Új privát üzeneted érkezett!

junko nálunk is van stressz de még mennyi és nem csak ő stressyes hanem én is :cry: :cry: :cry: . Amint mondtam a doki nyugalomra intette férjemet azt mondta ez a mai világ gondja, sajnos, neki nagyon kihangsulyozta a sok-sok sportolást, az enyém autoban üll meg az irodába igy nem mozog eleget és fizikai munkát sem végez, hogy megmozgassa magát. Mivel az inszemet mi kéne 100% fizessük + minden vizsgálatot igy még megpróbálunk mindent hátha sikerül spontán még ha várni is kell rá. Neki nem volt olyan nagyon rossz a spermakép inkább a progreszív mozgékonysággal van baj azt kell felpumpálni. De legalább amióta elindult dokihoz nyiltan válalja a gondjait és beszél is róla, ez már jó jel szerintem.

Kép
Kép
melisch
 
 


Junko, már hogy haragudnánk? :wink:

Gyere sokat, mi szívesen meghallgatjuk bánatod, kételyeid, örömöd. Azért vagyunk, hogy támogassuk egymást! :)

Bár rossz, hogy egyre többen vagyunk (az lenne jó, hogy másfajta oldalt látogatnánk, mondjuk egy babásat ;), de jó, hogy tudjuk így segíteni egymást.

Hajrá mindenki! :D
vayacon
 
 


Sziasztok lánykák!
Csak nagyjából olvastam vissza.

Junko!
Üdvözlet! Nekünk már megoldódott a babakérdés, de sok probléma után mégis spontán lettem babás! Ha gondolod olvass vissza, ha bíztatásra van szükséged akkor mindenképp!!

Egyébként nekünk maradt egy bontatlan NEBIDO szuri, ha valakit érdekel. 2009. 11 hó-ig jó. (1000mg/4ml oldatos injekció tesztoszteron-endekanoát). Úgy volt hogy beadatjuk újra, de már nem kellett. :)

Nekem újabb problémám támadt, a rákszűrésem P3 lett. És van egy kis méhszájsebem is. :( Eddig soha nem volt még. Csak telefonon beszéltem az orvosommal, annyit mondott, hogy kapok rá valamit ( mármint a P3-ra, mert a méhszájsebet azt rögtön látta a vizsgálaton és akkor azt mondta azzal most nem foglalkozunk) de ha a kontroll is P3 utána szövettant vesznek. Csak nem tudom, hogy terhesség alatt vagy utána. Ami miatt szomorú vagyok, hogy ha nem gyógyulok meg, akkor nem szülhetek spontán. És persze csak bízom benne, hogy nem fog romlani a dolog. Valakinek volt már P3 rákszűrés? Kismamáknak lehet erre valami természetes bogyót szedni, vagy teát? Ha valaki tud ilyet örömmel venném.

Mindenkinek kitartás és szurkolok!!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 

 
 

Katerina,
bízzunk benne,hogy jól alakulnak a dolgok a méhszájnál!Még rengeteg idő van szülésig!

Junko,
üdv.a fedélzeten!

Vayacon,
ne parázz szerintem.Örülj annak,ami jó! :wink:

Nálunk semmi különös.Várakozunk.Egyszer csak sikerül!Találkoztam egy régi ismerősömmel,5 évig vártak az 1.gyerekük megfoganására.Az ő férjének is herevisszérsérve volt,és sikerült a műtét,de csak 2 évvel később esett teherbe a lány.Most a 4.babára gyúrnak... :wink:
Biztatóak ezek a példák,én most ezekbe kapaszkodom,többek közt Katerina,a Te példádba is :wink:

Mindenkinek üdv.és ne adjuk fel a reményt!++++
Vendég
 


Zsó, igazad van! Csak néha olyan sötéten látok mindent. Borzasztó idegőrlő ez a hosszú várakozás. :(

De tényleg az olyan esetekből kell erőt merítenünk, mint Katerináéké!

Kat, remélem jól alakulnak a dolgok, nem lesz semmi baj!

Bea, el vagy tűnve!
vayacon
 
 


Szia Vayacon!
Közbe olvasgatlak bennetek ám. :) Csak most el vagyok foglalva apinak próbálok munkát keresni, most arra koncentrálok következő inszem elött.
Amúgy ma lettem beteg,majd 16-án megyek UH-ra Tapolcára.Ugy számolom még hónap végére épp belefér majd a köv. inszem. :wink:

Üdv. Junko!

DRUKK mindenkinek!!!

Zsó!Nem irt még mindig vissza DR.Törörk? :oops:
horváth beáta
 
 


Katerina,

én úgy tudom a terhesség alatt előfordul P3-as a citológia, mert olyankor könnyebben lehet gyulladásokat összeszedni. Biztosan csak valami ilyenről van szó és amit kaptál megoldja. Az a jó, hogy ez kiderült és a dokid éti a dolgát :wink:
tapedli
 
 


Bea,
még nem írt.Azóta 1 új kérdés-válasz került fel az oviklubra.De már egyáltalán nem izgat a dolog,persze örülnék a válaszának,de nem idegesít a kérdés.

Drukk a munkakereséshez és az inszemhez!!!
Vendég
 


Zsó, Vayacon!
Köszi. És nagyon helyes, mindig van remény és igen, szörnyű a várakozás, de annál nagyobb lesz az örörm. :)

Tagedli!
Köszi neked is, én is ebben bízom, hogy csak erről lehet szó, és szülésig csak azért is rendben lesz minden!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, megkérdeztem a Fülöp dokit neten, hogy a tüneteim alapján el tudja-e képzelni, hogy endometriózisom van-e. Azt írta, hogy igen, egyértelműen el tudja képzelni a kórkép fennállását. :cry:

Egy hét múlva, hétfőn megyek hozzá konzultációra.

Jó lenne persze, ha nem ez a betegség lenne, de valahol meg megnyugtató lenne, hogy megvan a meddőség és fájdalmaim oka. Úgyhogy nem is tudom, minek örülnék jobban. (Vagy melyik miatt lennék szomorúbb.)

Sokat olvasgattam erről a betegségről, sajnos nagyon sok lánynak van, szinte már népbetegségnek mondják.

Remélem, mindenki jól van, és pozitívabb hírekkel tudtok jelentkezni.

Vayacon
vayacon
 
 


Szia Vayacon!

Hát nagyon sajnálom, ha valóban ez a problémád, de ne keseredj el! Ez a doki nagyon profi ha esetleg műtétről volna szó. Emellett pedig rengeteget tehetsz ellene helyes táplálkozással. Itt a torna amiről korábban már annyit írtam. Ezen az oldalon pedig recepteket és táplálkozási tanácsokat is találsz:
www.arwentorna.hu Szívből ajánlom, én is jártam ide, de lustaságból elmaradoztam :oops: Megvan a dvd lemezem, itthon időnként csinálgatom.

...egyébként pedig az a lány akinek a szobánkból sikerült a lombik és iker kisfiúkat szült, szintén endos. Egy percig se gondold, hogy ezzel ne lehetnél Te is kismami :wink:

T
tapedli
 
 


Bea
:( sajnálom, de hajrá a következő

Bumi
Kösz az infot
De legalább most jobb és ez jó hír.
Az marha sok :lol: szuper hír
Vayacon
:( hát az rossz lehetett, mindenképpen nézesd meg magad, de ne is gondolj arra, hogy esetleg endometrózis...
Azért sikerült elvenned a kedvem, főleg, hogy egy barátnőm sem fényezte aki bilógus és ezzel foglalkozik csak ő egy olyan klinikán dolgozik sajnos, ami totál fizetős, amúgy tuti hozzá mennénk.
(ő jutattja be a spermiumokat a petesejtbe-szép és nemes munka)

Szia Junko :) hát nekem is rögtön beugrottál :) legalább újra összefutottunk. Másikba nem nézel be néha?
Hát a 4-21 az tényleg nagyon ugrál. A 21 már tök jó a 4 meg nagyon rossz...:? páromnak legalább láthatóan minden eredménye rossz, nem ugrál csak csökken...persze ez sem jó.
Nagyon szorítok 5 év az rengeteg idő és a 4. lombik is erőt próbáló lehet....

Az én nőgyógyim azt mondta ezeket a férfi eredtű problémákat nehéz gyógyítani, vagy kideríteni az okát. Ugye mert annyira gyorsan jön az utánpótlás, nem úgy van a ciklus mint nekünk.
Nekünk pl. tuti nem a stressz. Ugye először azt hittük a papája betegsége miatt (haldoklott), mert ugye közben jött Lilla, de most azért nem volt ilyen trauma és még rosszabb is.

Katerina
:(

Én most depis...igyekszem magam összeszedni, kicsit összecsaptak a fejem fölött a hullámok. Még várakozó állásponton vagyunk, mert ugye 18.-ra van az időpontunk.
Bár én néha már azt is mondom, h legyen meg a biztosabb anyagi háttér az még min 1 év és majd utána. Addig meg, ha jön a baba jön, ha nem nem.

KépKép
KépKép
fleur
 
 


fleur minden rendben lesz, nyugi! Elmult már a rossz hangulatod?

Katerina köszi, hogy felajánlottad a nobido-t de én Romániában lakom nem tudom milyen uton lehetne gyógyszert átküldeni, hátha találsz ott valakit akinek jól jönne. A párom 5-6 magánklinikán volt mig végre egy apolónő beadta neki. Mivel nem tudták mi az nem akarták beadni. A dokija aznap nem rendelt, sem a háziorvosnőnk nem volt bent. Végül egy magánon bent volt az orvos megnézte és ő mondta az aszisztensnőnek, hogy nyugodtan beadhatja mert nem veszélyes. A párom már azt is mondta, hogy ír irásos nyilatkozatott, hogy saját felelőségére adatja be, de nem is álltak szóba vele. Nállatok voltak mellékhatások? Nálla már első éjszaka észleltem, hogy nem vett rendesen levegőt, másnap estére már volt izületi fájdalma+izomláz a konditeremből, fokozott izzadás. 4. napon értelmetlen hiszti és a tegnap este volt hasmenése még ma reggel is tartott :cry: Ugy sajnálom szegényt annyire szeretném ha lenne jobbulás! Nállatok lehet tudni mitől javult a helyzet? Olvastam, hogy mi mindenen mentetek keresztül és sajnálom. Nekünk ez az első kezelés és a mellett szedetek multivitamint vele, folsavat és cetebét. Már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz a következő spermaképe. Te most jobban vagy?

Bumi nállad mi a helyzet?

Üdv mindenkinek!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!
Nálunk nincs semmi különös. Várom a pirit, és remélem, hogy a következő ciklusban már helyreáll a hormonháztartásom. Ezt a ciklust nem kívánom senkinek. Lombik óta teljesen ragyás vagyok, és borzalmasan feszült, és hisztis vagyok. A peteérésem sem volt az igazi, és a ciklusom második felében a hőm sem szép. Ráadásul a ferty állandóan pakolgatja, hogy 15. vagy 17.cnen volt a pém. A fene se tudja.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Fleur, sajnálom, hogy rossz kedved van. A Forgács egyébként nem rossz hely, csak szerintem túl sokan vannak. De kedvesek, és szerintem a szakértelem is megvan.

Viszont ha nem sürgős a baba, akkor esetleg érdemes átgondolni, hogy jó-e nektek vagy más helyet keressetek. Szerintem máshol hamarabb elvégzik ezeket az alapvető vizsgálatokat. Ráadásul ha a pároddal van baj, gondolom, úgyis elküldik andrológushoz (ott helyileg nincsen).

Én most a Róbert Károly klinikára megyek vizsgálatra, azt olvastam a neten, hogy ott nagyon alaposak. Itt van andrológus, ha esetleg arra van szükségetek. Mondjuk ez messzebb van tőletek, de én úgy vagyok vele, hogy inkább utazom. Remélem, ez beválik, mert nekünk ez már a harmadik hely. Mondjuk ez nem tb támogatott hely, tehát még az is lehet, ha lombik kell, visszamegyünk a Forgácsba.

Remélem már jobb a kedved, fel a fejjel!
vayacon
 
 


Vayacon!
A Forgácsba nem volt még nektek konzultáció?És itt az uj helyen milyen vizsgálatra mész?

Képzeljétek hétvégén voltunk a barátnőméknél ők is már lassan 1 éve probálkoznak baba ügyben.Hát bejelentették a nagy hírt hogy 2 szer is pozítiv lett most a teszt. :)De nagyon aggódott mert közbe enyhe vérzés is jelentkezett.Mondtam neki ha kevés az lehet normális ilyenkor de nézesse meg magát mindenképp.Úgy örültünk neki a párommal a férj a párom legjobb gyerekkori barátja szinte együtt nőttek fel.De meséli hogy már a 3. dokinál volt mert az első kettő doki nekiállt vele kiabálni hogy miért csinál 18 nap után tesztet hogy az még nem jelent semmit hogy + és hogy terhes lenne és nem is látnak semmit,hazaküldték.Erre elment maszekba aki megállapította hogy valószínű igenis terhes de még annyira nem mer biztosat mondani menjen vissza hozzá.Hát tegnap elment hozzá és sajnos azt állapította meg hogy elvetélt!!! :cry: Valószínű egy vírus miatt ( februárba sajna elkapta az influenza valőszínű attól).
Egyszerűen nem jutok szóhoz és nagyon felháborít hogy ilyen bunkó és felelőtlen orvosok vannak( nem is 1!).Hogy nem lehet észrevenni ha a másik észreveszi?És hogy lehet csak igy hazaküldeni valakit???Mért nem csináltak vele valamit mikor mondta hogy vérzik??Ki tudja szegényem mióta van már ilyen állapotban.
Most nagyon szomorú vagyok miattuk meg miattunk is.Olyan szörnyű hogy ilyen kegyetlen az élet pont azokkal akik jó szülők lennének és mennyire szertnének gyereket!!!Igazságtalanság! :(

Bocsi ha hosszú lett!
horváth beáta
 
 


Szia Bea!

Nagyon sajnálom, ami a barátnőddel történt. Próbáld azzal nyugtatni, hogy az jó hír, ha teherbe tud esni. Legközelebb biztos sikerülni fog neki!

Nagyon bunkó orvosok vannak, én nem is értem, hogy lehetnek ilyenek azok, akik arra tették fel az életüket, hogy segítenek az embereken.

Mi voltunk a Forgácsban, csak épp a vizsgálatok után egy hónapra rá kaptunk időpontot, hogy egyáltalán kiderüljenek az eredmények. Közben felmerült bennem a gyanú, hogy esetleg endometriózisom van, és ezt akarom megnézetni. A neten találtam a dokit, eléggé dicsérik. Meg valószínű megcsináltatom ott az átjárhatóságit is, mivel a Forgácsban nagyon sokan vannak, nem tudom, mikor kerülnék sorra.

Fel a fejjel, Beus, nekünk is sikerülni fog! Csak várnunk kell, türelmesnek kell lennünk. Olyan szépet olvastam itt a Babaneten, azt írta egy csajszi, hogy a meddő nő már évekkel a születése előtt a szívében hordozza a kisbabáját. Szóval a mi kisbabáinknak nagyon jó lesz, rengeteg szeretetet fognak kapni, mert mi tudjuk, milyen rossz érzés nélkülük.
vayacon
 
 


bumi látom a gőrbédem megjött piri? Sajnálom tényleg furcsa volt a gőrbéd pé körül, hogy megállt aztán ujra megugrott. :cry: , más topikban is panaszkodnak a csajok erre a hónapra, van akinek 17 napon jött meg :shock: , ne busulj kialakul nekünk is.

vayacon igazad van nagyon sok szeretetett fog kapni a mi babánk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Vayacon!
Sok sirert az új helyen a vizsgálatokhoz!Remélem ott előbb tudnak fogadni!Majd irj a fejleményekről.
( Bár mi is 1 hónapra rá kaptunk konzultációra időpontot. )
horváth beáta
 
 


Sziasztok Lánykák!

Beus, hát ez nagyon szomorú :( Remélem a barátnőd hamar túljut a szomorkodáson és Te is.

Mindenkinek drukk a vizsgálatokhoz! Remélem jó eredmények lesznek.

Nekem eszembe jutott ma egy kérdés, remélem nem nevettek ki :oops:
Arról jutott eszembe, hogy már jó ideje nem álmodtam babával, de kb. 3 hete volt egy nagyon valóságosnak tűnő álmom. Azt álmodtam, hogy volt kisbabám és olyan tisztán láttam Őt, hogy azóta is bennek van ez a kép. Kislány volt és kicsit duci :D , kb 8 hónapos. És az jutott eszembe, hogy miért lehet az, hogy ha álmodom babáról, az sosem újszülött...
Nálatok hogy van ez? Gondolom, Ti is álmodjátok időnként, hogy babátok van :?

T
tapedli
 
 


Szia Tapi!

Én is álmodtam egyszer babával, sőt kettővel egyszerre. :) Érdekes módon ők sem újszülöttek voltak. Egy 2-3 éves körüli, hosszú szőke hajú lányka volt, olyan volt mint egy kisangyal :lol: , meg egy kisebb fiúcska.

Sajnos sokszor az álmaink csak a vágyainkat mutatják. Én nemrég azt is álmodtam, hogy pozitívat teszteltem kétszer. Akkor nagyon reménykedtem, és nagyon kiborultam, mikor megjött.
vayacon
 
 


tapedli én is álmodoztam már, hogy terhes vagyok vagy van babánk de nem emlékszem már az álomomra, sőt sogornőm már 2x álmodta, hogy babánk lesz. De én nem hiszek benne. Mármint az álmokban :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Én is álmodtam már nem is egyszer, hogy pozit tesztelek. Hát eedig még nem jött be.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok,

hát hinni én sem igazán...csak elgondolkodtam, ugyani miért nem újszülött :) Viszont az álmok szerintem is azt mutatják, ami foglalkoztat bennünket, mert tegnap éjjel én babát szültem :lol: És most újszülött volt. Utána mindenkinek meséltem, hogy egyáltalán nem fájt :shock:
Talán a tudatalattim a szülés fájdalma foglalkoztatja? Pedig nem félek a fájdalmától, mert én már túl vagyok brutális vesegörcsökön és "kőszülésen" :? Ha azt kibírtam (5 napig tartott) akkor jöhet akárhány szülés :lol: Érdekes valami az agyunk, az tuti...

T
tapedli
 
 


Csajok!
Ugy néz ki apinak lesz munkája! :) remélem nem kiabálom el.
horváth beáta
 
 


Bea, ez szuper hír. Örülök. :lol:

Tapi Nekem egyszer volt fura élményem, mikor megálmodtam, hogy meghal a cicánk. Már elég régóta volt beteg, és mikor álmodtam, másnap elment az örök vadászmezőkre. Az kicsit félelmetes volt.

Ettől függetlenül én is nehezen tudom elképzelni, hogy megálmodunk dolgokat, lehet, hogy ez is véletlen volt. Viszont abban hiszek, hogy sok mindent ki lehet olvasni az álmokból, amik például csak a tudat alattinkban léteznek.
vayacon
 
 


Bea halk gartula apa uj munkájához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!Ma voltam UH-on.Már csütörtökön inszem lesz! :wink:
Kivel mi ujság?Remélem mindenkinél minden okés!
horváth beáta
 
 


Bea,

hajrá előre! :wink: Az inszemben ez a jó, hogy ilyen gyorsan jön a lehetőség megint ha esetleg elsőre nem sikerül.
Nálunk újság nincs....én jövő hétre tervezem a pozitív tesztelést, miután most hétvégén nem jön meg :lol: :lol:

...és gyöngyöt fűzök megállás nélkül. :D Imádom!

T
tapedli
 
 


Sziasztok lányok!
Tudom, hogy régen jelentkeztem, de alig van időm élni is.
Ma viszont nem dolgoztam,mert hasmenéssel itthon vagyok. Eléggé kész vagyok. Úgy érzem magam,mint akit agyonvertek.
Bea mizu? Apinak összejött ameló?
Tea, Kat? hol a régi csapat??????
Tea-ról tudtok valamit? Nagyon régen nem olvastam hozzászólását.
Szorítok,hogy valóra váljanak álmaitok!

KÉpzeljétek apa tegnap átölelt és megkérdezte,hogy idén "csináltatunk" már babát? Olyan édesvolt.Na persze rögtön elpityeredtem. Annyira látom rajta, hogy mennyire szeretné ő is. És szegény magát hibáztatja.... Jajj de nehéz dolog ez.
Na megyek lepihenek, mert szédül a fejem.
Puszika

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Nálunk sincs semmi különös, ezért írok ritkábban.


Tapi!
úgy legyen!

Bea!
Drukk az inszemhez!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Bea, nagyon szorítok!

Fleur, voltatok már a Forgácsban?

Én tegnap voltam Fülöp dokinál a Róbert Károly Klinikán. Valószínűleg van egy kisebb fokú endometriózisom. Ami nehéz a dologban, hogy nem száz százalék, hogy tényleg van, mert uh-n nem látszik (hál isten, mert akkor már súlyosabb fokú lenne). De a doki a tünetek alapján + azért mert nehezen mozog az egyik petefészkem, úgy gondolja, hogy lehet, műtétet ajánlott.

Mivel nem oep támogatott az intézmény, jó drága lesz, de úgy döntöttünk apival, kifizetjük, hátha tényleg spontán teherbe tudok esni utána. Máshova nem akarok menni, mert olyan szimpi a doki, és nagyon jó híre van. Úgy érzem, meg tudok bízni benne.

Apinak mondtam, nem ártana őt is még egyszer megnézetni itt a RK Klinikán. Nem örült, de mondtam neki, hogy jobb lenne, ha biztosak lehetnénk benne, neki nincs baja, hiszen régen kétszer rossz eredményt mértek nála. Valószínűleg tévedtek, dehát jobb a biztonság.

Nálam ez a helyzet. A műtét ápr 2-án lesz, örülök, hogy ilyen hamar, jó lesz túl lenni rajta.
vayacon
 
 


Sziasztok!

vayacon!
Sajnálom, de jobb utána járni a dolgoknak, mielőtt bármibe is belekezdtek. Drukk, hogy mégse legyen endod!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tapedli!Drukk ezerrel!+++++++++ majd irj ám! :)

Kissedi!De jó hallani rólad rég voltál!Akkor idén ismét belevágtok a babaprojektbe?Hát sajnos nehéz dolog mindig magukat hibáztatják!Én is sokszor hallom tőle! :( De fel a fejjel!!!!

Bumi!Nics következő lombikra még időpontotok?Vagy mi a helyzet?

Vayacon!Hát sajnálom hogy műtét kell.És mit csinálnának veled pontosan?Fájdalmas? :oops: És már tuti a műtét vagy még vizsgálnak majd téged?Örülök hogy szimpi a doki.Hát sajnos minden drága ahol nem támogatott!De a cél érdekébe mindent!:) És api belemegy mégegy vizsgálatba?Jó hogy így álltok a dologkhoz és utánanéztek,utánajártok mindennek!

Zsó,Lilla?! :)
horváth beáta
 
 


Tapedli én is küldöm a drukkokat! +++++++++++ Írj majd, ha már tudsz valamit!

Bea, sajnos már biztos a műtét. A szükséges vizsgálatokat megcsinálta a doki. Viszont ez a betegség olyan, hogy nem feltétlenül látni uh-n, ezért kell a laparoszkópiás műtét. Ugyanis ott már biztos látja, és ha tényleg baj van, akkor rögtön műteni tudja. De egyébként azt mondta, hogy nagy valószínűséggel lehet ott egy kis bevérzés, szóval valószínűleg nem lesz felesleges a műtét. Legalábbis nagyon remélem.

De most úgy állok hozzá, hogy sikerülni fog, és utána teherbe tudok esni spontán. :wink: Ha így lesz, akkor megéri!

Api nem örült az ötletnek, de tulajdonképpen nincs más választása. :wink: Mondtam neki, hogy úgy sem lesz semmi baj, csak azért csináltassuk meg, hogy megnyugodjunk. Mivel ugye régen rossz eredményt mértek.
vayacon
 
 


Vayacon!
Hát akkor sok sikert a műtéthez!Apidat meg csak küldd el ott is vizsgálatra!Legalább megnyugodtok majd ha meglesz az eredmény.Majd irj ám a fejleményekről!
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Bea,
drukk az inszemhez és örülök a férjed munkájának!

Vayacon,
meglesz a műtét,a párodnak jó lesz az eredménye és lesz spontán babád!++++++

Kissedi,
de jó,hogy jöttél!Hajrá!

Bumi,
ez most "pihenős" ciklus,ugye?Következő hónap új lehetőség?

Tapi,
én hétfőre v.keddre várom,ill.nem várom :roll: Elhatároztam,hogy semmilyen tünetnek nem tulajdonítok jelentőséget,se a mellfeszülésnek,se a hasfájásnak,az első gyanújel a mensi elmaradása lesz(ha lesz).Nincsenek illúzióim,de rossz kedvem sincs.
Vendég
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy rég nem jelentkeztem.
Ma jött meg az AFP eredményem, mindhárom vizsgált érték jó lett. Úgyhogy április 1-jén megyek a 18. hetes genetikai uh-ra.

Bea
Hú, már jön a következő inszem? Drukk hozzá, várjuk a beszámolót.

Vayacon
Sajnálom, hogy műteni kell, de jobb, hogy kiderült a probléma. Van ismerősöm, aki endos és spontán terhes lett. De állítólag hiába műtik meg, egy idő után visszanő. Úgyhogy a műtét után gyorsan teherbe kéne esned, és akkor végleg letűnne az endo.

Edi
De édi apa. Tényleg nagyon szeretne már babát. Fogadj szót neki, hiszen te is akarsz. :lol:

Tapi, Zsó
Drukk, hogy ne jöjjön meg jövőhéten. Tüneteket nem kell keresni, nekem sem voltak.

Kép
p__lilla
 
 


Vayacon!

Laparral együtt általában csinálnak egy hysterot is, így egyrészt meg tudják nézni, hogy átjárhatók e a petevezetékeid, és rendben van e a méhüreged, továbbá, ha problémát találnak, akkor azt orvosolni is tudják. Egyébként ha meg tudod oldani esetleg nézess várből egy CA125-ös tumormarkert, ami ha magasabb mint a határérték, akkor endóra utalhat.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Lilla!
Grat a jó AFP-hez!

Zsó!
Drukk nektek is! Igen, nekem ez még pihis ciklus. persze spontán próbálkozunk.

Bea!
Elvileg ebben a ciklusban megyek 14.cnes, meg 21.cnes uh-ra. Ha itt minden rendben, akkor kezdhetjük a szurikat, és a következő ciklusban mehet a lombik.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi, ezt hol tudom megnézetni? Hormonvizsgálat eredményéből nem látszik? Mert azt csináltak a Forgácsban, 30-án derül ki az eredmény.

Te hova jársz lombikra? Elég gyorsan megcsinálják a következőt, nem? Csak mert ha jól emlékszem, nemrég volt Neked. Megy a drukk ezerrel +++++++++ a következő lesz a nyerő!
vayacon
 
 


Vayacon!

Alapból nem nézik.
Én Kaáliba járok, Debrecenbe.Szerencsére itt nincs várólista, csak a kötelező 3 hónapnak kell eltelnie a két beülti között.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Lilla!Örülök hogy jól vagytok és szupi minden!Képzeld annak a csajnak is sikerült ám elsőre akit meséltem.Ma mondta az anyósom.3-ból 1 maradt meg nekik.

Bumi!Jó,hogy nektek nem kell féléveket várni akkor!Nagyon drukkolok és remélem a következő sikerülni fog!
horváth beáta
 
 


Bea
Örülök, hogy sikerült annak a csajnak. Tapolcán szerintem kimagaslóan jók a lombik eredmények. Nektek is sikerülni fog!!! Most olvastam valahol, hogy inszem alatt sem rúghatnak ki a munkahelyről. Nálad nem így volt? Vagy a cég szűnt meg? Gratula apának a munkahelyhez. Örülök, hogy ilyen hamar sikerült, a mai szar helyzetben.

Bumi
Szuper, hogy nem kell fél éveket várni a lombikra. Akkor lassan kezditek a következőt. Drukkolok nagyon!

Kép
p__lilla
 
 


Lilla!Hát még mindig táppénzen vagyok.A többieknek akik dolgoztak tegnap már megkapták a felmondásunkat.A táppénzesek majd csak a végén mikor végleg bezár a gyár.Kb szept. körül. :( Sajnos amikor végleg bezár nem lehet már mit tenni hiába van inszem+lombik.Addig csak sikerül a baba!
Hát api majd még csak holnap tudja meg tutira a melót! :oops: De ha mégse jönne össze akkor is csurran csöppen neki munka.Hétvégente jár Ausztiába is dolgozni.Majd csak lesz valahogy!
horváth beáta
 
 


Melisch
Alakul, de itt a munka és a bölcsis dolgok miatt nem nagyon vagyok nyugodt. Meg attól sem, h a kezelések nem csak embert próbálóak, hanem még drágák is.

Bumi
:(

Vayacon
Köszi a bíztatást.
Háát akkor szorítok a műtéthez..és ez a helyes hozzáállás :) minden rendben lesz és tuti lesz értelme.
Holnap mentünk volna, de lemondtam. Még várunk.

Bea
:( sajnálom a barátnődet. Szörnyű lehetett és főleg a doki általi megaláztatás. Senkinek nem kívánok ilyet. Remélem hamar sikerül feldolgozni és jön a következő baba.
Hurrá, gratulálok párodnak!
És még inszem is :) nagyon szorítok az már itt van hamar!

Tapedli
Nekem régebben voltak babával álmaim, amikor még nem terveztük csak az ösztönöm vágyódott rá. De olyan buta álmok voltak. Inkább le sem írom.
Mondjuk Lilla előtt álmodtam olyat, h szülök.

Kissedi
Tényleg nagyon édes lehetett párod! Nagyon szorítok nektek is!

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Bumi, de jó Neked, hogy ott nem kell fél évet várni a következő lombikra. Annyira szörnyű ez a várólistázás. :(

Bea, drukk Apinak, majd írd meg, sikerült-e neki!

Fleur, meglepődtem, hogy lemondtad a konzultációt. Mondjuk szerintem ettől függetlenül érdemes lenne kivizsgáltatnotok magatokat, hogy tudjátok, nincs-e semmi baj. Egyébként ezt egy sima nőgyógyásznál, andrológusnál is megtehetitek.

Bár félve merek Neked új helyet ajánlani, de Fülöp doki a Róbert Károly Klinikán nagyon jó szakembernek tűnik, gyorsan megy itt minden, és nagyon szimpi is a doki. És nincs tömeg, úgyhogy az eredményeket is hamar megtudnátok, tovább tudnátok lépni. Ha meg komolyabb beavatkozásra kerülne sor, még mindig tudtok máshova menni, mert ezek itt nagyon drágák. A nőgyógyászati vizsgálat 10 ezer, a férfi vizsgálata pedig 12 (vv + katonavizsi). Lényegében ennyit kell fizetni.

Képzeljétek, tegnap egész nap rázott a hideg, este megmértem a lázam, hőemelkedésem volt. Nem tudom, mi lehetett, mert ma már semmi bajom. Megijedtem, hogy megint beteg leszek. Mondjuk a front miatt is kivoltam. :cry:
vayacon
 
 


Vayacon!
Engem is megvisel ez a front nekem meg állandóan a fejem fáj! pedig eddig csak melegfrontnál szokott de most hidegnél is. :(

Fleur!
Ne add fel! :)
horváth beáta
 
 


Sziasztok Lánykák!
Visszaolvastam csak, most nincs időm reagálni, de hamarosan. Mindenki olyan érzékeny ezért megkérdezem, mert nem akarok az örömömmel senkit bántani, rakhatok fel nektek uh képet? De most komolyan kérdezem, tudom néha ez is elég, hogy ne bíztassa az embert, hanem inkább elszomorítsa, hogy neki még miért nincs....

Ölelés mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Kat
Én is ezért jövök kevesebbet. Csak ha hiányolnak.
De azért mindenkinek a sorsát nyomonkövetem ám!

Kép
p__lilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: