Új privát üzeneted érkezett!

hááát, az elsőnél én is így voltam: 61 kilóról indultam, és 92vel mentem szülni :oops: :oops: :oops: ... és NEM zabáltam, csak én is ettem még 10 körül, és háztartási kekszeztem a rosszullét és a gyomorégés ellen :)

most nem vagyok kényszeres aggódós a súlyom miatt, de azért odafigyelek arra, hogy mit és főleg meddig eszem (6 után már csak almát engedélyezek magamnak :)

de azért ne aggódj: ennyit hízni elég extrém dolog, és én a 4. hó végére már 15 kilóval több voltam anno :oops: :lol: :lol: :lol:

az is érdekes, hogy szülés után, a szoptatással lementem 73,5 kilóra kb 3 hónap alatt, és az most karácsonyig megmaradt (még javában szoptatok most is, fogyókúra nincs, nem is volt) ... viszont karácsonykor feljött 3,5 kiló, és így indultunk neki a terhességnek ... így nekem nagyon-nagyon csínján kell bánni a kajákkal ...

most pl forró almáspitét kivánok, vaníliafagyival (mekissel :lol: ) ... és ehhez csak annyi kellett, hogy az Amerikai pite megy a háttérben :)

még jó, hogy nincs itthon semmi ilyesmi :)
bibiesbrumi
 
 


[quote="tisz"]c írta:tiszsak bekukkantottam,aztán megyek tovább aludni. :)

Süti elég nehéz Bencéről videót csinálnom,mert mindig elveszi a kamerát.Kivételesen sikerült. Úúúúgy imádom.:oops:
Fényképező ugyanez.
csunyeszka jó turit találtál,kár hogy nekem messze van.Pesten nem tud valaki ilyesmit?
peppino drukk holnapra!

Nagyon sok képet láttam már a Picasan.Majd teszek fel én is.

Annával remélem minden rendben.Picit aggódom. :?

Jó éjt Nektek!


TISZ:

www.hadakft.hu
és a Rákóczi út 73 alatt lévő üzlet egy kincsesbánya ... ennyire nem olcsó, sztem, mint amit írt Csunyeszka .... olyan 2000 ft körül van eglehet y farmer, de csupa angol márkás holmi, szépen kimosva, vállfán, két szinten :)
bibiesbrumi
 
 


na, már összevissza írok a fáradtságtól, megyek én is aludni, mindenkinek jó és nyugalmas éjt, aludjatok jól, pááááááá :lol:
bibiesbrumi
 
 

 
 

Hát én addig keresgélek,amíg nem találok valamit.

Tisz,sok ilyen van,a legközelebbi a Bosnyák térnél, a régi fenomén helyén.
Vagy egy lista kerületekre bontva:

http://www.csaladinet.hu/index.php?modu ... sid=100370

sutimano76
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm a tippeket!
A hada-ba jártam régen sokat,de nem tudtam,hogy kismamaruha is van.
Bibi Bencénél én 51 kg-ról indultam,és 78-al mentem szülni. :oops:
Most 67 az "induló".

Kép

Kép
tisz
 
 


Mabe: Igen, fizetni kell az EDa-ért, mert nálunk ilyen nincs hivatalosan csak afőanesztes vállal ilyet, persze előre lezsírozva az irodájában, ahol egyedül van....tudom volt ebbő botrány az ÁEK-ban is. Itt is lehetne...

Kép
arvaerika
 
 


Jó reggelt!

A mai UH-soknak megy a drukk és szép találkozást újra a babákkal. :)

Hát, ami a súlyomat illeti, én is voltam még Andris előtt 36os méret. Vele 59 kilósan estem teherbe, 68 kilóval mentem szülni. És ez a súly meg is maradt sajnos, de a méretem csak 1 számot nőtt. Így most 69-et mért a dokinál a mérleg. Számításaim szerint még csak kb. fél kilót híztam. Jó lenne lassan hízogatni, főleg mivel az orvosom eléggé odafigyel a hízásra.

Nagyon jó képeket tettetek fel az albumokba. Délután én is próbálok még bővíteni, de a képek a másik gépen vannak, így oda kell jutnom. Ja, és olyan csini mindenki, hogy csak csoda! :lol:

Holnap - ha minden rendben az UH-n, így is lesz! - akkor benézek a Hada-ba. Nekem is kéne még 1 gatya legalább, plusz fiamnak tavaszi kabát. Remélem szerencsével járok.

Bibi: Én Mekis shake-re vágyom! :D

Ma beíratkozunk Andrissal a könyvtárba. Gondoltam itt az ideje, hogy hivatalosan is könyvolvasó legyen. :wink: Már nagyon be van sózva...

Kép

Kép
hgrita
 
 


Jó reggelt :)

Manó, megy a drukk!!!! :)

Süti, én csak a Las Vegas-i helyszínelőket nézem :) S hogy miért nem részleteztetem a párommal az eseményeket? ... Mert éppen elég feldolgoznia magában a látottakat, nem biztos, hogy jó, ha újra meg újra lemozizza magának a kedvemért. S azért valljuk be, teljesen már a tv filmet nézni, hisz tisztában vagy vele, hogy azok a halottak nem valódiak, s megint más egy autóbalesethez vonulva mondjuk gyerekeket kiszedni a roncsok közül.. Vagy motorbalesetnél összesöpörni emberünket... vagy több hónapos vízi hullát kiszedni... nagyon gáz.... még hallani is. Egyszer a számítógépen láttam tűzoltós fényképeket egy repülőgép balesetről itt volt Miskolc mellett, vmi katonai gép zuhant le... hát mit ne mondjak, azóta valahogy nem is vagyok kíváncsi.. s egy csecsemő képét is... a mai napig látom magam előtt, pedig már egy éve volt... Kemény dolgok ezek :( :( :? :?

Bocsánat a kedélyborzolásért :oops:

vicger
 
 


Csajok, a súly miatt ne parázzatok, olyan nagyon úgy sem lehet tenni semmit. Mértéktelenül nem szabad enni, a cukros dolgokkal meg vigyázni kell. Mondom én, ugye? :D A szoptatás alatt úgy is le fog menni, főleg az első babásoknál. Igaz, van olyan is, aki szoptatás alatt hízik, pl én :lol:

Ja, és nagyon lényeges, a szoptatás alatti fogamzásgátló a Cerazette, maga a pokol! Hízás, hormonszint teljes felborulása, 5 naponta menstruálás, hőhullámok, fejfájás, hányinger és hasonló finomságok. Senkinek sem ajánlom!!!!!!!!!! Én két hónapig szedtem, teljesen taccsra vágott.

vicger
 
 


Sziasztok!
Én is kívános vagyok, de azokra a dolgokra, amiket meglátok. Pl elmegyünk egy kínai mellett, ilyenek. Viszont a terhesség előtt csokis voltam, arra viszont nem izgulok rá. De az auchanos somlói! de inkább nem akarok ötleteket adni...

Az integrált vizsgálat, amit csak a 12 héten vizsgálnak azért jó, mert állítólag a nyitott gerincet sokkal biztosabban kizárja, mint az ingyenes AFP. még megnézi a down-kórt és még egy komoly rendellenes fejlődésre utaló betegséget, de ezt már nem tudom. Ez általában fizetős... 28e-ről hallottam már... De ingyenes - tb fizeti - a 35 év felettieknek, és nekik kötelező is. Szóval szerintem, akinek felajánlották, csináltassa meg, illetve fizesse ki...

A boltokat én is köszönöm, lévén én is pesti vok, én is most kezdek boltokra vadászni, mert már csak 2 nadrágom van, amibe beleférek.

Tényleg olyan sokan vagyunk itt, hogy nem is birom a neveket megjegyezni...
Buta kérdést azért had tegyek fel... mi aza picasa?
Niki

Kép
Kép
nikilány
 
 


Kriszti, hát igen megértelek a párod miatt.Azért az a csecsemő durva lehetett.Nem tudom mi van velem,de bírom az ilyenek,a dr.G-t is szoktam nézni(ő egy igaszságügyi orvosszakértő-boncmester).A műtéteket is szoktam nézni,engem nagyon érdekel az emberi test.Lehet sebésznek kellett volna mennem.Ezenkívül a csillagászat,meg az operett és mucical érdekel nagyon.Hát nem épp egy kategória! :oops:

Ha holnap nálam is rendben talál mindent a doki akkor a jövőhéten én is elmegyek terhesgatyát venni,mert már nem tudom a cippzárt se felhúzni(csak le ne essen a gatyám! :lol:

sutimano76
 
 


Hahó!

Megnéztem a Picasát, nagyon jók!! Én is mindjárt felvarázsolok képeket, de meg kell néznem, van-e jó a munkahelyi gépen.

Niki: a Picasaweb a Google-nek egy olyan szolgáltatása, programja, ahova képeket és videókat fel tudsz tölteni, és tetszés szerint megosztani, akikkel akarod.

Én rettenetes fejfájással keltem, ti hogy vagytok?

A kajákról... meg vagyok veszve a natúr Activiáért, az almáért és a nagyszemű szőlőért... ez még a jobb... de a kínai kajáért is, illetve rohamokban McDonalds... próbálom visszafogni az utóbbit :) amúgy sem vagyok egy nádszál... és emellett, néha egy-egy spéci. Valamelyik nap megettem vagy fél kiló savanyú káposztát, sajnos volt mellé zsíroskenyér is hehe
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.03.05 09:51-kor.
floranan
 
 


Jó reggelt,

látom kényes téma,a kilók.Én anno 47-tel indultam és 72-vel fejeztem be.Dani mégsem volt óriás.Most megpróbálok okosabb lenni,mert már nem vagyok tini,hogy pikk-pakk lemenjenek a kilók.Most sajna 67-68 volt az indulóm,viszont ezidáig nem híztam semmit.Érzem,hogy most fog beindulni,mert most lettem kívánós.

Nagyon jók a képek a Picasasn.Rita,zseniális ötlet volt Kép Kép Kép

Floranan,jobbulást fejfájásilag.

Kép
v.andi
 
 


Sutimanó írtam privit

Niki átküldtem Neked priviben az azonosítót a picasa-hoz!


Mai uhusok ++++++++++, hozzatok Képeket!!! :D :D

Kép

Kép
móka:)
 
 


Tettem fel képeket :)
floranan
 
 


Megnéztem a képeket,nagyon jók!
floranan nagyon szép babátok lesz!Persze mindenkié szép,de ő.....aki látta,érti miért mondom.
Kerestem magamról,de nincs semmi elfogadható,mert mindig én fotózok. :? Majd csináltatok a Zurammal,és akkor teszek fel.

Én ma olyan lusti vagyok. :oops: Biztos az idő miatt.

Manó UH képet kérünk majd!

Kép

Kép
tisz
 
 


Mindenkié gyönyörű baba lesz, csak az enyém kis kreol keverék :)
floranan
 
 


Florana,ez így van.Lenne bajom elég,ha enyim baba is kreol keverék lenne :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi
 
 


Sziasztok!

Most jövök 12 hetes uh-ról. A doki egy tündér, mindent megmutatott, míg nem látta mindkét kézfejét stb, abba sem hagyta. A kép nem sikerült túl jóra, de majd megpróbálom feltenni.

A lényeg: BPD 22 mm, Femur 10 mm , és :o Tarkóredő: 1.1 mm, nagyon happy vagyok most, remélem mindenkinek jó eredményei születnek!!!!

Timi
babcika
 
 


Babcika,gratulálok a szuper eredményekhez.Azért tedd fel a képet :wink:

Kép
v.andi
 
 


Andi: Na igen, lenne nagy meglepetés... nálunk a kék szemek adnának okot nagy beszélgetésre hahaha (bár anyué kék!!)
floranan
 
 


Imáádom a félvér babókat:))) a csokikat a tejcsokikat mindent. Be kell valljam kiskorom óta néger akartam lenni..... Amikor megkérdezték mi leszel ha nagy leszel én egyből rávágtam, hogy néger:))))
dorkamartini
 
 


Na lányok, ezt a pocit überelje valaki!

Pedig még csak 14 hetes. Kép

Kép
arvaerika
 
 


Hát kiváncsi leszek a színére :) az én részemről adott, de a pároméknél azárt van színskála :)
floranan
 
 


Na én lemaradtam csajok :) lesz kis " tejcsoki" baba, én is imádom őket, annyira édesek. Grat hozzá!!!

Kilók: én az első előtt is diétáztam, mert a súlyommal sosem voltam megelégedve, és úgy 56kg-ról indultam, lettem 82kg, szülés után pedig 68kg-mal mentem haza.

Most is volt diéta, és így most 73kg a kezdet, hát mi lesz még :oops:
babcika
 
 


Babcika, nagy gratula!!! :) Bizony, képet tessék feltenni!

Megnéztem a képtárat :) Szuper képek vannak fent!!!!!! :) Jól néztek ki csajok! :)

vicger
 
 


Erika, csodás pocak!!!!!!!!! /majd én überelem ha 14 hetes lesz Csöppke ;)/

vicger
 
 


Babcika!

Gratula!!!!!!!Képet kérünk!

Kép
arvaerika
 
 


Dorka :D :D :D
Majd a következő életedben! :) :)

vicger
 
 


kicsit Off:

lányok, én most már aggódom.... :( :( :( :( 320 ft felett van az euró........ mi lesz az emberekkel?????????? mi lesz velünk???????????

vicger
 
 


OFF: Vicger,mi is aggódunk.Decemberben kaptuk meg a hitelt,euro alapú.Borzasztó!Remélem sikerül átvészelnünk.

Kép
v.andi
 
 


Nos tettem fel képet a családi albumba, de nézzétek el,hogy kicsit gagyi. Sajnos csak a munkahelyen van netem, és itt meg csak ez a kép volt.

A scaner nem teszi tönkre az uh-képet, mert ha nem akkor scanel-ek mindjárt :)

Timi
babcika
 
 


a törlesztőnk 40ről 70 ezer lett, még egy 20as sikítva belefér, azt anyuék révén tudjuk majd fizetni.......
DE a kecón sógornőm jelzáloga is rajta van, amit a most már ex pasijával vettek fel, 3 misit. ezt az ex fizeti... igen ám, de meddig??????? színész, szóval fix fizu nincsen.. sőt, bármikor mondhatja, hogy bocs, de nem fizetek. S akkor volt lakásunk, nincs lakásunk, hiába fizetjük mi a mi két misinket rendesen... szóval most már bennem van a para.......

Bocs az offért

vicger
 
 


babcika nem teszi tönkre, én is scaneltem :)

vicger
 
 


ne már hol láttad 320 ft felett? én az előbb néztem a cib-nél és 313 volt.

nekünk chf a hitel, na az még brutálabb,ha arányaiban nézzük,mert 150-ről indult, most 212. :(
babcika
 
 


ok akkor scan!!
babcika
 
 


Reggel ezzel hívott a Párom. De akkor most már lejjebb ment...
A miénk is chf :?

vicger
 
 


Köszi a gratulákat Csokihoz :) asszem meglett a mostani neve is :))
A néven egyébként még nem gondolkodtunk, de olyat szeretnék, amit azért itt is, ott is ki lehet mondani.

Off: elég gáz a helyzet, nekem is van hitelem, mondjuk fedezet nélküli és forint alapú, de azért izgulós, de igyekszem nem gondolni rá... ne aggódjatok, mindenhez pozítivan kell állni, túléljük ezt is, és minden oké lesz!! Sokat számít, ha mi eldöntjük, hogy márpedig oké lesz és kész!!
floranan
 
 


floranan, van egy ismerősöm, neki is gyönyörű tejcsoki kisfia van, csodás göndör fürtökkel :) :) :) Gyönyörű szép gyerekek!!! :)

vicger
 
 


Igen, a fürtökre én is pályázok nagyon :) kell, hogy legyen neki :)

Jaj, úgy nevettem, pont most beszéltem a papival, mondtam neki, hogy Csokink van, mit szól, erre elsőre kiakadt, mert úgy értette, hogy Chucky, ismeritek, az a gonosz baba?! :D Aztán megnyugtattam, hogy nem és így már tetszik neki is a név :D
floranan
 
 


és a Milka?
nekem az teccik
és amikor majd eteted ha már nagy lesz akkor nem azt mondod , hogy eggyet a maminak eggyet a papinak hanem majd énekled neki azt a zenét a reklámból:
little bit a mmmmmmmmmm to me
and i give a little mmmmmmmmm to you
:))))

vagy az nem milka reklám?
no mindegy
dorkamartini
 
 


A Milka az női név.Egy kedves barátnőm iker kislányánaz ez a neve :wink:

Kép
v.andi
 
 


hát meglátjuk, mi lesz, csokifiú v csokilány, hétfőn az UH-on talán kiderül, ha megmutizza a titkát 8)
floranan
 
 


Nem mondod? Tényleg már névként is szerepel? Ez tök jó. nem tudtam csak maga a hangzás tetszett....
dorkamartini
 
 


babcika gratulálok az eredményekhez!Nemét nem néztétek?

arvaerika az enyém is ekkora.Ha nem nagyobb.

Off: sajna én már hónapok óta aggódom,de próbálok én is pozitívan gondolkodni.De ez most baromi nehéz.

Milka :D

Kép

Kép
tisz
 
 


arvaerika - én azt hittem az én pocakom nagy... merthogy mindenki azt mondja..... de abszolúte tied a pálma Kép dorkamartini 14 hetes este
dorkamartini
 
 


azért írtam oda az estét mert nekem azért este nagyobb.. még puffadok... pláne mivel este jut eszembe , hogy a folyadékbevitel megint nem egészen sikerült aztán próbálom behozni a sokszor 1 literes lemaradást
dorkamartini
 
 


Mit gondoltok erről?
Kép kiságy
dorkamartini
 
 


Erika,jól beindult a pocak,nagyon csini vagy!Nehéz lesz überelni ;)

Dorkamartini,este akarod behozni a lemaradást folyadékból???Hányszor kelsz iccaka pisilni? :shock:

Kép
v.andi
 
 


Sziasztok és jó reggelt mindenkinek.

Én most járok a 15.hétben. A 12 hetes UH után nekem a Margit Kórházban megcsinálták ingyenesen a kombinált vizsgálatot. ( érdemes megkérdezni az orvost, hogy mit tud erről)

üdv.
Petra
csikipetra
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?