Új privát üzeneted érkezett!

Anettoo
Én kimaradtam :cry: :cry: :cry:
(privát üzenetben már elküldtem az adatokat :wink: )
Tegnap voltunk UH-n :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tökéletes kicsi lányunk lesz :wink:
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


Jó reggelt!
Sissi!*drukk a mai Uh-hoz,majd siess mesélj!
Danidaniel!*Akkor ha a doki ezt mondta nyugodj meg,CMV is akkor kb. olyan mint a toxo...egész életedben kimutatható!
Ágota!* Szenzációsak a képek!Nagyon édes kicsi lányotok van!

Jelentem Apa azt mondta este,hogy sokkal jobb mint múltkor a tatár amit készítettem,bekajált....a KFC-után(nem egy nyerő hely,nem ez lesz a kedvencem) és elment meccsre és 5gólt rúgott...mondtam is neki éjjel,tuti megkergült....mint a marha amiből készítettem....

Ma májgombóc levest készítek...napok óta azt szeretnék...na meg a tiramisut is megcsinálom....mascarpone nélkül....hátha megeszik...

Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 

 
 

Sziasztok Kismamik!

Hát én sem bírtam tovább tegnap vettünk szívhang hallgatót, ma reggel sikerült is meghallgatnom a kicsikém szivecskéjének dobogását, olyan megnyugtató érzés volt. Igaz csak olajjal de ma veszek zselét hátha azzal hangosabb lesz.

Ágota: nagyon édes a kislányotok.

Anetto: én márc 27.-én megyek köv uh-ra és dokihoz is.

Ha csak nem jön közbe valami még előtte, mert most megint nagyon görcsölget a hasam, és lehet elmegyek uh-ra előbb, hogy megnyugodjak nincs a picinek semmi baja.


Kandi. Tatár hmmmm én is annyira ennék de nem merek pedig imádom.De sajna megcsinálni nem tudom, egyszerr készítettem de nekem az nem izlett.

sissi: aztán várjuk a beszámolót, meg a képeket.

Üdv
Bea
Kép
Kép
beusmimi
 
 


Jó reggelt!

Mikor lesz már tavasz? Itt tegnap, és ma is szinte szélvihar van, és be van borulva. Nem tudom, hogy ettől az időtől, de nagyon durván fáradt vagyok a héten, és nyügös (pedig ez nem jellemző rám)

Ágota gratulálok a kislányhoz :lol: , gyönyörűek a képek :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Sziasztok!

Anetto: tényleg sokan nem jelentkeznek már régóta, azokat ki lehet venni a tábliból, vagy hátha később még jelentkeznek?

Tényleg Piroska sem jelentkezett már régóta, hol lehet? remélem nincs baj velük.

Üdv
Bea
beusmimi
 
 


Jó reggelt!

Irdab,
Csatlakoznék a nyűgös Adrik klubjához, mert én ezerrel nyafizom, annyira nyűgös vagyok. A Zora név egyébként nekem tetszik, szerintem nem kell senkire sem hallgatni. Nálunk most az Ábel a nyerő név (pontosabban Ábel Zsombor), ettől az egész familiám ki van akadva.

Ágota,
Cuki a kislány, gratula. Szép a 4D kép is.

Kandi,
gratula a gyerekhez, ha így folyatja, nemsokára fekete öves lesz. Azt a rengeteg kilót egyébként én sem látom a képen. :)

Andi, Sissi,
Írjatok ám, hogy mi volt az UH-n :)

Earhart,
nálatok mikor érik a dinnye? :D

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Ágota,
gratulálok a kislányhoz, és mint Hmborinál, irigy-irigy-irigy :lol:

Tegnap voltunk Lilivel tornán, hát okosabbak nem lettünk, mert csak azt látták, hogy jól fejlett a mozgása, kitűnő az egyensúlyérzéke, amit eddig is tudtunk, a kezeivel fogni erősen fog, szóval nem tudják, miért ügyetlen. Azt javasolták, hogy vigyük el neurológushoz. Én azért előbb szeretném, ha valaki szakember adna egy ollót a kezébe, hogy lássa, mit csinál, és döntse el, hogy "még belefér", és még kicsi, vagy tényleg gáz. Sokan azzal jönnek, hogy ezt öt éves korig fel sem mérik. De könyörgöm, ha már 3 évesen látjuk, hogy gáz van, miért kell várni ötig. Ha tudnám mivel tudnék rajta javítani, már csinálnám én.
A sógornőm ma beszél valakivel, aki az egyetemen is valami finommotorikát tanít, és profi benne, kíváncsi vagyok ő mit mond. A sógornőm szerint azt, hogy még kicsi. Akkor frászt kapok.

Reggel én is meghallgattam Pötty szívét, mert a torna óta nem éreztem mozogni, és ugye kellett Lilit emelgetni, bár felét kihagytam azért. Olyan fura volt, nem olyan szép szabályos galopp, hanem itt-ott beleütött egy plusszat. Igaz Lilinek is van szívzöreje, lehet, hogy Pöttynek is, de majd holnap kapacitálom a védőnőt, hogy jöjjön el hozzánk, és hallgassa már meg, hogy szerinte milyen. Mondjuk most már mozgolódott.

UH-sok, gyertek a hírekkel, és a képekkel. Én már számolok vissza, már csak 13 nap. Annyira kíváncsi vagyok. Érdekes módon azon nem izgulok, hogy egészséges-e, az valahogy nekem egyértelmű :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lányok, köszi a gratulációkat ! Még eddig sosem tettem fel képet, de most felteszem a kiskukit, ha sikerül !

Linácska
Bocsánat, hogy nem a lányos táborhoz csatlakoztunk, de asszem ezt a kisfiút is megtartjuk ! :wink: :D :lol:

Zsizsa
Azta mekkora pocid volt, ilyet még nem láttam ! :lol:
De mindenki pocis fotója nagyon szép ! :D

Irdab
Kislány volt a megérzésünk, de nem jött be ! :shock:
Látom kiírtad, hogy ZORA baba, ezek szerint sikerült eldöntenetek ? :D

Bim-Bam
Szenzációs ez a dinnyés kép !

Kandi
Gratulálok Natihoz !

Sissi
Drukk mára és jelentkezz !!

Ágota
De jó, még egy kislány !!! :lol: Nagyon jó a 4D-s kép !!

Anettoo
Légyszi írd be a táblázatba nekem, hogy KRISTÓF vagy KOPPÁNY !! Köszi

Kép
Kép
rilla_
 
 


linacska, és nincs itt a Babaneten Lilivel egyidőseknek fóruma? Lehet, hogy ott tudnának tippeket adni, vagy mást is hasonló témák érdekelnek...
Drukkolok, hogy majd Te is rózsaszínű legyél a táblicskuban! :)

rilla: grat a kisfickóhoz, Kristófhoz vagy Koppányhoz! Vagy Kristóf Koppányhoz! :D :wink: Már érzed a mozgolódását?
(Én még mindig nem... :roll: szerintem ez nem normális. Az befolyásolhatja, hogy a méhlepény a mellső oldalon tapad? Gondolom, emiatt "mélyebben" van és nem olyan sok érzőidegvégződés lehet arra, de lehet, hogy ez hülyeség... Valakinek ötlete?)

Én is várom ám az uh-sok beszámolóit, képeit! :)

Kép

Kép
hmbori
 
 


Kép

Kép
Kép
rilla_
 
 


Ha valaki nem értené a képet, akkor egy kis magyarázat:
Alulról lett lefotózva űlő helyzetben és a patkó alak belsejében középen van a kiskuki ! :D

Hmbori
Még én sem érzem a mocorgást, de szerintem még nem vagyunk elkésve, emiatt ne idegeskedj !! Állítólag a 20. hét körül lehet megérezni !

Kép
Kép
rilla_
 
 


hmbori, ne izgulj. Mondták a lányok is, hogy függ attól, hogy hól van a lepény. Itt a szomszédban a kiscsaj 21. héten kezdte el érezni.

Tündi, lehet, hogy azért görcsölgetsz, mert most, hogy apa hazajött csak jöttök mentek. Tarts egy kis pihenőt, és feküdj le. Legalább most a férjed tudd foglalkozni addig a picivel.
De lehet, hogy ezek a frontok teszik, amióta ilyen az idő, néha az én pocim is bekeményedik.
Nyugi, nem lesz probléma.

Rilla jó a kép, látszik a lényeg :lol:

Adri :lol: :lol: :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Rilla,
azt hiszem, én is így leszek vele, ha kisfiú, azért még nem hagyjuk a kórházban :lol:

Hmbori,
annyira azért nem aggódom ám, csak szeretnék most előrelépni, amikor van időm Lilit ide-oda vinni. Mikor 140 km-t utaztam oda-vissza a munkahelyemre, kevésbé volt/lesz lehetőségem.
Ha mellső fali a lepényed, akkor még nyugodtan várhatsz a mocorgás érzésére, és apa még többet. Lilit én majdnem 20 hetesen éreztem mellső falival, de akkor is csak úgy, hogy talán ő volt. 21-22 hetesen még napokat aggódtam, hogy miért nem érzem, mert volt olyan nap, hogy semmi. De majd jól lerúgja a bordáidat, a vesédet, és minden egyéb belső szervedet :lol: Apa csak olyan 26. hét körül érezte kívülről.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Irdab,írtam olyat,hogy görcsölök? :roll: :oops: Azt írtam,ha jól emlékszem,hogy néha érzek keményedést,de az olyan,mintha babuci türemkedne ki.Vagy hogy is fogalmazzam meg :D

Rilla,köszi a magyarázatot! :wink: Elsőnek csak néztem,hogy mit és hol kell keresni :D
Természetesen ha fiú lesz,mi is fogunk annak is örülni.Apának végülis oly mindegy,azt mondja.De nekem a szívem mégis egy kiscsajhoz húz :wink:

Linácska,sajnálom,hogy nem sült el a legjobban a torna.Gondolom,hogy a nagymozgásokkal voltak elfoglalva és nem a finommanipulációval.Nem is kell 5éves korig várni.Most én is próbáltam telózni ez ügbyen,de még nem vette fel,ha tudok vmit,akkor megírom!
De én még mindig javaslom,gyöngyfűzés,tépés ragasztás,gyurmázás-azt vághatja kis játékkéssel.És majdcsak utána ollóval...Tudnál egy képet mutatni,hogy fogja meg?Ha emailben elküldöd az is jó.Iwiw-en fent van a címem.Vagy esetleg msn-en is jöhet:)

Ágota,gratula a kiscsajszihoz!:) Gyönyörűen látszódik :)

Mimi,itt egy kép a babakocsinkról
Kép
Műanyag levehető kerekei vannak,de nem a legnagyobbak,és nem is bolygósak.

Mennem kell altatni utána jövök.:D

Kép
Kép
tundi24
 
 


Tündi,
majd hazajövünk délután, aztán vágatok vele, és lefotózom. Amúgy valahogy a hasa fel vág, nem a testétől elfele. Na ezt most jól leírtam. :lol:
Cukoreredményed van már?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,okés..várom a képet!Közbe beszéltem az ismimmel is,ő is azt mondta,hogy csináljátok azokat amiket mondtam.Max elvihetitek a közelben egy konduktorhoz is.Megpróbálok utána nézni,hogy ki van közeletekben.De Kecskeméten gondolom van...
Eredményért du.1-2 közt lehet menni.Már izgulok nagyon....

Kép
Kép
tundi24
 
 


Bocsi Tündi, akkor vszínű félreolvastam :oops:

Itt már az eső is szakad :twisted: :twisted: :twisted:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Linácska,még ajánlanám figyelmedbe a Gekkot.Csak elég borsos az ára :?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Irdab,no problem :) Előfordulnak ilyesmik :wink: Itt is ömlik az eső.Pfujj...de megvígasztalom magam egy kis köröm pörivel :)

Kép
Kép
tundi24
 
 


Tündi,
a Gekkot már én is néztem, de tényleg horror az ára. Még a felmérés ok, de az is 10000, de hogy évi 400000-et nem fizetek ezért, az tuti, ennél ezerszer olcsóbb megoldások is vannak. Ha kell, esténként minden nap vágunk szabunk, gyöngyözünk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Na megvan az AFP eredményünk.26,9 a mitudom én mi,és o,75 a MoM
Az én védőnőm szabin van,így mondta,hogy telózzak be a védőnőkhöz,és kérjem el az eredményt telefonon.
Na aki ott volt,jól be is paráztatott,hogy húúú ez nagyon alacsony és azonnal genetika,meg amnio meg jujj azta és húú meg ha :roll:
Na visszahívtam az én védőnőmet,és közölte,ki volt az a hüle,és majd ő megnézi ki dolgozik.Mellesleg épp ott ül mellette az egyik védőnő barátnője,aki szintén Érdi is ráadásul,és neki 0,70 ett az Afp-je,és hogy jó az,mert pont alsó határérték.
Ja felhívtam egy szintén Érdi ismerőst,akinek emlékeztem,hogy alacsony volt,és őt el is küldték amniora(vagy lehet ő ment magától)Neki 0,70 volt és tök egészséges a gyereke,mellesleg az ismételt Afp-je 0,83 volt.(nem sokkal magasabb)
Most már tényleg eltörülhetnék ezt a vizsgálatot,mert elképesztő,hogy be tudják paráztatni a kismamákat...
No de azért bejelentkeztünk az Istenhegyire Genetikai uh-ra,biztos ami biztos alapot a Dr Hajdú Krisztinához.
Úgyhogy jövő hét szerdán megyünk a genetikai uh-ra.

Tündi!Passzolom így a babakocsit.Arra emlékszem,hogy a barátnőmének nagy kerekei voltak.Viszont így ránézésre,hasonlít mind felülről :lol:

Kandi!
Gratula a fiadnak!! :lol:

mimi12
 
 


Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról.Nagyon úgy néz ki,hogy a FIÚS tábort erősitem én is. Uh-n minden oké,de mivel a legutolsó afp eredményem nincs meg igy jövő hét csütörtökön megint megyek. Egyébként nagyon alaposan megnéztek mindent.Igy nem izgulok.Ma megyek a dokimhoz a leletért.Nálam viszon ttui hamarabb lett levéve a vér mivel uh alapján most vagyok 17hetes,szóval kb 5-6 nap eltérés van a mensi és az uh dátuma között.

Mimi ne izgulj nekem is 0,74 lett egyébként a súlyodat a korodat és a baba korát is figyelembe kellene venni.

Ágota:gratula a kislányhoz!!!!
Vendég
 


Kép sajnos nem készült de kértem időpontot 4d-re igaz csak május 4én megyünk,de onnN MÁR tuti hozok képet a Picurról.


Eső itt is esik,pedig most,hogy a anagynéninél vagyunk ki tdnánk menni a kertbe,de nincs szerencsénk.
Vendég
 


Nekem is mellső fali a lepényem,igy akkor én is türelmesen várjam a mocorgást?
Vendég
 


Sissi!
Nem aggódom,csak felhúzott kicsit a dolog.
Mert ugyi tudjuk,hogy ez egy nagyon csalóka vérvétel és nagyon sok rossz eredményt ad,úgy kb 50%-ot :roll:
Csak aki bediktálta az adatokat védőnő,az nem épp humánus volt.Mert már erre az eredményre rögtön azzal jött,hogy húúú amnio.
Hát előbb elmegyek egy genetikai uh-ra és majd az alapján döntök.
Ja amúgy az Istenhegyin azt mondták,minden 2-3. kismamának rossz (alacsony)az eredménye.Én tényleg nem értem??Miért van az,hogy ma még van olyan védőnő,aki azt hiszi ez egy megbítható vérvétel,és ki lehet belőle mutatni betegséget minden esetben??
ÁÁÁ na mindegy..

mimi12
 
 


mimi, tényleg addig ne aggódj, amíg nem voltál a genetikai uh-n. Egy védőnő és egy doki véleménye közül mindenki az utóbbiéra ad! Ráadásul mi tudjuk, hogy ez az AFP már egy elavult vizsgálat, lehet, hogy hamarosan nem is lesz az ajánlottak között sem. Szóval szerdáig ne is gondolj erre - majd mi eltereljük a gondolataid! :)

Kép

Kép
hmbori
 
 


Mimi, tudod én csak azt nem tudom, hogy a védőnő ezt nem tudja? (50%) Vagy most akkor mit okoskodik, úgy is az orvosával beszéli meg az ember. Vagy ha van véleménye azt emberi módon is elő lehet adni.
Brrrr :twisted: , az ilyenen úgy fel tudom húzni magam :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


sziasztok

bár ritkán jelentkezem, azért rendszeresen olvasok, csak Máté beteg, lázasan van itthon és most egy kicsit kaotikusabb az élet...

én most kedden voltam AFP-n, 17+3nál, az orvos szerint az már a 18. hét (mert betöltöttem a 17et) és hülye vagyok, hogy csak most mentem újra hozzá - közben ő mondta, hogy mikor legközelebb... na mindegy, a kombinált a 12. héten jó lett, meg már megint olvasom, hogy mimi, veled is mit csináltak AFP cimen, szóval annyira nem érdekel... babátnézni majd 2 hét múlva megyünk, annyira messze van... és a legjobb, hogy apa várja már, mert ő még nem is látta a gyereket :) csak elhiszi nekem, hogy ott van....

mellső fali lepényem van nekem is és nagyon ritkán sikerül elcsipni egy talán ez a gyerek volt érzést+én még csak fél kilót híztam, igy pocakom sincs kifejezetten - aki hasonló cipőben jár, azt nagyon meg tudom érteni!

légzésfigyelőnk nekünk is volt/van, sípolt a villamos miatt is, ha nagyon érzékenyre volt állítva az elején, de utána inkább a megnyugtató tudatot adta és fogja adni most is, mert mint vki írta, már az is lehet, hogy a sípolástól újra levegőt vesz a baba

babakocsi ügyben teljesen bezsongattatok, kinéztem egy Hoco Diamond nevezetűt használtan, merevmózese van, szúnyogháló, lábzsák, gumis kerék, átfordítható kar - szerintetek?

az uh-s képek meg egyre jobbak, gyönyörűek a babák (kukac is :D ), egyre jobban látszik a babaforma, szóval gratulálok a mostanában pocakbanézőknek :lol:

nálunk is szakad az eső, szörnyűűűűűűűű

ja, és találtam egy egész éves időjárás-előrejelzést, nézzétek meg :wink:
http://www.kisalfold.hu/kitekinto/2009- ... z/2083171/

Orsi
Kép
Kép
spulni
 
 


Na ez az Adri!!
Én is ezen húztam fel magam,hogynem normálisan adta elő.
Sőt még megemlítettem a genetikai uh-t,mire közölte,az nem mutat ki semmit :roll: :roll:
Én azt nem értem??Az ilyen miért nem kenyeret árul???Mert,hogy nem szabadna emberekkel foglalkoznia,az is biztos!!
Amúgy a saját védőnőm,meg közölte,hogy meg is fogja nézni,ki dolgozik ma??Ő is fel volt háborodva,mikor elmeséltem,milyen kedves volt a kolléganője.
Ja amúgy azt mondta,akkor parázzunk,ha 0,5alatt van az Afp,mert az már súrolni sem súrolja az alsó határt :wink:

mimi12
 
 


Orsi!
Én már olvastam azt azt időjárás jelentést.Én nem hiszek az ilyenekben.Bár lehet több éves tapasztalat,hogy kb mikor mire számítsunk...
De akkor sem hiszek benne :lol:
Főleg,hogy tök megváltozott a föld klímája,és ma teljesen más a levegő,mint mondjuk 50évvel ezelőtt.
Viszont azt elismerem,hogy én ezt valamikor januárban olvastam,és így visszanézve,kb igaz amit jósolt :lol:

mimi12
 
 


Mimi, nekem azt mondta az orvos, és a védőnő is, hogy egy jó ultrahang sokkal biztosabb, mint az afp.
Valamelyik babás újságban is benne volt, hogy már itthon is szeretnék az orvosok nem alkalmazni.

Orsi Máténak jobbulást, gyorsan gyógyuljatok meg.

Kellett innom egy 3az1ben mert már azt hittem lekaparom a tapétát úgy fájt a fejem, és segített :lol: . De ez a szakadó eső, nem elég, hogy be vagyok tőle fordulva, meg nyügös vagyok, de még ráadásul állandóan pisilni járok tőle :twisted: :twisted: :twisted:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Adri!
Az enyém pocakbaba is érzi ezt a car időt.
Azért jársz pisilni,mert keményedik a pocakod,csak valószínű nem érzed,vagy nem figyeled :lol:

Amúgy uh-No igen,már mindenütt azt hangoztatják,hogy többet ér az uh,mint bármilyen vérvétel.Akkor meg az a hüle pica,miért mondja azt,hogy hááát uh-val nem tudnak semmit megnézni,megállapítani.
És amúgy azért vagyok felháborodva,mert én olvasok infórmálodok,de van aki nem.
Van olyan ismerősöm aki nem olvas annyi mindent erről,és ugye sok kismami van ezzel így.Őket simán jól beparáztatják,és ez felháborító!!

mimi12
 
 


Mimi, igen a pocakom ma nem az igazi, mintha nőne vagy nem is tudom. Nem érzem, hogy keményedne, de nem is puhácska. Vagy ettől az időtől is lehet ilyen?
Babácskám sem túl aktív ma, pedig tegnap meg nagy buli lehetett odabennt, mert nagyon nyomta a bugit :lol:

Noki, Piroska, Napsugár veletek minden rendben van? Nagyon eltüntetek, pedig régebben olyan aktívak voltatok :?: :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Adri!
Tuti az idő befolyásolja a pocakot.Ez pont ugyan olyan,mint a fejfájás.
A babák mellesleg megérzik ám már most is,az időváltozást frontot,hiába aprócskák.
Hmm,mikor a Szabi született...
Jan 16.án született és betettek a szobánkba egy vajúdó kismamát.Este mondta,hogy nagyon mozog a babája,és tuti esni fog a hó.És hajnalban kilestem és minden hófehér volt.Amúgy aznap meg is lett a babája :lol:
Tényleg!!Akik keveset írtok,remélem mindenkivel minden rendben van!!

mimi12
 
 


Noémi!Sajnálom,hogy ez a védőnő ennyire tájékozatlan volt...már előre félek,hogy Nekem mi lesz!Az Uh meg ott szupi lesz és a doktornő is szuper!!!

Irdab!Remélem fejed nem fáj már.....nem bírom a kv-t már,Én inni szoktam annyit,amennyi belém fér bármi folyékony....pihi...!
Én ma álomkóros vagyok....és csak fél órát aludtam,de őlni tudtam volna...ha nem tehetem...

Köszönöm Natinak a gratukat....fekete öv a cél...de főleg a danok!De dagad a mellem,ha az edzője....ennyire tolja előre....most haladókhoz jár,pedig az 12évtől lenne....

Nekem még két hét mire megyek a genetikára és láthatom KCS-t...annyira sok...12hetesen láttam utoljára...
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Ma voltam védőnőcinél..nagyon kiakasztott :twisted: Tiszta mérges vagyok..majd ha kicsit lehiggadtam leirom de most nagyon nincs hozzá türelmem.

De látom nem csak engem akkasztott ki :roll:

Kandi mennt a drukk fiacskádnak és tök szuperen remekel.Apát kérdeztem nem ismeri :cry:

Holnap reggel megyek AFP-re kicsit korainak tartom de már arra is .....
De utána megyek a dokimhoz és lehet,hogy megtudjuk a nemét :lol:
Megyek nem akkarom a roszkedvemet rátok akkasztani
Csilla

Csilla

Kép
Kép
bim-bam
 
 


ÁÁ Csilla!
Mond el nyugodtan!!
Úgy látszik ma ilyen védőnő front van :roll:
Amúgy én is papírilag 16+2naposan voltam Afp-n.Lehet jobb lett volna 2-3nappal később??Csakhogy itt Érden,kizárólag csak szerdán veszik ezt le.ÁÁ és mi van,ha valaki aznap tölti a 16.-at papírilag??
Most meg is lesem a lányomnál mikor vették ezt le.Feltéve,ha a 15éves kiskönyvben még látszanak a dátumok :lol:

mimi12
 
 


Mimi
Szerintem ne aggódj az AFP-d miatt, hisz annyi helyről hallani, hogy téves eredményt ad !! Én meg sem csináltatom külön, mert az integráltban úgyis benne van!
Te nem csináltattál kombinált vagy integrált tesztet ?

Sissi
Üdv a fiúk táborában ! :lol: :D

Én holnap megyek integrált tesztre az Istenhegyi útra, már nagyon izgulok, drukkoljatok nekem ! :shock:
Legközelebb hétfőn jövök, addig is szép hétvégét mindenkinek !!!

Kép
Kép
rilla_
 
 


Igen Csilla gyere és mesél :wink:
Hátha attól megnyugszol, hogy jól elmondod nekünk, mi meg jól lefikázzuk majd a védőnőt :lol:

Kandi, a rendes kávét már én sem tudom meginni, sőt az elején hányingerem is volt tőle. (pedig régen nagy kávés voltam)
Ezt a 3 az 1 ben sem iszom minden nap, leginkább ha rámtör a fejfájás valami jó kis front hatására, de most kellett, és jót is tett, hál isten most nem fáj már.

Gratulálok Nátánnak a szuper eredményhez. Olyan jó érzés lehet ez az anyai buszkeség, a gyermekedre. :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Mimi,ne aggódj..nem lesz semmi gond!!Én sem díjazom amikor így letámadják az embert!!!
http://www.bergon.hu/index.php itt egy link a cross kocsiról,de nekünk nem bolygós a kereke,de arról már nincs kép fent,gondolom régebbi típus...

Sissi,gratula a kisfiúhoz!:)

Linácska,hát tényleg nagyon borsos ára van a gekkónak,de a pedagógia szakszolgálatnál kecskeméten is van konduktor a net szerint.Ott is érdeklődj utána.azért fizetni sem kell.

Rilla,megy a drukk holnapra!!!!!

Bim-bam,gyere mesélj min akadtál ki?

Kandi,gratula Natinak!!!!

Spulni,jobbulást Máténak!!

Ja,és jó lett a cukoreredményem!!! :) :) 6,76 lett a zsemle+tej után :)

Kép
Kép
tundi24
 
 


Rilla!
De van kombinált eredményem,az negatív lett.De azt is lehurrogta ez a telefonos védőnő,hogy az csak egy vérvétel.
Én nem aggódom,meg határértéken belül van az eredmény.Csak felháborodtam,a védőnői hozzá álláson.

mimi12
 
 


Tündi, csináltam fényképeket, majd ha hazajön a férjem, letöltöm, mert még mindig alkot a lányom. 30 kilómétert utaztunk némi színes papírért, de ő akart ragasztani, meg vágni. Ilyen még nem nagyon volt, úgyhogy mentünk.
Cukor: nekem ezt már lefikáznák. :lol: Nekem reggeli után 6,7 lehet max, de inkább 6,5 legyen. Szerintem túl van lihegve kicsit.

Bim-bam,
mi a baj, mit csinált a védőnő?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Tündi,
egyet ide felteszek, de csináltam egész sorozatot.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,mindjárt küldök pü-t :)
A cukor téma szerintem is kissé túl van lihegve...Nekem Lucánál a 24-38ig hétig szórkoztak....aztán végülis megcsinálták a cukorprofilt ami tökélestes lett.Amikor Luca megszületett nála is megcsináltak,szintén minden rendben volt.
Túrós tészta után volt,hogy 2,7et mértek :roll: Persze azért aggódom,hogy nehogy baj legyen..de ezt orvosra is válogatja szerintem,hogy ki meddig fogadja el.Szerencsére én dokim nem az a nagy kórházba fektetős fajta,ezért engedte,hogy a házidoki mérje mindennap a megbeszélt időpontban.Ha most gond lenne vennék mérőt,és én mérném..de remélem erre nem kerül sor..

Kép
Kép
tundi24
 
 


Mimi, Sissi, az én állami afp-m is 0,75 MoM, az előző nap levett integrált pedig 0,8 MoM. Nekem is azt mondták, hogy az uh sokkal súlyozottabb, mint az afp eredmény.
Ma voltam a genetikai uh-n, a doki nem is kapta fel a fejét erre az értékre, azt mondta ez tökéletes. Aztán az integrált 1:5500 -ra meg már nagyon szélesen mosolygott, szerinte ennyi idősen ez ritka szép eredmény :lol:
Nagyon lelkiismeretesen végignézett mindent, közben mondogatta: szép szív, szép gyomor, szép orr :lol: :lol: :lol: Sajnos talált vesetágulatot, az egyik oldalon 5 mm, de ezen nem idegesítem magam, tudom, hogy ez sokszor előfordul... most utánaolvastam, a többségnél felszívódik a születésig, a többinek is a 90%-a megszűnik 1 éves koráig.

Kandi, Natinak gratula! Nekem úgy tetszik, ha egy ekkora gyerek komolyan tudja venni a sportot vagy a hobbiját, vagy a nyelvtanulást vagy valamit amivel kötelezettséget vállal... magától.

Reggel elvittem Milut anyukámhoz, mert több órát kell sorban ülni a genetikai uh-n. Anya mondta, hogy ne is nagyon siessek, ha végeztem menjek csavarogni.
Be is mentem egy bevásárlóközpontba, és mivel nem kellett várni,leadtam a kocsit egy belső takarításra. Gondoltam addig elnézegetem a butikokat, meg ebédelek egyet... Na,lehet hogy csak én vagyok ilyen meggárgyult anya, de én 22 perc után ott toporogtam a mosó elött, hogy mennék a fiamhoz mert nem bírom :) Annyira nem kötöttek le a butikok meg a vásárlás, pedig régen imádtam. A gyereknek azért vettem meglepit :)))))
Vendég
 


Csilla,
és kisfiú vagy kislány?????????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Vesetágulat: Lilinek van, 1,5 éves korában derült ki, rögtön kérdezték, hogy nem mondták az UH-n. Hát nem. De nem is kell vele semmit csinálni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mimi
Ha megnyugtat, menjetek el inkább egy profi UH-ra :wink:

Ma éreztem már a babámat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Linácska, kibírtam, hogy ne kérdezzek rá :) :D :lol: :wink:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?