Új privát üzeneted érkezett!

Most elmegyek összetakaritok meg mosok és bedagasztok a Fánkot.
Igy haladunk elfújja a szél a házat.
Sziasztok lányok
DITA+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Linácska

Na látod, én ettől vagyok kiakadva. Lehet, hogy pici, de a szülő azt látja, hogyha valami nem stimmel. Ne hagyd magad, próbálj keresni valakit, aki mjegnézni végre Lilit. Fejlesztőpedagógusnál voltatok? A Bencét most fejlesztőpedagógus mérte fel. Ha nem laknátok ilyen messze isten bizony elvinnélek ehhez a nőhöz, mert nagyon jó. Én lehet, hogy olyannal próbálkoznék, hogy labdát gurítani, dobni, nagy gyönggyel gyöngyfűzés, szép láncot készíthet magának, anyának stb.

Ez a fejlesztőpedagógus azért harcol évek óta, hogy ne csak az iskolaköteles korba menjenek a beszédhibás gyerekek logopédiára, hanem már előtt minimum 1 évvel, mert6 éves korukig megszokják azt ahogy beszélnek és akkor sokkal nehezebb javítani.

timejka
 
 


Timejka,
te hol laksz?
Amúgy az a baj, hogy csak az evőeszközzel evés, rajzolás, vágás, öltözés-vetkőzés nem megy. Gyöngyöt fűzni tud, és még a pizsin a gombot is begombolja. Valahogy ez annyira nem illik a képbe. Mindegy, kaptam most egy telefonszámot, aki egyénileg felméri.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Linácska
Koárom-Esztergom megyében lakom. Ez tényleg érdekes. Interneten most néztem, hogy van-e valami a finommotorikáról, ha van időd nézelődj rajta, szerintem vannak hasznos dolgok. Szokott építő kockázni? Hugom kislánya eléggé érdekesen fogta a ceruzát, nem tudott rajzolni se. Tüskés gumi labdát kellett neki venni, azt nyomogatni, azzal labdázni. Attól vagy nem attól, de most már kicsit rajznak nevezhető az alkotása. Nekünk az öltözés-vetkőzés menne, csak pasi és marha lusta. Most aztán már egyre kíváncsibb vagyok mit mondanak Lilire. Milyen kezes Lili? Vagy inkább úgy kérdezem, hogy melyik kezét használja?

timejka
 
 


Linácska próbálok valamit feltenni. Ha érdekel nézd meg.
1236251393.8334.doc

timejka
 
 


Ditusról valami hír????

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditus visszakapta a Bogyókat, ahogy írta már Ikrek mami!!! Apája is magához tért a tegnapi kiosztás után, szóval most nagy a boldogság.
20150601134430
 
 


És lettek fagyibabák?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Azt nem tudom, csak annyit írt a Kis Drágám, h már ikres mami Kép
20150601134430
 
 


Nem tudtam visszaolvasni,de mindenkinek minden jót!

Dita,most miattad jöttem! Ezer drukk,maradjanak ezek a pici babók,jó helyük van Anya pocijában :P :P :P !!!!!!!!!

Kép
f.ancsi
 
 


Ditta Kép Ezt küldöm neked!!!!!Gratula
Pihizz sokat és vigyázz rájuk!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Most megyek csak azért jöttem hogy hátha van valami hir Ditaról.
Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


viki
köszi a választ

bikfy
Kitaláltad, hogy mit veszel fel a bálra?

timejka
 
 


Sziasztok!

Nem lettünk okosabbak,már ami Feri eredményét illeti. Nem találtak okot, amitől rossz a spermakép. Ráadásul a lombikkori egyszeri rossz lehetett. mert most megint jobb volt. Bár pontos eredményt nem közölt a doki. De azt mondta, hogy a mai világban elmegy egy ilyen eredmény. Annyit javasolt, hogy szedje továbbra is a FER14-et, meg mellé még E-vitamint és C-vitamint, és még multivitamint is. Lehetőleg kerülje a nehéz fizikai munkát, meg a stresszet.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Hali!
Bumi a stresszt meg a nehéz fizikai munkát mindenkinek kerülnie kellene ha lehetne de sajna ebben a világban örül az ember ha van munkahelye.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Jah és Remélem azért javulni fog a párod spermaképe.!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Ki mit fözött?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Megjöttem. Most nincs túlstimum, pedig ugyanaz az adagom, mikor nem lett inszem. Szóval most 2 tüszőm van, egy 12 és egy 13 mm-es. A nyálkahártya 11 mm-es. Hétfőn megyek vissza uh-ra, de azt mondta a doki, hogy szerinte szerdán meg lehet az inszem. Azért annak örülök, hogy nem lesznek 6-os ikreim. :) Egyébként ma 1/2 12 felé végeztem. Ma jól eltelt az idő, mert jókat beszélgettünk.

vius: Én személy szerint tojásos gombát főztem, persze csak magamnak, mert apa még mindig nem nagyon eszik. Most méreckedett és már több, mint 2 kilót fogyott, mióta beteg. 3 napja!



vicky79
 
 


Vicky engem soha nem stimuztak túl.vagy nem is lett volna több pedig nem kevés injekciót kaptam.
Te milyen injekciókat kaptál vagy miket kaptál?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


vius: Én mindig csak merionalt kapok és most 1 egészeket. Az első stimumnál az első uh-n már 6-8 nagyobb tüszőm volt és emiatt leállította a doki a ciklust. Most ugyanaz az adag és "csak-2 két tüszőm van. Remélem ezek életképesebbek így, hogy nem tülekednek, bár a kis cisztáim azért egy csomó helyet elvesznek.



vicky79
 
 


Én ma belehúztam mindenbe.Végig vixeltem a lakás minden zeg zúgát meg sütöttek almáspitét fánkot meg csináltam bablevest!
a férjem irt egy smst hogy én mennyire szeretem az almáspitét mert ő nagyon....Ez egy kis célzás úgyhogy sütöttem azt is nem szólhat egy sót sem .:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Akkor te nem is kapsz nagy adag injekciót.
Én a mensi 3 napjától 5 napig szedem a clostyt napi két szemet és mensi 3 napjától minden másnap kapta egy merionalt és egy fostimont.az első inszemnél a 16.napon bal oldalon volt 20,5 egy db meg volt egy 19 egy 18 a jobban pedig egy 19 es.most a 11napon a baloldalon 2db 15mm a jobb oldalon 1db 15mm.múltkor a 17napo volt inszem most pedig a 14.en volt.remélem ez sikerült is.
A 11nap péntekre esett és szombaton a 12nap estéjén kellett ovitrelle tüszörepit kapnom.de a múltkori inszemnél tök lusta voltam állandóan aludtam most meg pont az ellenkezője.tisztára fel vagyok pörögve.
Lehet segít a rózsakvarcom.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vicky a cisztákat nem műtik meg?
Velem addig szóba sem álltak még nem volt laparoscopia.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Te magadnak adod a szurikat vagy mész kórházba miatta?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Titeket is kidobott a babanet?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vicky majd irj nekem ha gondolod.Most elmegyek egy picit pihenni mert kicsit elfáradtam.
sziasztok!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Dita,
gratulálok Bogyókhoz!

Bumi,
látod mondtam én, hogy lehet hogy csak egyszeri nagyon rossz eredmény volt. Lehet a párod is nagyon izgatott volt a lombik miatt és azért lett a rossz eredmény, nem?

Monic,
remélem ma éjjel is bejön a kívánságom :wink:

i.kata
 
 


Sziasztok!
Dituli kismami jelentkezik,........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Blogban mindent megtaláltok! :wink:

Pihengetek még, majd holnap jövök!

Puszi Mindenkinek!

dita75
 
 


Dita

Nagyon-nagyon sokat pihenj. Tapaszd a bogyókat. Úgy örülök, hogy végre kismami vagy!

timejka
 
 


Sziasztok, megjöttem!

tegnap állandóan ledobált a net, így nem tudtam jönni.... :twisted:


Dita
Gratulálok, ikres kismami!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Monic
Örülök, hogy nyugodt éjszakátok volt, remélem ma is az lesz... :lol: :lol:

Bikfy
Sztem tuti jó a nacis, inges, fűzős megoldás! én a helyedben tuti ezt választanám! :wink:

Vicky
Hajrá inszem!+++++++++++++++

Kata, Bikfy
Kérdésetekre válaszolva, sajna még mindig szarul vagyok, sőt vasárnap óta szinte nem is aludtam. :twisted:

Képzeljétek el, meg akartam venni ma a Titok könyvet, és tudjátok, hogy mennyi?! 4000 pénz... :evil: Hát nem vettem meg.... Sajnálok kiadni ennyit egy könyvért, inkább elolvasom itt a gépen! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


vius: Bocsi, hogy csak most írok, egy kicsit bealudtam. Én nem akarom megműttetni a cisztáimat. Volt orvosom aki akarta műteni, volt aki nem és én az ő véleményére adtam. Ha még az idén sem lesz gyerek, akkor lehet hogy mégis megműttetem, de úgy látom hogy a peteérésemet nem befolyásolja. A bőr alá adandót magamnak adom, ha a tüszőrepim most izomba adandó lesz, akkor azt ügyeleten fogom beadatni.



vicky79
 
 


dy: Köszi a drukkot. Én kinyomtattam a Titkot és bespiráloztam. Én se adtam érte annyit. Ugye azért így is hat?



vicky79
 
 


Sziasztok lányok!

Tudom régóta nem jelentkeztem, de minden nap olvastalak benneteket. Nem bírtam írni, mert lelkileg nem voltam képes rá, de nagyon érdekelt, hogy veletek mi van.

A legfontosabb: Ditus nagyon-nagyon szurkolok neked, és rettentően vigyázz magadra! Maradj otthon, és kíméld magad!

Ditus, te ezt ne olvasd tovább.

Szóval nem tudom emlékeztek-e rá, hogy akkor tűntem el, mikor 5 hetes és 3 naposan még csak egy petezsákom volt, embrió nélkül, de az eredményeim alapján feltételezhető volt, hogy ketten lesznek. Rá 3 nappal nagyon beteg lettem, napokig nem tudtam 38 alá vinni a lázamat, még lázcsillapítóval sem. (A lázcsillapítót a dokim engedélyezte.)
Tegnap voltam uh-on (7 hetes és 5 naposan), és két petezsákom volt. Az egyik teljesen üres volt, embrió nem is fejlődött benne. A másik petezsákba volt egy embrió, de nem volt szívhangja. Csináltak vérvételt, ami alapján kiderült, hogy az a bogyó is halott. Szóval kettőből egyik bogyóka sem akarta, hogy én legyek a mamijuk.
Mikor megtudtam azt hittem meghalok. Mintha valaki rátelepedett volna a mellkasomra és ki akarta volna tépni a szívemet. És könyörögtem volna, hogy tépjék ki, mert az is kevésbé fájt volna. Aki átélte, sajnos tudja miről beszélek. A mai napot túléltem, bár nem tudom, hogy hogyan. Hétfőn megyek dokihoz, aki majd újra megvizsgál és majd kiderül, mikor fognak megműteni.
Röviden ennyi a történet, nem tudom még felfogni ezt az egészet. Keresem a miértekre a választ, hogy miért pont én, miért pont így... Miért ilyen kegyetlen velem az élet?

Szóval ez van. Minél hamarabb túl akarok lenni mindenen, hogy már csak előre tudjak nézni, de soha nem fogom őket elfelejteni.
rodina74
 
 


Sziasztok lányok!

Tudom régóta nem jelentkeztem, de minden nap olvastalak benneteket. Nem bírtam írni, mert lelkileg nem voltam képes rá, de nagyon érdekelt, hogy veletek mi van.

A legfontosabb: Ditus nagyon-nagyon szurkolok neked, és rettentően vigyázz magadra! Maradj otthon, és kíméld magad!

Ditus, te ezt ne olvasd tovább.

Szóval nem tudom emlékeztek-e rá, hogy akkor tűntem el, mikor 5 hetes és 3 naposan még csak egy petezsákom volt, embrió nélkül, de az eredményeim alapján feltételezhető volt, hogy ketten lesznek. Rá 3 nappal nagyon beteg lettem, napokig nem tudtam 38 alá vinni a lázamat, még lázcsillapítóval sem. (A lázcsillapítót a dokim engedélyezte.)
Tegnap voltam uh-on (7 hetes és 5 naposan), és két petezsákom volt. Az egyik teljesen üres volt, embrió nem is fejlődött benne. A másik petezsákba volt egy embrió, de nem volt szívhangja. Csináltak vérvételt, ami alapján kiderült, hogy az a bogyó is halott. Szóval kettőből egyik bogyóka sem akarta, hogy én legyek a mamijuk.
Mikor megtudtam azt hittem meghalok. Mintha valaki rátelepedett volna a mellkasomra és ki akarta volna tépni a szívemet. És könyörögtem volna, hogy tépjék ki, mert az is kevésbé fájt volna. Aki átélte, sajnos tudja miről beszélek. A mai napot túléltem, bár nem tudom, hogy hogyan. Hétfőn megyek dokihoz, aki majd újra megvizsgál és majd kiderül, mikor fognak megműteni.
Röviden ennyi a történet, nem tudom még felfogni ezt az egészet. Keresem a miértekre a választ, hogy miért pont én, miért pont így... Miért ilyen kegyetlen velem az élet?

Szóval ez van. Minél hamarabb túl akarok lenni mindenen, hogy már csak előre tudjak nézni, de soha nem fogom őket elfelejteni.
rodina74
 
 


Rodina

Részvétem!!!!!!!!! Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina
Erre nem tudok mit mondani. Sajnálom.

timejka
 
 


Rodina,
sajnálom. Én tudom miről beszélsz, bár én ezt úgy éltem át, hogy már volt egy gyerekem, de úgy sem volt könnyű. A műtétig rossz, aztán egyre jobb lesz. A kiszokni, amit apának adtam, mikor kiderült a baba, még mindig itt van az asztala fölött kiakasztva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodina

Írtam privit......

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina,
szívből sajnálom! Nem voltam még ilyen helyzetben, de a környezetemben sajnos már nagyon sokszor szembesültem ezzel. Sajnos ezt nem lehet megmagyarázni, hogy mi miért történik :cry:

i.kata
 
 


Rodina,

nagyon megdöbbentem, szívből sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Nem hiszem, hogy ma sokáig leszek, mert nagyon rosszul vagyok. Iszonyatos fejgörcseim vannak ettől a hülye széltől.

Dita!
Annyira boldog vagyok és nem is tudom, hogy fogjuk kivárni azt a 11 napot, amíg tesztelsz. Az az igazság, hogy ez a március hónap nekem is nagyon tetszik, jó lenne a zebrapárodnak lenni. Igyekszek majd mindent megtenni az ügy érdekében. :lol:


Rodina!
Az az igazság, hogy én gondoltam, hogy valami baj van, amiért nem jelentkeztél. Nagyon-nagyon sajnálom, ami veled történt, egyszerűen nem találok szavakat. Remélem, mihamarabb sikerül a lelkedet begyógyítani. Puszillak és barátsággal ölellek.

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodina,nagyon sajnálom és nagyon sajnállak! Hagyd most fájni,sírd ki magad és kívánom,hogy minél előbb erőre kapj és újra kismami legyél!!!!!!!!

Kép
f.ancsi
 
 


Köszönöm, nagyon arik vagytok!

Én is éreztem, hogy baj van. Ezért is nem nagyon jöttem, mert csak a rossz érzéseimről tudtam volna írni, ami sajnos be is jött. Valahol belül éreztem, hogy ez a betegség,..... nem jött jókor.
Azt tudom, hogyha legközelebb pozitív tesztem lesz, rögtön el fogok menni táppénzre. Nem fog érdekelni semmi.
rodina74
 
 


Bikfy

Na, hogy döntöttél? mit veszel fel a bálra????

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina!
Megmondom őszintén, nekem nagyon tanulságos az eseted. Tudod, én a gyerekek között dolgozok, és minden szar betegséget összeszedek. Hát most már én is biztos vagyok, amint két csíkosat tesztelek, irány a táppénz.

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy!
Megfűztetek, marad a nadrág és a fűző. Csak ahhoz vennem kell egy lila nadrágot, mert azom még nincs. Olcsó lesz nekem ez a bál. Na sebaj. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
ez nagyon kiszámíthatalan ám. Sógornőmék is hasonló cipöben járnak, csak náluk már sok sikertelen terhesség van a hátuk mögött... Már elmentek kromoszóma vizsgálatra is, és kiderült hogy semmi bajuk nincs. Azt mondta a doki, hogy ez csak a véletlen :roll:

i.kata
 
 


Moncsikám!

Dani hogy áll ebben a vacak szeles időben? Az én gyerekeim a suliban ma nagyon bolondok voltak. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

Hajrá olcsó bál! :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Akkor a betegségnek ehhez semmi köze?

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: