Sziasztok!
Ezt még tegnap írtam, de elment a netünk, úgyhogy elküldeni nem tudtam.
------------------------
Sziasztok!
Gabolino!
Inkább előbb menjetek, mint később. Most még egy csomó mindent helyesen meg tudnak tanítani Andornak és azt könnyebb, mint a hibát kijavítani.
A mi dévényes tornászunk úgy szokta mondani, hogy megtanítja Ákos agyának a helyes mozgássort, hogy utána magától is helyesen tudja csinálni.
Márti!
Tegnap voltunk dévényes tornán (2. alkalom) és a tornász csaj folyamatosan nyitogatta Ákos kezét a kúszás-mászásnál, úgyhogy tuti fontos.
Hát nem tudom, tudom nem azért írtad ezt az anyáink dolgot
, de az én anyum lisztlevessel etetett engem és 6 hósan már töltött káposztát ettem, ami végülis nem volt gáz, mert itt vagyok és semmire nem vagyok allergiás -még-, de azért a gluténérzékenységet nem kívánnám magamnak, márpedig az ha jól tudom, felnőtt korban jön inkább elő. Nem olyan nagy baj az, hogy tudjuk, hogy mire kell odafigyelni.
Bejci!
Neked hogy viseli Bius ezeket a tornákat?
Ákosban hihetetlen erő és ellenállás van és borzalmasan feltudja paprikázni magát, hogy ott olyan történik, amit ő nem akar. Az 50 perc tornából 40-et tuti végigüvöltött.
20 perc után úgy elfáradt az ellenkezésben, hogy már a fejét sem nagyon tudta felemelni a földről, de akkor sem csinálta azt amit kellett volna. Kicsit megbillentem én is, annyira sírt, de nem kértem el a tornásztól. Inkább azt néztem, hogy jóóó, még vesz levegőt, nem csak ordít.
Nagyon határozott elképzelése van a dolgokról a kiscsávómnak, lesz vele bajom asszem, ha nem tartom szorosan azt a bizonyos pórázt.
Nálunk egyébként a forgás dolog megoldódott, forog mindkét oldalra, a fejét is lerakja szépen, hasról hátra viszont nem forog, mert nem akar. Tudna, de nem akar.
Most a kúszás-mászást gyakorolja vele Kriszta, ebből volt az óriási üvöltés. Azt a gyönyörű köldökig felnyomjuk a támaszt olyan jól megtanulta a fiam, hogy nem tud lazítani, márpedig mászni kifeszített háttal és felhúzott fejjel nem lehet. Kicsit meg is vagyok ijedve, mert az első alkalom után a forgás nagyon látványos javuláson ment át, de ezt a kúszás-mászás dolgot baromira nem akarja csinálni Ákos, pedig meg lenne az izomereje hozzá. Ma próbáltam vele én is gyakorolni a házi feladatokat, de vagy egyáltalán nem csinálta, vagy üvöltött hogy hagyjam békén, vagy azt hitte, hogy játszani akarok vele (csikizni a hátát) ezért hasra vágta magát és röhögött nagyokat.
Na ezek után legyen komoly az anyuka.
A fókázás menne neki, de az nem kúszás, mint megtudtam, mert a kúszásban és a mászásban is az ellentétes kar-láb mozgáskoordinációja a lényeg. Vagy kúszik, vagy mászik, tök mindegy melyik, de egyiknek legalább jó meglenni mielőtt feláll.
Köszönjük a sok-sok dícséretet!!! Tényleg tök édes Ákos és Noémi együtt.
Csináltunk egy tök jó videót is róluk, de nem tudom feltölteni sehova, mert nagyon nagy, pedig érdemes lenne megnézni.
Szépséges a többi babánk is!
Nem emelnék ki senkit.
Honey!
Jó utat Nektek!
Közben elment az Internet, ami talán visszajön és akkor el is tudom küldeni a hozzászólásomat.
Szép estét mindenkinek!
-------------------------------
Mozgás: Kaptam kölcsönbe egy szobabringát. Még nézegetem, komoly ismerettséget nem kötöttünk.
A.m.!
Most mondjam azt, hogy nem vagyok meglepődve?
Konan!
Mintha Ákos látnám.
Minden mást kitalál, csak hogy ne kelljen elmenni a játékokért.
Nálunk a rákiabálás a játékokra a nyerő, hogy azonnal jöjjenek ide.
Holka!
Sajnálom.
Nem próbáltad azokat a tippeket amiket írtunk?
Nálunk gyönyörűen süt a nap. Ilyenkor legszívesebben kivinnék minden használati tárgyat, hogy az udvaron tudjak lenni és ne a lakásban kelljen ücsörögni. Például a számítógépet asztalostul.
Kellemes napot mindenkinek!