Új privát üzeneted érkezett!

Bettem!
Én hiszek abban,hogy valamiért az érzéseidre kellett,hogy halgass!!!
Bárhogy is legyen, megy neked a hatalmas nagy szorítás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Tündi!
Valóban nagyon korai volt a tesztelés!De én drukkolok nagyon,hogy erősödjön a csíkod! :lol: Én,pedig csak az intézetes beavatkozások alkalmával 8×kellett tesztelnem,egyszer sem mertem pont ezért előbb tesztelni!Én magam sem tudom,hogy bírtam ki,de úgy gondoltam talán megéri az a pár nap várakozás,hogy valósabb képet kapjak!Sipos dokival sajnos én elfogult vagyok,de talán a megtámogatásnak lenne értelme,de én úgy gondolom,hogy ő sem akar senkinek rosszat!Valamiért mondta biztos ezt !!!Azért,hogy leszúrt a tesztelésért ne haragudj rá,mert ő ezzel inkább jót akar,nem akarja gondolom,hogy valaki fals eredményt kapjon és csalódjon!De én bizakodok,hogy jelent valamit az a halvány csík!!!!!! :lol: :lol: :lol: Szívemből kívánom :!: :!: :!: :!:

phpBB: Kép
belluska

Kata!
Holnap jön a front!!!!A gyerekeim is egész nap nyűglődtek! :(

Jó éjszakát nektek!!!!!!

belluska

Sziasztok!

Belluska!
Tényleg front jöhet, mert Kirus meg majdnem egész nap aludt, ami nem jellemző rá.

Tündi!
A teszteléssel kapcsolatban én is egyetértek Belluskával. Én se teszteltem soha előbb, inkább 1 nappal később. Én is hallottam, hogy túl korán lehet kétcsíkos, és akkor sokkal nagyobb a csalódás, ha utána meg semmi. De szorítok, hogy neked erősödjön a kétcsíkos. És Sipos doki biztos nem akart megbántani, de neki is lehet rossz napja, nagyon sok munkájuk van - sajnos.

Dezsina!
Te se tesztelj előbb, majd 13-án meglátod kétcsíkos leszel!!!

Mindenkinek jóéjszakát!

Kép

Kép
Vendég

Jó reggelt!!!!! :P

Lilla!
Nagyon édes Kira,IGAZI KISLÁNY!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dezsina!
Szót fogadni Lillának!!!!!
Dezsina babócák :!: :!: :!: Erősen kapaszkodni odabent!!!!

Kriszta!
Jól vagy?Már csak 1-et kell aludni! :!: :!: :!: :wink:

Kép

belluska

sziasztok!
mennyit írtatok!!!!

Mano!
rettentően drukkolok, hogy erősödjön a csík. én igenis mennék pénteken Sipihez támogatásra!!! Hátha... Na de péntekre már erősödni fog a második csík!!!! :wink:

Lilla! Belluska!
eleinte elbizonytalanodtam, hogy korábban tesztelek, de nem merek, még tartom magam. Szerintem jókat érzek, úgy ég a hasam alja, egészen alul... ezt nagyon bíztatónak látom :) Reménykedem. nagyon.
péntek 13. muszáj, hogy jó legyen :D

Bettem!
nagyon fontosnak tartom a megérzéseket!!! hajrá! Drukkolok!!!
dezsina

Zsuzska!
drukkok az UH-hoz...

Ladiva!
:)

Kata!
álmoskodsz még?
dezsina

Dezsina!
Örülök a jó megérzéseknek!Drukk,drukk,drukk,drukk!!!!!!! :wink:

belluska

Sziasztok!Képzeljétek,változott az időpontom,már jövő hét szerdán mehetünk!Ennek örülök,de már most ideges vagyok,és hát annyi kérdésem lenne!Szia Zsuzskám!Legalább itt elérlek,örülök neked!Hogy vagy kismamim?:)Dezsina!Ti inszemeztetek?Mindjáotoknak szoritok nagyon..Lilla!Nagyon cuki a kislányod...Feleség!Az én "kislányaim":16,és 13 évesek,én meg 35 leszek augusztusban.Nem vagyok mai csirke:)

salygabó

Gabó!
Nagyon nagyon örülök a szerdai időpontnak! Hiszen ez nagyszerű!!! Ne izgulj! Hidd el, hogy nagyon jó kezekbe kerültök!
:D mai csírke vagy :D 37 leszek :P Lombikozunk és ez az ötödik beültim. (volt egy fagyis is) Tehát ez a 4. stimum.
dezsina

Akkor dezsina te vagy az én emberem,téged most jól kifaggatlak!:)Akkor neked nemrég megvolt a beültid?Te is a Forgácsba jársz?

salygabó

Gabó!
:D immáron 4. éve járok... és szombaton volt a beültim... :D
dezsina

Gabó!
Örülök az előbbre kapott időpontnak!!!!Hajrá!!!!! :lol: :wink:
Nem kell idegeskedni,olyan jó kezekben leszel!!!Hidd el!!!!

belluska

Kis szombati beültis kismami(Dezsina)!!!
Pihengetsz ugye?????

belluska

Belluska!
:D kigombolt nacival ülök a gép elött... :lol: és kellemetlen (de számomra nagyon biztató és kellemes) forróngás van a hasam aljában. Remélem ez a JEL :!: :!: :oops: :P :!:
dezsina

Látod Dezsina!
Az a lényeg,hogy jó érzéseid vannak és most érzékelem igazán először,hogy elhiszed hogy kismami leszel ill. vagy!!!!!!Nagyon örülök neki!!!Ez az Dezsi!!!!!Szuper vagy!!!!Meglátod ez a siker titka!!!! :lol: :wink:

belluska

Belluska!
:) Mihez is kezdhetnék Nélküled! nem is tudod, mennyire számít a bátorítás :D
dezsina

Dezsina!
Nekem is jó,hogy ti vagytok nekem!!!!Olyan jó szurkolni olyan valamiért,ami valakinek az életében gyökeres változást hoz,méghozzá a legboldogabbat és leggyönyörűbbet!!!!! :P Kép

belluska

Az lenne a legjobb ha nem lenne egyetlen egy párnak sem ilyen problémája,de hát tudjuk sajnos hogy rengetegen küzdötök,küzdöttünk ilyen gondokkal!!!Sajnos!
De ha már így van,akkor én aki az élettől már megkaptam ezt a várva-várt csodát,boldogságot bátorítalak benneteket és teljes erőmmel küldöm nektek a pozitív energiákat!!!! :wink:

belluska

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam :oops:

Manó
Bocsánat de neked ez most spontán ciklus. Nem vagyok képben ne haragudj. De én nagyon szurkolok neked. :lol:

Gabó!
Hajrá, most indult el a sikerszéria!!!
Mai csirke vagy :lol: :lol: Én 38!! :lol: :lol:

Dezsina
Ez az. Van erő az írásaidban. Végre elhiszed hogy sikerül. Nagyon szorítok!!

Belluska
A védőanygyal szerepét én rádosztom. Erős rosszullétek már nincsenek, kicsi émelygés reggel és este de ennyi. Jól vagyok és nagyon nagyon nagyon nagyon várom a holnapot :lol: :lol:

Lilla
Kírus nagyon édes. Lassan remélem majd én is újra fantáziálhatok a babázáson :lol:

Kép
Vendég

Kriszti!
drukkhegyek holnapra! Uh lesz ugye???
dezsina

Kriszta!
Köszönöm :P
És tudom,hogy rászolgálok erre a "posztra" :!: :!: :!: :!: :lol:
Örülök,hogy most már csak lightosak a rosszullétek! :wink:

belluska

Sziasztok!

Lilla,
Kirus igazi csajos kislány :lol: Olyan édes!

Dezsina,
már nincs rajtam olyan durva álomkór, pedig mostanában éjjel nem igazán alszom ki magam :roll:

i.kata

Kata!

Abban maradtunk, hogy a következő ciklusban spontán teszik vissza a babókat. Gyanítom valami yyyyyyyyyy(ezt a fiam íra nektek, jövőhéten diplomázik 8) )gyógyszert biztosan kell szednem, de nem az agyalapi mirigyem blokkolásával és klimax gyogyival növesztünk mnyht.

Dezsina, Kata nagyon izgi ez az időszak :lol:

Kismamik: Fiti, Zsuzsa, Kriszti! Ez még izgibb!

tessék a pocakot simi közben bekenni, masszírozni egy picit, nekem nem is nyúlt ki, csak a popsim, combim kimaradt, azt is kell ám! :roll:

Belluska! köszi a megerősítést.

Kép
bettem3

Sziasztok!

Köszönöm a pro és kontra hozzászólásokat.

Igen, ez nekem egy spontán ciklus volt. Mos készültünk volna átjárhatóságira majd inszemre.

Nekem hinnem kell, hogy valaki lakik ott benn, másképp nem lehet.
Holnap reggel tesztelek és ha erősödik akkor megyek Siposhoz, ha nem akkor várom a pirit.

Nem bántam meg, hogy hamarabb teszteltem, ugyanis jövőhéten nem lesz Sipos és ha akkor derül ki ez az egész akkor nem tudjuk megtámogatni és az rosszul is elsülhet.

Szép estét.

Tünde

Tündi
Kép
Kép
_manó

Manó!
azonnal be vagy véve a babavárók táborába!!!! :wink: Hinii, hinni és hinni! Ott az a baba :D Drukkhegyek a holnapi sokkalerőssebb csíkhoz! :wink:

Bettem!
ez azt jelenti, hogy akkor most kezdetek?

Belluska!
:D

Kata!
akkor lassan Neked is mennek a drukkok, hiszen lassan véget ér a ciklus és akár Te is tesztelhetsz! :lol: :) Neked is drukkok!
dezsina

Jó reggelt!!!!!
Szép napunk lesz ismét!!!
Krisztánk megy ultrahangra!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon várom! :wink:

Tündi!
Tudósíts minket a tesztelésről!!!Reméljük jó hírekkel jössz!!!!! :lol: :wink: Szorítok és gondolok rád!

Wepe! :D
Mizu???Elvagy tűnve!

Lilla!
Neked Kira kapott pneumococcus oltást?Nálunk olyan herce-hurcák mennek az oltóanyag körül!Kíváncsi vagyok mit írsz majd!

Legyen szép a napja mindenkinek!!!!!! :P

belluska

Jó reggelt!

Kriszta,
jajj, nagyon izgulok hányan laknak odabent. Gyere majd a jó hírrel :lol:

Tündi,
hajrá mai erős 2 csíkos teszt!

Dezsina,
továbbra is gigadrukkok mennek Neked!

Bettem,
na, ez szuper! Mnyh növelésre állítólag jók az aspirin termékek. Majd kérdezz rá Tanár úrnál. Valamint a méhpempő is csodákra képes.

i.kata

Sziasztok!

Erősebb lett, de még mindig nem az igazi.
Mondjuk ha belegondolunk még ma is csak a 26. napon vagyok.

Megye délután Siposhoz.

Szép napot!

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Tündi!
Hát azért ez csak biztató!!!!!Én pozitívnak ítélem meg a dolgot!!!!! :P
Meglátjuk mi lesz a vizsgálaton Sipos dokinál!!!!
Ha egy kicsit erősebb az csak jó jel szerintem! :lol:
Várunk majd a hírekkel!

Dezsina!
Előcsalogatom ma neked a napot is,a még derűsebb babócá(k) növesztéshez!!!!!Legyél jó lány mára is,pihenj sokat!
:wink:

belluska

Sziasztok lányok!Dezsina a helyedbe képzelem magam,ugy drukkolunk neked itt sorban,hogy ez csak jól sülhet el!++++++Nagyon várom,hogy milyen hireket kapsz Tündi...Szerintem a halvány pozitiv is pozitiv,vagy mégse?De biztosan!:)Feleség!Neked spontán baba van a pocakodban?Kicsit még nehéz követnem a sorsotokat:)ezért bocsi mindenkitől,ha nem aktuálisat kérdezek!

salygabó

Tündi,
ez isteni hír! Ha erősödött, akkor tuti van egy pocaklakód :lol: Látod, az is elég volt, hogy csatlakozz a társaágunkhoz :wink:

i.kata

sziasztok!

Tündiiiii!!!!!
de hát nem is értem, hogy miről beszélsz :shock: :P
Erősödött a csík és a 26. napon vagy!!! Nagyon nagyon bíztató!!!! tudod, hogy a hcg 2naponta duplázódik!!! Holnapra még erősebb lesz!!!! :D Mega-giga drukkok. Feltétlenül várjuk a híreket a délutáni taliról!!!!

Kata!
:D

Belluska!
este nem fájt a hasim :( depi kezdődő jelei.
délelött kicsit fájdogált :) bizakodás
most... hát érzek valamit :roll: mármint pocifájás... 8)
Jaj... ezt nem lehet kibírni. Hát úgy néz ki, hogy olyan a hangulatom, amilyen a hasam állapota... :?

Gabó!
köszönöm a drukkokat :) Igyekeszem pozitiv lenni!!!
dezsina

Kriszta!
Már nagyon várjuk a híreket!!! :P :P :P

Dezsina!
Tudod, csak pozitívan. Annyian szorítunk neked és amúgy is beindult a babaeső, úgyhogy most sikerülnie kell.

Tündi!
Szerintem is jelent valamit, ha még mindig kétcsíkos, főleg ha erősödött. De kiváncsi vagyok, mi lesz délután.

Belluska!
Én mikor gyerekorvost választottam, olyanhoz mentek, aki homeopátiás is. Én nagyon gyógyszerellenes vagyok és a mi doktornénink is ilyen. Először homeós bogyó és ha nagyon muszály, akkor gyógyszer. De szerencsére Kirus még csak megfázva sem volt, csak sajnos a hasa fájt. A doktornénink az oltással kapcsolatban is csak a kötelezőket ajánlotta és a pneumococcus oltásból meg csak egyet, 2 éves korában. Azt mondja, hogy nem kell az immunrendszerét tönkretenni mindenféle oltással. És én osztom a nézetét. Meg még a kullancs elleni oltást mondta, hogy azt adassuk be. Ti beadatjátok az összes pneumococcus oltást? És a többi nem kötelező oltást is beadattad?
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk.
5 mm petezsák, másodlagos szikhólyag látható. De mintha lenne még egy de azt csak 2 hét múlva :lol: :lol: :lol:
Még nagyon picike.

Ki fogja azt kibírni?

Este majd írok többet.
Nagyon boldogok vagyunk :lol: :lol:
Vendég

Kriszta,
csodás!!!!!!

Jól bedupláztok Zsuzskával :lol:

i.kata

Kriszti! Gratulálok! Csodásan indul ez az év!

Dezsina! Ezt a forrongós érzést már említetted korábban és akkor baba is volt, úgyhogy ez nagyon jó jel!
Vendég

Kriszti!
Micsoda hírek! De hogy hogy lehet még ennyi ideig kibírni, azt nem is értem!!!! :D :?: :!:
Gratulálok!

Ladiva!
igen valóban... csak amikor egy pillanatra elmúlik, akkor elvesztem az eszem és a reményt. Most még érződik. Olyan nagyon nagyon nezér kibírni a tesztig. A fele már letelt... :D Már csak még egyszer ennyit kell várni... :twisted:

Lilla!
köszi a drukkokat! Tudod... 13! ebben kapaszkodunk :)
dezsina

Kriszta!
Annyira jó ,hogy most már láthattátok is őt (őket)!!!!!!De úgy is tudod,hogy mennyire örülök ennek a nagy boldogságotoknak!!!! :lol: :wink:
GRATULÁLOK!!!!!GRATULÁLOK!!!!!!GRATULÁLOK!!!!!! :P :P :P :P :P

Dezsina!
Kisüttettem neked a napot,tessék örülni mindennek!!!!! :P
Főleg,hogy ugye tudjuk,hogy boldognak kell,hogy érezzenek a babócáid!!!!!
Jelekre nem összpontosítunk,mert nem minden esetben van jelentősége!
Csak pozitívan!!!!!!Csak mosolygós hangulatjeleket szeretnék látni! :wink:

Lilla!
Csak azért kérdeztem,mert nálunk most hiány van belőle! :(
Én hiszek a homeopátiában,de nem minden esetben!
Mi Katának minden nem kötelezőt is beadattattunk,de nem hiszem,hogy rosszat tettem volna vele!Sokat hezitáltunk,de így döntöttünk!Ahol mi lakunk ösztönző tényező volt számomra,hogy volt sajnos tragikus eset is és hát persze megijedtem és beadattunk mindent!Barni csak az elsőt kapta még meg!De szerencsére még nem volt lázas beteg egyikük sem(lekopogom),pedig Kata már 2 éves elmúlt!!!!Csak enyhe orrfolyás max.!Szóval csak ezért kérdeztem,hátha nálatok is hiánycikk!Persze ha fizetek érte van a gyógyszertárban! :roll:
Örülök,hogy neked sem betegeskedős Kira!El sem hiszem,hogy mi is megúsztuk idáig!

belluska

Belluska!
már vártalak, hogy mégegyszer feldobj!!! :D
dezsina

Dezsina!
Ha feltudlak dobni,esküszöm jövök óránként :!: :wink:
Mondjuk most alszanak a bébik,de vasalnom kellene! :?
Kriszta szupi uh.-jától pedig csak jó lehet a mai napunk!!!!
Tessék lemintázni.hogy Belluska tudjon örüljön majd a tiédnek is! :lol: :wink:

belluska

Belluska!

mehetsz vasalni :D Rendesen fájdogál a hasam, ahogy kell :D :D
dezsina

Dezsina!
Szupi!!!!! :wink:
Időközben Barnikám felkelt,úgyhogy mosogatógépet pakolunk,mert addig nem tudtam vele zörögni!Este lesz vasalás! :?
Jók a hangulatjelek!Ez az!!!! :lol:

belluska

Sziasztok!

Elég korai volt ez az uh még. Annyira pici minden hogy nem is látszana ha feltenném. De majd 2 hét múlva.

Dezsina
Ezt a kis időt már akár féllábon is nem?? :lol:
Biztos hogy minden rendben van :lol: :lol: Fájdogáljon az a poci :!: :!:

Manó
Nagyon drukollok neked. Írj majd nekünk :lol:
Gabó
Ez a második stimus beültetés volt. Kettő babót kaptam vissza.

Belluska őrangyal :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kriszta!
Gratulálok!!!!!!!!

Nálunk sajna nem volt UH, mert még nagyon kora lenne. Majd márc. 25én megyünk vissza.. :(
Viszont csináltam indulás előtt egy tesztet és most már erősen látszik a csík!!! 8) :D :D :D :D
Kaptam utrót, napi 4-et :shock:

Nagyon - nagyon messze van még az két hét.

Azért örülünk.
Tényleg elég volt hozzátok csatlakozni. :P

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Manó, vagyis Tündi!
a legjobb pillanatban csatlakoztál kis csapatunkhoz! Egyszerűen babaeső van :D :D :D
gratulálok az erősödő csíkhoz! Mázlista :lol: :lol: :lol:
Nagyon nagyon nagyon drukkolok Nektek!!!!! Dugdosd az Utrot ész nélkül. És zárójelben elmondom, hogy én napi 9-el hadakozom... 3*2 alulról és 3*1 felülről :D :D :D
Hogyan fogod kibírni a két hetet az UH-ig????

Kriszti!
ugye jó jel ez az enyhe pocifájás :? :?: :roll: annyira bizakodom...
dezsina

Kriszta! :lol: :lol: :lol:
Pocaksimi :!: :!: :!: Aludjatok jól!!!!! :wink:

Tündi!
Ez igazán jó hír!!!!!Ugye-ugye?Elég volt hozzánk csatlakozni! :lol: :wink:
Nem baj,neked is elrepítem az időt,hogy könnyebb legyen kivárni a két hetet! :wink:
Szorítok nagyon! :lol:

Dezsina!
Tessék csak bizakodni,nagyon is! :lol: :lol: :lol:
A babaeső mindenkit elér!!!!Téged is!!!! :wink:

Jó éjszakát!!!!!! :P

belluska

Szép hétvégét lányok! :P
Sehol senki? :(
Pihizzetek,kapcsolódjatok ki és babásodjatok!!!!! :lol: :wink: Kép

belluska

Sziasztok :D

Belluska :D :D :D találó ez a kép

Bettem:
igazán jó hír hogy belevágtok :D megy a drukk Nektek is

Solygabó, Tündi
üdv a csapatban :D

Kriszta :D gratula!!!
szerintem a többiek nevében is mondhatom hogy az 5mm-es petezsákról készült képekre is kíváncsiak vagyunk :D még ha alig látszik akkor is

Dezsina
már kevesebb mint egy hét! kitartás :!: :D tessék sétálni, pihizni és pozitívkodni :D leginkább hallgatni Belluskára, az elmúlt hetek mutatják hogy az milyen jót tesz :D Nagyon drukkolok Nektek :!: :D

Wepe, Ladiva :D :D :D

Nálunk változatlan a helyzet, Petipocak rossz helyen csövezik ;) nem lett túl jó a vérképem sem, úgyhogy marad a fetrengés és sok pihi. A vicc az hogy egyébként fizikailag tök jól érzem magam, szinte felér egy büntetéssel az ágyfogság. Na mind1, ezt a "pár" napot már fél lábon is kibírom :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Dezsina és manó drukkom tiétek,ez olyan fantasztikus!Remélem egyszer én is eljutok idáig!:(
Nagyon gratulálok!Feleség!Vigyi magadra,és gratulálok a sikerhez!

salygabó

Fitie!
:lol: :lol: :lol: Már hiányoltalak! :P
Petike te kis csibész!Tessék arrébb vándorolni!!!!
Gondolom milyen rossz ez az ágy "fogsága",de megéri meglátod!Te megteszel mindent és ez a lényeg!Petike amúgy meg biztos tök jól érzi magát! :wink:

Gabó!
Meglátod repül az idő! :D De tudom,hogy nehéz nagyon kivárni!!! :(
De te is hamarosan pocakos leszel! :lol: :wink:
KITARTÁS!!!!!!

Kriszta!
Szerintem is nyugodtan mellékelheted az uh. képet a picurkáról(picurkákról)!Ha még kicsi is a csoda,de mi látni fogjuk meglátod!!!!

belluska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?