvásra szoktassam Csongor érkeztéig. Majd Csongor megszokja, hogy úgy aludjon el ő is, ahogy TÜci, vagyis énekelek. Addig meg ő szopizik, vagy mittomén. Majd versenyt aludhatnak. 8)
Én is néztem azt a Cariwellt (most bizti rosszul írtam, de már nem keresem vissza a nevét), az olyan sportmelltartószerű, nem? Nekem azért nem tetszett, mert olyan nagy és nyáron az tuti nagyon fog melegíteni, ha még rá is kell öltözni legalább egy pólót. Meg mit lehet fölé venni? Kivágottat bizti nem. Szóval olyan nagymamásnak tartottam, fel se próbáltam egyet sem.
Most nem is tudom, mikor fogok szopis melltartót venni. Nekem egy sincs, a múltkor kölcsönben voltak nálam. Lehet, hogy majd április végén próbálok néhányat, végülis olyan nagyra nem nőttek meg a cicijeim szopi közben sem. Remélem, jól emlékszem. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu
én még nem adom fel! Este mindig elalszik nagyon hamar, egyedül. Nem igaz, hogy nem tud ebéd után is.
Elgondolkodtatott amit a cariwell-ről írtál, lehet legközelebb viszek valami nyári felsőt és azzal próbálom. Nagyon kényelmes volt.
pumuklii
 
 


Annus! Hálós bugyit még anno Boginál vettem, az Anita boltban. 2 db van egy dbzban. Egyik rajtam volt, másik kimosva. Fél óra alatt megszáradt. Azóta is megvan. Nagyon jó minőségű! Nekem még az előző nőgyogyim mondta –szintén nő-, hogy azért jobb, mint az eldobhatós, mert jobban szellőzik az alsófelem. Minél jobban szellőzik, annál hamarabb regenerálódik. Legjobb az lenne, ha semmi nem kéne, de akkor érdekesen nézne ki a kórházi szoba…
Ja, és a sima vattát+ gézbe csomizva javasolta –szintén a szellőzés miatt. A betétek mindenféle műag.alapú rétegekkel vannak összedolgozva, pont azért, hogy sokáig ne ázzanak át, de ez sokkal rosszabb, mert „bedunsztolódik”az alsód, és a bacik sokkal könnyebben megtelepszenek. Szerintem teljesen igaza volt... (Tapasztalat.)

Petrának írtam sms-t. Még nem válaszolt.
Annyit mondott a múltkor, hogy szeretne hazamenni a 7végére + elmenni v.mi normális UH-ra, de többet nem tudok…

Striák: ha egyszer kijöttek, az vissza már nem megy. :( Viszont ha szorgalmasan kened, gyöngyházszínűre halványodnak a szülés után (amikor húzódik össze a bőr), és alig látszik. A rendszeres mozgás sokat segít, mert aki mozog, annál sokkal rugalmasabb a bőr. Bár, tudom, ez most sokatoknál kizárt. + Adottság is. Azt meg egyáltalán nem tudod befolyásolni…Sajna, hogy rossz hírt kellett közölnöm. :(

Pumukli! Most okosodtam: kettősfront van!!! Tegnap is állítólag az volt. Éreztem is. Tegnap du. verőfényes napsütésben, 15fokban kertészkedtünk. Reggel hideg volt, és esett az eső. Most meg nálunk tök sötét lett 10perc alatt, és tornyosulnak a hófelhők. Nem csoda, hogy a babák sem szeretik ezt! Állítólag egész héten ilyen hülye idő lesz. Na,ne!!!!

Tinu! Én is laza vagyok… ;) 10 éve Anyum még azt mondta erre, hogy felelőtlen, de az utóbbi években már Ő is csak a lazát emlegeti…
Alvás: Szerintem próbáld leszoktatni Tücit erről az altatásról, mert nem fogod bírni Csongor mellett… Lesz 1-2 brutális napod, arra számíthatsz, de még mindig inkább most, mint 2 gyerek mellett...

Kép
szkitty
 
 


Kitty: ha adsz rá tippet, hogy csináljam a leszoktatást, akkor kipróbálom. :) Nekem lövésem sincs. Már mondtam neki, hogy kimegyek a szobából és egyedül alszik, de tiltakozott. Ha kimegyek, utánam tud jönni, mert nem rácsosban alszik és ki tudja nyitni a kilincsre csukott ajtót is, mert feléri. Az ágyhoz nem tudom láncolni... Vagy igen? :mrgreen:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! Most jól feladtad a leckét! Mivel én egészen pici koruktól fogva soha nem altattam egyiket sem, fogalmam sincs. Mindenesetre határozottnak kell lenni. Én idegen(7rokon gyerekkel) csináltam ezt -lehet,hog yaz anyja kikészült volna, ha ott van...: 1/ Lefektettem, adtam neki egy puszit, hogy aludj szépen, stb... 2/ ha nem maradt az ágyban: v.mi hasonló szöveggel: "Most aludnod kell, mert nagyon fáradt vagy. Menjél vissza szépen az ágy(ad)ba. Ha felébredtél, éa kipihented magadat, játszunk / ezt-azt csináljuk.../"
Ha újra kijön, újra, még határozottabban visszaküldeni. 99%, hogy hisztizni fog, de nem szabad engedni, mert akkor soha nem fog menni. -de hát nem én vagyok a szakember! ;)
Kitartónak kell lenned... :)

Kép
szkitty
 
 


ja, nem a hisztit nem szanad engedni -félreérthető voltam-hanem Neked nem szabad megtörnöd... Elég szadin hangzik, de hidd el, a gyereknek is jobb lesz, ha megszokja, nem tud anya mindig ott ugrálni körülötte...

Kép
szkitty
 
 


Tinu
én decemberig elringattam 5-10 perc alatt, vagy kicsit ringattam, aztán már félkómásan leraktam.
Dec-től odafeküdtem a szőnyegre az ágya mellé, és úgy csináltam mintha aludnék, mindig rászoltam ha elkezdett beszélni. Aztán egyre messzebb mentem, pár napot a szoptatós fotelemben "aludtam", aztán már kinn az ajtóban, végül kinn a szobában. És ezután 3 hétig úgy aludt mint egy kisangyal.
AZtán január elején mindig elkezdett sírni amikor kimentem a szobából. Kezdtem elölről, nagy nehezen ott tartottunk múlt héten, hogy anya ajtónál alszik, meg vigyáz rá és úgy elaludt. De most meg már megint azt akarja, hogy felvegyem, meg meséljek, meg énekeljek...
Szóval szenvedek hetekig vele, utána pár hétig jó, aztán kezdődik előlről....
SZívás.
pumuklii
 
 


Kitty

Épp néztem a táblában, hogy mivel nekem eltolták a szülés időpontját, így csak 3 nap különbség van kettőnk időpontja közt, ugyanabban a kórházban. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi! igen :)

..esetleg nem tudtad meg véletlenül, mikor van szülőszoba látogatás?...

Kép
szkitty
 
 


Szerintem, akármennyire is furcsa, de a gyerek megérzi, hogy hamarosan megváltoznak a dolgok... Logikus, hogy "próbálja menteni, ami menthető"...

Kép
szkitty
 
 


Pingi! Én mindegyiket hamarabb szültem pár nappal. Ha Te kivárod, akkor akár együtt is szülhetünk... :)

Kép
szkitty
 
 


Kitty: de ha elviszem aludni, akkor már nem szoktam kiengedni a szobából, meg szigorú vagyok, nem mehet ki játszani stb. Csak annyit jelent az altatás, hogy ott fekszem mellette, amíg elalszik. Van, mikor éneklek és közben alszik el. Van, mikor mesélek és közben alszik el. Van, hogy rám fekszik és úgy alszik el. Van, hogy én már elalszom tényleg és ő is egyszer csak elalszik. :lol:
Azt mondod, hogy meséljek egyet, énekeljek kettőt, aztán hagyjam ott a szobában? És ha kijön, akkor kísérjem vissza?
Ezt a teljesen egyedül elalvást úgy gondoltam, majd 3 éves kora után erőltetném. AMúgy meg pszichológus vagyok, nem nevelő (magyarban nincs is rá szó). :wink: Egy pszichológusnak az a feladata, hogy arra rájöjjön, hogy ha baj van, és aztán azt tudja kezelni. Ez nevelési kérdés, szerintem semmi kóros nincs benne, ha egy ekkora gyerek még nem egyedül alszik el.

Pumukli: hát megmondom őszintén, hogy ha 10 perc elringatással megoldható lenne az altatás, engem senki nem tudna rávenni, hogy leneveljem erről TÜcit. :lol: Én ha fél óra elalszik a gyerek, már boldog vagyok. Amúgy meg sajnálom, mert ha el tud aludni fél óra alatt, máskor meg nem, az nekem azt jelenti, hogy még nem volt elég álmos. MOst is azért nem aludt el másfél órán keresztül, mert szegénykém próbálkozott, engedelmesen becsukta a szemét kb. 5 másodpercig, csak nem volt álmos. Ez nem játszmázás szerintem.
Na azt meg nem is tudom, hogy lenne, ha már Csongor alszik és Tüci még ottan egyedül próbálna kommandózni, mivel egy szobában fognak aludni.
És Maja nem sírt, mikor távolabb mentél altatás közben? Nálunk általában TÜci az arcomat, anyajegyemet birizgálja elalvás közben. Ha nem vagyok elég közel, akkor mindig szóvá teszi ("arcom, arcom"). Csak nagyon ritkán van az, hogy befordul és úgy alszik el, mintha ott sem lennék.
Már gondoltam rá, hogy valami anyababát kéne neki szerezni, mint az Anna és Petiben, mert azt szoktuk olvasni és tudja, hogy Anna egyedül alszik, mert az anyababa és az apababa vigyáznak rá. Egyszer mondta is, hogy majd holnap akkor varrjunk anyababát. Szerencsére másnapra elfelejtette, mert varrni nem tudok. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Minden szerdán 13 órától van szülőszoba látogatás. Ugyanezeken a napokon van szülésfelkészítés címszóval előadás, ahol lehet kérdezősködni. MInden hónapban újra indul a 4 hetes felkészítő,a 2. hétem mindig 18 órától, az első, harmadik és negyedik héten pedig 14 órától.
Huh kicsit kuszán írtam le... mondjuk múlt hétnem is voltam, csak elmaradt, de bejött az előadó doki helyett egy szülésznő, és a kérdéseinket feltehettük neki. Tök jó volt, ami kapásból érdekelt azt ott megkérdeztem, de mondta hogy írjuk fel ami még érdekel és az előadásokon meg a szülőszoba látogatásokon meg lehet kérdezni.

Szerintem tuti hogy mi "randizni" fogunk májusban... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Böbi! Kitartást, erőt és várunk vissza!

Esztó! jobbulást!

Pumuklii!
Most már nem csak a macis dekorcsik egyforma a gyerekszobákban, Alíznak is ugyanilyen az ágya, és nálunk is puzzle-szőnyeg van. Sajnos Alíz nem igazán szereti az ágyát, de ez nem az ágy hibája.

Az altatás nálunk is hasonlóan megy , mint Tinuéknál Tüncivel. Már nem reménykedem, hogy Áron születéséig jobb lesz.

Még én sem készítetem össze semmit, de március végére szeretnék nagyjából készen lenni.

Én Tena betétet és a hozzá való mosható hálós bugyit használtam. Nekem bevált, most is ilyet fogok venni.

Kép

Kép
hean
 
 


Köszi Pingi! :)
Írtam privit si...

Kép
szkitty
 
 


Nem sírt, amikor távolodtam, ő nem akart fogdosni engem.
Most akarná, h simogassam:-)

A ringatással az is a baj, hogy nehéz már, meg egyre nagyobb lesz a pocakom, nem tudom már annyira a kezemben tartani.

Abban a 3 király hétben, amikor elaludt 10 perc alatt magától, sokkal többet aludt. Napközben simán 3 órát, este pedig fél 9-től reggel 8-fél 9-ig.
Meg az éjszakai kelések is ritkák, ha magától alszik el.
Én kemény leszek holnaptól. Rászánom ezt a hetet :-)
pumuklii
 
 


Hean
meg mindkét vonalzónk ugyanaz!
pumuklii
 
 


pingi, kitty: én meg majd beszámolok a tapasztalatokról, bár ha petrus is ott fog szülni végül akkor az ikrekkel ő lesz az első :)

Mióta nem kelhetek fel, Zsófi a nappaliban alszik el, és Apa felviszi a szobájába. Előtte már a szobájában aludt el a nagy ágyán, sokszor egyedül, de hát most ez van :? Most 3 órája szunyál mellettem :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Látom, hogy esélyem sincs visszaolvasni azt a cirka 30 oldalt, amiről lemaradtam... :( :( Úgy szégyellem magam, de mostanában úszom mindennel... Még sehol sem tartok a bevásárlással (még hogy csomag a 32. hétre készen?! ez egy vicc), a gyerekszoba is romokban, a férjem 5 hetet távol volt...

Nade brühühü és önsajnálat helyett: remélem mindenki jól van, és egyelőre egyben!! :D Láttam a tábliban, Kutyafüle jól beelőzött mindenkit! :D sok-sok ++++++++ energiát küldök mindenkinek, akinek szükséges (Vanni? Petrus?), a többieknek pedig kitartás!! :D

Nálunk minden rendben, Kamilla érkezése még mindig (a legutóbbi, 30 hetes UH szerint is) április 29-re várható. A kisasszonynak az UH szerint sok-sok, meglepően hosszú haja van, és a 30. héten 1,5 kilót nyomott! :D :D A doki szerint nem lesz aprócska bébi, de talán 3,5 kilósnál nem nő nagyobbra (az anyukája kedvéért, legalább). Megjelentek a csíkok a hasamon (ahogy láttam, ezzel nem vagyok egyedül), pedig már azt hittem, megúszom, most kenem ezerrel... Jah, egy kollégám beközölte ma reggel, hogy a lánya bárányhimlős (én nem voltam gyerekkoromban) :x :x Most parahegyek, bár a doki szerint nagy valószínűséggel ebben az időszakban nem okozna komoly bajt a babának, ha elkapnám, de azért vigyázzak... Na kösz, mivel a lappangási idő két hét, ha akart, már vígan megfertőzhetett, mire egyátalán a kislánya beteg lett... :( :(

Annus, a következő vizsgálat a 34 hetes kontroll, március 25-én. Addig is: szerda reggel? Tinu, Szofi?

Sok-sok puszi mindenkinek,
Zs.

Kép

Kép
zsüci
 
 


Kettős frontot jó messzire el kell küldeni... iylen szarul még soha nem voltam...
vanni
 
 


Hát ma nekem sincs jó napom.Mióta megjöttem a védőnőtöl folyamatosan forgolódik az uraság.Még nem jött rá hogy már nincs sok helye az ilyen olyan akrobata mutatványokhoz és hogy ez mennyire fáj anyukának :(

Olvastátok a főoldalon azt a hírt a 2 méh 2 gyerekről?Durva.

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok.Hát nem javul,csak romlik a helyzet.Egyre jobban fáj.Felhívtam a háziorvos rokonunkat,aki azt mondta próbáljam meg hideg vizes vagy jeges borogatással(eddig is ezt csináltam) és keressem meg a nőgyógyászom,mert neki meg kellene néznie.Írtam a nődokinak(mert ha hívod nem éred el,és az sms-re reagál),de eszében sincs reagálni.Gondolom nem komoly,de a két lila és égő hónalj,nekem elég problémás.Főleg hogy figyelnem kellene a tanulnivalóra,és hát a fájdalom eléggé elvonja a figyelmem.Meg próbálok a tanulás közben pihentetésként vasalni,és hát az sem egyszerű.Mit csináljak,hogy jobb legyen?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na itt is vagyok!
Minden oké Izával.Feje tényleg picit kisebb,a hasa meg jó nagy!Szép kis pofikája van,már most megzabálnám olyan édiii :oops: Bár lehet én vagyok elfogult!
Persze jól begubbasztott.A kezével fogta a fejét,maga elé húzta a köldökzsinórt is,így nehéz volt jó képet csinálni...Láttuk a kis lábacskáit,combja is tényleg jó nagy.Nyitogatta a szemét is tök sokszor,de ilyenkor nekem olyan rémisztő volt a kinézete :lol: Ja és rengeteg haja van!!!!Kis tüsi már most,mi lesz még később!
Na akkor amit mértek!
BPD:80,5mm
OFD:100,3mm
HC:285,6mm
FL:62mm
AC:293,7mm

Szülés várható idejét ez alapján ápr.27re írta!33 hetesnek felel meg.De érdekes mert a gép a hasa alapján már 36+5nek írta....azért az durva.A BPD alapján meg csak 30+1.De ezen én már nem lepődöm meg 8)

Magzatvíz is átlagos,tiszta.Majd hozok még több képet is!

Kép

annus11
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi de nem tudtam választani!Szóval így bújócskázunk!

annus11
 
 


Annus: Iza tényleg nagyon cuki!

Zsüci: sajna én már nem tudok járni szerda reggelenként. :(

KÉpzeljétek, megnéztem a hasamat, mármint lefényképezte az uram és összehasonlítottam az előző terhességemmel. Már írtam korábban, hogy kb. 3 héttel ezelőtt még nem volt különbség igazából, de mostanra meg hirtelen úgy megnőtt a pocim, hogy kb. 1 hónappal később lett ekkora Tücivel, mint amekkora most van. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok! :D

annyira de annyira ég a pofám, h nem jövök hozzátok(pedig én indítottam a fórumot :oops: ) :oops: :oops: :oops:
de olyan sokat írtok és annyira nem vagyok képben :roll:
remélem megbocsájtjátok! :lol:
csak nehogy Annus kivegyen a tábliból 8) :shock:

néha azért olvasgatok, csak nincs erőm mindenkinek írni, csak magamról meg ciki :roll:

de a háttérből követlek benneteket!!
velünk minden oksika!Lilla is pocakra gyúr :lol: 1 hete volt 1995 g.

Mindenkinek mennek a drukkhegyek és babanövesztő enerdzsik :wink:

Pusszantás! :P
Vendég
 


Vicuska!
Nem ciki ha csak magadról írsz!Mi annak is örülünk!Nem kell mindenre reagálni!Ezért nem leszel megkövezve :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus,
nagyon szép Iza, szerintem első blikkre Rád hasonlít nagyon! :) Súlyt nem számoltak Nektek rá?
Anyós mit szólt az unokához?
Jó képek készültek nagyon, melyik 4D-s rendselőben voltatok?

Kutyafüle,
remélem a dokid mielőbb válaszol majd, de sztm ha holnapig nem lesz jobb, nézesd meg, akár a háziorvossal, valamit csak tud mondani rá!!

emese1979
 
 


Ja, a Medele Mini Electric mellszívóról van vkinek tapasztalata? Erről hallottam még, h jó nagyon, meg árban nem sokkal több mint az Avent kézi.

Na megtápoltatom a vérebet.

emese1979
 
 


Annus
nagyon aranyos husis pofija van :-) Szemnyitogatós képet meg nem is láttam még.
Nálunk meg pont a hasmérete húzta vissza az átlagot, az volt kisebb.
pumuklii
 
 


Annus,
Iza tünemény, szerintem is rád hasonlít.

Na visszatértünk az első trimeszterbe, rosszullétek terén.Egyenlőre csak émelygek, remélem hányás nem lesz mert kicsit nehézkes már kivitelezni.Ha jól tudom ez csak pár hétig tart aztán "leszáll" a picúr.Remélem minnél hamarabb mert ma alig tudtam enni pedig nagyon éhezek.Párom itt tömte magába a kaját én meg minden falattal küszködtem, hogy na még ezt az egyet... :?

Ma megkaptam a magzat mozgás számláló lapocskámat is.Meg hamarosan NST és aztán szülünk is.Pikk-pakk lement ez a 9 hónap, el se hiszem.Kíváncsi leszek milyen lesz ha már nem lesz bennt.
Nektek nem volt hiányérzetetek hogy nincs odabennt senki?

KépKép
harhaj
 
 


Lehet még jópár hét Harhaj. Barátnőmnek 37 hetes vizsgálatnál még nem volt lenn a gyerek....

Nekem nem volt hiányérzetem, örültem, hogy kinn van :-)
pumuklii
 
 


Annus,
annyira husi , cuki Iza :) na, kedvet is csináltál a 4D-hez :)
nyitott szemes kép nincs?
Múltkor láttam én is olyan 4D-s képet ahol nyitva van a szeme, meg itt az egyik fórumon is felrakott valaki olyan képet, tényleg rémisztő :)

Tinu,
nem rakod fel a pocak képet?

Pumukli,
sikerült betűket venni?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Köszi csajok!
Ja számoltak súlyt is,az lemaradt!2031g!

Harhaj4
Nekem is van néha hányinger,pl most is....Nekem nem hiszem h hiányérzetem lenne,alig várom hkinn legyen!!!

Emese!
Kleopátra házban voltunk!

annus11
 
 


Na majd nézek olyat ahol jobban nyitva a szeme...Azt tudtam h már nyitogatják,na de hogy ennyit :shock:

annus11
 
 


Emese,igazad van,csak nem tudom hova forduljak.A háziorvosom egy balfék.A múltkor is a vesekövemre azt mondta vastagbél gyulladás,és gyulladáscsökkentőt adott.Most mit adna?Végbélkúpot?Le akarom cserélni,csak mostmár megvárom a gyerekágyat. Én a nődokiban bíztam nagyon,de ez nagyon rossz érzés. :cry: Olyan,mintha nem számíthatnék rá.Mert rendelése van,anya látta,hogy ég nála a villany.Oké,hogy nem olyan súlyos a baj,mint ha valaki vérzik,vagy keményedik,de tényleg nagyon fáj.És nem csak itthon kell ülnöm,és várnom,hogy elmúljon,hanem hajtás a melóban,készülni a vizsgára,stb.Ez egész embert kíván.Mindegy.Nincs ötletem hova forduljak.Fogak összeszorít,és majdcsak elmúlik.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok! :)

Annus, nagyon helyes Iza!!!

Nekem nagyon hiányzott a pocaklakó! :) Olyan furi volt, hogy ugyanaz, aki eddig bent volt, most kint van! Nem tudtam elhinni... :lol:

Hányinger nekem is van... De asszem ez már így marad, mert Samuval eddigre rég elhagyott. :)

Kutyafüle! Tényleg nézesd meg vkivel, légyszi!

Vicuska! Jó, hogy jöttél, sztem is írhatsz nyugodtan magadról csak! Mi kiváncsiak vagyunk... :)

Szia Zsüci! Ha anyuka volt már bárányhimlős, akkor nem lehet hordozó! Szóval, ha beteg is a kislánya, ha te nem a kislánnyal vagy érintkezésben, akkor nem kaphatod el! Csak rettentő extrém esetben... Anyukája volt bárányhimlős?

Nagyon sokminden kimaradt, de asszem már ki is fog maradni... Bocsi... Mennem kell, lehet, nem is jövök ma már. Jó éjt!
Vendég
 


Annus, mi is így vagyunk.. A hasa 35 hetes pár naposnak felel meg, többi kb. korának megfelelő, súly 1930 gr..
Olyan furcsa, Peti sokkal kisebb volt.

Emese, nekem bevált, volt a elején pár nap, amíg meg kellett szokni, hogy nyúzza, de szerintem ez mindegyik mellszívónál így van. Én csak jókat hallottam róla.Aztán megtanultam hatékonyan kézzel fejni, az volt a legjobb, nem a kellett mellszívó alkatrészeket mosogatni:)))

Kép
Kép
zili
 
 


annus: na most már kíváncsi vagyok, mekkorának mérik Fruzsit szerdán, mert ő két hete volt ekkora :shock:
Édesek a képek :)

Én ma nagyon szarul vagyok, Fruzsi jóval lejjebb rúgdos, mint eddig :?
Vendég
 


Esztó: most melltartós-bugyis képet csináltunk, és már nem volt kedvem visszaöltözni. Majd holnap csináltatok valami fórumra valósat is. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,
OK :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Panndi,
pihenj.

Én csütörtökön megyek uh-ra, már kiváncsi vagyok én is mekkora :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Dóri,kiveeeeel???????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: