Új privát üzeneted érkezett!

Orsi :)
Derültem :D , bár itt az időre sincs panasz. Tegnap már 21 fok volt. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Eszter,tesód :( szorítunk nekik!!!
Kék - sárga áruház én egyből tudtam :wink: Nincs is több ilyen áruház, csak kettő az országban :lol: :lol: Lányok, ezt nem tudni ???!!! :P Tök jó lehet ott dolgozni, én szeretem őket :wink:

Orsi,:) de azért nem minden igaz sztm. még az a szerencse :lol:

Egcsi,Boti munka :( a válság!!!Gondolom, vagy más miatt?
21C-ok :lol: De jóóó nektek, már én is nagyon várom a tavaszt, és a jó időt! Nyílogatnak a kertben a tavaszi virágok, tök jóó.
De mi voltunk azért egy kis télbúcsúztatón a Mátrába a hétvégén!
Pár képet rakok, akinek még nem volt elég a télből :P :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
manóci

Sziasztok!

Manó:a télből már nagyon,de a képekből soha nem elég!!!! :lol: Szépek vagytok!

Eszter:hogy van a hugod? nem írtad,hogy hol tart a terhessége.Drukk Neki nagyon! :shock:
Jobban alszol már? Én is felébredek állandóan hajnalban és nehezen alszom vissza,még hétvégén is 5-6 között kelek. :( Nem lehet,hogy sokat jár az agyad a munkán és azért? Én nálam arra tippelek. :?

Egcsi:21 fok?????? De jó Nektek!Most kezdtük el szervezni a nyaralást,jöhetne már a jóidő,egész más kedvem lett! :wink:

Vera:ha eljutok a kék-sárgába hívlak,hogy sikerült-e már sínt szerezned! :lol: Hogy vagytok?

Orsi: :lol:

Na,ennyi jutott eszembe,puszi a többieknek is:

Anikó
vakili

Anikó, megírnád pü-ben a telefonszámodat, sajnos nekem már nincs meg.
Lakásfestésről szeretnék kérdezni.

Előre is köszi.
Andrea
galagonya1

Andrea: pü ment. :)
vakili

Sziasztok!

Ügyesen megfejtettétek a rejtvényt! :lol: Gratulálok!

Vera!
Ok, akkor a sinek lehetnek nálam is akár, bár sokkal nem vagyok közelebb hozzátok... vagy posta, vagy mire gondolsz.... kicsit lassan forog az észkerék, és még kaptam céges ajándékként egy kis utóinfluenzaszerű kis meglepit is ráadásképp. Épp a HR osztályról azt hiszem. :S

Hugom sajnos hétvégén elvesztette a babát. 22 hetes fél kilós fiúcska volt. remélem hamarosan jobban lesz, és idővel erőt tud meríteni ebből a tragédiából.

Nagyon szépen köszönöm a nevében is a sok drukkot!
Elrakjuk későbbre. :S

Most megyek, bedunsztolom magam az ágyba, hátha reggelre elmúlik ez a kórság. :shock: :evil:

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Manó :)
Klasszak a képek! Tök jó a hóember! :D

Anikó :)
Szia! Már a nyaralást szervezitek? :D

Galagonya-Andi :)
Na, nem képzeled, hogy ennyivel megúszod?! Mi újság veletek? :)

Eszter :)
Nagyon sajnálom ami a hugoddal történt! :( Sok erőt neki! :cry:

Mi megvagyunk. Botinak még mindig nincs állandó melója, a válság, hogy törjön ki a nyaka. :evil: Gyerekek megvannak, túl egy kisebb megfázáson, de ezúttal nem kellett antibika. Ez nálunk nagy szó, mert a menetrend általában, hogy az első tüsszentés után a fülgyulladás következik. :roll:

Üdv mindenkinek,
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Eszter:nagyon sajnálom hugodékat! :cry: Jobbulást Neked!

Egcsi:most szervezzük,mert egyrészt most vannak előfoglalási kedvezmények,lassan lesz áremelés is,ráadásul nem egyszerű 3 gyerekkel szállást találni,úgyhogy nem várhatunk last minut útra. :? Tavaly áprilisban már nem tudtak ajánlani semmit. :shock:
Nagyon tecc a vonalzóid! :lol:
Remélem ennyivel megússzátok a betegséget.

Többiek?

Pusz:Anikó
vakili

Eszter
Nagyon sajnálom a tesódat! :( :cry: Kívánom, hogy fel tudja valahogy dolgozni a szinte feldolgozhatatlant! :cry:

Egcsi
VÁlság :evil: Betegség :?

Anikó
Nyaralás: és merre mentek? Vagy még képlékeny a dolog?

Manó
Szuperek a képek! :D

Nálunk Gergő volt beteg a hétvégén, sajna fül és antibikát kapott rá, persze 2 nap múlva már teljesen ok volt, de itthon van a héten. Flóra meg tegnap kezdett köhögni, és mára belázasodott, madulagyuszi, arra is antibika! :? :roll: Mikor lesz már tavasz????? :(
Velem minden ok, csak hullaság van. :?

Hoztam egy jópofát:

Amikor egy férfi grillsütésre szánja el magát, a következő eseménysorozat indul el:

1. A férfi előveszi a kerti grillt és a faszenet.
2. A nő letakarítja a grillrácsot.
3. A nő elmegy a zöldségeshez.
4. A nő elmegy a henteshez.
5. A nő elmegy a cukrászdába.
6. A nő előkészíti a salátát és a zöldségeket.
7. A nő előkészíti a húst a sütéshez.
8. A nő egy tálcára készíti a fűszer- növényeket a szükséges eszközökkel.
9. A nő kiviszi a lesikált grillt és a tálcát a férfinak, aki elterülve sört iszik.
10. A férfi elhelyezi a hússzeleteket a grillen.
11. A nő bemegy és megterít.
12. A nő elkészíti a zöldségeket.
13. A nő elkészíti a desszertet.
14. A nő kimegy, hogy szóljon a férfinak, hogy a hús épp odaég.
15. A férfi leveszi az odaégett húst, és átadja a nőnek.
16. A nő tálal.
17. A férfi italt tölt.
18. A nő leszedi az asztalt, és kávét főz.
19. A nő felszolgálja a kávét és a desszertet.
20. Az evés befejeztével a nő elrendezi az asztalt, és leszedi a terítőt.
21. A nő elmosogat, és rendbe rakja a konyhát.
22. A férfi otthagyja a grillt, mert még van rajta némi parázs.
23. A férfi megkérdezi a nőtől, hogy örül-e, hogy ma nem neki kellett főznie.
24. A nő bizonytalan arcát látva megállapítja, hogy A NŐK SOHA NEM ELÉGEDETTEK...

Puszi :D

Orsi

avocado

Szép napot :)

Eszter!
:cry: :cry: :evil: :evil: sok erőt hugodnak :( majd küldök püt napközben :)

Anikó!

köszönöm kérdésed,taknyosan gyerekekekkel együtt :evil: tegnap óta Mimi is itthon,de már Ő is felkelt,mint öccse :) remélem ma jobb idő lesz és kiszabadulunk :)

Manó!
de édesek :)

Egcsi!
ez jó hír h. nem kellett antibika :) Boti mh-e :evil:

Orsi!
jókat szoktam rötyöügni itt mgamban :) Tanítani elkezdtél már? végül hogy jött ki a szabid?

Kostyika????????????????????????????????

:arrow: mék hársfateát csinálni jányomnak :) :)

KépKép
viranka

Nekünk is van grillünk. Még egyszer sem használtuk. Talán azért, mert én ugyan hozzá nem nyúlok. Nálunk a grillezés 1OO%-ban férfi feladat. :D

Ezt a képet muszáj megmutatnom, reggeli indulás:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,nagyon édik a fiúk :)

Eszter,hugodnak :( :( :( sok erőt!!!!

Minden betegnek jobbulást!!!!!

Ma de. persze esett, hogy ne lehessen kimenni :twisted: Mikor ebédeltettem Hannust akkor sütött ki a nap, és azóta már itt kék ég és szikrázó verőfény van 16 c-al spékelve. Du. tuti együtt megyünk Esztiért, és sétizünk egy nagyot :P
manóci

Orsi:Rodoszra megyünk,már le is előlegeztük. :lol:
Jobbulást Nektek! :(

Vera:Nektek is jobbulást! :?

Egcsi:naddon jóképűek a legények! :wink: Grillezni nálunk is Attila és apu szokott. :D

Manó:jót sétáltatok? :) Itt most szép idő van!

Jó hétvégét,puszi:Anikó
vakili

Sziasztok :D

Nálunk is isteni idő volt délután, tök sokat kint voltunk, mert hál istennek Flóra tegnap este óta már nem lázas! Kopp-kopp! Annyira jó volt!!!!! VÉGRE TAVASZ!!!!!!!!! :D :D :D

Anikó
Rodosz: biztos szuper lesz! Egyszer mi is szeretnénk, vagy oda, vagy Krétára eljutni! :roll:

Egcsi
Annyira édesek a fiaid! :D

Vera
Remélem is, hogy jókat rötyögsz! :wink: Mindjárt kaptok mégegyet, azt muszáj megmutatnom, mert én szétröhögtem magam, igaz nem túlzottan babanetre való, de ha elolvastátok már nem fogtok haragudni! :wink:
Tanítok bizony, már február 2 óta! Addig tartott a szabim. Nem vészes, mert csak félállás, így 3 napba beosztva 2x napi 3,5 és egyszer 4 óra. Így 4-kor mindig végzek. Jövőre már nem lesz ilyen jó, mikor már teljes állásban leszek, de addigra meg remélem sikerül, amit szeretnék! :wink:

Szóval, hoztam egy viccet és ezer bocs a témája miatt, de nekem annyira tetszett, hogy szeretném, ha ti is olvasnátok. Ha gond, nyugodtan kapjak a fejemre! :oops: 8)

Nos:
Két aggastyán, miután kissé beittak, elhatározták elmennek a kupiba. A madám, látván kikkel van dolga, végignézi őket, elmegy a szobalányhoz és utasítja:
-Menj tegyél be két felfújt guminőt egy-egy szobába az ágyba. Ezek jó részegek, nem veszik majd észre a különbséget, meg minek fárasszam a lányaim hiába.
Ezek után betessékeli az aggastyánokat a szobákba, tegyék kedvükre, amiért ide jöttek.
Haza menet az úton megszólal az egyik öreg:
-Azt hiszem az én nőm már halott volt.
-Hogy-hogy, halott?! Honnan képzeled ezt?
-Hát, meg sem mozdult szeretkezés közben!
-Lehetett volna rosszabb is! Azt hiszem az enyém egy boszorkány volt!
-Boszorkány?! Honnan veszed ezt?
-Tudod, még a bemelegítés alatt picit beleharaptam a fenekébe, erre szembefingott és kiszállt az ablakon! Ráadásul magával vitte a műfogsorom is! 8) 8) 8)

Na pussssssz :D

Orsi

avocado

Jaj, a lényeget el is felejtettem!
Bekereteztettem 6 képemet, amik legutoljára készültek!

Íme:

Ez a nappaliban van
Kép

Ezt csináltam kicsi keresztlányunknak, Hugi kislányának
Kép

Ezt Flórácskának hímeztem
Kép

Ez a 3 kép pedig a hálónkban lesz....
Kép
Kép
Kép

...így egymás mellett
Kép

Orsi

avocado

Orsi,annyira jók ezek a képek, hogy nagyon!!! iszonyú ügyes vagy, én sajna csak a kereszt szemes hímzést tudom :( de azzal nem lehet ilyen szép képeket csinálni!! Nagyon tetszenek, főleg a barikás, és a kerilányé :wink: :P
Vicc, naon jó :lol: :lol: :lol: Dehogy koppintunk a fejedre, szerintem itt senki se olyan prüd, hogy ne tetszene neki egy ilyen vicc :P Vagy igen?? :roll:
Örülök, hogy jobban vagytok :)

Anikó,nyaralás :wink: klassz lesz biztos!Mi is megyünk vhova az tuti, de még nemtom hova!
Séta, köszi jó volt. Csak kissé kalandos, mint általában velünk mindíg történik valami. eszti kitalálta menjünk kreszparkba biciklizni. Hanni a 3 kerekű tolóssal, ő meg ugye a sajátjával. Még jó, hogy apa is jött velünk, mert odafele minden ok. De visszafele :? Persze mindkettő kitalálta, hogy inkább sétál. Úgyhogy apa egyik bicót tolta én a másikat. Aztán Hanni fölkéredzkedett, és cipeltem egy ideig, közben toltam a bicóját. Aztán már nem bírtam a pille súlyt se :oops: és sírás ide-oda beraktam a bicóba, és toltam. Mire hazaértünk persze csendben maradt, de a kertbe érve vettem észre, hogy az egyik csizma elveszett :roll: :( Na, apa mehetett vissza az úton, de meglett szerencsére! :lol: Szóval kalandos séta volt, de jó :P :P

Na, mentem még főzök a bandának holnapra ebédet, nekem holnap suli!
Jó hétvégét mindenkinek :)
manóci

Manó
Köszi a dicséretet! :D Ha tudsz keresztszemezni, akkor ezt is tudod, mert ez az! :wink: Szuper mintáim vannak, szívesen küldök neked!
Kalandos kirándulás 8) :D

Mennem kell altatni. 8)

Orsi

avocado

Merre mindenki?

Én is csak bekukk, mert elég gázos éjszakának nézünk elébe, Flóra megint kruppos, eléggé köhög és rettegek, hogy befullad, mint legutóbb is! :cry: Azért remélem nem!!! :roll:

Puszi :)

Orsi

avocado

Orsi,Mi volt éjjel??? Remélem semmi! :?
hímzés, hát nekem ez olyan gyönyörű munka mintha géppel lenne csinálva. Meg nem mondtam volna, hogy ez keresztszemes :oops: 8) Ügyi vagy :) Én csúnyábban csinálom sokkal :P
manóci

Sziasztok!

Hát rólunk annyi a hír, hogy Flóra a krupp mellé összeszedett egy kezdődő tüdőgyulladást! :( Az a szerencse, hogy a krupp miatt tegnap és ma voltunk a dokinál inhalálni és a mai után hallotta meg a zörejt, el is küldött rögtön mellkasröntgenre. Szerencse még, hogy csak kezdődő! :? Kapott antibikát, aminek nem örülök, de muszáj. :( Ma már azért sokkal jobban volt, mint tegnap, nem fulladt annyira. És nem is köhög olyan sokat, tegnap egyfolytában köhögött, hörgőgörcsnek hívják. :? Ma a láza sem ment fel annyira, még eddig nem kellett adnom semmit. Érdekes, hogy éjszaka egész jól alszik, egyáltalán nem fullad. :o Legalább aludni tud szegénykém!

Bocsi, de most ennyire futotta, kissé kivagyok, tegnap óta halálra izgulom magam, valahogy össze kellene szednem magam, úgyhogy megyek is.

Puszi mindenkinek.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi:jobbulást Flórának! :( Neked meg kitartást!
Hímzéseid gyönyörűek!Nagyon ügyes vagy!
A viccet már én is megkaptam,és olyan jót röhögtem rajta!Nem én küldtem Neked? :wink:

Manó:jó kis séta lehetett! :wink:

Bence tegnapra bárányhimlős lett,úgyhogy újra itthon vagyunk.8 napot bírtunk oviban lenni. :?
Holnap megyek az orchidea kiállításra,már úgy várom!
Elkezdtem konditerembe járni,és salsázni is.Megkezdtem az új életemet,amit akartam.Hallod,Kostyika? Remélem ez segít!

Többiek merre vagytok?????
Egcsi,Vera Ti nem szoktatok ennyire eltűnni!!!! :shock:

Ja,Málna üdvözöl mindenkit,az iwiwen írta!

Puszi:Anikó
vakili

Orsi!
Flórának jobbulást :) s de jó h. csak kezdődő és a doki idejében észrevette :)
a képek GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a színes fekete fa képet majd ha összeszedted magadat küldd el nekem mélben :) már mikor félig készen feltetted megtetszett :)

mi is megvagyunk,Bálint hétfőn lázas volt,de szerencsére a doki nem látott/hallott semmit,s másnapra semmi baja nem volt :)

Anikó!
biztos jó nyaralásotok lesz :)
annyiszor eszembe jutottál az elmúlt pár hétben :) Bálint állandóan felkelt hajknali hn4-5 között és az istennek sem akart visszaaludni :evil: :evil:

Manó!
suli?

KOstyika????????????????????????????????????

KépKép
viranka

Jobbulást nektek! :? A hímzéseid nagyon szépek! :)

Most meg bárányhimlő?! :shock:
Konditerem hajrá! Az én adagomat is lemozoghatod és még mindig lusta vagyok. :D
Málnát üdvözlöm, hiányzik! :?

Mi jól. Itt a tavasz, jövő héten már 24-25 fokok lesznek. :D A melóhelyem stresszes, sokszor egy hajszálon múlik, hogy nem hagyom ott a fenébe. :roll: A legnagobb visszatartó erő, hogy van jó pár kedvenc betegem, ők hiányoznának. :?
Megyek Bercit beszíjjazom az ágyába. Mindjárt 1O és még semmi hajlandóságot nem mutat az alvásra. :roll:

Üdv mindenkinek,
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó!
egyszerre írtunk :)
de jó h. táncolsz :) arra én is rá szeretném venni Robit,de még nem sikerült :(
birkahimlő :evil: :evil: holnap ha lesz energiám akkor leírom a homeosbogyókat,Mírának segítettek anno :)

Egcsi!
ma az Alföldön is jó idő volt :) sikerült beszíjjaznod Bercit :wink: :lol: 8)

voltunk uncsitesó látogatóban és olyan cuki :) minibaba :) megfogtam és féltem össze ne törjem :) Míra meg össze-vissza puszilgatta :)

KépKép
viranka

Vera:miről jutottam eszedbe? Egyébként én is nagyon korán ébredek, fél 5-fél 6 között és nem tudok utána visszaaludni. :cry:
Én most egyedül járok táncolni,de sűrűn van párcsere,úgyhogy nem vagyok folyamatosan pár nélkül.Még csak egyszer voltam,de nagyon tetszett.
Bence nagyon jól viseli a himlőt,kopp-kopp,nem is viszket neki.Inkább fájlalja néha,ha valami hozzáér.Egyet meg Geri véletlenül lekapart bunyó közben. :? Na,akkor volt ordítás!

Egcsi:de jó lenne már itt is 20 fok!
Konditerem nekem nem tetszik egyébként,de érzem,hogy szükségem van rá.Csak úúútálok sportolni.Inkább minden nap mennék táncolni,de azt sajnos nem lehet. :evil:

Pusza és gyertek többiek is!

Anikó
vakili

Anikó!
Bence is sűrűn kelt fel hajnalban nem? vagy rosszul emlékszem?
erről jutottál sokszor eszembe :wink:
s olyan csini vagy minek Neked sportolni?

többiek?????????????

KépKép
viranka

Vera:jól emlékszel,bár Ő inkább sokszor ébredt.2 éves koráig másfél óránként szopott éjszaka. :shock:
Felöltözve még elmennek a vonalaim,de jön a fürdőruha szezon,arra készülök ezerrel!Megmondom őszintén,nem szívesen vetkőzök fürdőrucira,mindig takargatom magam,mert hagytak nyomot a terhességek rendesen.Kicsit hátha feszesebb leszek itt-ott. :wink:

Pusza
vakili

Sziasztok lányok!

Itt vagyok, jól eltűnve. De megvolt, van rá az okom. Mind lelkileg, mind időben.
Lassan kezdünk jól lenni. Nehéz 6 hetünk volt. Igazából Lilivel voltak gondjaink. Kissé romlott a hallása, orrhangja lett, így kipróbáltunk mindent, hogy ne kelljen kivenni a manduláját. Minden betegségen átestünk, voltunk vagy 10 arcüregátmosáson, most kapott Lili egy antibiotikus kezelést és kezd jobban lenni, de a hallása még nem tökéletes. Így április 28-án kiszedik az orrmanduláját.
Kitti is betegeskedett hiszen mindent elkapott a Lilitől. Múlt héten pénteken én is lebetegedtem, kaptam antibiotikumot, de én már jobban vagyok. Lilire most vigyázunk, mert nehogy lebetegedjen a műtét előtt, de jövő héten azért megy oviba. Beszéltem az ovónénikkel.
Úgyogy jön a jó idő, a sok napfény és így jobb is lesz.
Lili mostanában sok odafigyelést, törödést igényel. Sokat foglalkozok vele, főleg amikor Kitti alszik vagy gyurmázik. Lili nagyon szeret foglalkoztató, vagy iskolai felkészítő füzeteket megcsinálni, számokkal, betűkkel tanulni. Nagyon szépen ír már. Fölsmeri az ABC betűit, 30.-ig elszámol és le is írja. Ismeri már az órát, szóval nagyon szereti a matematikát,logikát. :) Most érdekli a kivonás, összeadás, a kisebb, nagyobb ill. kevesebb, nagyobb jelentése. És szertne megtanulni olvasni, amit el i kezdtünk gyakorolni. :) Tiszta apja. Egyébként egész nap táncolunk, énekelünk, festünk, rajzolunk, gyurmázunk,társasozunk, meg diafilmezünk. :)
Kittike mindenben a nővérét útánozza. Nagyon szeretik egymást, egyszerűen imádják egymást. Mindenki azt mondja, hogy ha lenne egy harmadik nem lenne ez az erős kötődés. Kitti is nagyon kreatív, szépen beszél és énekel és nagyon szeret táncolni is. Minden játékban részt vesz, még ha ő kicsi is hozzá, akkor legfeljebb velem játszik. Ő imád babázni, nem úgy mint Lili.
Szoktak ők azért rosszalkodni is, de alapvetően nem vészes. Viszont tegnap Lili nagyon rossz volt. Lementünk a Dunapartra sétálni, és a holtág melletti sétányon sétáltunk.Mikor visszafordltunk, hogy visszainduljunk Lili elkezdett rohanni. Persze azt hittem, hogy majd megáll, de nem. Csak rohant, hiába ordítottam, hogy álljon meg. A házunk még messze volt, és ő kész volt hazarohanni, mert mint mondta, rohant haza az apához, mert nagyon szereti őt. Persze arra nem gondolt, hogy én meg halálra aggódom magam, hogy hol van, mi van vele, és Kittivel a kezemben kelett utána rohannom, ami persze nem ment olyan gyorsan, ahogy ő tudott szaladni. Kapott érte rendes büntetést, hiszen már megbeszéltük, hogy anya mellől nem futunk el, mert beleeshet a dunába, vagy elviszi egy csúnya bácsi. Hát jól meg is ijedt, de remélem tanult valamit belőle.
Úgyhogy a gyerekeken, munkán és az időnkénti sportolásokon kívűl nem is marad másra időm.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

És ők :D :
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Lassan viszem FLórát aludni, de bekukkantottam egy kicsit. Hoztam 1-2 viccet is, de azt majd később. :wink:

Rita
De jó, hogy jöttél!
Sajnálom Lili orrmanduláját, de inkább azt veszítse el, mint a hallása maradjon rossz! Nekünk azóta Gergő teljesen ok!!!
Elfutás :shock: Azért durva lehetett! :?
Már én is nagyon várom az igazi tavaszt, a jó időt! Reméljük már nem kell sokáig várni!!

Anikó, Vera, Egcsi
Köszi a dicséreteket!

Vera
Nem ígérem, hogy mostanában, de majd bescannelem és elküldöm. Azért néha juttasd eszembe! :wink:

Flóra már jobban van, igaz tegnap megint felment a láza, de azóta nem és remélem már nem esik vissza többet! Hétfőn kell mennünk újra ellenőrzésre.
Én egész jól vagyok, de kicsit megviselt ez a 2 hét!

Úgyhogy hoztam is 1-2 poént, magamat is terápiázom vele. :wink:

Test - Statisztika

Az ételnek 7 másodpercre van szüksége ahhoz, hogy a szájból a gyomorba érjen.

Egyetlen hajszál tud akár 3 kg-ot is tartani.

Egy férfi pénisze háromszor akkora, mint a hüvelykujja.

Az emberi csípőcsont stabilabb mint a beton.

A nők szíve gyorsabban ver mint a férfiaké.

A lábon cca. 1 billió baktérium található.

A nők dupla annyit pislognak mint a férfiak.

Az átlag ember bőre kétszer olyan súlyos mint az agya.

A testnek 300 izomhoz van szüksége ahhoz is, hogy lazán álljon.

___

A nők most kész vannak az olvasással.

___

A férfiak még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy összehasonlítsák a hüvelykujjukat a .....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az öreg arab már 40 éve New York közelében lakik. Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia Párizsban tanul. Ír hát neki egy e-mailt:

"Kedves fiam, Ahmed!
Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni felásni a kertet.
Szeretlek:Atyád.

Másnap az öreg e-mailt kap a fiától:

Kedves Apám! Ne nyúlj a kerthez! Ott rejtettem el a "cuccot". Én is szeretlek. Ahmed.

Másnap hajnali 4-kor lerohanja az öreg arab házát a hadsereg, az FBI, CIA, a Ranger-ek és a Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Aztán reggel csalódottan távoznak.

Másnap az öreg arab újra e-mailt kap a fiától:

Kedves Apám! Remélem, mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam innen tenni érted.

Szeretlek. Ahmed
8) :lol:

A farmon megbetegszik egy ló.
Az állatorvos azt mondja a parasztnak:
- Beadtam neki egy gyógyszert, de ha 3 nap múlva
sem gyógyul meg, akkor agyon kell lőni.
A disznó, aki mindent hallott, mondja a lónak:
- Kelj fel !
De a ló túl elcsigázott ehhez.
Második nap a disznó újra azt mondja:
- Kelj fel gyorsan ! Baj lesz!
De a ló még mindig túl fáradtnak érzi magát.
Harmadik nap a disznó megint azt mondja:
- Kelj fel, mert ha nem, agyon fognak lőni !
Végre egy utolsó erőfeszítéssel a ló föláll.
A paraszt látja és örömmel mondja a családnak :
- Ezt megünnepeljük--> levágjuk a disznót !!
Tanulság : Mindig foglalkozz a saját dolgoddal és fogd be.
:lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi: Jók a viccek. :)
Gergő is rosszul hallott a mandulaműtét előtt? Ha igen, mennnyire?

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Rita:de jó,hogy jöttél! Gyönyörű "babáid" vannak! :D
Lili egy kis zseni. :shock: Ilyet Bence is csinált,Ő a motorral ment át az úton és én nem értem utol csak a túloldalon. :evil: Az élethez kell egy "kis"szerencse is. :?

Orsi:jók a viccek! :lol: Flórának jobbulást!
Bence is tegnap óta lázas,itt volt a doktornéni,de nem tudja,hogy egyszerű torokgyulladás, vagy a bárányhimlő valami szövődménye.Nagyon kell figyelnünk és ha valami gyanús jel van,akkor hívjuk és indulunk a Lászlóba. :(

Hahó mindenki?????

Anikó
vakili

Sziasztok!

Nahát! Mekkora a csend! :shock:
Jöttem jelenteni, hogy Lili tegnap egy óra alatt megtanult két keréken biciklizni. :wink: :lol: Levettem a pótkerekeket és a kabátját fogva rohantam mellette, két kör után éreztem, hogy megy ez neki és elengedtem. :) Nagyon ügyes! Már kanyarodni és elindulni is tud, igaz a kanyarodásnál még néha eldől, de mosolyogva visszapattan a biciklire. Tegnap szinte egész nap biciklizett. Odavan érte. :)
6 hét után ma újra megyünk oviba, pedig Lili inkább biciklizne ha tehetné. De mondtam neki, hogy majd ha megtanul stabilan, biztonságosan biciklizni, akkor azzal megyünk oviba, de ahhoz még kell gyakorolni. Erre mondta, hogy egész délután biciklizni fog. 8)

Anikó: Hát igen. Lili azóta is emlegeti azt a napot. Tudja, hogy nem jó dolgot csinált. :?
Bárányhimlő? Jobban vagytok?
Kondizás hajrá! Én is járok, de inkább kardiozok. :) Tegnap végre voltam futni a Dunaparton. 5 km-t futottam és rendkívűl élveztem. :)

Orsi: Jobban vagytok? Biztos élveztétek ezt a hétvégét, mert nagyon szép idő volt. :)

Vera: Tényleg nagyon jó volt a februári bál. :) Rettentően jól éreztük magunkat és végre tudtunk Endrével jó sokat táncolni. :)
Te is nagyon csini voltál! :wink:

Egcsi: Nekünk is itt a tavasz, csak hideg, szeles tavasz. Süt a nap, de nagyon fúj a szél és olyan 10 fok körül van. :?

Húsvét: ti készülődtök? Mi már kinéztük a húsvéti nyuszit. 10-én hozzuk el. Egy hófehér pici nyuszi. Most még kisebb mint a tenyerem. :) Amúgy Lili választotta ki. :)

Kép
Kép
trita

Rita :)
Ügyes Lili a bicajjal. :D Berci csak pótkerékkel tud, de ennek is örülök, mert azt hittem soha nem tanul meg tekerni... :roll:

Hogy van Bence? :? Nálunk is köhögnek a srácok, Berci most megy kifelé belőle, Bence most kezdte. :roll: Valami hülye vírus megint... :evil:

Múlt héten már 33 fok is volt nálunk. 8) Na, nem kell irigykedni, nem volt tartós, a héten megint 18-2O fok van és szél. :?
Mindjárt indulok dolgozni, mérsékelt lelkesedéssel.

Üdv Mindenkinek,

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó
Remélem jól vagytok és semmi komoly nem volt Bencénél!!!!

Rita
Élveztük volna itthon is, de nálunk most szinte állandóan fúj a szél! :( Szombaton kimentünk a Duna partra Dunakeszin és ott szuper volt, semmi szél, napsütés, nagyon élvezték a gyerekek! :D
Gergő bizony rosszul hallott, állandóan visszakérdezett és horkolt is. :? És teljesen rendbe jött a műtét után!
Lili bicajozása :D Nagyon kis ügyes!! Nekünk van most egy egyensúlyozós bicaj, igaz nem eredeti, hanem anyósom hozott egy BMX kisbicajt, arról Karcsi leszedte a pedált és Gergő most azon megy állandóan, így szerintem ő is hamar megérzi majd a dolgot.
Nyuszi :D

Egcsi
Jobbulást Nektek is!

Nálunk minden ok, Flóra meggyógyult, még picit folyik az orra, de a tüdőgyuszi már a múltté! :roll: :D

Most nincs több időm, de 2 viccet azért hoztam nektek! :wink:

Két szőke nő utazik vonatfülkében.
Velük szemben ül egy őszes szakállas férfi.
Egyik szőke
- Te, ez nem István a király?
Másik szőke
- Hülye vagy, az ezer éve meghalt!
Kis idő múlva belép egy férfi a fülkébe.
- Hello István! Hogy vagy? Ezer éve nem láttalak.
Erre a szőke
- Na, ki a hülye?

Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez
- Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni.
Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én, kitalálok valamit, ami "büdös franccal" kezdődik, te meg mondasz valamit, amibe lesz egy "b*zmeg".
A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyukájuk éppen reggelit készít. .
A 6 éves lép be először és így szól
- A büdös francba, én müzlit kérek.
Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsőn felfelé menet még a fenekére húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót.
Anyuka lejön a lépcsőn és megkérdi a 4 évest
- Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire?
- Hát, b*zmeg, müzlit biztos nem!
8) 8) 8)

Orsi

avocado

Orsi,ezek a viccek szuperek :lol: :lol: :lol: :lol: honnan szeded őket???Mindíg itt röhögök magamban. Meg apának olvasgatom őket.
Tüdőgyula :? :wink: hála istennek, hogy meggyógyultatok!

Rita,nagyon ügyes Lili :wink: Úgy látszik most érettek meg a kétkerekűzésre, ahogy látom másnál is első próbálkozások vannak. Nálunk is Eszti szombat du mikor kint bicóztunk kérte, hogy vegyem neki le a pótkereket meg akar tanulni kétkerekűn. De nem tudtam neki levenni akkor, mert egyedül voltam kint a 2 gyerekkel, Hanna meg a motoron :P :? Azóta meg esős idő van. De remélem a kedve nem szállt el a kétkerekűzéstől :)

Egcsi,képzeld olyan szarul csinálta az a fogorvos a gy. tömésem, hogy nem is megyek hozzá vissza :twisted: Mérges vagyok rá nagyon, pedig jónak tűnt. De mikor hazaértem és belenéztem a számba :shock: azt hittem rosszul látok. Olyan a végleges tömés a fogamon, mintha próba tömés lenne. Tök fehér a teteje, és csak úgy bele lett nyomva a fogamba. A gy. tömést nem a fúró segítségével szokták??? Ő nem úgy tömte, csak nyomkodott le mindent, aztán a tetejére azt a mint egíy rágót úgy nyomta rá kézzel.kiakadtam!!!!
Most megint egy újabb ember jön, egyik barátnőm ajánlotta, a sztomatológiai intézetbe valami vezető, jó férfi doki! Remélem már, mert kész vok :?
De most tartok 2 hét pihit, mert útálom már az injekciókat is. Meg el kéne mennem még nőgyógyihoz + allergiára, aztán jön újra a fogorvos!
De , ha ez sem jön be esküszöm kiruccanok hozzád :lol: :wink: Jó is lenne :P

Nálunk most Hannus kicsit taknyos :(
Esztivel meg tegnap mentünk először úszni :) Beirattam, mert jó lenne, ha sulis koráig megtanulna. Nagyon tetszett neki, ki se akart jönni a vízből, és tök ügyi volt. Nekem is tetszett, jófejek az oktatók, és ami a legjobban tetszett, hogy külön egyesével is foglalkoznak a gyerekekkel, és egy oktatóra 5 gyerek jut :) Szóval klassz, ja és itt van 5'-re :wink:

Na, mennem is kell, Hannus ébred, aztán megyünk Esztiért az oviba, és ma tánc van .

Többieknek, pussz
manóci

Sziasztok,

Még élek én is és nagyon jól esett hogy hiányoltatok. Egyszerűen rohan az idő, szinte semmire sincs időm ráadásul elég nyomott hangulatban voltam az elmúlt hónapokban, a napi teendőkön kívül másra nem futja az energiámból.

Anikó,
Nagyon örülök, hogy sikerült megvalósítanod a terveidet. Én is próbálkozom kimászni a gödrömből, egy ismerős anyukához eljárok kéthetente délelőtt hátmasszázsra, utána még dumcsizunk addig amíg menni kell az oviba. Robitól kikunyeráltam egy szabad délutánt, pontosabban két órát mert du fél 5 mire hazaér és Zsombor fél 7-7 körül már nyűgös. Elkezdtem újra itthon biciklizni és ezeken a szabad napokon én is konditerembe járok. Én is inkább kardiózom mert még mindig 8 kilót le kell adnom. De én is észrevettem hogy sokat segít a mozgás és az hogy kiteszem a lábam egyedül a lakásból. Nyaralást már mi is tervezzük, most Toszkánába szeretnénk menni augusztus végén.

A gyerekek is jól vannak, szerencsére utoljára januárban voltak betegek. Veronika szorgalmasan jár táncolni hetente 2x, ő most a görkoriért van oda, már alig várja a jóidőt h gyakorolhasson. Zsombor meg már szinte nem is csecsemő, már egyedül feláll és egyre hisztisebb. Kezdenek egyre többet együtt játszani, persze amit Zsombor is tud, mondjuk együtt kiszórják a legót vagy a konyhai cuccokat. Robi sajnos még mindig este 9-kor v még később jár haza, mostanában még a hétvége egyik napján is bemegy a boltba, nagyon fárasztó egyedül a két gyerekkel. Nagyon várom már a jó időt, hogy lemehessünk a játszóra mert Veronikának túl sok energiája marad ovi után is és ha nem kötöm le akkor folyton rosszalkodik.

Többieknek puszi, most mennem kell még főzni amíg Zsombor alszik.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Szakvéleményem szerint próbatömésed van. Azt mondta a doki, hogy ez végleges? Akkor télleg nem tudja mit csinál.... :shock:
Nem tudom otthon mi a módi, mert itt a rágófogakra koronát teszünk gyökérkezelés után. Az tutter, hogy a tömés ami neked van, nem tart örökké. :?

Mindenkinek üdv, megyek aludni, hajnali egy van.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok Csajok!

Itt a jó idő és mindenki kint vana szabadban :)

Egcsi ide is elért végre a meleg :)

Kostyika!
de jó h. adtál egy kis életjelet magatokról :) Zsombi is mindjárt 1 éves :shock:

Rita!
édesek a lányok,bár Kittivel volt szerencsénk találkozni :wink:

Manó!
fogad? én is tudok ajánlani neked fogdokit,ő dolgozik a Szentkirályi utcában is és magánrendelése pedig az Árpád hídnál van :) egy barátnőm férje :)

AnikÓ!
fotossuliba jársz még?vagy már váltottál?tánccal hogy állsz?bárányhimlős Bence meggyógyult?

no megyek mert Robi fejem felett és cseszegett:) a heylesírásomat kritizálja :lol: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy megvagyunk, de állandóan el vagyok havazva, úgyhogy nem nagyon jutok a gép elé. :?

A suliban lesz egy alapítványi bál, és az szmk-s anyukák, meg tanárnő kollégák kitalálták, hogy csináljunk egy jó kis ABBA-s műsort, mert tavaly is táncoltak (akkor mást persze) és milyen jó volt. Szóval minden szerdán és szombaton próbálunk ezerrel, de már majdnem teljesen megvan a koreográfia és szuper lesz! Akarunk klassz parókákat, meg fekete felső és naci lesz és azon csillogó cuccok, szóval szuper lesz, csak már fogytán az idő, nagyon kell készülni! Biztos lesz róla videó és ha tudom, felteszem a youtube-ra ott majd megnézhetitek. :wink:

Gyerekek jól vannak, én voltam kicsit megfázva, de homeós bogyikkal 2-3 nap alatt lerendeztem a dolgot. Muszáj, most nem robbanhatok le! :D

Manó
A vicceket az iwiw-ről szedem, amikor néha benézek mindig találok jókat és hozom is. :wink:
Úszás :D

Andi
Örülök, hogy jobb a kedved! A mozgás tényleg hihetetlen jót tud tenni az emberrel! :D Görkorizás :D

Egcsi, Anikó és mindenki más Pusziiiiii :D

Ja, majdnem elfelejtettem dicsekedni! Elkezdtem fogyizni, a régen jól bevált módszeremmel, hogy nem vacsizok. Persze nem koplalok, de ha érzem, hogy esetleg az ebéd nem lenne elég, akkor még 5 körül eszek gyümölcsöt és este semmit. Mellette minden másnap bicajozok itthon és a csajokkal is tornázunk hétfő-szerdán. Eddig 2,5 kg ment le és most nagyon elszánt vagyok, még 4,5 kell és rendben is leszek, legalábbis remélem! :D

Most mennem kell.

Orsi

avocado

Hali!

Nagyon nincs forgalom... Hogy van mindenki? :)

Fogad?

Hajrá a fogyihoz és a műsorhoz! :D

Nálunk semmi különös. Keresek Bercinek iskolát, jobban mondva iskolaelőkészítőt, de úgy tervezem, hogy akkor ugyanott hagyom egész alsó tagozatban. Itt nem számít évvesztesnek, csak aki szeptember 3O-ig nem tölti be az 5-öt.
Bence egyre többet dumál, mindent egyedül akar csinálni és a leggyakrabban használt szava a NEM! :)
Ennyi dióhéjban.
Mindenkinek üdv!:wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Csinálom a programokat magamnak,hogy ne legyen időm gondolkozni,ezért nem jövök.
Csak röviden,mert Geri vár a gépre.

Vera:fotósulinak vége,most az ismerős fotóssal járok segédkezni,tanulgatni. :D Ezt azért jobban élvezem! Tánc szupppper,nem is tudom hogy bírtam eddig enélkül.Két órára megszűnik körülöttem minden,csak a zene és a salsa van,semmi más!Egyszerűen imádom!!!!!Jó sok a fiú is,úgyhogy általában párom is van,ráadásul legtöbbjük már nem kezdő,nagyon jól vezetnek.És nem mellékesen rengeteg dícséretet kapok,úgyhogy a sikerélmény is megvan. :lol:
Bence meggyógyult,csak a haja alatt vannak még sebek,ezért nem tudom fodrászhoz vinni,pedig már nagyon ráférne. :?

Orsi:ABBA???? Én is,én is!!Azon törtem a fejem már egy ideje,hogy tök jó lenne valami ilyen klubba járni,énekelni,szöveget tanulni.Nálam még mindig sláger,erre takarítok,főzök,vasalok. :lol:
Fogyókúra hajrá!Te is készülsz a fürdőruha szezonra? :wink:

Manó:fogad????
Úszás tök jó! Nálunk sajnos bezárt az uszi. :evil: Hanna jól van?

Egcsi:iskola előkészítő? :shock: Milyen fura már ilyeneken gondolkodni.

Andi:kell a kimozdulás,az biztos.Én vegyesen csinálom a kardiót és az erősítést,bár ez utóbbit nagyon nem szeretem.De ezt írták elő az okosok. :?
Klassz,hogy elkerültek titeket a betegségek! :D

Rita:gratu a kétkerékhez!

Na,ennyi jutott eszembe hirtelen.Nem is lett olyan rövid! :wink:
Ja,szemem megint nagyon begyulladt,alul-felül és úgy fááááj! :cry:

Puszi:Anikó
vakili

Egcsi
Hajrá a sulikereséshez! Olyan jó, hogy nekem ez még jócskán odébb van! :roll: :D
Bence 8)
Köszi a drukkot! :wink:

Anikó
Szemed :( Remélem hamar elmúlik!
Salsa: nagyon irigykedek! Én örülök, ha besúvasztom ezeket a táncpróbákat! :roll: A konditerem is jó lenne, de se idő, se pénz, így marad az itthoni "tréning". 8)
Fürdőruha szezon: ne is mondd! Annyira jó lenne, addigra leadni és úgy érezni kicsit, hogy csinosodtam! De tényleg nagyon elszánt vagyok és azért még van 1-2 hónap, igaz, amilyen meleg ma nálunk volt, hát rendesen gondolkodnom kellett, milyen hónap is van???? :shock: Kánikula a köbön!!!! :shock: Mondjuk én nem bánom, csak kicsit furcsa volt. :o :D

bocsi, most csak ennyi voltam, hullaság van. Nem sokat pihentem a hétvégén.

Orsi

avocado

Látom mindenki élvezi a tavaszt és készül az ünnepekre! :wink:

Mi holnap elutazunk, csak kedden jövünk és szombattól internetközelben sem leszek, úgyhogy majd jövök a jövő héten.

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket, locsolót kinek-kinek az ízlése szerint, nekem lehetőleg csak azt a kettőt, akik itthon locsolnak! 8)

Orsi

avocado

Hali Csajszik! :)

Már megint a szemed... :? Gyors jobbulást!

Utánanéztem a sulinak, nem egészen úgy van, ahogy én elképzeltem.... Én kis naiv gondoltam abba a suliba iratom a gyerekemet ahova akarom. Hát persze, hogy nem. :roll: Természetesen a környék legrosszabb iskolájához tartozunk, úgyhogy van két választásom. Vagy elköltözünk vagy magánsuliba adom a kölket. Úgy gndolom elköltözünk, apjuk úgyis menni akar már régóta. Kinéztem egy pár jó sulit és abban a zónában keresek házat. Kicsiny kis hócipőm tele, mert ha pár utcával odébb lakunk akkor másik iskolához tartozunk, ami történetesen fent volt a listámon. :roll:
Húsvétra nem tervezek semmi extrát, itt hétfő nem ünnep, úgyhogy melódia van. Még mindig kutatok új munkahely után, muszáj több pénzt keresnem és jelenlegi főnököm nagyon sóher nem fog emelni. Pedig megérdemelném...na, mindegy. :?

Mindnekinek Kellemes Nyusziünnepet!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kellemes,locsolókkal,tojásokkal gazdag húsvétot kívánunk :)

B-M-V

KépKép
viranka

Sziasztok!

csak a fenti két üzenetet olvastam, bocsánat!
Írok, mert aztán elmegy az idő, és ágyba dönt a pilledés...

Velünk kevés kivétellel minden rendben.
Olivér klasszul teker a nagyobb biciklijén is, nem volt gond az átállással, Marci pedig ügyeskedik a kisebben pedál nélkül. Jó is egyensúlyérzéke van.Lehet, hogy három és fél évesen már pedálozni is fog! :shock:

Mind a kettő szeret számolni, főleg Olivér. Néhány betüt is ismer, és az angollal is ügyeskedik. Ha minden igaz, hónap végén nekifutunk megint az úszó tanfolyamnak. :wink:

Marci 17kg és 108cm a három éves státuszon. Az én "kicsikém". :D
Annyi rossz hír van, hogy a bal fülére aalig hall, így tovább kell mennünk, kideríteni mi a teendő. Remélem az ő fülét nem kell operálni, mint annak idején az enyémet... :(

Én dolgozom, kezdek rutint szerezni, úgyhogy szerintem egyszer, elmondhatom, nem lesz gond a próbaidő végén. :D de ne kiabáljak el semmit!!! :D

Kép csíííz
Kép A süti
Kép kedvenc kerti lakóm és újsüttetű háttérképem. :D

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Na, végre egy eltűnt! :D
Nagyon jóképűek a srácok! Az a tortaszelet is jól néz ki...nyammi. 8)

Tessék itt van az én kissrácom is:
Kép

Kép

Többiek? Elvitt benneteket a nyuszi? :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csak két mondtara van időm, mert még ezer a dolgom.

Megvagyunk, jól vagyunk, csak időhiányban szenvedek, ezerrel dolgozgatunk a kertben, ma szinte egész nap kint voltunk, rendeztük a terepet, füvet vetettünk, remélem szép lesz! És mellette rohanok-rohanok-rohanok. Gyerekek rendben, Karcsi is, igaz nagyon el tud fáradni, engem meg le sem lehet lőni, csak akkor bírok bejönni, mikor már sötétedik. 8) Férfiak és nők......

Sajna viccel nem szolgálhatok, mert nem jutok a géphez, de majd valamikor.

Addig is puszi mindenkinek, élvezzétek a jóidőt és aki még otthon van, használja ki, addig jó, míg nem kell rohanni a melóba, és szétszakadni ezer felé!!! Régi szép idők, mikor volt időm lenyírni a füvet! :roll: :D

Puszi mindenkinek, eltűnteknek meg tessék szépen bejelentkezni!
:wink:

Pussssssz :D

Orsi

avocado

JA!!!!!!

Eszter, Egcsi
Édesek a fiúk! :D

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?