Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
A szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni Tőletek. Keresek olyan anyákat, akik császármetszés után már szültek hüvelyi úton és olyanokat akiknek volt már császármetszése, jelenleg várandósak és hüvelyi úton szeretnének szülni. Ha valakinek a postai út a szimpatikusabb, küldök kérdőívet válaszborítékkal együtt.
Előre is köszönöm: Rákóczi Ági
endomed@t-online.hu
nováky_rita
 
 


én császár után nem kockáztatnám a sima szülést,nagyon veszélyes lehet.

mó73
 
 


Sziasztok!

Lilla! De jó hogy már otthon vagytok! Úgy érzem a szavaidból nagyon jól érzed magad. Biztos könnyebb is most mint császár után volt. Jó babázást!
Azt is jó tudni, hogy Borgmama jó kezekben lesz. Tényleg! Hol van???????

Eveta! Köszi a jókívánságokat, remélem hogy nyugodtan, de határozottan készülődik már kifelé a kicsi lány.
Nálunk az emberem pont ma kérdezte meg, hogy vajon másképp fogunk-e hozzáálni Gergőhöz , ha már itt lesz a kiscsaj is. Annyira kíváncsi vagyok! Arra is kíváncsi lennék, hogy ha nagyobb lenne hogyan reagálna a kistesóra. Lehet, hogy már most összepakolná a cókmókját, mint ma végre én :D

Többiek! Hol vagytok?

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
háziboszi
 
 

 
 

sziasztok!

mi még mindig 2in1. dehát ha nem igy lenne, tudnátok róla...
viszont volt ma egy riasztás, fel is hivtam a szülésznőmet. 3-6 perces fájásaim voltak. aztán kiderült, hogy a ricinus tréfált meg.... akkor még nem "hajtott ki" eléggé, és miután elintéztem mindent és zuhanyoztam (ezt javasolta a szülésznő), le is álltak... kocsiban újra előjöttek (jöttünk haza), de itthon megint semmi.

újabb tippet kaptam,szegfúszeges-fahéjas teát (vagy bort, utóbbit kihagyom) inni. na ezen megint nem múlik, én megiszom...
ja és a fogkrémemet is lecserélem homeósra, hátha igy tényleg hatni fog az inditós "koktél" (csüt-péntek-ma is bevettem....)

azért vicces ám, most már tényleg nem számitok semmire (a mai akció is meglepett), csak arra hajtok, hogy legalább kicsit kinyiljak, hogy lehessen burkot repeszteni... amit mindig is nagyon szerettem volna elkerülni... igy változnak a dolgok.
Stephen King nagy kedvencem, a legújabb könyvében irja: "Isten azzal büntet, amit nem tudunk elképzelni." bevallom nem vagyok hivő, de ez nagyon igaznak túnik...

ha holnap tudok még olvasgatni, megpróbálok reagálni mindenkinek :)
kellemes nőnapot lányok! :)

Kép
borgmama
 
 


Sziasztok!
Lilla!
Gratulálok mégegyszer! Nagyon örülök, h ennyire pozitív volt a szülés!!!! Természetesen kíváncsian várom én is a történetet! Jó babázást!

Boszi!
Kicsit elbizonytalanítottál az érveiddel. Már ami a "költözzünk-vagy-ne" kérdést illeti... :oops:

Megyek a hímzésem után.

Üdv: Viki
Vendég
 


Borg!
Mire elküldtem a hsz-mat, megjelent a tied is. Szóval, nagyon jó jel, h vannak tevőlegesen jóslók! Másodszorra voltak nekem is 2 napig, a harmadikon született meg a Miki. Szóval ezek már komoly előkészületek a tested részéről! Remélem minden rendben megy!!
Viki
Vendég
 


Kislilla! örülök, hogy otthon vagytok és jól vagytok.És nagyon örültem, hogy természetes módon szültél! Kellenek a pozitív tapasztalatok! Várjuk a szüléstörténetedet!

Oké csajok, akkor halasszuk el a döntéshozatalt, legalábbis addig amíg teljesen képben leszünk. Egyébként csupán kérdésfelvetés és interjú volt részemről a dolog, ezt kifejezetten írtam is, úgyhogy ez nem volt eldöntött dolog egyetlen pillanatig se, kár úgy reagálni rá. Danaa! valóban sok igazat írtál, de te a saját szitudból indultál ki, és amit Zsolka felsorolt az sajna engem személy szerint szerint érint egy ponton - megjegyzem nem én tehetek róla. Egyébként van olyan rosszindulat, amit érdemes kivédeni, higgyétek el. És nem mellesleg az embernek nem csak saját magára, de a családjára és az ő "védelmükre" is gondolnia kell. A vélemény az vélemény, amit én is bárki előtt vállalok, de a magánéletem és érzelmi életem egyes pontjai viszont nem tartoznak a széles nyilvánosságra. A nyitott kapu dolog technikailag többfélképpen is megoldható az említett mód nem tenné "bezárttá" a fórumot, csupán más helyen jobban kontrollálható módon folyna tovább, aki akar és a komolyan gondolja a céljait az megtalálna ugyan úgy, de jó, hogy tegnap elszállt a hsz-em, mert azóta még többen szóltatok hozzá, és egyet nem akarok, a társaságot megosztani, mert az valóban nem fog működni, hogy 2 helyre írkáljunk, ez kivitelezhetetlen és így akkor azt gondolom, hogy maradjunk, mert a többségnek nincs baja ezzel és a sokáig csak csendben olvasgatókkal. Ez a demokrácia, ugyebár.. :lol:

Kata! Hétfőn megyünk Pestre és szerdán jövünk haza. Esetleg hazafele...Hánykor lenne a műsor és hol?

Kép

Kép
megymag
 
 


Na végre, sziasztok!

Már kezdtem magam úgy éretni mint a kisóvodás, akiért még záráskor sem jön az anyája azt hittem, itt hagytatok :shock:
De jó, hogy nem! :)

Rétes! Én meg kb századjára böngésztem át a ti véleményeiteket költzés-dologról, és bár még mindig a saját eredetimet vallom, de már legalább (azt hiszem)értem miért vetődött fel a kérdés.

Úgyhogy meggymag! Ha nem túl vészes a dolog, tényleg írd meg nekem, még ha nagy vonalakban is, hogy miért is hoztad fel ezt a témát! Attól meg szerintem ne félj, hogy megosztódik a társaság, szerintem itt nem olyanok a csajok, hogy ezen ne tudnánk túllépni.

Borgmama! már megint veled álmodtam és megvolt Léna, mindene megvolt és tök jól voltatok!
Ez az idézet nagyon ütős ám! Bennem egy pillanatra megállt az ütő, mert bevillant hogy miről szoktunk beszélgetni az emberemmel, mi az, amit egyszerűen nem lehet elképzelni, felfogni sem... Hú nem is agyalok rajta tovább!
Most eszembe jutott még valami, amit nem tudok elképzelni: egy szép nagy amerikai stílusú ház (déli államok-beli század eleji, ha tudjátok mire gondolok) amiben kis családommal éldegélek...a kert végében patakocska, mókusok, őzikék...Jó kis bünti lenne :wink:
Én is akarok jóslókat!!!!

Jó éjt!

Kép
Kép
háziboszi
 
 


Háziboszi, mizujs ctg-k, esetleges túlhordás-doki ügyben? beszéltetek erről a dokival?

Tündi, jobbulást a kisfiadnak!!!
sokat gondolok rátok, remélem nem kell kórház, vagy ha mégis, hamar hazajöhettek!

Eveta, elárulod melyik kórházban fogsz szülni? csak kiváncsi vagyok.

Viki, milyen ügyesen összefoglaltad, hogy kell vonalzót csinálni :)
Miki végül is mennyi időre jött? hogy eszedbe se jutott,kéne valamit tenni az indulásért.

Borakata! az egyévesek súlya 7-11 illetve 8-12 kg között szokott lenni átlagban (első a lányoké, második a fiúké). Hunor teljesen normális súlyban van!
Linda 1 hét múlva 2 éves, de még mindig nincs 11, csak ruhában.
gratula a fogacskához!
remélem eljutsz tornázni!
szerintem a gyerekorvos-váltás is úgy működhet, mint a háziorvos-váltás. elmész az újhoz, megbeszéled vele, hogy vállalja a kicsit, és a doki ir egy rövid nyilatkozatot, amiben le is irja, hogy vállalja a gyerkőcöt, te pedig elpostázod a régi orvos cimére.

Eveta, az ultrahang jó eszköz, de az is csak annyit ér, mint az ember, aki kezeli. és hát tévedések vannak :) úgy értem, a magzatviz mennyisége is nagyon szubjektiv, meg a lepény állapota is az lehet. ugyanaz csinálta az uh-t?
drukkolok hogy minden rendben legyen! ha nem nő, akkor inditanak valahogy, vagy császár?

Zsolka, mi a helyzet fogacskák-éjszakai alvás témakörben?
jó a te tipped is a kis nyugira és kettesben-programra!
ilyenkor sajnálom ám (amit pedig nagyon tisztelek benne), hogy sem kávét sem semmilyen alkoholt nem iszik az uram... pedig mehetnénk borozni egyet, hej!

Meggymag, annyira jó dolgokat irsz!
igazad van a pozitiv gondolatok ügyében. már sikerült eljutnom odáig, hogy hát végül is a legszabadabb ember vagyok a világon, bármit megtehetetek :) de most komolyan. max mi történik, beindul a szülés :lol:
igy aztán próbálom élvezni ezeket a napokat még hármasban a férjemmel és a kislányommal. :) Moziba akartunk menni, de egyszerűen nincs olyan film, amit szivesen megnéznénk mindketten...

Timika, jobbulást nektek!!utólagos boldog szülinapot Kristófnak!

Enikő, hogy van Levente?
remélem jobban!

Lilla, nagy gratula nektek még egyszer!
a doki emlitett ám téged csütörtökön. bevallom jól esett és rosszul is. mert hogy mondta, a te méhszájad mennyire jól állt, és szépen meg is szültél, nade az enyém... :?
igy mondta, hogy látott már csodát, pár nap alatt is sokat változhat a helyzet, de készülnünk kell a császárra. semmi bunkóság nem volt benne,de nagyon elkeseredtem, nem csoda hogy sirva fakadtam (persze nem előtte, mert olyankor nagyon tartom magam, de rögtön utána... szegény szülésznőm nem győzte zsepivel :oops: )

és köszi a biztatást mindenkinek!!

Kép
borgmama
 
 


Sziasztok!

Én egyetértek Megymaggal és Zsolkával, szerintem kellene az a másik fórum is, de melette ez is megmaradhatna! Hiszen többen vagyunk, aki nem egy helyre szokott írni..... Max. átkattintunk egy másik oldalra is.... A technikai része előttem még nem igazán világos, de szerintem mindenképpen hozzátok létre!!!!!!!!!!!
A Zsolka által leírtak személy szerint engem is érintenek!!!!!
Budapest nagy város, de aki vidéken él, arra könnyű ráismerni, ha valaki nagyon nyomozni akar...... Nálam volt is rá példa......
A másik ok, tényleg jó lenne sokszor személyesebb problémákkal is előhozakodni, ha nincs hirtelen kivel megbeszélni.......

Kép[/url
Kép[/url]
Kép[/url]
b.tünde
 
 


ELMENT A NYÁKDUGÓM!!!!!!!!!!
ELMENT A NYÁKDUGÓM,
ELMENT A NYÁKDUGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓM!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
borgmama
 
 


De aranyos vagy! Jó kis nőnapi ajándék!
HURRÁ!
HURRÁ!
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Én is akaroooooooooooooom!!!!!!!!

Ja, és egy kérdés: éjszaka olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, ami ugye ebben az állapotban elég valószínűtlen. Volt most nemrég megint egy ilyen. Ez mit jelent? És milyenek a jóslófájások? Mihez hasonlítanak?

Kép
Kép
háziboszi
 
 


Hajrááááááááá Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/url
Kép[/url]
Kép[/url]
b.tünde
 
 


borgmama,
ez nagyon izgalmas!!! Drukkolok!

A Szent Imrében fogok szülni, remélem, most már minél elöbb. Császárról egyelőre nencs szó, csütörtökön egy újabb uh után átbeszéljük, mi legyen. Az már a 38. hét lesz, és ha a flowmetria, a lepény állapota és az nst jó, akkor bizakodhatok, hogy nem macerálnak a 40. hétig. Akkor viszont már tuti a befekvés, és méhszájérlelésről esett eddig szó.

Ma végre megjött a kiságy, összepakolni is elkezdtem, indulhat a móka :twisted:

háziboszi,
az már jóslófájás, nekem ilyeneknél mért az nst 0-tól eltérő méhtevékenységet. Sose gondoltam volna, hogy azért fogok könyörögni, hogy fájjon már :P Mindig eléggé megviselt a menstruáció, nem szerettem, most meg minden kis görcsnél indiántáncot járnék örörmömben.

Kép

Kép
eveta
 
 


Borgmama! De jóóóóóóóóóóóó, akkor most már csak nyugi és téééééééééééééééééényleg csinálj valami olyasmit, ami örömmel tölt el (a szülésen kívül :lol: ) videotékából valami jó film? Csak van olyan, ami mind2őtöknek tetszik. Naaaaaa? Mármint ha még otthon vagyogatsz.
puszi

Kép

Kép
megymag
 
 


Háziboszi, te tényleg boszisakat álmodsz :)
legyen igazad :) :)
a jósló szerintem olyan hogy erősen keményedik a pocak, de a derekad nem fáj. nekem legalábbis ilyenek voltak a tegnapiak. azoknál jóval erősebbek voltak,mint amiket a ctg már 80-asnak is értékelt.
és igen lehet olyan, mint a menzeszes görcs is.
ha eltart 40-60 másodpercig, akkor már igazi is lehet.
ha rövidebb, akkor jósló lesz.

jó nagyot sétáltam Lindával, fájtam is sokat. vagyis jólsóztam mert ez még vicc, legalábbis nem vettem fel hogy igaziak lennének :) olyan furcsa, hogy már mennyire nem emlékszem, milyen volt 2 éve...

szóval drukkok neked is Háziboszi!

Eveta, tényleg, még a doki nevét is irtad. :)

téka? se dvd-nk se videónk. max letöltött filmek...

Kép
borgmama
 
 


Borgmama!


Nagyon izgiiiiiii! Őszintén kívánom a legjobbakat!!!!! Hajráááá!
És köszi, hogy válaszoltál!

Nektek is sok türelmet Eveta és Boszi!

További szép vasárnap estét!
borakata
Vendég
 


Borgmama most üzent, hogy elindultak a kórházba kb. 5 perces fájásokkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/url
Kép[/url]
Kép[/url]
b.tünde
 
 


Na, érdemes volt bekukkantani!!!!!!

mindent bele!!!!!
Az Úr legyen Veletek!
Vendég
 


Hohohó!
Megy az odagondolás ezerrel, Borgmama!
Csak ügyesen, lazán - mondanám... de ezeket már csak utólag olvasod majd. Sebaj, így is hat! :wink:
(Mennyire drága, hogy még indultában is tudósít! Köszi Tünde a gyors hírtovábbítást!)

Enikő, hát tényleg ezer bocs az átugrott kérdésedért, kárpótlásul még egy kis adalék...
Szóval Ilka elalvása után kerül be a kiságyába a gyerekszobába - azért van ez így, mert ő később alszik el, mint a bátyja. Innentől kezdve szerencsés esetben éjjel 1-2-ig alszik, akkor kell megetetni. Kicsit szuszog, nem sokkal később nyöszörög, de olyan is volt már, hogy valami kehéje volt, és rögvest sírással indított. Frászban voltam, hogy Andrist felveri, pláne, hogy akkoriban épp ébredős kedvében volt ő is, szóval a kicsitől függetlenül is felébredt többször is egy éjjel. Ennek ellenére soha sem ébred fel arra, hogy a húga sír! Magam sem értem, hogy ez hogy lehet, de így van. Szóval ő saját elhatározásból, magát mindenkitől függetlenítve óhajt ébredni, nem akkor, amikor őt arra sírásilag kapacitálják. Akkor juszt se. (Szerencsére...)
Úgyhogy Ilka sem azért landol nálunk, mert féltem a tesóját, hanem én magam vagyok nyámnyila alak, és egyszerűen nem bírok ott csücsülni negyed órát (és még valamennyit), hogy megetessem és visszaaltassam. Nem megy. Persze rettenetesen alszom így én is, de legalább alszom, addig is. Már többször elhatároztam, hogy most már váltok - most már többnyire nem ébred Andris, így annyival kevesebbszer kelek, így egyre élhetőbb lenne a helyzet -, de eddig mindig pont ilyenkor következett be drámai visszaesés valamelyik (vagy mindkét) gyermeknél. Szóval stagnálunk :(

Kép

Kép
zsolka
 
 


Jaj de jó Borgmama, a Mindenható vigyáz rátok és mi is gondolunk rád sokat! De jó, hogy üzent!
Mots hirteeln többet nem is tudok, annyira izgulok. :-)

Kép

Kép
megymag
 
 


Az jutott még eszembe, hogy Borgmama stílusosan ünnepli meg a nőnapját :-))))))))))))) Lehet, hogy csak erre várt eddig ?? :shock:

Kép

Kép
megymag
 
 


De jóóóóóóó!

Megy a drukk! (Na ma se alszok :) )

Kép
Kép
háziboszi
 
 


Sziasztok!
Húha, milyen izgi! Annyira kíváncsi vagyok, h milyen lesz Borg szülése, remélhetőleg gyors és problémamentes. Úgy látszik, akkor a dokija szerint csoda történt vele, ha nem számított rá, h így beindul a méhszája! :D

Boszi!
Az én jóslóim keményedések voltak, fájt is a hasam. Nem tudom, h menstruációsan-e, nekem nem fáj a mensim. Olyan nyomás-szerűek voltak, nem éles fájdalmak. 12. még messze van, és hát Borgnál is felgyorsultak a végére az események! De természetesen teljesen megértem, h alig várod már a szülést! (Ilyenkor szoktak azzal a marhasággal jönni, h nem kell izgulni, olyan még nem volt, h bent maradt volna a gyerek. Vagy a másik épületes baromság, amikor azt mondják, h ez már a 38. hét? Ó, hát, az a 2 hét már elrepül! Na, ja, amikor már minden fáj, sehogy se jó, akkor aztán csak úgy repülnek azok a hetek, mi? Mennyire nem bírtam az ilyen megjegyzéseket!)

Zsolka!
Anno én is mindig azon izgattam magamat, h Á. felébred éjjel, ha a Miki bőg, de soha nem ébredt ő sem fel! Fura, nem? Pedig azért amikor az éjszakában felzeng egy baba sírása, az nem kis hangon történik. Mostmár nem is izgatom magamat miatta. Nálunk tegnap volt a vacak éjszaka, ki tudja miért? Mik éjfél körül felsírt és sehogy se tudott megnyugodni. Mellettünk sem az ágyban, kézben sem, sehogy. Végül elfáradt, nálunk elaludt, aztán transzportáltuk a helyére. Volt némi pukizás, ki tudja, lehet, h az volt a baja. :roll: Reméljük ma nem lesz műsor. Ezek nálunk olyan ritkák, h egész meg vagyok lepődve, amikor mégis van.
No, most jövök a fiúktól, egyszerre mindkettő nyígott! Ha-ha-ha! :D :?

Megymag!
Sztem sem fogod megosztani a társaságot! Nagyon titokzatosan fogalmazol! :D

Tünde!
Köszi, h szállítod a híreket! Reggel majd benézek megint, ha a férjem nem viszi el a gépet!

Alig várom már, h vége legyen a márciusnak! Férjem sokat kell most melózzon, a hó végén van átadás, úgyhogy.... Ma is dolgozott, fuj!
No, megyek alukálni.
Üdv: Viki
Vendég
 


Most látom, mi történt! Várom a jó híreket Borgmama felől!
Vendég
 


No,bekukk. Lassan indulnunk kéne, úgyhogy aktuális a jó hír :-)
Igaz Zsolka?
megymag
 
 


Borgmama :) Nagyon-nagyon szorítok Nektek!

Kata :) Amit kérdeztél homeopátiával kapcsolatban: szóval van olyan gyerekorvos, aki egyben homeopata is, de ez elég ritka :( Nekünk is van egy házi gyermekorvosunk és egy másik homeopata orvos, akihez járunk. Általában az utóbbihoz visszük el Kristófot, kivéve, ha mondjuk nagyobb gáz van és nem elérhető. Mert előfordul, hogy napközben nem veszi fel a telefont, vagy nem tud aznap vagy másnap fogadni, ilyenkor nyilván nem várok rá napokig.

Tündi :) Mi a helyzet Árminnal?

Kislilla :) Szüléstörit várjuk :)

Mindenkinek köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket! Egy kép a kis ünnepeltről:


Kép

KépKép

KépKép
timika
 
 


a kisfiam 3éves lett,itt egy kép.már 3.hete ovis.nagyon nagyon okos!!! Kép

mó73
 
 


Első utam a géphez vezetett, olyan nagyon gondoltam Borgra. De még kicsit várni kell:)

Rita

Kép,
Kép
ritmit
 
 


Igen, én is itt nyomkodom a gombokat, hogy gyorsabban jöjjön már előőőőő, de süthetem, mégiscsak türelmesnek kell lenni.
Hajrá-hajrá, Borg!

Az meg a másik, hogy jól összegondoltam egy csomó lehetséges titkosítási indokot, erre jön egy sereg bólogatás, hogy "igenigen, az egyik poooont én vagyok" - most aztán találgathatok, melyik kire illik. Kellett nekem ennyi lehetőséget megadni :lol:

Timika, Momó, milyen helyes két kisfiú! Köszönjük a képeket.

Jó utat, Megymag! :)

Kép

Kép
zsolka
 
 


Sziasztok!
Szerintem még semmi Borgmamánál, legalábbis nem kaptam sms-t.
Mikor beérkeztek a kórházba, bő egyujjnyi volt a méhszája.Nagyon izgulok én is értük!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha nem írnék többet, mi is kórházba vonulunk Árminnal. Most megyünk vissza a gégészetre és a gyerekosztályra. Sajnos pozitív lett a gennykeltő bakt. vizsgálata, csak az a legszörnyűbb, hogy ilyen nem szokott fülben előfordulni, valszinű benn lehet a véráramba. Nagyon erős antib. kell rá, ezért csak infúzióba tudják beadni.
Na itt tartunk, egész hét végén ezen idegeskedtem, nem sokat aludtam!!! A másik két gyerekkel sem tudom mi lesz, ki fog rájuk vigyázni......

Kép[/url
Kép[/url]
Kép[/url]
b.tünde
 
 


Sziasztok!

Nekem is az első utam ide vezetett, aztán látom, hogy még nincs infónk! Na sebaj, türelem, Borgbabát terem!

Tünde! Köszi tényleg a tudósítást, már nagyon várom, hogy mi lesz, egész este rájuk gondoltam!
Sajnálom, hogy kórházba kell mennetek! Gyógyulást Árminnak, Neked meg sok-sok erőt és türelmet és kitartást! Bízz az anyai ösztöneidben, sokaktól hallottam, hogy nagyon kell egy ilyen szituban!

Jóslók: nekem nem voltak, talán egyszer éreztem egyet.
"Jókívánságok": a végén nekem is tele volt tőlük a hócipőm ( egyben vagy? gyerek nem marad bent? stb.)

Ma éjjel mi is nagyon rosszul aludtunk! Szegény kincsem nagyon köhög és mindig felverte őt az álmából. Valszeg megfázhatott ebben a kiismerhetetlen időben.
Korábban mi használtuk a sinecod-cseppet, de nem volt jó. Most valami köptető-félét próbálunk ki.

Timika!
Akkor ez azt jelenti, hogy vihetem minden feltétel nélkül a gyerkőcöt a homeóshoz? De ennek hogy van a finanszírozása? Én ezt nem értem...vagy ezzel nem kell foglalkozni?

Jelenleg "nyaralunk" anyuméknál 1 hétig, úgyhogy teljes a kényeztetés-gondoskodás! Olyan jó!

Köszi a képeket a kicsikről! Nagyon édik!

Na puszi Mindenkinek és várom a híreket!
Vendég
 


Sziasztok!

Borgmama kb.egy órája üzent, hogy 3 ujjnyi a méhszáj, burkot repesztenek, már nagyon fáradt!
Küldjünk Neki energiát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/url
Kép[/url]
Kép[/url]
b.tünde
 
 


Nagyon vicces és egyben megható így online követni borgmama szülését :) Mindjárt kisbaba lesz, hajrá borgmama!!!

Tünde, kitartás, biztos hamar túllesztek ezen a kórházasdin. Most már legalább tudják, mi baja. Vigyázzatok magatokra!

Léna gyerekorvosa homeopata is, Budapesten rendel a VII. kerületben, akinek ez jó, és esetleg váltani szeretne, szívesen adok elérhetőséget. Biztos örülne nektek, mi nem hiszünk benne igazán.

Kép

Kép
eveta
 
 


Köszi Tünde az onlánj tudósítást:) Hihetetlen, mennyire beleláthatunk Borgunk kis Lénájának születésébe:) Én szép nyugiban nézegetem a fórumot, Ők meg még ott "küzdenek". Küldöm az energiát, Rágondolással remélem sikerül:)

Még nem szóltam hozzá Megymag múl heti felvetéséhez, aminek fő oka az, hogy igazából nem is tudom...engem sosem zavart ez a mennyien kukkolnak minket téma, mert ha még olvasnak is minket, fogalmam sincs, kik azok, ha ismerős, úgyis ismer, viszont ha valaki azért olvas, mert kiváncsi, hasonló cipőben jár, csak nem szeretne hozzá szólni, nem zavar. Nem hiszem, hogy mostanában lenne időm két fórumot figyelni, hisz ide is sokkal kevesebbet tudom írni, mint szeretnék. De amúgy megértem a felvetést és az érveket.

Timika!
Isten éltesse Kristófot így utólag:)

Rita

Kép,
Kép
ritmit
 
 


Sziasztok!
Na, én is jöttem hírekért! Hú, hosszú ideje tart már a vajúdás, nem csodálom, ha elfáradt Borg! Nem vagyok menő az energia-küldésben, de azért sokat gondolok én is rá!

Mó és Timika!
Kösz a képeket, és boldog szülinapot a fiúknak!

Tünde!
Nagyon sajnálom, h végül kórház lett a vége! Lehet tudni arról vmit, h mennyi ideig tart egy ilyen kis baba kikezelése? Nagyon feszült lehetsz most, hogy el kell intézni a többiek elhelyezését is, meg ez az egész. Jaj, nagyon együttérzek veled!

No, majd még jövök kukolni a híreket!
Üdv: Viki
Vendég
 


Tünde!
Én is nagyon sajnálom kis Ármint, remélem az antibiotikum elkapja és gyorsan meggyógyítja! Sok erőt ezekhez a napokhoz! Olyan jó lenne, ha ilyen helyzetekben tudnánk egymásnak segíteni, csakhát messze vagyunk egymástól, épp most nálunk is beteg mind a két gyerek.

Eveta!
Örülök, h Te is itt vagy! Látom, Tádé hamarosan megérkezik:)

Rita

Kép,
Kép
ritmit
 
 


Borgmama... kitartás! Itt gondolunk Rád mind, imával, szorítással, mantrával - temperamentumnak megfelelően -, de egységesen szeretettel! Mindjárt itt lesz a kislányod, és mi már nagyon várjuk!!!

Kép

Kép
zsolka
 
 


Tünde, szegénykém, remélem, sikerül megoldani valahogy a kórházas rémséget, gyerekelhelyezéssel! Pont azon agyaltam én is, hogy hogyan segíthetnénk - Te sem budapesti vagy, jól félek?

Minden betegnek tömény egészséget küldök - mi még tartjuk magunkat, és nagyon együttérzek!

Kép

Kép
zsolka
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm az együttérzést mindenkitől!!!! Jó hír, hogy nem kell mégsem kórházba vonulni, sőt még újabb antibiotikumot sem kapott Árminka, mivel a bakt. fetőzés értéke pont határeset. Azt mondta a gégész, ha nincs más panasz, talán megküzd a bacikkal a kicsi szervezete. A fülecskéje szépen meggyógyult, már nem folyik.
Olyan erős, nagy baba, remélem tényleg nem lesz semmi baja!!!
Jövő héten úgyis megyünk a 2 hónapos oltásra a gyerekorvosunkhoz, megmutatom neki is a leletet, meghallgatom a véleményét. "Több szem többet lát" alapon......

Zsolka!
Sajnos én vidéki vagyok, elég messze Bp-től, de köszönöm hogy felajánlottad a segítségedet! Én is nagyon szívesen segítek bárkinek!!!
Na pl. ezért lenne jó egy másik fórum, ahol többet megtudhatnánk egymásról, hátha éppen valaki felénk kirándulna, utazna, stb....

Borgmamáról semmi hírem!!!!!

Kép[/url
Kép[/url]
Kép[/url]
b.tünde
 
 


Jaj de jó, Tünde, ez most igazán jó hír! Éljen soká Ármin, ügyes erős baba, hogy így lenyomja ezt a randa bacit.
Az is jó, hogy így akkor nem kell segítség - innen akkor tényleg irreális lett volna, pedig valóban szívesen segítettem volna.

Jó pár óra eltelt, ha nincs hír, az az jelenti, hogy még "dolgoznak" Borgmamáék, úgyhogy tovább megy a drukk. Már csuda fáradt lehet szegény!

Kép

Kép
zsolka
 
 


Sziasztok!

Hú de nagyon kéreti magát ez a kicsi lány! Kitartás Borgmama!!!!! Nagyon szorítok!!!!!!!!!

Tündi! De jó, hogy nem kell kórházba mennetek! Szívósak ezek a kissrácok, meg fog a maradék bacival küzdeni Ármin.

Most voltam doktor bácsinál, rövidül és puhul a méhnyak, jövő hét elejéig kapunk max haladékot, aztán akár így, akár úgy, de már itt ölelgethetjük a kicsi lányt :) Hogy én hogy utálom a határidőket!!!!!
Drukkoljatok légyszi légyszi!

Helyesek a kisfickók! :)

Borakata! a Sinecod cseppek száraz köhögésre jók, ha hurutos (szörtyög, krákog), akkor ne add neki!!!!! Akkor jöhet kakukkfűtea meg köptetők. Kellemes nyaralást!

Kép
Kép
háziboszi
 
 


Az biztos, hogy még sosem néztem ilyen intenzíven a fórumot, mint ma:)

Boszi, a vonalzód engem minden egyes hsz-kor megszivat: Jé, Alíz megszületett???:) Kell pár mp, h észbekapjak... Jó hír, amit a doki monott!!

Rita

Kép,
Kép
ritmit
 
 


Borgmama most üzent, hogy
"altatásos császár lesz, feladtam. Hírek holnap!"

Kép[/url
Kép[/url]
Kép[/url]
b.tünde
 
 


Borgmama!
sajnálom de 3 ujjyninál burokrepesztéssel mi történhetet szegéyn jóll meg szenvedett!
bár nekem is az első császár 9 cm méhszájnál volt mert 4 órán keresztül nem simult el és már oxi mellett sem volt hatékoyn fájásom
Sajnálom!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1
 
 


(Végre valami hír!)
Jesszusom, hát már nem is csodálkozok rajta, tegnap este óta készülődik kifelé a kicsi lány! Nálam már rég szakadt volna a cérna... Le a kalappal Borgmama!

Rita! ne félj engem is mindig mellbe vág, hogy megszületett Alíz, úgyhogy ezennel töröltem a vonalzót és felrakok egy igazi dátumosat :)

Kép
Kép
háziboszi
 
 


Na végre, csak sikerült az új vonalzókat feltölteni...

Kép
Kép
háziboszi
 
 


Ez már biztos Borgmamáról? Nagyon sajnálom! :(
Vendég
 


Sziasztok!
Hát, ennyi idő alatt én is feladtam volna, ahogy Borg írta. Várom a holnapi híreket!

Tünde!
NAgyon jó hír, h megúsztátok a kórházat!!!

Boszi!
Elhiszem, h rossz a határidők "bűvöletében" élni! Bízz benne, h hétfőig beindul a szülés. De ahogy írtad is, így vagy úgy, de megölelhetitek a kicsi lányt!

Megyek, hímzek!
Üdv: Viki
Vendég
 


Borgmama! Nagyon sajnálom! :( De te nagyon ügyes voltál!Mindent megtettél! Én biztos nem bírtam volna eddig! És tényleg az a legfontosabb, hogy mindketten egészségesek legyetek!

Zsolka! Köszönöm a ráadás adalékot! Sajnálom a rossz éjszakákat!
Én ilyen szempontból egyáltalán nem panaszkodhatok (remélem így is marad). Ahhoz képest, hogy az elején csupa ideg voltam, amikor Levente alvásidejében Milán rázendített, mára nagyon sokat javult a helyzet. Levente elég jól megszokta és ha néha fel is ébred rá már nem sír és nagyon hamar visszaalszik. A kicsi fiam amúgyis egy tündér egy ideje: eszik, alszik, játszik. Délután van egy 1,5-2 órás nyüglődése, de ez semmi ahhoz képest, hogy Levente egész nap kézben volt, amikor ennyi idős volt. A tegnap éjszakánk pl. letettem fél 10 körül, ébredt 3/4 5-kor.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 

Vissza: Szülés

Jegyzetfüzet: