Új privát üzeneted érkezett!

Katerina,
elhiszem, hogy megijedtél, szegény, de biztos nem lesz gond, nagyon oda fog rád figyelni a doki! Méhszájseb jön-megy, bízzunk benne, hogy nem ront a terhesség!
Hogyhogy 2x vesz kenetet? A terhesség alatt v. egymás után?? Mert min. 2 hónapnak el kell telni (de inkább 3-nak), különben fals negatív lehet!

Miért nem tud a sok teherbeesési macera után egy problémamentes terhesség megadatni...? :roll:

Kata,
majd beszámolok! :wink:
P5 ill. kifejlett rosszindulat is lehet előzetes jelek nélkül :? itt az élő példa beszél :roll:

Lois,
ja, értem! :) drukk, hogy ciciileg is minden rendben legyen!

Tilli,
marha jó :roll:
na de legalább szert tettél egy jó dokira! :)

Nikó,
akkor rendben a toxo! :)
nekem is a háziorvos adja a táppénzes papírt! van rajta vm kód is, lehet, hogy az jelenti az okot, hogy miért... (?)


Fanni :P
én is így képzeltem magam 2000-re! :wink:
iskolás korban baromi messzinek tűnt, és addigra simán családot képzeltem :roll:
angel37
 
 


Angel!
Phü, hát nem semmi lehetett, amin anno keresztülmentél. :? Valahogy mindig csak annyit tudtam, hogy volt műtéted, de ennyire konkrétat még nem olvastam a történtekről. Ez még így kivonatoltan is hátborzongató. :shock: Viszont tök bíztató, hogy Kata 1000-es méhszájjal így bírta!! :D Annyira drukkolok nektek, hogy sokáig egyben legyetek! :wink:

Lois-mami!
Köszi jól vagyunk. Most épp csönd honol, alvásidő van. Különben a kis dumagépem után rohangálok egész nap. Felül, sőt feláll majd egy hónapja, s kúszik ezerrel, mint egy kis kommandós. :lol:

Krisz!
Grat a kiscsajszihoz! :P

Nagyim 33-as, szüleim 55-ösek, én 77-es: no kitalálhatjátok, én mikor akartam anyuka lenni tinédzserkori álmaim szerint. :D Rendesen lemaradtam róla. Felnőtt eszem szerint is már húgom nagyfiával egykorú négyévesem lehetne... Furi belegondolni. :roll: Viszont akkor tündéri Bálintkám tuti nem lenne. :D
seszi
 
 


Seszi,
köszi! :D elméletben a túlhordás sincs kizárva :lol: csak reaálisan gondolva valszeg nem ez várható! :roll: :wink:
Az előzményekről nem is szoktam írni topicokon, nem nagyon szeretek... de ha valahogy kapcsolódik a felmerülő témához, akkor hozzászólok, meg sajnos a történetem ezzel együtt "kerek", sokszor érthetetlennek is tűnhet a problémázásom anélkül..., de így is csak jéghegytetőt villantok :wink:

csak nem 99 :lol:
így utólag 2000-ben még nekem nem is lett volna alkalmas :oops: :wink:
angel37
 
 

 
 

Angel,
Nyert!!! :D Az már csak apró technikai malőr, hogy nekem se lett volna 99-ben még esélyem se. :lol:
seszi
 
 


Nikó!
Köszi :)
Remélem most már minden okés lesz azzal a fránya toxo-val :?

Angel!
Én is mindig ezt szoktam mondogatni, hogy ennyi sz@rság után nekem igenis kijár egy klassz, örömteli terhesség csakazértis!!!!!!
:D Szerencsére (koppkopp) az kora terhességi nehézségeket és parázásokat leszámítva azóta tényleg szuper minden.... :roll:

Én kamasz koromban is 25 utánra terveztem családalapítást. Ez valahogy így is alakult, mi 26 éves koromban kezdtünk el próbálkozni....... :? Aztán hirtelen elszaladt az a pár év.... De sebaj.... azóta bölcsebbek, türelmesebbek, na meg persze szebbek lettünk :wink:

Seszi!

Rakhatnál képet a kis kommandósról, ha publikus :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz!
Hehe :D Hát igen ez már így szokott lenni, mi (vagyis a drágám) teljesen belém beszélte a kiscsajt, szóval nekem még most is felfoghatalan hogy növekszik bennem egy kölök, aki ráadásul egy pasi :lol: Amikor érzem hogy gyepál engem belülről mindig újra meg újra rácsodálkozom hogy "jéééé, tényleg itt van benn"........ hiába no, lassú vagyok...majd felfogom egyszercsak :roll:
Én is pont most nézegettem a jópofa mintás tapétákat.. elismerésem a kézzel pingálóknak-dekorálóknak... én halál béna vagyok, muszáj valahogy máshogy megoldanom :oops:

Till!

Sajnálom a hányattatásokat, de legalább nyertél egy normális dokit a végére :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Fanni, egyenlőre Eszter névben állapodtunk meg. Valszeg ez marad. Apósom viszont kiborít, állandóan amikor felhív puszilja Mártikát. Mindenáron azt akarja, hogy Márta legyen, mert anyósom is Márta, meg Laci nővére is.... Szerinte a Márták okosak és ügyesek. Eszterről meg égető Eszter jut eszébe. :lol:

skrisz72
 
 


Sziasztok...csak bekukk,dögrováson vagyok tegnap óta,lázam csak 38.2-ig ment fel,algopyrin után le,aztán megint vissza,akkor már csak csukló,boka,homlok borogatással mertük csillapítani,de csak 37.8-ig ment le...egész éjjel nem aludtam,torkom iszonyatosan fáj,ez lehet a fő bűnös,de amúgy mindenem fáj...most azon gondolkodom,vajon érdemes a házidokihoz lemenni?Kell ilyenkor valamit bevenni,vagy úgyis csak a mézes-citromos teát írja fel?

Ja,és az uhun minden rendben volt,87-87mm-sek.
Egymás alatt-felett fekszenek,nem tudom,ez jelent-e valamit,elfelejtettem megkérdezni...
Vendég
 


Csajok!!

Március 22. Vasárnap, Tranzit Café

Loislane
Puszedli
Allegro
Till

Lehet folytatni a listát :D

Vigyünk sok pocakdörzsit!!

Meg persze babásoknak is szól!! :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz!
Eszter név nagyon szép :D

Ne hagyd, hogy beléd beszéljék a Mártát. Én sosem értettem hogy miért kell egy nevet átörökíteni generációkon keresztül :shock: Szerintem mindenkinek jár egy "saját" név.. már bocs, ha ezzel valakit megsértek :roll:

Szegény Nyulaszka!
Jobbulást! :?
Én is végig para, hogy összeszedek valamit, ezért gyakorlatilag mióta babát várok, senkihez sem megyek közel.... messziről mondom hogy nem puszilkolózom és kész :) A férjem meg szerencsére még nem ragasztott rám semmit :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,én most a Péterfyben voltam,lehet ott kaptam el...évek óta nem volt semmi bajom...beszéltem a házidokival,enyém szerencsére nincs,úgyis egy kalap k.ki,viszont a helyettes megnéz,vírusos-e.Rendi volt,mondta,hogy kopogjak be,behívnak.
Vendég
 


Nyulasz!
Hát igen ott könnyen össze lehet szedni... :?
Én is mikor múlt héten vették le a vállamról azt az izét és ott dekkoltam egy órát a kórházban a sebészeten bennem volt a para.. Meg szerdán voltam háziorvosnál, tök a rendelési idő végére mentem, senki sem volt már, aki rám akarta volna ragasztani a nyüvét....... lehet kicsit túllihegem, de jobb az óvatosság :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nyuszi :!:
A magas, 39 feletti lázat csillapítani KELL! A babáknak nem tesz jót a láz! Kérdezd meg a dokid, mit vehetsz be, ha nagyon lázas vagy!!! Lehet gyógyszert bevenni olyankor!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Nyuszikám!
Még nagyon kicsik,lehet, mire hazaértél már nem is úgy feküdtek :wink: Ennek később lesz csak jelentőssége!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Megjöttem...nagyon csúnya a torkom,tiszta váladék is,és még fertőző is.Maripen extrát írt fel a dr-nő,gyorsan fel is hívtam a nőgyogyimat,azt mondta szedjem nyugodtan.És az első két nap menjen mellé algopyrin. :roll:

Fanni,és késöbb mi a jobb?

Ja,azt nem is mondtam,egyik 100% kukis :D ,a másik nagy valószínűséggel,de nem tuti,hogy nunis :D
Vendég
 


Nyulasz!
Csúnya torokizé :? Remélem hamar jobban leszel.
Én már meglestem odaát hogy kinéz neked a vegyes páros, csak még addig nem akartam gratulálni, amíg ide is meg nem írod,szóval:
Hatalmas gratula Nektek!!!!!!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,köszi...tegnap is annyira szarul voltam,írtam nekik,aztán akartam ide is :oops: ma meg elfelejtettem,hogy tegnap nem írtam nektek...
Vendég
 


Ja,és itt egy kép,hát elég béna,a monitoron jól láttszódott,az alsó bébi integet,de a kép elég rossz minőségű.Legalább fél órás volt az uhu,néha 4d-re is átkapcsolva,azt hittem több fotót nyomtatnak...sebaj,ápr.1-én megyünk az Istenhegyi útra,ott gondolom kapok több-jobb képet.
Vendég
 


ja,a kép lemaradt :oops:
Kép
Vendég
 


Hehe, jól be vannak stokizva, ahogy katonaviselt férjem mondaná... :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


ammegmi?
Vendég
 


Kép

skrisz72
 
 


Halihó!

Nagyon szép a tábli Krisz!Nekem nagyon tetszik az Eszter név:)-és Loissal egyetértve furának tartom a családon belül a névismétlést, de mindenhol más a hagyomány...
Nyulasz!Nagyon jó ez a kép!Gratu a vegyes pároshoz!Gyógyulj meg gyorsan!Homeós bogyók? Bááár, fogalmam sincs ilyenkor a mézes teán kívűl mit szabad...
Lois!Mi az a bestokizás?:roll:

Hohóóó tali!Én is-én is megyek!

Most visszaolvasok miről maradtam le.

Minden rendben, csak a héten "picit" dolgoztam :)(kaptam egy rendelést, és nem bírtam ellenállni, olyan gyönyörű lett :)-menyasszonyi ruha-, viszont estére már totál kipurcantam) Rossz voltam, bocsánat, hogy így ukkmukkfukk eltűntem :oops:

Puszka Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Jaj hát itt mindenki ilyen fiatal lánykák?? Vagy én hallgattam életemben túl sok "hej mi volt mikor katona voltam" storyt....
Szóval régesrég :roll: mikor a fiúkat elvitték katonának, ott volt egy olyan ládaszerű izé , a "stoki" amiben a cuccukat kellett tartani nagyon szép elvágólagos katonás rendben.. tehát az abba bepakolás, volt a "bestokizás".. és Nyulaszkám olyan szép rendben pihiznek ezen a képen a babáid, szóval innen a képzettársítás...na ennyi volt ez az izgalmas mese... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz!
Nekem naggggyon tecc ez a szivárványos tábla :D Szerintem jópofa ez a fiús-lányos-színesítés!! :D

Viktu!
Aztán néztem a blogodat és láttam hogy minden ok, csak annyira eltűntél... :roll: Édes rólad az a kép :wink:
Kafa hogy jössz, akkor tök sokan leszünk innen is :D (egyelőre többen mint a másik topikból) , mondjuk a legterhesebb tuti te leszel :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois! :)

Nnna így már világos ez a stoki, enyém férj nem volt katona.

Legalább mindenkinek bőven jut a pocakdörzsiből...
Jah, néztem a táblit, jól felcsúsztam-azért remélem nem a taliról megyek szülni :P :lol:

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Lois,sejtettem,hogy ilyesmire gondolsz,de nálunk senki sem volt katona...se apu,se a bátyám,se a zuram.

Skrisz,szerintem is szép név az Eszter...én sem hagynám,hogy bárki beleszóljon,pedig próbáltak...köszi,hogy megelőlegezted a vegyespáros titulust,bár a nunis még nem 100% csak valósznű,de ha mégis kukacos lesz,gondolom nem sértődik meg.

Viktu,ajánlották a másik topicon is a homeós dolgokat...majd utánakérdezek annak is.Pocid nagy már?

Április elsején megyek Hajdú dr-nőhöz,egy hónap van még addig,nem tudom,hogy fogom kibirni,most egy hétig tuti nyugodt leszek,de a második hét már alig szokott elvánszorogni.Dokim szerint egyenlőre nem indokolja semmi,hogy kéthetente menjek.
Vendég
 


Nyulasz!

Bocsi, nem tudok linket máshogy beszúrni, szóval itt meg tudod nézni, bár az igaz, hogy nem árt orvost is megkérdezni... (én is most ismerkedem a homeós dolgokkal, a gyerekorvosunk előnyben részesíti, kaptam könyveket, linkeket, jól utánaolvasok...)

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=151

Pocak nagy-legalábbis mindig meglepődöm, ha tükörbe nézek :) 111cm.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Hahó! :P

Skrisz,
nagyon jó a tábla! :P
(Megkérdezhetem, ki az a Nuszo? :roll: És Katerina babója kék vagy rószaszín? :D -vagy titok?)
Közben engem átírtak okt. 8-ra, nem, mintha sokat jelentene :roll: :P

Nyulaszkám, ölellek! :oops:
Fránya vírus monnyon le!!! :evil: Hajrá a vitaminokkal!!!!!

Nálam: megkaptam a terhes kiskönyvet, és választottam dokit!!! :D Skrisz, végül mégsem azt, akit írtam, hanem Dr. Papp Istvánt, egy igen szimpatikus, tapasztalt szakembert...(nézi a papírom: "nahááát, a Kaáli Pistáéktól jön? Kettővel járt felettem, mai napig tartjuk a kapcsolatot" :P )
Azt hiszem, jól döntöttem! :D

tillidian
 
 


Sziasztok

Bocsi de nem volt internetem a napokban. Voltam CTG és Sára baba egész végig táncolt a hasamban, ugyhogy minden rendben volt. A vérnyomásom 95/65 volt mondta a csaj még jó hogy nem ájulok el.

till
örülök hogy minden rendben, én ezt az antid iker terhességeknél nem tudom, a Péterffyben van egy orvosismerősőm Tarnóczy Péter Ő is nagyon aranyos, nekem csak a kórház nem jön be.

Niko

Az AFP a laborban lent csinálták nekem, Gidaitól kérdezzd meg hogy még megcsinálják e, mivel a kórháznak nincsne pénze, de szerintem ezt megcsinálják még, csak az általános vérvételeket nem.

Én is szívesen el mennék a randira, csak nem tudom hogy akkor még egyben leszek-e mivel azt mondták hogy március közepén már meg lesz Sára baba.

Tényleg jól nézki már a táblázat.

Nuszo neked már nem sok van hátra. Hogy vagytok? Én mér egyre hisztisebb és már nagyon türelmetlen, pedig még jó lenne ha 2 hetet bent lenne, bár papíron hétfőn már 37.hétben leszek.
Ugyhogy az már jó.

A szülésznőm mondta hogy jó nagy hasat nővesztettem, kezdjem el inni a málna levél teát és a homeos bogyokat. hogy legyen időm tágulni, stb...

Na megyek mert nagyon ég a gyomrom és már nem tudok ülni
Jó hétvégét mindekinek.

Kép
lili&ana
 
 


Sziasztok

Nyulasz
GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Lili!

Beszéltem vele megcsinálják ott a Sotén. ha nem baj még kérdeznék ezt azt. Mikor választottál szülésznőt és kit? Vagy van a Gidainak saját szülésznője? Mikor kell megkeresni a szülésznőt?
De jó neked, lassan a kezedben tarthatod picurkádat. majd elmondod hogyan zajlottak a dolgok bár még messze van augusztus de jó ha tudja az ember mi hogyan zajlik. :)

Skrisz!

A tábla nagyon jó lett.

Nyulasz!

Ezek a ronda bacik én már úgy unom őket, én még megúsztam kop-kop-kop de apa már megint náthás. Nem tudom mi van vele a 9 év alatt eddig 1-szer volt náthás mióta kismama vagyok már ez a 3. megfázása.
Nagyon jó a kép!

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Till, dr Papp István hugóm apósa! :D

Kép
kata05
 
 


nikó,

Én szülésznőt akkor választottam mikor a barátnőm szült és megkérdeztem milyen volt az a hölgy, azt mondta nagyon meri ajánlani és tényleg nagyon kedves, megnyugtató, a férjem is teljsen oda van érte. Mivel ugye Ő is bent lesz.
Tehát én Zsoldosné Etát választottam, Gidainak nincsen "saját" szülésznője, ő mindenkit szeret, van egy KAta nevű hölgy is ő rá ist azt mondják nagyon aranyos, másik 2 barátnőm pedig nála szültek, de én már Etát válaszottam, ha akarod megadom a számát.

Persze hogy elmondom majd az élményeket.

igyázz nagyon magadra, mondjuk én is az elején voltam megfázva igyál sok narancslevet de igazi narancsból, meg facsarjál citromotm és abból készíts limonádét.
Ha gyengének érzed magad akkor gyógynövény teát készíts magadnak és az kiizasztja belőled, most nem jut eszembe a neve de a patikában tudják, nekem ezek segítettek, persze nekem nem volt lázam.
Most pedig nem megyek senkihez szinte egésznap itthon vagyok hogy ne kapjaek elsemmit.
Bár az eleéjén én is itthon voltam akkor meg azért hogy nehogy elmenjen a baba.
Na megyek mert megint csillagokat látok, biztos lement a vérnyomásom.

Kép
lili&ana
 
 


nikó
ja de amugy a szülésznőel csak a 30.héten találkoztam,mivel azt mondta, hogy még nagyon az elején voltunk.
De attól felhívhatód.

Kép
lili&ana
 
 


sziasztok!

Nyulasz,
de édesek, így egymáson! :D :D

Viktu,
okés, akkor megvagy! :wink:

Lois,
én se tudtam, mi ez a stoki, pedig vénebb vagyok! :wink:

Óóó, találkozó, de jó lenne!!! szívesen ott lennék :oops: , csak ehhez az kéne, hogy addig ne utaljon a doki kórházba, ill. ha szabadlábon a leszek, akkoris hogy jutok oda :( 7-es buszt nem merem vállalni.

Tegnap elhoztam a laboromat, terhelt cukor okés (5.4), viszont a vérképemet elnézve jönni fog a plusz vas... :roll:
angel37
 
 


Angel!
Köszi, aranyos vagy! Igen szerintem is jó, hogy megnézett a doki bá, mert így legalább kiderült a P3 és kezeljük. Remélem tényleg csak egy gyulladás aztán nem lesz se híre se hamva mire jön a baba. Egyébként én gy értettem, hogy egy hónap után lesz a kontroll, ahogy elkezdem a kezelést, de nem tom. Kissé elkábultam csak az csengett a fülemben amikor beszéltünk, hoy kisműtét.... :?

És hát igen, jó lenne, ha már egyszer összejön egy kisbaba ilyen sok nehézség után, akkor nem lenne gond. Dehát ez már csak így van. De nem hagyom magam elkámpicsorodni, mert a kisbabókám nehogy már azt higgye, hogy ilyen elnekődős az anyukája. :D

Lois!
Én is 25-re terveztem a családalapítást, de párom tíz évig emésztgette, hogy csak én vagyok neki az igazi, mire elvett. :lol: Addig nem próbálkoztunk a babával, utána meg kellett 3.5 év mire fogant. De boldogabbak vagyunk, mint valaha. :)

Skrisz!
Szerintem és nagyon szép a tábla, és az Eszter névhez meg kitartás. :) Egyébként júl.30-ra vagyok kiírva, de ráér beírni, mert jövő héten lesz uh, és akkor már hátha tudom azt is, nekünk kis Tomi lesz vagy Nikoletta. Bár a lánynév az még nem eldöntött. Ja és nagyon édi az uh képetek! Olyan csoda, hogy milyen aprócska és máris milyen formás kis pofija van. :)

Nyulasz!
Gyógyulj mihamarabb!!! Olyan szép a kis vegyespárosod!!! Páromnak is megmutattam, mert annyira jó látni. Én is erről álmodtam, de így is nagyon boldog vagyok, hogy egy kisbabám van. :)

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Viktu!
Ha így is lesz, majd én befuvarozlak a kórházba :wink:

Tilli!

Gratula a kiskönyvhöz :) Klassz, hogy megvan a dokid :)
Nuszóra szerintem már senki sem emlékszik... :roll:

Nyulasz!

Remélem kicsivel azért már jobban vagy :?

Angel!
Olyan nem van hogy te nem jössz.... én mondjuk szívesen elmegyek érted, aztán csak találunk valakit aki arra megy haza :roll: A buszozás természetesen nem játszhat, dehogy :shock:
Cukor szuper!! Most mennyi vasat szedsz??

Katerina!

Na ezt az esküvős részt mi sem kapkodtuk el... :wink: Na meg a gyerekre vállalkozást sem, hogy a kivitelezés is így elcsúszott..hát ez van :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Katerina,
épp egy hónappal vagy későbbre kiírva, mint én! júli 30 meg a szülinapom! :wink:
drukk, hogy a legkevesebb zavart okozza nálad ez az újonnan kiderült probléma! barátnőmnek is terhessége elején fedezték fel, P3, teljesen be volt gyulladva méhszáj+méhnyaka, nem műtötték meg terhesség alatt, gond nélkül, időre szült!
egy hó után sztem tényleg nincs éretelme kontrollnak, min 2 hó legyen köztük!

Lois,
hát ja, eddig mindig ott voltam! :)
az nagyon kedves volna tőled, ha odáig el tudnál szállítani, hazafelé legfeljebb beneveznék egy taxira... csak asszem nagyon nem esek útba neked :oops:

most csak annyi vasat szedek, ami egy fél Gravidában van, nem sok, direkt olyat választottam, amiben a legkevesebb van!
angel37
 
 


Angyalom!
Azzal te ne foglalkozz, felveszlek és kész :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lányok, körkérdés:
Kezdetektől közös szoba, vagy rögtök külön?? Bölcső, vagy kiságy??

Én részemről most ezen tépelődöm... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Minden kaális babavárós generációnak felkerül, így most én is felteszem, jó móka!!!

http://museum.thetech.org/ugenetics/eye ... lator.html

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Kékszemű lesz a lányunk. :D Egyébként én kezdettől fogva külön szobába, kiságyba tervezem a babaelhelyezést. Aztán majd meglátjuk... :wink: Bár a mi hálónkba nem fér be a kiságy.

skrisz72
 
 


Sziasztok,vagyok,még estére kicsit felmegy a lázam,na nem túl magasra 38.2,de rendesen megvisel...
Nappal jobb,de torkom még fáj,és gyengusz vagyok,mondjuk nem túl sok táplálék csúszik le,azt meg gondolom egyből felélik a bennlakók.

Lois,mi úgy gondoltuk,hogy külön szoba :roll: és kiságy...de én még nem tépelődtem rajta,de asszem nem férnénk el máshogy.
Katerina,remélem minden a legnagyobb rendben lesz...tényleg kijárna már egy kis nyugi,aggódnivaló nélkül :wink: és köszi.
Vendég
 


Lois - nálunk is külön szoba és kiságy, aztán majd meglatjuk :P lehet, hogy a gyerkőc ezt szépen átírja..... :P

Kép

Kép
leo50
 
 


Skrisz!
Na akkor ebből már ki is találtam, hogy mindketten kék szeműek vagytok :wink:

Én is elhatároztam a kiságyat meg főleg a különszobát... de a babás ismerősök azzal riogatnak, hogy akkor oda tegyek be magamnak ágyat , mert máshogy nem fog menni... :? Meg olvastam most egy csomó cikket, hogy a baba az első időkben sokkal jobban alszik szűkebb helyeken....... de ez meg azért necces, hogy mikor abból szoktatnám át a kiságyba, akkor meg az keserves...... láttam babybay-es megoldásokat, jópofának tartom azt is, jobban tetszik mint a bölcső.. :roll:

Nyulaszka!
Jobbulást!! :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


sziasztok!

Lois,
arany vagy! :lol: :lol:

A különszoba kérdés nálunk nem kérdés mert egy van! :wink: Ha elköltözünk, akkor én külön szobát szeretnék Kókuszbébinek! :)
angel37
 
 


loislane

Nálunk is ugy van hogy külön szoba, én egy mozeskosárnak csináltatok lábakat azt anyukám felöltözteti és az ágyam mellé teszem, de csak este fog nálunk aludni, napközben a kiságyában hogy szokja. De természetesen csak az első 6 hétben talán, de tovább biztos nem. Szoptatni meg ilyenek éjszaka átmegyek a szobájába, és ott végzem el ezek a dolgokat, nem a mi ágyunkba. Tényleg nagyon nehéz utána átszokatni. A férjemnek az unokatesojának a kislánya nyáronlesz 2 évés és még mindig velük alszik, meg csönbe kell lenni ha alszik mert fel kell, szóval én ilyenek mellőzni akarok, meg betartani a rendszert mert az nagyon muszáj, náluk az sincsen, most merakták bülcsibe mert vissza kell mennie dolgozni a válság miatt... Hát kiváncsi vagyok hogy a kslánya mennyire fogja szeretni, ahol rendszerben kell élni. De lehet hogy jobb lesz neki.

Majd ha lesz kép a mózeskosárról küldök.

Kép
lili&ana
 
 


loislane írta:Lányok, körkérdés:
Kezdetektől közös szoba, vagy rögtök külön?? Bölcső, vagy kiságy??

Én részemről most ezen tépelődöm... :roll:

nálunk külön szoba első perctől fogva, mind1ik gyereknél.
én nem tudok mellettük aludni, így adott volt, hogy így lesz.

Lili aludt legtöbbet az ágyunkban, de olyan 1.5 hó körül már stabilan a sajátjában volt. A fiúk míg éjjel szoptak aludtak mellettem az ágyban, míg a másik nem ébredt, akkor visszavittem az alvót és fekve evett a másik.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lois :)
a szűkebb hely a legegyszerűbben megoldható.
Az enyémeknek 70x140es az ágyk, az elején keresztben aludtak az egyik felén, egy takaróval volt kuckósítva. Tehát a helyük valójában csak 70xkb. 50es hely volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: