Új privát üzeneted érkezett!

Dezsina!
Rendben,lightos meló engedélyezve!!!!! :wink:
De azért vigyázva,nem megfeledkezni a nem szabad dolgokról!!!!! :lol: :wink:

Lilla!
Hát igen a mászós,pakolós korszak tart ezerrel nálunk is,de pár nap múlva úgy tűnik Barnikám elindul(hát már előre borogatom magam)! :D :(
Nálunk most egyik kicsi,másik pici szindróma van! :wink:
Néha nagyon nehéz mindkettőjüknek megfelelni és egyformán odafigyelni rájuk,de lassan remélem jobb lesz ha már Katánk kicsit megértőbb lesz!Vagy lehet,hogy nem lesz ilyen? Nem is tudom! :lol: :(
Igen Barni 6-kor kel,de csak enni és utána még 8-ig csicsika van!Addig szoktam előkészülni mindennel mire Kata is kel!Mi már nem cicizünk sajna,csak 6 hónapos koráig sikerült szopiztatnom őt! :(
Várom én is a képeket Kirusról!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Örülök,hogy már nem olyan vészes a dolog! :P
Tudod,repítem az időt péntekig! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Bettem!
Hát igazán nincs mit köszönni,nem tudtunk neked számottevően segíteni,de ha belevágtok szorítani tudunk nagyon az biztos!!!! :lol: :lol: :lol: Az intézetben jó kezekben leszel akár Tanár úrnál,akár Sipos doktornál!!!!!!Akkor várjuk a vérvétel eredményt! :D :wink:

phpBB: Kép
belluska

Kép

belluska

Jajj Kata!
Tudod,spontánkodás párti is vagyok,úgyhogy persze hogy sikerülhet!!!!!!! :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

belluska

sziasztok!

eltelt egy újabb nap... :) Hááát nem érzek semmi bíztatót :? :roll:
dezsina

Dezsina,
ne keressél tüneteket! Még amúgyis korai lenne!

i.kata

Sziasztok !

Dezsina, ne add fel !!!!!!!! Igaza van Katának ! Kitartás !!!!!!!!!!!
wepe

Dezsina!
Ejnye,ejnye!Nem keressük a tüneteket!!!!!
Van akinek nincs is számottevő tünet és mégis kismami!!!!! :lol:
A tesztig csak pozitív gondolatot szeretnék olvasni itt! :D

belluska

Lányok!
nekem ez nagyon nehezen megy... Hogy fogom én ezt 13-ig kibírni :shock: :roll: :?:
elméletileg ma ágyaznak meg a lurkód... :roll: jajjjajjj nagyon kész vagyok...
dezsina

Dezsina,
a szívem szakad meg, hogy ennyire szenvedsz. Legyél kicsit bizakodóbb! Légyszi! Hiszel a vonzás törvényében? Tessék arra gondolni, hogy te már kismama vagy és akkor közelebb segíted magad a sikerhez :wink:

i.kata

Kata!
sajnos vagy nem, de nem a hívős csapathoz tartozom. Még a 13mas szám bűvölete kapaszkodót nyújthatott volna, de vasárnap pont láttam egy műsort, ami nagyon is közel állt a véleményemhez, ez pedig a asztrológia, babonaság stb.-ről szólt. Mit is mondjak.
nem tudom hogy fogom kibírni. Igazából hozom a formám és egész nap hisztizni fogok.. egészen a tesztig. Hiszen ezt csináltam minden alkalommal :P :x
Majd csak elrepül az idő!!!
Neked is megagiga drukkok a spontánkodáshoz! Hisz spontán ötletekből spontán jó dolgok születnek (és itt most egy babára gondolok :D )

Belluska!
sajnos notorius tünetegyüttes kereső vagyok. és nagyon ég a nyelőcsövem... Büfizek, mint egy kisbaba. Szerintem ez a gyogyiktól lehet :shock: :roll: :?:

Wepe!
kitartok :) köszönöm a bíztatást...
dezsina

Dezsina,
ok, ha mindig így csinálod és már bejött korábban, akkor megengedett a hiszti :wink:
Gondolj arra, hogy nálad pont az a tünet, hogy nincs tünet :wink: :lol:

i.kata

Kata!
:D :D :D
dezsina

Dezsina!
Én úgy érzem menni fog ez neked hiszti nélkül is!Főleg ha hiszed és tudod hogy már kismama vagy,mert ugye így érzel?! :wink: És miért is hisztiznél ha ez így van???????Nehéz kivárni az időt,de ha nyugodtabb vagy akkor a babucik is jobban fognak téged akarni,hidd el Dezsina!!!!!!!! :lol: :wink:
Tele feszültséggel nem jó lenni ezekben a napokban!Én hiszem,hogy a babáid,úgy mint egy újszülött egy viszonylag nyugodt,kiegyensúlyozott anyucira vágynak leginkább, és te ezt tudod nekik biztosítani ha akarod!Erre gondolj mindíg és arra,hogy mennyien szorítunk értetek!Ígérd meg!!!!!
Természetesen nem vagyunk egyformák tudom és azt is, hogy egészséges szinten persze hogy izgul az ember,de nagyon nem szabad belelovalnia magát !Jót akarok hidd el,de ezt remélem te is tudod! :wink:

belluska

Belluska!
az eszemmel tudom... :) csak olyan nehéz :) :) :)
dezsina

Dezsina!Tényleg csak azért írom neked ezeket,mert én úgy érzem a mi sikerünk Katánál ezen alapult,hogy sokkal lazább és kiegyensúlyozottabb voltam mint az összes előző próbálkozásoknál!Tudtam fejben is,hogy anya leszek és ez fontos szerintem!Ez hülyén hangzik,de az előző beültiknél az a kötőszó mindíg ott volt a mondataimban,hogy "de" és ha nem sikerül és ez nem jó!Olyan nincs,hogy nem!Sikerülnie kell!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem bejött!!!! :wink: És mivel szeretnék majd veled együtt is örülni,megosztottam ezt veled,hátha segítek!!!! :P :wink:
Pihenj sokat!!!! :P

belluska

Belluska!
köszönöm, értem ám, amit mondassz!
igazából még nincs bennem, hogy ne sikerülne, csak nagyon izgulok... De hát nem kell mondanom Neked, hogy milyen ha az ember az 5. beültijén van túl!!! hát izgul. (ugyi már csak egyszer mehetnék) De hát nem kell az... Sikerülni fog, csak addig sajnos nyavajogni fogok... :D
dezsina

Dezsina!
Az nem baj ha nekünk leírod amit érzel,sőt az még jó is,a "nyavajgást" simán elviseljük,meg is értjük csak hidd el hogy sikerült!!!!! :wink:
Az 5.-re ne is gondolj,felesleges!!!! :lol: :lol: :wink: Kép

Ott van a kis picike(picikék) a pihe-puha,jól megvetett "ágyikóba"! :P

belluska

Belluska!
:D :D nagyon nagyon igyekszem...
amúgy jobb a kedvem, mint reggel, mert fájdogál a pocim... :)
dezsina

Dezsina!
Na tessék!!!! :D :D :D :D :D Szuper!!!!! :wink:

belluska

Belluska,
benned egy pszichológus veszett el :lol:

i.kata

Sziasztok!

Belluska
Igen igen csatlakozom Katához. Doki néni :lol: :lol:
Én is apáciensed vagyok :lol: :lol:
Dezsina
Hidd el a beágyazódás bármikor lehet a 10. napig. Én komolyan nem éreztem semmit. De semmit az első héten. De fejben minden nap többször is lejátszottam, hogy a kis babókák akiket a képen is láttam a pocakomban vannak és szeretnek ott lenni, és biztos anyuci leszek. És nehéz nem tüneteket keresni de azt nem érezheted hogy lehet hogy nem sikerül. Ha most megpróbálnál egy kicsit másképp "izgulni" mint eddig, már nagyon sokat megtetttél a siekrért. Kicsit magabiztosabban, nyugodtan.
A munka jó lehet.
Ide leírhatod az összes rossz gondolatot és egyébként meg hidd el hogy sikerül és így lesz.
Ja velem együtt volt egy lány akinek ez volt az 5 beültije amit finanszíroznak. És már máshol is volt, és neki is sikerült :lol: :lol: :lol:

Bettem
Nagyon szorítok nektek Jó kezekben vagy :D

Kép
Vendég

Kriszti!
köszönöm Neked is!!!! :D
dezsina

Sziasztok lányok!Kérlek fogadjatok be magatok közé,mert nagyon új és tudatlan vagyok lombik ügyileg...:)Mi több éve szeretnénk babát(nekem van már 2 az előző házasságomból)de sajnos eddig spontánkodtunk,és közben minden vizsgálat után reménykedtünk.Nemrégiben találtam egy lelkiismeretes dokit,ki végtére is kideritette okát a meddőségemnek.Sajnos mindkét petevezetékem megváltozhatatlanul el van záródva,igy természetes úton nem lehet babánk.Hétfőn bejelentkeztünk a F.Tanár úrhoz.Szeretnék tőletek segitséget kérni lombik ügyileg,és tapasztalatotokra is kiváncsi lennék.Előre is köszönöm,jó éjt nektek!

salygabó

Kriszta,Kata!
:D :D :D :oops: :oops: :oops:

Salygabó!
Persze,hogy befogadunk ez csak természetes!!!!!! :lol: :wink:
Mi mindenkinek örülünk,egy igazi jó kis csapat ez a miénk,majd meglátod!!!!És persze biztos olvastad,hogy sok a babásodás mostanában itt,úgyhogy itt a helyed! :wink:
Gratulálok a két gyerkőcödhöz!Ők hány évesek?
Lombikprogram ügyben az intézetben nagyon jó kezekben leszel!!!! :P
Tanár úr és Sipos doktor is egy főnyeremény!Szerintem nagyon nagy tudású emberek!Mindenki nagyon kedves lesz majd veled meglátod!És pikk-pakk lesz babátok! :lol:
Az intezet honlapján is nagyon jól le vannak írva a kezelések,de mint a lányoktól hallom ,azóta mióta 2006-ban mi voltunk sokat fejlődött még így is minden!Nekünk a 4. beültetésből van Katánk és rá pár hónapra már Barnikával lettem spontán kismami!De írjál nyugodtan és tedd fel a kérdéseid,mindenki szívesen fog biztosan válaszolni neked! :wink:
Az első menetben nálunk a férjikémtől is és tőlem is vettek vért az biztos!Vinni kellett az addigi minden vizsgálatos papírjainkat!Tanár úr alaposan átnézett mindent és elmondta a további lépéseket!
A gyógyszerek amiket kap az ember közben,mindenkinél általában változó!Mármint a program alatt szuri stb....
De biztos írnak majd a frissebb emlékekkel rendelkezők is neked!Én is emlékszem,de sok minden megváltozott már azóta ott is!
Nagyon szorítok majd nektek is!!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Kép

belluska

Deszina!

Ne aggódj!!Csatlakozom Krisztához! Annyira vártam én is, hogy majd valami jelből tudni fogom, megérzem majd, hogy anya leszek! HÁT EGY TÚRÓT! Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz,( lehet egy jó kis séta, relax fürdő, gyertyafényes vacsi a férjednek stb) máskor nem engeded meg mondjuk magadnak, tök ünnepi emelkedett hangulatod lesz tőle, közben csak jóleső bizsergésre gondolj, ott vannak a babócák a pocakodban!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
nekünk is csak a sokadikra jött össsze! Nyugi!!!!!!

Kép
bettem3

Jó reggelt mindenkinek!!!! :D

Kriszta!
Mindjárt itt a péntek! :P Már várom nagyon! :wink:

Zsuzska kismami!
Már visszajöttetek a Balcsiról?Babócáid jól vannak?

Fitie!
Petikének pocaksimi!!!! :lol:

Többieknek is nagyon szép napot!!!!!!! :lol:

belluska

Jó reggelt!

Salygabó,
üdv a társaságunkban! Belluska nagyon jól leírta a dolgokat, de kérdezz nyugodtan.

i.kata

Sziasztok !

Üdv salygabó! Tényleg kérdezzél nyugodtan, valaki biztos tud segíteni :) Ladiva doktornőt tudom ajánlani :lol: Remélem, nem baj Ladiva :D ? Sorszámot kaptál már ?

Bettem, elfelejtettem írjni tegnap, hogy örülök, hogy belevágtok, és remélem SIKERREL jártok ! :)

Dezsina, megy az óriási drukk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
wepe

Szia Salygabó!

Bellus már leírt egy pár dolgot. A lényeg, nagyon jó kezekben vagy. Az intézet és az összes dolgozója profi, kedves, mindenre odafigyelnek, emberiek. A konzultációra vigyél magaddal minden leletet, mert jó, ha látják, hogy mi volt korábban, abból már ki lehet indulni, de az biztos, hogy a mensi bizonyos napjain (3., 21.) vérvételre kell majd menned szintén, hogy megnézzék a hormonjaidat, jó, ha a legfrissebb hormonjaidat látják. Vérvételre az intézetbe kell menni, minden nap van, de a hétfő-szerda-pénteki napok kicsit zsúfoltak, mert ezek a műtétes napok. Mire minden, őáltaluk készített lelet elkészül, lesz szerintem egy újabb konzultáció, aztán jön a hajrá.

Valószínű, hogy a párodnak fognak csinálni spermavizsgálatot, ez pénzbe kerül, úgy emlékszem, hogy 6000 forint lesz. Amúgy csak ez és a konzultáció maga kerül pénzbe, minden más ingyenes. Ha még nincs sorszámod, mert ez lesz az első látogatásod, akkor valószínű, hogy most fogsz kapni egyet. Sajnos, mivel elég sokan várnak lombikra és támogatottan csak bizonyos számú lombikot csinálhatnak havonta, ezért valószínű, hogy már csak május-júniusi, vagy későbbi időpontot kapsz. Természetesen, ha saját finanszírozásban szeretnéd, azt azonnal el lehet kezdeni.

Sajnálom, hogy nektek is lombikozni kell, de az biztos, hogy nem fogod megbánni, ha a forgácsot választod. És fel a fejjel, sikerülni fog!

Ja, és a mi társaságunk mindenki hasonsorsút befogad, örülök, hogy írtál.

Dezsina, nagyon drukkolok! Ne gondolkozz, éld a mindennapjaidat lazán és meglesz a gyümölcse!

Kriszti, Zsuzsa, remélem, hogy jól vagytok!

Többieknek - beleértve magam is - jó sponánodást az időpontjainkig.
Vendég

Sziasztok!!!

Gabó!
üdv közöttünk!
Csatlakozom az elöttem szólókhoz!!! Ahogy beléptem az intézetbe, azonnal éreztem, hogy jó kezekben vagyok! :wink:
Az elbeszélgetésre vinni kell az összes papírotokat, ami van. Ami hiányzik, azt úgy is bepótolják. Nem "lehúzós " intézmény!!! Nagyon korrekt :!:
sok sikert!!!! :D

Wepe!
köszönöm a drukkokat! :)

Bettem!
köszönöm a bíztatást! ma már jobban indultam neki a napnak, mert kicsit érzem a hasam. ezt bíztató jelnek veszem...
dezsina

Ladiva!
:D Jó spontánkodás!!!! :wink:
dezsina

Dezsina,
ma hogy érzed magad?

i.kata

Dezsina!

Igyekszem, igyekszünk :)
Vendég

Kata!
ma egész türhető a hangulatom, mert kicsit érzem a hasam.... :) ezt jó jelnek tekintem.
amúgy nem érzek semmit :roll: 8)

Ladiva!
neked miért nincs még vonalzód?
dezsina

Sziasztok
Gabó
Nagyon örülök neked én is. Az előző házasságomból nekem is van egy csemetém és sajnos a mostani férjem eredményei miatt csak a lombik jöhetett szóba. De most úgy néz ki hogy a második stimuláció sikeres volt. Közben volt egy fagyi babás beülti ami nem sikerült.
Én nem mennék máshova semmiképpen. Nagyon megbízom az intézetben. Majd te is meglátod hogy nagyon kedvesek.
Én szorítok neked.

Dezsina
De jó hogy így érzed, a hét végére már el is hiszed hogy ott lapítanak a kis pocaklakók :lol: :lol:

Ladiva
Mennek a drukkok. Szerintem mindent leírtál helyettünk (Dr, Néni) :lol: :lol:

Szó ami szó már nagyon kezdek türelmetlenkedni a péntek miatt. Úgy érzem hogy akkor dől el igazán hogy sikerült e.

Zsuzska
Hogy vagy?

Kata
Úgy látom lesz majd dolgod a táblázattal :lol:

Belluska
Pedig a megnyugtató tyúkanyónk. Imádom

Kép
Vendég

Wepe
Bocsánat, spontán szorítok nektek. És talán már nincs sok hátra.
Vendég

Dezsina, csinálnék vonalzót, de azon kívül, hogy "várakozom" nem sok mindent tudnék írni. :D Várom az időt, hogy ez megváltozzon.
És ne figyeld magad, nem törvényszerű, hogy csak az lesz babás, akinek fáj itt meg ott, bár kétségkívül lehet ez pozitív jel, de sokan meg sem érzik, így ez nem mérvadó. Legyél bizakodó, laza és vigyázz nagyon magadra! És drukkolok!

A pé-t számolgatni, hogy hova, melyik napra esik, már nem teszem, nem is hőmérőzöm már régóta, ha a jóég azt szeretné, hogy babás legyek, akkor úgyis úgy lesz, de nem akarom magamat stresszelni a számolással, rábízom magam az égiekre. Na jó, azért a 14. napon mindig "találkozom" férjemmel. :D
Vendég

Kriszta! :D :D :D :D
Valahogy mi még a géphez is egyszerre jövünk! :lol: :wink:
Hajrá péntek!!!!!!Várom!!!! :wink:

Dezsina!
Mondtam én hogy menni fog ez a pozitív hangulat!!!!Örülök nagyon!!!!! :P Sokat gondolok rátok!!!!!Szorítok nagyon!!!!! :wink:

Kata!
Gondolom örülsz az örömteli munkának!És főleg,hogy a táblázatban már csak majd mindenkit feljebb kell könyvelni! :wink:

wepe!
Tudod megy az időrepítés!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Gabó!
Még csak annyit,egyetértve Dezsinával,hogy tényleg nem egy "lehúzós" hely! Szívből örülnek minden pozitív tesztnek,mint egy kis család olyan a hangulat is az intézetben!Ibi és Zsuzsi is egy főnyeremény(a két asszisztensnő)!Én legalább is imádtam őket! :lol:
Ami még szerintem nem mindegy,mert velem sokat jött párocskám is(szinte mindíg),hogy ő is szerette az ott dolgozókat nagyon!!!! :lol:

belluska

Sziasztok!
Szombaton már suli után nem volt kedvem semmihez. Vasárnap pedig meglátogattuk anyuciékat. Olyan jó volt. LEsétáltunk a strandhoz és megnéztük a hattyúkat. Rengeteg madár jött elő. Érzik a tavaszt.
Hazafelé meg megállt a kocsink. Kiderült, hogy amikor az önindítót cserélték, az egyik kábelről lejött a borítás. És pont efelett van valami olajtartály, amiből szivárgott az olaj. És persze, hogy ráment a kábelre és rövidre zárta. Szóval két órás utunk négy órásra nyúlt.
Hétfőn elmentem a nődikoh a beutalókért. Aztán meg be kellett mennem aláírnom papírokat a munkahelyemre. Mire haza értem, marha fáradt voltam. Egész délután aludtam. Aztán jött haza apa és bebújtunk együtt az ágyikóba.
Kedden elmentem vérvételre, aztán itthon mosogattam, ebédet főztem, rndet raktam mostam. Aztán délután pihi volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva!
Örülök,hogy nem stresszelsz!!!!Úgy is hamarosan te is kismami leszel!!!!! :wink:

belluska

Kata!
Már az egész család tudja és a barátok is.

_manó!
Üdv köztünk, gyere gyakran hozzánk!!!
Én voltam átjárhatóságin. Nekem a Tanár Úr csinálta, ultrahangos volt és alig éreztem valamit!

Kriszti!
Hétfőn hívtam őket és következő csütörtökön voltunk uhu-n.

Dezsina!
Kitartást neked!!!!!
Tudom, milyen nehéz most!!!! A sok kétség....

Gabi!
Sziaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bellus, úgy lesz!!!
Vendég

Kriszta, Belluska,
most majd nagyon megnő a táblánk :lol:

Az újaknak mondm, hogy van egy táblázatunk, amiben azt jelöljük, hogy ki hol tart éppen a kezelésekkel, mikor lesz következő lombik, vagy éppen mikorra várható a szülés. :lol: Ha visszalapoztok pár oldalt, akkor megtaláltok egy táblázatot. Ha szeretnétek bekerülni, akkor az ott szereplő adatokra lenne szükségem.

i.kata

Zsuzska,
gondolom nagy volt az öröm a családban :lol: Pihenj sokat!

i.kata

Igyekszem. Délutánra mindig kidőlök :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hű Csajok, nekem most estére annyira megfájdult a fejem :evil: :roll: Biztos megint front van/lesz.

i.kata

Sziasztok lányok!
Képzeljétek, tiszta hülye vagyok! :shock:
Reggel lemondtam a vérvételt, mire ibolya kapcsolta a Tanár Úrat, és megbeszéltük, hogy holnap megyek vv-re 22. napi. Nem vall rám, és nem szoktam ilyeneket csinálni, de nem tudom megmagyarázni a rossz érzésemet, miután felkeltem rájöttem, hogy nem akarom a mesterséges-ciklusos fagyi beültit, úgyhogy egy spontán ciklusban maradtunk. Már teljesen megnyugodtam, remélem ez is számít, és persze, hogy felébredjenek a babócáink a 7-ből legalább1! :D

Dezsina! holnapután péntek! :lol:

Kép
bettem3

Sziasztok!

Köszönöm a sok-sok választ.

Képzeljétek ma este a 24. napon teszteltem egy halvány két csíkosat. Hirtelen nem tudtam hogy mit is csináljak, mert már volt ilyen, hogy halványat teszteltem és rá 3-4 napra negatív lett. Azt mondta az akkori doki, hogy valszeg azért mert alacsony a progeszteron szintem. Így most felhívtam Sipos dokit hogy akkor mit is csináljak erre majd hogy nem leszól hogy miért teszteltem ilyen korán... :( :( :( És hogy nem érdemes támogatást adni, mert a természetnek kell esélyt adni... Hát nagyon szomorú lettem...
A végén azért hozzátette, hogy ha gondolom akkor pénteken bemehetek... hát ezek után nem tudom mit gondoljak?
Szerintetek is hülyeség megtámogatni?

Bocsánat hogy így rátok zúdítottam, de teljesen tanácstalan vagyok.

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Bettem,
akkor most abban maradtál a Tanár úrral, hogy gyógyszerek nélkül próbáljátok meg a beültit?

Mano,
még tényleg korai volt a tesztelés, de az van a csomagolásokra írva, hogy a halvány is terhességet jelent. Viszont nagyon sok ismerősömnek szokott minden hónapban halvány lenni... :roll:
Nekem ilyet tavaly áprilisban a Tanár úr mondott. Én a magam részéről nem értek ezzel egyet, mert manapság lehet hogy csak a hormonjaid nincsenek rendben és akkor sokat segítene egy kis progi. Persze doki nem vagyok, de így gondolom.
Nagyon drukkolok, hogy erősödjön az a teszt, de majd csak 2 nap múlva tesztelj újat, ok?!

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?