Gabi3: Hát őszintén szólva nem irigyellek, ebben az egyik kicsi másik pici szituban. Állati nehéz lehet most, de később könnyebb és jobb lesz. Tök jó, hogy szinte együtt fognak felnőni
Gondolj erre hátha erőt ad. Bár ezt a nemalvásos időszakot nem könnyű átvészelni
.
Bogi is rosszul aludt és nyűglődött éjszaka, biztos front van ha Flóci is.....
Kitartás! És amikor csak tudsz, akár egy picit is próbálj meg aludni.
+++++++++
Ági: Nem tudom mitől függ, hogy bizonyos gyerekeknek csinálnak pupillatágítást van akiknél meg nem. Holnap megyünk tanácsadásra, megkérdezem (ha nem felejtem el)!
Gabici: A Bogi sem volt aluszékony (inkább extra sírós), de ő is maratoniakat szopott. 1 óránál kevesebbet ritkán, és naponta hányszor......megőrültem
! Ébresztgetni kell simivel, vakargatással
ha bealszik. Szerintem a csomómentes cicihez és amellgyuszi elkerüléséhez a gyors dinamikus szopizáson keresztül vezet az út. Ha lassan hosszasan szopik, nem "üriti ki" a cicit sosem. Szerintem Nóriéknál is ez volt a sok mellgyuszi oka, hogy Léna aluszékony volt és nem elég intenzíven szopott. De ez ellen nem sok mindent lehet tenni, ébresztgetni és fejni-fejni....
De ez csak az én véleményem javítsatok ki ha tévedek.
És ez a 30-50 már tényleg nagyon jó
egy kettő belejöttök meglátod!+++++++++++
Babamama, a vizeletgyűjtő zacsit pelenkacserekor kell felragasztani, de előtte jó alaosan meg kell mosni a popsitost, hogy ne legyen krémes. Az életbe nem ragad rá ha krémes. És én állandóan sasoltam, hogy hallom-e ha "csobog" és azonnal néztem. Ha sikerül is beleprodukálni nagyon könnyen kifolyik belőle
. Viszont jó, hír, hogy akár 3-4 miliméternyi pisi is elég a dokinak, hogy belerakja a tesztcsíkot
. Ja 1 pisigyűjtés alkalmával, kb 4-5 zacsit elhasználtunk, mert olyan "jó" a ragasztórésze, hogy nem ragad meg kétszer.
A kórházba szikszalaggal ragasztották körbe rá, csak nem túl humánus amikor lerántják....
Egyébként sikerült a pisigyűjtési akció???
Milyenek az emlékeid a szemfenékvizsgálatról?
GErika: Látod a te gyerekeidnek sem csináltak puillatágítást. Nem értem mitől függ kinek kell. Lehet hogy gyermekorvos függő. Biztos ami biztos alapon???
Puszka
Enikő