Új privát üzeneted érkezett!

ezt nézzétek:
Maja 29 hetesen, Kolos 29 hetesen
Kép Kép
pumuklii
 
 


Lemaradt a lényeg: koponyafekvésű és a méhlepény is jó helyen van. Ettől féltem eddig, most már megnyugodtam (csak nem változik már).
pumuklii
 
 


Van egy két részlet amiben hasonlítanak,de azért látszik az is h miben térnek el!De hogy mindkettő ilyen gondolkozó pózban volt 29 hetesen...nagyon király :lol:

annus11
 
 

 
 

Folyás:
Ciki / nem cicki, van és több, sokkal több.
Nekem ahogy teherbe estem elkezdett a mennyisége nőni. Aztán elért egy olyan szintet, hogy már tisztasági betéttel is bőven zavaró volt. Említettem a dokinak, felírt rá kupot. De mire kiváltottam (rá kb 3 napra sikerült patika felé mennem), addigra kevesebb lett a folyás valamivel, nem zavart annyira, nem akartam használni, "ha nem muszáj akkor, akkor nem" alapon. Most az utóbbi másfél hétben újra megnőtt a mennyiség. Mondtam is a dokinak most csütörtökön, meg is vizsgálta.
Azt mondta, hogy ez már annyira sok, hogy nem képes ellátni a funkcióját (mert ennek aza dolga, hogy folyamatosan pucolja ki a hüvelyt, hogy a bacik kifelé jöjjenek...vagyis be se jussanak). Szóval ez már olyan sok, hogy egyenesen melegágya a baciknak, így bár nem gombásodtam be, és nincsen gyulladás sem, jobb ha kipucoljuk. Így végül elkezdtem használni a kupot, 3db, minden este 1-et. Ma van az uccsó estém...és már most kevesebb a folyás. Szóval a doki szerint a bő mennyiség csak bizonyos határig normális.
BOCSI a nyílt őszinteségért, csak gondoltam ha már szóba került hasznos lehet ha megosztom veletek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


gyors bekukk. most csak a képeket nézegettem még

Nagyon szépek a lakások :)

Pumukli,
Kolos nagyon kis formás már, sztem hasonlítanak Majával egymásra :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hát, tök vicces, hogy egyformán rakják a kezüket, Pumuklii!!! :lol:

A porosodás ellen én is zacskózni szoktam... :) A bölcsőt meg a kiságyat is megcsináltam teljesen kb. 2 hónappal szülés előtt, azt meg letakartam egy nagy-nagy lepedővel. :)

Anita! Tényleg kérünk, hogy ne érezd magad rossz anyának! Azzal vagy jó anya most, hogy vigyázol. A fizikai adottságok nem függnek össze a jó anyasággal... De nem is kell, hogy bármi történjék! Vanni is mennyit keményedik, mégsem történt azóta igazán semmi. De valóban, ezekben a hetekben már előfordul, hogy változik a méhnyak, a méhszáj. De az normális! Azzal is előrébb tartasz majd a szülésnél!!! Én titokban reménykedem, hogy most nem 3000-es értékkel kezdjük a szülést... Úgy nagyon lassú ée fárasztó volt... :) Szóval, ne félj! :)

Annus! Mi is kiváncsiak vagyunk Izára! :lol:

Folyás nekem is van, de fogalmam sincs, mennyi a sok, túl sok... :roll:

Nem biztos, hogy jövök, ha nem, jó éjt!!!
Vendég
 


Sziasztok csajok! Én most egy pár napra kiszállok, de majd jövök. nagyon nagyon nagyon rossz híreket kaptam a testvéremről, totál magam alatt vagyok, egész délután meg este bőgök, a kórházban iszonyú volt és most nem tudok itt jópofiskodni. Tudjátok írtam, hogy kimondottan azért jó nekem, hogy most vagytok, hogy itt elfelejtem gondjaimat, de most nagyon magam alatt vagyok. Ismerem maga, erős vagyok, tudom, hogy pár nap alatt ebből is kijövök, de addig nem írosgatok, csak olvasok.
Azért írtam le, hogy ne aggódjatok, velem nincs baj, remélem, hogy Iringóval sem lesz semmi baj és átvészeljük ezt a nehézséget.
Ígérem, hogy amint kicsit kilábalok ebből a letargiából jövök és újra csacsorászni fogok.
Addig is vigyázzatok magatokra és a babácskákra!
Boldog nőnapot mindenkinek! (már megint bőgök, mert mindig a bátyám volt az első, aki köszöntött)
Vendég
 


Böbi,
sajnálom, bármi is történt :(
Fel a fejjel!!!! Várunk vissza.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Igen, Böbi, várunk vissza! És nem kell boldogan csacsogónak lenni itt... Nem elvárás...
Vendég
 



Anita,
ne is gondolj ilyen butaságokat, mert megkereslek és jól elfenekellek!!
Pihnej amennyit tudsz, Hanna még min. 10 hetet bentmarad, és lesz minimum 3 kiló! Ne engedj magadoz negatív gondolatokat!!!

Mi meg elvoltunk moziban, megnéztük azt a 3D-s horrorfilmet, nagyon jól viselkedett a baba bent szerencsére..

Kutyafüle,
ügyi vagy, hogy már így kész vagy! Még 3 hetet dolgozol? Vigyázz azért magadra.

emese1979
 
 


Böbi,
vigyázz magatokra, gyere majd, ha tudsz!
Sajnálom, hogy rossz híreket kellett kapnod testvéred felől :cry:

Pumukli,
nagyon szép Kolos, szép képet csináltak róla nagyon!

Ez a hasfeszülés érdekes, én is szoktam érezni, de én azt gondoltam, nő a pocakom. A keményedésnél én mást érzek, de akkor ezek szerint a feszülés sem jó (bár nekem se a védőnő, sem a dokim nem mondta, h ez gáz lehet).
Mozza írta le nagyon jól, egy néhány héttel ezelőtti hozzászólásában, milyen a keményedés- ha fekve olyan, mint egy görögdinnye, az gáz, ha gumilaszti, az okés.

Na megyek aludni, jó pihit mindenkinek!

emese1979
 
 


Böbi: sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++ neked is és a tesódnak is!!!

ÉN is elég gyakran befeszülök, de még eszembe sem jutott ezen aggódni. Majd szól a dokim, ha valami nem stimmel. Eddig mindig minden rendben volt. Feküdni úgyse tudnék, de nem is érzem szükségét.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt, szépek a lakások. Ha készen leszünk, rakok fel képeket én is.

Böbi, sajnálom a rossz híreket.

Anita, ne gondolkoz ilyeneken..Valaki a környezetedből "beszólt"?

Kutyafüle, sztem bármilyen antibakteriális izével átmoshatod a kádat, de csak a fürdetések előtt, szerintem előre ezt nem kell.(Ajax antibact. fürdőszoba tisztító- büdi, mi a nagykádat ezzel "fertőtlenítettük", sima antibakt. mosogatószer- Cif-antibact, Spar sajátmárkás, Chicco folyékonnyal átmosás- illatos, de drága,DM-ben teafaolaj- nagyon drága, antibakt. folyékony szappan, vagy a jó öreg gyógyszertári 70%-os alkohollal áttörlés. Azt úgyis ír receptre a gyerekorvos. Régen úgy tanultuk, hogy amíg a köldökcsonk le nem esik és be nem gyógyul a köldök( Petinél még egy hét volt a leesés után), feloldott hipermangános vízben kell fürdetni( az a lila kristály, kémiaórán sokat kísérleteztünk vele. Ezt kb. 15 éve tanultam még régebbi könyvből, azóta sem láttam-hallottam ilyet...A cumit, üveget ilyesmit én kifőztem.

Kép
Kép
zili
 
 


Böbi: fel a fejjel, várunk vissza. Kitartás.

Ma megyünk anyósékhoz szülinapot köszönteni,előttem egy 3 órás út oda, meg ugyanenyni vissza. 8-kor indulás, addig ajándékkot csomagolok,meg emberi külsőt varázsolok. Úgyhogy ma megint lemaradok.

BOLDOG NŐNAPOT MINDENKINEK, akinek kiscsaj van a pocijában annak duplán is. (Apa hozott Nórikámnak is kisvirágot, cserepeset, úgyhogy most az a nagy kihívásom, hogy a virág megmaradjon épségben amíg a lányom kibújik, hogy láthassa az első virágját). Nagyon meghatódtam, de apa is ahogy elnéztem.

Jók legyetek, vigyázzon magára mindenki!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Böbi
nagyon nagyon drukkolok bátyjádnak! Várunk vissza!

Ezek szerint nekem nem nagyon van se hasfeszülés, se keményedés. Nekem néha szúr az oldalam, ami zavaró, de tudom, hogy nő a méhem, amiatt van. És amíg a méhszáj zárt, addig nem lehet gond.
pumuklii
 
 


Böbi!
Gondolok rátok minden nap!Küldök neked soksok erőt mindehhez!!!!!Gyere amint tudsz,amint kedved van!!!! Kép


Emese!
Azt a horrort én is meg akartam nézni....jó volt amúgy?


Pingi!
Köszi a folyásról az infót!!!Hasznos volt.Én sose mondtam még a dokinak h mi van,de gondolom szólt volna ha vmi bajt lát.Én pl nem használok betétet se ,szóval annyira azért nem nagy mennyiség!De elég nehéz akkor megítélni h mi az ami már nem fér bele....


Na nekem meg vmitől viszket mindkét csuklóm :shock: Nem tom mi lehet ez...


És akkor mindenkinek boldog nőnapot!Főként a pocaklakó kisasszonyoknak! Kép

Jut eszembe!Én meg anyáknapjára vagyok kiírva!!!!Lehet h életem első anyáknapi köszöntését ilyen formában kapom a kicsi lányomtól?Hát én akkor nagyon nagyon meghatódom majd :lol:

annus11
 
 


Ja és ami lemaradt!
Azt álmodtam h szülök!!!Végül császár lett a vége.Aztán folytatódott tovább is az álmom,milyen otthon a babával stb.Nagyon durva!!!Én ilyet még nem álmodtam,főleg ilyen részletekkel!Kicsit sokkkot is kaptam reggel :lol: Remélem ez azért nem jelent semmit! :roll:

annus11
 
 


Jó reggelt, Boldog Nőnapot!

Böbi! Sok erőt és kitartást neked, bármi is történt a bátyáddal! Majd gyere! :( :(

Vanni! Nem tudom sikerült e beszélned az állatorvossal, de szerintem azért nem ugrana neki a babának. Fújás, morgás elképzelhető. Mi lenne ha kipróbálnád, hogy beteszel a babaszobába egy hőmérőt, és éjszakára becsukod az ajtót? Csak, hogy meglásd mennyire hűl le a szoba. Egyébként mire szülünk május lesz, csaknem lesz már hideg. :) Ha nem hűl le nagyon, csukott ajtó mellett aludhatna a pici, és te is nyugodt lehetnél. Raktok be egy babaőrzőt, és rögtön meghallod ha felébred. Mi is külön szobát szeparáltunk anno Aminának. Most egy szobában fog aludni mindenki, valszeg a cica is. Napközben meg ha tudsz figyelni hagyd, hogy ott legyen a cica is, és meglátod hogyan viselkedik. Szerintem egész biztos meg fogja szokni a gyereket, csak kell neki 1-2 hét. Kicsit olyan ez, mint a testvér féltékenység. Mennyi idős a cica?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mi most megyünk Művészetek Palotájába, Minimaxos programra, jön Fifi is, Amina remélem örülni fog. Aztán megyünk sógort köszönteni, majd érkezem valamikor. Ma vagy holnap.

Szép vasárnapot mindenkinek és sok virágot!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok.Boldog Nőnapot!Böbi: Sok erot es kitartást kivánok.Várunk vissza.Zili senki nem szólt be,csak kicsit megvisel hogy nem tudom úgy kihordani a babát ahogy kellene.
Tegnap este 11 óta nem keményedtem.Olyan jó.
Folyásom nekem is több.
Annus nekem Gréti az elsö anyaknapjan 5 napos volt.Ha minden ok lett volna akkor jöttünk volna haza. Szép napot

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Boldog Nőnapot!

Látom sok jó témát boncolgatunk megint :)

Böbi,
a legjobbakat nektek, kitartás.

Fertőtlenítés,
hmüü,nekünk anyukám felajánlotta hogy ne vegyünk kádat mert van neki egy sárga füles műanyag kád amiben ő csak a mosott ruhát szokta kivinni az udvarra teregetni.Hát érdekes.De szerintem az az 1000-2000 forint nem vág földhöz minket.
Egyébként én még a ruhácskákat ki se mostam.Megvárom mekkorának jósolják a következő ultrahangon aztán még venni fogok pár bodyt meg rugit neki és majd csak akkor mosok át mindent.Ahogy néztem az adatokat olyan súlyba lesz meg olyan nagy lesz mint mi a párommal.3 kiló felett és olyan 55-57 cm.De majd meglátjuk.

A keményedésről,
én is érzem néha mintha a gyerek nyomná ki magát, sőt a lábikóját meg a buksiát is ki lehet ilyenkor tapintani.Szerintem ez nem keményedés.Eddig nem éreztem semmi ilyesmit.A múltkori görcsök is a sok sétától voltak azóta sincsenek hál' istennek.

Anita,
jó anyuka vagy és az ne szegje kedved, hogy most feküdnöd kell egy kicsit.A pici lánykádról is írod hogy milyen ügyes, mennyire megérti most hogy a mamájának segítség kell és ezt tőletek tanulta, ti neveltétek.Szóval szerintem nagyon is jó anya vagy és leszel másodszorra is.

Annus,
én azt álmodtam hogy a pelenkázón fekszik Gábor és viaskodok vele mert nem volt hajlandó beelebújni valami rugiba.Aztán a párom fel akarta venni, de nem két kézzel nyúlt a hóna alá hanem egy kézzel összefogta a gyereket és vitte mint egy szatyrot.
Na ekkora hülyeséget álmodni.
:lol:

KépKép
harhaj
 
 


Böbi: kitartás!

Annus: és Zsófi előtt sok szülőset álmodtam, meg sok olyat, hogy megszületett már a baba, de elfelejtettem megetetni, és már kezdett összemenni :roll: Szóval nyugi :)

Folyás: hááát, nálam napi több tisztasági betét fogy :oops:
Vendég
 


Harhaj, ez vicces! :lol:

Na, ma én is szülőset álmodtam, csak vmi akciófilm-féleségbe volt beleágyazva... :roll: Rendőrök voltunk vmi nagyon közeli ismerősömmel (nem tudom, ki volt, sztem vmi kitalált figura), és nagy haragvás volt a terhesség miatt a főnöknél. De megbeszéltük a barátnőmmel, hogy egyszerre szülünk, és elköltözünk, és az egész banda (a rendőrségi szakasz, amiben voltunk), jött utánunk, hogy velünk legyenek. Mégsem voltunk ezek szerint annyira gonoszak, hogy babánk lett... :lol: Na, ez is elég nagy marhaság... :)

Reny, jó programozást! :)

Minden nőnemű pocaklakónak, és az összes kismamának boldog nőnapot kívánunk szeretettel! És ezt főleg az én hős kisfiam kívánja! :wink:

Pingi! Jó anyósozást!

Megyek innen, hogy elaludjon a törpe. :)

Szép vasárnapot!
Vendég
 


Szia, Panndi! Hogy vagy?
Vendég
 


Köszi, most egész jól :)
Vendég
 


Örülök, csk így tovább! :wink:
Vendég
 


Most nézem Panndi egy időre vagyunk kiírva.
Nekem állandóan áthúzkodja az egyik doki a 7.-ét és 6.-raírja át a másik meg fordítva.Össze vissza van már firkálva a kiskönyvem.Múltkor berágtam és megmondtam hogy nincs sok esély rá hogy pont a megadott időre szülessen szóval hagyják már békén a kiskönyvemet :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Mintha annal az 1 napnak bármi jelentősége lenne :-)

Én ismerek 2 kismamát, egyik 2007.07.07-re volt kiírva, másik meg 2008.08.08-ra, és mindkettő nagyon aznap akart szülni és mindkettő akkor szült végül :-)
Az egyik meg idénre 09.10.11-re van kiírva a másodikkal. Vicces dátumok :-)
pumuklii
 
 


Sziasztok!Én is boldog nőnapot kívánok mindenkinek!
Böbi,kitartás,és fel a fejjel,és ahogy tudsz,gyere.Tényleg nem "kell" itt jókedvűnek lenni,emlékszel a nyavaja miatt én is gyakran voltam búskomor. Küldök egy nagy-nagy ölelést.
Folyás.Hát nekem is több,mint normálisan,de szerintem ez normális, így én nem foglalkozom vele.
Keményedés.Én eddig igazából egyszer éreztem.Feszülni néha szokott,főleg ha sokat eszem,mint pl most is. :oops:
Csak gyors bekukkra jöttem.Ma mosok tovább riki cuccot,meg vasalom a mi kimosott cuccainkat.De főleg tanulni kell.Délelőtt voltunk bevásárolni,és találtunk egy kóbor kutyt.Dani javasolta vegyünk neki párizsit,mert többet sajnos nem tehetünk érte,de legalább jól lakik mára.Annyira fantasztikus ember,én annyira imádom!!!!! :oops:
Tegnap nyertek a meccsen,és akkor fordítottak,miután ő felment.Annyira büszke voltam rá.
Délután meg megyünk családi napra,az egyházközösségünkbe.Úgyhogy futok is,hogy tudjak tanulni és vasalni még indulás előtt.
Szép napot mindenkinek.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle! Grat. a meccshez! A kutynak meg egészségére a párizsit! :wink: És jó családi napot! :)

Én tuti nem akkor szülök, mikorra ki vagyok írva. De valóban viccesek ezek a dátumok! Asszem ezt apa sem felejti el... :lol:
Vendég
 


Na mi megjártuk a tescot...jól elfáradtam,elég szarul is voltam közben....
Most gyors ebéd!Aztán pihi tovább!

Örülök h mindenki kicsit jobban van!

Nekem ugye jó sok rucim van,és amit a turiban vettem aztmég nem mostam ki.Szóval én most mindent mosok,azt is ami lehet csak 1 éves korában lesz rá jó!Most már ne álljon a szekrényben "koszosan" :lol: Meg ugye 1 mosásba annyi ruha belemegy...nagyon durva!!!!

annus11
 
 


Kutyafüle,
grat a meccshez.
A kutyus aranyos lehetett.Mi múltkor voltunk pennybe és egy kóbor kutyus mindíg beslisszolt az épp bemenő vevőkkel.A pénztárosok meg kergették kifele.Szegényke, nagyon síjnáltam mert nagyon hideg volt kinnt.

KépKép
harhaj
 
 


harhaj: :D Hát szerintem sem egy napon múlik :) Kíváncsi vagyok, Fruzsi mikor fog kibújni, meg hogy mekkorának mérik szerdán :)
Vendég
 


Böbi!Nagyon sajnálom és kívánom,hogy a bátyádról kapj jó híreket is!
Köszi az infókat a folyásról,hát azért ez nem mindig egyértelmű!Nekem mindig problémám van ezzel,pláne azóta,hogy tudom,hogy veszélyes lehet koraszülés szempontjából. :evil:
Én is mindenkinek szép nőnapot kívánok! :P

Kép
f.ancsi
 
 


Lehet, hogy mára elköszönök, mert még sok van hátra, nagyot takarítunk... Na, nem nagytakarítás, csak régen takarítottunk alaposan... :oops: Kicsit rohanás volt minden mostanában, meg igencsak fáradt vagyok minden nap, mire erre kerülne a sor...

De ma minden szép lesz... :)

Üdv nektek, jó éjt, ha nem jövök már!
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Szerencsésen hazaértünk! A tegnapi lakásavatón Csanád volt a sztár, mindenki érezni akarta, hogy hogy rugdos, úgyhogy atom hasfogdosásban volt részem, de valahogy nem zavart, vicces volt!

Böbi, lélekben veled vagyok, és ha bármiben tudok segíteni, akkor tényleg szólj. És megértjük, hogyha most nincsen kedved írni, majd gyere azért. Nagyon szorítok, hogy jóra forduljon minden!!

Anita! Ez botrány! Te fantasztikus anya vagy, Gréti imád téged, szép okos, egészséges kislány! Ennél jobb bizonyíték nem is kell! Nem lesz semmi baj, egyáltalán semmilyen hatással nincsenek ezek a zökkenők arra, hogy milyen anyuka vagy!

Panndi, örülök, hogy jobban! Vanni, mi újság?

Na puszilok mindenkit!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Vettünk ma ágyat Majának, meg teljesen átrendeztük a gyerekszobát. Tök jó lett, még a szoptatós fotel is kényelmesen elfér.
Izgulok is kicsit, most alszik először nem rácsos ágyban :-)
A falvédője már készül, addig is ez a vendégmatrac megteszi.

Kép
pumuklii
 
 


Ó, Pumuklii, de tuti jól fogja magát érezni a szupi szobában! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Huh, ismét nagyon sokat termeltetek az elmúlt napokban! Én meg jól elfáradtam. Lassítanom kéne, mert már néha naaagyon kipurcanok estére.

Tegnap lánykám szülinapi bulija volt. Huh, kicsit sok volt a 8 csaj együtt… Este, ahogy elmentek, csak beleestem a fotelba, és mozdulni nem volt erőm..

Böbi! Sok erőt és kitartást. Nem lehet könnyű Neked…

Folyás: Nekem egy egész kicsi volt csak, és különösebben nem is zavar (mosásánál kis +munka…) de a múltkor mikor rákérdeztem, a dokinéni rögtön mintát is vett. Pénteken kellett volna felhívnom, hogy mi az eredmény, de elfelejtettem. Majd holnap… Szerinte jobb, ha megelőzzük a problémát. Igaza van..

Én is elkezdtem „gyűjtögetni”. Még csak irogatom, hogy kitől-mit kell majd elhoznom. Amíg nincs készen a szoba, pakolgassa csak más…

Ma a Fiúkkal felsikáltuk a konyhapadlót –szidom magamat, hogy annak idején miért ilyen mintás térburkolót vettünk… (Akkor az volt a fő szempont, nehogy a gyerek elcsússzon...)
Pontosabban: én a 2.padlólap után abbahagytam, mert a guggolás naaagyon nem tetszett Babókámnak…

+ Apa ismét szerelt v.mit a fürdőszobában. Ha így halad, 10 év múlva kész is lesz… Na de fontos a dicséret, meg ugye a + hozzáállás. Szóval: Nagyon megköszöntem Neki :)

Anita! Van egy ismerősöm. 4 gyereke van. Mindegyik a 7.hónapra született. Picik voltak, de egészségesek. Akármit csináltak Vele, fektették, injekciózták, stb. semmi nem tudta tovább benntartani a babákat. Egyszerűen ilyen típus. …és egyáltalán nem rossz anya! Tehát: Ne hülyéskedj! Azért, mert Gréti hamarabb született, meg most pihizned kell, ennek a világon semmi köze ahhoz, hogy Te milyen anya vagy!!!

Panndi! Örülök, hogy jobban vagy végre!! De ugye még mindig becsukott szemmel mész pisilni?…

Kép
szkitty
 
 


+egy-két vélemény még...

Tök felesleges a cuccokat sterilizálni. A családunkban 5 eü-s van, és egybehangzóan állították, hogy min.10féle baci megtelepszik az adott cuccon, az idő alatt, amíg kiszeded a sterlizáló edényből/kütyüből, és elrakod bárhova. Mi soha semmit nem sterilizáltunk.

A család szakemberei szerint a babaruhákat sem kell korán kimosni, vasalni, mert hiába vasalod át, és zacsizod be, minél tovább áll, egyre "piszkosabb" lesz.

A babakádat soha nem fertőtlenítettük különösebben. Az első használat előtt + hetente-kéthetente átsikáltam egyszer v.mi Florasept-szerű szerrel, aztán a napi pancsi előtt csak kiöblítettük.

Pólyát soha nem használtam. Még Boginál 1.nap a csecsemős megpróbálta begyömöszölni egybe (12 éve még elég gyakori darab volt a szülészeteken a pólya...), de borzasztóan ordított szegény. Aztán kerítettek egy rugit, és semmi baja nem volt rögtön. :) Egyszerűen utálta a gúzsbakötést. A Fiúknál már nem is volt divat..

Én is nagyon kacérkodom még egy 4D-vel. Csak olyan drága! Mindig eszembe jut, hogy tavaszi cipő kéne a gyerekeknek, meg matrac a kiságyba (a régi tropa lett), meg v.miből ki kéne fizetnem a festőket is.. na, itt elakadok.. Még van 1-2 hetem kitalálni...

+ az "ágyhozkötötteknek" kitartást!!!

Na, befejezem mára. Jó éjt Mindenkinek!

Kép
szkitty
 
 


Szofi: akartam kérdezni, hogy neked Ica miért mondta április elejét a találkozásra? Még nem NST-ztek, igaz? Csak szülőszoba nézetegetés, ilyesmi? Na majd holnap én is felhívom, csak nem igazán értettem, hogy miért is kell márciusban felhívnom, olyan sok újdonság nem hiszem, hogy lenne Tüci óta. Nem nagyon szeretnék bemenni a kórházba NST-n kívül.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Szörnyű volt az éjszaka... De most, hogy útnak indítottam férjuram, még lefekszem. Hátha Smau hagy még aludni picit...

Remélem, ti jól vagytok!
Vendég
 


Jó reggelt!

Csak egy gyorsat.
Indulok védőnőhöz kíváncsi vagyok mennyit híztam.

Éjszaka,
hát Gábor nem nagyon akart aludni, de apa jótékony simogatása egyből mindent megoldott.Remélem a szülés után is csodát tesz majd ha nagyon sírdogál. :wink:

KépKép
harhaj
 
 


Dóri! Nekem is :(
Babóka felköltözött a gyomorszájamba, és kb.10x fel kellett ülnöm az ágyban... Pocsékul érzem magamat!
Aludni sajna, nem tudok, mert melózni kell. Kénytelen voltam a szokásosnál töményebb kávét inni, hogy összeszedjem magamat valahogy...
Szép napot!

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok!

Böbi, kitartást, sok erőt és jóhíreket kívánok én is a bátyádnak!

Llátom lassan mindenki lejjebb vesz a tempóból egy picit...

Kitty, remélem én nem olyan típus vagyok,akinem tudja benn tartani 7 hónapnáltovább a babát... tegnap már tényleg paráztam, csak feküdtem, és akkor is óránként 3-szor beállt a hasam... a kórházat felhívtam tegnap előtt este, egy szülésznővel beszéltem, és persze azonnal, hogy menjek be.. erre én, csak azt szeretném megkérdezni, hogy vehet -e be1000mg magnézium mellé seduxent-is, mert arra az van írva, hogy más izomlazítóval nem lehet szedni. erre, hát, jó, de csak 1-et, ne üsse ki magát. (Ugye az nyugtató elsősorban.) De ha romlik, vagy nemmúlik hosszabb ideig az állapotom,akkor menjek be, mert a 29-hét kiritikus. Köszi... Még mindíg itthon, de kissé nyugtalanabbul, azt tudom, hogy csak szülni akarok bemenni. feküdni itt is tudok.. magnéziumot is tudok itthon szedni.

Pumukli, de nagy lányod van már:) hogy telt az elő éjszaka a nagy ágyban?:)

SZofi, engem sem zavar, ha megfogják a pocim, az olyan jó érzés, jól esik mások érdeklődése...

Én majd ha hazajöttünk a kórházból, akkor fogok fertőtleníttetni a férjemmel....
Csináltunk egy két frizura képet, most töltődik a féynkképező aksija,remélemma tudok tenni.. fotón nem is olyan nagy a változás, csak lett fazonja, és rövidebb lett, inkább az érzés, és élőben.. Gyertek el megnézni:)

Jó kis álmok.... szerintem ez terméyszetes....

Panndi, Anita,örülök, hogy jobban vagytok!

Esztó, te hogy vagy? :)
vanni
 
 


pumukli: jó lett a gyerekszoba :)

Zsófi nagyon szereti az új ágyát (ő 80x200-as felnőtt heverőt kapott), nincs rajta leesésgátló, de egyszer sem esett még le róla, a kiságyról meg többször legurult. Már én is akartam fotót hozni róla, na majd ha nem felejtem el :)
Vendég
 


Sziasztok!
Pumukli,nekem is nagyon tetszik a gyerekszoba. Hát igen,időszerű lenne lassítani. Sajnos én nagyon lassan haladok. :cry: Még csak a plédeket,meg a törölközőket,ágyneműket tudtam kimosni. Meg csak egy részét kivasallni.A pelenkák és ruhák még ezután jönnek. Közben a tanulással is lassan haladok, mert a mostani vizsgára 3 könyv van belőle, és én még csak kettőt olvastam el. Szóval szomorú vagyok,és nagyon szeretnék már lassítani de nincs esély rá. A melóhelyen is szerdáig mindenképpen kemény hét lesz. De remélem vasárnapra túl leszek ezen a vizsgán,és rendben lesznek Riki cuccai is,és akkor egy kicsivel megint könnyebb lesz.Csak ne lennék ennyire álmos és fáradt. Ráadásul hétvégén megyünk szülinapozni is. Nem szeretek elmászkálni otthonról. Na de sebaj.Melóra fel!!!!Okítom az utódom,közben meg óvatosan próbálok kicsit tanulgatni majd. Igyekszem majd jönni még.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na jó reggelt mindenkinek!

Most már pihizzetek minnél többet!Kell az erő a szüléshez!Főleg aki már betöltötte a 30.hetet! :wink: Én már nem is viaskodom magammal...ami nem megy az nem megy.Ez van.
Hétvégén megint nem lett kitakarítva...szóval az még hátra van mára.Húst is kéne vhonnan szereznem....de ha most kimegyek akkor nem lesz takarítás :roll:
Vasalnivaló is összegyült....azt majd levezetés képpen megcsinálom aprajával!

Na hozok egy táblit is,aztán még jövök!!

annus11
 
 


Kép
Kép
Kép

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: