Új privát üzeneted érkezett!

Berni, Gabihoz hasonlóan én is felhuztam magamat egy kicsit a védőnéniteken :evil:
Ugy csinál mintha ez valami méreg lenne...

Nálunk apa nagyon allergiás, sőt nekünk is volt ekcéma pár hete, de szépen elmult se hire se hamva, pedig mostmár csak tápit tudok adni mini Lajának. :?

A mi védőnénink és dokinénink, kerek perec mondta ,hogy egy percig se csináljak lelki kérdést ebből, mindkettőnknek jobb ha adok tápit neki (ez még akkor volt amikor volt tejcsim), mert a sterssz és idegeskedés sokkal többet árt, mintha tápval potolnánk..

Egyébként Zsófi kiegyensulyozott boldog kiscsajnak tűnik :D

Sarmi, már hiányoltalak ám :D Ja, és szépek vagytok ám nagyon :D

Andy,teszek fel képet arrol a fejbiccentős tartásrol nemsoká. Már kész a kép, csak le kell töltenem.

Márti, lemaradtam a lényegről... Ez a babaIQ mikortol használatos?

Zöldi, ha esetleg mjd beszélsz tesoddal:
Már csak tápit tudok adni mininek, aki imádja is szerencsére.. szoval mivel mult honapban hirtelen nagyot nőtt ( 1 honap alatt 1,5 kilo), elkezdtem egy kicsit cselezni a tápival. Minden üveg tápibol kisporolok egy kanál port (kivéve a reggeliből és az uccso estiből). Lehet ilyet csinálni? Mit szol ehhez a tesod? lehet elkezdönk lassulni, mert most egy hét alatt csak 15 deka körül nőttünk...

Mennyiségre kb 1ooo körül eszik egy nap, plusz minusz 1oo

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!

Csak egy rövidre jöttem, mert megyek tentizni.

Solya!

Sosem késő! :D :D
Tényleg és hogy hívják őket? Hátha ismerem valamelyikőjüket! Merre fele laknak Tbányán belül?
Tök jó a kenguru, és ha az ára is jó volt akkor pláne!
És tényleg van hasonlóság a gyerekeink között!

Menek alukálni!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

GabiDani: Sipőcz Zoltán,Vinitorné Sipőcz Ágnes,azt nem tudom h merre laknak,de majd megkérdezem apát.

solya051020
Káld

Orsi,

Fél évet én is halasztottam, mert a szülés miatt tudtam hogy képtelen lennék most vizsgázgatni. De most folytatom, pontosabban elmaradt 4 vizsgám májusból, (kórházban nyomtam egy jó pár hetet-pont a vizsgaidőszakban) és azokat újra felvettem, azokra járok most be.
Akkor szeptemberben találkozunk. Milyen szak ?
Nagyon jók a képek.

Andy,
Mekkora szemek. Tünemény.
Azért nem akarok halasztani mert szerződésem van a munkahellyel, ugyan nem írtunk bele határidőt, de mindenesetre nem 5 év alatt szeretném elvégezni ezt a sulit, főleg h kiharcoltam h támogassanak.

Zöldi,
Szuper a hungarocell, ha készen lesz a teljes dekoráció, remélem mutatsz majd képet.

Gabi,
Nekem is kell ilyen zsiráf. :D

Zsiráf,
Nekünk is március 23-án vasárnap volt az inszem, a János kórházban. Nektek hol ? No milk.
Kezdetben akkorák voltak a melleim hogy azt hittem ebből egy teljes focicsapatnyi kismanót el tudok látni, de a lelkesedés pár nap múlva amikor a melleim újra normál méretűek lettek, el is szállt. Sok folyadék, pihi, bogyó, tea, madártej, rántottleves, alkoholmentes sör ellenére mostanra teljesen elapadt. Úgyhogy tápszer megy nálunk. Ezt már a kórházból hazajövetelkor elkezdtük hiszen akkor is kevéske tejem volt. Nagyon szerettem volna szoptatni, a mai napig nagyon bánt h nem sikerült, talán majd ketteskénél. Ki tudja.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Akiknek nem küldtem még el, ma küldöm a babaIQ-t.

Lehet nézni pici babáknak is, de max.10 perc! Nagyobbaknak viszont mehet több időt is. :lol:

Zöldi:
nagyon szuper a hungarocell Hófehérke család :wink: :lol: Álomszép szobája lesz, mesebeli a kisasszonynak! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Márti! Köszönöm, megjött a negyedik film is!

Sarmon! Jó, hogy újra jöttél, Írisz továbbra is gyönyörű!

Aida! Másik topikban olvastam, hogy megint gondjaid vannak. Tudunk segíteni? Meghallgatunk - pontosabban elolvasunk -!

Itt még mindig szakad az eső, de kicsit később megpróbálok babával elmenni a Tescoba, meg a Tégel Babaáruházba.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Elég régen jelentkeztem már, de ha jól látom, akkor nem nagyon hiányoztam senkinek itt (kiv. most látom Laura írását, köszönöm). Egyébként mind1, nekem már minden mind1. Romokban az életem, bármi amit valaha is felépítettem most kártyavárként omlott össze. A romok között sétálok keresve a kiutat és közben az egyetlen éltető erőm a kisfiam. A gyermek, akit úgy érzem az ég küldött, hogy könnyebb legyen, de közben mégis rengeteg nehézséget kaptam vele együtt.

Tegnap eljött a pillanat... Noellel vidéken vagyok szüleimnél. Igen, nem tudom meddig, de most itt vagyunk az biztos. Szívem szakad meg, amikor olyat vágnak a fejemhez, hogy zsarolok és kisajátítom a gyereket. Ilyenkor a szívemből tép ki egy darabot. Viszont úgy érzem, hogy ezek az abszurd sértegetések is már elviselhetőbbek, mint az a helyzet, amiben élnem kell/kellett egy anya beteges ragaszkodása miatt. Nem érdekel már, ha mindenki engem szid és engem tart rossznak. Belefáradtam mindenbe. És legalább Ti anyák elhihetitek, hogyha egy nő inkább választja (ha csak ideiglenesen is) az egyedülálló anyaságot havi 30Ft-os bevétel mellett, ahelyett, hogy együtt élne a gyermeke apjával anyagi biztonságba, akkor ott már nem csak egyszerű konfliktusról van szó. A helyzet és a dolgok túlmentek mindenfajta egészséges határon.

Nem tudom mikor jelentkezek legközelebb, majd ha sikerül kintebb másznom ebből a mély, büdös és sötét gödörből, aminek jelen pillanatban a legalján vagyok és ha nem lenne Noel baba akkor azt hiszem már nem is küzdenék azért, hogy innen kijussak...

Mindenkinek minden jót!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hu basszus, Aida nagyon sajnálom,hogyide jutottatok!
szolj, ha valamiben segitségre lehetnénk, esetleg!
Nagyon sokat gondoltam rád, de mire ideérek elfelejtek sokmindent, tudom ez az én hibám, elég felszinesen reagálok az itteni életre, mert 3 gyerekkel elég mozgalmas az élet.
Szoritok, hogy minél előbb és minél kevesebb lelki megrázkodtatással lábaljatok ki ebből a gödörből!!!
Ja, és nem tart senki sem rossznak, már ez is elég sokk volt amit eddig kibirtál!Azért ha van időd és kedved gyere néha!
Puszika!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida! Ha gondolod, nyugodtan írhatsz privit is, megpróbálok közel 37 éves tapasztalt fejemmel segítségedre lenni ebben a nehéz helyzetben.

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Reggel lemegyek a dokihoz, és ma nem rendel! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Az ideg szétvet! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Aida valahol legmélyen éreztem valami rosszat veled kapcsolatban, de ne kérdezd hogy honnan tudtam! hatalmas bátorságra vall, amit tettél. Én nem tudom képes lennék-e rá! Mármint, hogy a szüleimhez menjek...
Noel miatt muszáj tartanod magad! Remélem a szüleid örülnek az unokájuknak! Kitartást!

Kép

Kép
dcili81

sziasztok
gyors bejelentkezes:
azota is cicizunk es estenkent lefejt tejjel potolunk, DE egy het alatt beszokott az agyunkba es nem hajlando mashol aludni. csak ott, csak cicin. ha jol lakott megprobalom visszatenni a mozesba, de azonnal felebred is nagyon sir.
altalaban is sokkal tobbet sir. nem hiszem, hogy ehes, mert cicin meg bealszik hamar. de akkor sem tudom letenni, mert rogton felebred.
nagyon kivagyok. semmit nem tudok csinalni. egy hete egy fuszalat se mozditottam meg a hazban.

mitevo legyek? hogyan fogom visszaszoktatni a mozesba? hogyan tanitsam meg hogy ellegyen egyedul fel orat, mint korabban volt?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok Csajok!

Tegnap du jártunk a gyerekorvosnál, védőnéni is ott volt. Felkészültem egy újabb idegesítő beszélgetésre, de pozitívan kellett csalódnom mindkettőjükbe. Szántak ránk időt, szépen elmagyarázták, grafikonokkal ábrázolva, hogy bár Zsófi nem hízik őrült iramban, de súly fejlődése közepesnek mondható. Bezzeg a hossza!!! Tegnap már 67 cm-t mértek!!! Lényeg, hogy a gyerekorvos konzultált a neurológussal és tulajdonképpen az ég világon semmi baja nincs Zsófinak, csak kicsit gyarapodnia kell. Írtak fel tápit, olyat, amit ekcémás babák is ehetnek, ma váltom ki, aztán bepróbálkozok vele. Napi egy kaja kiegészítésére gondoltam, nem viszem túlzásba, csak szedje össze magát kicsit a kiscsaj. Úgy látszik a normális bánásmódhoz az kellett, hogy kiboruljak egyszer. Ezzel szereztek nekem egy remek napot!!! Estére már nem is volt tejem! De szerencsére úgy tűnik ma megint jó a helyzet tejci vonalon.

A mozgásfejlődését meg visszavetette a terpeszpelus, mert abban nem tud úgy forgolódni, ahogy szeretne. Az utóbbi napokban azért hozott be a lemaradásából, már lazán oldalrafordul. :-D

Ja és dokinéni és védőnéni is kifejtette abbéli véleményét, hogy Zsófi értelmi fejlődése baromira meghaladja a korát. Nagggyon büszke vagyok a kislányomra!!! :-D

Zsiráf!
Védőnénink szemében két hatalmas bűn létezik: ha valaki császárral szül és ha valaki tápszert ad a gyerekének. :-D

Aida!
Nagyon sajnálom, hogy végül mégis menned kellett!!! Szerintem jobban tetted! A korábban leírtakból esélytelennek tűnt, hogy a párod változni fog. Hidd el, Noel erőt fog adni neked, hogy továbblépj!

Mush!
Próbáld meg, hogy beteszel mellé a mózesba egy használt pólódat. Ez nálunk nagyon bevált!!! Érzi az illatodat, könnyebben megnyugszik.

Kép
Kép
lbernuska

Aida: pont tegnap este gondoltam rád, szoktam mesélni apának az itteni csajokról, és szóba került, hogy vajon hogy vagytok.
Szerintem nagyon nagy bátorság kellett ahhoz, amit tettél, és nagyon sok erőt és kitartást kívánok hozzá. Ha tudok segíteni bármiben, csak szólj.

Berni: akkor te maga vagy az Antikrisztus :twisted: De komolyra fordítva, örülök, hogy ilyen pozitívan álltak hozzád végül.

Mush: nálatok van odabent fű????? :wink: :lol: :lol:
Bocsánat, ma ilyen idióta napom van. A Berni féle ötlet nagyon jó, nálunk is működöt.

Kép

Kép
gabilany79

nalunk nem :(

KépKép
KépKép
mush589

Andi! A hét törpe és a hófehérke 5000.- pénz volt, és még egy ajándék figurát is kaptam!

Gabi! Zsiráfos Várszegi Tímea nekem is küldött már pár jószágot ;)

Kép
zölddisznó

Aida:
Nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége, igazság szerint már a terhességed alatt sejteni lehetett, hogy bajok lehetnek. Nagyon bátor vagy, hogy lépni mertél, és szerintem mi tudjuk, hogy nem önzésből tetted, amit tettél. Szüleid támogatnak? Nem csaka nyagiakra értettem, hanem lelki támogatásra...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi: olyan jó cuccai vannak, a zsiri mellé lőttem még tőle egy baromi színes csörgőt, hát, az is nagy sikert aratott :D

Mush: én azt is csináltam, hogy beletettem (mondjuk a pihiszékbe, de ez tökmindegy) és mellé telepedtem, énekeltem neki, simiztem, ráztam a seggét (ez meg asszem, Mági ötlete volt), és most már egyre többször bejön, csak az elején kell hozzá némi türelem...

Jaj, és képzeljétek, eladtam a kanapét, tervezhetem ezerrel a gyerekszobát, szombaton elviszik :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Aida: sajnálom ami történt! Hidd el hiányoltunk!! A múltkor is valaki kérdezte hol vagy??!! Szerintem jól döntöttél. Az érzelmi háttér fontosabb, mint az anyagi. Kitartást és megoldódik minden!!!

Gabi: gratula az eladáshoz!!!

Bernuska: örülök a jó híreknek!!!

Kubu Szorsi: Németh István tanár úr ott van még?? Imádtam az óráit, nála írtam a szakdolim!!!!

Itt minden rendben. Igazi tavaszi idő van. Most az úriember bealudt, ha felkel szopizunk aztán remélem egy maratonit sétálunk. Szerdán is annyira jó idő volt, hogy tudtam kertészkedni egy kicsit, rendbe szedtem a virágoskertet!!! :lol: :lol:
Vendég

Megjöttünk vásárlásból. Olyan jó volt! Ketten voltunk autóval. A Tesco-ban mindenki megcsodálta, egy hajngja nem volt, csak mosolygott arra, aki hozzászólt. Mire a Babaáruházba értünk bealudt, nem zavarta, hogy kivettem, betettem, hazajöttünk, jót aludt. Mondjuk én kicsit felhúztam magam, mert a márciusi Babavilág katalógusban hirdetett 690 Ft-os Scamp bodyk és pólók nem érkeztek még meg, ezért mentem. Ehelyett vettem a hugom kislányának 10 üveg gyümölcs-kajcsit, ez lesz a nőnapi ajándéka! :lol:

Berni! Hát ez már nagyon járt neked! Tessék most már megnyugodni és nagyon büszkének lenni erre a gyönyörű kiscsajra! :lol:

Kép
Kép
szeles4

Solya! Hannaképek nemsokára, csak lusta vagyok.
Megkérdezhetem, hogy mennyiért vesztegetik a babamasszázs tanfolyást?

Zsiráf! Elapadt a tejed? Vagy miért álltatok át csak tápra?

Kubu! A kész dekor még jó soká lesz, egyelőre áll az építkezés :(

Szerintem nálad is korai volt a tápszer, ha már a kórházból úgy jöttetek haza. Nekem a 9. napon kezdett el "rendes" mennyiséget szopizni Hanna (40-50-et). Vagy neked hormonális oka van a tej elapadásának?
(Tudom, már sokan útáltok, de még mindig nem tápszerellenes vagyok, csak FELESLEGES tápszerezés ellenes)

Kép
zölddisznó

De jó kész az ebéd, ettem, gyors letusoltam, mert irtó meleg volt. Dani elaludt, ha felkel megtömöm, és Bocihoz hasonlóan remélem mi is jót fogunk sétálni! Százágra süt a nap, végre!!!!

Kép

Kép
dcili81

Aida! Én is szívesen segítek, ha tudok...

Musi!
[quote]a írta:zota is cicizunk es estenkent lefejt tejjel potolunk,

Ehhez hatalmas nagy gratula! Ügyes vagy, és kitartó!
[quote]D írta:E egy het alatt beszokott az agyunkba es nem hajlando mashol aludni. csak ott, csak cicin. ha jol lakott megprobalom visszatenni a mozesba, de azonnal felebred is nagyon sir.

Én erre azt mondom, hogy akkor ne tedd vissza, aludjatok együtt.
Hannával én ezt végigcsináltam 6 hetes kora óta. Most ott tartunk, hogy MAGÁTÓL elalszik az ágyamban 5 perc alatt, max. 3-4 cumivisszatétel mellett, utána bárhova tehetem, ott alszik tovább. Éjjeli kaját szinte csukott szemmel eszi meg, utána nyikkanás nélkül visszaalszik a kiságyban.
Megtanult egyedül elaludni, nem kell cici, nem kell ringatás, csak az, hogy az esti (fürdés utáni) elalváskor ott feküdjek (üljek) mellette pár percig.
Szerintem nem kell attól félned, hogy "megszokja". ...és tényleg olvasd el azt a könyvet, ami mindkettőnknek megvan. Előkeresem, hol ír erről konkrétan.
[quote]a írta:ltalaban is sokkal tobbet sir
. Hagyd, hogy sokkal többet legyen melletted.
[quote]n írta:em hiszem, hogy ehes, mert cicin meg bealszik hamar. de akkor sem tudom letenni, mert rogton felebred.

Költözzetek be a nagyágyba, legyél mellette, játsszál vele, mesélj neki...a porcicákat meg kergesse addig Tonyd, vagy a takarnya, ha még jár hozzátok.
[quote]n írta:agyon kivagyok. semmit nem tudok csinalni. egy hete egy fuszalat se mozditottam meg a hazban.
A fűszálak mozdulatlanul is tök jól elvannak! :)
[quote]m írta:itevo legyek? hogyan fogom visszaszoktatni a mozesba?
Nem kell "szoktatni, magától "visszamegy", ha a szükségleteit kielégíted, és nem elnyomod "szoktatással". Most rád vágyik, ez a szükséglete. Ha rájön, hogy BÁRMIKOR megkapja az anyát, akkor már nem lesz olyan érdekes, mert maga a tudat is biztonságérzetet nyújt. Le fog szokni róla(d). Nekem bevált.
[quote]h írta:ogyan tanitsam meg hogy ellegyen egyedul fel orat, mint korabban volt?
Pár hét, és simán ellesz magában, amikor elkezd megfogni dolgokat, egyre jobban figyelni a környezetét, érdeklődni a hangok és a fények iránt...

... na, eldugultam.

Kép
zölddisznó

Mush!
Igaza van Zöldinek, tényleg még pár hét és baromi jól ellesz magában is! Zsófi nemrég kelt fel, kb. 20 perce itt van mellettem a mózesában, de saját magát szórakoztatja. Nézeget, bámulja a kezét, tömködi a szájába a takaróját, kiabál és nézi a laptop, hogy mit írok nektek. :-D

Na, végre elállt az eső, megyünk beszerző körútra. Jó, hogy kimostam Zsófi vékonyabbik overállját, 10 fok van kint, most meg fog sülni a vastagban... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!
most nem tudok visszaolvasni csak egy gyors bejelentkezésre jöttem.
Készülődök a holnapi szülinapra sütök -főzök :D
Máté 3 éves lesz holnap!!Úgy szalad az idő!

Majd jövök ha lesz időm.Addig is mindenkinek szép napot!!!
Vendég

Heni:
BOLDOG SZÜLINAPOT MÁTÉNAK!!
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mush: amit írtam, azt én a nappali altatásra értettem. Nálunk ez jött be :oops: :) Ha ébren van, szinte össze vagyunk nőve, csak a kanapén (kétszemélyesre lenyitható, most már mindig úgy van, olyan mint egy járóka, amibe én is beleférek :lol:). Mutogatom neki a játékokat, énekelünk (eheti sláger az "A part alatt..."), mondókázunk, most "tanulunk" fogni, és tényleg egyre jobban el tudja magát szórakoztatni. Sőt, tegnap délután szinte észrevétlenül el is aludt közben. Kicsit nyekergett, mi közben beszélgettünk apával, és mire befejezte a mondatot, és szólt volna a gyerkőchöz, az már aludt :)

Délelőtt felhívtam apát, és Kiskobold folyamatosan beledumált, de annyira, hogy apa kihangosította, így az egész cégnek tudta osztani az eszet :lol:

Zöldi: én kifejezetten szeretlek :oops: :P 8)

Kikandikált a nap, már itt sem vagyok...

Kép

Kép
gabilany79

Musi! 77-81 oldal.

Isten éltessen Máté!

Kép
zölddisznó

Irigy vagyok, nálunk még mindig szakad az eső, úgyhogy Huni másfél órája nyomja a folyosón.

Délután fánkot fogok sütni. Nemrég emlegette nemigazán kedvenc anyósom, hogy úgy megenne egy kis fánkot. Ő nem bírja bedagasztani, a sógornőm analfabéta ilyenekhez. Délután megyünk a fiúkkal Nőnapot köszönteni, hát gondoltam, meglepem fánkkal, mert én egy TÜNDÉR vagyok! :oops: :lol:

Kép
Kép
szeles4

Szeles! Annyi jó ötletem van, mimindent lehet belesütni egy ilyen anyósnakszántfánkba! ;)

Gabi! Ez az érzelem kölcsönös! :oops:

Kép
zölddisznó

Na de Zöldi! Ilyet tegyek egy nyomozó férjjel az oldalamon? :? :lol:

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Irigykedem. itt még mindig esik az a vacak eső. Pedig már úgy mennék vhová ki. De így megint nem tudunk elindulni babakocsival. Brrrr!!! :?

Kubu:
Andragógiára járok. Nagyon jó lenne szeptemberben találkozni. Nekem 1 vizsgám nincs meg - pszichológia- azt kell még pótolnom.

Boci:
engem nem tanitott ilyen nevű tanár de még ez nem jelenti azt,hogy nem fog. Néztem most a ZSKF honlapot nem láttam rajta, de lehet csak nem vettem észre.

Berni: Végre, hogy pozitivan álltak hozzád! :D Örülök a jó híreknek.

Aida: nagyon sajnálom ami történt és hidd el, hogy tudom mit érzel. Becsapotnak, üresnek és naivank érzed magad. Nagyon rossz, de ezt most nem hiszed el de tényleg igaz: idővel jobb lesz.
Zárkozz most be ha neked úgy jó vagy keress társaságot csak ne gondolkodj azon hogy Te mit rontottál el. Mert nem érdemes. Ezek közhelyek de sajna igazak. :oops: Én is megtapasztaltam már vmi hasonlót egyszer. :cry:
Vendég

Csajok, ti nem izzadtok?? Rám néha olyan höhullám jön!! :shock: :shock: Tuti a hormonok, ugye? Mint valami öreg klimaxos tyúk... :oops: :oops:

Aida!
Sajnálom, hogy igy alakult. Reméljük a mostani nehézségek után tényleg jobb lesz nektek kettesben, nyugiban!

Vinzent még mindig nem nyúlkál a dolgok után, sajna. Nem tudom, hogy kellene e már?? Ahogy olvaslak titeket olyan sokan írjájtok, hogy eljátszanak a babák valamivel. Ö max, ha a kezébe nyomok pl csörgöt,akkor fogja egy kicsit! :roll: :roll:
susy75

Sziasztok!

Tudom, már sokszor volt szó babakocsikról, de rám most jött a vásárolhatnék :) . Ajánljatok nekem jó babakocsit! Szempontjaim: kicsire összecsukható legyen, hogy a VW Polo nem túl nagy csomagtartójába be tudjam tenni, ne csak betonjárdán, hanem terepen is lehessen tolni. Nem kell, hogy mélykocsis legyen, de lehessen benne aludni, és ne legyen túl drága :wink:

zsebi_baba

Heni:
Boldog szülinapot Máténak !!!
Vendég

[quote]V írta:inzent még mindig nem nyúlkál a dolgok után, sajna. Nem tudom, hogy kellene e már?? Ahogy olvaslak titeket olyan sokan írjájtok, hogy eljátszanak a babák valamivel. Ö max, ha a kezébe nyomok pl csörgöt,akkor fogja egy kicsit!

Susy! Még nem is kell. Kézbeadott dolgot is csak rövid ideig KELL fogni ilyen idős bébinek. 4. hónap végére KELL nyúlkálni.

Kép
zölddisznó

Na pusz, séta, Hervis, barátnővel baba-mama söröző. Pá!

Kép
zölddisznó

Köszi Zöldi!!!:wink: :wink:
Azt hittem levagyunk maradva! :oops: :oops:
susy75

Emberek! Már Miskolc fölött is kandikál a nap!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szeles4

Szeles: én küldtem oda!!! :wink: :wink: :wink:
Itt már a vékony kabát is sok volt, annyira jó melegen sütött a nap. Marci is élvezte, hogy nem kell már overál, nagyon bejött neki az 500Ft-os kabát!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Susy:
nincs kálciumhiányod véletlenül?Az is okozhat illyen izzadásokat. Mondta nekem egy doki, mert én is nagyon izzadtam egy időben, de miota szedem a kalciumot nincs gond... :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Verzsó. Solya átküldtem a baba IQ-t

Kép
Kép
Kép
f.marti

Most következik Zsiráf :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote="zölddisznó"] írta:zölddisznó
[quote]V írta:inzent még mindig nem nyúlkál a dolgok után, sajna. Nem tudom, hogy kellene e már?? Ahogy olvaslak titeket olyan sokan írjájtok, hogy eljátszanak a babák valamivel. Ö max, ha a kezébe nyomok pl csörgöt,akkor fogja egy kicsit!

Susy! Még nem is kell. Kézbeadott dolgot is csak rövid ideig KELL fogni ilyen idős bébinek. 4. hónap végére KELL nyúlkálni.

Akkor ezért mondták a koránál ügyesebb Zsófi! :-D Ő már kb. 2 hete nyúlkál a lógó plüssállatai után. És megfogja és betömi a tehén farkát a szájába. :-D Néha a lábát. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Mági neked milyen e.mail cimre küldjem??

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ha valaki szolt és elkerülte a figyelmemet kérem szépen emlitse mert naaaggggyon feledékeny vagyok mostanság :oops: :oops: Tegnap a fiuk szennyes ruháját szinte a hűtőbe pakoltam a szennyeskosár helyett..Már nyitva volt az ajtó :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szivesen Verzsó :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti:
apocsini@gmail.com kösziköszi :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

ok.Mági, lehet nem ma küldöm, mert olyan lassú ma a net, hogy szakállam nő

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kubu, bocs, nekem márc 21 volt az inszem :oops: Én jártam a Kaáliba is, ott már előjegyeztek lombikra, mert 5 sikertlen inszem volt. De nem nyugodtam bele, mentem tovább.. Ezt a dokit Czeizel Endre ajánlotta nekünk, itt kb 4. kisérletre sikerült :D :D :D
Szoval nálam sincs tej, Te nem szedtél inszem előtt Bromocriptint? Én ayt saccolom, azért nincs..
De nekem is ez volt, hogy a korházban 1x bedurrant a cicim, gondoltam nem lesz gond, aztán egyre kevesebb volt.

Zöldi, érdekes, mert most is ugy érzem, hogy van a cicimben, de a mellszivoval a két ciciből 5-1o ml jön ki, kis Laja meg nem szivja ki, csak üvölt rajta.
Nagyon boldog lennék ha tudném szoptatni, legalább egy kicsit :? Mert most az van, hogy nem tudom mi van. Van tejem vagy nincs...
Ma taliztam egy lánnyal, aki adot egy telcsiszámot egy nénihez, aki a gyermek klinikán van, és a tej kérdések specialistája, neki már 3x hozta vissza a tejét. Fájni nagyon fáj, de ujra van tej. Lehet felhivom, mert a cicim nem fér be a szokásos helyére, és nagyon szeretném a kérdést helyretenni, nem hagy nyugodni, hogy az elején én rontottam-e el..
Nem a tápi miatt, mert Laja fejlődik és nagyon boldog kiegyensulyozott baba, hanem mert szeretném tudni mi a helyzet :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?