Sziasztok!
Princzike sajnálom azt a hülye pirit
Drukkolok neked nagyon a következő hónapra
Bikfy a titkot most fogom csak olvasni, kíváncsi vagyok már rá. Örülök, hogy nem volt semmi gond a mammográfián
Képzeljétek ma voltam az endokrinológusomnál az ÁEK-ben. Tiszta ideg voltam már előtte, de nem kellett volna, mert tök rendes volt. Megnézte a leleteimet és első dolga volt, hogy kért nekem rögtön egy nagyrutint ( 5 kémcső vért vettek tőlem) és vizelet vizsgálatot is kért. Hétfőn kell telcsiznem neki az eredményekért. Nem két hét, hanem már hétfőn!!! Gondolom keveselte a hormon vizsgálatot, amit a családtervezőben csináltak, mindenesetre én nagyon örülök, hogy ennyi mindent meg akar nézni. Azt mondta ezezet várjuk meg, de úgy néz ki mehet a closty a köv. ciklusban
Nagyon nem tetszett neki, hogy az előző nőgyógyászom csak úgy a hasára csapva felírta.
Addig is iszom a cicka teát, a málnalevél teát, vasárnaptól a palástfüvet, ma megyek le a bioboltba a barátcserje kapszuláért (meg kellett rendelnem) és ha minden jól megy anyósom holnapra kinyomtatja nekem az avivát
Tegnap már egészen össze voltam omolva annyira tartottam a mai naptól. Most már viszont tiszta reménység vagyok megint és nagyon-nagyon bízom a sikerben.
Puszi nektek