Új privát üzeneted érkezett!

Cini

Nem láttam hogy megjelöltél. Nem jelent meg semmi :roll: Valami gond lehetett. Jelölj meg még 1x. Tudod a címet?

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Hettie!
Én Jimmit még a volt barátnője , Bakk Móni által ismerem.Tudom,hogy sokáig jártak együtt.A párom régi haveri társaságába voltak.Amúgy a Móni az anyukájával most pont a szomszédunk.Tavaly ősszel költöztek ide.Őt is ismered?

Köszi mindenkinek a drukkot a babával kapcsolatban!

Nicole!Hol vagy?Ugye jól vagytok,minden rendben???

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!
Nem tudom miért alakul úgy néha,hogy napokig nem írok,de ahogy látom a dolgokat ezzel nem csak én vagyok így!Amúgy egy kicsit fájt a fogam,nem hiába,hiszen a manónak most sok kalcium kell a csontképződéshez és elszippantotta a fogaimból és nagyon érzékeny lett.Felkutattam minden kaját amiben kalcium van,sőt kalcium tablettát is.Jövőhéten megyek a 12 hetes ultrahangra ,már nagyon várom.Ja és visszatért a hányingerem,de szerencsére nem durván!!Olyan mintha a manó belülről a két kisujjával akarná széthúzni a köldököm:)
Olyan erős elhatározásom van,hogy ha túlleszek a szoptatásos időszakon is,akkor visszaszerzem a jó régi kis alakomat.Remélem sikerül,nektek is volt ilyen?Már aki már szült ,van egyáltalán idő erre a gyerek mellett???

Kép
nicoleangel

Nikikém!
Pont egyszerre írtunk! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszi

Nem tudom hogy ismerem e én csak egyet ismertem mikor együtt jártam a barátjával, így nekem is ők voltak akkor a baráti társaság, de mostanában hogy járunk ki a hajóba ott szoktunk találkozni. Meg előtte is nagy ritkán összefutottunk. Szóval én valami picúr nevűt ismerek, akkor ő volt a barátnője. Barna hajú, pici lány, ahogy a beceneve is mutatja.

Niki

Én nekem már sikerült lefogyni 2-3 kg híján a régire, de igy már jó is. Amugy 23 kg-t híztam. Én az rff-t szedtem, nagyon bejött:) Persze akkor mikor már nem volt tejem. 9kg-t fogytam, utána meg még 4-t, és nem jön vissza.

hettie

Sziasztok,

csak egy gyors bejelentkezés. Megvagyunk.
El kezdtem dolgozni. Nem a régi meló, de szerintem jó lesz. Nem olyan húzós, hanem talán lazább és nyugisabb, mint a régi.
készleteltérés elemzéseket és anyagbevételezési ellenőrzéseket fogok csinálni.
A munkatársak aranyosak, segítőkészek.
Azt hittem durvább lesz a meló kezdés, rosszabbra számítottam, szerencsére nem olyan vészes.

Ha tudok majd jövök!
Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és a babákra!
peppisimo

Sziasztok!
Nico ha olyan szerencsés leszel,mint én,(bár soha nem voltam vékony) szülés után 3-4 hónappal annyi volt a súlyom,mint a terhesség kezdetekor.Ehhez nem csináltam semmit,csak szoptattam.... :lol: ...ja,és rengeteget táplálót ettem,hogy legyen tejem!Persze vannak olyanok,akik meghíznak nagyon-durván (barátnőm is olyan volt) szopi alatt,bár el nem tudom képzelni,hogy hogy.Igaz én intenzíven fejtem...Sőt-volt hogy -5 kg is lement,de nem foglalkoztam vele,mert csak a baba számított,és nem tudtam megtartani a -! :cry:
Remélem mindenki jól van.
Most a Jenőnél voltam,nem szólt kettőt se.De inkább ne szóljon,mint b@szogasson...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Hetty!
Mi az az rff??

Kép
nicoleangel

Sziasztok!

Sensi! Boldog szülinapot!!! Mára Neked, holnapra Annának! :)

Kép

Kép
Kép
beus.

Niki

A reduce fat fast-ra gondoltam, a teleshop-ban szokták majd mindennap reklámozni.

Sensi

Boldog szülinapot Neked és Annának is!

Melinda

Akkor szerencsés vagy, én nem tudtam fogyni eg dekát sem míg volt tejem, utána már igen. Ebben is nagyon különböznek a dolgok, mint a csíkok terén. Érdekes hogy mi lehet az oka. Biztos ez is alkat kérdése.

Pepissimo

Itt gyöngyösön dolgozol?

hettie

Jó reggelt Csajok!

[/b]Enikő: Nagyon boldog szülinapot kívánok nektek![/b]

Hetti: Inkább jelölj meg Te, írok privit.

Nekem nagyon nehéz a fogyás. Én szülés előtt 43 kg voltam, ami nem kevés mert csak 153 cm magas vagyok. Mikor terhes lettem már híztam 4 kg, tehát 47-tel kezdtem. 63 kg lett a vége. Szülés után rögtön le ment 10 kg. De mostanában feljött 2 kg. Tehát most 55 kg vagyok.
A párom reggeltől estig dolgozik, ezt szó szerint értsétek, soha nincs itthon. Mi meg a gyerekkel kettesben vagyunk egész nap. Nincs jobb dolgom mint enni. Ezért nem tudok lefogyni. Meg szerintem a fogamzásgátló is dobott a dolgon.
Már két napja nem szedem, a spirálról letettem, mert nagyon rosszakat hallottam róla tőletek.
Marad a naptár módszer.

Nicol: Ne aggódj,ha elég erős az akaratod( nem úgy mint nekem) le fog menni gyorsan a súlyfelesleg. De az is lehet, hogy a szoptatás alatt észrevétlenül leugranak a kilók.

Peppisimo: Elég jól hangzik az új munkahely.Jó, hogy nem olyan stresszes.

Mindenkinek szép napot!

KépKép
Kép
cinix

Cini

Felvettelek:)

hettie

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a köszöntést:)!!!!! Aranyosak vagytok nagyon!!

Kép
Ez annyira nem jött be..........

Kép
Még mindig meglepetten:)

Fogyás! Én 20kg-t híztam a kórházból -10-el jöttem haza, és a szopi alatt is ment lefelé kb 6 hó múlva már -1-2 kg volt: pedig ettem rendesen nagyon sok tejem volt folyton fejtem.

Voltunk tanácsadáson Annának (hogy ne ijedjen meg a dokitól) mondtam, hogy megyünk doktornénihez süniért (mindig kap a kezére pecsétet) bementünk a rendelőbe Anna oda szaladt a dokihoz odatartotta a kezét" Anna kérek sünit" :lol:

Többiek merre jártok????
Vendég

Nagyon szép ez az Anna baba!!Nagyon boldog szülinapot kívánok én is neki!!
Próbálnám feltölteni a manó első ultrahangos képét,de sehogy sem tudom,mert hiába kicsinyítem,mindig azt írja ki,hogy nagy a kép!!

CSAJOK ÉRZITEK MÁR!!!! ITT A TAVASZ!!!!HURRÁÁÁ!!!

Kép
nicoleangel

Sziasztok Lányok!

Sensi!Nagyon szép kis hölgy az Anna! :wink:
Utólag is boldog szülinapot Neki! :D

Nicole!Melyik délután jössz?
Tesód már jobban van?
A Klánháborúhoz sok sikert!De ha jössz,Tomi elmagyaráz Neked mindent!

Pepissimo!Hova is mentél vissza melózni?Bocsi,hogy ilyen feledékeny vagyok! :oops:

Szülés utáni fogyás:Hát ezzel én tuti bajban leszek.Amúgy is hízásra hajlamos vagyok.
Ja,amúgy mióta fogyózok (január 2.-a óta) 6,5 kg ment le.Nem is olyan rossz! :wink: :oops:
Na jó éjt,reggel nagyon-nagyon korán kell kelnem! :twisted:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Sok Boldog Szülinapot Annának :D Totál édi az első képen, ahogy méregeti a tortáját, hogy mi a szösz ez? :D

Kezd az agyamra menni mostmár, hogy két hónapja az egyik betegségből a másikba esünk. Minden menő vírust beszedtünk, amit csak lehetett. Nekem épp jobb oldali tüdőgyulladássá fejlődött az, ami az egész családban csak nátha/köhögésként funkcionált. Sajna Teo sem úszta meg, Ő is antibiotikumot szed, de hál Isten Neki nem lett belőle ennyire komoly. Mostmár én is lassan kiheverem, de a köhögés nem akar múlni. Ráadásul az antibiotikumok tönkrevágják a gyomrom, hiába iszom hozzá mindenféle bélflórahelyreállítót. Teotnak meg a bőrét nyírja a gyógyszer, hiába kenem neki bármivel a popsiját, nagyon csúnya kiütéses. :( Ráadásul beveszem az antibiotikumot, és rá egy órára úgy leszedál, mintha gyök kettő lennék agyilag. Jó lenne végre kilábalni már ebből.

amia

SZiszi!!
SZERDA DÉLUTÁN???? HA NEKED JÓ AKKOR OLYAN FÉL 2 FELE OTT TUDOK LENNI!!!

Kép
nicoleangel

VAN VALAKI AKINEK MÁR A 12 HETES ULTRAHANG VIZSGÁLATON TUDTAK VALAMIT MONDANI A BABA NEMÉVEL KAPCSOLATBAN???

Kép
nicoleangel

Sziasztok!

Amia: Nagyon sajnálom, hogy ilyen betegesek vagytok mostanában. A gyök kettőn jót nevettem.
Mi is most gyógyultunk meg Emmával.Pedig én a Lenkei vitaminját is szedem, mégis elkaptam a náthát tőle.
Gyógyulást kívánok!

Jó lenne már találkozót szervezni, de most tényleg.
Írja meg aki ráérne a jövőhéten.

Nikol: Nekem a 30. héten mondták, hogy talán lány, mert nem mutatta meg magát.

Hetti: Jó volt ma, csak kár, hogy Emmának aludnia kellett. Teszek képeket ide.(Bár nem sikerült jót csinálni.) Arti végül is aludt hazafelé?

Puszi mindenkinek!

Kép Artival Kép Atival2 Kép Hetti Kép Emma és Arti

KépKép
Kép
cinix

Cini

Arti aludt kicsit hazafelé, de ahogy hazaértünk utána felébredt, ugyhogy ebédeltünk, vagyis ő csak a céklát ette meg:) Utána vissza Gyöngyösre, aztán meg Atkárra, nemrég értünk haza, ugyhogy manó alszik olyan 6 óta, ugyanis elaludt az autóban megint:) Kiváncsi leszek meddig fog aludni:) Jók lettek a képek:)
Örülök én is hogy összejöttünk egy kicsit:)

Találkozo: Én ráérek.

Ancsi

Merre vagy??? Már március van! Vizsgaidőszaknak más biztos vége!:)

Niki

Nekem olyan 4 hónaposan mondták meg hogy fiú lesz. De a 3 hónap az még korai, nem hallottam hogy valaki már ekkor tudta.

hettie

Igen,azt mondta az ultrahangos néni,hogy kislány.....majd hozzátette,ilyenkor még mindenkit annak lát.... :lol:
Majd a 18 hetesen.....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Új vonalzót próbálok berakni,de nem akar sikerülni!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Na úgy látom,végre sikerült!
Igen,jól látjátok!6 hetes terhes vagyok!Juhhhéééé! :lol: :lol: :lol:
Igaz,én ezt már tudom egy ideje.Másfél hete csináltam meg a tesztet,ami pozitív lett.De kedden voltam nőgyógyásznál és ma ultrahangon.Ezért vártam eddig,hogy tuti legyen! :D :wink: :wink:
Szóval mától táppénzen vagyok.Ezt ajánlotta a nődokim is.Meg szednem kell beágyazást elősegítő tablettát egy jó pár hétig!
De nem érdekel!A lényeg az,hogy itt van bennem,ez a pici lény! :lol:
Persze mondanom se kell,párom is nagyon örül neki!

Később még jövök,most csak tudatni akartam Veletek ezt a jó hírt!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó: Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veled örülök! Nagyon vigyázz magadra!

KépKép
Kép
cinix

Sziszi

Micsoda meglepetés! Nagyon örülök, gratulálok! Vigyázz magadra!

hettie

Sziszi! Gratulálok!!! :) Vigyázz magatokra!

Niki! Én 26 hetesen tudtam meg, hogy fiú lesz. Előtte mindig ott volt a köldökzsinór a lábaközt. Amúgy azt olvastam, hogy 20 hetes kortól lehet látni biztosan.

Velünk most semmi különös nincs. Utálom ezt az időjárást! Mikor indulnánk ki a lakásból elkezd esni az eső... ma is alig voltunk kint. :(
Amúgy tegnap vizsgáztam jogból és átmentem. :) Majd májusban lesz a következő vizsga, addig csak suli...

Kép
Kép
beus.

SZiszi! NAGYON örülök!! Szuper!!!!!! :D Vigyázz magadra!
o.heni

Sensi, Annácska nagyon tündéri! Mitől illetődött úgy meg, a tüzijáték nem jött be neki, vagy a 2-estől borult ki?? :lol:
Egyébként jól néz ki a tortája, fincsi volt?

Amia, jobbulást Nektek, remélem gyorsan túl lesztek rajta!

Beus, gratulálok a vizsgádhoz! pont eszemben voltál, hogy 4-én mész vizsgázni, de úgy rémlett, h pénzügy.. :roll: akkor májusig egy kicsit pihi van legalább :)

Mi megvagyunk, a pocakom már most hatalmas :shock: , és már olyan jó, mert végre Apa is érzi a pici mocorgásait :)

Megyek, szép estét Nektek!
o.heni

Hűűű Sziszi, nagyon nagyon nagyon Gratulálok! Vigyázz magadra, és ne aggódj semmin, mert az sosem jó.

amia

Sziasztok!!

Sziszi:Én is nagyon örülök nektek ,bár én már gratuláltam személyesen is,de örülök nagyon,hogy boldog vagy!Tominak írtam levelet,lehet,hogy nem fog neki örülni:(

Voltam ultrahangon és láttam a hátacskáját ,egészen a tarkójától a fenekéig,olyan édes volt.Természetesen nem engedték be a páromat és nem is akarta megnézni,hogy esetleg látható-e valami a lába közt.Nem baj,majd legközelebb,a lényeg hogy jól van!!!
Utána mentem vérvételre és hülye fejemmel nem tartottam ott pár percig a gézgarabot és úgy kispriccolt a vérem,hogy én még ilyet nem láttam!!Szerencsére nem lettem rosszul,nem is értem miért nem,mert nem birom a vérvételt.Bocsánatot kérek azoktól akik most elszörnyűlködtek,csak tanuljatok az én hülyeségémen és ne sajnáljátok az a 2 percet a nyomásra.Ráadásul elkaptam a náthát én is ,úgyhogy nem voltam valami jól tegnap,de ma már jobban vagyok:)de azért még pihizgetek...

Remélem ti jól vagytok és a manók is ,és nem kaptátok el ezt a fránya náthát!!!

Kép
nicoleangel

Sziasztok!

Köszi Lányok mindenkinek a gratulációkat!!!!!
Reméljük már nem lesz semmi baj!Próbálok sokat pihenni. :oops:
Ja,képzeljétek volt nálunk a Niki valamelyik nap,és olyan ari pocakja van,pedig még csak 12 hetes!Meg is simogattam Neki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na most megyek,kellemes hétvégét mindenkinek!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok,

Sziszi,
nagyon gratulálok Nektek! Örülök, hogy ilyen hamar sikerült és nem kellett sokáig várnotok a kis utódra!
Minden jót kívánok!
Drukkolok, hogy minden ok legyen! Ne idegeskedj, mert az nem, tesz jót!
peppisimo

Sensi, megfejtettem Anna arckifejezését az első fotón.
Én is ilyen fejet vágnék, ha meglátnám, hogy egy szeretett mesehősöm homloka közepébe döftek valami füstölő-szikrázó izét.
Micsoda barbárok vagytok :D:D:D:D
Jajj bocsi hogy ennyire lökött vagyok, nagyon pihent napom van :D Biztos a számvitel tanulás roncsolja az agysejteimet. Már itt sem vagyok...pápá

amia

A 12 hetes UH eredményen mit jelent a BPD??Mert a manóé 20mm!Ez a fejmérete lehet??
Az NT-re már rájöttem,hogy az a nyakiredő mérete,ami Nekünk 1.5 és ez 3mm-ig jó mert az felett Down kóros lehet a baba!!Remélem ezt jól tudom!
A GS méret az pedig a manó testének a mérete!!
Jól tudom én ezeket??Bár megyek majd védőnőhöz,de az még egy hét és kiványcsi vagyok,hogy jól elemeztem-e???

Kép
nicoleangel

Szia Niki, itt meg tudod nézni, mi mit jelent:
http://www.babaszoba.hu/topics/9month/help

Szép hétvégét! :)
o.heni

Niki!
Nekem azt mondták egy másik fórumon,hogy a GS az a petezsák mérete.A picim mérete ma,6 hetesen és 3 naposan: 7mm.
Itt tudod megnézni a méreteket!
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Köszi lányok!!!

Kép
nicoleangel

Gratulálok Sziszi!!
Jól vagyunk,jaj úgy megy az idő,jobban,mint az elsőnél.
Hát igen,jól ledöftétek Kittyt,biztos az nem tetszett neki.
Sziszi!
Gyere a fogamzás,babaproject 2009 indulba,én is ott vagyok,jó kis csapat...
Talival mi legyen lányok???Van kedvetek???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Én is benne vagyok a taliban! mikor legyen???

hettie

Sziasztok!

Nikol!Voltam ma a védőnéninél és említettem neki a csütörtöki szülőszobalátogatást.Azt mondta,menjünk nyugodtan.De legkésőbb 3/4 1-re érjünk oda.
Szóval,akkor jössz?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Én is benne lennék egy taliban. :)

amia

Sziasztok!

Taliban én is benne vagyok!Jó Nektek a héten csütörtök vagy péntek délután?
Vagy ha túl hamari az időpont,akkor a jövőhéten?
Hettie!Ha tudod értesítsd már ancsit is!Már olyan rég volt itt,még mindíg tart Neki a vizsgaidőszak????

Peppisimo,O.Heni,Nikol,Beus,Cinix,Sensi!!!!
Nektek okés lenne a tali?????

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Nekünk is okés a tali. :) Emma 3-ig alszik (du) , aztán már megyünk is.
Ott legyen a TEA házban?

Már várom!

Pusz

KépKép
Kép
cinix

Nekem is jó a tali!

Ancsiról nem tudok semmit, sajnos a telefonszámát meg nem tudom.

hettie

Sziszkó: Gartulálok!!!!!!!!!!!:)

Jucus

Kép
jucus1013

Sziasztok!!!
Nekem a csütörtök jó,pénteken kezdődik az autóssuli.De ha csak nekem nem jó,akkor legyen péntek....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Jucus!Köszi szépen!!!
Te jössz a talira?

Hettie,Melinda,Cinix!
Szerintem legyen akkor csütörtök délután 5,teaház?
Azért még várjunk,hogy a többiek is jelezzenek vissza!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Nekem jó!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nekem is jó!

hettie

Sajna nekem csüt-péntek délutánonként 5-től és hétfő este táncórám van. :(