Új privát üzeneted érkezett!

Vanni
vörös még soha nem voltam, csak szőke, meg barna :-)
Még főiskolán kellett vmi számítógépes rendszerbe regisztálni és az egyik csoporttársam ezt adta meg jelszónak, én meg azóta használom mindenfélére.
pumuklii
 
 


Miiii?? A Sarka Kata 25 kilót hízott? Engem meg itt terrorizál a doki a "kis" 15 kilócskámmal... :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó, nem akarok annyit hízni, ígyis elkezdtem sajnos csíkosodni. Köldök alatt pár csík, és csípőn is vannak . Olajozom esténként, hátha segít...

Tudjátok hol van olcsón friss finom óriásigigamega fagyi? Az Auchanban, legalábbis a csömöriben tuti. Én oda járok ha anyuékhoz megyek Kistarcsára...a múltkor 3 gombócot kértem, mert elfelejtettem mekkorát adnak. Majd belerokkantam hogy meg tudjam enni (de legyűrtem :lol: ). És csak valami nevetséges összegbe kerül (tán 60Ft/gombóc) és friss!!
Nem úgy mint a Tescoban amit tegnap ettem, kőkemény volt, és irtó pici. És drága. És nem jó ízű. És nem is fagyi volt szerintem hanem jégkrém. És különben is. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Hű,már megint fagyizok.Nagyon ráálltam,abba kellene hagyni már.Lányok,eljött,amire még nem volt példa.Millió dolgom lenne,de most egy órára lefekszem aludni,mert 6-tól céges buli,és én nagyon fáradt vagyok.Pedig a kutya,takarítás,tanulás....Áááá,mindegy.Majd holnap kelek korán.Ha olasz tészta diétát találtok szóljatok.Nekem az a kedvencem alaphangon. :lol: :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Miért nem mehet be a Metroba 10 év alatti gyerek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


görög zita is 20-at, marsi anikó szerintem még többet...
pumuklii
 
 


Pingi: én is csak a saját élményemet tudom leírni. Én végig ettől paráztam, míg nem volt gyerekem, hogy majd mennyire kileszek a nemalvástól (irtó nagy az alvásigényem). Ehhez képest meg egyáltalán nem volt ezzel gond. A kórházban egyetlen dolog foglalkoztatott: a gyerekem. Igaz, nem volt hosszú szülésem, meg nem volt gátmetszésem sem, ergo testileg jól voltam. Egyáltalán nem voltam hulla, és vagy aggódtam ezerrel és bőgtem, vagy pedig gyönyörködtem abban a pici kis lényben, akit a világra hoztam. Kit érdekelt az alvás, meg a pihenés? :) Miután meg hazajöttünk, akkor is az volt, hogy minden gondolatom, meg érzésem a babám körül forgott, még örültem is, mikor éjjel keltünk, mert élveztem, hogy szopizik. AZtán napközben meg aludtam én is, mikor tudtam. Egyáltalán nem volt ez a része megerőltető. Igaz, a jó szokásomat azóta is megtartottam és szinte mindig alszom, amikor a gyerekem alszik (jó, most már napközben nem, de amint lefekszik - igaz, későn fekszik, legkésőbb egy 1 órán belül én is lefekszem és akkor kelek, mikor ő kelt).

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle,
durumtésztát vegyél, az tán egy fokkal jobb. Én kétféle tésztát szoktam, vagy rakok hzzá pirított füstli karikákat, paradicsomot, paprikát, kígyóubit és fokhagymás joghurttal lelögybintem, vagy rakok rá olivaolajat, mozzarellát, paradicsomot ,kis bazsalikomot kis meg feketeerdei sonkucit. (meg ami nagyon jó még - Stahlos- szalonna pirítva rá, kelképoszta megpárolva és olvasztott camamberrel összeforgatva a cuccos).

emese1979
 
 


Tinu: de jó, olyan klasszul alakultak akkor nálatok a dolgok. Én is így szeretném...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi!

Amúgy a gyümibe is van sok cukor,na meg tényleg ezek a joghurtok...lehet ettől hízol!Edd azt amit megkívánsz és ne foglalkozz semmitől!Meg ha még mindig szeded az elevitet akkor lehet h amiatt is jött fel pár kiló!


Huuu ez a fagyi jól hangzik!Most én is úgy megkívántam....csak félek h megfájdul a torkom..hajlamos vagyok gyorsan befalni 8)

Vanni!
Lehet h hétvégén jön a bababútor!Majd dobok képet ha meglesz!


Totálelfáradtam...1,5 órája a konyhában állok.... :roll:

annus11
 
 


Ja én is nagy tészta fan vagyok...én simán joghurtos tésztát eszek.Írtó fini!Abból bármennyit meg tudok enni...érdekes :lol: Lehet a leányzó is tészta mániás lesz :lol:

annus11
 
 


Zsófi is nagy tésztás, bármikor tud tésztát enni bármivel :lol:
Vendég
 


Jól van, most megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok szénhidrátfüggő. Gyakorlatilag nekem is jöhet a tészta minden mennyiségben, de főleg az olasz cuccosokat preferálom :)
Mondjuk, amióta Ákoskámat várom, rendesen visszavettem az arcból, de még most is legalább heti 1-2 alkalommal kajolok tésztát. Mentségemre mondom, hogy sok-sok zöldséggel teszem, a többi napon meg igyekszem nagyon egészségeseket enni :roll:

KépKép
novygirl
 
 


Sziasztok!

Pumukli! Mi simán járunk Aminával Metroba. :)

Vanni! Hát vannak ilyen féltékeny természetű cicák. Amikor te bent leszel a picivel a kórházban, a párod minden nap vigyen haza valami baba illatút, pelenkát a feje alól, mosásra váró bodyt, rugit, és szagoltassa meg a cicával. Amikor hazamentek babástul, engedjétek, hogy megszagolja a babát is, így már ismerős illatot fog érezni. Szerintem meg fogja szokni, biztos több türelem kell majd hozzá, mint egy átlagos cicához, de megéri. Eleinte ne hagyd őket egyedül együtt. És ne felejtsd el a cicát is szeretgetni, hogy érezze ő is családtag maradt.

Én a kórházi tartózkodásom 3 napja alatt összesen talán 3 órát aludtam. Képtelen voltam aludni. Na meg enni. Fogalmam sincs hogy főztek a kórházban, mert 1 falatot sem ettem. A férjem étteremből hozott nekem (kedvencemet) királyrákot fokhagymás rizzsel, de abból is 2 falatot ettem. Egyedül a cseresznye volt ami lecsúszott.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Hazaértünk a csaviból, elmentünk az utazóágyért, nagyon szuper, meglátogattuk a barátnőmet, auchanoztunk, egy bibije volt, trafit kaptam az MO-n. :-( Nem vettem észre egy 60-as táblát és kb 70, 75-tel belementem, belső sávban voltam, bízom benne, hogy megúszom. Pont tegnap fizettem ki a járdán parkolást, nem hiányzik most még egy, mert akkor marha drágán vettem az utazóágyat! :-)

Panndi, a hasadon nagyon nevettem! Sok kismamát láttam már életemben, de Te viszed a prímet! :-)

Lehet, hogy Sarka kata már leadott 20 kilót, de akkor a maradék 5 a fején van, mert iszonyú püffedt, hájas feje van szegénykének!

Mozza, bírom a kutatásaidat, csak így tovább! :-) Én most végre megtaláltam a kenyeremet, a LIDL-ben, teljes kiörlésű szeletelt, 4 szelet felel meg 1 zsöminek és még olcsó is!
Én is tésztás vagyok, de nagyon jó kis barnatésztákat lehet kapni, igaz, olyan sokkal nem kevesebb benne a szénhidrát csak egészségesebb.

Az alváshiányt tényleg jól lehet bírni, bár ne felejtsük el Tinu, hogy akkor még csak egy gyerek volt, lehet, hogy most azért nehezebb lesz! :-)
Vendég
 


Meg aki beleszalad egy hosszabb szülésbe, főleg, ha már éjszaka nem tud aludni a fájások miatt és csak következő nap este születik a baba. (egy ismerősnék így volt) Aztán a 3 ágyas szobában se tudott, hulla fáradtan ért haza.
Tinu, neked nagy mázlid volt (én se panaszkodom).

Maja kedvence a tészta, szerencsémre, így jó sokat tudunk enni. Én elélnék csak tésztán simán.
pumuklii
 
 


Böbi
csak nem fotoztak le. Én jövő héten fizethetem be a 30 rugót. Meg ausztriában is megbüntettek minket, először 35 eur-t akartak, aztán levitték 20 eur-ra. Nemtom miért, Apa mondta, hogy most ébredt fel a gyerek, és bőgött, nem tudott figyelni. Meg én is kiszálltam pocakostól kicsit :-)
pumuklii
 
 


Böbi
Úgy látszik itt is úgy mennek a dolgok, mint egy munkahelyen, ahol sok nő dolgozik együtt...előbb utóbb még a mensijük is egyszerre van. :lol:
Hogy ezt miért írom? Mert én meg a múlt héten futottam bele egy trafiba, a Kerepsi úton jöttem, (nem nagyon láttam azon a szakaszon táblát, tehát akkor 50 a mérvadó). Én kb 70-el mentem, amikor láttam hogy jóval előttem furcsán lassan mennek az autók. Közelebb érve láttam a fa mögött egy fehér autót, fékeztem, de nem tudom mennyire sikerült. Úgy tudom azért van egy kis ráhagyás általában, azt hiszem egy ismerős mondta hogy 50km/h-nál kb 64-től készül fotó. Most izgulhatok.

Na megyek anyuékhoz, kicsit kimozdulok.

Annus
Igazad van a gyümölccsel meg a joghurttal kapcsolatban...bizti attól is hízok. Még a levegővételtől is :lol: :oops: . Megpróbálok odafigyelni. Igérem itt és most nektek is és magamnak is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pumukli: én meg a krumplival vagyok így...elélnék csak krumplin. Az sem éppen fogyi kaja :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Én most kaptam gumicukrot meg csokit!!!Nőnapra hozták nekem!
Apcimtól meg orchideát,pedig mondtam neki h az uht kapjuk nőnapra :lol:

annus11
 
 


Pumukli: persze, most más lesz, nem aludhatok akármikor majd, de most csak azt írtam le, ami Tücivel volt. Meg aztán így fáradt lettem, mire hazaértem, de a vicc az volt, hogy az uram még nálam is hullább volt. :lol: Ő se aludt napokig semmit, az izgalomtól, meg egy csomó hülyeség összejött, járkált be hozzánk, kitakarította a lakást stb. Olyan gyönyörű volt minden, amire hazaértünk, hogy én elsírtam magam. :P És az lett, hogy hazaértem, végre beájultam volna az ágyba, erre az uram gyakorlatilag beelőzött és totál kidőlt. Ennyit az otthoni segítségről. :lol: De aztán nem is tudom, talán másnap volt olyan (utána se többször), hogy hagyott aludni és ő meg megküzdött a pár napos bébivel, míg aludtam. Sírt szegénykém valamiért, ő meg addig ringatta, rázogatta, amíg tudta, aztán mikor már arra tippelt, hogy tényleg éhes, akkor ébresztett fel.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk!!Gondoltam adok jelet rólunk,jól vagyunk,csak fekszem.
apa ellát mindennel.Mos,főz,takarít,gyereket nevel,vásárol.
Én tegnaphoz képest nagyon jól vagyok.Akkor azok a furi érzések ezek szerint keményedések voltak.Délelőtt picit éreztem a pocim,mintha görcsök lettek volna.De délután már semmi.Csak fáj már mindenem a fekvéstől.Össsz eddig olyan 40 percet voltam fenn,ebbe pisilés,kajálás,na meg 10 perc napozás van.

Fekve telefonnal átfutottam a dolgokat,de nem sok mindenre emlékszem.

Esztó,Panndi jók a képek.Ti hogy vagytok???Egynap mennyi keményedés engedett meg??A védőnőm azt mindta napi 10,ha több hívjam a dokim meg a mentőt.Szerintem ez elég kevés egy napra.
Holnap jegyzetelek,hogy tudjak reagálni is.

Neten leltem a kocsiról képet,mindjárt felteszem.De elvileg apa hozza hétfőn.Vagy kedden.Akkor mindent fotózok és rakom fel.

Szép estét mindenkinek!!
Sokat gondolok rátok,vigyázzatok magatokra!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kép

Ilyen lesz a kocsink!!!!Lehet majd úgy is alakítani,hogy míg pici,addig felőlem tolom.

Puszi mindenkinek!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Pingi,
szerintem ne aggódj nagyon a kilók miatt, ez is genetika - van, aki 5 kilót, van aki 30 kilót hízik, és ugyanazt eszik, ugyanolyan testalaktúak (pl. a házban az egyik anyukának szeptemberben született a babója, kb. ugyanolyan magas, testalkatú mint én, ő hízott 25 kilót, én most tartott 6-7 kilónál) szóval nyugi, szülés után lemegy minden!

emese1979
 
 


Pingi, sajnos el kell keserítselek, engem is fogtak mér meg a Kerepesin 62-vel, de akkor még "csak" 5000-re büntettek, egyszer pedig Hatvanban szintén 62-vel mentem, ott nekem is a pocakom segített, hogy csak 2000 volt a bünti, de amióta zéró tolarencia van azóta 30-ról indul. Reménykedj te is, hogy mégsem mentél annyival! :-)
Pedig én tényleg betartós vagyok, sokszor állnak be a fenekembe meg villognak rám, amikor betartom a 40-es táblát, stb, de néha beleszalad az ember.

Pumukli, rám illik, amit leírtál, előző ájszaka már nem aludtam, másnap du szültem, aznap éjszaka meg az örömtől nem aludtam. :-)

Anita, szuper a kocsi! Milyen cumit vettél? Sokszor gondolok rád éjjel, amikor csörög az avent! :-)
Vendég
 


Anita!

Jó ez a babakocsi!Remélem h tényleg jó is lesz!Úgy nézem h ez vmi könnyű vázas,ugye?


Képzeljétek én akkorát sikkantottam az elöbb 2szer is :oops: De vmimbe úgy belerugott Iza hogy felszösszentem...még jó h itthon vagyok,különben hülyének néztek volna :oops:
Megint itt van egy haverunk,ő meg kérdezte h akkor indulunk? :lol: Mondtam h neeem,még nem megyünk sehova :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok lányok!

Azt hittem, hogy ennek a napnak már sosem lesz vége... :?
Ma volt a klienseim utolsó vizsgája. Csak 3 órával dolgoztam többet ma, mint pénteken szoktunk. De ez van. :? De majd csak kedden megyek! :lol:

Időközben apa is megérkezett az Ikeából a bútorokkal, úgyhogy holnaptól megy a pakolászás ezerrel. Éjjjen! :lol:

Na megyek, kidőlök!
Szép estét!

Kép

Kép
adraci
 
 


Annus! Igen,a SOTEII.-n nézték,de hétfőn három nap múlva már 77 volt a bpd!!!! Ezek szerint három nap alatt 1 cm-t nőtt majdnem? :shock:
Tiszta hülyeség,csak jól megijesztenek,én legalábbis múlt hétvégén cak ezen agyaltam.
Anita,nagyon jó a kocsi!
Ti nem keményedtek? Én ma délután már totál kikészültem,egy halom magnéziumot bevettem,de még mindig nem oké. FRONT VAN?

Kép
f.ancsi
 
 


Óóóó, nagyon jók a pocik! Esztó, Mozza, szép nagy! Panndi, már nem is írok semmit! :lol: :wink: Mozza, nekem is tetszenek a kutatásaid!!!

Senkinek sem kell aggódnia, egyetek, ami jól esik. Nekem viszont vmit vhogyan be fognak állítani jövő héten, mert kiderült, hogy nem az 1 órás cukrommal van baj igaziból (az picit magas ugyan, de belefér), viszont 2 órával a terhelés után még mindig majdnem ugyanannyi volt a vércukrom, mint az 1 órás vérvételnél... Úgyhogy most vmi érdekes következik... :roll:

Na, én 2 éjszaka nem-alvás után szültem du., és hogy nem volt Samu a szobában (meg a többi törpi sem), bizony aludtam a harmadik éjjelen... :lol: Meg ez nem azt jelenti, hogy elviszik őket 12 órára... Késő estétől kora reggelig nincsenek a szobában. Na mindegy, nem mondom, hogy ez a világmegváltó megoldás, de sztem józan a min. 4-ágyas szobákban... :)

Adraci! Pihend ki a napot/hetet!!! Meg jó szerelgetést, pakolgatást!

Vanni! Akkor te nem is lopod a napot! :)

Mindenféle konyhai balesetről hallhattunk már, csak óvatosan a szépen berendezett-felújított-kifestett stb konyhákban!!!

Remélem, nem kell fizetnetek!!! Nekünk is volt nemrég egy 40.000 Ft-os csekkünk... Azóta is szaladunk a pénz után, nem volt betervezve ilyen kiadás...

Huhh, én örülök, hogy nem szeretem a tésztát! De a fagyit én is szeretem, ezer éve ettem... De nem baj, túlélem. :)

Anita! Vigyázz! Apa, Gréti jól viselik a fekvésed? Nekem is tetszik a babakocsi!

Ancsi, minden bizonnyal front van, vki írta is, hogy csak vasárnap nem lesz front...

Na, nem tudom, mit szerettem volna írni, ha rájövök, mit hagytam ki, jelentkezem!

Addig is jó éjt és szép hétvégét!
Vendég
 


Pingi! Kitartás a szétvert lakáshoz!

Kutyafüle! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod egy kis pihitől, az még nem baj, ha tudsz pihenni! Meg neked is, meg a csöppnek is jó! :)

Na, megyek, hagylak benneteket! :)
Vendég
 


Jó reggelt!:)

tészta-kenyér:
Lányok, én majdnem minden nap eszem tésztát, igaz, én is a durumot, olyan 150 grammot. Szerintem nem hízlal. Én még mindíg 4 kiló plusznál tartok. Kenyérből az élezstőnélküli rozs vagy tönkölykenyeret eszem, jól laktat, és nem annyira eteti magát... (Fehér kifliből meg tudnék enni 3-t is, ebből csak max 3 vékony szeletet, de inkább 2-t.

cica:
Reni, az a gond, hogy nincs ajtó a hálószobánkon, a maccs is ott alszik mindíg. az egész lakásunk egy légterű, kivéve a babszobát, aminek nem merném az ajtaját bezárni a cica miatt, mert hidegebb is, sokkal, mint a többi helység, be kell oda engedni meleget, és nagyon messze van tőlünk, ha már külön fog aludni a pici, akkor sem tudom külön altatni a maccstól. Akkor ez így nem fog működni? Ha így reagál a babákra, szerinted megtámadná, vagy ráfeküdne? Hú, az állatorvosunkat is felhívom....

Anita, szuper a babakocsi!

keményedés:
Tegnap volt talán eddig a legrosszabb... igaz, ficánkoltam is rendesen a varrás miatt. vagy 20 szor fel kellett állnom pizsit próbálni, és volt 2 órám is.. a könyökölés is fáraszt.. és hajat is mostam... az is betesz mindíg..
én óránként bekeményedek magától, még éjjel is felébredek rá... pláne, ha felkelek enni, vagy zuhizni. az minimum 10perc állás, a vége, hogy ugrás be az ágyba. Szóval napi 20 az a minimum. Szerintem ezért még nem kell mentőt hívni....
Egyébként ma jubilálok, ma 2 hónapja fekszem, azaz ma 2 hónapja volt az első keményedésem. és még egyben:)

fodrász: kitaláltam, hogy talán eljönne a fodrászunk házhoz, ha szépen megkérem... a férjemnek is ő szokta vágni évek óta,, és nagyon ügyes.. Ő nem jut el miattam már 2,5 hónapja iszonyú hosszú lett a haja, már Einstein is megirigyelhetné, az enyém szintén rég elvesztette a formáját, 7 hónapja nem voltam fodrásznál... és képzeljétek, eljön, úgy örülök! :) ma jön, 9-re, bolti áron megcsinál minket:) Így ez is pipa:) Legközelebb nekem így a szülés után a felépülés után kell menni, úgy június közepén:)


ZDóri, érdekes ez a cukor... kiváncsi vagyok mit sütnek ki... de gondolom nem olyan probléma, ami miatt nem ehetsz semmi cukrot?
vanni
 
 


Annus, de jó, csokit, nőnapra:) én is szeretnék kapni... na majd meglátjuk.. tgenpa kivégeztem az utolsó csokitélapónkat.. azaz lefejeztem.. kinder... kitart majd egy hétig, egy egy darabot szopogatok el belőle... jaj de fimon:) belül fehér, mint a többi kinder csoki..
vanni
 
 


Jó reggelt!
Tegnap bevásároltunk az IKEÁban... Hát, a neten itthon kiválasztottuk, felirkáltuk, mit, mennyit, hol, aztán mégis 3 órát rohantunk és hajkurásztunk az áruházban... Nagyon elfáradtam, pedig én nem is pakoltam...Hát, az az önkiszolgáló raktár...Borzalmas, ha kb 15 tételt kell keresni....
Vettünk étkezőasztalt székekkel, gardróbot,franciaágyat, gyerekágyat, 3 személyes kinyitható kanapét, álló könyvespolcot, fiókos fenyő szekrénykéket, dohányzóasztalt, gyereknek asztalt, függönyt,állólámpát, meg néhány apróságot, és mindez 200.000 se volt:)))Hát, megpróbáltunk ízlésesen, de olcsón, szerintem sikerült.Holnap hozák ki, a férjem meg nekiállhat imbuszkulcsozni:)))))

Kép
Kép
zili
 
 


..hozzák..

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok!Lányok ez hihetetlen!Engem is múlt vasárnap büntettek meg.Rossz helyen parkoltam.Jöttem haza Gyöngyösről a vizsgáról,és a melletünk lévő ált.suliban farsang volt.Pénteken egy órakor.Iszonyú pipa voltam,és minden létező fizető és nem fizető hely tele volt.(kedves városunkban a lakóknak is meg kell venni a parkolóbérletet a házuk előtti parkolóhoz,igaz csökkentett áron) És azok is mind tele voltak.Így olyan helyen álltam meg,ami tilos.És a baj az,hogy mivel másnap a 12 órányi vasalnivaló mellett elfelejtettem elállni onnan megbüntettek. :cry: Elvileg 10 ezerre,de próbáltunk intézni valamit,hogy 3 legyen.Remélem sikerült. Végigbőgtem a vasárnap délelőttöt. De ez tényleg félelmetes egyezés!
Jó volt a tegnapi céges buli.Elmentünk előtte koktélozni.Igaz én menteset ittam.Aztán meg a buliban óvatosan ugyan,de ugráltam majd egy órát a jó zenékre. Egész jól bírta a pici,nem keményedtem,remélem nem csináltam vele bajt.Szerintetek?
Ja és tegnap este találtaam egy jó nagy 3-4 cm átmérőjű csomót a hónaljamban,ami nagyon fáj,fa hozzáérek.Szerintetek mi lehet az?Valami izom csomó?Vagy a tejmirigyek ott is csinálhatnak valamit?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jó reggelt!

Zili! Nagyon ügyesek vagytok. Ennyi mindent, ennyi pénzből, el sem tudom képzelni, hogy csináltátok.
Jó kis progi lesz az összeszerelés, mi is mindig magunknak imbuszkulcsozunk :lol:
Ha alakultok, dobhatnál képet!

Nah, a tésztáról csak annyit, hogy én sajna nagyon nem csípem a durumot, legalább 4 tojásos legyen, akkor jöhet. :oops:

Napok óta annyira rosszul alszunk, kb. félóránként fordulnom kell egyik oldalamról a másikra mert teljesen elzsibbadnak a lábaim, illetve iszonyatosan fájnak a forgóim. Persze minden alkalommal Ákoskám is mocorog, neki is helyezkedni kell. Kezdem érezni magamon a mosogatórongy szindrómát. Jah, és ennek tetejébe ma, amikor kicsit tudtam volna pihenni, már reggel 8 előtt fúrni kezdett a szomszéd. Imádom ezt a társasházi nagyon figyelünk egymásra légkört...

KépKép
novygirl
 
 


Kutyafüle!

Én nem hiszem, hogy a tejmirigynek lenne köze hozzá. A fájdalmas hónaljcsomó legtöbbször begyulladt verejtékmirigy, amely könnyen kialakulhat a golyós dezodoroktól. (Esetleg lehet nyirokmirigy is ha van vmi gyulladás a karodon, kézfejeden stb., de szerintem az előző a valószínűbb.) Mutasd meg a háziorvosodnak, esetleg bőrgyógyásznak!

KépKép
novygirl
 
 


Novygirl,igazad lehet ezzel a nyirokmiriggyel.Ez nagyon valószínű.Hát ha nem múlik el,akkor szerdán a terhesgondozáson megmutatom.Legalább találok valami értelmet végre benne. :lol:
Olyan nehezen akarok magamhoz térni ma.Pedig a tegnapi lustulást ma kell kiböjtölni a munkával.Mindjárt összekapom magam,és csinálok valami reggelit,és elkezdek tanulni,meg porszívózni.Ma este Daniéknak meccsük van.Oda is szeretnék elmenni.Ki tudja még meddig mehetek. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Én is megyek, kicsit rendbe kapom a lakást, aztán indulok Anyumékért a pályaudvarra. Karácsony óta nem találkoztunk, de most itt lesznek néhány napot :D

KépKép
novygirl
 
 


Ancsi!

Akkor te is biztos a süket bácsinál voltál uhn!Micsoda véletlen h mindkettőnknek a fejet mérte kisebbnek....Na remélem a 4D majd pontos lesz!

Huuu tényleg!Már csak 2 nap és találkozunk Izával :wink: Remélem h aktív lesz mint mindig és megmutatja magát!Mondogatom is neki h készüljön!!

Zili!
Ez tényleg jó vásár volt!Megmondom őszintén én imádom az IKEÁt!Pont ezért mert az esetek 99%ban minden van raktáron,elhozod és rakhatod össze!Nekünk olyan inbuszkulcs gyüjteményünk van 8) Sajnálom kidobni :lol: Szerencsére én jól eligazodom az örs vezér tériben,dolgoztam is ott vevőkövetőként 8)

Ma nekünk is takarítani kell,csak mots a reggelit pihizzük...

Vanni!
Fodrászhoz még én is megyek a hónap végén,szerencsére nekem itt van 2 háznyira :lol:

annus11
 
 


Annus, mi az, hogy vevőkövető??? :shock: :shock: :shock:
Nyilvántartás a vásárlásokról, vagy civilben vevők közötti serlokholmsz???? :lol: :lol:

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok.Mivel csak nem akaródzik haladni,mutatok képeket a lakásról.Mivel picike,így nincs olyan szög,hogy jól látszódna,így egy-egy szobáról több van.Bocsi,ha valakit untat. :oops: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Majd még megmutatom a többi 3-at is. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Novygirl,
legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység - legalább nem csak mi keltünkl 8-kor :) Majd visszakapja még 3 hónap múlva, majd össezbeszélünk h a 2 gyerek egyszerre sírjon :)

Vanni,
jó fej akkor a fodrászotok! Milyen sérót csinált Neked?

Kutyafüle,
azt a csomó sztm is mielőbb nézesd meg!

Na megyünk boltba, ha kedves uram abbahagyja a telefonon keresztül történő politizálást a haverjával...

Pumukli,
majd várunk a 4D-s képekkel :)

emese1979
 
 


Pl ez az étkező garnitúra. Ennyiért egy cipőt árulnak máshol.....
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/80086575

Kép
Kép
zili
 
 


Zili,
jól bevásároltatok akkor, ügyik vagytok! Én hétfőn akarok majd 1-2 apróságot venni a babának (fejvédő, türcsi, ...).

Kutyafüle,
barátságos kis otthonotok van! A fürdőszobai csempe nagyon szép!! Stella látom békésen punnyad :)

emese1979
 
 


Üdv!

Zdori,
nekem a cukros vizsgálat nagyon érdekes lett 4,4 alapból, 1 óra múlva 4,4
2 óra múlva 4,4.De nem nagyon mondtak rá semmit csak hogy érdekes.Pedig marha szarul voltam utána.

Kutyafüle,
klassz lakás!
Bárcsak már mi is ott tartanánk hogy hogyan rendezzünk, pofozgassuk. :roll:
Hasonló csempét néztem az obiban, sőt lehet ugyanezt.

De májusig még van idő, sőt.Kíváncsi leszek ha májusban elindítjuk a vásárlást, hitelfelvételt stb. akkor mikorra fogunk eljutni a beköltözésig.Én olyan 1-2 hónapra számítok.

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj,
a cukrosnál nekem is érdekes eredmén jött ki - éhgyomira 4,2 2 óra után 3,5... de a doki azt mondta jó ez! Nekem mondjuk semmi bajom nem volt. (az éhgyomri cukorm is 3,2 lett a szerdai vérvételen, igaz, reggel 7-kor keltem, fél10-kor vették le).

emese1979
 
 


Én se parázok csak azt hittem kicsit jobban meghatja a szervezetemet.Na mindegy mert azóta annyi csokit eszem...le kéne állnom :)
Fagyizni múlt héten fagyiztam 500 ml-nyi tömény vanília fagyi...hmüüü

KépKép
harhaj
 
 


csináltattam én is egy pocakfotót, a fejem brutális, a kutya persze nem maradhat le semmiről, az első sorban kellett neki is nyomulnia :)

emese1979
 
 


Zili, ez tényleg jó ár, és tömör fa méghozzá.

Mi már elindultunk az RS-be gyerekágyat nézni, és a kocsinál jutott eszünkbe, hogy Maja széthányt, kimosott üléshuzata még nincs visszarakva a helyére. Nem egyszerű művelet, mi visszajöttünk, Apa meg szenved...

Kutyafüle
én is körbefotoztam a lakást, a vevőjelölt miatt :-)

Kaptam sms-t a Kengurutól, h várnak 16.30-ra, micsoda remek szolgáltatás. Már csak a nőgyógyászom magánrendelőjében kéne bevezetni: "Kedves Kismama! Csúszás miatt kérjük 13:20 helyett 15:00 órára jöjjön. Üdv..." Ennek értelme is lenne :-)
pumuklii
 
 


ja a kép...

Kép

emese1979
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: