Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Olyan édesek ezek a bébik!

Zsiráf! Laja baba nagyon kis huncut!

Bocika! Marcinak mekkora szemei vannak! Gergőnek is nagy van, de ezek a szemek!

Andy! Regi kis husika meg kell zabálni! Egyébként nálunk is így alakulnak mostanában az éjszakák, de majd csak jobb lesz idővel.

Edoci! Regi fülbevalója tényleg nagyon szép, illik hozzá!

Lyndee! Arni is csuda pofi!

Eszterke! Dani is milyen husis lett és világosabb a haja?

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Zsiráf: nagyon édes Laja baba!
Zsebi baba: nekem az első babakocsi jobban tetszik..

Andy: Regi tündéri! nagyon hasonlít rád! A gyerekeket meg kis szerencsével meg majd bemutatjuk egymásnak Dévényes néninél.. :wink: :lol:

Most hívott a védőnő h a holnapi oltás lefújva mert beteg a doktornő.. csúszik a dolog egy hetet..

Orsi: tök jó h ilyen jól működik a "parancsolat " !

Kép
eszterke24

Ma voltam másodszorra a védőnőnél és lehet utoljára. Olyan macerás elmenni hozzá és megint nem volt ott! :evil:
Egy héten egyszer van hétfőnként 9-11-ig és még ilyenkor se képes a helyén lenni, ráadásul a telefont sem veszi fel.

Én is jelölgettem tegnap iwiwen, láttam mindenki visszajelölt, köszi.

Zöldi! Téged még akkor jelöltelek amikor még nagyon lekötött Hanna baba, csak mindig elfelejtettem írni. Szóval Salamon Erika néven én jelöltelek.

Kubu! Múltkor kérdezted, Szabadi-Sóstóra megyünk, bocsi most jutott eszembe, hogy még nem válaszoltam. :oops:

Kép
Kép
Kép
erika26

Mi holnap megyünk 2 hónapos oltásra!

Képzeljétek anyukám begurult múlt héten és nagy nyomozásbakezdett. Kiderítette hol dolgozik az exem és hagyott neki egy üzenetet, hogy hívja fel apukámat, különben végrehajtást fogunk ellene kérni. Hát úgy néz ki beijedt, mert másnap felhívta aput és megígérte, hogy a héten jelentkezik és aláír mindent csak vigyük oda. Hát kiváncsi vagyok, de mostmár tudjuk hol keressük, max odamegyünk a munkahelyére. Szerencsére az ügyvédnő bárhova eljön velünk, benne van mindenben, úgyhogy remélem hamarosan túl leszünk rajta.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: örülök h rendeződni látszik a dolog az exeddel...
Danim haja tényleg világosabb kicsit, :D

Cili: ha lesz időd egy kis ötleteket adhatsz ám a szupi receptekből!!! :wink: imádok sütni főzni, de egyszerűen kitalálni h mit,, ? mert ha valamit nagyon újítok Apa tutira nem díjazza :roll:

Kép
eszterke24

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák!

Megjártuk a dokit, persze megint esik az eső. Hordozóba be, kocsi be, lemenni, kocsiból ki..., ráadásul olyan nehéz alig bírtam el a gyereket.
Mondom a dokinak, hogy a gyógyszer amit felírt, nem szedhető szoptatás alatt. Az nem lehet, mert a gépben benne van, hogy mehet! Mutatom a papírt. Felhívja a gyógyszerészt, és kiderült, hogy programozási hiba van! Hát kivagyok! Hogy lehetnek ilyenek az emberek???? Hát nagyon ajánlom, hogy ne legyen semmi baja a gyerekemnek, mert valakit akkor megölök, az biztos!

Rákérdeztem az akupunktúrára! Csinálja, hatásos, holnap fél 11-re van időpontom. 2000 pénz egy kezelés, az, hogy mennyi kell majd meglátom. Nagyon bízom benne, hogy helyrejövök!

Orsi nagyon ügyes vagy, hogy nem adtad fel, és megy a szopizás!

Eszter holnap bakonyi betyárlevest, és ropogós kéreg alatt sült sertéskarajt fogok csinálni!

Az én uram hála istennek mindent megeszik, amiben hús van (4-lábú), úgyhogy könnyű a dolgom! Csak néha jó új ízeket is kipróbálni, mert hamar megcsömörlöm!
Ha a kaja bevált, mennem a receptek a helyükre!

Kép

Kép
dcili81

[quote]E írta:ddig hány dévényen voltatok? A féloldalasságot milyen gyakorlatokkal javitották? Nagyon sir hannus közben?hogy birod ki? Már kérdeztem ezt aszem.

andi! Ez lesz a 4. kezelés. A féloldalaság javítása is úgy történik, hogy az izomműködés agyi irányításának központját stimulálják. Masszírozásnak tűnik. Nem gyakorlatokról van itt szó, de természetesen mozgás közben csinálják. Otthonte ezt nem tudod gyakoroltatni.
Bírom.

[quote]Z írta:öldi, kedd nekem szupi, mehetünk Sajna esőt mondanak, B terv? Westend?

Zsiráf! B terv: Ringató a Millenáris parkban!
http://ringatok.hu/index.php/foglalkozasok_budapest

Zsebi! Nekem mindegyik tetszik! Nekem ilyen (is) van:
Kép
Nagyon szeretem.

[quote]Z írta:öldi! Téged még akkor jelöltelek amikor még nagyon lekötött Hanna baba, csak mindig elfelejtettem írni. Szóval Salamon Erika néven én jelöltelek.

Szerintem nem fogadtam el :(
Jelölj mégegyszer!

Csípőszűrés oké - UH-s volt, időre mentünk, 0 percet kellett várni, az egész 5 percig tartott (öltöztetéssel együtt), mindenki nagyon kedves volt a recepciótól a dokin keresztül az asszisztensen át a segítőkész apukákig.
Van ilyen is!
Imád villamosozni is a bébim! :)

Kép
zölddisznó

Köszi lányok a dicséretet Laja babára, bár én nyilván elfogult vagyok :D

Erika, jelöltelek iwiwen..

Jelentem éjjel fél 12 től reggel fél 1oig aludtunk egyetlen rövid szünettel, és kis mancsom megint alszik :D Nem is tudom hirtelen mihez kezdjek :shock:

Edoci, nagyon szép a fülbevaló :D Ha kislányom lenne, én is tuti ilyet kérnék neki..

Próbálok időpontot szerezni Dévényeshez, de akit elértem annál nincs hely, mást meg nem is sikerül elérni :shock: Na, hátha később

Cili, mindig irigykedve olvasom miket főzöl ebédre, tele vagy ötletekkel, mindig összefut a nyál a számban :D

Kép
Kép
zsiraf8

Nemrég vettem egy könyvet 1 millió menü címmel.
Ebben kis kártyán vannak a receptek, így variálhatod, hogy mikor mit főzöl. Mindenféle fajta kaja van benne: leves, saláta, vega, hal, hús, sütik...

http://www.szalaykonyvek.hu/index.php/konyvek/konyv/383

Kép

Kép
dcili81

Apa ma megint sokáig dolgozik :( , de megígérte, hogy holnap elmegy bevásárolni nekem, és vigyáz a törpre, amíg a dokinál vagyok! :D

Kép

Kép
dcili81

[quote="eszterke24"]A írta:eszterke24ida: mi ujság veletek?

Semmi extra, úgy néz ki végleg itt maradunk. Ráadásul "kiderült" hogy ezért ki más, mint én vagyok a hibás.. mert én "elloptam" az apjától a gyereket, én nem becsülöm meg őt, még azt is akarom, hogy tönkretegye a családját és ráadásul nincs annyi gesztus bennem, hogy végtelenségig tűrjem a drága mamát... Hogy én milyen rossz ember vagyok! Eddig nem is tudtam, de most már jó, hogy egy ilyen okos ember felvilágosított. Ő döntött. Nem kell neki egy ilyen senkiházi gyerektolvaj, inkább visszaköltözik anyukához. Oké.

Elegem van az életemből, elegem van a gonosz emberekből!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida a lehető legjobban döntöttél! Szégyelhetné magát a volt párod, hogy ilyeneket mondd rólad!

Kép

Kép
dcili81

Remélem a szüleid tudnak segíteni!

Kép

Kép
dcili81

Néhány kép Gergőmről: Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

ÖÖÖÖ Erika az utolsó kép nagggggyon komoly.....nem mernék vele szembeszállni... 8)

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok,
Ezer éve nem jártam itt. Dolgoztam sokat, és persze gyerekeztem. Most is, de néha megpróbálok benézni.

HIÁNYOZTATOK!!!

Azt sem tudom hol kezdjem a visszaolvasást.

Utolsó oldalt olvastam, Aida elköltöztél? Ne őrjíts, ekkora nagy baj lenne, remélem hamar rendeződik.

Többiek?

Velünk ok., Dávid bölcsiben heti 2 nap, na ezek annyira jó napok (csúnya vagyok), 1gyerekesnek érzem magam, könnyebb, de olyan jó mikor haza jönnek és itt ordít mindegyik. Néha kivagyok, de nagyon élvezem. Sikerült egy nagy cég könyvelését bevállalnom, olyan jól esett, igaz most dolgozhatok, de már két éve uram tart el nagyrészt, ez irtó rossz érzés. Jöhet a lelkiismeret-furdalás, kevesebbet leszek a gyerekekkel, igaz itthon tudok dolgozni.
Folyt.köv.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Böfi után:

Kép

Kép

Kép
dcili81

Erika: köszi Marci dicséretét. Tényleg Gergőnek is nagy szemei vannak!!!! :lol: :lol: Örülök, hogy talán rendeződnek a dolgaid.

Andy: hát még Marcit Ok, hogy benevezném egy szépségversenyre, na de velem együtt???!!!! :? :? Én már 3 hónapja nem jutottam el fodrászhoz, és 4,5 hónapja kozmetikushoz. Pedig rámférne már egy alapos kényeztetés!!!

Zsiráf: Laja tényleg nagy franc!!! :lol: :lol: :lol: Reszkessetek lányok!!!

Aida: hidd el jól döntöttél. Ne hagyd hogy a volt (??) párod lelkiismeret furdalást okozzon. Neked és Noelnek a legjobb a szüleidnél!!!! Nagyon-nagy erőd volt, hogy meghozd ezt a döntést, és ehhez gratulálok!!! Az ilyen apa (???) meg meg sem érdemel egy gyereket, hiszen még ő is gyerek, aki anyuci szoknyája mögé bújik!!!

BB: üdv itt újra. Az tök jó hogy otthon tudsz dolgozni!!!!
Vendég

Aida: szerintem itt mindannyian bíztunk benne h Noel születése után megváltozik a párod és az anyukája közötti kapcsolat, és ti lesztek neki a legfontosabbak... sajnálom h nem így alakult.. :(
De magadat ne hibáztasd, próbálj meg Noelre koncentrálni minden erőddel! Remélem a szüleid maximálisan támogatnak..
gyerektolvaj... :evil: na persze.. ha másképp gondolkodna foggal körömmel ragaszkodna h maradjatok...
nem nőtt még ő fel... kitartást neked!

Erika: Gergőd nagyon édes! az utolsó képen tényleg nagyon kis harcias ! :lol:

Én úúúúgy örülök!
végre elértem a dokit, megvan minden nőgyógyászati eredményem, és minden negatív!!!!!! :D

No megyek főzök valamit.. szakad az eső Manócska az erkélyen durmol.. :lol:

Kép
eszterke24

Aida! Szerintem is jól döntöttél, nem érdemel meg titeket!

Edoci! Nagyon szép a mennyasszonyi ruhád! Na meg persze te is benne!

Zsiráf! Majdnem egyidősek vagyunk!

Cili! Hát én is beijedtem! :D
Nekem is mindig csorog a nyálam mikor olvasom miket főzöl.
Hétvégén ki szeretném próbálni a raffaelo szeletet, meg a Szeles féle narancsos-kókuszos muffint.

Kép
Kép
Kép
erika26

Eszterke: úgy látszik egyszerre írtunk és szinte ugyanazt Aidának!!! :lol: :lol:
Az én Manócskám is kint durmol a teraszon. Én meg belevetem magam a vasalásba!!! :twisted: :twisted: :twisted: Ja én tegnap Dubarry-s szeletet csináltam csak egy kicsit megvariáltam. És annyit alkottam, hogy mára is maradt!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

[quote]V írta:alaki kérdezte, igen, mi elkezdtük a hozzátáplálást, holnap lesz a második hete hogy megy az almalé, szerdátol már pép is lehet. Mini Lajának egész bejön az édes lé (Golden almát reszelek, átnyomok).

Zsiráf!
Èn voltam! :P Már én is várom, hogy elkezdjük, kivi vagyok mit fog hozzá szólni. Èn majd az 5 hónap körül tervezem.
Nagyon komoly Laja baba! :D :D

Cili!
Milyen recepteket néztél ki?

Erika!
Tényleg nagyon vagány a kisfiad!

Sajna most 4 napig egyedül leszek, párocskám vizsgáztat Stuttgartban. :cry: Kicsit félek milyen lesz tök egyedül csinálni mindent. UGYanis én nem panaszkodhatok. Férjem mindig siet haza melóbol, nem haverozik, tv-t is keveset néz, és mikor itthon van mindig sokat foglalkozik Vinzenttel. SZóval most nagyon fog hiányozni!!! :(

Ja és az én Kicsi Manóm már kb egy hete este fél 12-töl reggel 7-ig alszik( +/-20perc). Olyan jól belötte magának, hogy szinte minden nap ugyanakkor kel!!! :lol: :lol: Imádom!!!!
susy75

Sziasztok!!

Zöldi:én is jelöltelek már régebben Nagy Orsi néven,akkor én is próbáljam meg újból?

Cili:olyan irigy vagyok h ilyen jó kajákat tudsz kitalálni...Dani meg mintha nem is 3hónapos lenne,simán elmegy egy 6hónaposnak :D :D

Erika:uccsó kép nagyon jóóóóóóóóóó,kis édi :D

Aida: :cry: :cry: nagyon sajnálom,el sem hiszem h vannak ilyen emberek.....

Itt megint fúj a szél de azért megpróbálkozunk a sétával.
Csak mostanában Oli olyan francos h nem győz nyekeregni a kocsiban,mert ugye ő úgy alszik el h szopizza az ujját.És persze kocsiban sok ruhában ezt nem tudja.Így már kezd rémálommá válni a séta is,vkinek vmi ötlet erre?

solya051020
Káld

Boci: igen én is akartam írni h nagyon egyszerre vagyunk.. de megelőztél! :D

Cili: nagyon vagány a nagyfiú!

a mai ebéd még talány.. a palacsinta tuti.. már be is van keverve..

Kép
eszterke24

Köszi a dicséreteket. Ma mértem a guzmancsomat 65 cm....
Lehet szerdán lemegyünk a védőbe mázsálni!

Kép

Kép
dcili81

Suzy:
Cili!
Milyen recepteket néztél ki?

Bakonyi betyárleves, ropogós kéreg alatt sült sertéskaraj, k.püré,
meg ha lesz időm csinálok gyümölcsmártást, mert állatira imádom!

Kép

Kép
dcili81

Cili!
Jól hangzanak!
Milyen a gyümölcs mártás?? :roll:
susy75

Én veszek gyümölcskonzervet, vagy befőttet. Én leginkább meggy vagy cseresznye befőttet használok, mert azt szeretem. De hallottam már almával is, meg egresmártásról is.
Beleöntöm lábosba, elkezdem melegíteni fahéj, szegfűszeg, kis citromlé, meg ha nem elég cukros, akkor cukorral. Közben kikeverek egy tálba vaniliapudingot főzőtejszínnel, vagy tejjel, és amikor kezd forrni a cucc belekeverem, és felforralom.
Ennyi! Kicsit sűrűbbre kell főzni, mint a gyümölcslevest! Én sütni szoktam mellé csirkecombot, meg csinálok hozzá krumplipürét.

Kép

Kép
dcili81

Cili: és összemixeled a gyümiket vagy marad a mártásban is darabokban mint a gyümilevesben?

Kép
eszterke24

Darabos marad, mint a levesben.
Uff, megéheztem... :D :D

Kép

Kép
dcili81

Cili: csorog a nyálam.......... :lol: :lol: :lol:

Eszterke: :lol: :lol: :lol:

Solya: nálunk dettó ugyanez a helyzet. Nálunk az vált be, hogy az overált (amiben nem nagyon lehet mocorogni) leváltotta a kabát. Kemény 500Ft-ért lőttem a tesz-vesz-en. Ebben jobban mozog a kis karja és a keze is elér a szájához.
Vendég

Dani fél 11-kor evett utoljára, és dél óta alszik... :D :D

Kép

Kép
dcili81

Aida!
Nem hiszem el, hogy az exed még neked okoz lelkiismeret furdalást azzal, hogy elloptad tőle a gyerekét!!! :evil: Teljesen jól döntöttél, még szép, hogy nem hagyod magad lelkileg teljesen tönkretenni!!! Hidd el, talpra fogsz állni, Noel erőt fog adni az újrakezdéshez!!!

BB!
Üdv újra itt! Tényleg ezer éve nem jártál erre. :-D De jó neked, hogy tudsz otthonról dolgozni!

Susy!
Bizti nehezebb lesz az a pár nap Apa nélkül, de meg fogod oldani.

Solya!
Én már olyan overállt adok Zsófira, amiből ki van a kézfeje. Így amíg szüksége van a kezeire szájbatömés céljából, addig rendelkezésére áll, aztán amikor már bealszik, jól betakarom még a pléddel, amibe be van tekerve. Először aggódtam, hogy kesztyű nélkül fázni fog a keze, de a babakocsiban egyátalán nincs hideg.

Erika!
Gergő édi kiscsávó! Az uccsó kép tényleg nagggyon kemény! :-D

Cili!
Nem koplaltatod Danit, az már tuti! Nagyon aranyos! És dögös a szerkója! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Cili!
Köszi! Rájöttem közben, hogy már én is ettem ilyet husival! :oops: :P

Bernuska!
Igen, valahogy túléljük! :roll:
Tápiztok már?
susy75

Solya! Jelölj!

...gombapaprikás, petrezselymes krumpli, ubsal...de csak vacsira jön "haza" donorom ;), úgyhogy ráérek.

Lesz ma mégegy séta asszem...

Kép
zölddisznó

Berni Zsófi is igen jó husiban van!

Apja kiadta neki a mércét: 210 cm és 130 kiló, és ő ehhez tartja magát... :D :D

Hát én régóta nem adok Danira overált! Harisnya, nadrág, hosszú ujjú, meg pulcsi vagy kabát. Szerintem nincs is olyan overál, ami rámenne...

Kép

Kép
dcili81

Szia mindenkinek!

30 éves lettem... affene, akarom mondani 20 8) :lol:

Délelőtt bementünk Kiskobolddal a céghez, vigyorgott mindenkire meg dumált, totál elájultak tőle én meg annyira büszke voltam :)

Zsiráf: annyira cuki Laja baba. Kis huncut :)

Cili: én is irigyellek, hogy ilyen jó kajákat tudsz kitalálni. Imádok főzni, csak kitalálni nehéz, hogy mit :oops: ezért is jó a receptes topik.
Gyümölcsmártásnak nálunk, sváboknál nagy hagyománya van (csak szósznak hívják), kiskoromban minden vasárnap volt a húsleves mellé. Csináltuk szilvából, meggyből, egresből, birsalmából, paradicsomból, almából. Mai napig imádom...
Hatalmas nagyfiú Dani!

Aida: csatlakozom az előttem szólókhoz, én már leírtam erről a véleményemet, és még mindig nagyon bátornak és erősnek tartalak ezért a lépésért.

Erika: utsó képen tényleg nem semmi Gergő, mintha épp be akarna mosni valakinek :lol:

Eszterke: éljen a jó hír!!!!

Edoci: én is megcsodáltam, hogy milyen szép menyasszony voltál...

Susy: szerencsére nekem is ilyen apusom van :)
BB: Szia! Te is hiányoztál.

Kép

Kép
gabilany79

Gaby komolyan? Akkor nagyon boldog szülinapot! Még minimum 2x ennyit!!!! 8) 8)

Kép

Kép
dcili81

Gabi: Gratulálok hogy 20 éves lettél!!!
Kép :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hú de sokat írtatok megint! :lol:
Köszönöm a jelöléseket az iwiwen! :lol:
Ma voltunk a 3 hós oltáson,Regina most kidőlt,kivételesen Máté is alszik! :lol:

Zöldi
Hátul kapcsolódik a fülbevaló,olyan összekattintós féle,mert nem áll ki a kapcsolója.

Andy
Nagyon édes Regi! :lol: Tavasszal akarunk menni Egerbe,remélem akkor összehozzuk a két Reginát! :lol: Gasztro ügyben az a helyzet,hogy hízik,így azt mondta a doki hogy addig nincs gond.

Solya
Kaja ügyben van javulás?Nálunk cumi van,de az overált amúgyis utálja! :?

Erika
Akkor látom kitaláltad hogy ki vagyok! :lol: Köszi,annó még valamivel jobban néztem ki mint most! :oops: :lol: Herceghalmon vannak barátaink,szoktunk oda járni! :D Haláli az utolsó kép Gergőről! :lol:

Zsiráf
Jajj de édes Laja baba! :lol:

Aida
:( Kitartást! :( Szólj ha valamiben tudok segíteni!

edoci

Hú de sokat írtatok megint! :lol:
Köszönöm a jelöléseket az iwiwen! :lol:
Ma voltunk a 3 hós oltáson,Regina most kidőlt,kivételesen Máté is alszik! :lol:

Zöldi
Hátul kapcsolódik a fülbevaló,olyan összekattintós féle,mert nem áll ki a kapcsolója.

Andy
Nagyon édes Regi! :lol: Tavasszal akarunk menni Egerbe,remélem akkor összehozzuk a két Reginát! :lol: Gasztro ügyben az a helyzet,hogy hízik,így azt mondta a doki hogy addig nincs gond.

Solya
Kaja ügyben van javulás?Nálunk cumi van,de az overált amúgyis utálja! :?

Erika
Akkor látom kitaláltad hogy ki vagyok! :lol: Köszi,annó még valamivel jobban néztem ki mint most! :oops: :lol: Herceghalmon vannak barátaink,szoktunk oda járni! :D Haláli az utolsó kép Gergőről! :lol:

Zsiráf
Jajj de édes Laja baba! :lol:

Aida
:( Kitartást! :( Szólj ha valamiben tudok segíteni!

edoci

Na ez jó elment 2-szer! :roll: :twisted:

Gabi
boldog szülinapot! :lol:
Köszi a dícséretet! :D De azért túlzásokba ne sessünk! :lol: :lol: :lol:

edoci

Gaby: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! azért a 20 év már valami... :lol: :lol:

Danim is alszik még.. 3 kor kajaidő.. nem hiszem h pontos lesz..

Kép
eszterke24

Én közben megtömtem Danit..., most ezerrel magyaráz a játszószőnyegének.

Ja a ti babáitok próbál már oldalra fordulni?

Kép

Kép
dcili81

Köszi a jókívánságokat :oops: :)

Cili: igen, próbálkozik. Vagy magától lendül, vagy belekapaszkodik valamibe, ami mellette van, pölö nagyobb plüss vagy a babatornáztató oldalsó lógói és úgy.

Na, megyek, mert sótájm van....

Kép

Kép
gabilany79

No azért pontos az a pocak.. :lol: :D olyan édesen álmosan pislog még..

nekem akkor ha nagyon kalimpál a játszószőnyegen, olyan mintha fordulni akarna.

Kép
eszterke24

Zöldi:OK!Jelölök!!!

Cili:nem ér ám,az embert meg itt megeszi a fene :lol: :lol: :lol:

Edoci:köszi az érdeklődést,hát hogy van e javulás azt nem tudom ,tegnap egész "jó" volt,nem sírt,ma meg még nem,de 4fele kaja,aztán majd kiderül. És tényleg csúcs szupi volt a ruhád :lol: :lol: :lol:

Gabi: Kép
Nagyon boldog szülinapot neked!!!(remélem nem haragszol meg a kép miatt :oops: :oops: )

solya051020
Káld

Jaj nagyobba akartam,de remélem így is kivehető a lényeg :lol: :lol:

solya051020
Káld

Séta:akkor valszeg meg fogom próbálni a kabátot,vagy egy nagyobb overált.Egyébként nemrég értünk haza,és most véletlenül elaludt cumival :roll: :roll: :? nem értem én ezt a gyereket :D

solya051020
Káld

Gabi! NAGYON BOLDOG 20. SZÜLINAPOT!

Edoci: kik azok? bár már olyan nagy lett Herceghalom, hogy nem ismerek mindenkit, de hátha

Kép
Kép
Kép
erika26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?