Új privát üzeneted érkezett!

Kutyafüle!

Nagyon szép a lakásotok!!!
Nem baj az ha picike!Babásrészleg hol lesz kialakítva?Vagy arról van a többi kép??

Zili!
Én pl a konyharészlegen voltam,kaptam egy térképet róla,és ki kellett választanom egy vavőt és jelölni h merre megy...hol áll meg,mit vesz meg stb.Így mérik fel h mit hova pakoljanak át stb.Nagyon izgi volt..... :roll: :lol:


Nekem az a bajom ezzel a lakással,hogy mivel ez kész volt mire megvettük,így nem választhattunk se csempét,se semmit...szóval ha a saját ízlésünknek megfelelőt választunk akkor talán jobb lett volna....na de már így is 3 éve lakunk itt,pár év és jöhet a felújítás 8)

Mindjárt jön a babacucc tesóméktól!!!!Szóval el leszek havazva 8)

annus11
 
 


Emese!
Bár én láttalak már párszor,de azért itt is megdícsérem a pocakod!És te is nagyon csini vagy!!! :lol:

annus11
 
 


Kedvencünk (Sarka K):
A műsorvezető felesége három héttel kislányuk születése után elhatározta, hogy amint abbahagyja a szoptatást megműtteti melleit. „Olyan szempontból szerencsés vagyok, hogy a hasamon egyáltalán nincs terhességi csík, és a császármetszés helye is alig látszik. A cicim viszont problémásabb, mert amikor megtelik tejjel, akkor hatalmasra növekszik, és ettől már kirepedezett. Azt szeretném, ha olyan szép lenne, mint régen.”, nyilatkozta a Borsnak Sarka Kata, aki nemrég büszkén mesélte, hogy a szoptatástól fogyott 14 kilót.
pumuklii
 
 

 
 

Jó reggelt :)

Viszonylag nyugis éjszakánk volt, egyszer felébredtem éjjel, hogy Zsófi beszél (újabban beszél álmában...), azt mondogatta, hogy cica, cica, de kicsit simogattam, és elhallgatott :) Aztán hat előtt ébredt, párszor szólt, majd a hóna alá csapta a két párnáját, és átjött hozzánk, felmászott mellém, és fél nyolcig aludtunk :lol: Rég volt ilyen :wink:

Pocak és lakás egyaránt szép :D Én is szeretem az IKEA-t, mindenünk onnan van :wink:
Vendég
 


Ó Annus, azért ebben van egy kis félelmetes...Olyan 1984, meg 101-es szoba.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
zili
 
 


Emese!Nagyon csinos vagy!Milyen szépen kerekedik a pocid!!! Na és hát igen!!!Ilyenek ezek a tündérek,nekik ott kell lenni mindenhol!!!
Pumukli!Nincs kedved feltenni pár képet?Úgy szeretem a lakásokról készült képeket nézegetni.Már csak ha nem bánnád,én örömmel venném.
Annus!A többi az a konyha,az előszoba és a kisszoba.Csak még nem csináltam meg a képeket,mert egyszerűen piszok fáradt vagyok.:(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Zili: tök jól sikerült a bevásárlásotok. Ügyes munka. Ááá, és most nézem, nekünk ugyanilyen étkező asztal+ székek vannak. Majd le akarjuk cserélni kisebbre az asztalt, mert pici a lakás...de most ez van nekünk is.

Kutyafüle: szerintem zsír/nyirok csomó lehet...de ha nem múlik és fájdalmat okoz akkor rirány a doki. Nagyon szép a lakásotok egyébként, a fürdőben ez a bordó szín kifejezetten tetszik. Azt hiszem megmutatom apának finom célzásképp... :lol:

Novygirl: ezzel az alvás dologgal én is pont így vagyok. A csípőm úgy fáj fél órán belül, hogy át kell fordulnom a másik oldalamra. Amitől felébredek. Ma éjszaka különösen pocsék volt, + jól megkínlódtam a gyomorsavammal. És 8-ra igérkezett a burkoló úgyhogy kelni kellett. Az igaz hogy csak 10-kor jött.

Emese: gyönyörű gömbölyű pocakod van. Olyan szép szabályos. És a kutyától is elaléltem, nagyon édipofa. Hogy beállt ő is a fotóhoz.

Lakásos fotókról jutott eszembe (mert úgy látszik ma is nagyon vicces kedvemben vagyok), hogy most aztán nekem kéne feltenni fotókat. Tájkép csata után, szétbombázott konyha stb...Keresek is olyan képet ahol még nincs helyreállítva.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szép napot!

Emese, szép a pocakod, a kutyusért meg odavagyok meg vissza! A férjem nem akar kutyát, én viszont kutyafan vagyok, így megbeszéltük, ha a gyerekek nagyobbak lesznek és kertes házba megyünk, akkor tutira lesz kutya, de csak ezt a fajtát engedi Mit bánom én, csak vauva legyen (Gyöngy is imádja őket).

Kutyafüle, én is szeretem nézni a lakásképeket, úgyhogy dobhatsz még!

Én is szeretem az IKEA-t, nekünk is sok minden van onnan, illetbe a KIKÁ-ból, de ott csak szigorúan akcióban. A fenyőbútorainkat ott vettük, mindig kifogtunk valami akciót, mert egyébként elég drága. Most a sötétítő függönyt is a KIKA-ban néztem ki, mert nem kell megvarratni! :oops:

Panndi, örülök, hogy tudtál pihenni! Görcsök?

Pumukli, ezt nem értem, ha 4 év múlva szeretne még egy gyereket, akkor minek műteti meg a melleit? vagy majd akkor is?

Annus, amikor mi a lakást vettük nagyon a befejezés előtt állt, így egy hétvégénk volt rá, hogy csempéket válasszunk. Gondolhatod, volt rohangálás azon a hétvégén. Volt ami most is tetszik és most is hasonlót vennék, de van, amivel nagyon mellélőttünk.
Vendég
 


PIngi, próbálj meg egy vastagabb kispárnát betenni a térdeid közé, nekem segített, azóta nem görcsöl be a csípőm!
Vendég
 


Szép napot!

Jó sza* éjszakám volt, és ez már a harmadik. Alig aludtam. :?

Emese! Teljesen kis aranyos a pocakod!

Te meg Dóri nagyon ügyes vagy ám, hogy nem paráztatod feleslegesen magad emiatt a cukros-ügy miatt! azzal télleg nem lenne jobb...

Zili, akkor úgy hallom ti is felvásároltátok a fél Ikeát! :lol: Mi is most próbáljuk összerakni a dolgokat... Ja, és valakinek közülünk már van JokkMokkja, ha jól emlékszem!


Kutyafüle! Naggggggyon teccenek a képek! Szép, otthonos lakás -ez fontos!

Ja Vanni, jófej a fodrász, hogy jön! Mit csinál a hajaddal? A párom anyukájának a szomszédja is fodrász és ha ott vagyunk 7 végén, akkor szokta csinálni a hajam. Meg tesóm is szokta, mert én már nem nagyon bírom 1 órán át szárítgatni, meg vasalni vagy hullámosítani. :?

Szép napot!

Kép

Kép
adraci
 
 


Jajj, még valami, Kutyafüle, nekem is volt az előző terhességemnél ilyen csomó, de nem akkora, kb 2 cm-es, nekem nyirokcsomó volt, sebésznek mutatam meg, pár nap alatt elmúlt.
Vendég
 


Kép A konyhánk. Ugye milyen szép? Na jó, ez akkor készült amikor szétkaptáka csőrepedés miatt. Azóta 1 fokkal jobb a helyzet.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Hát Pingi nem irigyellek titeket.Szerintem én idegbajt kapnék.És meddig lesz ilyen állapotban?

KépKép
harhaj
 
 


Kutyafüle, rakok fel akkor párat (nálunk is minden ikea):
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
pumuklii
 
 


Pingi,
kitartást a felújításhoz! Mi másfél-2 éve még anyósnál laktunk akkor volt ott is felújítás (konyha, fütrdő eloszoba járólapozás, csempézés mindenhol, festés meg parkettázás a szobákban), nem volt egyszerű!

Adri,
ha jól melékszem, Esztóéknak van még Jokkmokkjuk, meg még vmki asszem írta :oops:

Pumukli,
nagyon szép kecótok van Nektek is, nagyon szép a fürdőszekrény!!

Sajnos megint van vmi gyenge hidegfront, meg hétfőre mondanak mg, aztán csütörtökig semmi :lol: reméljük, hogy aki nem jól alszik, meg keményedik, fájdogál, az jobban lesz ettől!

Köszönöm a pocakdicséreteket. :) Steve egy igazi kis ördög néha, a vendégekről nem lehet levakarni :)
A gyümisali a kedvence, mindig beül az első sorba kunyizni, mikor eszem, még nyálbubikat is fúj - lásd a képen... (aztán igérem, nem offolok többet a kuttyal :shock: )

Kép

emese1979
 
 


Adraci, szerintem Esztó rakott fel képeket a Jokkmokk étkezőkükről:)
Pingi, háááát, ezt jól szétverték...
Pumukli, nagyon szép. Jó magasan laktok , ugye??

Kép
Kép
zili
 
 


Ötödik emeleten.
pumuklii
 
 


Na itten!
Bútorokat beraktuk,csak most még elég lomtár kinézete van....Amint lesz mit fotóznom én is megmutatom!

Pumukli!
Szép a ti lakásotok is!

Pingi!
Konyha nem semmi :shock: :shock: Remélem most már minden oké....

Emese!
Kuyta az csúcs!!!!! :lol:

Na akkor megnyugodtam h nem csak én vagyok IKEA fan!

Nekünk a fenyőbútorok egy része az 1001fenyőből van,meg 1-2 dolog az RSből!

annus11
 
 


Sziasztok!

Vaalóban nem sok értelme van parázni, most ez van, atán majd ügyesen kell csinálni, amit mondanak. :) Azért majd drukkolhattok, hogy legyen lekierőm betartani, amit kell... :roll:

Emese! Nekem is tetszik a pocid! :wink: Steve meg cuki. :)

Stella is! És a lakásotok is szuper, Kutyafüle! Minden nagyon szépen rendben van, meg tiszta! Büszke lehetsz a nagytakarításra! :wink: Az a csomó meg, hát nekem többször is volt hasonló, de nálunk ez családi "örökség", apumnak is szokott lenni, több helyen is, sebész megmutatta, mit kell vele művelni, itthon lehet végrehajtani. De nem biztos, hogy ugyanaz a dolog, szóval először tényleg mutasd meg vkinek!

Pumuklii, nektek is tök jó a lakásotok! Mekkora is?

Vanni, megvan már a frizud? Mutasd meg!

Annus, akkor lehet, hogy 1x pont vmelyikünket követted... :)

Zili! Ügyesen vásároltatok! Majd, ha már összelegóztátok a dolgokat, mutass te is képet! :)

Pingi, továbbra is kitartás!!!

Panndi, örülök, hogy jó volt az éjjel! Zsófi aranyos lehetett... Mint mindig! :)

Harhaj, akkor ti picuri babával fogtok költözni? Jól értem? Vagy erről már volt is szó? Csak nekem nem esett le? Izgi lesz. :) Vagy most értem félre? Mennyi kérdés... :)

Na, megyek most, mert legényke horpaszt, és felébresztem a nyomkodással. :) Sajnos taknyos. De talán semmi több...
Vendég
 


Zdori,
igen kb 3 hónapos lesz mire a papírokat elintézzük a házhoz, ha addig el nem adják.Mivel fészekrakót mond mindenki ezért kell megvárnunk amíg megszületik.Áprilistól meg vagy albérlet vagy anyukámhoz költözünk arra az időre.De ha csak pár hónapot kellene kibírni akkor inkább anyukámnál laknék mert pénzügyileg jobban jövünk ki.Meg lesz aki segítsen ha bármi van.Aztán mire költöznénk addigra meg már a kicsinek is beáll a napi rutinja és én is megszokom az újj rendet :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Ááááá, minden világos. Köszönöm! :) A helyedben sztem én is anyumékat választanám. :)
Vendég
 


Nagyon szépek a lakásaitok?Kinek mekkora van?De ahogy néztem nagyon jó az elrendezés szóval ha kicsik is akkor is nagyobbnak látszanak, legalábbis képen.

KépKép
harhaj
 
 


Na nekem is van prá kép a lakásról!Még a beköltözés 0 bútor és a közben eltelt pár év szerzeményei!
http://www.weddings.hu/blog/annus11/index.php?cat=8

Majd csinálok én is friss képeket h most hogy néz ki,mert azóta is vannak változások!A szineket nem annyira jól adja vissza a fénykép...pl a hálónk nem ilyen pirosas...na de a lényeg látszik :wink:

annus11
 
 


Lányok,lenne néhány technikai kérdésem.
1. Hogy kell fertőtleníteni egy babakádat?
2.A mikrós sterilizálót meleg vízzel,mosogatószerrel kimostam.Most kell még valamit csinálnom vele? És a cumisüvegekkel és a mellszívóval,ami benne van?Azokat ki se mostam. Vagy kell már most is sterilizálni,vagy csak használat előtt?Ha viszem a mellszívót a kórházba,akkor előtte kell sterilizálni?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na most néztem vissza a képeket.Annus,Pumukli!Köszönöm szépen a képeket!Nagyon szééééééép!!!!Gyönyörű lakásaitok vannak!! :lol: :lol: :lol: Naggggyon szeretem az ilyen képeket!!!!!!Szóval,ha valaki még szívesen megmutizza a lakást,akkor hajrá!!!!
Harhaj,Te kérdezted a méretet.Én már írtam,hogy 35m2.Picike :oops: ,de mi nagyon szeretjük.
Dóri,ezek a képek nam újak.Ezek valamikor pár hónapja készültek.Szóval ez nem a nagytakarítás eredménye. :oops: Picit kupi is van a szobában épp. :oops: :oops: Csináltam az előszobáról,és a konyháról viszont frisset.Mindjárt megpróbálom feltölteni.A kisszoba még csatatér.Épp most pakolom a pici cuccait,így arról csak akkor csinálok,ha rend lesz. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja,és Emese!Stevet nem lehet megunni.Úgy látom itt mindenki kutya fan,szóval nyugodtan lőheted róla is a képeket.Azok a buborékok nem semmik.Jópofa!!!Stella ugye más fajta,így nem szokott neki lenni.Így olyan jót derültem rajta! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na akkor a mai újak.Az előszobába az a két szekrényt csináltattuk a konyhaajtó és a szobaajtó fölé,amit láttok.Amúgy meg egy kb kép,hogy hogy néz ki.Nem tudom olyan szögből,hogy jó legyen. :oops:
A konyhába meg a két kicsi szekrény új,ami a szemközti falon van.Kicsit sötét lett a kép,így csináltam még egyet,ami a bútort is mutatja.
Kép Kép Kép Kép Kép

Nálunk ugye mivel nincs IKEA vagy KIKA,így a nagyszoba az Balla bútor(jó kis legó volt ám az is,mire összeraktuk Danival) a többi bútor,pedig asztalos méretre gyártott cucca a kicsi lakásméret-maximális helykihasználás miatt.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Öööö, én sosem fertőtlenítettem a babakádat, eszembe sem jutott :oops: Kimostam és kész.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Be tudtam jelentkezni egy picit Szegedről! Szerencsésen ideértem.

Az alvás már nekem se 100%-os, forgok, mint a ringlispil és hülyeségeket álmodok.

Panndi, hát ez nem egyszerű pocakméret! Nekem tetszik! :D
Vanni, Anita, pihi, Emese, no para!

Nem tudok most tbbet írni, jól vagyok! Holnap, ha felértem Pestre, akkor jelentkezem!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Akkor elég,ha egyszerűen mosószeres vízzel kimosom,és kész?
És a cumik és cumisüvegek?Azokkal mit csináljak.Vagy a cumikat ki se bontsam?Lányok,annyira rámtört most a Riki szoba rendezés.Az a bizonyos fészekrakási ösztön.Remélem ez nem jelent semmit.Legalábbis nem azt,amire gondolok,és amitől félek. :? :shock: :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle, én egy hete voltam így, nyugi :wink:
Vendég
 


Nekünk nem is volt cumisüvegünk meg cumink, szerintem ráérsz vele, jó esetben nem is kell :)
Vendég
 


Jajj Panndi!Ennek őszintén örülök.És a mellszívó??

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Én sem fertőtlenítettem a babakádat, csak kimostam. A cumisüveget és a cumit elmostam mielőtt sterilizáltam. Egyelőre szerintem se bontsd ki, mert lehet, hogy nem lesz rá szükséged, én mindenesetre bevittem a kórházba már kifertőtlenítve, de én cumi párti vagyok.

Nagyon nagyon szépek és főleg otthonosak a lakások! A mi lakásunkról csak olyan kép van amikor beköltöztünk 4.5 éve, azóta sokat változott, de majd lefotózom. Ami nem változott az a fürdőkád és a kilátás, mindkettőt becsatolom. A kádat már nem imádom annyira, mint kezdetekben, de a kilátásunkat még mindig nagyon szeretem. Pumikli, nekünk is ilyen konyhaszekrényünk van. Már a leendő házunkba is kinéztem, az is ikeás, csak a sötétbarna.

Szofi, örülök, hogy rendben leértél, érezd jól magad!

Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Mienk 47+7.5 nm erkély, nagyon szeretjük, csak már kinőttük. Ezért is kéne építkezni.
Na lassan megyünk 4d-re
pumuklii
 
 


Bocs Pumikli, az PUMUKLII szeretett volna lenni.... :oops:

Az első képen a barna kerítés az a játszótér, nagyon szép, új, tavaly gyereknapra kaptuk.

Kutyafüle, a mellszívót is elmostam előtte mielőtt sterilizáltam és bevittem a kórházba.
Vendég
 


Pumuklii, hozz képeket!!

A mienk 60 nm, 2 gyerekkel is elférünk, de ugye 3 vagy 4 a terv, ezért szeretnénk majd nagyobbat és kertecskét.... :roll:
Vendég
 


Kutyafüle!

Nekünk 56 nm a lakás,nem sok,de jó h külön van a 2 háló a nappali és a konyha is!Mindenkinek van saját zuga :wink:
Amúgy a képek alapján nem is olyan pici a lakás nálatok,mondjuk a konyha az jó kicsi,ti merre is laktok Szolnokon?

Amúgy rám is rámtört ma a pakolhatnék...most h itt vannak a bútorok,ruhák már csinálhatom is!Ez szerintem általános dolog ilyenkor,nyugi!!!
Amúgy pont ma mondtam az uramnka h kell egy tavaszi nagytakarítás...azt hiszem nem nagyon vágta miről beszélek...de majd rájön ha egyik hétvégén befogom melózni! :lol:

Sterilizálással szerintem ráérsz!Egyrész tök sok idő van még mire kelleni fog,addig százszor újra olyan lehet stb.Bőven elég a használat elött!Én pl ki se bontottam őket,még a csomagolásban vannak.Hermatikusan úgyse tom elzárni,így legalább nem porosodnak egyáltalán :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Pingi! Ne foglalkoz a hízással, ez teljesen alkati dolog! Én mások szerint is alig eszem, és mégis jönnek a kilók. +12-nél járok. Alízzal és sokat híztam. Nehezen ment le, de lement, igaz az alakom átformálódott.

Az alvás nekem is problémás. Én is 10 percenként pozíciót váltok. Már a párnák sem segítenek. Alíznál többnyire a nappali kanapéján kötöttem ki, de sajnos az új lakásba az nem fért be, a mostani meg kényelmetlen.

Én anno a MÁV-ban szültem, de nem oda tartoztam. A kiskönyvem végére beírta a doki, hogy fogadjanak. Állítólag, ha mentő visz valakit, akkor csak a körzeti kórházba vihet, ha nincs ilyen bejegyzés. Ja és valaki kérdezte, ott oda toltuk a babát ahova akartuk, de most az új rendszerben nem tudom mi van.

Jók a poci- és lakásképek!

Pumukli!A gyerekszobában ugyanilyen macis dekorcsík van nálunk is. Alíz nagyon szereti. A férjem szerint túl lányos, de szerintem Áronnak is jó lesz.

A kádat még én sem fertőtlenítetem soha!

Kép

Kép
hean
 
 


A mindenfajta fertőtlenítés most teljesen értelmetlen, mert mire kelleni fog, kissé sokszor lejár az a 3-6 óra, amiről azt mondják, addig érvényes a fertőtlenítés-sterilezés... :) De kimosni, elmosni mindent el lehet, és akinek igénye van rá, majd a konkrét használat előtt sterilezi-fertőtleníti. :wink:

Annus, Kutyafüle! Jók a lakásképek!

Böbi, szép a kilátás! Nekem tetszik a kád! Te miért nem szereted már annyira?

Helló, Szofi, majd várunk, mesélj! Remélem, minden rendben! :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon jók a lakás képek!!
A kutyus tök ari.
Ma is egésznap feküdtem.Megyek is vissza.
Ma többet keményedtem,de remélem ez nem vészes.Meg érdekes mód nagyon érzékeny a cicim és folyik.Remélem ez nem jelent semmit.Én még nem akarok szülni.
Jó olvasni,hogy mindenki pakolászik.Sajna én most is kimaradok mindenből.Csak épp látom amit csinálnak.Bár 26-án kell mennem dokihioz.Kitudja mit mond majd,remélem nem fektet be.Br ha addig nyilok,akkor tuti beküld.
Tegnap gondolkoztam hogy én mennyire béna vok,egy babát sem tudok rendesen kihordani végig,minden gond nélkül.Hát milyen anya vagyok én??Ezért is fekszem,remélem 36 hétig benn marad Hanna.
Meg nem akarok befeküdni,remélem nem is kell.
Apa és Gréti tök jól tűri,de hosszú lesz ez még így.Ugye apa nem tud menni sehová Gréti nélkül.Meg itt a háztartás is.De tényleg nagyon jól csinál mindent.
Gréti meg mindent odapakol mellém és szeretget.

Fertőtlenítés:Kádat én itthon nem,csak mikor kórházban voltunk 8 hetesen,azt apa neomagnol tabival kifertőtlenítette.Elég undi volt.

Szerintetek ha nem sokat keményedek,meg fekszem,szedem amiket kell,akkor nyílhatok??rövidülhet a nyakcsatorna??

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Meg Boldog nőnapot!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mesi:Szép pocid van már!

Böbi:Végül Avent cumit vettünk,apa nyert! :lol: Majd fotózok,ha már a kocsi is itthon van.
Örülök hogy Gyöngy is szereti Elmot!

Tényleg fekszem tovább.

Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Köszönöm a tanácsokat.Én kivettem a dobozából mindent,mert dobozostól nem fért már el,és szeretnék mosás után mindent a rendeltetési helyére tenni már.Akkor jó.A kádat csak mosószeres vízzel kimosom,meg alaposan kiöblítem.A cumisüvegeket is csak elmosom,a mellszívót meg elmosom,elteszem majd a pakkba,ha kell a kórházban,ott majdcsak sterilizálják nekem.Vagy ez hiú ábránd?Már mosom a plédeket,törölközőket,ágyneműket.Majd vasalás után szépen elcsomagolom zacskókba,hogy ne porosodjon.De ha kelleni fog ne adj hirtelen Dani is meg fogja találni,és nem kell már neki ezzel dolgoznia,csak kiveszi és kész.Szeretném megcsinálni,mert sajnos úgy érzem fogytán van az erőm,és még 3 hétig bírni kell a melót,és meg kell csinálni a 3 vizsgát is.Azért jó lenne,ha az extra házimunka legalább leesne a vállamról.Így is,hogy írjátok mennyieteknek kell feküdni,bizony kétségbe esek.Szóval nyugodtabb is leszek,ha ez meglesz. Nem tudom ki csinálná meg helyettem?Egy férj adott,aki minden nap 10 felé ér haza,kivéve vasárnap,amikor viszont hulla.Anyukám,aki szintén hulla az inerferon kezelések miatt.És a nagyim,akinek szegénynek már kétszer is eltört a lába,és addigra lenne hulla,mire elsétál hozzánk.Nemhogy még segítsen is. Na mindegy,egyezkedem Rikivel,hogy 3 hétig ne legyen semmi,aztán meg forduljon be szépen fejvégűbe.Na megyek,dugulok.Még le kell vinnem Stellát,és mindjárt indulunk Dani meccsére.Már vagy egy éve nem láttam játszani. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anita!Ilyet ne írj és ne gondolj!!!!!!!
Semmi köze ahhoz,hogy milyen anya vagy annak,hogy feküdnöd kell.Esetleg érzékenyebb a szervezeted vagy hasonló.Remek anya vagy!!!Elég amit Grétiről elmeséltél,és ahogy végigcsináltatok együtt mindent.Ilyet ne gondolj,mert megharagszunk!!!! :evil: :twisted:
Viszont pihenj sokat,mert nemsokára már két kicsi lurkót kell ellátnod és kelleni fog az energiád! :D :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anita!

Furi h most h fekszel érzed h néha keményedsz!Elötte nem is volt ilyen...vagy csak nem mondtad?
Szerintem nem fogsz nyílni,pontosabban ilyenkor már van aki elkezd nyílni,de ettől még nem lesz gond!Főleg ha fekszel!
Én meg folyton megyek...remélem h nálam eddig minden oké! :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!


Kilógtam pisilni.

Kutyafüle,köszi.Ígérem nem gondolok ilyeneket.

Annus.Igaz,hogy keményedést nem írtam,csak azt hogy néha olyan furi.Na ez a furi érzés az keményedés volt,pedig én azt hittam Hanna feszít.Aztán a 2 napos több séta betette a kaput,bár lehet anélkül is több lett volna.Ezt nem tudhatom.Tehát mivel nem tudtam mi is az,meg nekem nem fájt annyira így nem gondoltam hogy az.Nekem Grétivel az elején a fájások sem fájtak nagyon.De csak azért,mert jól tűröm,hiszen nekem ha megvan,jobban szokott fájni.Olyankor még el is ájulok.
Most meg hogy fekszem,jobban figyelek,mert nem csinálok közben semmit.Annus,úgy hogy amiket írtam hogy néha furi,azok is keményedések voltak.
Lehet értelmetlenül írtam,bocsi.

Megyek is fekszem tovább.

Gréti apával elment Aput és öcsikémet köszönteni.
Amúgy fáradtabb vok mióta fekszem,mintha egésznap pörögnék.
Apa ma lángost sütött nekünk!!!!!

Szép estét,majd holnap jövök!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!

Értem,pont ezért kérdeztem,mert nem emlékszem h írtad volnakonkrétan h keményedsz!Sőt.
Ettől félek én is h amit érzek néha az keményedés...pont írtam a múltkor h nem tom mit kellene érezni...én is érzem néha h feszít nagyon,de magamnak nem tom megállapítani h kemény vagy se :roll: Remélem engem nem kap el a doki h épp keményedek....nem tudnék feküdni!!!!!

annus11
 
 


Nagyon szépen alakultok lányok "lakásilag",ügyik vagytok!
Annus,amit leírsz,az a keményedés,tehát vigyázat!De,ha nem gyakori és rendszeres,akkor oké.
Nektek nincs bővebb folyásotok mostanában?Bocsánat az indiszkrét kérdésért,de engem aggaszt a dolog,be is tettem ma egy kúpot,mert nagyon zavar.
Anita,jó anyuka vagy,ok nélkül senki nem fekszik és Te már ágyban is vagy.
Köszönjük a Sarka Katás híreket,szerintetek meddig lehet az embereket hülyének nézni,hol van az gátlástalan butaság határa?!:twisted: :twisted: :twisted:

Kép
f.ancsi
 
 


Na megjöttünk. 1261 g, BPD=7,31, HC=27, AC= 24,08, FL=5,43.
Átlagban pont 29 naposnak felel meg, amennyi pont ma vagyok :-)

A grafikon szerint, ha így fejlődik tovább, akkor 3100 g-mal fog születni. Meglátjuk...
Kép
Kép
pumuklii
 
 


Ancsi!

Na akkor majd figyelem ezeket h milyen gyakran van...én is kb úgy vagyok mint Anita,hogy mivel nem fáj különösebben így fel se tűnik...
Folyásom nekem hol több hol kevesebb.Ha nincs égő,viszkető érzés stb akkor normális szerintem!


Pumukli!
Tök jó hogy jöttél!!!!Tiszta apja ez a gyerek,mert rád nem hasonlít :lol: Nagyon szépen látszódnak az arcvonásai!
Most már kíváncsi vagyok h mi mit fogunk látni!3héttel csak előrébb vagyok....Remélem még belefér a buksija :lol: Bár úgyis azt mérték kisebbnek,szóval van remény! :wink:

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: