Új privát üzeneted érkezett!

Márti, nekem nem jött mail, az lehet? :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

Ja, és uj jelenség, hogz Laját ha a koromban tartom, mert etetem, vagy a hordozoban ül, állandóan próbál felülni.
Emelgeti a fejét és erőlködik hozzá, hogy felüljön.. :shock:

Van nálatok is ilyen? Nem korai ez még?

Kép
Kép
zsiraf8

hahó

Regivel meg az van képzeljétek, h egyre durvább amit éjjel csinál, tegnap már 4x keltünk sztetek micsináljak? eddig olyan jó volt egy keléssel, pedig uannyit eszik nappal csak az h többet alszik nappal. Lehet attól? De akkor ne engedjem annyit aludni nappal? Félek felcseréli a kettőt. Ja és most már az erkélyen is alszik több órát pedig eddig ha nem tologattam akkor felébredt állandóan változik ez a lány. már fel kellett kelteni szopitime-ra.
nem azért irom mert terhes felkelni hozzá csak mert ez elég nagy változás. és már tartósnak néz ki több hete tart. ok várok még meg ne keltem (kel ő ugyis:) ugy értem nem próbálom szabályozni de azért nehéz felfogni :roll:

Kép
andy30

aida: én kérdeztem már h mi van veled! és sajnálom amit irtál. remélem azért hamarosan rendeződik vagy igy vagy ugy legalább ugy ah neked meg nolinak jó. az a fontos. ahogy te szeretnéd. sok erőt!

andy

ui.: ma megint megpróbálom a hálószobai alvást kiváncsi leszek :oops:

Kép
andy30

ja és löttem egy járókát a teszveszen és szoktatom a kisasszonyt bele. beletettem a jáccószőnyegét. egyelőre nem zavarja pedig nézelődik kifelé h mi van hol vagyok:) remélme megszokja. párom nem maradt meg benne anyósom szerint.

Kép
andy30

Zsiráf: nem úgy csinálja, hogy emeli a kis lábait meg a kezeit és nyög hozzá? És ha megfogod a karjánál, akkor mintha az egész testét akarná emelni? Nálunk Kiskobold még csücsörít is hozzá. :lol:

Andy: nekünk holnaptól lesz járókánk, kaptunk kölcsibe egy 8 szögletűt, kíváncsi leszek. Bár egyelőre mondjuk a kanapén is olyan kicsit, mintha járókában lenne, körbepakolva a sok játékkal, csak az igaziban én nem tudok melléülni... Bár, majd kiderül :)

Egyébként nem tudok betelni vele. Most kezdi felfedezni a dolgokat, és hogy a keze arra való, hogy megfogja őket. Fekszik az ágyon, lógatom elé a csörgőt vagy rágókát, iszonyatosan összpontosít, ilyenkor a felső ajkát kicsit előre tolja, és esetlenül emelgeti a kezét, én meg biztatom, és hatalmasat nevet, ha sikerül neki nem mellényúlni.
Ma délután elmentünk neki bútort nézni, és apa hurcibálta a hordozóban (bútorbolt rosszgonosz nem babakocsibarát
:twisted: ), és még itthon bedobtam neki 2 színes csörgőt. Olyan jól elszórakozott velük, fogta őket, rágta, közben magyarázott hozzá. Annyira édes volt, érdekelt is engem a bútor...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!!

Márti:nagyon köszönöm a babaiq-t!!!!!!!!!!

Zöldi:már alig várom Hanna képeket!A masszázs 400/óra.Nem tudom ez "soknak" vagy kevésnek számít.

Aida:nagyon nagyon sajnálom,ami most veled történik,és tiszta szívemből kívánok minden jót nektek,és sok erőt.De azért le a kalappal hogy mertél lépni.Én is olvastalak a másik topikban,csak oda nem mertem írni(nem akartam bepofátlankodni)Nagyon szorítok értetek

solya051020
Káld

Heni:boldog szülinapot Máténak!!!!!

solya051020
Káld

Sziasztok!
Hulla vagyok,elfáradtam nagyon ma.Köszönjük a köszöntéseket!!!

f.márti:fiamnak mutattam a micimackós boldog szülinapost amit küldtél,hát annyira örült :D mutatta az apjának:Apa nézd ezt nekem küldték!! :D

zsiraf8:ilyet nekem is csinál Kittim,hasizomból emeli magát mikor hátradőlök a kanapén (fél ülőfekvő helyzetbe) és az ölembe van.És ha nem sikerül neki szabályosan ideges :lol:

andy:nem tudom hogy összefüggésbe lehet-e a nappali alvásával h többet alszik nappal.Én pl. nem tudom megcsinálni Kittimmel h húzom az időt h este vagy éjjel jobban aludjon,mert akkor olyan fáradt h tiszta nyűgös.Regivel meg lehet csinálni?ő elvan?lehet vele játszani?mert Kittuska ha nagyon fáradt még játszani sem lehet vele mert csak nyüglődik.Bár hozzáteszem van amikor napközben csak 20 perceket alszik de akkor is kell neki.Ráadásul ő annyira nehezen alszik el.most is este még fürdés előtt aludt egy félórát pedig már nem akartam h aludjon,próbáltam vele játszani h hátha így este majd jól beájul vagy talán még az éjszakát is átalussza :shock: de hát nem lehetett annyira kómás volt.
Vendég

Nálunk:egész nap ronda idő volt,de azért kimerészkedtünk,alig várom már h megjöjjön a kenguru amit tegnap lőttem,mert akkor legalább esőben is könnyebben mehetünk sétálni.
Ma egész jó napja volt Olinak,elég szépen evett...
Aztán elmentünk az erdőbe(ami a szomszédunkba van :D )kocsikázni,annyira szuper volt :lol: :lol:
És most meg már mindenki alszik,csak én nemtudom mikor alszok végre,mostanában nem megy az alvás.... :roll: :roll:

solya051020
Káld

na most jövök a gyerekszobábol már tul is vagyunk az első kelésen..pedig ma direkt később fektettem le egy órával, fél9kor aludt el és fél11kor már kuruttyolt. soha nem csinált ilyet azelőtt.. :roll:

most megyek aludni hátha.. bár tegnap is igy volt és ut :shock:

jóét vagyis jobb éjt mint az enyém mindenkinek

andy

Kép
andy30

bheni: én tudonám huzni vele csak szeretnék egy oolyan rendszert ami emberi.. jó lenne ha nem tul későn feküdne le és én is tudjak eztazt csinálni még este. nemtom. majd kiderül még.

ülés: én huzgálom regit egy ideje de még igy sincs semmi jele h akarná sőt utálja meg fogolodni sem akar pedig ő itt a legidősebb baba igaz talán a legducibb is:) az apja is ilyen duci volt és állitolag mindent később csinált mint a bátyja aki "normál sulyu volt. nemtom. kiderül.

na téleg mentem

andy

Kép
andy30

Aida: Nagyon sajnálom, ha Noelnek bármire szüksége van, írj.

Berni: Röhej a védőnénik problémája a császárral. Miért azt mi döntjük el? Örülök, hogy jobban vagy! És Zsófi is!

Zöldi: Merre van a baba-mama sörözőőőőőőőőőő?

Andy: Nem tom ezt az éjszakai alvást. Domi is csinálta egy hétig, hogy 3 órákra kelt, de aztán magától most már napok óta újra nyomja 6-7 órát. Talán próbáld meg, hogy nappal nem hagyod annyit aludni. Hátha bejön, de ez csak tipp. Ilyenkor két óra után nem tudod visszaaltatni szopi nélkül?

Kép
mannababoca

GABI!!!! Már napok óta szeretném megírni, hogy nagyon köszönöm. Mint a fentiekből is látszik, SIKERÜLT AZ ALÁÍRÁS! Még egyszer köszi!

Kép
mannababoca

Jó reggelt mindenkinek!

Andy:
az éjjel az enyém is 2 óránként keltett.Volt, hogy hangos cuppogásra ébredtem,hát a drágám az ujját szopta kegyetlenül :lol:

Zsiráf:
tegnap 3x probáltam elküldeni neked a babaIQ és mind hibát jelzett.Aztán már túl késő volt és mentem lefeküdni. De majd ma, hátha sikeresebb lesz...

Heni:
aranyos lehetett a fiad ahogy mutatja apunak mit kapott. :lol: Olyan édik ilyenkor.Majd tegyél képet a buliról!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Helló Csajok!

Tegnap vettünk a Tesco-ban egy kétszintes utazóágyat, le van értékelve, de nem sikerült összerakni, rosszak azok a bigyók, amik az odalakat tartanák. Apa ma vitte vissza. :evil: Vaterán már találtunk helyette egy szimpit.

Zsófinak mostanság túl sok játék sem kell, tegnap útközben folyamatosan a kezét nézegette. :-D Imádom!!! Most meg tiszta nyál a keze, gőgicsél és emellett kb. 3 ujja a szájában van. :-D

Ja, és ami naggggyon durva: Zsófi vérhólyagot szívott a mellbimbómra... a kis vérszívó! :twisted:

Azt hiszem az én kölyköm nem fog átállni szopiról a tápra. :-D Úúúúútálja... tegnap nagy nehezen 40 ml-t evett belőle. És képzeljétek, a szuper dokinénink Sinlac pépet írt fel, ami allergiás babáknak van és 4 hós kortól adható... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Andy:Szerintem Regus felcserélte a nappalt az éjszakával.Ha 4szer kel éjszaka az már nagyon sok,és neked sem túl jó annyiszor kelni gondolom.
Próbáld meg nappal három óránként kelteni(max 4),tudom nagyon szívszorító de ha nappal többször eszik és nem alussza ki magát,talán éjszaka jobbat alszik.
Én úgy csináltam hogy ha éjszaka kelt csak cumit dugtam a szájába és visszaaludt.Így nappal 6-7szer eszik,éjszaka pedig 10-ől 7ig alszik.
Egyébként nagyon gyönyörű kiscsaj,imádni való! :wink:

Lbernuska:talán a sors is így akarja hogy Zsófi ne szeresse a tápit.Vagy éppen elég neki a tejcsid is.Szerintem nem lehet nagy baj,ahogy láttam a képeken,igazi kis mosolygós csajszi.Tényleg nem vagyunk egyformák.
Az én fiam pl nagyon nagy étvágyú,van hogy 230-at is szopizik egy ciciből,de a sógornőm 3 hónappal nagyobb fiacskája csak 100akat eszik egyszerre.Neki az is elég.
Ne add fel,csak a saját megérzéseidre hagyatkozz!

Aida:Annyira sajnálom!Ugyan én nem nagyon szoktam írni de mindig olvaslak titeket és mivel Noli és Arni között 5 perc a különbség mindig kereslek!
Remélem egyszer a párod belátja hogy már el kellene szakadni az anyjától és új családként új életet élni a fiával és Veled.

Képzeljétek:én azt vettem észre hogy ha Arnin pocinál gumírozott nadrág van(nem rugi) akkor evés után sokat bukik.A csak sima rugi van rajta szinte sohasem.
Ezt csak azért írom ha van valaki akinek sokat bukik a babája evés után,esetleg gondolt e már erre?

Szerintetek az baj ha Arni egy héten 2szer kakál csak?Zöldi?

KépKép
lyndee

Zsiráf! Szerintem is hívd fel azt a nénit.

Hanna os izeg-mozog, ülni és állni akar.
Ültetni csak úgy szabad, hogy az öledben van, a buksija a cicid között, és a gerince végig támaszkodik a hasadon , a lábai meg a combodon. És így is csak 10-20 percig. De pl Hannát direkt kell így ültetni, mert a hátizma a feszes, és így jól meg lehet nyújtogatni.

Kép
zölddisznó

Andi! Valószínűleg teljesen normálisan működik a kis Gombócod, de aggódj. Most éppen ezt igényli.
Tippek:
1. több kaja kell neki, és mivel nappal ugyanannyit eszik, ezért éjjel kell bepuszilnia a többletet
2. vannak babák, akiket ha "túl sok" inger ér (vagyis több, mint amennyit fel tudnak dolgozni) alvással "védekeznek". Ezért van, hogy a mozgalmasabb nappalt használják alvásra, a nyugalmasabb éjszakát meg fentlétre.
3. változtak az alvási periódusai

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Aida: Nagyon sajnálom h most ilyen nehéz és fontos döntést kellett hoznod. Kívánom hogy mielőbb rendeződjenek a dolgok.
De legalább anyudéknál most jó helyen van, és bízom benne h mindenben támogatnak.

Tegnap letudtuk a csípőszűrést, minden okéé :D Danim olyan kis ügyes volt, végig dumált, de annyira hogy meglepődni is elfelejtett h őt macerálják.. :lol:
olyan kis édes volt!

Tegnap itt volt Apa motoros barátja és a barátnője, és hoztak Danikámnak egy pólót.. nekem elsőre kicsit vad, de azt mondták h szokjam.. :? :lol:
Kép

Nekünk az éjjelek hetek óta változatlanok szerencsére, esti fürdés után kb. fél 8 tól alvás hajnal 4 ig.. aztán gyors kaja, utána még 8 ig.. :wink: :lol: napközben 1 órákat alszik kaja után. többet csak séta közben.

Andy: sztem próbáld meg kicsit kevesebbet altatni,, ugyis látod rajta ha nagyon álmos... akkor leteszed és altatni sem kell annyit.

A kezünk már nekünk is "megvan" , olyannyira szuper dolog, h reggel a szopi közben még azt is be akarta gyömöszölni a szájába.. :lol:

Kép
eszterke24

Solya! És hányan vagytok masszázsórán? Amúgy szerintem nem sok a 400.- pénz érte.

[quote]Z írta:öldi: Merre van a baba-mama sörözőőőőőőőőőő?

Bárhol, ahol kinevezed! ;)

Kép
zölddisznó

[quote]S írta:zerintetek az baj ha Arni egy héten 2szer kakál csak?Zöldi?

Lyndee! NEM! A heti 1 os elég, de a napi 5 sem sok.

Kép
zölddisznó

Zöldi: Azért kérdeztem, mert nekem pl. nagy problémám, hogy csak ebédre tudom elvinni manócskámat egy étterembe vagy egy cukiba, kávézóba. Este már vágni lehet a füstöt.....mindenhol......

ÚTÁLOM, hogy nincs egy pár hely ahol tilos a dohányzás.....(ja és nem akarok szupermarketben sörözni..)

manna

Kép
mannababoca

Manna! Plázákbanszerintem a legtöbb helyen nincs füstölés.

Amúgy van a Kosztolányin a Tranzit Art Cafe (Bukarest u., volt buszpályaudvar), ami direkt ilyen bababarát teázó-kávézó, de sör is van azért.
Ott szoktak babanetes talikat is szervezni. Asszem szoptatni is lehet.

Kép
zölddisznó

Na cső, megyünk barátnőim hastánc bemutatójára.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Márti nagyon szépen köszönöm, megkaptam mindent!

Akkora szél van nálunk, hogy csoda, hogy a tető fent van a házon!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Bocika! Nagyon szépen köszönöm! Honnan tudtad, hogy szülinapom van?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hahó

Manna: a 3-4 kelésből éjjel max az egyiket tudom ugy visszaaltatni h nem szopival. De akkor meg egy órára rá ébred… amugy nálunk már 2 hete tart kezdek fáradni.. tegnap megint 4x kelt. Igaz az utsó az fél6kor voolt de nekem az is éjjel az első meg már fél11kor pedig tegnap dierkt később fektettem le egy órával de ezt már irtam aszem. Ma meg már 3órát aludt uton a babakocsiban meg most is nyomja az erkélyen egy félórája. Nemtom. Eddig nappal nem aludt most meg…

Lehet nálunk most van 3hós ugrás? Ja és sztetek az számit h regi kb 3héttel korábban született? Akkor ő még nem csak most 3hós?:) vagy ez ilyenkor már nem számit. Mert a mozgásfejlődésében is kicsit le van maradva ahhoz képest h mindjárt 4hós..

Berni: vérhólyag már nekünk is volt és a kis szopóhólyagja is állandóan lehámlik néha azon röhögök h ott fityeg rajta a bőr neki

Kérdés: folyton van a szemében vmi pl szösz v szempilla. Áltban kijön magától de egy szöszért már eccer benyultam. Hagyjam v szedjem ki ha bemegy?

Lyndee: az a baj h nem kell neki a cumi ugyh ez nálunk nem válik be. Anyapóló sem. Éjjel meg ha simizem v ringatom paskolom az sem ill. ugy elkezd sirni h összeszalad a ház és inkább kiveszem. Ja meg mondom ha sikerül is visszaaltatni akkor meg egy óra mulva megint kel. Az még rosszabb nekem. Nemtom mi legyen mert fáradok. Nappal én nemtok aludni.
Amugy azóta csinálja mióta nappal is tud aludni. Igy biztos jobban kialussza magát nappal. Azelőtt ugyanis nem aludt nappal szinte semmit de akkor meg nyűgös. Aludnia nappal is kell egy babának ennyit amennyit ő alszik (kb 2x 2-3 óra) nem? És még plusz kéne éjjel is. Ja és ő igy is 6-7x eszik nappal van h 8x is.. és azért mondom nemalszik egész nap tehát nincs miért kelteni de akkor sem teccik ez nekem.
Heti két kaka okés.

Lehet h csak meg kell szoknia h nappal is meg éjjel is aludjon? Mert ugye eddig csak éjjel aludt, most meg már nappal is és össze kell rendeződnie?

Zöldi: dévénynek van már látható eredménye nálatok? Te h birod a sirást a kezelésen? Több inger: azt nem irtam h időben a masszázzsal is összefügg. Ugy értem h kb azóta is van ez mióta minden este masszirozom. Összefügghet azzal is? Ja meg téleg sokat (többet) foglalkozunk vele mert ugy látom igényli is meg a dévény miatt is (tornázunk jáccunk stb) lehet tul sok neki? Remélem csak épp egy korszak és elmulik. Ja és éjjel szopi után azonnal visszaalszik nem akar fennt lenni tulképp.

Eszter: neked nem mondták h nincs nyaka daninak? Csakmert nekünk kb ilyen s azzal kezdte..

Akkor lehet fel is ébresztem mert már megint egy órája alszik kint..

Kép
andy30

Enikő: iwiw!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy: lehet tényleg most ugrik!Próbálj meg nappal pihizni, ha nem is alszol, legalább dőlj le egy órára!!!

Marci is aludt két órát kint az erkélyen! Szerencsére pont nem fújt oda a szél. Igaz 2-szer kimentem rázni a kocsit a segge alatt!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszterke: tuti a póló, és Dani is egy tünemény! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocika, Mági : babaIQ ment :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Cili:szivesen! Most minden ok?

Solya:
neked is ment!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zsiráf megkaptad?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti igen sikerült letölteni!

Kép

Kép
dcili81

Szombat este van és megint egyedül vagyok! A páromnak az sem tűnne fel, ha nem lennék itthon... :( :( :(

Kép

Kép
dcili81

Cili: hogyhogy egyedül? hol van a párod ilyenkor?

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!!

Légyszives vki adjon nekem tanácsot mert már nagyon kétségbe vagyok esve.Olivér már megint csinálja ezt a nem eszem dolgot,hogy már tisztára gyomor idegem van ha közeleg a szoptatási idő.Minden másnap csinálja ezt.
A lényeg hogy egyik pillanatról a másikra nem fogadja el a cicit,de egyikset sem,éls keservesen sír,aztán ez így megy estig,és fürcsi után,meg mint akit elvágnak eszik mint a kisangyal....
Aztán az ilyen napokon napközben csak reggel(10-11óra) és este fürcsi(7-8óra)után eszik rendes adagot.De a köztes időben meg szinte alig,hiába próbálom mellre tenni többször.Ugyan az a sírás megy.Aztán a másik nap rendesen eszik 3óránként mintha előző nap semmi nem történt volna.Ja és akkor fürcsi után egyből bealszik,és csak reggel 6-kor kel.
Ma is egy nem eszem nap volt,szóval akkor holnap lehet az eszem nap lesz?????
Annyira félek hogy nehogy kiszáradjon,vagy ne fejlődjön vagy akármi.Arról nem is beszélve hogy félek a tejemnek sem tesz ez így jót.
Védőnőt hiába kérdezem azt mondja szopi sztráj,de ennyi idegig??????????????????????
Valakinek lenne valami ötlete?Vagy kéne feliratnom tápit,vagy mit csináljak?Olyan tanácstalan vagyok.
Más írja hogy napjában és éjjel is sokat eszik a babája,én meg azért imádkozok hogy az enyém meg egyen egyáltalán valamennyit.Pedig eddig mindig nagyon sokat szopizott,nem is volt gondom vele.
Bocsánat h így kipanaszkodtam magamat,és hosszú voltam,de ez most jól esett.

solya051020
Káld

Berni,
Örülök hogy a kiborulás meghozta a pozitív eredményt. Fantasztikus hogy Zsófi értelmi fejlődése korát meghaladó. Gratula.
A védőnénitek mennyi idős ? Azt hittem a tápi mellett már nincs más gondja, de hogy még a császárral is problémázik. Van egyáltalán gyereke vagy könyvből tanulta a tudományt ?

Gabi, Zöldi,
Lehet kérni VT teszveszes felhasználónevét, ha már ilyen jó cuccokat találtatok én is szívesen megnézném a kínálatát.

Boci,
Nekem nem ismerős Németh István, próbáltam megnézni az ETR-n kereszül, de most még az sem műxik.

Zöldi,
Drukkolok akkor h minél előbb a végleges helyére kerülhessenek Hófehérke és a haverjai.
Tulajdonképpen nagyon nem volt tejem a kórházi hazajövetel utáni napokon még gyúrtam magam, de napi szinten 10-20 ml-nél több tejet nem sikerült produkálnom. Aztán amikor már közel 1 hetes volt a gyerek és még mindig vízen élt hát akkor kénytelenek voltunk a tápit kiváltani. Ja persze a meglévő PCO-m biztosan nem tett jót a tejtermelésnek sem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Heni,
Boldog születésnapot Máténak.

Orsi,
Ha hamarabb nem is akkor szeptemberben tutira találkozunk majd.

Zsiráf,
Inszem előtt ezek voltak terítéken merional, pregnyl, és utro. Amit Te írsz ha jól tudom hatással van a tejképződésre, az enyémeket nem tudom. Annyira bánt még mindig h nem tudtam szoptatni.
Kiváncsian várom h mit sikerült beszélni azzal a nőcivel.

kubuspace

Ma suli volt, így Apa volt a gyerekfelügyelő, ugyan már 2-re hazaértem, és apuci így fogad: nem tudtam lefürödni, enni sem, semmit nem tudtam csinálni. Én csak somolyogtam, gondoltam magamban hát igen én is sokszor még du 4-kor is pizsiben vagyok.
Én tervezek Marci meg keresztülhúzza aznapi terveimet.

Végre csend van, általában vagyis ezen a héten minden nap, Marci 7-kor kel és tulajdonképpen esti fürdetésig 8-8.30 ébren van, egy szemet nem alszik, gagyulászik, ott vagyok vele énekelek, bábozok ő meg folyamatosan beszél hozzám. Nem hiszem el h nem fárad el. Aztán fürcsi után game over van persze csak hajnal kettőig, utána újabb etetés és alvás reggel 7-ig. Holnap tervezzük a Kopaszi-gát és környékét, remélem nem lesz olyan szél mint ma.

Na megyek aludni, van még majd 4 órám.
Sziasztok

kubuspace

Cili: szegény! Hol van ilyenkor a párod?

Kubu: VT felhasználóneve ott van a zsiráfos képen :) (varszegi_timea)

Jaj, és ma teszveszeltem egy zenélő forgót Kiskoboldnak a járókája fölé. Tényleg, ma megérkezett a járóka, majd megmutizom, tökjó 8 szögletű,3 magasságban állítható, nem csavarozós hanem összepattintós, hibátlan állapotban, és a csaj azt mondta, hogy ha kell, 5 pénzért eladja nekünk, és nem csak kölcsibe lehet. ere sógornőm úgy döntött, hogy megveszi ajiba gyerkőcnek. Párom rakta össze a keresztfiával (Marcival, úgyhogy Boci, Kubu, nekünk is van ám Marcink, de főleg Kubu, mert Marcell Marcink van :D), és persze nem figyelt, és felhasadt az ujja, amit ugye elvágott hét elején, és szanaszét vérezett mindent (szőnyeget is beleértve), a mosogató úgy nézett ki, mintha Tarantino rendezte volna. :twisted:

Ja, és voltunk ma ilyen fejlődés és viselkedés kutató progi első találkozóján. Nagyon tetszett, bár a felénél elkövettem azt a hibát, hogy a dög fáradt Kiskoboldot hasra raktam (mert lett volna ilyen feladat is) és két pillanat alatt úgy rázendített, hogy kb. negyedóráig pont mindegy volt, mit csináltam vele, üvöltött.
Ráadásul alig aludt, aztán délután is csak fél órát velem összebújva, és kb. 3 órát visított (szerintem utálta ezt a szeles időt), és nagy döbbenetemre még a cici is csak hosszas könyörgések árán kellett neki, hiába akartam vele megnyugtatni, csak tekergett meg ordított :shock: :( Persze utána mintha mi se történt volna, és egész este halál vidám volt, most meg durmol, szóval nem értem én azt, de délután lefárasztott rendesen.
Holnap meg veszünk neki plédet a járókába, aztán hadd szokja :lol:

Apa ma elvitte a kanapét, szegény, kicsit sajnáltam, mert egy minigarzonba vitte, ahol ráadásul egy mini galériára kellett felcipelni, és neki is segíteni kellett, és majdnem nem fért el és a pasi azt mondta, hogy akkor neki nem kell :evil: :evil: , de végül elfért. Aztán a pasi persze szinte fényesre nyalta a fenekemet az értékeléssel :twisted: :twisted: :twisted:

Na, jól kidumáltam magam, megyek utsót etetni, aztán aludni, mert elaludtam az előbb a fürdőkádban :oops:

Kép

Kép
gabilany79

Jó reggelt!

Már sütöm a palacsintát! Nyami!

Tegnap az uram este fél 10-kor ért haza. Dolgozott! Azt még tolerálom, ha hétköznap nincs itthon, de a hétvége már sok. Tegnap mindent egyedül csináltam.
Heni remélem ezek után a férjednek egy szava sincs, ha esetleg nem vagy tipp-topp!!!!
Még az a szerencse, hogy a faluban dolgozik, ha délután eláll a szél, lehet megnézzük.

Dani egy kisangyal, de nem akarom elkiabálni! Tegnap megbeszéltem vele, hogy legyen jó kisfiú, mert apa nem lesz itthon... azt nem tudom megértette, de egy csomó eoeoeoeoeoeo hagyta el a száját és vigyorgott! Zabálnivaló!!!!

Tegnap este 2 óránként evett, éjjel meg pontosan 3 óránként, bizso növekedési ugrása van. Mint ahogy az uramnak is. Megőrülök, nincs egy kis csokid, vagy kekszed???? A múltkor megkérdezte, nincs-e dugi szaloncukrom... :shock: :shock: :D :D

Kép

Kép
dcili81

Solya nem lehet, hogy valami furcsa, vagy idegen szagot érezhet rajtad? Dani ha pl a melltartóbetétem nagyon tele van, fintorog, mert érezheti a savanyú tej szagát...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok

Nagyon édes minden babuci! :lol:

Solya
Nálunk is volt ilyen,egy pár hete hogy nem akart enni,csak visítás,egyedül éjszaka volt hajlandó normálisan enni.Nekem is gyomoridegem volt már az etetések előtt.A doki nekünk azt mondta ha hízik közben akkor nincs gond.Azóta is cirkuszok vannak az evésnél napközben,de valamivel jobb a helyzet.

Gabi
én is valamelyik nap a fürdőkádban aludtam! :lol:

3 hónapos kép:
Kép
Kép

edoci

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a tegnapi nap!!Képeket majd hozok!!

Solya:Nekem pont Kittim csinálta ezt tegnap,de én tudom azért mert fáradt volt.ki is hagyott egy szopit és detto ha készítettem a cicit megfeszítette magát és visított és nem evett.aztán mikor aludt egyet és nem volt fáradt akkor evett.
Vagy nem lehet hogy valami más deot használsz illatot nem váltottál?

kubu:köszi a köszöntést neked is:)ApásMarcisfelügyelet: :lol: ilyenkor jönnek rá hogy hoppá nem is egyszerű ez az egész!

edoci:csodálatos Regina!!
Vendég

Ja,ha valaki szeretne jelölni az iwiwen Balogné Homoki Henriett Győr
így vagyok fenn. 8)
Vendég

[quote]K írta:érdés: folyton van a szemében vmi pl szösz v szempilla. Áltban kijön magától de egy szöszért már eccer benyultam. Hagyjam v szedjem ki ha bemegy?

Andi! Hagyd, úgyis kijön. Nem szabad belenyúlni, mert bármikor elránthatja a fejét, és fertőzésveszélyes is.

Ha a fél 11-est és a fél hatost is éjjeli kelésnek számítod, akkor nem sok az a 3-4 kelés. Nemrég pont az volt a baj, hogy nappal nem alszik, és csak este tudnád intézni a dolgaidat. Hát használd ki most a nappali alvást.

Kép
zölddisznó

Heni
Megnéztelek az iwiwen,bár még nem jelőltelek be :oops: ,én szerződéses katona vagyok! :lol: :lol: :lol:

edoci

Dévénynek létható eredménye: már nem csak jobbra fordul, hanem mindkét irányba. Viszont a hátizom feszessége nem nagyon múlik, így hason fekve ugyan szépen emeli a buksiját, de a kezét hátrahúzza, így nem támaszkodásból emel, hanem hátizom feszítésből, ami nem jó.

[quote]S írta:zombat este van és megint egyedül vagyok! A páromnak az sem tűnne fel, ha nem lennék itthon...

[quote]T írta:egnap az uram este fél 10-kor ért haza. Dolgozott! Azt még tolerálom, ha hétköznap nincs itthon, de a hétvége már sok. Tegnap mindent egyedül csináltam.

És muszáj dolgoznia, vagy csak nem akar otthon lenni?

[quote]A írta:ztán amikor már közel 1 hetes volt a gyerek és még mindig vízen élt hát akkor kénytelenek voltunk a tápit kiváltani.

Kubu! És egy hét után a tápi mellett már nem is küzdöttél tovább tejért?

Nézzétek meg, hogy a Kopaszi gáton meg van-e még az a jó kis kockásterítős fröccsözős pörköltes kisvendéglő. (Úgy középtáon volt)

Edó! Nagyon szép a kiscsajod! Muti közelit a fülbevalójáról! Én épp most vadászok valami szépet, de egyelőre nem sok sikerrel.

Kép
zölddisznó

Heni! Bejelöltelek iwiwen.

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?