Új privát üzeneted érkezett!

Boncsi :cry: , szerintem ne aggódj a ciszta miatt, azok tényleg nagyon gyorsan jönnek mennek a petefészekben, valószínűleg onnan szabadult ki az előző petesejt, szerintem teljesen normális. Fő hogy teljesen kitisztulsz, és nem kell kaparás!! Kívánom, hogy a legközelebbi hónapokban sikerüljön a babó!!

Gina, annira jó, hogy a 10.hétben is láthattad a babót, én is úgy szeretném:) Sajna én múlt hétfő után csak két hét múlva a 12.-en fogom majd látni. Néha az az érzésem, már nem is vagyok terhes, mintha kisebb lenne újra a hasam...hülye gondolatok :oops:

Sziszko, Trixi, Moni28 üdv a topicban :lol: .

Trixi, én is még vacillálok az ÁEK és a SOTe között. Ki a volt Mávos dokid? Én ott a Szabó Györgyöt ismerem:)

pattogóbolha köszi a táblát, így legalább nem veszünk el a sok név között :P Tök jó, hogy mindennap van energiád főzni, akkor is ha nem mindíg 3 fogást :) Én örülök, hogy egyenlőre csak a hétvégén kell..

Nita a hematóma biztos fel fog szerintem szívódni, írtad, hogy kicsike. Nekem is van valami ott bent, de eddig hol mióma, hol hematóma, hol felritkulás, egyszerűen nem tudják megmondani, magam sem értem, mindíg másnak látszik, de azt mondják ne foglalkozzak vele :cry:

Paris, nálam is van émelygés és hasfájás, de talán a 12.hét után elmúlik, ezzel biztatom magam :wink: fő hogy a róka eddig elkerült minket, az elég kellemetlen lenne, főleg a munkahelyemen :? Egyébként a 3 dm UH már a 13.héten is megmondja a nemét a kicsinek :) Az előzőnél nekem úgy volt :)

Sziszkó, a 2,3 cm 9 hetes méretnek felel meg a táblázat szerint amit megnéztem :shock: Az én kicsim a 8 heti UH-n szintén 18 mm-es volt, és azt írta rá a doki, a méret szerint 8+6 napos :?: Nem értem ezeket a méreteket, hacsak az nincs, a valóságban lehet a kicsi egy-két héttel fiatalabb, idősebb mindenkinél..

Screen gratulálok az UH-hoz neked is :) Down szűrésre majd nekem is kell menni, nálad az miből fog állni a 13.héten? Vérvételből? Én sokat dillemmázom, de valószínű bevállalom a magzatvíz mintavételt :roll:

Szép napot! :)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!


Köszönöm, hogy ilyen jó csapatra leltem, bár ritkán tudok jönni - meló van -
Sziszko mi pontosan ugyanarra a napra vagyunk kiírva :lol:
A táblázathoz csak ennyi: Nyíregyháza Jósa András Kórház

Kellemes hétvégét minden fórumozónak

Kép
monica28
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a szíves fogadtatást!

Pattogobolha!A kórházunk nev:Bugát Pál Kórház,Gyöngyös.

Nita!A leletemre,amit az uh-n adtak tegnap pontosan ez van írva: GS: 23 mm. Vagy ez nem a méretét jelenti?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 

 
 

sziszkó
A baba jelenlegi mérete a crl rövídítés alatt van. Lehet, a petezsák mérete nálad a 23mm.

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


őzike nem tudom a 3 cm kicsi e........ :roll:
sziszkó megnéztem neten a gs petezsákot jelent......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mi is voltunk előzőleg a 13. héten 4D-s uh-n, de nem tudta kimutatni hogy fiú, mivel épp nem úgy fordult. Úgyhogy ne nagyon éld bele magad, hogy meg fogod tudni, és akkor nem ér csalódás. :)

Boncsee, én is nagyon sajnálom, de tök jó, hogy valaki végre észrevette hogy van ott valami, és ha ez a probléma oka, akkor talán meglesz a megoldás is. :) Szorítunk neked!

nekem korionboholy mintavétel lesz (bocsi ha már írtam) a 11. héten.

Kép
Kép
kopee
 
 


leht majd én is megkérem a párom had mehessek el 4d-re....olyan jó volna ha kiderűlne a neme.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak, bár még én is az vagyok, szval fura, hogy ezt írom :lol:

Kopee:Válaszoltam :)

Pattogóbolha:köszi, hogy beírtál, amúgy vszínű okt. 25-26 a szülés.A kórház Szent Imrét szeretném.
Miért ez a neved?Tök vicces :lol:

Monica(Fr., azért írom, így, mert már elég sokan vagyunk Mónk:)):Tök, jó, hogy elmondtad a férjednek, hiszen most már lehet közösen tervezni, megbeszélni egy csomó dolgot. Az én férjem meg Mesinek hívja a kicsit :lol:

Sziszko:Már látom, hogy írták, mi a szitu(egy kicsit durva lett volna az a baba méret ennyi idősen, egyébként van egy oldal, hogy magzati méretek(persze csak átlag CLR méretek), de támpontnak jók.

Boncsee:Sajnálom, nem jó érzés, de én pont az első vetélés után, amikor kellett kaparni is, azóta nagyon könnyen teherbe esek.

Én totál hüle vagyok, elfelejtek mindent, most pl. azt , hogy mit akartam még írni :evil:
Na mindegy

Amúgy képzeljétek most vasárnap elutazunk belföldre 4 napra, már alig várom, mivel lejár apa tavalyi ücs-je(ugyanis egész nyáron kórházban voltunk, így nem voltunk sehol, viszont fizikailag nagyon kimerültünk.A lelkieket nem is írom)Kíváncsi vagyok milyen lesz a Betyár hogy fogja bírni.

Még egy kérdés, ki milyen neműt szeretne??

Na tipplizek takarítani, a párom levitte sétálni a pulyát

Kép
mona1978
 
 


Sziasztok!

Őzike! A Máv-os dokim egy doktornő,nagyon jókat tudok csak mondani róla.Ha érdekel írj privibe és megadom ott az infót róla.

Hogy telt a napotok?

Nekem ma végig munka volt és semmi görcs meg rosszullét:)
Jót tett,hogy nem volt időm magamra figyelni;)
Vendég
 


Köszike lányok az infót a méretekről!A párom kicsit el is szomorodott,hogy "akkor csak ilyen pici" ! Mondta. :oops:
De ha ennyi idősen ilyennek kell lennie,akkor megnyugodtam.
Mégegyszer,köszi! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


mona: köszi az adatokat. :)
A nemem onnan eredt, hogy Mikor Vivi kisebb volt, meg mondjuk most is állandóan izgett mozgott, pattogott, mint akinek bolha van a fenekében. Hát innen jött. Meg nem tudtam beírni a chates nevem. :D Nem fogadta el. :?
Irigyellek a pihi miatt. Élvezd ki, és jó kikapcsolódást :D

Kövezzetek meg, de én most nem akarom tudni, hogy kisfiú lesz-e vagy lányka. Vivinél az utolsó uh-n derült ki, Laránál 19 hetesen tudtuk meg. Apus edíg mindíg előre megmondta, hogy mit ill. kit gyártott. :lol: Úgyhogy most a 4D-t is kihagyjuk nehogy véletlenül kiderüljön. :lol: Most azt mondta fiú lesz. Szeretnék én is fiút. A neve már megvan. Bence Mátyás. Ha lány lesz akkor van egy csomó variáció, de miután leírtam őket már egyik sem tettszik igazán.. :? Max a szülőszobán kitaláljuk ... :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok Kismamik! :wink:

Csak gyorsba mert ulve elalszok!

Monica26
Udv itt és gratula! :D UU de nehez lesz megkulonboztetni en Monica28 vagyok! :roll: :lol:

Nem: En nagyon szeretnem tudni :oops: Charlotte-nal mar a 18.heti UH-n megmondtak, hogy kislany, pedig nem is voltunk 4D-n!Hat remelem most is hamar kiderul! :oops:

Na megyek is,holnap majd bovebben jovok!


csok,Monica
Vendég
 


Sziasztok!Úgy néz ki én is október végére-november elejére várom a bébim és nagyon remélem hogy lány lesz. :D
Csütörtökön voltam UH és a doki azt mondta hogy kb. 5-6 hetes vagyok.El tudná nekem küldeni valaki azt a táblázatot amin meg lehet néni hogy hány hetesen kb. mekkorának kell lennie a magzatnak?Előre is köszönöm.tilda84
tilda84
 
 


nekünk ha fiú lesz bence vagy levente lesz
ha lány akkor liliána....de lehet ez változik de nem biztos.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


monica26 írta:Monica26
Udv itt és gratula! :D UU de nehez lesz megkulonboztetni en Monica28 vagyok! :roll: :lol:



Én értelmezem rosszul vagy tényleg fáradt voltál... most monica 26 vagy, vagy 28? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok, külön üdv az újaknak :-)

Már csak kettőt kell aludni az uh-ig...de ma valahogy nincs túl jó napom. Kicsit takarítottam, aztán összedobtam egy gyors sütit és ebédet, de a végén már annyira szurkált a pocim, hogy alig vártam, hogy ledőljek. Szegény párom nagyon megijedt. Próbáltam őt is és magamat is megnyugtatni, hogy ez normális. Aztán hasmenésem is volt. De egy órát pihentem és most elmúlt mindkettő. Talán tényleg tudomásul kéne venni, hogy ez egy más állapot. Még a jövő hetem a munkahelyen is zűrös (hó eleje mindig), utána meg talán eljövök egy kicsit táppénzre.

Aki már túlvan rajta, elmondanátok, hogy az első vizsgálaton mi is történik? Mivel már a 7. hétben leszek, remélem, hogy több mindent látunk-hallunk :)

Kép
kkia
 
 


Hello Tilda, üdv közöttünk
Én itt a babaneten az UH-s heti leírást ismerem (4dm, praxis rendelő) adatai között szerepel a crl is hétről hétre..

Mona, nagyon klassz lehet most egy kicsit elutazni pihizni, érezzétek jól magatokat :). Megkérdezhetem mi van a kisfiaddal? remélem meggyógyul, és minden rendben lesz :!:

Kopee, szerinted van különbség a korionboholy és a magzatvízmintavétel között? Én is ezen dilemmáztam, volt olyan doki aki szeirnt jobb ha előbb vannak már UH eredmények a kezemben mielőtt ilyen vizsgálatoknak vetem alá magam. Bár ha jól tudom, egyforma a kockázatuk, és kb a fájdalom is ami vele jár..

Mónika 26, fő hogy mindketten milyen fiatalok vagytok még :lol: (Amennyiben a szám persze az évszámot jelenti)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Kkia
A 7.heti Uh már élmény, ha minden OK, láthatod a petezsákot és benne is kicsi babót, illetve azt hogy vami van a petezsákban :lol: és lehet látni, hallani a szívhangot.
A szurkálás normáliis szerintem, nekem is szokott még most is.. erre jó a magnézium.. 8)

Pattogóbolha
Érdekes, hogy inkább nem akarod tudni a nemét :) nekem is megvan mit preferálnék, de én úgy érzem, ha hamarabb megtudom, akkor lélekben könnyebben rá tudok majd hangolódni, akármi is lesz :roll:
De a neven eddig nem gondolkodtunk :roll: most hogy ennyit írtok róla, el kezdett érdekelni a név téma engem is :)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Őzike, köszi. Magne B6-ot és Femibion-t szedek. Csak ennyire még nem szurkált, azért voltam nyugtalan. Úgy éreztem, mintha pont középen a szeméremcsontom fájna...ez is a növekedés miatt lehet? No, de hétfőn kifaggatom doktorbácsit.

Életem párja inkább fiút szeretne, ahogy érzem, de persze boldog lenne egy csajszival is. Legfeljebb akkor újra próbálkoznánk egy öcsikével is....bár az én racionális párom azt mondja, hogy egynél megállunk (hacsak nem lesz egyszerre kettő, mivel ő is ikerpár egyik tagja és az ikertesójának is ikrei lettek...). Neveken én törpölök titokban, de persze majd később biztosan megvitatjuk :-)

Kép
kkia
 
 


ma nekem sincs felhőtlenül jó napom, a párom elutazott hétvégére. De egy barátosnémat látogattam meg, kiderült, h spirál mellett lett terhes

:cry:
szegény. elvetette, mert 2 egészen pici babája van és azért védekezett, mert most nem szeretett volna semmiképpen gyereket. Totál kivan.

nálunk, ha lány lesz, valszínűleg Elza :)
de még egyenlőre Maszat :D

ma lett volna találkozóm egy barátunkkal, akinek rota vírust szedett össze a gyereke. lemondtam, nehogy megkapjam és a babának baja legyen. persze ő nem tudja, h Maszat van a hasamban, így ki kellett találnom egy indokot .. áááá...egyre nehezebben bírom már a titkolózást :P

márc. 23-i vizsgálat után bejelentem szűk körben :roll:

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

KKia Te is hétfőn mész Uh-ra?
Én is,mert 1 hete csak a petezsákot láttuk és már nagyon izgulok mi a helyzet odabent.
Sajnos volt egy vetélésem már és ezért hívott 1 hétre rá vissza a doktornő szerintem,hogy kell e valami gyógyszer majd.

Én ugy érzem,hogy kislány lesz a baba;)
Bár mindegy,csak egészséges legyen!
Vendég
 


Sziasztok!

Tilda
Udv itt es gratula!

Pattogobolha
Urristen most nezem! :oops: En voltam faradt de nagyon! :lol: Bocsi :oops:
Szoval en vagyok a monica26 es o meg a monica28! :lol:

Ozike
Igen,en 26 eves vagyok! :) Talan tul fiatal is 2 pici gyerekhez! :roll: :wink:


na megyek mert megint mindjart leesek! :roll: :lol:


csok,Monica
Vendég
 


Őzike, én azért akarom a korionboholy félét, mert egyrészt azt egy hónappal hamarabb csinálják, másrészt 2-3 nap alatt van eredmény, míg a magzatvízmintavételnél 4 hét, úgyhogy legalább 2 hónap a kettő között összesen mire eredményt kapsz mindkét helyről. Ha gond van, tudjam minnél hamarabb... (amúgy valószínű emiatt én leszek az első, aki 100%-ra tudni fogja a nemét... :) ELiottal a 31. héten csinálták a magzatvíz mintavételt, na arról inkább nem mesélnék. Nem hiába csinálják kis pocaknál... Amúgy állítólag a korion jobban fáj és valamivel nagyobb a kockázat (nem 1, hanem 2% vagy valami ilyesmi) de én akkor is amelett vagyok...
AMúgy nemek. Én csak fiúkat szeretnék ha lehet, és Eliotnál lány nevet nem is néztünk, de most valahogy azt érzem, hogy lányom lesz, és annak ellenére, hogy van egy befutó fiú nevünk egy ideje, most mégis csak lány neveket nézegetünk. :)
na megyek filmet nézni. egy darabig még úgyis fenn leszünk, mert Eliot úgy döntött, hogy negyed kilenctől háromnegyed kilencig kialudta magát... :) Tegnap is percre pontosan ezt csinálta. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok Kismamik!!!!

Tilda84!Én is üdvözöllek köztünk,bár még én is új vagyok itt! :lol: :

Trixi26!
Nekem is volt egy vetélésem tavaly ősszel.És most,mikor mentem a doktornőmhöz,írt fel gyógyszert, Duphosan ha jól emlékszem.
Nekem az volt a gond,hogy nem tapadt meg a baba.Ezért kaptam ezt a gyógyszert.Napi 4 szemet kell bevennem.
Én 6 hét 1 naposan voltam uh-n és már lehetett látni a petezsákban a pirinyó porontyot és volt pulzáló szívhang is.Hallottam! :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos Neked is lesz,ha mész a jövő héten!Majd drukkolok! :lol:

Screen!
Mióta tudod,hogy Maszat ottvan a pocidban?Jó sokáig tudod titkolni,ha csak 23.-án akarjátok bejelenteni.Mi pont két hete tudtuk meg teszt alapján,és ma jelentettük be a családnak.
Olyan sokat biztos nem bírnánk ki,mint Ti. :oops:

Kkia!Én is szedem a Magne B6-ot.De nekem nagyon sokat szúrogat az alhasamnál meg olyan,mintha meg akarna jönni.De azt mondta a dokinőm,hogy ez nem baj.Sok kismamát végigkíséri a 9 hónapo alatt. :cry:
Amúgy látom,pont egyszerre vagyunk kiírva! :lol: És a Monica28 is! :lol: :lol: :lol:

Látom téma a névválasztás.
Nekünk ha kislány lesz,akkor Fanni,Kira,Kiara,Mira.Még nem tudjuk,ezek tetszenek.
Ha fiú lesz,akkor szóba jött a Patrik,Martin,Brendon.
A párom inkább fiút én pedig lányt szeretnék!
De igazából mindegy,csak meglegyen mindene épen, egészségesen!

Na jó éjt lányok,mindjárt leragad a szemem!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!
Akinek volt vetélése, és magától vérzésssel ment el a bébi, azoktól kérdeznék! Milyen mennyiségű vérzés volt, és mennyire fájt a hasuk? Nekem már nem barnás... Volt már piros, most rózsaszínes, nem menzi mennyiségű, de a minimálisnál több, és nem akar múlni... Van, hoy a hasam is fáj, de nem mindig. Aggódok, nem is kicsit... Szerintem nem sok remény van... :(

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz
 
 


Angyalkrisz!
Neket októberben volt egy vetélésem.
A hasam elég sokszor fájt.Igaz,az a mostani terehességem alatt is.De ez még magában nem vetélésre utal.Hát a pecsételő vérzés már inkább,sajnos.Nem akarlak megijeszteni,tényleg.De szerintem az lenne a legjobb ha sürgősen bemennél a kórházba.Inkább egy felesleges út (nincs baj),mint egy szörnyű dolog! :cry: :cry: :cry:
Sajnos én annó nem mentem kórházba,mert nem gondoltam,hogy baj lehet és hát rosszul tettem.
Nekem amúgy annyi mennyiségű barnás folyásom volt,mint amikor el akar múlni a mensim,olyan közepes.
Remélem tudtam segíteni!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Angyalkrisz!

Gyorsan menj be egy nőgyógyászati ambulanciára! Nem biztos, hogy el fogsz vetélni, de a vérzésnek valami oka van. Legalább megnyugtatnak, esetleg még valami gyógyszert, vagy kúpot is adnak, hogy múljék a vérzés.

Nekem sajnos volt spontán vetélésem. A vérzésem olyan erős volt, hogy az éjszakai betéteket tízpercenként cseréltem, ömlött belőlem a vér. Ha az orvosom nem nyugtat meg, hogy nem fogok elvérezni, komolyan megijedtem volna.

Remélem hamarosan abbamarad a rózsaszínes folyásod és minden rendben lesz!
Drukkolok!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok!

Ma már hála istennek, nincs pocifájás. De éjszaka is többször voltam pisilni és utána erősebben görcsölt. De reggelre kialudtam magam és elmúlt a hasfájás is. Ma nem is nagyon kapkodok a főzéssel se. Nem halunk éhen, ha csak 2kor lesz kész...

Sziszkó, igen, holnap megyek uh-ra! Igazából mentem volna már a múlt héten is, de a dokim síelni volt....ha olvastad a régi üziket, írtam, hogy a bejelentkezéskor az asszisztensnő bájosan megjegyezte, hogy bőven ráérek ezen a héten menni, ha addig megmarad a baba :? Hogyne maradna meg! Kapaszkodik erősen és életrevaló kis fickó lesz, ezt elhatároztam. Nem hagyom magam a negatív érzéseknek kitenni. Első baba, nekem minden érzés, minden apró szúrás új és idegesítő, de próbálok nem aggódni. Köszi mindenkinek, aki megnyugtatott, hogy a szúrkálás normális :-) De azért remélem, hogy nem fog a 9. hónapig végigkísérni...

Szép vasárnapot mindenkinek!
kkia
 
 


A vonalzót elfelejtettem :-) Azt hogy lehet beállítani, automatice beillesztődjön?

Kép
kkia
 
 


angyalkrisz AZONNAL ORVOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Napok óta nem jutottam nethez,a szüleimnél voltunk Debrecenben.A dokimmal telefonon beszéltem,de ugye ő nem tudott távvizsgálatot végezni,így elmentem a régi nőgyógyászomhoz Db.be.Ő megnyugtatott,hogy minden o.k.,csak a leendő méhlepényem a méhszájat fedi,ezért a barnázás(ami azóta hol van,hol nincs)Hormontablettát nem írt,csak Magne B6 és C vitamin(a vérzékenység ellen).
Angyalkrisz,azóta mizu?
A többieknek gratulálok az u.h-hoz,és üdv az újaknak!!

Kép
Kép
panóka
 
 


Sziasztok Lányok,

Én is ritkán írok, de olvaslak benneteket. Üdv mindenkinek aki újonnan jött. :oops:

Angyalkrisz, szerintem is doki egyből. Lehet csak egy kis progipótlás kell és minden rendben.

Kkia, Sziszko, mi egy napon megyünk. :wink:
Tegnap és ma reggel elkezdödőtt az émelygés, állandóan gombóc van a torkomban és semmit nem kívánok igazán, de mindig ennék valamit. :oops: A férjem meg nevet, hogy mit össze nem gondolkodom a kaján. :D

Kép
gmelcsi1
 
 


Sziasztok,

csak gyors bekukk!!! Remélem, mindenki jól van!!!

Este jövök, szép napot! :P

tillidian
 
 


Sziasztok!

Utólag is BOLDOG NŐNAPOT KíVÁNOK mindenkinek! :wink:

Mi a hétvégén a szüleinknél voltunk. Jó volt egy kicsit otthon lenni.
Remélem mindenki jól van. Akik ma mennek uh.-ra, azoknak megy a drukk. Én csütörtökön megyek. Már nagyon várom. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Sziasztok!

Én is ma megyek UH-ra este!

Tegnap volt egy rózsaszín pötty a papíron pisilés után,de azóta semmi,beszéltem a dokimmal és megnyugtatott,azóta se volt semmi.
Lehet nekem fekvés lesz egészen a 12.hétig?

Veletek minden rendben?
Kinek hogy telt a hétvégéje?
Vendég
 


Kkia, Trixi
Ügyesen ma :lol:

Melcsi
Basszus én pont ugyanígy érzem magam :D , csak már hetek óta, nem tudom mikor javul ez az állapot :roll:

Angyalkrisz mi újság :?:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!
Jó rég jártam errefelé...
Nagyon várom már a következő uh-t, hogy tudjam minden oké.

Angyalkrisz remélem minden rendben van!

Tilli! Hogy vagytok?

Kép
pocok001
 
 


Őzike,
Nagyon fura érzés, főleg, hogy én imádok enni. Mindig megkívánok valami finomat, de olyan még nem volt, hogy órákon keresztül, bármi jut az eszembe libabőrős leszek tőle.
Nálad mióta van ez? Ezenkívül van valami más érzésed is?

Kép
gmelcsi1
 
 


GMelcsi!Nekem a Magne B6 segített sokat a hányinger ellen,azóta egész tűrhetően vagyok:)

Köszi a drukkot Mindenkinek!!!
Vendég
 


Melcsi
Hát kb nekem is akkor kezdődött, mint neked, és még tart, remélem a 12.hét után megszűnik...más tünet: hasfeszülés, húzódás, ingerlékenység. :wink:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Trixi, szedem én is a magne B6-ot, lehet ezért elviselhető. :wink:

Őzike, na az ingerlékenység nekem is bejátszik, annyira hülye vagyok néha, hogy csoda, hogy a férjem csak nevet rajta és még nem küldött el a sunyiba. :lol:

Kép
gmelcsi1
 
 


sziasztok!

Ingerlékenység az nálam is van, csak gmelcsivel ellentétben engem a férjem el is küld a sunyiba. :oops: Pedig próbálok uralkodni magamon. Lehet, nála is kijönnek a terhességi ingerlékeny tünetek. :lol:

Hányinger engem napok óta kerül, a hasfeszülés is mérséklődött, és most már látom, hogy a hasam kezd nőni. Bár szerintem ezt csak én veszem észre magamon. A melleimre tett megjegyzést a múltkor az egyik nő ismerősöm, hogy neki úgy tűnik mintha kicsit nőttek volna. Én meg adtam a hülyét, hogy tényleg :?: , észre sem vettem. Vajon mitől lehet? :lol: Nem ő lesz az első akivel közölni szeretném a hírt. :roll:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!Látom nagyon jó kis társaság gyűlt itt össze.Nekem se hányinger,se rosszullét.El ne kiabáljam.A hasim viszont van amikor enyhén görcsölget.Van egy 5 éves kisfiam,akit Leventének hívnak,úgyhogy már vannak terhességi tapasztalataim,de ez most valahogy teljesen más.
A vérzéses görcsöléssel vigyázzatok.Jobb félni mint megijedni.Barátnőm novemberben inkább vérzett meg görcsölt 2 napig ahelyett hogy dokihoz ment volna.Sajnos el is veszítette a babóját.Én a csütörtöki hüvelyultrahang után kezdtem görcsölgetni (este) de péntek reggel már hívtam telón a dokimat.Nagyon szeretnénk a babót úgyhogy ahogy csak lehet vigyázunk rá.
tilda84
 
 


Ja,és ingerlékeny én is vagyok,sajnos.Persze utána meg szégyenlem magam,mert megbántom esetleg azt akit szeretek.
tilda84
 
 


Sziasztok!
Én új vagyok itt és holnap megyek először dokihoz de nem bírom az állandó émelygést és hánytam is.
(most 4 napja már ugyan nem)
Szedek Elevitet és Magne B6-ot napi 6 szemet de nem csillapodik.
2kg-ot fogytam is már.
Tud valaki ajánlani valamit ami neki bevállt?
Köszi előre is!
enikõ76
 
 


Sziasztok Lányok!

Jó, hogy ilyen sokan lettetek, mióta nem voltam. Nekem a 2. terhességem, de ilyen émelygést, ami egész nap tart, még soha nem éreztem. A munkahelyemen meg is jegyezte a főnök, hogy elég rosszul nézek ki, mire én megjegyeztem a kollégáim előtt (ketten már tudják), hogy: Lehet, hogy bújkál valami bennem valami! :D

A gyógyszertárban: B6 vitamint adtak 2*1 szemet kell szedni belől, próbáljátok meg, hátha segít valakinek rajtam kívül, mert mintha enyhültek volna a tünetek


Vigyázzatok magatokra!

Kép
monica28
 
 


Hahó minden kedves kismamának!!
én most regisztráltam, mert már ugyan anyuka vagyok-a kisfiam 2 éves lesz áprilisban-, de most jönne a második baba és ahogyan számoltam kb. én is a 6-dik hét fele járhatok. Kb. én is október végére várnám a kis jövevényt.
5 évvel ezelőtt volt egy vetélésem kb. a 8-dik hét tájékán, miután az orvos nem engedett teherbe esni 2 évig. Ezután jött a kis Iliaszunk 7 hónapos próbálkozás után. :P
Olvastam az írásaitokat, s láttam,hogy néhányotoknak van/volt barnás folyása a terhesség elején. Nekem az elsőnél volt, illetve Iliasznál is és sajnos múlt hét szerda óta megjelent az új terhességemnél is :( az első ultrahangon nem látszott, csak a petezsák, azután hcg teszteket csináltam, amik nagyon jók lettek. Holnap megyek a következő uh-ra s remélem, hogy mindent rendben talál majd. Izgulok nagyon, mert ma nekem is fájt a pocim a barnázgatás mellett, de talán gyógyszerekkel (utrogesztán)talán elmúlik majd!!
Mindenkinek jó egészséget, szuper terhességet kívánok így ismeretlenül is!! Ne aggódjatok, ha egyszer a baba ott akar maradni a pocakban, ott marad!!!!!!

[/img][/quote]
betty76
 
 


még valami..hogyan töltitek fel a vonalzókat?? itt a melléklet feltöltésével próbálkoztam, de nem adott ki semmit. lehet, hogy a gépem a hunyó :?:
betty76
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám. Csak amilyen nyugis volt a hétvége olyan carul kezdődött a hétfő. Vivien vasárnap este 9 után lefeküdt, hogy nagyon fáj a feje. Elaludt, aztán éjjel fél 1-kor, 2-kor, fél 3-kor, 3-kor, 4-kor, 5-kor és 3/4 7-kor kelt fel fejfájással. Lara persze szimplán szolidaritásból a köztes időket töltötte vergődve. Neki semmi baja, Vivi viszont lázas lett. reggeli 38,2 a délutáni 39,2 volt. Dokihoz nem merem vinni, mert katasztrófa ami itt van. Édes aranyos a dokinénink, csak a polgármester szerint elég egy gyerekorvos ide... :twisted: ezer valahányszáz gyerekre. Egy időpontra 3 ember jut, és ma dugig volt a rendelő, még az utcán is álltak. De nem ám ilyen betegséggel. Hányós-hasmenéses vírus van itt nálunk. Holnapra sem kaptunk időpontot. Betelt. Lehet felhívom inkább a dokinénit, hogy max adjon igazolást és ha 3 napig nem múlik a láz csak akkor viszem be.
Tetőzve az egész napi elfolytott hisztirohamjaimat, álmosságomat még jött az is, hogy zabocska is makacskodik. Egész nap kavarog a gyomrom.. De az én hibám. Így jár az aki nem bírja az édeset meg a tejet, mégis csokis sütit eszik reggelire egy bögre tejjel... :roll: Így jártam. Remélem az éjjszakánk jobb lesz.
A mai, holnapi uh-soknak drukk és irigy. De egy hét és végre eljön az én időm is.. :lol: :lol: :lol:
Megyek táblát frissíteni :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


betty: üdv itt. nem a géped a hunyó. Ha rákkattintasz valamelyikünk vonalzójára, kiadja az oldalt ahol meg tudod csinálni. Aztán a BBC kódot kijelölöd, és bemész itt felül a segédletek=>profil-ba és ott az aláírás hozzáadásánál beilleszted. Mented és kész. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: