Sziasztok,
bocsi, hogy eltűntem...
Sziszkó, nagyon-nagyon örülök Neked, hogy sikerült !!!!! Éreztem én valahol
Sajnálom, a rosszul léteidet, de igaza van Heninek, megéri, és hamar elrepül az idő !
Család mit szólt ? Biztos, örültek !
Tabati, remélem, már nem fáj a combtöved, és csak alakulnak a csontjaid ! Nehéz kérdés, hogy dolgozz vagy táppénzen legyél... Tudom sok mindent kell figyelembe venni, férjed mit tanácsolt ezzel kapcsolatban ?
Heni, nem voltam, mert beteg voltam, és csak ma vagyok jobban( folyt. később ) Remélem, hogy Te meggyógyultál teljesen !
Sajnáltalak, hogy múltkor annyira leterhelted magad a vendégekkor, aggódtam !
Kíváncsi leszek a 3. trimeszteretekre Mindhármatoknál !
Gondolom, akkor kezdenek a barátnődék hamarabb.
Nekünk is van egy baráti pát, akik szegediek, és a Káliba járnak, csak ők is gyűjtenek, mint mi. Nekünk azért is jó a május-június, mert addigra tudjuk előteremteni a pénzt - sajnos.
Képzeljétek, hogy Forgácsos kismamik sorra jönnek a pozitív eredményekkel, remélem, nem szakad meg a "lánc"
Szóval vírusos influenzám volt/van, ma vagyok már 80 %-os
Fájt a bőröm, ízületem, csontom. Nyűgös voltam. ( torok fájás + orrfolyás semmi nem volt ! ) Lázam csak éjjel volt, de napközben is néha olyan volt, mintha lázas lettem volna.
A szemem görcsölt, estére a fény,zaj megőrített( nem tusom leírni - bocsi ) tegnap este azt hittem lekaparom a tapétát a fájdalomtól, mintha leskalpoltak volna
Bevettem egy fejfájás-csillapítót, pár óra múlva úgy ébredtem, hogy a pizsamámból csavarni lehetett volna vizet. Ilyen beteg még nem voltam, párom is mondta, hogy sajnált, mert rossz volt, hogy nem tudott segíteni.
Azon gondolkoztam, hogy mit tud tenni egy kismama, ha elkap egy ilyen nyavalyát, mert ugye gyógyszert nem vehet be, először én is homeobogyóval próbálkoztam, de a fejemre nem hatott....
Lányok, köszönöm a szurkolást, én is minden jóban bizakodom.
Kismamik, vigyázzatok Magatokra, és a babákra !!!