Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nem igazán olvastam vissza,hulla vok.

A 4 D csodás volt,elolvadtam Hannától persze apa is.
Lepény ok,víz ok.Baba jól van,annyit mondott a nő,hogy figyeljük a súlyát,mert 28 hetesnek felel meg.De mondta lehet genetika is,mivel mindketten nem értük el a 3kg-t születéskor.Kicsit beparáztam.
Meg persze attól hogy elmentem utána pisilni,és volt valamennyi barnázásom.De azóta semmi.Én arra gondolok,hogy tengnap is sokat mentem,meg ma is.UUtoljára akkor gyalogoltam ennyit,mikor talán még nem is voltam kismama.
Vettünk egy cumisüveget,egy fürdőlepedőt,melltartóbetétet.Táskát is kaptam nőnapra.Holnap meg ladányba is vásárolok még.
Kocsit is néztünk,apa nagyon húz a Jane márkához.

Uh adatok:BPD:7,29 cm
Hc:25,2 cm
Ac:23,7cm
Fl:5,41cm
Becsült súly:1206gr

Ezek az adatok milyenek szerintetek????Aggódjak?????

Mindjárt rakok képet!Szerintem hasonlít Grétire.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kutyafüle,
nyugiii. Tudom hogy nehéz de próbálj meg bízakodni.
A frank miatt mi is bánatosak vagyunk, de úgy se tudunk ezen változtatni, úgyhogy fölösleges idegeskedni...csak reménykedjünk, hogy hamarosan normalizálódik a helyzet.
Remélem anyudat nem építik le.

Anita,
te meg pihenj, ha már két napja csak gyalogolsz :) várjuk a képeket.
Én nem értek a méretekhez, de itt vannak akik profik ebben :) de úgy is minden rendben, nyugi :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

eszerint 28 hetesnek felel meg.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

Panndi,
pihenj amennyit tudsz. Mikor mész dokihoz?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na itt is vok.
Amúgy aludt,néha mozgott.Meg a két kezét,lábait,mindenét az arca elé rakta,de azért lettek látványos képek is.Sőt,olyat is csinált,hogy a talpára könyökölt!!
Kaptunk 33 perces dvd-t,24 állóképet cd-én,és 2 nyomtatott képet!
A nő nagyon rendes volt.
Majd holnap ha gondoljátok teszek még képet,meg Elmósat is.Most pihizem.
Barnázás már nincs,visszább kell vennem a tempót!

Szép estét!



Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita,
szééééééép :) sztem tiszta apja :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kutyafüle,
pihenj, a frank miatt ne idegesítsd magad - azt tudom csak mosndani, amit Esztó is, sajnos nem tudjuk befolyásolni. Nagyon sok embernek nehéz most emiatt, de néhány hónap, és reméljük kissé normalizálódik a helyzet!

Panndi,
pihengess Te is, amennyit csak tudsz!!

Anita,
Hanna nagyon szép, nagyon szuper képek születtek róla!
A méretek miatt ne aggódj - nálunk is pl. kisebbnek mérték az uh-n, mint amekkora elvileg. Szóval nyugi, minden okés lesz!

emese1979
 
 


Jujj,megnéztem én is a táblát.Minden mérete korának megfelelő,de a poci átmérő jóval kisebb.Bár gondolom nem baj,mert akkor szólt volna.
Jajj Anita,de irigyellek!Ha nekünk ilyen képek sikeredtek volna... :cry: :cry: Én nem is teszek fel,mert nem látszik jóformán semmi.Mondtam is a dokinak,hogy eszerint a képek szerint Stellára hasonlít a legjobban a családban. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle,
azért rakj fel képet Rikiről. Én kiváncsi vagyok.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kutyafüle,
nálatok nem kérdezgeti mindenki, mi lesz a kuttyal, ha megjön a baba? Néha kezdem unni a kérdést, h elpateroljuk-e Steve-et. Mért paterolnánk el, persze, ha bántja, v allergiás lesz a baba, az más kérdés...

emese1979
 
 


Köszönjük a dícséreteket!
azért picit aggódok a méretek miatt,de ez van.Pumpálni,nyújtani nem tudom.Egészséges,ez a lényeg.
Amúgy már befordult,koponya lent van.De még változhat.
Van haja is,nem nagy.De ugye az is nőni fog még.
Teljesen elvarázsolt minket!!
Sajna gyalog voltunk,így nem mentünk be annyi helyre,amennyire akartunk.Megijedtünk a barnázástól.Remélem nem lesz gond.Szerintetek??????Amúgy ugye lehet a rengeteg sétától???
Cumit sem kaptunk olyat amilyet akartunk,meg még pár apróságot.
Azokat holnap megveszem,ha még nyitva lesz az üzlet mire a dokinál végzem.
Rikiről én is akarok képet!!!!!
Megyek alszom!
Szép álmokat!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese,dehogynem!!!Mindenki,állandóan. Én se kérdezem meg senkitől,hogy és a férjeddel mit csinálsz ha megszületik a baba?? :lol: :lol: Elvégre családtag ő is.Steve milyen fajta?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Steve francia bulldog, tehát ő nem olyan nagy, mint Stella.. De a golden retriverek (ha jól láttam egy régi képen, Nektek olyan van) imádják a gyerekeket :)

emese1979
 
 


Sziasztok!

Anita! Gyönyörűek a képek! Annyira szépen látszik a kis arca! Nem csoda, hogy elolvadtatok tőle!

Jó, ez a férjedet hova rakod duma! :lol: :lol: :lol: Tőlem is sokan kérdezték, hogy mi lesz a macskával ha megszületik Amina. Mi lenne? Együtt fognak aludni. Így is lett. Mint tudjátok a legjobb barátok ők ketten.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Anita! Ne aggódj! A megerőltetéstől simán lehet barnázás. De tényleg végy akkor vissza egy picit... Nagyon jó dolgokat műveltetek ma, csodajó képek lettek Hannáról! :)

Petrus! Azért a te helyzeted teljesen más!!! Ott vagy a kórházban, folytonos megfigyelés alatt, értő kezekben, nem eshet semmi bajotok!!! :) Csak ne görcsölgess, légyszi! És ne tűnj el, ha lehetséges! Hiányoznál... Meg kiváncsiak vagyunk ám, mi történik veletek! :wink: Mármint inkább arra, milyen roppant unalmasan nem történik semmi keményedés-görcsölés... :)

Kutyafüle! Azért tényleg érdekel bármilyen kép Rikiről! :)

Holnap megyünk többen dokihoz, mindenkinek szép eredményeket, egészséges babákat! :wink:

Jó éjt!
Vendég
 


Helló lányok!

Anita, tökéletes a méret, ha megnézed a mamanetes táblit, akkor igaz, hogy a 28 hetes átlagnak felel meg, de ha a 30. hétre lapozol, és bekalkulálod a zárójelben a +/- lehetséges eltérést, akkor bőven belefér Hannácska a normális tartományba. Semmi ok az aggodalomra. Különben is, 39 kg-os anyák ne szüljenek 5 kilós gyereket, nem igaz? :wink:

Mi is voltunk dokinál, minden OK, azt mondta, semmi rosszat nem tud mondani - hála az égnek! Csanádka is már fejjel lefelé figyel, BPD: 7,4 cm, FL: 5,2 cm. Kicsit kurtalábú focista a szentem, de semmi baj, az apjára ütött ezek szerint, nem a hosszúlábú anyjára! Annyi baj legyen! Méretei megfelelnek a korának. Éppen a magzatvizet nyeldekelte (megint) - iszákos is, ezt sajnos bármelyikünktől örökölhette! :D Oh, és megint láttuk a kukiját - na már nincs visszaút! jobb is, igencsak aggódnék, ha ezek után már lány lenne belőle! :D :D :D Olyan de olyan szar napom volt, és most valahogy minden jobb!

Puszi nektek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk, mert sokat nem bírok ülni.

Anita
Szerintem is rendben van minden a méretekkel, ne parázz. A lányok egyébként is kisebbek szoktak lenni. örülök, hogy sikerült az Elmot megszerezni Grétinek.

Kutyafüle
Sajnálom a betegséged, de senki nem fog érte elítélni, ezen kár volt idegeskedned. A lénye, hogy meg fogsz gyógyulni és baba is egészséges.Tessék mostmár örülni a terhességednek és csak pozitívan.

Egyenlőre ennyi ragadt meg bennem, de majd igyekszem visszaolvasni.

Kicsit hosszú volt az estém. Megint az ügyeleten kötöttem ki, mert folyamatosan begörcsöltem és nem bírtam megmozdulni. Kiderült, hogy összeszedtem valami fertőzést a megfázással ,ami a hugyhójagomat célozta meg. Kaptam rá Klion D-100 hüvelykúpot és megemelték a Mg bevitelt. Továbbra is pihennem kéne egész nap, de ezt Marci melett nem bírom kivitelezni. A babával minden rendben és a méhszály is zárva. Kicsit paráztam, hogy nehogy szétnyíljak, mert ugye Marcinál is jóval idő előtt nyíltam, de minden ok.


Mindenkinek sok jót, majd, ha tudok jövök.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!!!

Egyenlőre csak ezt az oldalt olvastam vissza!

2 napja csak rohanok...Kedden reggel uh a kórházban,aztán haza főzni,majd vissza a kórházba a felkészítőre(légzésgyak meg relaxáció volt,majd gyakorlom itthon :lol: )Aztán rögtön a vonathoz.Otthon szerencsére kijöttk értem.Tegnap megint korán kelés,állomásra ki...aztánpersze pont ekkor esett az eső is :evil: A férjem nagymamájával mentem ügyeket intézni.Hamar végeztünk,mentem mamámhoz.Aztán egészen a vonat indulásig ott dumáltam 8) Fél 5re értem Pestre,irány haza!Vacsit csináltam,közben Iza persze megint szét akarta szedni a házat!!!Hulla voltam!!!!!
És vhogy annyira lent nyomott,egészen a méhszájnál szerintem,mintha már kifelé készülődne.5 percig mondogattuk neki h oké h megtalálta a helyes irányt,de még várjon azért vele :lol:


Anita!
Télleg kicsit hasonlít Hanna a tesókára!Az adtok miatt ne aggódj!Köv uh alkalmával biztos szépen fog látszódni h fejlődik!!! :wink: Te se akarj óriás bébit!!!!Én is beérem egy 3 kilóssal :lol:

Kutyafüle!
Rikiről is tegyél képet!!!Had gyönyörködjünk benne is!!!!

Szofi!
Örülök h nálad is minden oké!Szépe fejlődik picifiad!!!!Már én se szeretném ha megkukacosodna Iza,szomorú lennék kicsit :( :lol:

Kutyák,macskák meg csak maradjanak a helyükön!!!

Na megyek,visszaolvasok!
Tábliba jöhetnek az új infók!
Mai dokilátogatóknak sok sikert!!!!

annus11
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm a nyugtatást lányok!
Egész este ezen pörgött az agyam.De rájöttem hogy nem lehet pont akkora mint a mekkora a nagykönyvben megvan írva.Meg ugye egyikőnk sem volt nagy.Ráadásul kislány,tehát elvileg takarosabb is.
Csak legyen meg 2300gr,hogy hazaengedjenek és ne akarjon előbb kibújni!!Meg a legfontosabb hogy egészséges!!!!!!!!!!
A lepényem nézte az még tökéletes!!!!!!!!!!!!
Remélem a sok sétától nem nyíltam.De azóta,tegnap reggel óta nem volt barnázás.Meg semmim nem fáj.Tegnap is csak a lábam és a derekam fájt.
Remélem ma nyitva lesz az üzlet,mert akkor hazahozós rucit,cumit,baldachint veszek.
Szofi,jó hogy nálatok is minden rendben.
Inci:Sajnálom hogy görcsöltél.Pihizz sokat!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita,
az a lényeg hogy egészséges Hanna. Nem kell mindenkinek gombóc artúrnak lennie :)

Szofi,
tök jó, hogy nálatok is minden OK. Bírom amiket írsz, jót derültem rajta ébredés után, amikor elolvastam :)

Inci,
pihenj amennyit bírsz. Sajnálom a görcsöket :(

Annus,
Te is pihizz azért néha mostmár :) tényleg, berendeztétek a baba szobát?

Kutyafüle, rakj képet Rikiről, megszavaztuk :)

Petrus,
igenbizony osztom Dóri véleményét, maraaadj !!!

Dokihoz menőknek sok szerencsét. Én csak jövöhéten látom a kismackót , már nagyon kiváncsi vagyok a méreteire.

szép napot mindnekinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szofi,
örülök, h Csanáddal is minden okés!!

Annus,
akkor jó sok minden összejött az elmúlt 1-2 napban, pihengessél ma.

Anita, Incike
vigyázzatok magatokra, pihenjetek amennyit tudtok kicsik mellett!!

emese1979
 
 


Panndi, Esztó
Ti hogy vagytok?

Ja, vmit kérdezni akartam. Du viszem a reggeli vizeletmintámat a dokihpz, szerintetek elálldogálhat a melegben, vagy rakjam inkább ki az ablakpárkányra (természetesen jól bezacskóztam, h ne látszódjon a tartalom :D

emese1979
 
 


Emese,
csak nem buggyan meg :) ehhez se értek ám :)

Én fekve elvagyok, úgy nem görcsölök annyit, de ha felkelek gáz egyből... :?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Emese!
Akartam írni h mi volt a szülésfelkészítőn!Most lehetett feliratkozni a szülőszoba látogatásra!17én lesz az első,de akkor 2 kör is lesz!Lesz egy 4kor is.Szerintem hívd fel az előadót ha fel akarsz iratkozni,vagy köv héten kérezz rá h mikorra van még időpont.De ha lesz választott szülésznőd akkor nem érdekes,mert ő megmutatja!
Amúgy érdemes elmenni erre a légzőgyakra és relaxációra.Bár én magamban kuncogtam,nekem olyan vicces ez a relaxció :oops: Lehet csak azért mert nem bírok amúgy se egy helyben ülni!
De amúgy hasznos szerntem,főleg a légzésgyakorlat.Fontos h próbálja meg az ember jól csinálni,mert azzal sokat segít a babának is,na meg magának is a szülés közben!!!!Meg nem ugyan úgy kell a tágulási illetve a kitolási szakaszban!Szóval tényleg hasznos!!!

Mozza!
Kedden tényleg front volt...én is szarul voltam!Mikor írsz,olyan mintha magamat hallanám!Szerintem a dokiddal kéne beszélni hogy mit szedj!Ha mondod neki h a magneB6 nem használ,akkor biztos mond helyette mást!Na meg megmondja azt is h mennyit szedj belőle!

Eszti,Panndi!

Jobban vagytok?

Petra!
Hát én se szeretek ilyen rossz híreket olvasni....de próbálok elvonatkoztatni,gyorsan átfutok rajta aztán kész!Én hiszek a babómban!Erős kiscsaj
:wink:


Ancsi!
Akartam kérdezni h te hol voltál uhn?A SOTE IIn?Mert akkor nem véletlen h az én babámnak is kisebb a feje :lol:

annus11
 
 


Ja!
Babaszoba még nincs kész,tesóméknak közbe jött vmi!Nem tom h most hétvégén tudják e hozni!De amint kész dobok képet!!

annus11
 
 


Annus,
köszi az infókat!
Ma beszélek ismét a dokimmal szülésznő ügyben, (múltkor nagyon mondogatta, h ráér még..).
A relax meg légzőgyakorlat tuti nagyon jó, ahova majd megyünk tornára, ott is vannak ilyen gyakorlatok.

emese1979
 
 


Anita
eszedbe se jusson aggódni a méretei miatt. Maja 29+2-n volt 1307g pl. Te se vársz 4 kilós (sőt még 3,5 kilós) gyereket, én se. Semmi gond nincs ezzel :-)

Petra
én is hasonlóan érzek. Néha belegondolok, hogy minek olvasok ennyi szörnyűséget. Majával nem volt időm ennyit olvasgatni, fórumozni, nem gondoltam egy percig se, hogy valami ne menne rendben. Itt meg érnek nehezen emészthető hírek, olyanokon izgulok, ami Majánál eszembe se jutott (befordul, nem fordul... stb). De nem kötelező fórumozni :-)

Mai kép:
Kép
pumuklii
 
 


Pumukli :shock: :shock: Ez tényleg te vagy :shock: Jesszusom de vékony vagy :lol: :lol: Nekem már a 20.héten nagyobb hasam volt :oops: Panndival versenyezhettek h kinek van kisebb pocija :lol:

annus11
 
 


Én meg olyan nagynak látom :-) Majával később lett ekkora. Lehet, mert fiú lesz most nagyobb baba lesz.
pumuklii
 
 


Szép jó napot mindenkinek!

Pumukli, nagyon csini vagy! édes ez a kép, hogy iszol és fütyülsz a fényképezésre! :lol:

Anita, Hanna baba gyönyörű!! A mértek miatt tényleg ne aggódj, sőt, örülj neki, hogy nem 4 kilós gyereked lesz! Nagyon jó kis uh-n voltatok, nekünk összevissz 10 percet vettek fel és 7 képet tettek cd-re. Mennyit fizettetek?

Kutyafüle, a férjes duma jóóóó!!!! :-) Hozzák képet Rikiről bármilyen is!

Emese, én hajnalban szoktam pisilni, aztán egészen délelőttig áll a wc-ben, még sosem mondták, hogy megbuggyant volna! :-)
Vendég
 


Sziasztok!

Ma sok dolgom van, aztán megyek Szegedre, az anyukám beteg, és kivettem egy nap szabit, szóval majd csak vasárnap tudok jönni valószínűleg. Még ma azért benézek!

Incike, jobbulást! Azért tényleg próbálj pihenni, beszélj Marcival is, már nagyfiú, megérti...

Annus, azt nem is írtam a tábliba, hogy a kövi vizsgálat nekem ápr.1.


Esztó, aranyos vagy, örülök, hogy szórakoztatnak a hozzászólásaim!

Éssss még egy! Van itt valaki, aki egy nagyon kedves volt koleginám barátnője! De nem tudom, hogy melyikőtök az illető. A közös ismerősünk R.Zs. monogramot visel, és a volt Aquincum, jelenleg valami Ramada szálloda HR vezetője. Aki magára ismer jelezze! :D

Mindenkit puszilok!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt mamik!

Hát nekem tegnap este kórház volt, de semmi vészes.

Na szóval, 5 óra fele görcsölgettem és védőnő azt mondta jobb félni mint megijedni, menjünk be.Jó én tudtam hogy nincs gáz, nem is vittem semmi cuccot.Anyósom már hetekre bennt akart fogatni :shock:
Na szóval beértünk, dokinak mondom hogy mi van erre ő akkor mit keresek itt?Mondom neki hát ezt talán neki kéne megnéznie, mert ha tényleg semmi keresnivalóm sincs ott akkor annak örülök a legjobban.Uh, kis tapogatózás méhszáj ügyben.Minden oké.Bdp:80-as, flowmetria:negatív,picúrka már beállt a nagy napra.
Eddig semmi gond.Aztán megkérdezte ki az orvosom, kihez járok tanácsadára.Mondom neki, hogy nem fogadtam orvost.Erre ő hogy akkor kinél szülök, meg hogy a védőnő nem mondta hogy szülészt kellene fogadnom.
Na, körülbelül olyan fejmosást kaptam és olyan hangnemben hogy majdnem sírva fakadtam.
Itthon felhívtam a védőnőt könnyek közt, hogy mi ez egész???Kérdezte a doki nevét és kiderült, hogy a 3 fogadható szülész közül ő az egyik és tuti azért paráztatott be mert én meg kerek perec megmondtam hogy majd annál szülök aki bennt lesz ügyeletben és erre megsértődött, valószínű.Az is kiderült, hogy a pecsétjeim is meglesznek az egyszeri támogatáshoz(60-70 ezer forint), mert azzal is paráztatott a doktor úr.
Szóval röviden ennyi.És remélem hogy ezek után nem ő lesz ügyeletben ha szülök mert akkor inkább visszanyomom a picúrt.

KépKép
harhaj
 
 


Pumukli csini vagy!

Böbi,9800-at kértek.A nő nagyon rendes volt.Magyarázott mindent.
Remélem a doki sem lel ma semmit és akkor szusszanok picit.Nyugodt lennék.Félek hogy nyíltam a sok mászkálás miatt.
Túlságosan paramami vok.

Megyek főzök!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na és most reagálok a viszzaolvasottakra :)

Anita,
fantasztikusak lettek a képek.Tündéri Hanna baba.

Kutyafüle,
nekem tavaly küldték el anyukámat 54 évesen a munkahelyérő azóta keresgél, de nem akarom elkeseríteni hogy nem sok szerencsével fog járni.Ő eredetileg könyvelő de nem nagyon dolgozott a szakmájában, helyette 2 műszakos gyári melói voltak.Szóval nem tudom mi lesz.

Pumukli,
aranyos a pocid.Te se vagy bálna kategória, ahogy így elnézem :wink:

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj, nem csodálkozom, hogy kiakadtál!!! Ha te úgy döntöttél, hogy nem fogadsz orvost, akkor is minden jogod megvan rá, hogy szülj, tisztességes körülmények között!!
Gondolom jársz valahova terhesgondozásra, onnan kell majd elkérned a 4 alkalmas igazolást.
Vendég
 


Anita,
pihengess!!! Amúgy nagyon jó áron voltatok, mi 10 ezret fizettünk 15 percért, 3 nyomtatott kép + DVD. De jól megnéztek legalább :)

Harhaj,
ez azért elég durva. azért mert vki nem jár külön dokihoz, már le van tojva??? Elég felháborító, de mellette azért fizesd a TB-t... De ne idegesítsd magad rajta!!
A görcsök miért voltak?

Szofi,
jó utat!

emese1979
 
 


Harhaj!

Ezek a dokik már csak ilyenek!Tegnap fél füllel hallottam a tvben hogy ne legyen kötelező a választott orvosnak fizetni...vmi ilyesmiről volt szó.Hát én pl nem is értem mért lenne kötelező fizetni hálapénzt :shock: Megmondom őszintén ahogy most állunk,valószínű h nem fogok tudni adni a dokinak....Így is a magánrendelésen otthagyok nála tök sokat,valószínű h szülés után is hozzá fogok járni.Szóval éhen halni nem fog,de azét jó lenne ha közben én se halnék éhen.... :roll:
A lényeg h nincs semmi gond!

Úgy érzem h lassan mindenkinél eljönnek a terhes napok...de már csak pár hét!!!Kitartás!!!Én ezzel biztatom magamat!
Ja ma megint melegfront van,ne csodálkozzatok semmin!!!Kismamákat kéne alkalmazni az időjósoknak 8) Elmegyek másodállásba :wink:

Szofi!
Jobbulást anyukádnak!De próbálj pihizni te is!Bár 4 hete még nálam se voltak ilyen gondok...

annus11
 
 


Annus,
én is ezen vacilálok, egyáltalán megkérdezzem-e a dokit. Mertha benyög egy 100 e Ft-t, úgysem tudom kifizetni. Ráadásul a mai kifizetéssel járunk majd 65.000 Ft-nál, és még hol a vége!

Jövő keddig egyedül vasárnap az a nap, mikor semmi front nem lesz...

emese1979
 
 


Harhaj,
ne törődj a bunkó dokikkal...Mondjuk azt nem értem az ilyen minek megy el orvosnak...

Szofi,
vigyázz magatokra az úton. Jobbulást anyudnak!

Pumukli,
nagyon csini vagy Te is :)

Anita,
te meg pihenj, ne pörögj már! és nyugi, ne parázz annyit.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Nekünk 70-80 ezret mondott a doki múltkor. Most hogy ilyen gáz a törlesztő is, nem tudom hogy fogjuk kivitelezni...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hát ez a doki téma engem is idegel csak.Én sem merem meg kérdezni tőle meg nem is akarom a tarifát.Kap amennyit kap.Elvégre kap ő fizetést nem???Meg ugye én annak függvényében adok neki,hogy milyen lesz velünk.Előre tuti nem adok neki,meg meg sem kérdezem.

Itt megint esik. :( Nagyon jó hogy vannak ezek a fránya frontok.Azért ilyenkor én is érzem a pocim,de épp alig.Majd rákérdek a magnéziumra.

Egyszerüen nem találom a bababolt tel számát.Nem tudom meddig van nyitva. :evil:
Pedig közel van a rendelőhöz és vásárolni akarok!!!!!!!!!!!!!!

Szofi jobbulást anyukádnak!

Annus tényleg eljött az az idő mikor már semmi sem jó,minden kényelmetlen.

Írtam múltkor listát,miket kéne venni.Hát Apuka szépen kiegyelte. :lol: Mondjuk pár dolog tényleg felesleges,de van pár ami szerintem kell,szerinte nem.Pl:Pólya.Én egy kókuszpólyát akarok.Ezen még vita van.

Szép napot

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Esztó!Ok,pihenek.

Harhaj,a doki tényleg elég szemét volt,ne törődj vele.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita! Nagyon aranyos Hanna!

Pumukli, neked pedig szép a pocid!

Sajnálom a keményedősöket, meg görcsölősöket. Én mintha még vagy 2x éreztem volna pár másodpercre, hogy beállt a pocakom. :?
Hát nem volt valami felemelő érzés...

Anyának leadtam a mai rendelést: fahéjas szilvaleves, kenyérlángos. Mondtam neki, hogy 4 óra 10-re ott vagyok érte. :lol:

Holnap pedig tortilla tekercsre pályázok...

Meg kiszámítottam, hogy már 'csak' 6 hetet dolgozom, nagy valószínűséggel úgy, hogy 1 héten 1x nem megyek. :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
adraci
 
 


Hát a kórházba járok terhesgondozásra.És ott pecsélnek a dokik, ahogy kell szóval nem is értettem mit paráztat.Nem volt elég ez a görcsölés még ő is rátett egy lapáttal.
Ja a görcsök,szerintem túl sokat mászkáltam mostanában.Az a helyzet hogy nem keményedek, nem voltak még görcseim, semmi panasz.Még a lábikrám se görcsölt nem hogy máshol.Szóvl napi 30-60 perc séta, ügyintézések, vizsgálatok.Nem éreztem megterhelőnek.De ezek szerint most kicsit pihizni kéne, bár semmi nem volt mióta megjöttem a kórházból.Szóval no para! :)

Itt is esik.Be vagyok zárva!!!! :cry:

Tegnap meg apósom vitt be a kórházba és hívta utána anyósomat, elváltak már 8 éve,hogy mi az hogy ő nem szól nekem semmiről hogy mit hogyan kéne.Szóval szépen leteremtette.De mondtam mind a kettőnek, hogy ha gond lenne szólnék, de nincs.Mindíg kérdik hogy vagyok, én meg hogy jól.És mondtam hogy nem az anyósom dolga hogy irányítsa a várandósságomat hanem a védőnőé.Azért van hogy ezeket a dolgokat elmondja.De hiába beszéltem nekik, szerintem örlütek hogy vitázhatnak valamin a gyerektartásin kívül
Szóval ez a doki még anyósomékat is összeugrasztotta :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Most olvasgatok egy nagyon hasznos oldalt, legalábbis nekem nagyon sok fontos dolgra felhívja a figyelmemet.

http://www.szuloklapja.hu

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj, elárulok egy nyílt titkot... Ugye a négy pecsét, vagyis a zárójelentés mellé kapott igazolás a terhesgondozásokon(legaléább 4 alkalommal norm,. terhesség esetén)való megjelenésről jogosít fel téged az anyasági támogatás igényléséhez.( Kb. 60.000 Ft)Ezt az igazolást a magándokid "fejből"kiadja, hiszen hozzá jársz, meg hát ugye sokan úgy gondolják, ez fedezi- esetleg némi kiegészítéssel a hálapénzüket. Tehát érdekelt a kiállításában...= nem konkrétan az az utalt pénz, hanem az átcsoportosíthatósága miatt- most kiadsz a dokinak, de igényelsz állambácsitól és kapsz 60.000-t.Sok doki számít erre az összegre, bár van kiváétel. Valaki a duplájára is, valaki meg nem mond összeget...Szóval a tegnapi esetnél a pecsétmizéria azért történt, mert aki kiállítja az igazolást, az a doki számíthat a pénzre is..

Kép
Kép
zili
 
 


Köszi Zili!
Különben az előírt, nőgyógyász által végzett vizsgálatokon kapott pecsét ugyanaz, mint amit a fogadott doki ad, csak az én esetemben ugye több doki pecsétje van bennt nem egyé.De már túltettem magam a dolgon.Csak a hangnem nem tetszett meg hogy az ember természetes módon megijed az ilyen görcsöktől főleg ha az első babát várja és akkor megkérdezi hogy mit keresek a kórházban néhány kis görcs miatt.Lehet hogy rossz napja volt és nálam dőlt ki a bili, de akkor se legyen ilyen.Na mindegy a lényeg hogy jól vagyunk és már alig várjuk hogy lássuk egymást Gáborkával :wink:

KépKép
harhaj
 
 


Pumukli!
Hol van az a baba benned???? :shock: :shock: :shock: Én csatlakozom Annushoz.Én is a 20.hét körül voltam ekkora.Most meg kb. 4* ekkora,és mégis kis sújú.
Harhaj!
Sajnálom, hogy kifogtál egy ilyen bunkót! Fel a fejjel,reméljük nem nála szülsz! Anyukádat nagyon sajnálom,nagyon együtt érzek veletek. Én is pont ettől félek.Ha elküldik nem lesz munkája.Annyira meg nincs jó egészségi állapota, hogy tudjon szalag mellett dolgozni mondjuk.Segíteni anyagilag nem tudunk. Mi is nehézkesen vagyunk,ha meg majd jön a második,arra meg nem is merek gondolni mi lesz....... Mindegy imádkozom, hogy ne küldjék el. A korkedvezményes prémium évekhez van még 2-3 éve,legalább azt ki tudja húzni szegény. Az egyik kolléganőjét meg nyugdíj mellett is alkalmazzák. :evil: :evil: Mert ő kegyelt.Szerintem ez jócskán kimeríti a pofátlanságot azért.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szombaton megyünk UH-ra, remélem megtalálják :-) Kiváncsi is vagyok mekkora.

Én olyan nyugodt vagyok, hogy anyu és apu is már nyugdíjas. Szörnyű ez a bizonytalanság. Mi most apósom miatt aggódunk ugye, ő 58 lesz ősszel. Apunál is volt azért kavarás, lehúzta a cég a rolót több mint 2 éve, kapott végkielégítést, előtte táppénzen is volt, utána munkanélkülin. Eléggé beleástam magamat a témába, hogy jól járjon. Szerencsére megvolt a 40 éve csak a kora nem, ezért kellett a munkanélkülivel, meg a táppénzzel időt húzni. Ilyenkor jobb, ha nem megy el pl minimálbérre dolgozni, mert az csak lerontja az átlagát. Aztán korengedményes nyugdíjba ment, egy cég kifizette a 2 évi nyugdíját államnak előre (ő meg a cégnek). És egész szép lett a vége, kb 155-t kap most.
De anyu is meg apu is dolgoznak még, nem azok a nyugdíjas típusok, még.
pumuklii
 
 


Ja még akartam valamit.Tegnap óta olyan mutatványokat csinál a fiunk,hogy csak nézek. :shock: :shock: Eddig csak rugdalt,meg boxolt,meg mocorgott.De most az egész hasam hullámzik.Egész a hűvelyemig(már bocsi :oops: ) érzem a mozgását. És ma is.A kolléganőm mondta,hogy neki is feltűnt,hogy hullámzott az egész hasam. Nem mondom,hogy fáj,vagy kellemetlen csak furcsa. Most reménykedek,hátha most forog a drága és keresi a helyes irányt. :oops:
A doki és a hálapénz. Előre én sem adnék semmit. Nekünk 50-60-at mondott. Én annyiban értek a hálapénzzel egyet, hogy ha nem ügyeletes épp,akkor a kedvemért fog felállni a vacsora mellől és jön be a kórházba.Ha engem behívnának mondjuk vasárnap este 8-ra dolgozni,akkor bizony én is elvárnék némi plusz juttatást. Az más tészta hogy baromira el tudnak szállni az összeggel. Én a 60-at mondjuk reálisnak tartom ha minden lehetőt megtesz,stb. Az más tészta, hogy ha nem lenne az adóvisszatérítés,nem tudom miből fizetnénk ki. Amit jövőre igénylünk majd vissza idénről,azt szánjuk a következőre. :D A magánrendelés pedig magánrendelés.Nem véletlenül hagyjuk szerintem ott a pénzt.Mert az megintcsak nem ambuláns ellátás,hanem magán,ami nem kötelező. Ezt mi választottuk.És úgy írom ezt,mint kispénzűnek számító emberkék.De ezt én tényleg így látom.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: