Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annus,
a horror egyszer nézhető volt, a műfajában annyire nem jó (mondjuk legalább nyugi volt odabent), az, hogy 3D-s volt, azért elég sokat emelt a színvonalon. Sztm érdemes megnézni.

Dóri, Kitty
én is jó sz*rul aludtam - szombaton még nem mondtak frontokat, mostmár megint jól tele van tűzdelve velük a hét :(
Nekem a hasam feszül 2 napja, de nem keményedik, csak olyan, mintha telezabáltam volna magam.
Azt hiszem, a hó végéig melózok, aztán köszönöm elég volt.

Pumukli,
nagyon szép ágyat kapott Maja, ahogy látom, jól is érzi magát benne.

Vanni,
Nálad is bentmarad a baba még min. 8 hetet, nyugi!! :) A 29. hétre miért mondta a szülésznő, hogy kritikus?

Mostanában megint az az émelygős érzés jön vissza, mint ami az első 3 hónapban végig volt, biztos már a gyomromat is nyomja a kisasszony. Bár tegnap bevackolta magát a jobb oldalamra, és nem is nagyon akart elúszni onnan...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emese1979 2009.03.09 09:30-kor.

emese1979
 
 


Sziasztok!

Ez a rendes kislegény hagyott még egy kicsit pihenni. :) Szóval mostmár sokkal jobban vagyok. :)

Reggel a legnagyobb baj az volt, hogy nagyon fájt a hátam. Szinte menni sem bírtam... Azt hiszem, megviselt a tegnapi 7 órás takarítás... :roll:

De próbálok ma pihenni, mára a kimosott ruhák elpakolása és a fürdőszoba maradt, majd megcsinálom vhogy. :)

Köszönjük a táblit, Annus! Hát, osszad be az erőd! Vigyázzatok egymásra! :wink:

Kitty, sajnálom! Nagyon jó dolgom van, hogy nem kell dolgozni mennem...

Vanni! Aggódni ne aggódj, a stressz nem tesz jót a görcsöknek, gondolom... Te ennyit tudsz megtenni manóért! És nem lesz semmi baja! Tényleg tartok tőle, hogy a ti babáitok fognak legtovább bent üdülni... :) Najó, azért aggasztó, amit írsz, csak megpróbáltalak bátorítani... Hajrá!

Kutyafüle! Drukkolunk nagyon a vizsgádért, meg a munkádért, de ha Riki cuccaival elmaradsz egy picit, az nem olyan nagy baj, azért van még idő... Óvatosan!

Üdv mindenkinek!

Panndi! Olyan ügyes nagylány Zsófi! :wink:

Anita! Veletek mi újság???
Vendég
 


Jaj, Emese! Tök jó, hogy neked van visszaszámlálós vonalzód! Így látom, mennyi van nekem is vissza! :lol: Sajnálom az éjszakád! Jó döntés azért egy kis pihi a szülés előtt sztem. :)

És én is szerettem volna kérdezni ezt a kritikus hetet... :?: Tudtok erről vmit?
Vendég
 

 
 

Dóri,
én is azért állítottam be, hogy lássam menniy van még hátra - bár a férjemet jobban aggasztja, hogy úriísten, már csak ennyi? :) Egy hete nem hajtogat mást, csak hogy szegény babókának ki kéne találni a nevét már :oops:

emese1979
 
 


Nekünk sincs biztos nevünk... Azért tutira lesz neve! Ne félj! Nem hagyják név nélkül... :lol:
Vendég
 


Szerintem ez a kritikus hét az arra vonatkozik h az ilyenkor született babáknak mennyi az esélye!Tüdejük mennyire fejlett,hány kilósak stb.Tehát minnél nagyobb a baba annál nagyobb az esélye idekinn!Egy több mint 1 kilós baba már egész jó,és kb ebben az időbe lépik túl ezt a határt.
Na ezt csak én gondolom így,szóval javítsatok ki ha hülyeséget írtam :oops: :lol: :lol:
Szóval nyugi,benn marad még mindenkinél a baba egy jó darabig!35.hét elött senki ne merjen szülni :lol:

annus11
 
 


Biztos találtok nevet!Nyugi!
Én sokáig Maszatkának hívtam,és miután megvolt a név még sokszor ez jött a számra.Az uram le is baszott h ne hívjam már így 8)

Ja képzeljétek,2 napja éjjel ahogy nyújtózkodtam a jobb vádlimba beleállt vmi görcs.Nagyon fájt,megpróbáltam kimaszírozni amennyire elértem...de vhogy nem stimmel még mindig.Azóta fáj,úgy megyek mint akit bokánrugtak...Van vmi tipp h mivel tudom kezelni?

annus11
 
 


Annus,
sajnos ez a terhességgel jár, nekem 2-3 hete görcsölt be annyira a vádlim, hogy 2 napig olyan volt, mintha izomlázam lenne... A magnézium javít rajta, bár nálam még a max. adag mellett is néha begörcsöl, de nem vészes (amikor érzed a görcsöt, akkor a lábfejedet hajtsd vissza a törzsed felé, tehát ne spiccbe, hanem abba a másik tartásba, nem tudom hogy hívják :oops: ).

Azt hiszem, jó dolog ez a terhesség, most kaptam 1 szelet répatortát az kolleaganőmtől (hehe, másnak a környéken nem hozott :)

emese1979
 
 


Pipának hívják! :)

Írtam már a banánt, ez természetes (mmint nem bogyó) ellenszere a vádligörcsnek. De a külcium is jó ilyenkor, szóval magnézium, kálcium, banán, és ki tudja még mi minden... :) Ée ha nem jön újabb görcs, akkor egyszer csak elmúlik a fura érzés...
Vendég
 


Na akkor beszedek gyorsan mindent :lol: Vagyis most magnézium ment később akkor kálcium.Görcs nem volt,csak úgy maradt :lol: Szóval fáj....

Na megyek
csinálom a takarítást...mint vmi reumás csiga. 8)

Kép

annus11
 
 


Cuki ez a csiga... :)
Vendég
 


Jó reggelt,

nem vagyok formában, úgyhogy rövid leszek. Szombat óta beteg vagyok, kezdődött megint a torokfájás, köhögés, orrdugulás, stb. Estére nagyon rosszul voltam már, szombat éjjel szinte nem is aludtam, mert Álmos 3x gyomron rúgott, és megmagyarázhatatlanul nyugtalan volt, úgy bukvencezett a hasamban, hogy nagyon kellemetlen volt és fájt, közben küzdöttem mert hányingerem volt, hánynom kellett akárhányszor megprobáltam vizszintbe kerülni. Igyhát félig ülve voltam egész éjjel, alig aludtam.
Most se vagyok jól, úgyhogy pihenek.

Panndi,
örülök, hogy jobban vagy.

Pumukli,
jó lett a szoba nagyon. Hogy viselte Maja az első éjszakát?

Vanni,
remélem minden OK lesz Veletek. Mondogasd ezt, csak pozitívan :)

Dóri,
ha fáj a hátad, Te is pihizz azért.

Krém,
eltűntél! Hogy áll a beköltözés, konyha?

Még akartam sok mindent, de nem tudom már miket.

Holnap megyek reumatológushoz, majd este megírom mit ajánlott.

Annus,
hányra mentek 4d-re?

szép napot mindenkinek

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Aranyos a csiga Annus! Majd ha legközelebb frissíted beírod nekem köv.vizsgálatnak ápr.1-re az NST-t?
Annyira rossz kedvem van,hogy komoly víziókat szőttem a világegyetem felrobbanásával kapcsolatban,ami nem is lenne olyan rossz.A kollégáimnak égnek állt a haja. Egyébként is ki vagyok a hangulatváltozásaimtól. A hétvégén bőghetnékem volt folyton,meg rámtört az agresszió a nagy hasam és a tehetetlenségem miatt.Ma meg a világvégét várom. :roll: Szerintem a hormonjaim az egekbe szöktek mostmár. :oops: Mindegy,de remélem nem tart sokáig,mert kényszerzubbonyban visznek majd ki a munkahelyemről,mint potenciális merénylőt. :lol: :lol: Na alakul,már van kedvem viccelni.Van még valaki,aki küzd mostanában ilyen szélsőséges hangulatokkal?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ááá, ma én sem vagyok jól, reggel óta görcsölök :(
Vendég
 


Kutyafüle! Nekem nincsenek, de azt mondják, ez normális!!! Próbáld viccesen felfogni! :lol: Csak a szervezeted "űz tréfát"!

Esztó! Sajnálom! Gyógyulgass, és kívánom, hogy tudj nyugodtan pihenni!!! Meleg tea, stb.?

Panndi! Ne rosszalkodj! Olyan jó volt olvasni, hogy jobban vagy! De azért ne írd, hogy jól vagy, ha nem!... :roll: Jobbulást! Pihenj!
Vendég
 


Esztó, Panndi
Nektek jobbulást!

Kutyafüle,
sajnos a hormonok... Nekem még van ezek szerint 4 hetem :lol:
Amúgy van egy kolleganőm, na azt tényleg kezeltetni kéne, 34-35 körül lehet, és moncsicsi a mániája- mindenhova viszi magával, múltkor elővette a táskájából az új szerzeményt, és elváltoztatott hangon bemutatkozott nekem a moncsicsi, még a kezét is nyújtotta, hogy fogjunk kezet :shock: múltkor összevesztek a férjével, mert az nem akarta vmelyi moncsicsit elvinni egy üzleti útra magával, de a kolleganőm belecsempészte a táskájába, h moncsicsi lásson vlágot. Egy külön szobájuk van a moncsicsiknek :shock: :roll:

emese1979
 
 


Annus, nekem is volt már ilyen lábgörcs, eddig egyszer volt annyira súlyos hogy majd elbőgtem magam. Azonnal kinyújtottam, masszíroztam, még két napig kb elég fájdalmas volt aztán magától elmúlt. De azért jól megjegyzem most ezeket a tippeket, ha legközelebb ilyen lesz kipróbálom amiket írtatok.
Amúgy komolyan mondom, irigyellek most a takarításért. Amíg nálunk szét van szedve a lakás addig normálisan még takarítani sem tudok. De úgy néz ki legkésőbb a jövő héten készen leszünk, gyerekszoba + fürdő ablakcsere, gyerekszoba + fürdő + konyha festés, konyhabútor visszaépítés és megtoldás, hogy hoszabb legyen a pult, alatta meg legyen még tároló. Az jó érzés hogy már látom a végét, de ez még nagy munka.

Esztó, neked jobbulást kívánok. Próbálj meg pihenni amennyit csak tudsz, és pótold a folyadékot meg a vitaminokat!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Dóri,
egyfolytában teázok, meg homeo, fekvés (mondjuk ez állandó).

Panndi,
:( pedig már azt hittem tartós lesz, hogy jobban vagy. Biztos megint ez a hülye idő.

Emese,
ezen a moncsicsin most jót nevettem :lol: hihetetlen :) hány éves???

Kutyafüle,
te meg ne kombinálj :D
jut eszembe, Rikiről kép? :wink:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hangulatváltozásaim nekem is vannak...de ezeket csak akkor tartom viccesnek, amikor éppen a jbbik hangulatomban vagyok.

Na, azt meg nem is mondtam még ma mit álmodtam. Elmondom, mert ha elmondják az álmokat akkor nem teljesülnek, és én még csak hasonlót se akarok, nemhoyg ezt.

Láttam ahogy szülök, kicsusszant a baba, én meg meghaltam. Apa fogta a kezében a gyereket, és sírva fakadt, és azt mondta a szülésznőnek aki megállapította hogy meghaltam, hogy "na ezért aggódott a hasán a csíkok miatt, azt már nem fogja senki látni...". Aztán látttam ahogy kimegy belőlem a lelkem, ott lebegett a testem fölött a szülőágyon, és a lelkem siratta a testemet. Aztán fel is riadtam.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi,
kitartás a felforduláshoz, nemsokára rakhatod a rendet :wink:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ez a hangulatváltozás érdekes. Nekem ez most egész jó. Szombaton pszichodrámán voltam, és a pasik tudjátok miről beszélgettek a szünetben??? A pénzügyi összeomlásról, meg hogy polgárháború lesz Magyarországon. :shock: :shock: :shock: Én meg csak lestem, hogy ilyet is csak a pasik tudnak vizionálni... Szóval ha ilyen az országban a közhangulat, nem csoda, ha Kutyafüle, ilyeneken gondolkodsz...

Nekem a legújabb bajom, hogy állandóan izzadok, majd meghalok a melegtől! Állandóan büdös vagyok, komolyan, folyik rólam a víz. Nyitogatom az ablakokat, de azt se akarom, hogy Tüci megfázzon miattam. NÁlatok nincs ilyen? Nekem Tücivel is volt ilyen a terhesség végefelé... És már nem tudok, mit felvenni, mert így is rövidnadrában, meg pólóban vagyok itthon. Lehet, hogy fürdőruhára kéne váltanom? :lol: Ja, nincs itthon ekkora méretben az sem. :roll:
Na ezen is kiakadtam tegnap. Elmentünk végre melltartót venni, mert csak egyetlen sportmelltartóm van, és már nagyon elkoszolódott. Előszöris nem találtam megfelelő méretet a nagyszerű Anita márkában. KÉpzeljétek, hogy nekem 90-es kéne, de a B-s "kosár" túl nagy, A-s viszont már nincs is ilyen méretben. A 85-ösök meg mind vágtak. :oops: Ráadásul tök kiakadtam, mert eddig nem nagyon nézegettem magam a tükörben, és most megláttam, hogy mekkora már a pocakom!!! Döbbenetes! És a melleim meg nem elég, hogy kicsik, de még lógnak is. :cry:
Aztán bementem egy Aranypókban és vettem egy sima melltartót (asszem Triumph), amiben nincs szivacs, meg merevítő. 85 A-s, egy picikét azért érzem a hátamon, hogy lehetne inkább 90-es... Na ez van, kicsit elszomorodtam, de talán ha lefogyok, akkor nem fog vágni - lejönnek a hájaim a hátamról.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy mindenki ilyen sz*rul van....nekem sem volt vm. fasza a hétvégém...szombat éjjel nem tudtam aludni, olyan vihar volt....kismanóm eg. éjjel mocorgott....szegénykém....:(

Tegnap volt a National Geographic-en egy új sorozat 2 része: Élet a méhen belül, az egyik egy ikres terhességről a másik egy kisnunis 9 hónapjáról. :) Nagyon komoly felvételekkel, izgis volt, sztem ma tutira ismétlik, aki teheti nézze meg, mert tényleg nagyon érdekes volt! :)

Emese!
A kutyusotok annyira cuuuuuuuuuuuuki! A gyümisali a kedvence?! :lol: :lol: :lol: Én imádom az ilyen kis 'kobold' fejű kutyukat...nagy kedvencem a mopsz. :)
Nagyon édi kis pocid van! Az enyém már elég zavaróan nagy...pl. nem férek a mosdóhoz a pocimtól, néha hülye módon oldalazva akarok bebújni kisebb helyekre, aztán miután beszorulok, ráeszmélek, hogy szemből keskenyebb vagyok... :lol:

Pumukli!
Nagyon jó lett a 4Ds kép. :) Még időben mentetek.
Sarka K. nyilatkozatán jót derültem. :) Én is olvastam valahol, hogy májusban már műttetné magát....jó 'sokáig' akar szoptatni úgy néz ki....Mi a tökért szilikonoztatta a cickóit, ha rá egy évre meg jött a baba???? No comment.

Annus!
Én m. hét hétfőn, amikor voltam kötelező UHn (Péterfy), nézték 4Dben is pár percre, de már nem lehetett jól látni a Manót....elég nagy már, és totál a lepénybe bújt. Szóval elég lutri, a doki szerint ilyenkor már nagyon nehéz megmozgatni őket, hogy kicsit kikuksizzanak és láthassuk az arcocskát is.

Böbi!
Kitartás! Keményen kapod.... :cry: de erős nő vagy nagyon! Remélem, javul a helyzet..........++++++++++++++++++energia megy!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Pingi!
Nem semmi álom!Akkor az enyém nem is volt olyan szörnyű!Ha gondolod szívesen látlak takarítani :lol: Ha már ennyire irigykedsz :wink: Most beszéltem apcimmal,már hívott csak nem hallottam a telót a porszívótól.Erre lebaszh mért porszívózom...hát én mondtam a hétvégén h takarítsunk,nem akart...akkor rám maradt,ez van :wink:

Eszter!
Sok c vitamin,én egész citromokat vágtam be anno!Torokfájásra meg sós vízzel gargalizálni!!!!Nagyon hatásos!4re megyünk,de aztán még elmegyünk enni anyóssal,meghívjuk szülinapja alkalmából!

Panndi!
Pihengess....nem tom nálad mi segítene.Mikor kell visszamenned a dokihoz?

Kutyafüle!
Nagyon fel vagy pörögve!Én onann veszem észre h dolgoznak a hormonok h előjött pár pattanás...ezt írtam is.Kb 3 hete vannak itt-ott.Egész terhességem alatt egy darab se volt!Szóval tuti h nekem márkészül a szervezetem a végére!!!
Amúgy nálunk apcim a szimpátia terhes.Hétvégén olyan hisztis volt...Ilyenekért beszólt h mért oltok villanyt a konyhába.A konyhában nincs ablak,szóval csak a nappalin át kap kis fényt.Én meg ízesítettem a teát,2 másodpercre felgyujtottam.Akkor a másik h mét nem tettem a helyére a kisollót...na ő aztán sose teszi vissza,mondtam h eltehette volna ahogy én szoktam utána :lol: Este amikro használta mondtam is neki h na ugye h nem tette a helyére ő se!Szóval tiszta nyűgös!Ő hízik helyettem és ő nála vannak hangulatingadozások :lol:
A baj csak az h én ilyenkor felhúzom magamat...mondtam neki h nem viccből mondtam h ilyenkor már ez nem tesz nekem jót...a pulzusom 125 lett rögtön!

annus11
 
 


Tinu!
Én egy boxerben nyomom!Rólam is folyik a víz!!!!Van h éjjel is erre kelek fel....
A melltartóhoz lehet kapni ilyen hosszabítót,vagy minek nevezzem.Egy toldás a csathoz!Én a blahán a régi corvinban vagy skála vagy nem tom mi az,na ott láttam!Ahogy felmész a lépcsőn ott volt szemben a kasszánál vhol.Biztos lehet máshol is kapni!

Mozza!
Hát reménykedem h nem bújik el...én 35 hetes babáról is olyan jó képet láttam stb.szóval csak reménykedni tudok h szeretné megmutatni magát.....Elméletileg délután indul be nálam,kap majd egy kis csokit is indítónak,aztán majd kiderül!

annus11
 
 


Most nézem a vonalzóm.....50 napom van még 2in1, ha pontosan jön a bébim...... :D.....na most elkezdtem parázni......de csak áprilisban állítom össze a kórházi pakkot....az is jó közel van már............paraparaparaparapara

Kép
mozza
 
 


Mozza!

Nekem ez a parám amúgy,hogy ne leszek összepakolva ha menni kell....bár biztos megvan már most is szinte minden,de táskában még nincs....


Ja tegnap vettünk newborn pelust.És az olyan kis csomagban van.Erre apcim h mét nem veszünk nagyobb kiszerelést,és rámutat vmi maxi pelenkára :lol: Na gyorsan felvilágosítottam hogy a pelusra rá van írva h hány kilós babára stb.Meg megbeszéltük h majd kipróbálunk több fajtát is,hátha beválik vmi olcsóbb féle :wink:

annus11
 
 


Mozza,

megnéztem, 14:00-től és 15:00 ismétlik az élet az anyaméhben.
Köszi az infot :)

Annus
én is nyomom az 500-as c vitamint, meg minden nap körte, narancs, kiwi sali, mézzel leöntve. csak tudnám most megint mitől/kitől kaptam el, mert nonstop itthon voltam, feküdtem.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Csajoooooook.
Ma ismétlik amit Mozza írt a National Geographicon.
Az egyiket 14.00-tól a másikat 15.00-tól. Már csak egy baj van. Neknk nincs ilyen adónk... :(

http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog?i_dat ... &i_ch_nr=4

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Esztó gyorsabb voltál... :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Kórházi pakk:

A szülésfelkészítésen a szülésznő jól rámhozta a frászt. Azt mondta, hogy javasolja átgondolni, és elkezdeni beszerezni a dolgokat a 25. héttől, és szerinte a 30. 32. környékére már illik hogy kész legyen. Hát, nekem még sehol semmi. És jelenleg nem is látom át, hogy mi az ami már megvan hozzá, mert minden kupacokban áll a kisszobában. Jó ég tudja mikorra tudom összepakolni...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi,
:)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó,
olyan 34-35 lehet a moncsicsis csaj. Amúgy külsőre is úgy néz ki, mint egy moncsicsi :)

Mozza,
a Lilly név engedélyeztetésével hogy álltok?
Mozza, akkor ez a videó tetszeni fog :lol:

http://www.indavideo.hu/video/Macska_vs ... 12ec60a6f0

Annus,
szt sok pasi hisztisebb, mint egy nő. Néha az én férjemre is rájön az 5 perc, vagy kiröhögöm, vagy nem is hallom meg amit mond... Hisztipókok :)

emese1979
 
 


Esztó, jobbulást neked! Lehetek morbid? Talán a boltból jött s csomagoláson, ki tudja ki tüsszentett rá,...
Komolyan, szegénykém, nyomasd a c vitamint!

Mozza, komoly, tényleg nem sokára itt az idő:) bárcsak ott járnék, mint te... Köszi az infót a filmmel kapcsolatban:)

Tinu, rólam is sokszor folyik a víz, hajnalban, pedig le van véve a fűtés....
vanni
 
 


Pingi!
Nekem fel van véve mindkettő!Anno mikor volt felvettem!Ha gondolod kiírom neked! :wink:

annus11
 
 


akkor azt hiszem én most elkezdem beszereztetni a kórházi cuccot... nem azért, de akinek semmi tünete nincs, annak is azt mondják, akkor én már elkéstem.... a dokim azt mondta, más már 4 szer megszóült volna az én tüneteimmel.... tudo, hogy sok minden a fejben dől, el, én eldöntöttem, hogy minimum a 32 hétig bírni fogja a pici, aztán majd eldöntöm, hogy a 34-ig... stb stb
vanni
 
 


Eszti!
Még neked akartam írni!Hogy nekem mindenki azt mondogatta hogy ne menjek sehova,ne metrózzak stb mert elkapok vmit...mondtam is h itthon is eltudom ha csak erről van szó!Férjecském is hazahozhat bármit!Lehet h pont a fekvés miatt kaptad el,ilyenkor az immunrendszer se úgy működik ahogy kéne.... :roll:

annus11
 
 


Na megvolt a védőnőzés.
65 kiló vagyok, vérnyomás 120/76(remek),meghallgattuk babóca szívét is meg kibeszéltük a hülye nődokikat :lol:

Huh, kutyafüle én még sehol se tartok.De nem hiszem hogy nagyon kapkodnom kellene.Még varrok egy szett ágynemű huzatot, kinéztem Verdák-os anyagot, nagyon klassz.Még pár ruhácska, textilpelus aztán utána majd nagymosás.Úgy a 36.hét környékén állok neki mindennek addig még úgyis 50szer piszkos lesz.

Pelus,
hát mi pamperst vettünk 28 vagy hány darabos.Aztán nézegettem ezt a pelenkafutáros pelenkát is 38 forint darabja és ingyen házhoz hozzák, szóval jó lenne ha az beválna.
http://www.pelenka.com/index.php?action=2&pid=390
Csak az a baj hogy a próbacsomag is minimum 100 darab.

Na megyek eszegetek egy kis rakott krumplit, ha végre hagy enni ez a gyerek :(

KépKép
harhaj
 
 


Vanni!
Én már eldöntöttem!35.hét elött itt nem szül senki!Különben kikaptok! :lol: Nekem lényegében betét kellene meg egy papucs amivel tudok zuhanyozni.A többi az meg megvan.Pizsi,hálóing,törölköző stb.Tehát ha most kerülnék be akkor se lenne gond.Még apcim is utánam tudná hozni ami esetleg kimaradt!
Gyereknek ruha is csak hazamenetelnél kell,pelenka már van,még popsitörlő kell.Ez nem sok,szerintem.

annus11
 
 


Emese!

Nagyon ééééééééééédi a linken a kutyó. :lol:
Imádom a kis kajla, majrés (de a kajáért mindent) kis személyiségüket. A macskusz meg totál lesajnálja szegény 'kis hülyét'. :lol:
A tied milyen?
Múltkor láttam egy mopszit, épp sétáltatták, nem vette észre a járda-úttest szintkülönbségét......ő ment volna tovább...csak az a hülye út vagy 20 centire lejjebb volt......lepottyant....és nagyon dühös lett a járdára.... :lol: :lol: :lol: :lol: ....megugatta :lol: :lol: :lol:

Kép
mozza
 
 


Mozza,
nekünk francia bulldogunk van, hasonlít a mopszra ő is, nagyobb kicsit.. De iszonyatosan béna, a szájából kiesik a kaja (múltkor adtam a szájába narancsot, aztán látom, valamit nagyon kapar a kanapé alatt.. hát valahogy a pofijából a narancs a kanapé alá esett... Most lesz 15-én 1 éves, gyümisalit kap majd :)

Lányok,
eldobhatós bugyiból Ti milyet vesztek? Azukat hol lehet kapni, gyogyitárba?

Rántott hagymakarika volt ebédre a menzán - hát, a fél hagymákat panírozták ki, valami borzalom volt :( úgyhgy gyorsan tolok rá egy kis snickerst :)

emese1979
 
 


Hát marad a pihi és vitamin bevitel. Tegnap óta teljesen rákattantam az uborkára. Lereszelem, pici fokhagyma és só rá, és nyakon öntöm tejföllel. este óta bevágtam már egy egész nagy ubit. Most meg elfogyott :(

Na, én nézem a dzsungel könyvét, amig nem kezdődik a dokumentum film a nat.geon :)

Kórházi cucc:
én jövöhéten tervezem beszerezni a dolgokat, már meg is beszéltem a nővéremmel, hogy megyünk shoppingolni.

Vanni,
tessék bent tartani a csöppséget :) Már csak azért is, nehogy kikapj Annustól :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Most jött le netről a Benjamin Button titokzatos élete.Brad Pitt játszik benne és valami olyasmiről szól hogy a gyerkőc visszafele öregszikCsecsemő korában ráncos a bőre, nincs haja, mint egy aggastyán és ahogy idősödik úgy lesz fiatalabb.És senki nem tűri meg maga körül csak egy kislány a barátja.Nagyon jónak ígérkezik, isteni lesz a kaja mellé 8)

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj,
én múltkor már leszedtem, és meg is néztük.
Egész jó, csak elég hosszú, de nem aludtam el :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Tinu
Hogy lenne már kicsi cicid! Nekem anyósom mondta többször is, volt, hogy társaság előtt, hogy milyen jó, hogy Maja ennyit szopizik és ennyi tejem van, a pici didkók (ő mondta így) ellenére. Én csak lestem, nagyon tudtam utálni ilyenkor...
Én is most kerestem szoptatós melltartót a hétvégén, feketét. Cariwell-t néztem, nagyon jó lesz. A méretezése is úgy van, hogy S, M, L stb, elasztikus anyagból van, annyira tágul amennyire kell. Majd hívnak, ha jön újabb szállímány, mert csak bordóból volt.

Maja jól aludt az éjszaka, csak már jó korán felkelt, fél 7-kor. Én nem tudtam aludni, füleltem, hogy minden rendben van-e, nem esik-e le.

Volt ma délelőtt nálam a fodrász, csak befestette, 5000 ft volt, múltkor vágta is, akkor 6000. Érdekes, kevesebbre számítottam most. Biztos a kiszállási díj a sok. :-)
pumuklii
 
 


Szerintetek nagy gáz a hasfeszülés? Már kb. 2 napja egyfolytában feszül, ha felállok, mintha telezabáltam volna magam, de ahogy leülök okés, és nem is kemény a pocakom. Most ezen parázok :(

emese1979
 
 


Emese!

Nekem akkor van ilyen amikor tele van a gyomrom!Bocs a kérdésért de van minden nap nagy dolog? :lol: Nálam van h 1-2 napig semmi,vagy csak nagyon kevés.Aztán meg naponta többször is megyek.De nincs székrekedés meg hasmanés,csak vhogy Iza nemszereti ha nagyon tele vagyok felül...szó szerint kirugdossa belőlem :roll:
Amúgy biztos nő a méhed,azért is feszülhet ám :wink:

Eldobható bugyi van pl DM,rossmann stb.Én inkább olyan hálós bugyiból veszek majd amit mosni is lehet.Ha veszem az extra méretű tennát akkor kérek hozzá azt is,ezt a gyógyszertárban lehet elméletileg.Ja és azt mondták h van több méret,még a kiló is rajta van vagy ilyesmi.

Eszter!
Remélem hogy tényleg beijedt mindenki!Bár a kb 154 cm-el nagyon kemény vagyok...vagy inkább bátor 8) :lol:

Pumukli!
Lehet a válság miatt drágább lett!Csak mennek felfelé az árak! :wink: Milyen színű lett a frizkód?


Jut eszembe Petra??????Tudom írta h inkább nem jön egy picit...de vkivel üzenhetne h minden oké e!
Kitty!Nem tudod elérni telón?Remélem h az ikrek szépen maradnak a helyükön még pár hétig!

annus11
 
 


Emese

Nekem ez van már tök rég óta, néha jobban feszül, néha kevésbé. Ezért mondom, hogy keményedéseim annyira nincsenek, mert nem kifejezetten kemény a méhem, csak a hasam feszül. Mondjuk én legtöbbször tele is zabálom magam... :oops: Szóval ismerős érzés...és hosszú távon eszméletlenl fárasztó. De nekem akkor is ilyen ha leülök, talán a félfekvő póz a legkényelmesebb (csak ne akarjak felülni, mert akkor apának kell felhúznia... :lol: )

Ráadásul szerintem nem csak azt érzem hoyg feszül, hanem ténylegesen is, mert alig fél/egy hét alatt tele lett repedéssel a hasam. Most ettől vagyok bedepizve, hogy soha többé nem vehetek fel fürdőruhát.... eléggé magam alatt vagyok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Annus,
:lol: ismered a mondást, kicsi a bors, de erős :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


http://www.freeweb.hu/falfestolany/egym ... 1nnagy.jpg

teljesen bele vagyok szerelmesedve ebbe a képbe. Ezt szeretném Álmos szobájának a falára festeni.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pingi!
Nem bizt h megmaradnak a repedések.Pontosabban ezek repedések vagy csak piros csíkok?Vki mondta h ha piros akkor az eltűnhet a szülés után...Bár ebben nincs saját tapasztalatom.Nekem a combom nagyon csúnya...Remélem h azon tudok változtatni szülés után.
Bár nem is tudom.Van olyan gyakorlat amit most is be lehet vetni?Mármint ami a combot illeti.

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: