Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsu! Ezek nem normálisak! Hova kellet volna menjél?? A sebészetre?? Nem értem én ezt komolyan mondom! Bolondok ezek! Mondjuk lehet tényleg nagyon vetélös gyanus vagy már ezek után lehet jobb lenne, ha nem pakolgatnál annyit, hanem inkább a pihire koncentrálnál! Féltelek, hogy valami gebasz lesz veletek! Inkább vegyetek fel egy bejárónőt aki heti 1x megy és mindent megcsinál! Csak legalább a 12.-hétig bird ki! Utána hidd el könnyebb lesz és jobban megnyugodhatzs! ez nem normális, hogy 2 hetente éjszakánként mehettek a sotéra! Figyelj, ha neked ez fontots akkor gondold át, mert igy tényleg bármi baj megtörténhet! Én nem akarlak ilyeszgetni meg semmi rossz szándék hidd el nem vezérel, de most kell nyugiban légy! Vigyázz magadraMagatokra! Nem akarok semilyen rossz hirt kapni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendike jóvoltábol hamarosan lesznek képek!

Pendikém! Nagyon köszönöm! De szivem! Utána uccu az ágyba és tentézzél!!! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!
Nem nagyon van energiám, mert éjszaka nem pihentem. Totál KO vagyok. Csak Nócika képeit rakom fel.
Amint kipihenem magam, jövök!
Puszi!

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 

 
 

Nócika!
Sokkal többet pihenek azóta. Na jó, hétvégén nem úgy tűnt, dehát apának nem igazából akaródzott segítenie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nagyon jó szine van ennek a Bergon babakocsinak. Ez a tipus nálunk is elég jó helyen áll. És van belőle iker is :lol: :lol: :lol: :lol:
És szép a babaágy is!!!!
És a pocakod is!!!

Pendikém!
Nagyon köszönjük a képeket!!!!!
Te sem unatkozol, ahogy olastam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


en is vgyok most olvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok! Örülök, hogy nem egyedül ülök itt magamban!

Zsu! Köszönjük a diccset! De a kiságy az nem ilyen lesz azaz ez lesz csak nem ezekkel a huzatokkal, mer nekem nem tetszenek! Meg amugy is! Majd én varrok rá másikat!
A poci meg már látod szépen gömbölyödik! neked is ilyen lesz csak képzeld bele, hogy neked dupla lesz!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A kocsi is jó csak a sulya nem! Minimum 15 kg! Na ezt buszra fel és lepakolni! pláne, ha nincs segitség! Pedig akkor is megyünk játszotérre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brid! Jó reggelt! Mi a mai terved?????

Pendi! Köszönöm szépen! nagyon hálás vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!! Uccu tentézni!!Sipirc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melaszka?? Kata?? Merre vagytok???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Igen, szép súlya van, de lealább a baba kényelmesen el fog férni a kocssiban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Igen a babának lesz kényelmesen helye meg a vásárolt cuccnak is mert jó nagy alul a kosara, de anyunak nem lesz könnyü dolga, ha pesten lesz dolgom! Fel a buszra le a buszról! Én vonatozni szeretek, de azt szerintem, meg sem fogom kisérelni! Olyan keskenyek ott az ajtok! Pláne, ha nincs egy segitő kéz aki segitene! A multkor még a kaller is elnézte, hogy egy kismam bajlodik a babakocsival!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
Mi mar beszeltunk errol...tudod amig nincs verzes addig csak a szalagok nyulnak es a dolgok dolgoznak odabent.tudom,hogy aggodsz meg nekem konnyu beszelni...elso terhessegnel az ember hiaba tudja a dolgokat azert erezni eloszor erezzuk es megijedunk :roll:

Mindenesetre osztom noci velemenyet es csak is pihi a 12.hetig :!: mert most ngyob az eselyed a veszitesre mint utana :roll:

Noci
Mai dolgom....fuuu hat azt sem tom hol kezdjem :roll: vaci utcaba kene mennem polot venni,asztalost kene hivni es elektronikust,bejelentkezni a kozmetikaba pentekre,bejelentkezni a aszma orvosomhoz,es van meg legalabb 10ismim akivel taliznom kene :? a hetvegek meg csaladi programokkal zsufolva :roll: Azert nem vgyok bizti a Pendihez valo menetelen :roll: mert hogy tudok-e en is raszanni 1napot meg pont akkor amikor kene :roll: jah meg apunal sem voltam :oops: nem is tudja,hogy itthon vgyok :roll: es meg szamitogep utan is mennem kene ugye anyunak,na meg ot is bekene tanitanom mert nem fogja tudni hasznalni :shock: es meg le se irtam mindent :? :x

A babakocsi nekem is tecc :wink: Az agy pedig naon praktikus 8) ilyen volt az ocsemnek is (22evvel ezelott 8) )csak akkor meg sima fa volt :roll: ngyon jo volt az a pelenkazo resze :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Jól van drágám! van intézni valod böven! De a lényeg, hogy 1x már eljutotál a szolibas! és ez már haladás! Voltál már a repülési pontjaid miatt a lufthansánál?? Sikerült már legalább azt elintézni?? Reménykedtem, hogy össze hozzuk a Pendihez való látogatást! Na sebaj, majd csak össze hozunk valamit! Hétfön mi jót fogsz csinálni??? Mert akkor m,egyek a nagy tesztre! Ha gondolod mehetünk csavizni és akkor tudunk dumcsizni és te meg tudod intézni a megoldásra váró ügyeidet! Ha gondolod megyek veled anyudnak laptopit nézni vagy akár elkisérlek a váci utcába! Én ráérek!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Mentem fürdeni és EKG-ra!

Sziasztok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jól van Zsuzsum! menjél és egyél egy hambit helyettem is!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Bementem elintezni a pontokat...de ne is kerdezd :x 3/4orat kerestem parkolot :arrow: ez is vaci utca :roll: sehol semmi....vegre talaltam 370ft orankent :shock: ok kell ugyhogy parkolok...besetalok es kiderul megszunt a lufthansa :twisted: de volt austrian amivel most utazom es vegulis egy kalap ala van vonva pontilag ugyhogy mondom akkor bemegyek oda :arrow: ok nem foglalkoznak pontokkal de hogy a neten lehet csekkolni....de ahoz kell a kod ami nekem bizti van de nem emlexem ra :roll: uj kodot kerni aha nemetorszagbol kuldik 3het :twisted: addig semmit nem tok intezni :roll: marharta kivoltam :evil: 10percet voltam ott...vissza kocsihoz 370ft es anyuert mar csak 4re ertem oda :roll: Jo,hogy mondtad azt is felkell hivjam,hogy kuldjek a kodom :twisted: Szoliban tegnap is voltunk anyuval mikor gyomrorol megjottunk utana :wink: 6perc az egesz szeretem 2szer voltam de mar latni 8)

Hetfon akkor ugy csinalom,hogy talizzunk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci boldog 16.at 8)

Kép

A profilodban ha belemesz belehet allitani,hogy kapd a bnet-tol a heti leirasokat mint ez :arrow: 16.heti leiras

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.22 15:26-kor.
Vendég
 


Sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaa Kitty :D Nana,hogy visszajohetsz :wink: Meselj mizu veled :?: Mi a helyzet es mik tortentek mig nem voltal :idea: :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget :D

Pendi által tudhattok rólam ezt-azt, azóta nem nagyon történt semmi.

Járok a suliba, heti háromszor, amúgy itthon vagyok, párommal.

Megszületett a barátnőm kisfia, Bence, már több mint egy hónapos 8) Csak érdekesen "neveli" a csaj, ha próbálok vmit értelmesen elmondani neki, hogyan kéne inkább csinálni, akkor meg se hallgat (meg sztem nem is tetszik neki). Meg fura...
Így nem sokszor megyek :oops:

Látom, még két hétig itthon leszel.

Veled mizu?
Vendég
 


Sziasztok!

Kitty Szijjjjjaaaaaaaaaa! hello! Hát, de jó, hogy ujra itt vagy velünk! örülök, hogy nem birtad nélkülünk! tidtam én, hogy igy lesz! De jó!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi meg minden! Hogy vagy?? És mit csinál a barinőd, hogy furcsán neveli a kicsit?? nem mesélsz róla, hogy nehogy elkövessük esetleg az Ő hibáját????
Örülök, hogy végre itt vagy!!

Brid! Köszi! És bolodogok vagyunk! Na jól megjártad ezt a pontos dolgot! Faxa! 3 hét?? Nem sok az egy kicsit? Nem lehetne neten vagy telon meggyorsitani?? Lehet hogy le lehetne faragni mondjuk a felére nem??
Majd megnézem a profilomban, hogy hogy is van ez! és ehez pont ezek a képek is jönnek vagy ezt te máshonnan hozod??
És hétfön jó lenne egyet csavizni!!!! Tök jó lenne, ha tudnák csavizni!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci, szia! :D
Grat a 16. héthez! Húú, hogy megy az idő :shock: Tudjátok már a nemét? Nevek vannak már?

Az ő hibáját ti tuti nem követitek el, ebben biztos vagyok :wink:

Na szóval, ott kezdődött, hogy egész terhessége alatt cigizett (amiről állítólag a párja nem tudott :shock: ). Mikor kórházba került, ott is cigizett, meg szülés után is... azóta is. :(
A gyerekkel való kapcsolata annyi, hogy eteti, tisztába teszi, fürdeti. Dajkálni nem lehet - másnak sem engedi :!: - mert el lesz kényeztetve. Helyette befekszik a tv elé :evil:
Múltkor is ott voltam, már éhes volt a gyerek, de ő még kiment rágyújtani :evil: - kérdeztem, felvehetem-e, ha nagyon sírni kezd (akkor még csak nyöszörgött, meg ette a kezét) - nem kell felvenni! hadd sírjon, erősödik a tüdeje :shock:
Evés után baba be az ágyba, anyuka a tv elé. Persze a baba még igényelte volna, hogy foglalkozzanak vele, de anyuka beletömte a szájába a cumit - amit persze kiköpött - és ezért kitámasztotta, hogy ne tudja kiköpni :shock:
Na, ezek után én nem nagyon szeretnék menni, mert én nagyon sajnálom a pindurkát :cry: És sajnos az apja meg egyáltalán nem foglalkozik vele - lévén ez az anyja dolga - és ráhagyja :roll:
Vendég
 


Ez engem különben azért is szomorít el nagyon, mert nekik rögtön első hónapban megfogant a baba - és sokan meg évekig küzdenek, pedig százszor jobban bánnának a picivel :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Noci
Ok csavizunk.... 8) :lol: A pontokat nem tom meggyorsitani minden meg a hirlevelek is onnan jonnek :roll: email-t annak idejen nem adtam meg mivel 8eve meg nem volt :oops: ezert igy nem tok ott infot kerni....most megadni nem adhatom meg mert ahoz megint csak tudni kene a kodom :roll: akkor mondom cimet valtoztatnek hogy ne ide jojjon hanem oda ki azt nem lehet mert ahoz is a kodom kene :twisted: de persze a pontgyujto kartyam nalam volt es magamat is tudom igazolni nez es cim szerint de az mind1 :x huhh szal kiborito :? A profilodban a tetejen van meg talan a 4.opcio vgy hogy :roll: emailedre kuldik hetente mi tortenik veled :wink: a kepeket egy angol oldalrol hozom :roll: ott is van leiras meg mnden de azt ugyse erted azert nem mutiztam meg :roll:

Kitty
Hat eleg furi a barinod :roll: mert az oke ne vegye fel minden egyes nyogesre :roll: meg en is ugy tudom,hogy tagul a tudeje de azert a vendeg had vegye mar fel kicsit :) meg a cumit kitmasztani :shock: nem is bufiztet :?: Hat igen nagyjabol hallottam mizu veled :roll: most akkor 2010 vgy 2011 a babasodasi datumod 8) :?: nalunk sehol semmi :roll: most itthon vgyok meg igen 2hetig meg meg 2nap :lol: aztan megyek vissza es talan megint elkezdem a sulit meg a fagyibabokra hajtok 8) Nem sok van velem se :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok beszeltem az egyik szinten nagyon jo barinommel telon es o neki vannak ilyen furcsa megerzesek latomasok es ha jol tom energiaval is gyogyit 8) 16percet dumcsiztunk es hat gyorsban beszamoltam mizu meg o is...es aszonta nem kell mar sokaig varnom mert a nyaron mar babas leszek :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
Nem büfiztet... Tényleg fura, inkább ritkábban is megyek, hogy ne bosszantsam magam rajta...

2011 a nyerő évem :lol: Úgy beszéltük párommal, hogy két évet min szeretnék dolgozni, és utána jöhet a bébi :) talán addig már feleség is leszek - de ez még a jövő zenéje :wink:

Szerintem jót fog tenni neked ez a környezetváltozás, és hamar bebabásodsz :wink: Fagyibabára apa mit mondott? Eddig mintha nem nagyon örült volna ennek a megoldásnak :roll:

Remélem, a barinőd jóslata beválik :wink:
Vendég
 


Kitty
En meg 2010-ben szulok 8) :lol: Hat megemlitettem neki az inszmet :roll: persze nem orult neki vgyis inkabb ugy mondanam megvolt remulve :roll: o azt hiszi mivel az elso dokik aszontak nekem,hogy korai petefeszek kimerultsegeben szenvedek azaz kifogyok a petikeimbol fiatal koromra nem ugy,mint mas no....na es o azt hiszi en ezert akarok babat mindenkepp :roll: pedig nem ezert egyaltalan en mar 16eves korom ota szeretnek...miota az elsot elveszitettem :( na de mondta ha attol felek kifogyok a petikbol akkor miert nem fagyasztunk le petit...erre en mondtam neki hogy hat csak petit nem fagaysztanak csak egyutt a katonakkal azaz embriot :roll: aszongya akkor csinaljuk azt :shock: en is csak lestem :) ezek szerint o is velem szeretne babat csak meg n em most :? :roll: persze a spontankodas megy tovabbra is 8) :lol: de valahogy nem akar osszejonni :roll: de majd visszamegyek beallitok uj dolgokat megszinesitve az eletemet...persze nem tom mennyire megy majd mert nekem igy baba nelkul eleg szurke az elet :roll: :( es egy babat semmi nem potolhat...de legalabb probalom masfele vezetni a gondolataimat es boldognak lenni akkor is ha nehez.Kikell toltsem ezt az urt az eletemben amit a babatlansag okoz :roll:

De meglesz...persze jovok es nem adom fel egyaltalan a dolgot csak kiszinezem kicsit az eletem :)

A barinom meg ngyon remelem,hogy jol latja a dolgokat 8) :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csajok Help!!!!! :?
Megmaradt utrot vennek at de nem tom mennyibe kerul? :roll:
30db-osbol 8hianyzik es 1000-1500ra gondolt az illeto :roll:
Csajok segitsetek mennyibe kerul vgy mennyi a realis ar igy? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Na jó korán keltem! Hogy tegnap reggel az óra csörgött úgy borzasztó volt felkelni ma meg rohadtul ráérnék igy meg csak ugy kipattant a szemem! Na szép!

Kitty! Hát ez elég borzasztó amit írtál! Fullra megértelek! És etetés után még büfi se meg semmi se??? Hát ez vicces! Na nem kivánom, de mit fog csinálni, ha a kicsi egész éjjel üvölt majd a láztól?? Vagy jön majd a foga?? Az ilyennek minek gyerek? És a védőnő valyon mit szól ehez?? Borzasztó!
2011?? Arra azt mondják jó évjárat lesz! Pláne, ha már férjes asszonyka is leszel!

Brid! Hát ez elég gáz ez a pontos izés dolog!
És van terved a csavira???

DE jó nektek ti még huzzátok a lóbört! Én is akarom! Lehet csak elálmosodom még! REménykedem benne! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó reggelt csajok!

Bridget, az jó, ha már apa is beleegyezett :) Akarja ő szerintem, csak a pasiknak sztem ez nagyobb kihívás, mint a nőknek :lol:
Engem is sokszor gyötör az, hogy más már babázik, én meg nem. De mondjuk sikerül magam lekötni: főzök, olvasok (idén már a 4. könyvet olvasom), és nemsokára kezdjük csinálni a kertet is - utána meg melózok, így remélem, annyira nem fog zavarni.

Gyógyszerhez én nem értek :roll:

Nócika, védőnő ennyire nem látja a helyzetet, mert ő max ha 5 percet van ott, annyiból meg semmit nem lehet leszűrni.
Párom is azt kérdezte, hogy akkor mit fog csinálni, ha már csak éjszaka alszik majd, nem egész nap?

Beosztjuk az éveket, Te 2009, Bridget 2010, én 2011 :lol: Pendi, te kihez szeretnél csatlakozni?
Vendég
 


Szia Kitty!
na ez egy jó kis találos kérdés! mi leszszegény csöppséggel, ha már csak éjszaka fog alukálni! Elkerit egy részt a szobábané s annyi??? Ahh! Engem mostanában nagyon felzaklatnak az ilyen események!
Amugy Zsu is a 2009-hez csatlakozott! És lehet Pendi karácsonyra tervezi be a szülést! :lol: :lol: :lol: :lol: Bár milyen jó lenne, ha ez csak ilyen kivánságmüsor lenne! Én már csak tudom! Meg itt mindannyian! De bizom abban, hogy mikor Ti apával nekiáltok a projektnek akkor ti nem tudjátok meg mi ez ennyit várni! Én drukkolok nektek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Joooo reggelt 8)

Kép

Noci
nana,hogy gaz :x godolhatod milyen egy ugyintezes M.orszagon :? :roll: Ezert nehez haladni :? A vedono ugyben meg csak annyit,hogy a kerifiam is latod 5mult es senki nem latott semmit naluk...bajnak kellett tortenjen,hogy kideruljon valami :roll: Jo koran keltel irigy vgyok erte e n majd holnap kelek koran :oops: tervem nincs majd megnezzuk mi inteznivalom lesz meg epp es osszekotjuk a kellemeset a hasznossal :)

Kitty
En remelem Csucsu es Pendi is felzarkozik a 2009-es taborhoz 8) baar meg nekem is lehet iden dec vegen a szules ha a kov. ciklusban esetleg sikerul 8) ha akkor nem akkor en mar tuti 2010-es vgyok :) (vgy 2011 :? ) Pendivel nem taliztatok? :roll:

Zsu
Ide me nem irsz :roll: Kicsit gyere maaaa :P

Rolam
Tegnap Noci fele LH teszttel egy gyonyoru pozit teszteltem 8) es egesz hetvegen szurkalt is a pf. :? ha most itt lenne apa elkapnam :lol: de nincs :roll: a lenyeg a lenyeg 24-en megjon majd pont amikor indulok haza :twisted: es az a honap meg rank var 8) Na megyek keszulodni mer indulnom kell :x

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid!
Nekem ezzel a tesztel jött a babó! ugyhogy szerintem hagyd meg következő hónapra! De ha akarod megnézem, hogy honnan is rendeltem és rendelek még neked! Filléres dolog, de nekem bevált!
Amugy ne irigyelj a koránkelésért, mert én még szívesen aludtam volna! Most kéne kiélvezzem ezt a sokáig alvos témát, de ugy látszik erről le kell tegyek! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: És az a baj, hogy már a délutáni csicsika sem megy ugy szal még az sincs, hogy majd délután hunyok egyet! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
En is rendeltem mar Esthajnalcsillagtol 8) es tegnap meg is erkezett :wink: De ma meg azert nyomok egyet aztan a tobbit megtartom :wink: es igem,hogy a kov ciklusban a te LH tesztjeiddel kezdem 8) :lol: Ti mikor voltatok egyutt amikor az LH-d pozi volt vgy utana :?: :roll:
Tudod kint marha dragan lehet kapni a boltba ezert most en is occsoert rendeltem 20lh tesztet es 20hcg 10-es tesztet 8) :oops: :lol: na meg 2kazettas 20-asat es egy 25-oset ezek az uccso 3persze majd csak akkor kell ha mar tenyleg ott lesz a babo es a 10-es teszt is mutat valamit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bid! Én nem töle hanem asszem huncutkától rendeltem! Mi ugy voltunk együtt, hogy elkezdte a két csikocska már halványan és onnantól minden másnap! Egésszen a ciklus végéig! Mondjuk mikor tudtam, hogy kb 1 hét és jön piri akkor már nem volt kedvem kufircolni! Igy akkor már nem voltunk együtt! Proba cseresznye! Milyen állat tök sirály lenne, ha neked is ugy sikerülne mint nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!! De sirály lenne! Egyébként én anno rendeltem 15 LH-t és 5 hcg-t! Na és csak 6 LH-t fogyasztottam el! Szal asszem a 10. naptól kezdtem! Ésminden másnap csináltam a tesztet! De ha elfogy én szivesen küldök ki neked!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na itt vagyok!!!!

Kitty!
Örülök, hogy jöttél megint hozzánk!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Közben takarítok, port törlök, fürdőt takarítok. És most vasalok közben.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


sziasztok!

Bocsi, tényleg keveset vagyok. De mostanában olyan sok dolgom van.

Csucsu
De aranyos lehetett, amikor betettétek a plüsst a kiságyba. Szerintem én is ezt fogom csinálni, mert már nagyon várom, hogy nekünk is legyen ilyen élményünk.
A zuhanykabinnal az lesz, hogy valószínűleg májusig megvesszük. Kinéztünk egy szépet. Van benne 6 fúvóka, azt hiszem füst színű üvege van (nem emlékszem rá pontosan, mert sokat megnéztünk), rádiós, tetőzuhanyos. És az ára is elérhető. 109 ezer volt. Ezt szeretnénk megvenni, de még nem tudjuk, hogy az adóvisszatérítést rászánjuk-e.
De még mostanában meg kell venni, mert a régi már épp hogy szét nem esik.

Bridget
Látom te sem unatkozol. Van bőven mit tenni.
A fűszeres krumplit a netről néztem ki. Vettem grill fűszert, és ezt összekevertem olivaolajjal. A krumplit hasábokra vágom, és megforgatom ebben a fűszerben. Fóliával kibélelem a tepsit, és olajjal megkenem az alját. Ebben sütöm ki a kruplit. nagyon finom.
a tallit sajnálom, ha nem jön össze, de megértem én, hogy a család fontosabb. Nem haragszom, ha nem tudunk találkozni. Majdcsak összejön egyszer.
Mik ezek a Lufthansa pontok?
Remélem a barátnőd jóslata megvalósul.
Én az utroval kapcsolatban nem tudok neked mondani semmit.

Nócika
Drága Kis Szívem! Miért is kellene megvárnod, hogy ámment mondjak a képek felrakására. Hát kérdés nélkül is küldheted, persze, hogy felrakom. Máskor is nagyon szívesen. Még kérdezni sem kell, csak írd oda az emailhoz, hogy tegyem fel, és már teszem is.
Nagyon szép darabok egyébként. Nagyon kímélt állapotban vannak. Szerencsétek van. És hová állítottátok be a kiságyat? Melyik szobába?
Micsoda nőnapi ajándékod volt. :) Nem semmi srác ez a Péter gyerek. :)

Zsu
Nagyon vigyázz magadra/tokra te lány!!! Veszélyeztetett terhes vagy! Ne tessék erőlködni, meg ilyenek!!!!!!!! Most ne foglalkozz azzal, ha van némi kis por, vagy épp fel kellene söpörni. neked most az a dolgod, hogy pihenj!!!! Apácskád meg jó lenne, ha segítene. Még mosni is tudna, ha akarna. Szerintem.... Féltelek, és nem szeretném, ha valami baj lenne. VIgyázz nagyon magadra, és ne ugrándozz! Tessék feküdni!!!!!!!!! Oksi??? És most érezd magad egy kicsit letolva. De csak azért, mert tényleg aggódok érted!!!!

Kitty
De jó, hogy visszajöttél!!!! Annyira örülök neked!!!! :) :) :)
A barátnődet nem értem. Nem is szeretném kommentálni, mert a végén olyat írok, amit nem biztos, hogy kellene, mert a barátnődről van szó. Sajnálom a babát.
Neked nagoyn szorítok, hogy beteljesüljenek a terveid. A 2011 nagyon jó év lesz. :)
Én szeretném, ha még az idén megszületne a babám. De erre egyre kevesebb az esélyem. De jövő nyárig mindenképp szereteném, ha megszületne.



NŐnap:
Apa reggel vörös rózsával jött haza munkából nagoy kis drága volt.
A kollégáim is nagyon kitettek magukért, mint eddig soha. Kaptam egy nagy csokor virágot, és egy jó nagy szívdobozos bonbont. Nagyon jól esett. Meg is érdemelték az almás sütit. Meg is ették mindet. :)

Ma reggel olyan voltam mint a mosott rongy. Tegnap meló után nem akkor feküdtem le, amikor szoktam, és felborult a rend. Éjszaka rosszul aludtam, ma pedig már 6-kor felijedtem. Aztán kimentem a nappaliba, hogy legalább apát hagyjam aludni. itt azért még szunyáltam egy-két órácskát. Aztán elmentünk apával bevásároln, és után főztem. Nem rég kajáltunk.
Vendég
 


Szia pendi! Örülök, hogy végre jutott időd kicsit kiszusszanni és jbenéztél hozzánk! Na, de most öszintén, hogy nézett volna ki, ha egyszerüen küldök egy emilt és oda írom légyszi rakd már fel nekem!!!!!!!!!!! Na nekem ez nem ment volna kérdezés nélkül! De majd most már rutinosabb leszek okés?? Sircsi?????
Ugye?? Apa milyen kis hamis???? Én sem gondoltam volna! lehet, hogy kezd kialakulni benne valami apaféle szerep?? Én mr csak erre tudok gondolni, mert mostanában olyan kis helyes odaadó meg olyan totál más miota babát várunk! Valahogy jobban félt meg minden! És ez pont igy fekszik nekem!
De azért a te párocskád, se kutyafüle!! Rózsával haza melóból! Olyan kis romantikus!
Ugye nem miattam nem időben feküdtél le?????
Nekem is meg kel még csináltatnom az adóbevallásomat! Ó Drága kenyér majdnem már el is felejtkeztem róla! Jó, hogy írtad! Keresnem kell egy uj könyvelöt, mert az enyém most babázik és a párja meg nem foglakozik holmi kis piti adóbevallásokkal!
És mi jót föztél???????

Zsuzsukám! Neked meg irgum burgum! Takaritasz, vasalsz fürdöt rakod rendbe!!! Ez nem normális igy drágám! Aztán megint kihajtod magad és éjszaka meg rohantok az ügyeletre! Ne csináld légyszi! Minden nap, ha már csinálni akarod akkor csak egyet csinálj! Ne fogj bele 25 dologba egyszerre! Bár te tudod csak nehogy baj legyen! Mondom csak még egy pár hetet birj ki utána jöhet akár a hurrikán!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jelentem én ma palacsintát sütöttem! És be is töltöttem! Csináltam eper illetve barack lekvárosat meg nutellásat! Már jó be is laktam tőle!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hello!
Már két irományom elszállt.

Bridget! Van 3 levél utrogestanom, egy PG35 nagyítóm és két LH tesztem. Add meg a címed és postázom őket!!!

El akarom adni a szopipárnámat pótgyöngyök is vannak hozzá. Lilla csak fekve akar szopni, ülve nem ezért nem használtam.
Ezenkívül eladom a hordozónkat (autóba való), bézs színű, ha valakit érdekel szóljon, hogy mennyit tud rászánni aztán megegyezünk.

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


a fülbevaló, nem túl jó de azért látszik, halvány rózsaszín a kő Kép

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


nem karácsonyit akartam, na talán most
Kép

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Na sziasztok!

Én egész délután feküdtem és pihentem. Aztán apa öt nután haza jött és elmentünk kocsival házikót nézni. Hát valami gyönyörűségesek vannak, de amit kerestünk, nem találtuk meg. Aztán jöttünk is haza.

Csütörtökön mehetek a védőnőhöz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hétfőn meg terhesgondozás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendi!
Szóval zuhanykabin???? Nagyon kíváncsi leszek majd a képekre, hogy milyen lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És kaptál szép vörös rózsákat is?????
De jó neked!!!!!
Én úgy kaptam virágot, hogy mivel mentünk vendégségbe, bementünk a virágoshoz. És ha már ott voltunk, én is kaptam virágot.... jó, mi????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócika, én is remélem, hogy elsőre összejön a bébi. De erre nem sok esélyt látok. Megfigyeltem az ismerőseim között is, hogy aki tényleg szeretne, és jól is bánna vele, annak nem lehet (egyik párnak már megmondták, hogy csak lombik lehet - így pénzt kérnek az esküvőjükre), a barátnőmnek meg lett elsőre :evil:

Bridget, Pendivel még nem sikerült talizni, de szeretném majd összehozni, csak jelenleg nem sok mindenre van időm :(

Zsu, szia :D
Gratulálok az ikrekhez! Mikor mész uh-ra?
Hol nézegettek házikót? Nagyobbat szeretnétek, vagy vidékit?

Pendi, szia :D
A nyári babák is jók ám (lásd pl én :lol: ).
Ti nem újépítésű házban laktok? És már tönkrement a zuhanyzó? Amúgy én is olyat szerettem volna, mint Ti, csak nem volt rá pénzünk, így egy tök egyszerű lett. Na, de ami késik... :wink:
Vendég
 


Kata
Ez naon szep :shock: :P ilyen van a kiscsajnak is akire anyu vigyaz :wink: Az utrot meg megkoszonnem de ha kell fizetek is erte :roll: A postakoltseget mindenkepp feladom ugyhogy majd adok cimet feladod es utana adsz szamlaszamot es megmondod mennyi es feladok.Ok? :roll: en csak igy fogadom el :twisted: :lol: Na meg azt az egy lh-is elfogadom :wink:

Noci
Pali :shock: uhh de szeretem 8) :P nalunk meg sul a rakott krumpli 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
Lufthansa pontokat repulesert gyujtok es repzijegyet vehetek ha osszegyulik egy bizonyos osszeg :wink: Voros rozsa :shock: aztaaa :) en is kaptam viragot de en nonapra es nem a paromtol :roll: A krumplit meg majd jol kiprobalom :wink:
A talirol tenyleg nem tok semmit...nyaron meg ngyon ment volna de most nem erzem ngyon pedig szeretnem hidd el :( :roll:

Kitty
Hat mert szegeny legalabb te kozel lax hozza :roll: Mit csinaltal ma? :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na én most értem haza. Illetve nem voltam távol a háztól, csak a szomszédban. :) de jól sikerült este lett. :) Átvittem a közös költséget, aztán szépen összejöttünk ott 3 lakó,és átvittem a házi bailey's-emet. Idáig iszogattunk, beszélgettünk. Tök jó volt. :) Jól be is csippentettem. :) Kép :oops: :lol:

Nócika
TÉnyleg legyél legközelebb rutinosabb. csak küld a képeket emailben, és már teszem is fel. Sircsi???? :)
Apának az a dolga, hogy beletanuljon az apaszerepbe. Már most el kell kezdeni. Majd akkor kivi leszek, amikor a kakis pelust kell cserélni, mit fog csinálni :)
Ma tehéntánc nevű kaja volt. Innen szedtem:
http://90naposdieta.uw.hu/recipe.php?PH ... cipeid=189
Finom volt. Lett hozzá csinálva egy vegyes saláta.
De a palacsinta is nagyon jól hangzik. :)


Kati
Ahhoz a karácsonyi képhez nézve mennyit nőtt a lánykád! :) A múltkor feltett képeken már sokkal nagyobb. De ez a kép itt tündéri. Ahogy azt a csöpp kis lányt fogja az apja, olyan édesek. Nem is baj,hogy feltetted a képet. A fülbevaló nagyon szép.

Zsu
Nagyon helyes, hogy délután pihiztél. De ahogy Nóci anyu mondta, ha már kell valamit csinálni,ne egyszerre, hanem elosztva tessék!!!!!
A zuhanykabinra még én is kivi vagyok, mert már nem nagyon emlékszem. Olyan sokat néztünk, hogy elveszett a tömegben. De azért valamennyi megmaradt belőle a fejembe.
A virág meg azért csak odaért hozzád is. :)

Kitty
Nem bánnám én a nyári babát sem. Párom is nyári. És micsoda emberke lett belőle. :) :)
A ház tényleg új, csak a zuhanykabinnal volt némi rossz emlékünk. Eredetileg egy gyönyörű olasz kabint vettünk. azt beszerelték, és költözés után még mindig szaglásztuk, hogy mi büdös. Rájöttünk, hogy a kabinból jön. Hívtuk a vizszerelőket, akik beszerelték, és kiderült, hogy nem tettek alá bűzelzárót, mert mondván nem volt hozzá. ennyit a szakmai hozzáértésükhöz. Velük volt pár lefutott kanyarunk. Nagyon szar munkát végeztek. Na a lényeg az, hogy közölték, hogy nem tudnak vele mit csinálni. Mi meg mondtuk, hogy márpedig fognak, mert különben sok munkájuk nem lesz a közeljövőben, mert megcsinájuk a reklámjukat. Nagyon dühösek lettünk. Aztán közölték, hogy nem tudják megcsinálni, mert ahhoz ki kell szedni a kabint. Már tudjuk, hogy miért ódzkodtak az egésztől. Jött egy másik szerelő, akit az építő küldött ki. Legalább az foglalkozott a bajunkkal. Ez a szerelő megpróbálta kiszedni a kabint, hogy tegyen alá bűzelzárót, de a kabint úgy kellett levésni a falról. Teljesen ki volt akadva, hogy hogyan csinálhattak ilyen kontár mukát. Szóval az lett a vége, hogy a 80.000 ft-os kabinunk tönkrement, és kaptunk helyette egy kínai sz@r kabint, amit ingyen adtak, mert nekünk nem volt 80 ezer ft-unk, hogy kifizessünk egy másikat. És ezt tudták ingyen adni. Az ingyen azért lett, mert a zalakerámiás srác itt vett lakást, és ő ajánlotta fel. Rendes volt tőle. de, ennyit tudott "csak" tenni. ez a kabin eddig bírta. Ja, és a vizesbrigád persze nem vállalta a régi kabinért a felelősséget. Ahol csak lehet, adjuk is a reklámjukat......
BOcsi, hosszu lett.

Bridget
Ezek a pontok tök jók, de miért nem adnak rá több lehetőséget, hgoy levásárolhass. Ilyenkor miért nem fogadják el a személyi azonosításra alkalmas igazolványokat. Azért ez érdekes.
Vendég
 


Pendi
Neha ha utazom nem kerul ra a pont a kartyamra...pl a nyari visszautam :? es a beszallokartyaval ha megtartod(nana,hogy megtartottam :twisted: )visszamenoleg is jovairjak :!: szal nem levasarolni akartam hanem feltolteni ra ezeket :roll: Nagyon vaskalaposak es nem tom miert nem lehet talan igy tisztabb is a dolog elvegre ezt a nemet legitarsasag csinalja...aztan itthon meg a korrupcio meg minden...sok embernek lenne pontja mar utjabol lehet ha nem lennenek ilyesfajta vedelmi dolgok...de azert ez tulzas kicsit :?

Na mind1 beszoltam ma es kuldig a kodom 2heten belul :roll: aztan irok be email cimet,valtoztatok cimet es visszamenoleg feliratom a pontjaim :wink:

fuuu de jol telt az ested 8) apa is ott volt?Holnap melo van vgy szabi?sosem vgyok kepben :oops:

Kata
Privi ment es boldog 4.honapot!!!!! :mrgreen:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget!

itt vagy még?
Még jó, hogy így visszamenőleg jóvá lehet íratni a pontokat.
Apa dolgozik. :) Csak egymagam vagyok. Jól felpörgettem magam, és nem tudok aludni. :) Pedig csak 3 pohárkával ittam, de úgy látszik nekem ezek a gyenge italok is meg tudnak ártani. :)
Holnap még nincs meló, majd csütörtökön.
Te mi jót csináltál ma? És holnap?
Vendég
 


Sajna azt hittem mar nem jossz es elkezdtem Vacsoracsatat nezni a neten :roll: Remelem azert mar sikerul elaludnod :wink:
Ma nem sok mindent :oops: viszont holnap szeretnek tenyleg mostmar idoben elindulni es szerda-csutin sok dolgot elintezni...anyuert sem megyek mert az is csak idokieses lenne :roll:

Azta dejo vonalzid van 8) es az a golya csak nem :shock: :?: :idea: naon klafa honnan szerezted :?: es az avatarod is uuuuj :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?