Új privát üzeneted érkezett!

Melisch: de aranyos! Tényleg nem lehet rá haragudni :)

királylány

sziasztok!
Látom minden ok,nőnapra apa beíratott kreszre.....nem önző!!!Ö akarja,hogy jogsim legyen!!!!!! :twisted: :twisted:
Na jó,az tényleg vicces volt,ha mentünk a rokonomékhoz,ő vezetett,én meg söröztem!!! :oops: :oops:
Nem tehetek róla,imádom!!!!!!!!!Márhogy a sört.....na jó,apát is!!! :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melisch,
én párom is ilyen kényeztető, de midig. Én sokáig éltem egyedül, megtanultam, hogy keménynek is kell lennem, mert lesöpörnek mindenhonnan, és amikor összekerültünk, és elindult a kényeztetés, először nem tudtam mit kezdeni vele. Tudom, ez így bután hangzik, de furcsa volt, hogy még a kést is a kezembe adta reggelinél... :lol:

Melinda,
hű, pocakkal fogsz vezetni? Azért vigyázz ám!!! Akkor vége a sörös buliknak! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

:cry: :cry: :cry:
Most hívott Nyuszifül... elkezdett reggel nagyon vérezni... :cry: :cry: most megy be a kórházba... szorítsunk Neki :cry:
Vendég

jaj nyuszifül mi lehete a baj? NEm lehet, hogy ilyen sokan elveszítsétek a babát, nem és nem én nagyon szoritok neki. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

lyly ez nálunk forditva volt, párom sokéig élt egyedül én meg szerető pár nélkül. Igy már első nap kéyneztettük egymást és minen egyes figyelmességet viszonoztunk. Egy kis pusziért mindig katam 3-at vissza. Este már egymás karjaiban tv-tünk mintha évek ota ismertük volna egymást, meg is jegyezte az öcsém, hogy milyen figyelmes. Aztán valahogy ilyenek maradtunk és nekem nagyon tetszi. Az este én is néztm a kést mert nem azt szeretem ha hidegkaját vacsizok, felálltam és már kérdezte is mi a baj mivel segitsen, pedig nem tudta melyik kést akarom. Nagyon szeretem!!!!! :lol: :lol: :lol:

Most az előszobában takarít, a többi az enyém. Reggel 9-kor hivott sogornóm, hogy jöhetnek hozzánk. Akkor költött fel, gyertek ugyhogy estére lesz vendégyünk. Addig kitakarűtok, nem tart sokáig, még nem tapossuk a rumlit :lol: :lol: aztán kéne főzni is valamit, de mit??? 300 km laknak igy tuti fáradtan és éhesen érnek ide. Valami kadós kaja kell ök nem kispályások, nem viszi el őket a szél, mint minket, bár nállam nem komentálnak esznek ami van :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

királylány ma már beszélgettünk de még mindíg feszűlt a hangulat...de nem érdekel már......
nyuszi nagyon vigyázz.....siess a jo hírekkel!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita sajnálom, hogy még nem óldodott fel a hangulalotok, szorítok nektek is mert te is megnyugodnál! Mit tesznek ezek a hormonok!!!4 :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
melisch

én tök nyugodt vagyok :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

akkor jó, én addig feszült szoktam lenni mig forró köztünk a levegő, sőt még aludni is rosszul alszom olyankor :cry:

Kép
Kép
melisch

a babóra gondolok h neki nem jó ha ideges vagyok......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

tudom nita, olyan kis aranyos vagy, ahogy kitartasz a babád mellett, látszik jó anyuka vagy :wink:

Kép
Kép
melisch

jaj.....ne mondj ilyeneket mert elpirulok..... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Elolvastam mindent, de nem tudok jönni, mert Bence őfelsége itt veri a billentyűt az ölemben! :lol:
Talán majd ha elalszik. Mostanában nagyon anyás lett.
Puszi mindenkinek, majd jövök.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

angi had irjon ő is... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Csak egy gyors beköszönés és már itt sem vagyok.
Nita: mondd meg párodnak gatyába rázom, ha nem viselkedik :mrgreen: Az már jó ha beszéltek, de most neki kell türelmesebbnek lennie.
Nyuszikám: nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen! Nagyon vigyázz magadra, tudom nem rajtad múlik. Nem történhet ennyi rossz dolog! Nem hiszem el!
Adiadi: jelentkezz! halálra aggódjuk magunkat mi van veled!
Duna: szorítok neked hétfőre!
Nálunk apa az aki kezdeményezi a békülést veszekedés után. Én makacs és önfejű vagyok. Tudom én, hogy ez nem jó, de nekem idő kell míg kimorgom magam és lehiggadok. Utána már tárgyalóképes vagyok.
Angie: én Bencémnek is volt egy ilyen időszaka amikor nem hagyott érvényesülni a gép előtt. Nem is volt bekapcsolva a gép csak ha aludt. Kinövik........csak utána kitúrnak :lol:
Na, lányok, kitakarítottam még dolgoztam is délig, most meg gyorsan kiteregetek és megyünk a konditerembe és utána meg az infraszaunába!!!! Nekem tuti most van PÉm mert felment a hőm és annyira fáj a hasam, hogy csak na! De most kimarad a babagyártás. :wink:

királylány

Nyuszi! Gondolok rad! -- Dia! Miert nincs babagyartas? - Melisch! Az en ferjem is egy tunemeny, vegtelen a turelme. Hozzam kell is! -- Lyly! En is nagyon sokaig voltam egyedul. 21 eves koromtol 29ig. Nehez volt megtanulni az alkalmazkodast. De szerencsere baratnokkel gyakoroltam a ferjem elot :) - Nekem ma fog megjonni 26cn. Ugy faj a hasam mint amikor a nyalkahartya elindul lefele. Orak kerdere.
Vendég

Sziasztok!

Babicsek, akkor ez a hónap tuti kell már hogy legyen ennyi gyógyszerrel!!! :wink:

Kicsi, be foglak majd jelölni, csak nagyon ritkán megyek iwiwre, de ami késik, nem múlik :wink:

Mindenképp akcióra fel, mert a dolgok kiszámíthatatlanok!!
Bármi megtörténhet tudod! :)

Nyuszifül! Mindenképp értesíts minket, mi újság! Nagyon aggódok, remélem nem lesz semmi baj!!!

Tényleg, mi van mostanában :?: :?:
Miért veszítik el sokan a babókat? Talán a stresszes életmód, vagy mi??? Úgy idegesít!

Puszi a többieknek is!

Most kicsit ellépek, mert fánkot akarok csinálni, és összeállítom a tésztáját, úgyis kelni kell neki egy csomót, szóval a szemem itt lesz!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nita! El tudom kepzelni h milyen rossz most neked. Mi meg sosem haragudtunk egymasra 1 napnal tovabb :( - En is megfoztem, takaritottam a vendegsereg utan, mosasom is csak 1 adag maradt. Apa elvitte Szilardot a szomszed lovastanyara, igy tudtam temposan tenni a dolgom. Majd meg jovok... NYUSZI! DRUKK!!!
Vendég

Sziasztok!!!
Hát ezt már nem hiszem el!!!Szorítok Nyuszi!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nyuszifül! Gondolok Rád És szorítok, hogy ne legyen baj! Jaj Istenem! Miért miért miért?

Kép
babicsek

Megjöttem a konditeremből. Nagyon jó volt és a szauna is utána. Jól esett. Már meg is vacsiztam. Bence nem akar hazajönni anyósoméktól, így ott alszik.
Endzsi: apának fáj a feje, migrénes......tegnap nekem fájt, meg én nem bánom ha most nem jön össze, nem szeretnék karácsonykor szülni.
Melinda: az jó lesz ha lesz jogsid! Én szeretek vezetni. Olyan szabadságot ad, nem kell apára várni, ha vásárolni megyek vagy a gyereket kell dokihoz vinni (3 faluval odébb hordjuk, mert itt a városban már nagyon idősek a gyerekdokik) mikor én voltam kicsi már akkor is ők voltak. :? A nagybevásárlást intézem autóval, most, hogy jön a jóidő átváltunk a sétára. Könnyű esőben, hidegben beugrani az autóba. :wink: Különben utálok vásárolni ruhát is, élelmiszert is.
Nyuszifül: nagyon-nagyon remélem, hogy nem történik veletek semmi szörnyű dolog (már ez is szörnyű). Bízom benne, hogy minden rendben lesz, nagyon szorítok!

királylány

Jó hírek!!!
Nyuszifülnél rendben van minden, nem tudni, miért vérzett, de három napig be kell feküdnie.
Kap gyógyszert és pezsgőtablettát.

Millió drukkhegy innen is!!!!
Vendég

Nita!

Csak most tudtam jönni, nem voltunk itthon szinte egész nap, most láttam a prividet is... :oops:
Vendég

Jajj, de jó! Dunakavics: köszönjük a jó híreket és mondd meg légyszi nyuszinak millió puszi és nagyon drukkolunk neki, pihenjen sokat! És sokat gondolunk rá!

királylány

Sziasztok!
Ma a csodák palotájában voltunk(ott is ebédeltünk)aztán egy cukrázdába vezetett az utunk majd shoppingoltunk. :lol: :lol:

A tesztem még mindig negatív :( "szép"erős 1 csík. :evil:

Nyuszi!
Nagyon szorítok,gyere minél előbb jó hírekkel!

Szép estét. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Dunakavics!
Köszönjük, hogy ilen jó hírrel jöttél! Ügyes vagy Nyuszika!!!

Angie34,
én is érzem, hogy ez a hónap piros betűs lesz. Asszem, nekem is órák kérdése.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Nyuszifül: Szorítok Nektek :wink:

Nita: Szerintem a feszült és a rossz között már van változás :wink:

Puszz mindenkinek! Csak bekukk voltam.....

Kép
kicsi80

Csak bekukk én is :lol:
Kíváncsi voltam Nyuszifülre, nagyon aggódtam!
De látom jó híreket hozott Dunakavics.
Köszönjük Duna!
Most már megyek alcsiba :wink:

Pussz mindenkinek, jó éjt!

Holnapra mindenkinek BOLDOG NŐNAPOT!!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt mindenkineks és BOLDOG NŐK NAPJÁT!!!!!!!
Én is csak bekukk vendegeim vannak még estiv/holnap reggelig még nem tudni. Igy a laptopom össze van szedve de nagyon kiváncsi voltam mi van Nyuszifüllel én is nagyon aggódtam! Jó, hogy egyenlőre minden rendben én nem értek hozzá de remélem ha bennt tartják sikerül elállitani a vérzést és a babának nem lesz baja.

Milló puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Drága Sorstársaim!
Az Én hercegem küld Nektek egy szál rózsát és Boldog Nőnapot kíván mindenkinek!
:D :D
Kép

KépKép
Kép
mucus75

Jó reggelt!

De jó jó hírre idejönni! Dunakavics de jó hogy te tudsz beszélni nyuszival. Örülök hogy jól alakulnak a dolgok. Biztos idegeskedik szegénykém. Puszilom, ha beszélnél vele és kitartást neki.

mucus: Köszönöm a rózsát! :D Milyen rendes kis herceged van! :)

Én is Boldog Nőnapot kívánok!

Kép
babicsek

Látjátok! 8) :shock: Már csak 5 napom van! Hurrá! Holnap megint megyek tüszőmérésre. Lehet hogy meg is kapom a Choragon adagomat is.

Kép
babicsek

Csajok felteszem az elmúlt 5 nap tesztemről a fotót,légyszi mondjátok el mi a véleményetek róla!Óriási NEGATÍV tesztek. :( Lehet,hogy nem is volt peteérésem? :roll: Így érdemes holnaptól itthon maradnom 2 hétig?! :shock:
Kép

KépKép
Kép
mucus75

mucus: Hát én ezeket negatívnak látom a kép alapján. Egyébkénz halvány második csík is volt? Ne aggódj, lehet hogy majd csak az elkövetkező napokban lesz a tüszőrepedés. Nem biztos hogy a 14-15. napon kell lennie.

Én még nézegetném tovább! A lényeg hogy erősödjön a tesztcsík.

Kép
babicsek

Sziasztok!
Boldog Nőnapot mindenkinek!
Dius: nagyon aranyos a férjed, hogy gondolt ránk is. A teszteket én negatívnak látom. Lehet, hogy később lesz Pé-d. Az is előfordulhat, hogy nem is lesz? Nem értek hozzá. Saját tapasztalat, hogy most sokkal jobban fájt a hasam Pé-kor, mint a múlt hónapban. Szerintem ha sűrűn akcióztok lesz eredmény. Nyugalom a hosszú élet titka............... meg a folyamatos levegővétel! :mrgreen:

Többiek merre vagytok?

királylány

Sziasztok!

Dius!
Nem lehet, hogy hamarabb volt pé-d. Nekem is volt már, hogy a 9. napon volt. De az is simán belefér egészséges nők esetében is, hogy évente egy hónaban elmarad a peteérés. Ne aggódj emiatt. A tesztek utasitásán is azt irja, hogy csak akkor kell orvoshoz fordulni, ha 3 egymást követő hónapban nem jelez pozitivat.

Én kiütöttem magamat, annyit ebédeltem. Megyek, és kidőlök.
Majd még jövök!
Puszi,
Vendég

Sziasztok! Már megijedtem hogy nagy baj van nyuszival :(,aztán kicsit megnyugodtam!
Szorítunk nyuszika,nem lesz semmi baj!!! :wink:

Én kedden állok ujra munkába,hu de rossz lesz vissza rázódni :? .

Duna! Holnap írjál majd a fejleményekröl :wink:

Sok puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra a gyerköcökre,és a pocaklakókra!!

Szép estét!!
Vendég

Sziasztok!
Boldog Nőnapot Kívánok én is mindenkinek!
Mi ma voltunk Bencével az anyukámnál, nagymamámnál, most mentek el anyósomék, szóval sűrű volt a nap!
Reggel megvolt az első hányásom! :wink:
Már bocsánat, hogy ilyet írok, de én örültem neki, mert eddig csak kínozott. :lol:

Mucus,
szerintem is negatív, nézd tovább, nekem januárban a 15 és 16. napon is pozitív volt. Akkor nem lett baba.

Királylány,
a számítogéppel kapcsolatban én már most érzem, hogy ki fog túrni. Annyira aranyos amikor az egérrel babrál, kattint, görgeti a középső gombot és látja a monitoron, hogy ő csinálja.
Meg tudnám zabálni.

Nyuszifülnek szorítunk!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Köszi lányok.Szóval Ti is azt látjátok amit Én. :( Hát így holnaptól fölösleges itthon maradnom :evil: talán a köv.héten... :?
Kirus!
Egyforma a ciklusunk. :wink: :lol:

KépKép
Kép
mucus75

királylány!
Jelöltelek iwiw-en :)

mucus! tényleg :) Majd kiváncsi leszek hogy ugy jön-e meg a mensim,lehet hogy változik majd..

Na megyünk fürdünk,mert Kíra nem aludt du és tök nyügi :evil:
Holnap be kell mennem a munkahelyemre meg az üzemorvoshoz..rámegy pár ora hosszám :?
Vendég

Én is megyek aludni mert hajnalba kelek. :?
Domi most aludt el ruhástól :oops: .Ma minimaxos buliba voltunk,jól elfáradt. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

sziasztok..micsoda jó hírek......drukk nyuszifűl továbbra is!!!!!!!!

amugy sikerűlt a vizsgám!!!!!!!!!!!!!!!!mehetek nagyvizsgára áprilisba!!!!!!!!
és kérek drukkot holnapra!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mucus: Jó pihengetést :wink: Köszke a szép rózsát :lol: Nem tudom a teszteid miért nem zebrásodnak.... Nyugi. Te döntöd el, otthon maradsz-e...

Melisch: A férjed nagyon aranyos lehet....

Melinda: HAjrá vezetés.... :lol: :lol:

Kírus: Kitartás a munkába....

Nita: Gratulálok! Ügyes vagy! HURRÁÁÁ :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsi80

kicsi köszi.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ugyi vagy!!!

Nyuszi kitartás, mitől lehetett ez. Duna te tudod?
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boganna07 2009.03.08 20:10-kor.
boganna07

Megyek pihizni.

Ja! Majd elfelejtettem. Megcsináltam a kekszes, sütés nélküli sütit is. Nagyon finom lett..... Nem tudom már ki írta fel, de biztos tudni fogja :lol: KÖSZÖNÖM!

Pussz mindenkinek :wink: Boldog hátramaradt nőnapot!

Kép
kicsi80

nem lehet hogy haematoma volt nyuszinál és az távozott? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Nyuszifül!Nagyon aggódtam érted.Amikor a fiammal voltam terhes én is véreztem már a 8dik héten,aztán többször voltam kórházba is vérzés miatt,kiderült,hogy a méhlepény nem jó helyen tapadt meg.Először is hancúr után jelentkezett a vérzés.Ugyhogy le lettünk tiltva.Adtak rá Dicinont(vérzéscsillapitó) és pihenni kellett.De én még utolsó nap is dolgoztam,annyira komolyan vettem. :D Anyukámmal ekezdtük ma a nagy tavaszi kertrendezést.Találtam képet a kertünkről,elküldöm nektek. Kép
Vendég

Hát olyan sok minden nem látszik rajta,mert ez csak az egyik sarka,ez pont egy nyári bulin készült.Szinte minden hétvégén bulizunk valamelyikünknél.Grillezés,szalcsi sütés,utána egy kis pezsgőzés a medencében.Nem is vágyik igy strandra az ember.Csak már jó idő lenne.Ma is alig álltam meg,hogy nem sütöttem kinnt szalcsit,isteni meleg volt,sütött a nap.Kinnt kávéztunk anyukámmal.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?