Új privát üzeneted érkezett!

naegele tündéri a kis pocaklakód.....én hétfőn kuksizhatom meg megint...... :) :) :) :)
eddig kéthetente láthattam..... :lol: :lol: :lol: :lol:
gabóó ez akkor jó ha a ciklus végén vagy és szép erős az lh teszted....akkor babát is jelenthet!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszi Nitacska,de én azért nem adom fel! :wink:
A torta képet,majd apa segít felrakni,addig leírom mit írtam rá,mert a képen nem biztos,hogy látni:
Ha jön az est,
S megjelennek a csillagok,
Hidd el,ma neked ragyognak,
És az égre azt írják :
Boldog Szülinapot!

Nekem tetszik. :roll:
Vendég

Sziasztok,nem tudok képet felrakni :(
nem tudom ,hogyan tudnám lekicsinyítteni.640*480 képeket csinálok már és azt is nagynak találja. :evil: Ha valaki tud segítsen!
Vendég

nagyon szép ami a tortán volt felirat........ :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Gabóó! Tényleg elég szar otthon ülni és így "tengetni" az időt. Nekem is kb ilyen napjaim voltak amikor terhesen elküldtek táppénzre. Nagyon szenvedtem. Szerintem ezért is vágyom már vissza dolgozni.
A Tesco-ban van sony ericcson w200i telefon 6990ért, azt akartunk venni, de már elfogyott. :twisted: :twisted: :twisted: Na mindegy, majd csak lesz valami olcsó még. A páromnak akartam venni névnapjára, majd kap később... :lol: :lol: :lol:
Sütiötleteket köszi!!! Linzer receptet tudsz nekem írni? Amit egyszer kipróbáltam, tök fini lett, de olyan vastagra sült, h összeragasztva volt vagy 4-5 cm. Pedig az íze nagyon jó volt.
Képkicsinyítés: megnyitod a képet, egérrel jobb gomb, szerkesztés, bejöön a paint, ott a kép menüpont nyújtás/dntés;és ott átírod az arányokat. Aztán lemented és máris be tudod rakni. Vagy van egy olyan h www.kepmeretezo.hu itt feltöltöd a képet, bejelölöd h mekkorára szeretnéd csökkenteni és megcsinája. Nagyon kiváncsi vagyok a tortára! Amit írtál az meg nagyon szép!

Naegele! Tök aranyos a babód! :wink:

Teri

KépKépKép
pruci

Na akkor próbálkozom,köszi a segírséget! Kép
Vendég

Ez pedig én vagyok apával,csak,hogy tudjátok,ki vagyok én :D :D :D
Vendég

Kép
na most jó lesz az előbb nem csatolta :oops: :oops: :roll:
Vendég

Ha már így belejöttem,akkor unokatesóm babájával is rakok egy képet :roll: Kép
Remélem nem untattam senkit :oops: :roll:
Vendég

gabóó nagyon helyesek vagytok!!!!!!!!és a torta is gyönyörű!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nitacska!Remélem apósom is örülni fog neki! :D
Szeretem látni,mikor felvillan emberek szeme,azért szeretek sütni.. :D
Vendég

Gabóó! Nagyon helyesek vagytok! A torta gyönyörű!!! Biztos nagyon fog örülni neki apósod!

Tényleg lányok! Fent vagytok iwiwen?

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci Gyenge Szabolcsné néven vagyok felt.
A linzer cukrászi receptje:3-2-1 vagyos 3kg liszt 2kg magarin 1kg porcukor és még egy tojás,késkegyni szódabikarbóna.Ezt leosztva szoktam sütni 30 dkg liszt 20 dkg margarin 10 dkg porcukor.Nem tudom mennyit akarsz sütni,annyiva kell felosztani.Egy nap azért kell neki,hogy megpuhuljn,szóval,időben kell megcsinálni.Remélem izleni fog!ja a tojás és a szódabikarbóna mindig marad! Kép
Sok sikert!Puszi
Vendég

én Mészáros Anita néven vagyok fent....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!Megvagy 8) ...... :D
mármint az iwiwen :roll:
Vendég

Olyan mérges vagyok!Anyósom most hívott,hogy mikor megyünk.Mondtam neki,hogy Szabi 1-ig dolgozik,utánna megyünk.Így nem akartam főzni,megérdezt mit főzzön,de mivel jön velünk sógorom is,úgyis az ő kedvére fog főzni,mert ő a kiskedvenc. :x Hát én mondtam neki,hogy legyen tojásos leves,egyből belevágott,hogy az nem jó,mert Zsolti nem szereti... :x Így nem is mondtam neki másodikat.Főzzön amit akar.Vettem ki a fagyasztóból pulykacmellet,eszünk rántotthúst.Csak ők amolyan régimódi család:vasárnap húsleves,meg rántott hús.De amikor Zsltika vasárnap túróstésztát akar enni az jó... :evil: :evil: :evil:
Bocs,hogy így kifakadtam,de fel tudnék robbanni. :evil:
Vendég

Sziasztok! Gabóó gyönyörű a tortád, nekem mindig a díszítéssel van gondom, nem vagyok valami kreatív. Ne bosszankodj anyós miatt, ez nálunk is így van, meg gondolom még sok helyen. Remélem mi nem leszünk ilyenek a menyünkkel. A linzer tésztáját én is leírtam, de azt még légyszi írd hozzá, hogy hány fokon, hány percig kell sütni. Köszi

Kép
Kép
naegele78

az anyósok sok helyen szemetek.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Naegele: 175 fokon szoktam sütni és az dő az változó,sütő függö.Ha tudod akkor légkeveréssel süsd,szép aranysárgára,nem kell túl sötétre sütni.kb 10 perc.
Remélem engem szeretni fog majd a gyermekem párja.Tudod nállunk sem volt semmi gond az esküvőig.Addig imádtuk egymást,mindenova eggyütt mentünk,mindent eggyütt csináltunk.Esküvőt mikor bejelentettük 360 fokot vett és még esküvő előtt olyat is mondott,hogy mindent megtesz,hogy megakadájozza,persze a hátam mögött,de hallottam.Nem tudom miért mert én nem bántottam.De nem is érdekel.
Lehet hülyesége kérdezek,de már érzed a baba mozgását?
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Ma kimenős vagyok du. és a barátnőmmel megyünk moziba meg dumálni egy kicsit :lol: Néha szükség van az ilyenre. Barnus meg addig anyósommal lesz, addig ő legalább kibabázza magát. Imádja a gyereket szerencsére és tök jól megvannak :D Most már minden rendben van köztünk, de régebben ez nem így volt. Azt hiszem pont Barni miatt változott meg minden a jó irányba.

Gabóó a linzer recepted nagyon szimpi, tuti kipróbálom majd. Te mivel szoktad összeragasztani? Baracklekvárral?
Helyesek vagytok a pároddal és a tortád is jól néz ki :lol:

Naegele édi a babócád a képen :lol: :lol: Olyan jó neked.... :roll:

Ja, ha érdekel valakit én Szűcs Krisztina néven vagyok fenn az iwiw-en.

Kép
Kép
nyanya77

Nyanya,gondoltam gyorsan megkereslek :oops: de beelőztél :D
Látom nagyon szerettek utazni,nagyon szép Barnus!
Igen vagy barack,vagy vegyes ízzel szoktam.Ha raktok mondjuk 5 dkg liszt helyett 5 dkg darált diót azzal is nagyon finom es akkor a tetejére lehet rakni összevágott diót,akkor a tetejét megkell kenni tojással,hogy rátapadjon.De alja is legyen nehogy igen belendüljetek :wink: :lol:
Jó sütkérezést!
További szép napot!Lehet még este benézek,mert lassan indulunk.
puszi
Vendég

Sziasztok!

Nyanya, Gabóó,
jelöltelek benneteket :D

Pruci,
ment privi :D

Gabóó,
nagyon ügyi vagy, hogy ilyen szép tortát tudsz csinálni :roll: . Én is szeretek sütni, szoktam is sokszor, de az ilyen tortáknak inkább azért nem állok neki :D .
Anyós téma :arrow: Nekem szerencsém van, mi szeretjük egymást :D . Apának van egy nővére, de nincs kivételezés.

Naegela,
nagyon aranyos a kis manód :D

Nyanya, jó szórakozást délutánra :D .

Délelőtt vásárolni voltunk, olyan aranyos rucikat vettem a Hannának, igaz, hogy nyáriak, de ha most tetszik és nem veszem meg, akkor később már tuti nem lesz :oops: . Mindig így járok :roll:
Este meg vacsizni megyünk és csak apával kettecskén, + beiktatunk mi is egy mozit is :D . Holnap lesz 10 éve, hogy megismerkedtünk :D :D :D . Nem szoktuk így megtartani, csak már mi is olyan régen voltunk így kettesben picit el :roll: . Hanna meg a mamiéknál alszik.

Kép

Kép
ranita1979

Ja, rakok nektek egy görbét. Hááát, elég érdekes, vagyis sz**. Reménykedtem benne, hogy a closti majd előrébb hozza a pé-t, de most nem úgy néz ki. Hétfőn UH.
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4

Kép

Kép
ranita1979

Megvagytok! Bejelöltelek mindannyiótokat! Mindjárt nekiállok a linzernek. Holnap kiderül mi lesz belőle. :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Ezt a barátnőmtől kaptam,. annyira édes:

1236449220.6439.doc

Teri

KépKépKép
pruci

Ranita:én is csak azért"merek" nekiállni,mert cukrász vagyok :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja amúgy ma jól kibabóztam magam,majd hétfőn otthonról teszek fel képte,ha nem baj!Lányok visszajeleztem.Olyan szép lányaitok vannak!Petrus és Hanna is nagyon szép! :D Csak már jöhetne tesó ugye :roll: :D
úgyis jön,ha akar,ha eljön az idekje!pozitív gondolatok 8) ez a Titok 8) :D

Csige:miújs?Régen hallattál magadról,babó? :roll:

Ja vettem pg53 tesztet,az meg negatív,lh meg pozitív.Ezt nem áértem! :roll:

Szép álmokat lányok!puszi
Vendég

Jó reggelt!

Gabóó! Ezekhez a tesztekhez én nem értek... Nem tudom h mit kell(ene) mutatnia. Köszi a Petra bókot! Lenne egy nagy kérdésem: eltűnt a kis receptes újságom (lehet h Peta kidobta :roll: ); és abban volt somlói amit meg akartam csinálni. Nincs valami nagyon egyszerű nagyon fini recepted? Köszi!

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!
Köszi Gabóó, megvagyok. Tegnap ezt a szutyok, szar szeles idő megviselt, éreztem a hasamat egész nap. Egyébként minden rendben. Sokat pihizek változatlanul és szerdán megyek dokihoz, már annyira várom. Az utóbbi két napban este jelentkezik a hányinger, ami nem túl kellemes, de hát ez van :shock: :lol: Egyébként minden rendben, legalább is én úgy érzem

KépKép
csige-bige

Csige! Minden rendben van, az tuti! A hányinger meg jó jel!!! (legalábbis ezt mondják az okosok). Én végig hánytam a terhességemet, és tök mindegy volt h reggel van vagy este....

Teri

KépKépKép
pruci

sziasztok!!!!!!!!!
én holnap megyek uh-ra!!!szorítsatok!!!!
sikerűlt a vizsgám!!!!!!!!!!!!!!!!mehetek nagyvizsgára

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita gratula a vizsgádhoz és drukkolok a holnapi uh-ra :lol: Majd gyere és mesélj :D Egyébként jelöltelek az iwiw-en.

Gabóó köszi a dícsérő szavakat Barnushoz :D Igen nagyon szeretünk utazni, vagyis inkább szerettünk, mert már nem igazán engedhetjük meg :(

Ranita milyen volt a tegnapi vacsi és mozi? Mit néztetek meg?

Lányok még véletlenül se nézze meg senki a Szabadság útjai c. filmet. Nem ajánlom sem kismamiknak sem leendő kismamiknak. Borzalmas volt :shock: Olyan ideges voltam a végén, hogy összeroppantottam a kezemben az ásványvizes palackot.

Bikfy és Princzike merre vagytok??

Én holap hívom az endokrinológusomat a nagyrutin eredményért.

Jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
nyanya77

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak lebetegedtem. Szombaton bevitt a férjem a kórházba, mert már olyan rosszul voltam. Most sem vagyok 100-as, de még csak táppénzre se merek elmenni. Szép világ, mi?
Kaptam egy csomó antibiotikumot, de mondtam a dokinak, hogy babára gyúrunk. Azt mondta 15 évig volt szülész-nőgyógyász, és nyugodtan állítja, hogy ezt lehet szedni. Na nem mintha lenne kedvem szerelmeskedni betegen. Pedig nagyjából mindjárt középidőben vagyok. Azt hiszem, a március sem lesz az enyém. Már unom, hogy mindig közbejön valami.

Ráadásul még mindig NINCSEN meg a vérvételem eredménye. Lassan 1 hónapja ülnek rajta. Ami azért is bosszantó, mert nekünk ugye meg megy az időnk. Lehet, már rég babás lehetnék, ha kapnám a Metformint. De ezt meg csak akkor adhatják, ha megvan a véreredmény.

Amúgy happy vagyok meg minden, csak ez a tehetetlenség bosszant, de nagyon.

KépKépKép
bikfy

Sziasztok!
Bikfy:elképeztő,hogy mennyit ülnek a vérerdményeden.Én már lehet,hogy kivertem volna a hisztit ennyi idő után.Ne keseredj el.Addig is próbálkozzatok hátha összejön :wink:

Csige akkor pihizzél sokat,és majd számolj be mivolt a dokinál :D meg ha tudsz hozz képet is,olyan kiváncs vagyok :oops:
Vendég

Pruci ment privi! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bikfy! Jobbulást! Nem mondják meg h mi a ...ért üldögélnek az eredményen? Ez annyira bosszantó...

Nita! Gratula a vizsgához!!! NAgyon ügyi vagy! Az uh-n mi volt?

Gabóó! Azt írja ki h nincs privim :(

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci akkor írom ide:
6 tojásbó sütsz piskótát szokásos módon.Majd feldabarolod.
Krém:6 tojássárgája,25 gkd cukor,1 van.cukorral habosra kikevered,majd 3 ek lisz 2 ek kakaó 6 dl tej,felfőzöd.A tojás fehérjét felvered,és a krémhez adod.a piskótákat rumba áztatott mazsolával és dióval megszórod,majd rtegezed a krémmel,úgy,hogy raksz közé felvert tejszínhabot is.A tetejét tejsznhabbal vonod be és megszórod dióval,majd egy pici csokit csurgatsz rá!
Remélem sikerül! :wink: Jó étvágyat! :D
Vendég

Gabóó! Köszi! Köszi! Köszi! Bocsi h ilyenekkel nyaggatlak, de szeretek sütni. :oops: Na majd a hétvégén megcsinálom... Tegnap csináltam egy macerásat, 2 órásnak írta a recept, lett vagy 5 óra mire elkészültem vele. :roll:

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci :oops:
Én meg most ekezdtem dvd-t csinálni.Anyutól kaptam programot és most azzal próbálkozom.Az esküvőnket próbálom megcsinálni. :D Eddig nagyon jó!
Vendég

Gabóó! Az tök jó! Olyan jó azokra a pillanatokra visszaemlékezni! Én még az elejét nem bírtam megnézni, m végigbőgném. :lol: Egyszer megpróbáltam de bőgés lett a vége. :oops: :oops: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

ilyet még nem raktam fel,ugyhogy nem tudom megtudjátok-e majd megnyitni,de nekem olyan jól esett meghallgatni...Remélem ti is szeretitek :D

http://www.youtube.com/watch?v=aEKMrwl- ... re=related
Vendég

Kép

Csak 1 kép ha nem baj :oops:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Nyanya,
mi a made in hungariát néztük, nekem nagyon tetszett.
Milyen lett az eredményed???
Nita,
merre vagy már???

Viri még kórházban van, már teljesen eltűnt a méhnyaka, de a méhszáj még zárt. Ha nem nyílik ki a héten, akkor kiengedik.

Én ma voltam uh-on, jót tett a closti, ebbe a hónapba ismét labdába rúghatunk :D . A jobb oldalt van 2 db 13-14 mm-es domináns tüsző. A balt nem is néztük, az úgyse nyerő :( .
Kaptam duphastont is, pé-től szedem 10 napig, remélem elmarad tőle a barnázásom. Ja és folsavat is kell szednem.
--------------------------------------------------------------------------------

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Ma nagyon klassz napom van. Végre megkaptam a 21. napi hormon vérvételem eredményét. Mindenem gyönyörűen javult. És mindenem határértéken belül van. Csak egy példa a javulásról

Progeszteron: Ref. érték: 10.62-81.28nmol/l

decemberben: 2.3 nmol/l volt az enyém.
februárban: 37.04nmol/l.

Azt hiszem, látszik a javulás.
Az Lh és FSH arányom is nagyon rossz volt, decemberben még 4x-e volt az egyik a másiknak, most csak 3x-os. Tudom, hogy ezen van még mit javítani, mert itt az 1:1-hez a jó, de ha ez ilyen klasszul működik, akkor ezt is kikorrigálom. :lol:

Továbbra is tornázok és diétázok ezerrel. :lol:

KépKépKép
bikfy

sziasztok!!!!!!!!!!
monden oké a babával ....már 41 mm-es és nagyon mozgott!!!!!!!!
és a vérömleny is már csak 17 mm-es.....és 3 cm-es volt.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! De jó, nagyon örülök neki! Remélem most már megnyugszol egy kicsit!!!

Bikfy! Hajrá! Csak így tovább! Nagyon ügyes vagy!

Gabóó! Jól mutat a kezedben egy gyerek! :wink:

Ranita! Akkor hajrá, apára fel! :wink:

Teri

KépKépKép
pruci

Gabóó! Én az ilyenektől is bőgni tudok. :oops: A legcikibb az volt amikor az osztályommal anyák napját tartottunk és majdnem én bőgtem az anyukák helyett :oops: Mi lesz majd amikor nekem csinál Petra anyák napi műsort...

Teri

KépKépKép
pruci

pruci talán meg tudok nyugodni kicsit.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Most már csak rendben lehet minden! Látod, a baba remekül él és virgonckodik, a vérömleny is szívódik fel... Úhogy most már csak azzal foglalkozz h minden ok lesz!

Teri

KépKépKép
pruci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?