Új privát üzeneted érkezett!

Legenyb!

Én is örülök :D

Kép
boris13
 
 


Kedves Anikusz!
Szorítunk nektek! Biztos nagyon ügyesek lesztek, és minden rendben lesz!
Várunk majd a hírekkel!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Kedves Anikusz!
CSak semmi para! Inkább risza-risza! :lol:
Persze, én még könnyen beszélek... de a babka is könnyebben viseli a változásokat, ha te nyugodt vagy.
Drukkolok!


Viccvucc!
Szerintem jó, ha kiadtad a dühödet és nem viselkedsz te is úgy az anyósoddal, mintha minden rendben volna. Most már legalább tudja ő is, hogy hányadán áltok. Neked is jobb, ha természetesen tudsz viselkedni, még akkor is, ha morogsz, mintha kényszer mosollyal kéne járnod a lakásban. Szerintem az idősebbeknek kéne alkalmazkodi a fiatalokhoz, mert most az ő feladatuk a gyereknevelés! Persze a mi családunkban is nagy a "ráhatás", meg az én csak segíteni szeretnék, mert én jobban tudom szövegek, de ezelől mi albérletbe mentünk, ami abszolut gazdaságtalan, de még most sem adnám fel a nyugalmamat, és a kettőnk életét.
A férjed meg most két tűz közé van szorulva, de neki is meg kell téged értenie, és különben sem törvényszerű, hogy a meny kijöjjön az anyósával.
Változni fog a helyzet, ha te sem leszel feszült, Hanna nagyobb lesz, mozoghatsz vele, hisz jön a jó idő. Csinálhattok apával is közös programokat. és anyósék sem fognak ezután már a nyakatogban lihegni. Bízz ebben!

Niki

Kép
Kép
nikilány
 
 

 
 

Basszus!
Sikerült a vonalzó!!!
nem tudom, hogy csináltam, gyakorlatilag semmmit, de tegnap még nem jött elő...
bár a párom este még garázdálkodott... lehet ő tette? 8)

hogy tetszik?
Niki :D

Kép
Kép
nikilány
 
 


Sziasztok

Anikusz én is nagyon nagyon drukkolok neked, és nem lesz semmi baj, gyors és könnyű szülést kívánok neked. És gyere majd a hírekkel.

Jaj ez nagyon izgi, főleg ahogy én is közeledek az időpont felé. Eddig azt mondtam hogy még messze van, de most már egyre jobban érzem hogy szalad az idő. Várom már nagyon és a gyerek is.

16-án megyek a terheléses cukorra, remélem ezúttal teljesen jó lesz.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


niki nagyon jó a vonalzód.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Szia Gabi!
Köszi :)

Ismered Mosonyi dokit? Holnap ő fog rendelni, és most már nagyon kéne dokihoz mennem... A bajcsy honlapján a Toldi doki sajna szabin van, és nem akarom zavarni...

Niki

Kép
Kép
nikilány
 
 


sziasztok

Először is Mindenkinek köszönöm az "együtt érző" hsz-át. Most ott tartunk hogy hétvégén költözünk fel Bp.-re édesanyámhoz ahol vá ra régi leányszobám. Pont tegnap beszéltük meg a férjemmel aki egyet értett a felvetésemmel. Ez sem a legjobb megoldás, de egy időre megteszi. Addig is gőzerővel intézzük a szoc polt. anyósommal a helyzet meg úgyis akkor fog megoldódni amikor már as saját kis lakásunkba költöztünk fel ami nincs messze tőlük mert a tetőt építettük külön bejáratú (két zárható ajtó választ el tőlük akkor plusz az övék) lakássá.

Legenyb
az alkalmazkodáshoz annyi hogy évek alatt sokat alkalmazkodtam már és teszem ezt most is olyan dolgokban amihez egyébként normális esetben nem kellene hogy egy ember alkalmazkodjon. Én amúgy egy alapvetően szenvedélyes személyiség vagyok de itt valahogy ha a szobán kívül vagyok elvesztem önmagam!
Az anyagot nagyon szívesen.

Anikusz
Nagyon izgalmas feladat és időszak elé nézel. Szorítok Nektek a sikeres szüléshez. ÉS várunk vissza babástul, családostul. Vigyázzatok magatokra!
Beszélgess el a babóval arról hogy egy nagyot csúszdázik kifelé és talán úgy is tesz majd! Néha bejön.


Annyi mindent írtatok hogy nem tudom mire leht reagálni. Vissza kell néznem... :oops:

Kép
viccvucc
 
 


sziasztok!

viccvuc átküldenéd nekem a formanyomtatványokat?

andy11@freemail.hu

nagyon köszönöm előre is

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


amúgy én is voltam tanfolyamon,tényleg ilyen sokan még nem voltunk.

de én is többet vártam,a nő nagyon sokat beszélt,persze érdekes dolgokról.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Niki szerintem a Mosonyi elég normális, de még nem voltam nála.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hát sziasztok

Újra itt

Hanna tisztában, pocak teli és most a kezeivel boxolja a levegőt édesen. Csak hát alukálni kellene, vagy nem....?

Marcsi
nem úgy volt hogy a téma az együtt szülés, akkor hogy nem arról volt főleg szó? Ezt nem értem, akkor miről beszéltek ott? A szülőszobát egyébként én is a saját orvosommal voltam megnézni, amiről egyébként már a terhesgondozás alatt beszéltünk, mármint hogy megnézzük a 30-35 hét körül.
Esetleg ved fel majd te is.

Na közben Hanna baba meggondolta magát és már nem akar egyedül boxolni...

Nikilán
küldtem privit, remélem +kapod.
A vonalzó édes lett. Ügyesek vagyunk mi lányok, mit nekünk a férfi segítsége...ehhez persze..
:oops:

Legenyb
Én nekem annyi könnyebbségem volt hogy nem volt amúgy kedvem sminkelgetni. Hát akkor ténylg nem tudom mi a teendő. :?


Na most bosszankodom, mert hívott a férjem aki beszélt a védőnővel hogy bemegyünk Pestre egy időre lakni, és annyira bürokratikus dolog hogy ottani védőnőt bele kell vonni és neki átadni az esetet. Minek, nem elég ha én mondjuk hozom a gyereket hogy nézze meg a védőnő. Még az hiányzik hogy a gyerekorvos akit fogadtunk így ne vállalja el hogy nem itt lakunk. Nincsen szabad védőnő választás is?



Nem jó ez így, már most kész káosz a fejem, mindent el kell pakolni kezdeni, ráadásul még vasalnom is kell... na megyek egy időre. Csoda hogy az ember nem eszik????


Sziasztok

Kép
viccvucc
 
 


Sziasztok!

Nikilány!

A Toldi doki tényleg tanulmányi szabin van, csak elfelejtettem mondani. Azonban, ha mondod, hogy babát vársz és hozzá szeretnél járni, tuti megbeszél veled egy időpontot és bemegy a kórházba.

Puszi, rohanom kell.....

Kép
boris13
 
 


Sziasztok!
Viccvucc
Szülés, együttszülés. A normál szülés eseményei.- ez volt/lett volna a téma!
A szülésről mindent elmondott amit csak lehet, de az apukák szerepére nem nagyon tért ki! Én már láttam a szülőszobákat amikor voltam előkészítőn! (talán még januárban)Szerettem volna, ha a párom is megnézi, ha már sikerült elcsalogatni!
De sebaj, majd ha járunk a dokimnál megkérem, hogy juttasson be valahogy minket! Persze csak nézelődni! Szülni még nem szeretnék! :)
Tegnap előtt és tegnap többször is keményedett a pocakom! Jól megijedtem! :( Bár, ha jól emlékszem ez ilyenkor (29.hét) már előfordulhat!?! Lányok! Mit tudtok erről?

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Viccvucc!
Megkaptam,válaszoltam is már rá!

A védőnőkkel tényleg ez a helyzet. Én bejelentkeztem ahhoz, aki a bejelentett címem szerint lenne, neki kapásból az első kérdése az volt, hogy ott is lakom, mondtam nem, hanem albiba máshol, de nekem nem gond, ha oda kell majd vinnem hozzá a kicsit. De a lényeg az, hogy onnan kell védőnőt kapj, ahol te laksz, és ahova hazaviszed a picit. Ezek után én felkerestem a mostani védőnőmet, mert területileg vannak szétosztva, nem is te választod... mondjuk ez elég fura... És ő is csak azt kérdezte, hogy ide hozom-e haza a picit.

boris! ennyire rendes lenne??? komolyan? még azért átgondolom, hogy tényleg zaklassam-e... de köszi

Niki

Kép
Kép
nikilány
 
 


Sziasztok
Marcsi
Nem tudom szedsz e magne b6-ot, én ilyenkor napi 3szor2-t szedtem de néha mellette is keményedett, ez szerintem normális bár a ha fájdalmas akkor mindenképpen orvoshoz fordulni! Tényleg mikor esedékes hogy mész hozzá?

Hát az tényleg fontos egyébként hogy a pár férfi tagjai is lássa a szülőszobát (ne akkor először mikor szültök) mert az én uram is úgy meg volt az elején szeppenve, mintha mondjuk műtőbe lépett volna be hívatlanul. Szegényt úgy sajnáltam mert a szülés és miattam (fájdalmak ugye furi dolgokat hoznak ki egy asszonyból) is izgult ráadásul úgy összehúzta magát a hely miatt mint egy kis egér. Aztán persze feloldódott. Mindenképpen jó ha előtte is látja és azonosítja a helyet hogy ott fogtok szülni ...

Boris
csak kérdem mi újság? Hogy vagytok ma? Zsombi hogy virgonckodik? Tényleg anyatejcid van?
Nem tudom de megkaptad az emailt tegnap, csak mert nem válaszoltál, ami nem baj mert néha ha itt írsz két mondatot is menni kell a gyerkőcökhöz. Csak legalább hogy megkaptad e?!

Üdv néktek

Kép
viccvucc
 
 


Viccvucc
Köszönöm a gyors választ! Magneb6-ot szedtem kb. a 20. hétig, azóta csak néha, de ma elkezdtem megint a 3x2 szedni! Nem is keményedett ma még!
Hétfőn megyek a védőnőhöz, mondta, hogy nézünk szívhangot is.(mert nagy aggodalmamban felhívtam) Szerdán pedig(jövő héten)végre megyek a dokimhoz! Fájni egyébként szerencsére nem fáj!
Rohanok, de később még jövök!
Addig is vigyázzatok magatokra! :)

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Bocsi Lányok!

A tegnapi meg a mai nap is úgy összejött, hogy mindig csak beugrani van időm. Gyorsan leírom ami fontos és már itt sem vagyok.
De legalább nem érek rá a magam baján nyűglődni

Nikilány! Igen, ez a doki ilyen.

Megkaptam a privit, de csak később tudok rá válaszolni.

Pusza

Kép
boris13
 
 


Viccvucc!

Nagyon bocsi!
Igen, pont az a helyzet amit leírtál! Semmi időm!
Talán este, tudok venni egy kis lélegzetet.

Kép
boris13
 
 


Hú, hogy eltűnt itt mindenki...
Délután voltam egy előadáson a gyerekágyas időszakról. Annyi mindenről beszéltek, 2 védőnő tartotta. De ezek az előadások csak arra jók, hogy rájöjjek, mennyire nem tudok egy csomó mindenről... :(
Meg persze az összes kismamának akkora hasa volt, nekem meg még nem is látszik...

Boris, Viccvucc! felhívtam a Toldi-t! Annyira aranyos, és annyira jó hangja volt a telefonban! Képzeljétek visszahívott! mert kétszer is kerestem estefelé, de nem vette fel. Aztán meg én nem, mert némán maradt, de gyorsan felhívtam utána, és mindent megbeszéltünk, 16-án elküldött arra a 3féle betegséget kizáró vizsgálatra is, pedig még nem is találkoztunk! aztán mondta, hogy csak 20 után tudunk talizni, mert addig szabin van, mire szabadkoztam, és aszonta semmi gond, pedig még gyerekzsivaj is volt a háttérben! Azóta se térek magamhoz. Eddig nem voltak érzelmi hullámaim, de most mindjárt elbőgőm magam. Eddig egyszer volt magándokim, de a pénz ellenére szart rám magasról, akkor is, amikor baj volt idebent. Most az sztk-s doki sem volt sokkal jobb, minden kérdésemre ahelyett, hogy válaszolt volna, azt mondta, hogy ne parázzak, vagy azt, hogy ő se kérdez mindent az én munkámról.
Most meg itt van ez a tökjófej doki! Köszönöm csajok!

Jó éjt mindenkinek!
Niki

Kép
Kép
nikilány
 
 


Sziasztok

Hát tényleg eltűnt mindenki, bár hajlamos vagyok elfelejteni hogy dolgoznak is egyesek! Néha én is szívesen dolgoznák egy egy napot, az kicsit felüdülés lenne és kedves a szívemnek. Persze ne értsetek félre nem szabadulni akarok a lányomtól.
:oops:

Boris

Tényleg semmi probléma hogy még ne írtál, csak nem tudtam hogy megkaptad e vagy sem. Az elfoglaltság nálunk is bejátszik, mindig a pihire szánható időt lopom el magamnak így igazából egész nap fáradt vagyok. Most a férjem foglalkozik vele egy kis ideig.

Nikilány
Mi (gondolom Boris mondhatom a közös véleményünket :lol: )csak örülünk ha te megtalálod a megfelelő orvost aki mellett biztonságba érzed a terhességed, és annak is örülünk hogy az orvost reklámozzuk, bár legszívesebben a zsebembe dugnám és megtartanám csak magánhasználatra :lol: :lol: :oops: ! Ez volt a vicc része.
Úgy gondolom hogy ami jó azt nem szabad kisajátítani főleg ha olyan, manapság ritkaságnak számító emberről van szó mint egy elhivatott orvos, aki emberséges és elkötelezett a páciensei felé.


Na kedves kismamik én most elbúcsúzom, de nem végleg, csak hát megyek és Hanna babára rá kell néznem mert az apja jól elszórakozik vele, de nem altatja el. Pedig már alukálni kéne neki....Bár ha jobban belegondolok így legalább jól kifárad és jobban és többet alszik. vagy nem mert az éhes poci felkelti. :roll:

SZIASZTOK

Kép
viccvucc
 
 


sziasztok csajszik!

remélem mindenki jól van,és növekednek a pocakok rendesen??!! :lol:

nikilány!
örülök,hogy te is csatlakoztál a "toldi-táborhoz"!majd meglátod,hogy nagyon jól döntöttél!
ez az sztk-s dokid pedig egy görény lehet!ilyet mondani egy elsőbabás kismaminak?!!ma is fájt a medencéd?én ma fogdokinál voltam,kinyúvasztott,most értünk haza,de kész vagyok.ja,édi a vonalzód!!

viccvucc!
nem gondoltam,hogy már ilyen régóta húzódik köztetek anyóssal a perpatvar.igy teljesen más a helyzet.de az szuper,hogy a párod is úgy látja jónak,hogy cuccoljatok át anyudhoz,ott biztos jobb lesz.
egyébként én sem szoktam nagyon sminkelni,és nem is tudok,de most muszáj,mert a melóhelyemen nem nézhetek ki igy. :?

pusz-nyusz

B.B.
legenyb
 
 


Sziasztok


Legenyb
Nekem a kis hajléktalanjaim között igazán nem számított hogy egy pati itt másnap egy pati ott. Volt azoknak más bajuk is mint velem törődni, bár azért amikor a terhesség alatt híztam és csak híztam azt már persze megjegyezték, néha nem is kedvesen. Mondtam ha maga is terhes lenne talán maga is gömbölyödne...erre ja terhes!!!
:lol: :oops: Most éppen szürke pakolással igyekszem az arcomat szépíteni, vicce mert HAnna úgy nézett...! Ha nagyobb lenne tán el is sírná magát félelmében....
Te mit dolgozol ha nem vagyok tolakodó,
Anyósommal tényleg rosszabb a viszonyunk egy ideje, mert az együttélés nem a legjobbakat hozta ki belőle és belőlem sem.

Nikilány
ne izgulj azon hogy még nem tudsz mindent a gyerekvárás és gyerekágyas időszakról! Mi sem úgy indultunk neki hogy kész anyák voltunk. Bennem is rengeteg kérdés, dilemma volt, sőt a babám születéséig még csak talán ha 2szer fogtam pici gyermeket így még azt sem tudtam a szülésig hogy hogy fogom kézbe venni. De sok minden jön a tudatalattiból. Annyi nekem új volt hogy míg régen rengeteg popsikrémet használtak ma már nem kell annyit mert a mai pelusok olyan jó nedvszívók hogy csak a "munkájukat" akadályozza a kismami ha vastagon krémez. ezt a gyerekorvos mondta!

Amúgy amikor a kórházba mentek majd szülni, fontos (többek közt) hogy jó popsikrémet vigyetek. Én bár még nem volt receptem, de bementem a gyógyszertárba és kértem gyógyszertár által kikevert popsikrémet (úgy 500ft,, bár receptre sem sokkal olcsóbb, így megéri mert sokáig elég), mert azt tudtam hogy az a legjobb az első időkben. Semmiképpen sem a márkás cuccok, mert azok kikezdik a babó popóját. Egyik szobatársam picijének igen csúnya volt a popsija tőle!!!
Na mindegy csak jó tanácsként ajánlottam. Aztán mindenki maga dönti el hogy mit visz, vesz. :lol:

Sziasztok
Még "Látjuk" egymást

Vigyázzon mindenki magára
Kép
viccvucc
 
 


Sziasztok!

Lányok!
Úgy néz ki, hogy haldoklik a számítógépünk, ezért ha eltűnnék, akkor felmondta a szolgálatot. Ha megszerelték, jövök! Ezerrel mentjük a fényképeket, meg a munkám miatt, az adatokat róla.
Több évnyi bevallás, könyvelés, stb...

Nikilány!

Azért ajánlottuk a Toldi dokit, mert tényleg nagyon jó mind a szakmájában, mind emberként. Bízunk benne, hogy Te is meg leszel vele elégedve.
Küldtem privit.

Drága Viccvucc!

Van annak hátránya is, ha az ember nem lakik együtt az anyósával!
Mivel egyedül vagyok, mert a férjem dolgozik, minden házimunkát nekem kell csinálnom. Én innen szoktam időt lecsippenteni, hogy itt jártassam a számat. Viszont már nagyon sok minden felgyűlt, mert átmentem "Pató Pál"-ba, ezért tegnapelőtt megpróbáltam behozni a lemaradást. Egyik kezemmel vasaltam, a másikkal főztem, a harmadikkal takarítottam, a negyedikben a gyerek volt.

Szerettem volna megkérdezni, hogy Ti milyen vizsgálatokra hordjátok a Hanna babát? Nektek nézték a hallását a kórházba?
Nálunk (a Flórba) vizsgálták a hallását, egy ilyen kis walkmanra hasonlító géppel, de nem mutatott semmit. Azóta küldözgettek össze-vissza, hogy hátha valaki meg tudja mérni, hogy hall-e.
DE a fülét senki nem vizsgálta meg!!! Úgy fel idegesítettek, hogy 1 hónapja fogtam a gyereket és elvittem egy maszek orr-fül-gégészhez, hogy vizsgálja meg. Hál'Istennek, persze minden rendben volt, csak ki kellett pucolni a fülét, mert volt még benne egy kis beszáradt magzatvíz. Tegnap kellett visszavinnünk a Madarász utcai gyerekkórházba, hogy ismét megmérjék, és láss csodát 4 hónaposan papírunk van róla, hogy hall a gyerek!!!
De még most sem küldtek volna el fül-orr-gégészhez, ha most sem lett volna jó eredményünk! Te érted ezt?

Marcsi!

Nekem is volt pár kínos percem a terhességem alatt, mivel én sem vagyok mai csirke!
Sűrűn megkérdezték például, hogy hányadik gyerek. Biztos azt gondolták, ennyi idősen, már legalább az ötödik gyereket várom.
Mikor válaszoltam, hogy az első, láttam, hogy csodálkozva méregetnek.
Nagyon kínos volt.
Aztán a kedvencem:
Én a párommal 15 éve vagyok együtt. Mikor ezt megmondtam valakinek, rendszeresen megkérdezték, hogy EDDIG MIT CSINÁLTUNK?
Válaszom: ÉLTÜNK!
Mi nem unatkoztunk egy percet sem egymás mellett, nem azért vállaltunk gyereket.

Jajjj és a legjobb kérdés, amit imádtam: "Lombik ugye?"
Nem, teljesen természetesen készült, a hagyományos úton!
De még ha lombik lenne is, mi közük hozzá!!!
Aztán persze a császár után, azt is megkaptam, hogy ennyi idősen örüljek, hogy egyáltalán természetes úton fogant, ne akarjak természetes úton szülni is! Pedig nagyon szeretnék, és még nem adtam fel!Teljesen jól ment a szülésem, csak sajnos Zsombi babának nagyobb volt a feje, mint az én medencém, ezért kellett császározni. Semmi egészségügyi problémám nem volt szülés közben!

Rém tapintatosak az emberek!

Vigyázatok magatokra!

Kép
boris13
 
 


SZia Boris

Sajnálnám ha meghalna a géped!
(Csak úgy mellékesbe a férjem gépek javításával foglalkozik. Persze nem tolakodni akarok.)
Amúgy borzasztó jó ahogy leírtad Marcsinak a veled megesett történetet, magamban többször felnevettem. Mint egy skizofrén... :oops:
De tényleg elég abszurd ami megesett veletek csak mert nem 20 évesen szültök/szültetek jelenleg.
Azt gondolom hogy ennek csak örülni kellene, mármint hogy vannak olyan NŐK/ASSZONYOK akik nem restek vállalni a gyermeket 30 felett. Az én édesanyám engem 37 évesen szült és szuper volt anyaként, és persze a kettőnk kapcsolata mindig is.
HAJRÁ 30 FELETT SZÜLŐK, MINDENT BELE! LE A TÁRSADALMI KORLÁTOLTSÁGGAL!
Kellene egy ilyen témában is indítanotok fórumot!!!! Vagy van már? Persze n hagyjatok itt Minket!!!
:oops:

Na megyek mert Hannusal megbeszéltük hogy szuszukázunk együtt egyet, meg persze lassan el kellene kezdenem pakolni a cuccainkat hogy szombaton tudjunk költözni. Persze úgyis lesz mit elfelejtek.
Jaj majd elfelejtettem!
Mi majd 6 hetes korban kell menjünk vizsgálatra (hallás) a babóval a Bajcsyba, ezidáig más még nem volt. Remélem nm az én süket füleimet örökölte! :shock: Mert én tényleg alig hallok a jobb fülemre pedig 2007ben a flórban kétszer is műtötték és a hallásjavító sem segített. :(
A "tökölést" nem tudom hova tenni ami veletek megesett! De a fontos az hogy Zsombi jól hall!

Kép
viccvucc
 
 


Sziasztok lányok!
Köszönöm az együtt érző, vígasztaló szavaitokat! :) Régebben nem érdekelt, hogy mit gondolnak vagy mondanak rólam az emberek! Ezen a "beszóláson" is jót nevettem volna! De a mostani mimóza állapotomban!?! Na mindegy már túl vagyok rajta. És igen is büszke vagyok arra, hogy babát várok!
Boris
Boglárka lombikbaba. :)
Tudod, mire a mostani párommal találkoztam, már mind két petevezetékemtől "megszabadítottak". (Volt két méhen kívüli terhességem) :(
De mivel nagyon szeretjük egymást, és közös gyermekre vágytunk igénybe vettük az orvostudomány segítségét!
Viccvucc
Remélem anyukádnál is tudsz majd netezni!?! Hiányoznál a csapatból!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


JA! Viccvucc
Van már ilyen fórum a babaneten. (36 éven felüliek) Oda is be szoktam néha kukkantani, de itt olyan klassz társaság jött össze, hogy most már itt maradok. :wink:

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!
boris! írtam neked privit!

legenyb! mikor én voltam fogorvosnál be akarta tömni az egyik fogamat, de akkor már nagyon éhes voltam, és kértem, hogy nem lehetne-e máskor? erre jót nevetett! 1 hét múlvára adott időpontot, és akkor tömte be. Előtte meg jól bekajáltam, nehogy éhenhalljak a tömés után! :) Te mit tudsz enni? Most legalább megkóstolhatod a bébi ételeket! : :lol:

Marcsi! Az uncsitesóm 30 felett volt az első babájánál, aztán lett még egy 3 évre rá másik gyerkőce. A nővérem 34 évesen szülte Esztilányt. Szóval nekem inkább az a fura, aki 20évesen bevállalja. Az én barátnőim között csak 1 lány van, aki velem egyidős, és már van babája.

Viccvucc! anyukádéknál van net? tudsz onnan is írni nekünk? Köszönöm a támogató szavakat, a párom is ilyeneket szokott mondani, mikor beparázok :)

Niki

Kép
Kép
nikilány
 
 


Sziasztok

Igen van net mert a nővéremnek ott a gépe, úgyhogy nem fogok eltűnni! Ti is hiányoznátok, mert azért tényleg jó veletek megbeszélni mindent. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de ez az arc nélküli "diskurzus" kevésbé feszélyezi az embert mikor a "buta" kis kérdéseivel "traktálja" a másikat, azonban néha hiányzik az arc társítása!

Marcsi
Most kapcsoltam (éppen időben, még mielőtt megszülnél) :oops: hogy milyen szép és különleges neve lesz a kiscsajnak!
Igen is tényleg büszkén és tartással kell viselni bármilyen életkorban is legyen az ember, a Ti esetetekben az a jó hogy biztos hogy szellemileg is érettebbek vagytok a gyermekvállalásra. S bár én még "csak"28 vagyok (kezdem is szégyelleni magam) :oops: mégis azt gondolom hogy nem ijedtem volna meg ha 30 felett szülök.
Annak meg külön örülök hogy ha maradsz itt ebben a fórumcsomagban!

:lol:
Az külön öröm hogy az orvostudomány már olyan szélsőséges helyzetben is biztosítja Nekünk nőknek az anyaság lehetőségét, mint a te eseted Marcsi. Nem tudom (de biztos borzasztó érzés) milyen lehet a méhen kívüli terhesség ráadásul Neked két alkalommal is át kellett élned! Sajnálom és csak remélni merem hogy nekem nem lesz ennyire tragikus egyik a jövőben megfogant élet sem a testemben. Már persze ha lesz rá alkalom.... :roll:

Vigyázzatok magatokra
Éva és Hanna baba

Kép
viccvucc
 
 


Viccvucc
Vagy szólíthatlak a neveden? Éva? Évi?
Sokáig vaciláltam az Emese és a Boglárka név között, de párom vezetéknevéhez jobban illik a Boglárka. Még azon gondolkodom, hogy másodiknak megkapja az Emesét is a mi csepp lányunk! :) Egyébként a Hanna név is szóba került!
Én már csak ilyen "szélsőséges" vagyok! Fiamat 18 évesen szültem, akkor meg azért szóltak meg! Persze ez engem nem zavart, sőt! :D
Egyfajta lázadásként éltem meg! És egyáltalán nem bántam meg, hogy nem hallgattam a "jóakarók"-ra! (vetesd el! túl fiatal vagy még! stb..) Csodálatos nagyfiam van akivel nagyon jó a kapcsolatom! Na, jól van elég lesz már az életem taglalásából! :oops:
Igérem többet nem fárasztalak vele titeket!
Tényleg néha könnyebb így arc nélkül kérdezni, bár szerintem itt már vagyunk olyan viszonyban, hogy én már szívesen felraktam volna a képem. Nem rég meg is próbáltam, de sajnos nem sikerült. :(
Kénytelen leszek a párom segítségét kérni! Viszont hozzád és Boris-hoz már tudunk arcot társítani! Ja! és Gabinak van avatar-ja!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


sziasztok lányok!

nikilány!
nagyon jót nevettünk a fogdoki-sztoridon.köszi.nekem is egyfolytában korgott a gyomrom,de mondtam,hogy ne aggassza magát,ez igy megy nálam mostanság. :lol:
két fogamat kellett tömni,de ma már tuti vagyok.de azért remélem többet nem kell,mert eléggé stresszelek előtte.

viccvucc!
és milyen a helyzet most anyósoddal,hogy tudja,elcuccoltok?nem vett vissza?
én egy paplan-párna üzletben dolgozom,ahol nem túl olcsók a termékek,és a fizut a forgalom után kapjuk,úgyhogy nem árt,ha úgy nézek ki,mint aki jól aludt a paplanjában,fitt és üde.persze csak addig fogok ezzel foglalkozni,amig majd már nem látszik a pocim,mert akkor úgyis gondolják,hogy azért vagyok sápatag.látom hogy te pedig szoc.munkás vagy.az azért kemény lehet lelkileg.hány hónapig dolgoztál várandósan?

marcsi!
egyetértek a témádhoz előttem szólókkal.és a Bogi édes név.

boris!
remélem a gépetek nem halodott meg?
megkérdezhetem hány éves vagy?mi is 14 éve vagyunk együtt,és nem akartunk babát,mert szintén éltünk.de aztán voltam én minden,csak jó társ nem,merthogy esküvőt sem akartam sokáig."biztos én vagyok meddő,utána a párom meddő,aztán azért nincs gyerek mert van 1 kutyánk,és én azt jobban szeretem,mint a gyerekeket,hát ez hallatlan,stb..."szóval eszméletlenek az emberek ebben a témában,de főleg a család,tisztelet a kivételnek.
szóval kb. 3,5 hónapja anyós megkérdezte(immár ezredszer negédes hangon)hogy mikor lezs már unokája,közöltem hogy soha(mert felidegelt,egyébként már tudtuk,hogy megpróbáljuk,csak nem akartam az orrára kötni)aztán mikor megmondtuk 1 hónapja,hogy babát várunk azt hittem agyvérzést kap,azóta már megint nem száll le rólam,de ez mostmár inkább pozitiv közeledés.

jó éjt mamikák

B.B.
legenyb
 
 


Szia Marcsi

Persze nyugodtan szólíts a nevemen.
A gyerekek közötti korkülönbség nem zavarja őket, tényleg mit szólnak a kis tesóhoz??? Én anno nagyon örültem volna neki, de mint korábban írtam is már én is édesanyám 37 életévében születtem neki 3. gyermekeként.

Az a baj a képek felrakásával hogy nagyon nagy félbontásúak így le kell őket kicsinyíteni nagyon, ezért nekem is a férjemet kell mindig megkérnem ha fel akarok tenni képet.

Teszek fel friss képeket, bár ha így folytatom (minden nap készül róla csakhogy ne mulasszunk el egyetlen pillanatot sem az életéből megörökíteni)az egész fórum és a számítógép memóriája is vele fog megtelni.

Kép Hanna fürcsi után anyával
Kép Hanna jóllakottan anyán

Kép

:lol:

Szép álmokat mindenkinek
viccvucc
 
 


szia viccvucc!

köszönöm a privit,válaszoltam.
nagyon édes a Hanna,cuki,tündi-bündi,stb...
jó éjt

B.B.
legenyb
 
 


SZia Legenyb

Hát tök jó helyen dolgozol, anno én is dolgoztam fősuli melett hétvégén egy hasonló boltban, persze az árak nem voltak az én pénztárcámhoz mértek, na a lényeg mégis az hogy imádtam azokat a csodás ágyneműket. Vonzódtam hozzájuk mint most a tisztítószerekhez (ez nem vicc).
Egyébként így már azért érthető az elvárás a kinézet felé, persze amúgy is az a jó ha a kismama nem hagyja el magát, de pl én néha annyira tojtam rá hogy nézek ki csak álljak meg a lábamon.
Én dolgozni egészen november 4-ig dolgoztam, és akkor már nagy volt a pocim (akkor azt hitték már hogy szülünk, utáltam is az embereket hogy azt hiszik )így már kerülgetnem kellett az embereket nagyon. Fárasztó is volt, bár a doki vicces volt mikor megkérdezte hogy mivel foglalkozom (mondom szoci muki vagyok és hajléktalanokkal) és én megmondtam, erre ő: SE ÖREGEK SE HAJLÉKTALANOK!!! Mondom én öregek nem nagyon vannak de hát dolgoznom meg kell. Mondanom se kell mikor egy nagyon (izgi) elhanyagolt(pisi, kaki, meg ami kell) embert segítettem fürdetni (már terhesen) akkor erősen a dokira gondoltam. :lol:

Aztán jó volt végre nem dolgozni novembertől. Te meddig (bár hülye kérdés ha bevétel után kapod a fizut) tervezed a munkát folytatni?

Anyóssal ma váltottunk köszönésnél többet. persze csak Hanna fürdési szokásainak fejlődéséről( MILYEN JÓL VISELI MáR, HÁT MONDOM IGEN MÁR SZERETGETI A VIZET)Persze azt nem annyira feszült állapotban. Már én is lehiggadtam egy kicsit.

Na most már tényleg jó éjt mindenkinek!!!!!!!

SZIASZTOK
Kép
viccvucc
 
 


Legenyb

Nem kaptam meg bár értesítő jött róla de nem találomaz üzik közt
:oops:
viccvucc
 
 


Kedves Évi!
Fiam és párom kamasz fia nagyon várják már a hugicájukat! :)
Bár ekkora korkülönbségnél már más fajta a testvérek közötti viszony, mint két együtt felnövő gyerek estében. (öcsém és köztem 14 év van)
Nagyon aranyosak vagytok a képeken! Hanna nagyon szép kislány!
Igazán jó pillanatokat sikerül a párodnak elkapnia!
Gabi
Merre vagy?

Jó éjszakát! Szép álmokat mindenkinek!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok

Marcsi
Mi az az avatar? Meg hogy csináltad hogy képet tudtál feltenni a felh neved alá?


GAbi
Tényleg! Merre jársz, remélem nincsen különösebb probléma, "csak" nagyon elfoglalt vagy!

Legenyb
A privit tényleg nem kaptam meg ezidáig. Nem küldenéd el újra? Kérlek...

Kép
viccvucc
 
 


sziasztok!
Évi
Az avatar tul.képen az a kis kép amit a neved alá tudsz feltenni!
Ezt a profilodba tudod beilleszteni. Én ehhez kértem a párom segítségét, mert gépen lévő legkisebb képemet is le kellett kicsinyíteni! :)

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Anikusz, ha eddig nem szült meg ma vonul be a kórházba!
Hajrá Anikusz! Drukkolunk nektek!
:)

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Gabi!
Hogy tudtad a babafalvás vonalzót felrakni a másik alá?
Nekem mindig a másik mellé teszi, és így a fele lemarad!
Hol vagytok? Hahóóóóó! Valaki??

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


sziasztok csajok!

viccvucc!
bocsi,most értem haza.nem tom,miért nem ment el a privi,de végülis az infót köszönöm meg benne.meg azon mulattam,hogy fel kéne venni videóra,ahogy vörösödünk a dokival,amikor történik az átadás,mint két szűz.nem tudom érted-e mire utalok?!

hát szétröhögtem magam a szoc mukis történeten,bár tényleg lehetett volna baj is,de nagyon jól irtad le,azért nevettem. :lol:

én azt tervezem,hogy ugyi szept.18-ra vagyok kiirva,és ha semmi gond nem lesz(NEM LESZ!NEM LESZ!!!),akkor legalább aug. elejéig húzom az igát.vagy ez hiú ábránd??bár igaziból nem nagyon kell ott nekem dolgoznom a szó klasszikus értelmében,uis elég gyér mostanában a forgalom(VÁLSÁG),nyáron meg pláne.ráadásul klimás az üzlet,ugyhogy király dolgom van.
annak örülök,hogy elvagytok anyóssal,már az is vmi.pusz

marcsi!
de jó,én is szertenék képet feltenni,de tök bénák vagyunk uramostul,nem tudjuk hogy kell kicsinyiteni.

ANIKUSZ MINDENT BELE!! :lol:

GABI HOL VAGY??? :shock:

és a többiek is!!hol vagytok csajok!!!

jó éjt

B.B.
legenyb
 
 


ja,jövő héten megyek a 12 heti uh-ra,már majd megőrülök,hogy mi lesz.legszivesebben 2-3 naponta berohannék,hogy nézzenek meg,rendben van-e minden.hát tuti nem vagyok komplett.
már nagyon várom,ezen már teljesen babaformája lesz?
puszka mindenkinek :lol:

B.B.
legenyb
 
 


Sziasztok

MArcsi

Köszi a avataros választ, végre nekem is sikerült megcsi.

Sajnos ma nagyon elfoglalt voltam, mert ugye holnap költözés és pakolnom kellett a fennmaradó időt meg Hannus babával töltöttem, most már itthon az apja de a színét sem látom.... :(

Anikusz

Hát micsoda izgalmas fejezet elé nézel! SZORÍTUNK ÉS EGY KALAPPAL A SZÜLÉSRE, bár ezt biztos már nem olvasod. :lol:

Legenyb

Ezidáig nem kaptam meg, de értem a hsz-d. Azt nem tudom hogy a te munkád mellett mennyire lesz augusztus elejéig megterhelő dolgozni, de azt mindenképpen tartsd szem előtt hogy az egészségetek a legfontosabb és nagyon nagyon sok folyadékot kell majd innod a nyár miatt. Hú nyáron nagy pocakosnak lenni, nem lesz semmi. Előre is kívánom hogy nagyon vigyázz magatokra.
Ki csinálja az uh-ot? A doki még nem lesz a jhéten, nem igaz?
Majd mond el hogy mi volt. Egyébként én is nagyon vártam mindig az uh-os időpontokat, mert akkor legalább láthattuk a szemünkkel a babát, hát hogy milyen emberi formája lesz??? A gerincoszlop gyöngyszemeit biztos fel lehet ismerni, a többihez szerintem még szakavatott szemek kellenek. De a doki biztos mindent elmagyaráz, mi micsoda.

Mi amúgy a 20-ai héten megyünk hat hetes kontrollra! Kiv vagyok milyennek tűnik a gátam, mert állandó kezeléssel már nagyon szuperül tudok ficánkolni, csak a vérzés ne lenne, mert már vagy 120 tenás betétet elhasználtam és még hol a vége...!
A 20-i héten senki nem jár a kórház háza táján? Hanna babát is akkor kell vinni majd fül orr gégészetre hallásvizsgálatra csak még nincs időpontunk.

Na megyek mert az uramnak dolga van a gépen és Hannát át kell vennem... :lol:

Legyetek jók


GAbi, Nikilány merre jártok?

Kép
viccvucc
 
 


hahó!

nagyon rátok vagyok kattanva,mert uramnak fáj a feje,és nem igényli,hogy nyavargassam,igy többször fel tudok ugrani.

sikerült bejutnom (1 jótündér által)egyenest a genetikára,úgyhogy Dr.Ferenczi fogja csinálni az UH-ot.jó dolgom van.igen kedvenc dokink még szabin van,majd csak az eredmény miatt kell felhivnom.ha esetleg kell majd hozzá mennem a 20-i héten,akkor majd összebeszélhetünk...
mi az,hogy kezelés a gátadra?kencézed?és még mindig vérzik ilyenkor az ember lánya?apám,én oly tudatlan vagyok,hogy az hallatlan
:?

jó éjt,

B.B.
legenyb
 
 


Jó reggelt!
Évi
Majd, ha kapsz időpontot, kérlek írd meg! Lehet, hogy én is megyek a kórház felé! (szüléselőkészítő, uh,) :wink:
legenyb
Találtam egy jópofa "tanfolyamot" a net-en! (ingyenes) Én már feliratkoztam, ha gondolod nézd meg!
www.szoptatasrafelkeszito.hu
Megyünk vásásrolni, majd később még benézek!
Szép napot nektek! :)

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok Lányok!

Még "élünk", de nagyon nehezen enged fel a netre. Valószínűleg bekaptunk valamilyen vírust.
Évi! Nagyon örülnénk a férjednek, ha már így felajánlottad, főleg, hogy nem is lakunk olyan messze egymástól. Írok privit, de csak ide, a mail címedre nem akarok, nehogy átadjam a "kórt".

Tegnap meghívott a sógornőm egy szépítkezős délutánra, merthogy szépségszalonja van, én pedig legalább 4 hónapja nem voltam fodrásznál. Kaptam egy arckezelést és végre van frizurám!!!
Amíg odavoltam a férjem vigyázott a kicsire, nagyon jól elvoltak együtt. :-)

Legenyb!


Én is imádtam UH-ra járni!
Felrakom a Zsombi 12 hetes UH képét, csak hogy tud mire számíts!

Kép Zsombi 12 hetes UH kép

36 éves vagyok, és nekünk is van kutyánk! Nud-Lee a neve!!!
Szegény, kicsit el van hanyagolva, mióta megszületett a gyerkőc!




Kép

Marcsi!

Remélem nem bántottalak meg! Természetesen semmi gondom nincs a lombikbabákkal, ellenkezőleg! Mindössze azt sérelmezem, hogy 36 évesen mást már nem is feltételeznek az emberről.
Sőt, volt aki még azon is csodálkozott, hogy 15 év után MÉG van egyáltalán nemi életünk a férjemmel!!!!
Ti az elején éltettek az orvostudomány csodájával, mi pedig a végén. (Császár metszés)

Nem tudom, jól láttam, hogy rákoscsabai vagy? Mert én Rákoscsaba újtelepi. Földik lennénk?

Nikilány!

Nincs harag, természetesen:-)

Most gyorsan, csak ennyit tudtam írni, mocorog a babóka.

Kép
boris13
 
 


Sziasztok

Feje tetejére állt a világ itt a szobában. A pakolás megőrjít úgyhogy lazítok egyet veletek! Most Hanna is azt hiszem elvan a kajcsi után.


de azért gyors leszek mert még van dolgom. :shock:

legenyb és MArcsi

Örülnék ha pont "össze futhatnánk".
Egyébként a gát kezeléséről és a vérzésről én sem sokat tudtam. Mármint ezt senki nem mondta hogy hetekig vérzel (nem mesi típusú, hanem főleg mikor szopizik a Hanna, mert az húzza össze egyre inkább a méhet és így a méh falán lévő sebet ahol a méhlepény tapadt korábban meg). Meg a gátseb sem egy leányálom, bár nem panaszkodni akarok! én elég finnyás vagyok így napi 6szor biztos hogy megfürösztöttem és még kezeltem is minden toalett után. Majd mikor nem éreztem hogy segítene és fájdalmas volt akkor jött az amway aloe first spriclis cucca bár csípett mint a fene, de mellette a kamillás borogatást is alkalmaztuk. Szegény férjem olyan ápolásban részesített hogy csak na.
Aztán utánanéztem a neten egy hatékonyabb kezelést keresve és a hipermangános ülőfürdőre találtam rá, de a gyógyszertárba már nem lehet ilyen cuccot kapni, helyette a Hyperol tabletta van amit fel kll vízben oldani (1dl, amibe nem értettem hogy fogok beleférni...egy deci...vicces :lol: ) de azzal borogatva már azt mondhatom hogy mire a dokihoz jutunk már semmi sem fog látszani. Ezt csak ajánlani tudom, bár érdekes ahogy pezseg a bőrödön így fejtve ki a baktérium és egy cuccölő hatását!
ah még kérdés van csak nyugodtan, bár remélem a következő babámat gátvédelemmel szüljük. Az elsőnél nagyon ritka hogy ez lehetséges! :(

Boris

Tök jó hogy voltál egy kicsit szépítkezni! Irigyellek! Én is akarnék bár nekem azt hiszem már egy atombomba sem segítene. :cry:

Az uh kép tök édi, tényleg milyen matrióska baba formájuk van ekkor még, nem. Vagy szerintetek nem, mert nekem is ilyen a kép és mindig az orosz baba jut eszembe!

A privit majd visszaválaszolom csak oda még nem jutottam el.

A kutya nagyon cuki, itt anyóséknál két macska van de azok aztán mindenhova felmászhatnak, na nem is részletezem mert csak felbosszantom magam (amúgy imádom őket de nem a lakás minden helyiségébe, egyáltalán..., na mindegy) anyósommal egyrészről miattuk is van/volt vita. De most már nem érdekel!

Most már ugyis költözünk, bár igazából ez sem a legjobb megoldás, mert a szívem mélyén azt gondolom hogy te jó ég! Mit csinálok?! Egy 3 hetes babát hurcolok kényem kedvem szerint, csak mert nekem kényelmetlen! Meg az sem a Mi OTTHONUNK!

Kép
viccvucc
 
 


Jó estét lányok/asszonyok! :D

Boris
Semmi baj! Nem bántottál meg! :)
Igen földik vagyunk! Bár én nem rég óta lakom itt. Mi régi Csabán lakunk, annak is a végén. Egészen közel van a 0-ás.
Évi
Ne aggódj! Hanna ott érzi jól magát ahol az anyukája és az apukája van! Lényeg, hogy együtt vagytok, és talán te is vidámabb, kiegyensúlyozottabb leszel! És anyukád legalább odafigyel, hogy egyél, igyál rendesen! :)
Tényleg, ha van időd írj egy kicsit Hannácskáról! Milyen kisbaba? Szopizik rendesen? Utána szoktál fejni? Hason vagy háton fekteted? Szeret fürödni? Éjszakai alvással, hogy álltok?

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


szasztok lányok!

marcsi!
köszi,feliratkoztam,hátha tanulunk vmi okosat.köszke
tényleg a jómúltkor irtad,hogy Boglárka lesz a picitek neve,ez már tuti,vagy még alakul?ja,de diló vagyok,most nézem a vonlzódat.hát mi még komolyan el sem gondolkoztunk,de tegnap voltunk családi összeröffenésen,és olyan vita lett belőle anyossal,aztán sikeresen mindenki őt szidta,hogy minek szól bele(de tényleg??).úgy lovagol a témán,mintha az élete múlna rajta,és csak győzköd minket olyan nevekről,ami egyikünknek sem tettszik.én meg jót röhögtem magamban,mert tőlem kérdik meg majd ugyi,hogy -anyuka! mi lesz a baba neve?-és nem tőle,úgyhogy én bólogattam szépen,csak az uram nem birt magával.szóval jó kis szülinap volt...hi-hi
és hogy érzed magad úgy egyébként?mesélj az ifjabb kismamiknak,hogy miket érzel,meg ilyeneket.(ha ráérsz)

boris!
jjaaaajj,de édi!!!köszi neked,és milyen jól látszik.a lába azért ilyen pici,mert már itt is összehúzzák magukat,vagy nem abban a szögben van a fotó?
Nud-lee nagyon ari,a neve pedig egyenesen zseniális.szegényke muszáj megszokja,hogy "gyerekből",visszafokozták kutyává.legalábbis nekem eddig a "kutyánk volt a gyerekünk"(pótlónk??).ő lakásban van?hogy reagált a Zsombira?a mienket Tüskének hivjuk,és zsemleszinű terrier keverék.imádom a kis mocskot.képet egyenlőre nem biiirok feltenni,mert béna vagyok,de majd csak vki betanit idővel.

viccvucc!
már tegnap átmentetek,vagy ma fogtok?tuti,hogy Hanna meg sem fog érezni a költözésből semmit,hacsak nem vagy tök ideg,de gondolom ez mostmár megkönnyebbülés lesz az utóbbi 3 héthez képest.mondjuk téged sajnállak ezzel a gátseb dologgal...igy cuccolni...MIKOR LESZ KÉSZ A SAJÁT OTTHONOTOK?
hát nem semmi ez a gáttéma...brrr,de hát ezzel jár.
ha majd lesz időd,akkor én is szivesen olvasgatnék kicsit Hannáról,hogy hogy telnek igy az első hetek,meg Rólad is,hogy éled meg,mint elsőbabás anyuci.
a cicákat én sem szeretem a lakásban,mert tényleg mindenhová felmennek.

sziasztok

B.B.
legenyb
 
 


Sziasztok!
Nem tűntem el, de hétköznaponként nem tudok írni, mert dolgozom, tegnap meg egész nap anyuméknál voltunk. elmondtuk nekik a nagy hírt, hát persze Anyu elkezdett bőgni, de türtőztette magát, mert a Mini Manó parkolójában esett meg a dolog, aztán már a ruhákkal volt elfoglalva. Azt hiszem jól kitaláltam. Anyum izgulós, meg ha hagyjuk, akkor mindenfélét magyaráz, így elvonta a figyelmét a sok ruha, mert azzal csábítottuk oda őket, hogy nekem nadrág kell, és közeleg a szülinapom stb... kaptam is 2 nacit! most már igazi kismama vagyok kismamanadrágban :) Apám is örült, de mivel nem kerítettünk nagy feneket a dolognak, kiscipők meg ilyenek, így elég "simán" vették.

Egyébként minden ok, mármint velem, és képzeljétek a hátam meg a fenékcsontom sem szokott már annyira fájni, csak néha érzem, hogy vannak csontjaim :)

Azt meg akartam tőletek kérdezni, hogy mikor éreztétek előszőr a babátokat? Legenyb, te szoktál vmit érezni odabentről?
Én legelőszőr, vami egészen mást és újat péntek reggel éreztem, nem is keltem fel,mondjuk jól elkéstünk, de meg akartam fejteni az érzést... szóval olyan volt, mint mikor belülről kaparják a hasfaladat, méhedet.. be sem tudom határolni. szóval a köldököm alatt éreztem, ezért gondoltam, hogy a Babó. Aztán meg napközben is éreztem, de akkor mozogtam, meg dolgoztam, és tudom, hogy leginkább nyugalmi állapotban mozgolódnak a babák. szóval nem tudom mi volt ez, lehet csak az idegeim fészkelődnek...
Szerintetk?
A védőnőm azt mondta, hogy összehúzódásokat kéne éreznem két oldalról, de ilyenket egyáltalán nem érzek, Legenyb, neked?

Én 16-án megyek arra az integrált vizsgálatra.

Éva! szerdán voltam egy gyermekágyi előadáson, és ott pont ezt mondták el,amit te leírtál! mondták, hogy akkor van erősebb folyás, amikor szoptat a kismama, mert akkor jobban húzodik össze a méh. és ahogy egyre jobban húzodik egyre kevesebb lesz és egyre színtelenebb lesz a folyás. és igen, ezt több hétig is eltarthat, és elég fura szagú. De azt mondták, hogy ha vkinek nem csökken, akkor dokihoz kell mennie, nehogy a még nem jól húzodik vissza, de ez nem tudom mit jelent... szóval nem riogatlak, csak elég hosszan ecsetelték ezt a témát... meg azt is mondták, hogy akinek kialakul az aranyere, a szülés után majd sokkal jobban fog fájni... szóval azért a para bennem nem tűnt el... de nagyon tetszett, hogy ennyire közvetlenek voltak, és egyáltalán nem voltak prűdek erről beszélni, bár hát ez a dolguk..

boris! örülök, hogy nincs harag! :)

ja, a macskákról annyit, hogy én is a hátam közepére kívánom őket. Az anyóséknál vannak, de a lakásból ki fogom őket kergetni. A védőnő mondta, hogy aki kiskorában nem kapta el a macskáktól a toxiizét, az veszélyes lehet a babára! hát para a macskáktól is :x

asszem mást nem akartam mondani...

Kép
Kép
nikilány
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?