Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egész nap nem volt netünk! :x

Visszaolvastam, jó sok volt! :)

Mindenkinek drukkolok, hogy maradjanak a szülők az állásukban! Azért ezekre az utolsó évekre olyan kegyetlenség elküldeni az embereket...

Pumuklii, sztem nagyon jó a kép! És igen, te is nagyon sovány vagy, bár sztem azért a pocid szépen kerekedik! :wink:

Szofi, vigyázzatok! Várunk vissza!

Már erről volt szó korábban, szerintem az a rendszer is érthető, hogy amennyiben 4-ágyas (vagy annál több) szobák vannak, akkor a gyerekeket kiviszik éjjelre. D emár korán reggeltől késő estig anyával lehetnek, sztem ez jó. Nekünk nagyon bevált, meglátjuk a másodiknál hogyan lesz. :wink: Szerintem nem csak nekem van szükségem a pihenésre (mondjuk lehet, hogy a szülés hossza is befolyásolja, ki mit gondol...), hanem a babának is, hogy legyen tej, hogy ne legyen egy kész idegroncs az anyuka, stb... És azért 4 különböző kicsi emberrel 1 szobában 1 éjszaka-hát nem tudom... :)

Doki. Én személy szerint örülök neki, hogy van apropó, aminek keretében meg tudom ajándékozni Orvosunkat. Nem fogad el semmit szinte soha... Pedig nagyon vicces dolgokat tesz meg értünk... Pl. kölcsönadta nekünk a vadiúj egyterűjét...

Kórház. Szabad kórház/orvosválasztás van. De pl. egy kismamát, aki szülni megy, sehonnan sem küldik el! Pl. ha vhol egész máshol vagyok, mint ahova tartozom, a legközelebbi kórházban megmondhatom, hogy 4 utcányira innen jött rám a szülhetnék, jó lenne, ha ellátnának... :wink: Nem küldenének el. Vagy naív vagyok?

Senkinek semmi baj nem lesz a manóval! Szofi, örülök, hogy minden rendben! Anita, nálad is tutira! De vigyázz akkor, légyszi! Pihenj! Szerencsére Apa már otthon van! :wink: Emese, ne aggódj, biztos semmi vész nincs!

Nekem nem tudták megmérni a combcsontot, mert jó a hangszigetelésem... :oops: Has, fej normál méretű. :) Holnap azért el kell mennem a terheléses cukorra (szőlőcukorral), mert Dokim azt mondta, megnyugtatná, ha megcsinálnám... :roll: Szóval majd vmikor jövök... :)

Nem tudom, mit akartam még írni...

Ha nem jövök már többet, jó éjszakát!
Vendég
 


Jó reggelt!

emese: nem lesz semmi baj, bá nem értem a doki miért mondta, amit mondott.

Anita: feküdj!

Én tegnap este nagyon görcsöltem, ennyire rossz rég volt. Szerencsére reggelre elmúlt :)

Egy mai pocifotó :)

Kép
Vendég
 


Jó reggelt!!!

Emese!
Huuu,nem értem mért parázik ennyire a dokid!!!Kutya baja a gyereknek!!!!De örülj neki h láthatod megint!!!!Ez a vércukor is...nem tom mit akarnak amúgy egy kismamától!Az én háziorvosom pl azt mondta h nyilvánvaló h lesznek eltérő értékek terhesség alatt,de ő semmit nem adatna a kismamáknak!
Jó,persze vannak esetek amikor muszáj,az megint más kérdés.


Anita!
Most rám hoztad a frászt ezzel a keményedéssel...mert én se tom h mikor keményedek...én sokszor úgy érzem h ez keményedés,de inkább csak a gyerek feszít,vagy fene se tudja....Apcimnak szoktam mondani h tapogassa végig h mindenhol kemény e,de azt mondja általában h nem mindenütt.
Szerintem nagy baj nincs ha ne görcsölsz,és tényleg 1-2 keményedés belefér!!!!Pihenj azért többet,de szerintem ne aggódj!!!


Tinu!
Hát én is úgy vagyok vele h nem pihenni akarok a kórházban,majd ráérek arra itthon is!Akkor már csak más lesz a helyzet!De nem hiszem h magam mellé tenném az ágyba...én félnék h éjjel ráfekszem :roll: Remélem h nem nagyon magasak az ágyak,vagy én lejebb tetetem.Általában úgy kell felmásszak rá,mert olyan magasan van :evil:

Kérdés!Írtátok h a méhszáj 39mm,az mit jelent?Nekem nem mondott semmi ilyet a doki.....Ez most azt jelenti h megrövidült vmennyire?

annus11
 
 

 
 

jó reggelt!
Panndi....ez aztán a gigapocak :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Ja elfelejtettem kihirdetni a verseny győztesét!Azt hiszem h Panndi nyert! :lol: Ez még csak nem is gömbölyű :shock: :shock: Hihetetlen!!!!

Azt nem értem h nekem hogy lett ekkora,tegnap is alig ettem...mert amikor elkezdtem 2 falat után Iza rugdosta a gyomrom :roll: mondtam neki h butaságot csinál,így nem lesz hami...persze nem hallgatott rám....az ebédemet 3 órán át ettem,mindig odamentem 2 falatér :roll:

annus11
 
 


Pont akartam írni, hogy Panndi toronymagasan nyert, nekem azért van ott egy nagy dinnye :-) És 2 héttel előttem jár!

Anita, akkor pihizgess sokat! És nyugi nem lesz koraszülés!

Emese, elég érdekes, de majd akkor a patológián remélhetőleg megnyugtatnak. Mikor mész oda?
pumuklii
 
 


Anyósomnak engesztelés gyanánt hogy így lehordta apósom, megmutattam milyen rucikat vettem picurkának.Na ettől kezdve nem lehet leállítani.Ma reggel nyugodtan eszek, visszaolvaslak titeket erre beront, hogy kinézett egy kiságyat meg hogy majd megveszik.Mondom neki, hogy após lehet azt is csinál a kicsinek.Na úgy nézett rám, hogy bezzeg apósommal meg az élettársával mident megbeszélek csak vele nem.Hát pont a hozzáállása miatt.Hogy szónélkül vesz meg mindent, meg össze vissza pattog mint egy kamasz.Lehet hogy ez természetes reakció de nekem nem jön be annyira.Pont ezért nem is nagyon beszélek vele, mert tudom hogy nem tetszik a hozzáállása a dolgokhoz.

Most adtam neki egy listát hogy milyen herbáriás cuccokat vegyen, ha már ott dolgozik.De úgy látszik ez nem elég neki.

Ház ügyről,
minden ingatlanos fészekrakóra akar rábeszélni meg deviza hitelre.Májusig még van időnk gondolkodni bár nem sok jót látok a jövőt illetően.Addig is amíg eldől a dolog albérletet keresünk mire megjön babóka.

KépKép
harhaj
 
 


Panndi,
csúúúcs méretek :lol:

Anita,
pihenj sokat.

Megyek védőnőhöz, megmázsáltatom magam... :?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Úristen!Pang a topic!!!!Remélem mindenki jól van :shock:

Azért néha adjatok életjelet magatokról!!!!

Engem meg levideózott az echo Tv ahogy a szociális boltban vásároltam :lol: Remélem nem leszek benne a hírekben!Mutogassák inkább a mamikat :wink: :lol:

Még van egy köröm a boltban.Hétvégi menü paprikás krumpli és tarhonyás hús.Persze semmi nem volt hozzá...most már legalább krumpli van :roll:

Mindenkinek frontmentes,görcsmentes és keményedés mentes napot kívánok! 8)

annus11
 
 


Na, rakok én is pocak képet, bár Panndi képe után félve teszem fel :) a másodikról levágtam a fejem, mert extra hülyén nézett ki :)

Annus, bizti mindenki kamillázik :)

Kép

Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszti!
Csini vagy te is!Végre vmi igazi kismami pocak!
Szeritem Panndiról megint nem fogják elhinni ha megy majd szülni....Én azt se mondanám meg h terhes,ha nem tudnám :lol:

Amúgy meg csak irigykedünk mi nagy pocakosak :wink:

annus11
 
 


Halihó!

Na, most olvastam végig, köszi a magneb6-os hozzászólásokat.

Én elég sokat keményedek....biztos az idő miatt....nem vagyok a toppon. :(

Annus!
Tényleg tök hasonló dolgokat produkálnak a babáink. :) Iza most hogy van? Nekem Lilcsó hullámozgat, meg bökdös.
Nem szereti ha keményedek, ha már nagyon elege van, akkor egy óriásit beleboxol a méhszájba...és néha ettől kiáll a keményedés! :)
Tök ügyi a kiscsaj, besegít a magneb6-nak! :)

Panndi!
Mértek combot is...csak nekem még mindig keresnem kell a leletmagyarázóban hogy mi micsoda...szóval FL= 6,87!!!!- ami egy 35 hetes babaátlag....a feje is nagyobb kb. 1 héttel, viszont a pockója meg kisebb kb.2 héttel.....pedig kap enni.
Furák ezek a méretek, szerintem ez már annyira egyéni............nem szabad, hogy hagyjuk magunkat beparáztatni.
Szerintem 1-2 doki azért szereti túlbuzogni....no, mind1....majd kedden a saját nődokim megmondja a tutit. :)

Anita!
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaagyoooooooooooon szépek a képek Hannáról, igazi fotómodell, már most bepózol. :)

Kutyafüle!
Én átérzem a 4Ds csalódottságodat. Nekem is az egyiknél kb. 30 percig próbáltuk kicsalogatni a lepényből, de semmi..........már rászóltam a szonográfusra, hogy ne bökdösse a hasam (fájt!), a gyerek nem akar felébredni és megfordulni, hagyjuk békén.....persze a pénzt elkérték teljes összegben!!!!semmi 'sétálgassak és jöjjek vissza később, hátha'....na mind1.....tudtam volna másra is költeni......

Esztó!
Szép nagy pocak! Cuki! :) Az enyém is ilyen nagy kb., csak nekem nem ilyen szép gömbölyű, hanem csúcsos....:)....nem hiszik el hogy kiscsaj lakik benne....mindenki szerint tuti fiú....hiába kb. 15 db. 4Ds nunikép....
Btw, nagyon tetszik a nappalitok függönye is!!!!!! Hol van az a bolt?????????

Na, teszek fel én is képet:
Kép Kép Kép

Kép
mozza
 
 


Emese, próbálj meg ne aggódni.Ez azért csak jó szerintem, hogy ennyire figyel rád az orvos. Azt mondtad törökülésben van.Akkor Neked is faros még a pici?
Anita! Pihenj sokat, feküdj, de ha tudsz,akkor majd gyere azért!!
Panndi!!!Jesszusom, hol van ott a baba???? :shock: :shock: Bár egy másik fórumon is volt egy lány,neki is ilyen mini pocija volt, és végül 4,1kg-os babát szült.
De én Annussal tartok. És kijelentem hivatalosan is, hogy Annussal mi visszük a prímet pocak-ügyben.:D Sebaj!Szerintem tök jó, hogy ilyen nagy!Olyan igazán kismamás. Ja Mozzát is bevesszük a csapatba, ha jön.Tényleg!Hol van Mozza?Tudtok róla valamit?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na pont most emlegettelek!!!!!Ilyen a telepátia!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja, még akartam kérdezni pár dolgot...

1. NST-re hanyadik héttől kell járni????? Milyen gyakran?

2. A védőnőtől kötelező a 4 pecsét az egyszeri anyasági támogatáshoz? Vagy összesen kell a kiskönyvbe min. 4 pecsét....mindegy, hogy tőle, vagy a dokitól???? Nekem kb. vagy 12 pecsétem van már (ebből kb. 10 a dokimtól és csak 2 a védőnőtől). Nem akarok még 2 szer 'védőnőzni'...semmi értelme....nem csinál semmit....

Kép
mozza
 
 


Esztó, Mozza csinik vagytok!

Enyém is igazi kismamapoci :-((( Azért csak van Mozza meg köztem majdnem 3 hét :-)
pumuklii
 
 


:) Na, ez komoly! Pont egyszerre! :)
A nagy pocisok táborában nekem bérelt helyem van! :)
Esztó is szépen halad így a 30.héten....szerintem ő is 'klubbtag'. :)

Pumukli!
Csini a pocid neked is! :))))) A tied kis formás, az enyém olyan, mintha a köldökömön át szeretne távozni a babucim.....oldalról vicces! :)

Kép
mozza
 
 


Szép pocik :)

Nekem Zsófival is kicsi volt, szerintem a széles csípőm miatt. Vagy fena tudja, ez jutott :lol:
Vendég
 


Ja!

És most olvastam valamilyen pletyós portálon, hogy Sarka Kata- 'kedvenc' celebkismamink 25 kilót hízott a terhesség alatt és 20 nap alatt már vagy 20 kiló le is jött, amióta megszült és szoptat....na (ha ez igaz) akkor ez jól hangzik! :)

Kép
mozza
 
 


Mozza, ezen én is mosolyogtam. A szuperkismama már leadott 20 kiltót :-)
pumuklii
 
 


Jaja, ezt én is hallottam-. De azt is, hogy még nem jönnek rá a régi ruhái :wink: Hahahahaaaa, én a terhesség előtti farmeremben jöttem haza a kórházból anno :lol:


Áááá, annyira nem szeretem őket :?
Vendég
 


Kengurutól kaptam levelet:

2009. március 5-től 15-ig törzsvásárlói akciót rendezünk üzleteinkben.

-24 % kedvezménnyel vásárolhat Kenguru Gold márkájú termékeket

-16 % kedvemény vonatkozik minden ruházati termékünkre.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Mozza: írtam privit.

Mi is voltunk szerdán dokinál. Pont 30 hetesnek mutatja magát a kisasszony: BPD 7,4 cm, FL 6 cm és kb. 1410 g.
Minden OK vele, fejvégű volt éppen a vizsgálatnál, de szerintem ez még nem egy állandó állapot. Néha olyanokat forog, hogy tényleg az egész hasam hullámzik, ahogy írtátok.

Annus: köv. vizsgálat ápr.8. (doki + CTG)

Anita: pihenj sokat, rendes Apától, hogy segít Neked és főleg ne aggódj, ezek a méret dolgok nagyon egyénileg alakulnak.

Nagyon szépek a pocifotók, a nagyok is meg a kisebbek is :D
Én a középmezőnyben foglalok helyet. De sajnos már +10 kg-nál tartok, és állandóan édességet ennék :shock:

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Pumukli!
Nem úgy gondoltam,hogy kismamás.Hanem mindig olyan nagy lufisnak képzeltem el a kismamák hasát,amilyet pl.az enyém is produkál. Akkor még nem tudtam ebben is micsoda egyéni,alkati különbségek vannak. Erre írtam,hogy olyan kismamás. MAgyarul,mi már csak gurulunk.Legalábbis én. :oops:
De hidd el, úgy foglak irigyelni cirka 10-12 hét múlva amiért én még mindig hordó leszek,Te pedig már a saját régi gatyódban fogsz feszíteni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na megjöttem a boltból ismét!

Mozza!
Hát nekem is hullámzik nagyokat!Meg rugdos,ütöget a kezével!Minden van itt már...ahogy írjátok lehet h nekem is néha ténylegesen keményedik,csak annyira béna vagyok és nem ismerem fel :oops: Lehet h amit én feszítésnek érzek az a keményedés....fene se tudja.
Tényleg jó csúcsos a pocid!!!Továbbra is nagyon csini vagy!
NSTre a 36.héttől kell menni,heti 1x.Ha meg betöltötted a 40.hetet és babó még benn,akkor sűrűbben.2-3 naponta kb.Aztán nem tom h ez mennyire kórház és doki függő.
Pecséttel ne foglalkozz!A dokid fog adni egy papírt h megvan,a kiskönyvedet senki nem fogja elkérni!!!!

Sissy!
Örülök h nálad is oké minden!Nagyon jó kis méretei vannak a babának!!!!A +10 meg még belefér!Lehet h most mrá csak pár kiló megy fel!!!


Az a baj h Sarka Kata el is hiszi magáról h szuper kismama(volt)!De csak azért,mert nem ismer minket!Mi vagyunk ugyanis az igazi celeb kismamik :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Mozza, Esztó,
szép nagy pocitok van már :)

Mozza,
én úgy tudom, 4 pecsét kell a dokitól (én az utolsó 2 rendelésen már nem is pecséltettem...), de egy külön igazolással utalják majd az egyszeri anyaságit.

Panndi,
Neked legalább szülés után pikk-pakk lapos hasid lesz ismét, mi meg majd irigykedünk :))

Annus,
nekem uh-al mérték azt a 39 mm-t a méhszájra, de most először.

Megjöttem a kórházból is, szerencsére minden ok, aBPD 68 mm, FL 53 mm, AC 228 mm - eszerint 1 hetes a baba lemaradása, de ez simán belefér. Jó a flow is, az aortában meg a artériában is normális az áramlás. Azért megnyugodtam, a dokim se akart beparáztatni, de mondta, h inkább lássa szakorvos is rendesen, biztos ami biztos alapján - a mai számítás szerint 1100 gr.
Nálam tegnap farvégű fekvéses volt, ma harántfekvéses, még egyfolytában változtatja a helyét, de még ráér befordulni.

A sülés dátumát Annus átírod majd 05.26-ra, mikor frissíted a táblit, ma is meg tegnap is azt mondták, ha azt tekintsem dátumnak. köszi!!!

emese1979
 
 


Sziasztok

Kicsit tudok jönni a nagy lakás szétbombázás közepedte, bár megfogadtam, hogy ma visszaolvasok rendesen. Ennyi jár nekem, nem? :wink:

Gyors hírek:
1. tegnap doki megvolt, közös megegyezéssel egy héttel "fiatalabbak lettünk". Mivel a genetikai UH-n egy héttel, illetve két 4D UH-n is két héttel kisebbnek mérték Nórikámat, így a dokival megbeszéltük, hogy egy héttel tolódik a szülés, többel a méretek alapján tuti nem. Tehát, a szülésem várható időpontja május 21. lett. Kisasszony 1240 gramm. Egyébként rendben fejlődik, minden rendben, csak pici baba.
2. voltam szülésfelkészítőn, ami ugyan elmaradt mert aki tartotta volna nem tudott jönni, de bejött egy szülésznő, és lehetett tőle kérdezgetni pár dolgot. Pl megtudtam, hoyg sokminden nem olyan babaarát már a kórházban (ÁEK), de azt még mindig tartják, hoyg normál, komplikáció mentes szülésnél a szülés után két órát apa-anya és -baba együtt lehet hármasban a szülőszobán. Ennek örültem. Beöntést kap mindenki, én nem bánom. Csak annak nem adnak, aki foggal körömmel tiltakozik ellene. Kb ennyi a részletekkel nem untatlak benneteket, jövő héten is megyek.

Na, akkor jön a nagy projekt, vissza fogok olvasni.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Na táblit frissítettem!!!!

Főznöm kéne ezerrel!!!!Szerintem kicsi pihi és majd csak utána!

annus11
 
 


Sissy!
Válaszoltam. :)

Pingi!
Ha lesz időd, írj bővebben is.

Annus, Emese!
Köszi a pecsétes infót. Na, akkor max. még 1szer bemegyek a védőnőhöz, aztán hagyjon békén...semmi értelme nincs...3-4 hetente járok a dokimhoz + kötelező UHkra a kórházba....az pont elég

Az egyik volt kolleginám szülés után akkora hassal jött ki, mintha kb. 8 hónapos tehes volna....2 hétig ilyen volt....aztán hirtelen napról napra látványosan 'leapadt' a pockója. A méhe valakinek lassabban áll vissza a normál méretre. Bár ő mondjuk 2 hónapig vérezgetett szülés után...pedig tisztították is....szóval ez tényleg absz. változó.
Na, én azért felszerelkezem hasszorítóval, nincsenek illúzióim, az ekkora poci, mint amilyen nekem van nem hinném, hogy azonnal eltűnik....

Na, megyek....már megint a net előtt ragadtam....

Kép
mozza
 
 


Megjöttem a védőnőtől. 1kg-t fogytam. Eljött velem apa is, okosakat kérdezni :)
Azt mondta, ha császár lesz akkor szerinte már a 38-dik héten megcsinálják, az a május elsejei hét lenne. :shock:
Ez a nap nem az enyém, összetörtem a pirospaprikás fűszertartót a barna járólapon, amitől feljött a felső réteg, kiöntöttem a tojást amit felvertem, leejtettem belőle a villát is, ami összemaszatolta a szép falamat...és még kész sincs a konyha :) mi lesz itt még...:)

Mozza,
Gödöllőn vettem a függönyt egy szupi kis függöny boltban (vagy hogy hívják ezeket.) majd megmutatom hol.
Ténlyeg jó csúcsos a hasad :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Visszaolvastam.
Csak néhány gyors komment/kérdés az előzőekhez:

Anita: neketek az is látszódott, hogy Hannának van haja? Mondjuk nagyon jó képeitek lettek, jó a minősége is...de azt nem is gondoltam volna hogy a haja is látszódhat egy babának...
Húúú, kitartás ehez a fekvéshez. Lehet hogy túl elővigyázatosak, de az még mindig jobb, mintha nem törődnének veled. Vigyázz magatokra!!!

Jaa jut eszembe, Nórika is befordult már, mondta a doki, hogy szerinte már úgy is marad, de azért ezt sosem lehet tudni...És végre rákérdeztem a méhszájra is, mert ezen paráztam állandóan hogy látja-e az UH-n és ha igen akkor milyen épp. Tökéletesen zárt a méhszájam. Örültem.

Szofi: anyukádnak jobbulást kívánok!!

Jaaaj, pocak és kismama méretekről jut eszembe.
Mondom a dokinak, hogy akkor eddig 15kg +. Erre fennakad a szeme. Mondom próbáltam tartogatni a súlyom mióta 8 hete rámszólt, hogy figyeljek, de azért csak jött fel. Viszont, mostmár eljutottam oda, hogy (idézem amit mondtam): „megeszek egy szőlőszemet és feljön rám egy kiló. Képtelen vagyok fékentartani.” Erre mit mondott ő? „Akkor csak egy fél szem szőlőt egyen meg.” :roll: Köszi. Hogyan egyek kevesebbet, ha reggelente meg délelőtt joghurtokat próbálok enni, estére meg délután szinte csak gyümölcsöt eszek, és jó ha az ebédnek nevezett étkezéskor eszek normálisan...

Emese: nekem az ellátási kötelezettségről azt mondta az orvosom, hogy minden kórháznak hivatalosan meg van adva, hogy honnan érkezőket kötelesek minden szó nélkül ellátni. Akkor pl felsorolta, hogy az ÁEK (MÁV) melyik kerülteből érkezőket kötelesn ellátni. Ez nyilvános, úgyhogy akár az is lehet hogy az általad keresett kórház honlapján megtalálod. Csak arról nem beszélt a doki, hogy mivan akkor ha nem tartozok bele az ellátni köteles körbe...Nekem amúgy is bonyi ez az egésszségügy. Grrrrr :evil:

Részemről aktuális lett, hogy az én dokim legyen ott ha szülök, mivel nem választhatok szülésznőt. Így mindenképp szólok a dokinak. Ha épp nem tud jönni (mert pl külföldön van), akkor nekem hiába ad meg másik dokit, onnantól nem érdekel...jöhet akátr az ügyeletes is.
Amúgy anno nekem is mondták, hogy ne szedjek Elevitet, mert óriás babám lesz. Na hát én azért csak szedem hetente néhányszor, és ahogy írtam is nem úgy tűnik hogy nagy a baba, sőt!! :!: Viszont anélkül attól tartok nem jutok elég vitaminhoz még a napi 2kg gyümölcsevésemmel se.

Kutyafüle: mostanában én is fagyit kívánok egyfolytában...olyan jól esik. Lehet a savas gyomromat jól lehűti és azért.

Tinu: jelenleg én is maximálisan osztom az álláspontodat, miszerint én is azt várom hogy egész nap a babámmal lehessek a kórházban. De azért nem hagyom figyelmen kívül azoknak a tapasztalt anyáknak a véleményét, akik már szültek, és azt mondják: sosem tudhatod, mennyire leszel kimerült...úgyhogy én is csak bizakodok egy könnyű gyors szülésben. (aztán felébredek és bilibe lóg a kezem) :lol: :lol:

TE JÓ ÉG.
Kicsit sok lett, ne haragudjatok, próbáltam pedig visszafogni magam...ilyenkor mindig megfogadom, hogy rendszeresen jövök és akkor ez nem fordulhat elő, de hát ahogy a lakás most kinéz nem is tudom mit mondjak...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Kutyafüle, Pingi
a fagyievészet néha rám is rámtör, sztm egész életemben nem ettem annyit, mint az utóbbi időben (nem nagyon szeretem...)

emese1979
 
 


Vett már valaki betűket a gyerekszoba ajtajára? Nekünk vannak Maja betűk, most is akarok venni, de most másfajtát. Brendonban vettem a régieket 500 ft/db volt.
Nem látott vki szépeket valahol?
pumuklii
 
 


A doki ír majd a kiskönyvedbe, hogy az a kórház, ahol szülni fogsz, fogad, még ha nem is oda tartozol. Nekem legalábbis így volt Zsófinál :)
Vendég
 


Pumukli,
én is akarok betüket. Az Árkádban láttam tök szépeket (nem azokat az idióta bohócokat). A legalsó szinten a spar (vagy mi van ott) felé, jobb oldalon

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pumukli,
talán kreatív boltokban érdemes még megnézni.

A Kreatív Hobbynál pl. van ilyen, amit a webshopban találtam, de lehet az üzletben van töbféle (ez elég pici méret lehet)

http://www.kreativhobby.hu/termekek/201 ... betuk.html

emese1979
 
 


Ezt meg kell osztanom veletek: :D

Újabb kalória kutatásom eredménye (döbbenetes):
1 mars csoki (normál méret, nem az xxl)kalóriatartalma(200kalória) = másfél túrórudi = 1 danone puding(198kalória) = kb. 1gyümis activia joghurt(170kalória átlagosan 1 jogi!!!!)=kb. másfél vizes zsemle üresen!!!!!!!!!!
ÉLJEN A CSOKI!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

A tejes cuccokban kvázi több a kalória, mint a szétcukrozott csokikban!!!!!!
Szóval Pingi, a joghurtoktól szerintem simán lehet hízni!
Inkább csokizz! :lol:

Kép
mozza
 
 


Mozza,
akkor a Snickerssel óvatosan kell bánni, 100 gr-ban 506 kcal van, jóból vásároltam én is be :))

emese1979
 
 


Emese
az matrica, én fából szeretnék. Majának most az "idióta bohócos" van, amúgy az is aranyos szerintem.
pumuklii
 
 


De nézd meg, hogy hány grammos!
1 mars csak 49g!!!
Lehet, hogy nem is annyival több a snickers!

Kép
mozza
 
 


mozza :lol: :lol: :lol:

Úgy bírom ezeket a kutatásaidat :lol:
Vendég
 


:) bocs Pumukli, de én annyira nem szeretem a bohócokat, azért írtam azt hogy idióta :)
szóval az árkádban aranyosak voltak, fából.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pumukli!

Én az RS-ben láttam a Faktumos részlegnél nagyon szép betűket. Mondjuk mi nem szándékozunk venni, de azért megnéztem, mert tényleg tetszett némelyik.

Emese!
Szerintem csupán annyiról van szó, hogy a Kisasszony, jó szomszéd módjára, bevárja Ákoskámat :lol:
Névvel, hogy álltok? Újabb ötelt?

A fagyit ne is mondjátok!!! Ha lehetne napi 3x is megenném :oops: Persze visszafogom magam, de amióta terhes vagyok, állandó vendég lett a fagyóban.

KépKép
novygirl
 
 


Mozza,
én már hallottam csokidiétáról is :) neten meg most találtam:

http://www.femina.hu/fogyokura/topdietak_csokinap

hehe, ez a nekem való! :lol:

emese1979
 
 


A Pennyben lehet kapni asszem 500 ft-ért 6 db epres-vanílisá tölcséres fagyit (cornetto utánzat), nagyon fincsi!!!

Hát, névügyileg semmi előrelépés :( De még van egy kis időnk, amjd dűlőrejutunk! Remélem... :wink:

emese1979
 
 


Ennek örömére ettem 1 joghurtot.
Meg Apa megy Metroba vásárolni és hozatok vele fagyit is.
Tudtátok, hogy 10 év alatti gyereket nem lehet bevinni? Mi maradunk itthon.

Ez jó, mert megyünk szombaton az RS-be ágyat nézni, akkor megkeresem a betűket is.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Húúú, de durva hetem volt.. Eddig is dolgoztam ágyban, de nem ennyit. Több diákom is vizsgázik,és több órát akartak.. Még skype órák is voltak. Egyébként úgy jönnek, hogy én fekszem a kinyitott kanapén, és ők is így-úgy... Muszáj, a rohadt forint a béka fenekét csapdossa. Ki tudja mi lesz itt. A felvett 5,5 millió forint x svájci frank most épp 6.9M-t ér. :twisted:

Gondolkozom azon is, hogy inkább megmondom a dokimnak, hogy ne számítson a szülésnél rám, azaz én nem számítok rá. jó lesz nekem az ügyeletes doki. Azzal is beljebb lennénk 80ezer ft-tal. Végülis, fogalmam sincs, hogy ő milyen jó egy szülésnél, miért ne lehetne a másik doki épp olyan ügyes, vagy épp hanyag? csak nem hagyják bennem azt a babát...

És jött hozzám a varrónőm:) a barátnőm, átalakítottunk 2 pizsit, meg egy szép néptáncinget, abból is lett egy pizsi, így van már 3:) szoptatósok... Így nem kell venni szoptatós hálóinget.:) Aztán elhozták a barátaink a babakocsit, kölcsönbe. Csak kivagyok, mint a liba...

Hú, mekkora pocik!:) Mozza, Eszti!

Mozza, még mindíg nyomod a tornát?

Panndi, érdekes, hogy ennyire lapos a pocid.. a lényeg, hogy szép nagy belül:)

Anita, óvatos a dokid, kitartás neked is! Szuper, hogy minden ellenére a máhszáj érintetlen... én már majdnem 2 hónapja fekszem, semmit nem változott, pedig sokat keményedek... nem lesz semmi baj!
vanni
 
 


pumukli, elvileg nem lehet, de mi voltunk már Zsófival :wink:
Vendég
 


vanni: hát érdekes, de ez van :wink: Fruzsi megvan, az a lényeg :)
Vendég
 


Pumukli, azért lettél Pumukli mert vöröses hajad van? :) De szerettem azt a mesét...

Annus, várom a ti szobátok is legyen kész, jó lenne fotókat nézegetni...

Reni, nálunk nem tudom hogy lesz a cicánkkal. eddig 4 6 hónapos és 3 éves kor közötti baba jött hozzánk, olyankor elő sem jött, és amikor közeledtünk felé, iszonyatosan elkezd morogni, és fúj is úgy, hogy kimutatja az összes fogát... szerintetek? Találkozatok ilyennel?
vanni
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: