Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, ne mutogassatok már ekkora pocikat, mert tisztára megijedek!! Nekem van, de nem terhespoci, még egyenlőre nem érzem, hogy ekkora lenne a méhem alatta. Ugye nem mindenkinek ekkora???
Szerintem naponta többször is érzem a babát, de nem vagyok teljesen nyugodt, legszívesebben elrohannék egy ultrahangra, hogy lássam, minden OK. Pedig 12 hetesen az volt, és akkor sem volt pocim, és megfelelő méretű volt a baba.
És még azt se lehet mondani, hogy többedik gyereknél előbb nő, aki látta a képünket a Picasan, az tudja, hányadik nekünk is, nem első...
Nem emlékszem, hogy aggódtam volna ennyit a pociméreten korábban, de most, hogy látom, hogy nektek mekkora van, pedig én elég elől járok, ha a fogantatást nézzük, akkor ma 15 hetes vagyok.

Astrid

Kép
astrid
 
 


[quote="móka:)"]S írta:móka:)utimanó írtam privit

Niki átküldtem Neked priviben az azonosítót a picasa-hoz!


Mai uhusok ++++++++++, hozzatok Képeket!!! :D :D


Nekem is át tudod küldeni a Picasahoz a belépési azonosítót? És azt is hogy hol van a Picasa... :) Köszi előre is!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Nagyon szépek a pocik!! Asszem rajtam a sor, de ezt most innen bentről nem tudom kivitelezni! :) Ahogy elnézem, én vagyok a legdundibb, nem is tudom, hol van a dundiság és a poci határa nálam :)

A babaágy is édes!

Két napja éhen akarok halni, megenném a vasszöget is!! A rosszullét is elmúlt, úgyhogy még ez sem bír visszatartani, bár érdekes, elmúlt a hányinger mindig, ahogy ettem!Áááááááááááááááááá
floranan
 
 

 
 

Dorka!

Nagyon szép, és praktikus is az ágy mellé helyezhetősége maitt, de vajon mekkora? Meddig lesz elég? Azért gondolom pár hónapos korában nem akartok új ágyat venni, pedig az elején elég rohamosan nőnek a lurkók. Én 120 cm-nél rövidebb kiságyat nem vennék, de még praktikusabb az állítható hosszúságú vagy szétszedhető ágyak.

Astrid

Kép
astrid
 
 


Sütimanó! A kombinált teszt nekem is ingyen van, a Bajcsyba mentem, ott fogok szülni! HÁLA az égnek, hogy jók lettek a Down-kór eredmények:

(nem mintha értenék hozzá..)

NT: 1,04 mm
CRL: 61,8 mm

És most 12,4 hetesnek mondtak. Úgyhogy már magam sem tudom hány hetesek, naposak vagyunk... :roll:

Nagyon örültem neki, mert totál ideges voltam miatta!!

A kombinált teszt eredményére még két hétig várni kell. Dehát addig csak kibírom!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.03.05 14:44-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


[quote="vicger"]C írta:vicgersajok, a súly miatt ne parázzatok, olyan nagyon úgy sem lehet tenni semmit. Mértéktelenül nem szabad enni, a cukros dolgokkal meg vigyázni kell. Mondom én, ugye? :D A szoptatás alatt úgy is le fog menni, főleg az első babásoknál. Igaz, van olyan is, aki szoptatás alatt hízik, pl én :lol:

Ja, és nagyon lényeges, a szoptatás alatti fogamzásgátló a Cerazette, maga a pokol! Hízás, hormonszint teljes felborulása, 5 naponta menstruálás, hőhullámok, fejfájás, hányinger és hasonló finomságok. Senkinek sem ajánlom!!!!!!!!!! Én két hónapig szedtem, teljesen taccsra vágott.


Vicger:
Nagyon érdekes, amit a Cerazett-ről mondassz: én is szedtem egy hétig, és onnantól nem fogytam semmit, addig heti 1 kiló lement (összesen majdnem 20 kg. amáűgtól minden fogyi nélkül!) ... aztán abbahagytam, mert én is rosszul voltam tőle, de a súlyom megállt, és nem fogytam tovább ... tényleg vigyázzatok vele !!!
bibiesbrumi
 
 


Ja és még valami!! Már azt hittem vége a hányós korszakomnak, erre pont tegnap este kijött belőlem minden, pont a vérvétel előtt, amikor úgysem ehet senki, úgyhogy nekiindultam farkas éhesen, és kb. 12-kor kerültem sorra, azt hittem felfalok valakit útközben... :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


dorka, klassz kiságy!!! Tetszik! :)

Csak megnyugtatásul, akkora a pocak, amekkorának lennie kell ;) mindenkié ráadásul :)

Tetszik a Milka név :D Igaz, csak kislánynál tudom elképzelni, egy felnőtt nőnél azért fura :D :shock: legalábbis nekem :D

vicger
 
 


Erika, Dorka, nagyon szép pocakok :)

Enyém is megvan ekkora, de abból a fele has (még mindig :) :oops: )

Én is bőven + -al indultam. Tavaly kb. 63-64-ről, most kb. 70-ről kezdtem a terhességet. Idáig kb. + 1 kg-nál tartok.

Babci, nagyon jók az eredmények, gratula :)

Hitel miatt mi is parázunk rendesen, de úgysem tudunk mit tenni :roll: akkor már tényleg fogjuk fel pozitívan, hogy ennyire sz@r nem sokáig marad már a helyzet :roll: 8)

Húúú, Manó, tegnap elfelejtettem kád ügyben írni. Ha még van belőle, had toljam a választ ma estig :wink: :oops: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 12:46-kor.
Vendég
 


[quote="floranan"]H írta:florananahó!

Megnéztem a Picasát, nagyon jók!! Én is mindjárt felvarázsolok képeket, de meg kell néznem, van-e jó a munkahelyi gépen.

Niki: a Picasaweb a Google-nek egy olyan szolgáltatása, programja, ahova képeket és videókat fel tudsz tölteni, és tetszés szerint megosztani, akikkel akarod.

Én rettenetes fejfájással keltem, ti hogy vagytok?

A kajákról... meg vagyok veszve a natúr Activiáért, az almáért és a nagyszemű szőlőért... ez még a jobb... de a kínai kajáért is, illetve rohamokban McDonalds... próbálom visszafogni az utóbbit :) amúgy sem vagyok egy nádszál... és emellett, néha egy-egy spéci. Valamelyik nap megettem vagy fél kiló savanyú káposztát, sajnos volt mellé zsíroskenyér is hehe


Niki: nekem is borzasztóan fáj a fejem :( ... biztos front van, alig tudok vmit csinálni, a kétévesem meg itt pörög mellettem ... neki nem fáj a feje, szerencsére :)
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok,


Zsófikukac:
Hát....múlt héten ( 14.héten) volt az ülőmagassága 9,3 cm, ebből saccolta a doki, hogy kb 15 cm. Semmi megjegyzést nem tett, azt mondta, hogy teljesen normális minden, jók az eredmények stb...
Halálra sem zabálom magam, hízni sem híztam sokat.
úgyhogy eddig még no para :)

Hallottam ,hogy keszthelyi vagy. ( mi május-június körül költözünk BP-ről Gyenesdiásra) Te hol fogsz szülni, és miket hallottál a keszthelyi Kórházról?

Aki esetleg zalai és olvassa ezen sorokat szívesen várom a véleményeket!


Köszi és Üdv.
Petra :)
csikipetra
 
 


[quote="arvaerika"]N írta:arvaerikaa lányok, ezt a pocit überelje valaki!

Pedig még csak 14 hetes. Kép


Erika: bombázó vagy !!!! :)

... holnapután én is fotózom a pocit, ha szépen fel leszünk öltözve :) .... megyünk a pomodoroba giannihoz egy kis olaszt enni :):):)
bibiesbrumi
 
 


Csajok!

Van két szupi csini terhesfarmerom, ami nem jó rám (kb 38-40 es méret, egyik Next, másik Dorothy Perksins, mindkettő angol 12-es méret, és underbump, vagyis has alatti fazon, nem a hagyományos terhesnaci, tényleg csini (volt) felvéve !!! ... kicsit stech-es anyag, és középkék mindkettő)

Ha érdekel valakit, keressen meg mailben, szívesen fotózok és mérek, megvállnék tőlük :)
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Hallottátok micsoda kőzápor volt Kaposváron 1/2 10 magasságában? :lol: Neeem? Pedig én hallottam! ;)

Szóval minden a legnagyobb rendben van kis manócskámmal.... akinek képzeljétek el volt tesója... :shock: Hmmm. Érdekes, hogy csak most lehetett látni a másik (üres) petezsákot. Pedig 2 uh volt ezelőtt és ott miért nem vették észre? Szerintetek? A doki sem értette, hogy nem lehetett látni. Na, mindegy... Kis drágámnak úgy dobogott a szíve, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Próbáltunk belesni a lába közé is, de nem engedte. Kis huncut. Míra meg akkora szemekkel nézte a monitort, hogy ott az ő tesója! És sorolta a picibaba testrészeit...
Méretei alapján picit nagyobb, 13+1-nek mondta a doki.
CRL: 6,85 cm
Tarkóredő: 1,3 mm
Várható terminus: 09.09.

Kaptunk képecskét is, de elég nehéz volt jót csinálni, mert pörgött mint a ringlis. :D Azért mutizom. Kép

Kép Kép
manósziget
 
 


Astrid!

Ne izgulj a poci miatt, nekem nem terhes állaőptban is ki tud dudorodni rendesen, pedig nem vagyok kövér :lol:

Bibi!

Köszi! :lol:

Nekem terhes rövidnaci kéne, vagy térdgatyó, ilyened nincs véletlenül? (majd tavaszra)

Szed valaki Hipp natalt? Most vettem, azt legalább be tudom venni, igaz nincs benne annyi minden, mint a gravidában. Tapasztalat?????

Kép
arvaerika
 
 


Manó!

Jaj, de jó!!!!!!!!

Kép
arvaerika
 
 


Ja, és levették a vért a kombinált teszthez. Vártam rá több, mint 2 órát!!!! 2 hét múlva lesz eredmény..

Kép Kép
manósziget
 
 


MANÓ ÓRIÁSI GRATULA !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
bibiesbrumi
 
 


Erika nagyon csini vagy!!! Olyan szép formás pocid van! :)

Kép Kép
manósziget
 
 


de jó Manó :))
floranan
 
 


Dorkamartini... (jó hosszú nicked van :D) most nem fogok járni tornára. Nemtom megoldani Míra felügyeletét olyankor. Legalábbis nem valószínű. Egyébként anno elég volt a kiskönyvet vinni első alkalommal. Most más gyógytornász van, így nemtom neki elég-e. De biztos.
Lesz Babaexpo szombaton a sportcsarnokban, tudsz róla?

Kép Kép
manósziget
 
 


Erika, sajnos nincs :)
bibiesbrumi
 
 


Csajok jóóóóóóóóóóók a képek!!! Majd rakok fel én is, de most olyan álmosság jött rám, hogy le kell dőlnöm egy kicsit. Még szerencse, hogy Míra ma maminál van. :P

Kép Kép
manósziget
 
 


Manó, Peppino éljen éljen!!! Szupi, h minden oké!

Manó, ez mondjuk tényleg furcsa, h nem vették észre a másik petezsákot, s hogy még nem szívódott fel?!

Peppino, átküldtem az elérhetőségeket!

Pocakfotók szupik!!
Én néha nagyon érzem néha meg csak a puffadást!!:)

Ja, és köszönöm az infókat a táppénz és társairól:)

Kép

Kép
móka:)
 
 


Manó nagyon örülök, hogy minden okés!!! :) :) :) :) Csudaszép kis babó van a pocakodban!! :) valóban fura, hogy csak most vette észre a doki a petezsákot..

Erika a teszveszen nézz körül, ott szoktak lenni rövid és térdnacik kismamiknak! :) Hipp natal, nagyon dícsérik. Én nem szedem, iszom, viszont több ismerős is ezt issza, akik nem bírták a bogyókat beszedni.

Nagyfiam elkapott valami vírust, egész nap hány, semmi nem marad meg benne :( :( .. remélem Ati nem kapja el :?

vicger
 
 


Manó!

Gratulálok a jó eredményhez, nekem is jók( dicsekszem). Ja és nagyon hasonlít a baba az enyémre :D

Csajok!

Be vagyok....! Most olvastam,hogy a placenta a mellső falon tapad ( ez ok), MÉLYEN. Van így még valaki? Tapasztalat?

Az UH doki nem mondott semmit, a védőnőt megkérdeztem azt mondta semmi gond. Mondtam,hogy gyakran emelgetem a fiamat azt mondta nem lesz gond. De úgy emlékszem ,hogy amikor ilyen leletem volt a kisfiammal szintén nem mondott semmit a doki, de a főnököm aki szintén orvos felvilágosított, hogy nuku szex.


Segítség!!!! :(
babcika
 
 


babcika, ha nem ér rá a méhszájra akkor nincsen nagy baj. De a terhesség előre haladtával feljebb fog vándorolni, nyugi! Nekem is így volt Atival, egészen a 24. hétig, már császárral fenyegetett a doki, de aztán sikerült megfűzni a placentát, hogy menjen onnan :)

vicger
 
 


Ok, köszi!!!
babcika
 
 


Babcika!

Nekem is eléri a méhszájat, igaz hátul tapadt. Majd feljebb mászik...
Fannival a mellső falon volt és szintén elérte a méhszájat.

Szex: az mi?????? :lol: (én nem merek, viszont néha álmomban szexelek :oops: .hiába, a tudatalattinak nem lehet parancsolni.

A terhességeim alatt én mindig is kívánósabb voltam, pláne a vége felé.... :oops:

Kép
arvaerika
 
 


Dorka!

nagyon szép a kiságy!! Viszont nem túl keskeny???Így képen nem látom. Csak azért kérdezem, mert pl. az IKEA-s kiságyak baromi picik, egy barátnőmék olyat vettek, hát a pár hetes gyereknek kilógott a rácson mindkét keze oldalt...

Kép
arvaerika
 
 


Babcika: Andrissal nekem is mellső falon tapadt a lepény, de én annyira szerencsétlenebb helyzetben voltam, hogy ráért a méhszájra. Akkor elég sokat melóztam és úgy derült ki, hogy elkezdtem vérezni, pont a 12. heti UH utáni nap, amikor már végre megnyugodtunk. Akkor jött a két hét kórház, fekvés a 20. hétig, mert csak akkora vándorolt el. Most szuggeráltam a lepényt, hogy jobb helyen tapadjon. :wink: Majd holnap kiderül, működött-e a gondolatirányításom. :oops: Szóval, ha nem ér rá a méhszájra, semmi gond nincs.

Vicger: Nálunk a családban sok az eü-ben dolgozó, sógornőm pl a Kútvölgyi intenzívjén főnővér. Egyszer-kétszer kérdeztem tőle történeteket (engem is nagyon érdekelnek az orvosi dolgok), de mióta hallottam mik vannak (terhes anyukákkal, balesetesekkel, olyan tinikkel, akiket már azért visznek oda, mert nem tudnak velük a gyerekosztályon mit kezdeni), azóta nem erőltetem a témát. Látom rajta is, hogy nem szeret róla beszélni. :cry: Szóval, megértem, hogy nálatok nem téma a férjed munkája.

Manó, Peppino, Babcika: Gratulálok a jó eredményekhez! Manó, gyönyörű a babátok. :lol:

Floranan: Én is imádom a színes gyerekeket. Angliában babysitteltem 1 évig négy jamaicai kislányt, élmény volt. :) Ők is olyan szépek voltak.

DorkaMartini: Jól látom, hogy szetteretek van? Mennyi idős? Nekem 9 évig volt ír szetterem, úgy hívták, hogy Csitri. Nem én voltam ilyen elvetemült a névválasztásban. Nem tudtunk valami frappáns nevet eszközolni neki, így maradt a törzskönyvi neve a Kamilláskerti Csitri.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Ugyanaz áll a babakocsikra is. Nekem nagyon tetszett a Peg Perego, de télen bundazsákben vigyázállásban égnek emelt kezekkel aludtak az ismerősöm gyerekei benne., mert olyan keskeny.
Nekem Inglesina-m van, mózeses is és bővel elfér benne a baba.

Kép
arvaerika
 
 


Dorka: Szerintem is nagyon keskeny a kiságy, bár nagyon szép, az tény. Én attól félnék egy idő után, hogy gyerkőc elkezd vándorolni, forogni körben és akkor kilóg oldalt. Fiam is állandóan megfordult körben éjszaka, akadt keze-lába, volt, hogy reggel pont a másik irányban ébredt. Mi két fejvédőt használtunk, azok pont körbeérték a 120-as ágyat.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Még a nadrágokra szerettem volna írni. Én 3 éva ettől a lánytól rendeltem nadrágokat, nagyon szuperek, kényelmesek, főleg a nyári nacijairól tudom, hogy jók. Szerintem újhoz képest elég jó áron van és ha pontos méretet küld az ember, megfelelő méretűre csinálja. És postáz is.

http://elenorkismamaruha.gportal.hu/gin ... id=1745742

Kép

Kép
hgrita
 
 


Azt nem írják, hogy ráérne a méhszájra, akkor úgy fogom fel nem ér rá, és pozitívan állok a dolgokhoz. :)

Arvaerika: Nálunk eddig még működik, a házasélet, és az elsővel is működött, csak 12-18 hétig nem,mert akkor ugyanez volt a helyzet. De nem tárgyalom ki a témát :oops:

Timi
babcika
 
 


mano - láttam a babaexpot, hogy lesz... csak az van, hogy elvileg amíg járvány van addig én nem nagyon mehetek emberek közé...úgyhogy ezt most kihagyom

azért tettem fel a kiságyat, hogy mondjátok el szerintetek milyen úgyhogy szidjátok nyugodtan - élőben nem láttam még, egy német oldalon találtam- szóval ...lehet igazad van és szűk... meg kéne nézni élőben....

mert babás ismerőseim azt mondták, hogy úgysem fogom a babát a saját szobájában hagyni először, így mindenképpen velünk fog aludni mert akkor leszek nyugodt. A hálóba viszont nem fér be egy kiságy. Sokan ajánlották a mózeskosarat. Aztán találtam édes bölcsőket - az is megtetszett - és végül ráakadtam erre. Szóval lenne a babának a babaszobában egy normál kiságy........ de valahogy az éjszakákat meg kell oldani....... párom kikötötte nem fogunk külön aludni.. és bevallom én sem terveztem..... szóval ........ ezért tűnt jó ötletnek ez a kiságy.. mellesleg később kispadnak is lehet használni aztán következő babónál megint összerakni kiságynak...

de ha van ötletetek szívesen fogadom.

írszetter:))))) - édes kicsi szerelmem...most 7 éves. Imádom ezt a kutyát, aki ismeri legendákat zeng róla.:) iszonyúan értelmes, csupaszív kutyu. Egy életre a fajtához ragasztott. Nem tudom nálatok vannak e kutyusok.. és ha vannak menniyre részei az életeteteknek.... de valami félelmetesen okosak. Nálunk a kutya előbb tudta, hogy terhes vagyok mint mi... (ez persze utólag esett le) és iszonyúan vigyáz rám azóta. Gondolom a szülést is előbb fogja tudni - néha igazán jó lenne ha beszélni tudna. És nagyon örülök, hogy ez a pici szivecske a hasamban vele fog felnőni..
dorkamartini
 
 


Babcika!

Igazad van, ez a téma nem ide tartozik, bocsi, ha túl közvetlen voltam....

Kép
arvaerika
 
 


Arvaerika!

Ne hülyéskedj már, én csak vicceltem, szerintem vagyunk olyan szűk társaságban :D, és barátok között, hogy akár még ezt is megbeszélhetjük :)

Nem csajok?
babcika
 
 


Akkor megnyugodtam :lol: (sajnos néha túl közvetlen vagyok...)

Kép
arvaerika
 
 


[quote="babcika"]A írta:babcikarvaerika!

Ne hülyéskedj már, én csak vicceltem, szerintem vagyunk olyan szűk társaságban :D, és barátok között, hogy akár még ezt is megbeszélhetjük :)

Nem csajok?


Dehogynem :) Én azt olvastam, nem gond... védve vannak a bébik, és ha attól valami gond lenne, akkor egyébként is lenne....
floranan
 
 


Arvaerika!

Akkor ez közös "erényünk" ( közvetlenség)! :)

Egyébként én nem csináltam ebből eddig gondot, kell az, mert ha nem akkor feszültségeket is okozhat.
babcika
 
 


További szép napot nektek! Lejárt a munkaidőm, megyek a gyerkőcért!! 2.5 km séta, jót tesz!!!!
babcika
 
 


dorka biztos vagyok benne, hogy nem lesz külön szobába a babó, és ez így van a lehető legjobban :) Hisz csak képzeljétek el, 9 hónapon keresztül végig velünk,bennünk van, szerves részei vagyunk, ő is nekünk, s akkor ez egy pillanat alatt szertefoszlik a születéssel. Ez iszonyú nagy stressz a babáknak. Azt az állapotot kellene fenntartani még jó pár hétig születés után, mint amilyen a méhben volt. Puha, meleg, ringató. S ez bizony nem a kiságyban van a másik szobában, hanem Anya karjai között :) vagy legalábbis közvetlenül mellette...
Szóval a mózes jó ötlet szerintem, és a bölcső is!!

vicger
 
 


házasélet?:)))))))
hmmmm képzeljetek el egy fiatal párt akik egy napig sem bírják ki és akkor kapnak egy veszélyeztetett terhességet és 2 hónapig nem lehet.................. hááát aaaz nem ecccerű:))))))))

különben - ismét első babás anyuka kérdés jön - a szülés után az megint kb ennyi lesz? őszintén én nagyon tartok a sebektől meg a regenerálódástól.....
dorkamartini
 
 


na jó de a bölcső is kicsi..... vagy nem?
amiket én láttam azok nem nagyobbak mint a bölcsős alakítható kiságy amit felraktam.. - persze gyakorlott szem többet lát.... hiszek nektek
dorkamartini
 
 


Dorka, hát az biztos, hogy egy bölcső kisebb, mint egy 140-es kiságy... az a lényeg, mekkora a szobátok, mi fér bele. :)

Házasélet: szülés után általában 6 hét, tehát a gyermekágyas időszak vége. Csak pszichésen lesz nehéz, mert az ember lánya meg van győződve arról, hogy most tutira szanaszét fog szakadni a varrat, pedig nem. Egyénfüggő egyébként, van aki 6 hét után is vérzik még, van aki két hétig, s már a 6 hetet sem várják ki, mert teljesen jól van. Azért nem véletlenül hívják azt a 6 hetet gyermekágynak. Ilyenkor az anyukának pihennie kell, javarészt feküdni és aludni. Még ha több gyerkőc van, akkor is ;) Ez nagyon sokat számít az anyatej termelődésnél, az esetleges depresszió megelőzésében, valamint a regenerálódásban. Tessék majd nagyon komolyan venni! :)

vicger
 
 


Dorka, ha csak az első időkre akarsz valamit, akkor tökéletes mind a bölcső, mind az a kiságyszerűség, amit hozzá kell tolni a nagy ágyatokhoz. (mindegyikben tudok neked segíteni ;)) De ez sztem max. addig jó, míg nem forgolódik a pici... kb. 3 hónap. Sztem.
Ja, és a 60*120 kiságyat se javaslom senkinek, mert hamar kicsi lesz, jobbak sokkal a 70*140 ágyak.

Kép Kép
manósziget
 
 


Házasélet... nem egyszerű. Alapjában nekem sose volt kicsi az étvágyam... aztán 30 hetesen kinyiltam 1 ujjnyira végig, így onnantól szigorúan tilos volt. Mikor szülés után 6 héttel (csaszinál is ajánlják, hogy ezt ki kell várni) lehetett volna, hááát elég ímmel-ámmal álltam neki. Sőt még utána hónapokig. Nekem agyban ment nehezen az átállás. Valszeg azért is, mert Míra velünk aludt/alszik. Sztem kellett egy jó félév, mire azt mondtam, hogy már alakul és hasonlít a régihez...

Kép Kép
manósziget
 
 


Halihóóóóóó :lol: :wink:

Szép pocakokat, babákat láttam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm az elérhetőséget! Majd oda teszem fel a dokumentumokhoz, amit írok az EDA-ról, spinálról. Akinek ezzel kapcsolatos kérdése van, szóljon!

Dorka
Elvileg szülés után 6 hétig nem ajánlott :wink:
Vendég
 


A vérvételes tesztekről:
http://www.downszures.hu/altalanos_index.php
http://gendiagnosztika.hu/gendiagnoszti ... ebben.html

Az orvosotokat kérdezzétek meg, mert sok helyen ingyenesen csinálják ezeket a vizsgálatokat!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?